עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by coorva,

שלום רב האם ניתן להשיג בארץ את המישחק הזה למחשב האישי? אם כן, היכן? תודה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by ori24,

שלום לכולם, לא מצליח להפעיל את המשחק, זה כותב לי שחסר קובץ בשם XLIVE.DLL,זה פעם ראשונה שאני נתקל בזה. איפה משיגים את הקובץ ואח"כ איפה צריך למקם אותו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gabbay,

אני יודע שלא כלכך מתעסקים בפורום הזה בWOW אבל אין חברה בעולם חוץ מBLIZZARD שעושה סרטים כאלה

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by p1nHas,

לפני שנה התקלקל לי המשדר שלו ( מה משחברים ל USB ) החלפתי לאחד חדש וזה עבד. עכשיו שוב פעם המשדר לא עובד לי , לעוד מישהו זה קרה ? מה עושים ? אני באמצע Medal of honor ...

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. חשבתי על קניית אוזניות גיימינג שיתנו אפקט 360 למשחקי FPS אונליין קראתי ביקורות ושיבוחים על האוזניות אבל עדיין רציתי לשמוע דעה אובייקטית של מישהו שניסה... האם הם באמת נותנים את האפקט 7.1 כמו שאומרים? עד כמה השיפור מול VIRTUAL DOLBY 7.1? האם זה עוזר להבין מאיפה בא מקור הצליל? תודה לעוזרים *אני מאמין שנושא זה קשור יותר לפורום משחקים מאשר אודיו כי מדובר באוזניות שיתנו יתרון במשחקים בלי קשר לאודיו עצמו...

6. Started by wrecker,

CITIES XL 2011 חברת הוצאה: Focus Home Interactive תאריך יציאה: 14.10.2010 סגנון: סימולצית ערים דרישות מינימליות: פנטיום 4 - 2.5GHZ או AMD ומעלה זכרון 1GB לXP ו1.5GB לויסטה ו 7 כרטיס מסך 6600GT או ATI X1600 ומעלה עם מינימום 256MB זכרון תמיכה ב DrirectX sound 8GB פנוי בדיסק קשיח מערכת הפעלה XP-SP3, VISTA, WIN7 DirectX 9.0c אפשרויות משחק: מערכת מטרו (מערכת קווי רכבות תחתיות חדשה בדומה למערכת קווי האוטובוסים חבילות תוכן חדשות (ימי הביניים, 'ציינה טאון ואמריקה) מערכת סחר חדשה מפות חדשות (הוליווד ,הונג-קונג..) טקסטורת כבישים חדשה (בתחילת משחק חדש משתמש יכול לבחור 4 סגנונות כבישים שונות: אמריקה, גרמניה,אנגליה,צרפת וברירת מחדל) יותר מ700 sדגמים של בניינ…

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. http://www.gamefocus.ca/news/11341

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Shadowman,

חבר שלי קנה את call off duty החדש התקין אותו עם הקוד המשחק עבד כמו שצריך, עד שעשיתי לו יוסר חדש ב steam והעלתי את המשחק דרך steam רק שביוסר החדש כשהכנסתי את הקוד של המשחק היה כתוב שהמשחק כבר רשום ביוסר אחר עכשיו הוא לא זוכר את היוסר ולא את האימייל ואין אפשרות לשחק ביוזר החדש!!! מה עושים<?

9. Started by eyaler,

יש לי GUITAR HERO WORLD TOUR על PC אני רוצה לקנות סט של גיטרה תופים ומיקרופון שיתאימו על PC כל הסטים שמצאתי זה לקונסולות. מה אני צריך לקנות שיתאים ל-PC?

10. *צונזר*

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני לא מצליח לשחק שני שחקנים במשחק הזה. המשחק כן מזהה את הגיימפאד ואת המקלדת אבל במסך בחירת השחקנים אני יכול לבחור רק שחקן אחד וכתוב WAITING FOR PLAYER TWO אך לא ניתן לעשות דבר (לא עם המקלדת ולא עם הגיימפאד)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sagim194,

בעקבות קניית 2 שלטים למחשב רציתי לדעת על באיזה משחקים אתם ממליצים לשחק. דיון מהנה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by menyd1,

משחקקקקקקקקקקק ענקקקקק יש אופציה של שמירה או שזה רק שומר אוטומטית? למשל אני עובר שלב סבבה אבל לא בא לי להמשיך לשחק בא לי לצאת אז הוא יוצא ואז שומר אבל יעני שאתה משחק שוב הוא משחק מהשלב טיפה קודם יעני הוא שומר בחלקים שבא לו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by cb,

מה לגבי SUPER PATCH 0.31 ..מישו כאן מעודכן?הוא על המחשב שלי אבל אחרי ההתקנה לא נותן לעשות ATTACH...יש על זה דיונים ברשת אבל לא מצאתי תשובות נורמאליות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Born2Kill,

רק עכשיו שמתי לב למשחק הזה. תמיד רציתי לשחק במשחק סטייל "כוכב כחול" אבל בגרפיקה של ימינו. האם Wings Over Israel עונה על זה? שווה לשחק בו?

16. Started by David_Beckham,

Pro Evolution Soccer 2010 תאריך יציאה 2.11.09 ז'אנר ספורט מפתחת ומפיצה Konami פלטפורמות PC,XBOX 360,PS3 טריילרים http://www.gametrailers.com/game/pro-evolution-soccer-2010/11422 אתר רשמי www.konami.com/games/pes2010/ דמו http://www.gamershell.com/download_51080.shtml על המשחק אם בתחילת השנה שעברה סדרת Pro Evolution Soccer הייתה עדיין השליטה הבלתי מעורערת של משחקי הכדורגל הממוחשבים, הרי שבמהלך 2008 נהפכו היוצרות. הגרסה השנתית של PES הצליחה לאכזב את המעריצים, בעוד שהמהדורה האחרונה של פיפ"א דווקא הפתיעה לטובה. בחברת המשחקים היפנית קונאמי יודעים היטב שהגיע הזמן לקחת את עצמם בידיים. PES 2010, שצפוי לצאת בעוד מספר חודשים לכל פלטפורמה אפשרית, עשוי להפוך לק…

• 162 תגובות
    • 30.1k צפיות
  17. Started by Jonnyboy,

עריכה-כתבתי הכל בצורה כל כך מסובכת כי פשוט לא הבנתי איך הגאטרים האלא עובדים... כולנו כבר הרגשנו על בשרינו את גסיסתו ומותו של המשחק MW2. ואני, שמעתי מושג חדש, גאדר (מאנגלית, Gather), גאדר זה משחק, יכול להיות 1vs1 ויכול להיות 32vs32. בלי פרקים, רק עם מיומנות, אסור נשקים עם הרבה מחסניות, אסור EQUIPMENT, (מותר סטאן פלאש) רוב האנשים רצים עם UMP או AK, אבל בלי להסתער, כי ישמעו אותך ויהרגו אותך מהר מאוד. אני שיחקתי בכמה גאדרים עם הMP5K בSKIDROW ומאוד נהנתי, אבל המערכת קצת מסובכת, ולא תמיד יש גאדרים פתוחים. כאן מדריך על הגאטרים+חוקים, יש הרבה תוכנות ומערכות לגאטרים, זו של FXP http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=6115418 יש גם לVGAMES אבל אין כמעט גאטרים בארץ (רק פינגים גרועים…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by natan805,

חוץ מכל המשחקים של בילזארד שאני מכיר.ושל חברת ea games כגון c&c3 .האם יש משחק בסגנון? שזה לבנות ולכבוש שטחים. משחק מהחדשים כמובן.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gillk1,

אהלן הורדתי בורדרלנדס ואני מת לשחק בו עשיתי כל מה שצריך לעשות - התקנתי עם דיימון טולס, העברתי את הקראק עכשיו מופיעה לי השגיאה הזו: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  20. Started by Oren_25,

הורדתי את המשחק מה-STEAM וכשהפעלתי אותו הגדרתי את רזולציות הגרפית ואחרכך התחרטתי ואני לא מוצא את להגדיר את המשחק מחדש... לא בתיקיה של הסטים ובתוך המשחק אין אפשרות לשנות אנא עיזרו לי ???

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by simonsix,

Dota 2 http://kotaku.com/5663018/valves-new-game-is-dota2 :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yadin,

זה המחשב שלי שם מערכת ההפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate גירסה 6.1.7600 גירסת Build‏ 7600 תיאור אחר של מערכת ההפעלה לא זמין יצרן מערכת ההפעלה Microsoft Corporation שם המערכת YADIN-PC יצרן המערכת Hewlett-Packard דגם המערכת HP Pavilion dv2 Notebook PC סוג המערכת X86-based PC מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual Core Processor L335‏, ‎1600 Mhz‏, 2 ליבות, 2 מעבדים לוגיים גירסה/תאריך של ה- BIOS‏ Hewlett-Packard F.0C, 22/06/2009 גירסה SMBIOS 2.5 ספריית Windows C:\Windows ספריית המערכת C:\Windows\system32 התקן אתחול \Device\HarddiskVolume1 אזור ישראל שכבת הפשטת חומרה (HAL) גירסה = ''6.1.7600.16385'' שם משתמש yadin-PC\yadin-PC אזור זמן שעון רגיל ירושלים זיכרון פיזי מותקן (RAM) ‎2.00 GB …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Jonnyboy,

הסטים מחובר, האינטרנט פועל, הXfire עובד, ופשוט המשחק תקוע 24 שעות על Connecting to IWNET במסך הראשי

24. Started by Chamuelm,

כל הזמן יש בעיות למצוא משחק, ועד שמוצאים - הוא מתנתק או כל שניה מחליף הוסט. אהה וחובה לשחק TDM כי המערכת המפגרת הזאת לא יכולה לחבר אותי לעוד סה"כ 12 מתוך ה-1000 שמשחקים בזה עכשיו היום לא הצלחתי לשחק בכלל והאבסורד בזה הוא שבאלטר נכנסתי למשחק בשניה נ-מ-א-ס זהו סיימתי להתעצבן

• 1 תגובה
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים