משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים amd 500 mhz tnt riva2 32mb 128mb ram pentium2 300 mhz 128mb ram gforce2 mx איזה גרסא של פיפה +\- כל אחד יכול להריץ???
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הבחירה ביידכם , או שאתם רוצים שכל ליימר' פה יפתח ויהיה בלאגן ובסוף יזרקו פה מלא אנשים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מעט דמואים שהם כל כך טובים שיש להם קהילה רצינית. דוגמא טובה זה באטלפילד הראשון שיש לי אותו כבר מעל שנה ומשהו כמו 500 שעות של חרישה על המשחק, רק חבל שאין שרתים טובים באירופה מאז ש "Fat hairy basturd's world" נסגר. פינגים דפוקים. חוץ מזה שהבינה המלאכותית של המלא יותר חכמה מרוב השחקנים אבל לא מהאוגר הממוצע. זה עדיין לא מפריע לטוס הפוך ב zero שלי בגובה נמוך כלכך שאני לוקח טרמפיסטים מהקבוצה היריבה איזה דמואים אתם אהבתם? נ.ב:למרות אורכו מקס 2 הוא לא דמו למי שהתבלבל.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בהתחלה המשחק נראה לי חרא אבל בהמשך הוא דווקא נחמד עכשיו הוא רץ בסדר אבל עם תקיעות בגלל שיש לי מחשב עגלה חח.. מה ההגדרות שאתם ממליצים לי עליהם? אני משחק עם AA מופעל 1024x768 medium textures ובמשחק עצמו עשיתי anistropic x2 והכול on חוץ מsoft shadows איזה הגדרות הכי משמעותיות מבחינת ירידה בביצועים? המפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הי, מחפש לקנות הגה למשחקי מירוץ מכוניות ב PC. מתלבט בין שני ההגאים של LOGITECH, האם למישהו יש ניסיון ויכול להמליץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
פתחתי את כל הטילים באנג'ניר וסתם מעניין אותי עם איזה טיל אתם הכי אוהבים לשחק? נראה לי שאני אהיה בין הבודדים שדוקא הכי אוהב את ה- RPG 7V2 אני אוהב אותו בגלל שיחסית הוא עושה הכי הרבה נזק, ובנוסף אפשר לשגר אותו, להעלם, ולצוץ מחדש במיקום אחר. ככה קשה לאוייב לזהות מהיכן בדיוק אתה פוגע בו. נגד מסוקים/מטוסים אני הכי אוהב את ה- SA 18 IGLA מה אתכם?
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה טילי כתף בBF4 יכולים להנעל על מסוקים?
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כל משחקים פיפא 2005 עובדים לי על HIGE ויש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5500 DDR 256 איזה כייף לשחק על הכי גבוה וחלק וזה כייף ;D ;D ;D ;D ;D השאלה שלי היא האם כל המשחקים של פיפא בעתיד יעבו לי ככה?
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פיקס 5200 אבל איתו אני משחק על low חלש אני רוצה ליקנות מחשב חדש אבל איזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשחק על high ושהם יעבדו לי חלק?.......עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קודם כל תודה מראש לעוזרים עכשיו, השימושים שלי הם לא למשחקים מטורפים, פשוט סחבתי עד היום עם GF3TI200.. אני משחק ENEMY TERRITORY ואני רוצה (אני לא יכול עם הTI200) לשחק Marvel Ultimate Alliance!!...... אז איזה כרטיס מסך כדאי לי לרכוש עד 700ש"ח? אני יודע שזה לא הרבה.. אבל אם יש משהו שבאמת משתלם להוסיף 100 שקל עבורו אז אני אשמח גם לשמוע על כך. ואם יש המלצה אפילו לרדת ב100שקל אז גם טוב.. (: ואל תדאגו בקטע של ספק-כח חלש שלא יחזיק גם כרטיס מסך, כי אני מחליף את מה שיש לי. המפרט שלי הוא כזה: MotherBoard: ASRock 775Dual-VSTA VIA PT880 Ultra Chipset (AGP,PCIE,LAN,AC'97,DualChannel DDRII667, ATA133, SATA150, ) Processor: Intel Pentium D 805 (Dual Core) 2.66GHz LGA775 (533M…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך למשחק אך אני לא רוצה להוציא הרבה כסף, האם אתם יכולים להמליץ לי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם ה DOSBOX הקול עובד בדרך כלל עם כל המשחקים פשוט יש כאלה משחקים ששומעים את הקול ואת המוזיקה בצורה מקוטעת ואני לא יודע אם זה פגם במשחק , קובץ או בחירה לא נכונה של כרטיס קול . ב SETUP אני עובר כרטיס כרטיס ואין אותו דבר שומעים טוב ולרגע מקוטע .
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב למשחקים, אולם אחד הדילמות שלי זה המעבד, כיוון שע"פ הידוע לי השוק כן הולך בכיוון של שימוש במספר ליבות אני רציתי לברר איזה מהמשחקים הבאים כן משתמש במרובעי ליבה: רד אלרט 3 GTA 4 NFS UNDERCOVER ואם משיהו במקרה יודע אם SC2 יתמוך במרובע ליבות. המחשב הולך לשרת אותי הרבה שנים ואיני מתכוון לבצע שידרוגים בלוח אם או במעבד לפחות אני לא רוצה, השאלה שלי אם עדיף לשים על PHENHOM9550X4 כ760 ש"ח, או לשים על ATHLON X2 5200 מחצית מהסכום הזה. חשוב לציין שכנראה אני לא אבצע OC.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
החלטתי לנסות את GOTHIC 3,עכשיו הבנתי שהמשחק מלא בבאגים ומה לא. איזה מודים כדאי להוריד בשביל לתקן את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 376 צפיות
-
-
מה נסגר עם המשחק הזה איזה מערכת יכולה להריץ אותו חלק ויש את הפא'צ ששוקל 200 MB הוא עוזר ? או שהמשחק דפוק (מוזר כי ל-atari יש משחקים יפים )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
אני חולה על הסוג הזה אבל אני לא מצליח לימצוא כותרים טובים!. אני ממש אהבתי את וNFS 5 ואני ממש רוצה משהו אחר,סיימתי 5 פעמים... שמעתי שNFS החדש יהיה בסיגנון אבל אני לא יכול לחכות אני מקווה שתעזרו לי בבקשה . אני פתוח להצעות.... תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
טוב הרבה בטח יודעים שרכשתי PS2 אתמול וסך הכל בינתים רכישה טובה ואני משחק כרגע בRE4 (מישחק מאוד טוב לדעתי) הבעיה שיש לי חשק למישחק בסיגנון STAR FOX (לא חיב עתידני) ואני לא מכיר שמות של מישחקים טובים בסיגנון לPS2 למישהו יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-