משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הקובץ default.cfg מה לעשות? דרך אגב גם ה-Patch אומר לי שהוא לא מוצא את המשחק מותקן וזה כן מותקן מהתקנה מקורית של שני הדיסקים! וניסיתי להפעיל ב-Safe Mode וגם להפעיל את ההגדרות שהוא מזהה את המחשב שום דבר לא עזר! עזרו לי!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל שיהיה ברור - מקורי. עכשיו יש לי 9600TX עם הדרייברים האחרונים של ATI ודיירקט 9 C ג'יגה זיכרון ובארטון 2500. כשאני בא להעלות את המשחק יש לי את המסך הראשון של ההגדרות ואחרי שאני בוחר רזולוציה (גם שזה בדיפולט) אני מקבל הודעת שגיאה וזה קורס. זו ההודעה לפני שזה קורס וגם אם אני לא בוחר בדיפולט זה קורס.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר ומציעה לכם לרכוש כמה מהלהיטים של חטיבת הגיימינג מבית Warner Bros במחיר מציאה לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לדעתי הם: 1. סקיירים 2. call of duty 3. וויצ'ר 3 4. מאריו 5. 7 forza motorsport 6. זלדה 7. גוד אוב וור 4 8. tomb raider 9. dark souls 3 10. halo 5 איזה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נזכרתי במשחק שממש אהבתי כשהייתי קטן ואני לא חושב שידעתי אי פעם איך קוראים לו.. זה משחק חשיבה בדו-מימד שבו אתה משחק גמד שצריך לאכול את כל הלבבות שנמצאים על המסך, כשבשביל לעשות את זה צריך להזיז כל מיני מכשולים ולהזהר לא להתקע. זה כל מה שאני זוכר.. מישהו זוכר משחק כזה? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
#Badap רועי - downer בראין - brayn יובל - AVG אופק - Phydonz
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרגישים שהפרק העדכני בסדרת Grand Theft Auto לא נראה משכנע מספיק? מוד חדש מתיימר לספק לכם מראה שומט לסתות שתתקשו להבדיל בינו לבין המציאות לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-המוד-שרוצה-להעניק-ל-gta-v-מראה-אולטרה-רי/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מצא פתרון נורמלי לבאג המעצבן הזה בפולאאוט 4? אני סיימתי את הקרב האחרון והמכניסט סתם תקוע בעמדה שלו. אין לי אפשרות לצאת או להמשיך.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק למי שיש PC נכנסתי לתוך מערה כזאת ואז נתעתי בכיר, הלכתי אחורה וקדימה ואני לא מוצא את היציאה, אין את כולם הרגתי, כולם מתים. אין אף אחד חי שצריך להרוג. מי שיכול להסטרים לי על איכות Ultra ב PC כדי שאדע איפה היציאה? אני מאוד יודה לו (לא שיחקתי הרבה שלבים אולי עברתי 2 שלבים אולי אחד, אני חושב שזה שלב לא יותר מ 5)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם כן באיזה שרת אתם משחקים ומה השם של הדמות? יש סיבה למה אני לא מצליח למצוא את האתר של ה cash shop?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אפרסם כאן מדריך כיצד תוכלו לראות האם יש ברשותכם את הרישות להכנס לבטא של BF4. כרגע אין תאריך משוער לבטא אך יש שמועות שהיא תגיע בספטמבר. המדריך: 1.כנסו לאוריגין, לחצו קליק ימני על המשחק BF3. 2. לחצו על Show Game Details. 3.רדו למטה עד שתגיעו לרשימת ההרחבות שיש ברשותכם. אם BF4 BETA נמצאת שם סימן שיש לכם גישה, אם לא תצטרכו לקנות את הפרימיום או לעשות PRE ORDER. מקווה שעזרתי
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סדרת משחקי העולם הפתוח המשובחת מקבלת פרק שלישי, אשר יחשף רשמית בתערוכת Gamescom שתחל בשבוע הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/חדשות-נהדרות-לגיימרים-mafia-3-הוכרז-ויחשף-ב/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
משתמש בשם gametime 414 לקח את סצנת הפתיחה של ביושוק הראשון מ-2007 ובנה אותה על המנוע CryEngine 3: https://vimeo.com/123814418
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ב Darksiders אני התקנתי את המשחק הוא עובד מצויין ברגע שאני נכנס להגדרות של המשחק לאפשרות של שליטה מופיע לי שלט של Xbox ואין לי לי גוסטיק ושום דבר שמחובר למחשב חוץ מהמקלדת האל חוטית ועכבר אל חוטי, ברגע שאני נכנס למשחק אני לא יכול לשחק עם המקלדת ועכבר בכלל. לא משנה מה אני עושה! מה אפשר לעשות העם יש משו שצריך לעדכן לשנות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המשחק החדש והמדובר של בת\'סדה עתיד להציע מאות שעות של משחקיות, תודות ליכולת להמשיך ולחקור את העולם כמעט ללא סוף לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הסיפור-שאינו-נגמר-ב-fallout-4-תוכלו-להמשיך-ולח/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הראוטר מדגם VVG2000. עשיתי את כל עניין הport forwarding כל מה שצריך. עדיין לא עובד. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלוםםם! PoseidonMu מי שמכיר ומי שלא חוזר ובענק! עונה 6.3 קבצים מלאים ומקוריים של חברת IGCN חברה מוכרת בקבצים מאוחסנת! שרת שמבטיח חוויה יוצאת מין הכלל כאן נמצא רון מייסד האמיו נשמח לראותכם בקהילת אמיו פוסידון! כן כן , אולי עברו כמה שנים מאז שפתחתי אמיו אחרון! אבל כן החלטתי לפתוח אמיו.. להנאתכם האישית .. אוקי אז ככה אתם שואלים את עצמכם למה לבוא דווקא לקהילת אמיו פוסידון? בטח כל אחד שואל את זה בהתחלה למה אני יבוא לאמיו הזה מה יש בו שאין באף אמיו כרגיל אמיו אותם דברים אין שינוים אין כלום! הוו! הגענו לעניין: כאן אנחנו מעניקים לכם דבר ראשון : ל20 המשתמשים הראשונים שנכנסים לקהילתנו דרך הפורום וכמובן מגיבים באשכול שנפתח כבר י…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,חבר שלי קנה משחק של EA וגילה שהסידיקי קצר מדי(יש 4 קופסאות לבנות למלא במחשב וחסרים אותיות ומספרים) מה זה אמור להיות? ועוד בעיה קטנה-אם יש משחק שדורש 3GHZ מהירות מעבד הוא יכול לרוץ ב2.8 כפול? תודה ויום טוב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גיליתי שעובדים על מולטיפלייר למאפיה 1 המשחק הכי אהוב בכל הזמנים לפחות עלי! Mafia Multiplayer - Never play alone again זה שמו של המולטיפלייר או בקצרה MMP אני מפתח ציפיות כי סוף סוף נוכל להוציא עוד קצת מיץ מהמשחק שאף פעם לא נמאס ממנו!! ;D ;D קצת פרטים : הודיעו שבהמשך השנה כנראה הם ישחררו Beta פתוח,בנתיים כלום לא זז אבל אם נצביע להם בתחרות ונשלח להם אימיילים ותגובות שאנחנו תומכים בהם הם כנראה ירצו לשחרר!! :xyxthumbs: הבלוג הרישמי של המפתחים 2 סרטוני וידאו ביוטוב של המשחק רשת הצבעה למוד ב100 המודים של מאפיה (זה חשוב שתצביעו!) שימו את הקוד הבא בחתימות בבקשה זה חשוב : [url=http://moddb.com/scripts/topsite.php?action=out&id=4588] [img=http://moddb.com…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אפשרות להכניס שירים למשחק need for speed most wanted? כי השירים שם די ישנים.. לא משנה אם איזשהי תוכנה משהו? עכשיו שמעו עוד בעיה, שחיפשתי בחיפוש של אימיול את המשחק(nfs) אז היה כתוב "[PC GAME] Need for Speed Most Wanted + crack" כמובן שחשבתי שזה באנגלית כי בשפה אחרת היה כתוב לא?ב95 אחוז מהמקרים חחח אבל שזה הוריד והתחלתי להתקין שמתי לב לשפה כמו אנגלית אבל עם מילים שונות..נראה כמו ספרדית או איטלקית טוב חשבתי זה רק התקנה אבל גם במשחק הכל בשפה אחרת(כמעט) למשל הloading שם זה caricamento yes-si אז יש אפשרות להחליף שפת משחק או משהו כי אין לי כוח להוריד שוב......ועד שעברתי רבע משחק.... תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שבהרבה מאד משחקים יש קבצי "קרא אותי" שבתוכם יש דרישות מינימום ובדרך כלל גם מומלצות, אבל הבעיה היא שנגיד יש לי את הדרישות מינימום אז המשחק אמור לרוץ בסדר (בלי תקיעות למיניהם) אבל לא כל האופציות על HIGH בלי הרבה עומס. והבעיה המרכזית היא שנגיד יש לי מחשב שעומד ואפילו עובר את הדרישות המומלצות אז המשחק אמור לרוץ חלק וכל האופציות על HIGH כי הרי זה המומלץ, אבל הבעיה היא שבדרך כלל המשחק לא רץ משהו טוב וגם לא על HIGH והדרברים בסדר (מעודכנים) אז למה הם כותבים את הדרישות המומלצות אם זה לא באמת ככה? > > :'( :bash:
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני שבוע קניתי מחשב לפי המפרט שאתם רואים בפרופיל שלי, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שיש ואז עברתי לשלב של להתקין משחק בחרתי ב-call of duty 2 כדי לבדוק מה המחשב שווה ואיך זז ואז נתקלתי בבעיה כאשר אני משחק במשחק הסאונד נתקע על מצב מסוים למשל כאשר השחקן פגוע הוא מתנשף בכבדות וזה אמור להעלם כאשר תופסים מחסה או נחים לרגע הבעיה שזה לא עובר הוא ממשיך להתנשם ולהתנשף ואני נפסל גם במהירות ..... השערות:או בגלל שהוספתי כרטיס קול creative audigy 2 חוץ מזה שיש לי על הלוח אם המובנה כמובן שניטרלטי את המובנה ולא התקנתי את הדרייבר שלו , או שאולי זה בגלל הdual core או שאני כבר לא יודע כי לפי דעתי זה לא מהמשחק כי התקנתי אותו כמה פעמים ואצל חבר הוא עובד פצצה..... בבקשה עזרה מי שי…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני תקוע במשימה של השלג - אחרי שצריך לירות עם רובה צלפים בהרבה אנשים שמסתתרים מאחורי בונקר ואז כשניכנסים לבית אני הורג את כולם ולא מבין לאן צריך ללכת כשאני מגיע לכיוון שמראה לי המצפן על הכוכב הוא אומר לי "שלפעמים האובייקטים יהיו ממוקמים לי במקום מעל הכוכב" :s05: בבקשה עזרה תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי החתימה וזה עובד גרוע על 640 X 480 אני לא מצפה שחעבוד עם הכל על גבוהה אל זה לא קצת מוגזם ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-