משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
היורש של Wildlands מגיע בחודש הבא, וידרוש חומרה מאסיבית בכדי שתוכלו לראות אותו במיטבו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
"בוקר" טוב, אני מחפש משחקי מכוניות טובים על רמה שיאפרו לי גם להשתמש בהגה ושיהיו בעלי גרפיקה מעולה ומנוע פיזיקלי טוב. כמו כן יש לי עוד שאלה, ידוע מתי בערך יצא NFSUG2? דרך אגב המלצה חוץ מ NFSUG. תודה לכל העונים והממליצים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק האינדי החדש Return of the Obra Dinn כולל מראה "עתיק" במיוחד - אבל זה לא מונע ממנו לזכות באהדת המבקרים והגיימרים כאחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למה יש עם זה כל כך הרבה בעיות? מישהו הצליח ויכול ללמד אותי איך? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק unreal 2 המלא בבקשה עזרו לי :AR15:
-
שלום לכולם , מאז שהתחלתי ללמוד לא מצאתי זמן לשחק משחקים בשנה האחרונה (בעצם מספטמבר 2013) ואני אשמח לשמוע המלצות למשחקי FPS\פעולה\הרפתקאות (דוגמאת AC) טובים שיצאו בשנה האחרונה ואני פספסתי תודה לכולם. (המפרט בצד עם 3770K מעודכן כך שאין מה לדאוג לגביי יכולותיו של המחשב להריץ)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
'>212.143.21.210:7780 לסרבר גישה מהירה עם סגנונות המשחק הבאים : Insta-CTF עם אופציה גם ב DM. 19:30 בערב. בתקווה שתיענו לת'ראד זה ותראו נוכחות. Quality fragging, every1!
-
שלום, לאחרונה רכשתי מחשב גמיינג: GIGABYTE Z170 i7 -6700k rx480 nitro+ oc DDR4 3000hz אני מפעיל את המשחק TOMB RAIDER החדש ולא משנה אילו הגדרות גרפיות אני עושה (גבוהות/נמוכות) (DX12/DX11 ) אני לא עובר את 60FPS, יתר המשחקים הכול כשורה, לפי סירטונים שראיתי ביוטיוב ובנצ'מרקים עם חומרה חלשה יותר עוברים את ה70 בקלות. אשמח לעזרה, נ.ב בנוסף האם יש לכם תוכנה לתצוגת ביצועי המחשב מומלצת? אני משתמש כרגע ב DXtory
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפיצה EA מציגה את דרישות המערכת הבסיסיות והמומלצות עבור הכותר ה-23 בסדרת הכדורגל המגה מצליחה, והן מציעות שינויים מזעריים ממה שדרשה מאיתנו FIFA 16 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אלו-הן-דרישות-המערכת-של-fifa-16-והן-לא-יפתיעו/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
PS2 + Massiah chip עם 2 שלטים אחד מהם רוטט ועוד כמה משחקים.. כל זה ב1000 שקל.. הקטע זה שהצ'יפ לא נראה לי פותח מולטיזון מה זה אומר המולטיזון וכמה זה יפריע לי ? + קראתי ש הצ'יפ גומר למכשיר את החיים מהר זה נכון ? 0_ם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. קניתי משחק בשבוע האחרון דרך humble bundle, ושאני מנסה להתקין את המשחק הוא נתקע על 1% וטוען שיש בעיה 2 (error 2), שאני נכנס לאתר התמיכה של סטים רשום שזה קשור למערכת קבצים fat32 שגורמת לבעיה למרות שהדיסק הקשיח שלי הוא NTFS. מה שיותר מעצבן מזה הוא דף הכניסה של סטים לתמיכה שם אני לא מצליח להיכנס למרות שאני מקליד נכון את הסיסמא שלי (וידאתי לאחר שעשיתי יציאה בתוכנה במחשב) וב-100% אני מקליד נכון את התמונה. משהו פה ממש מסריח ומעצבן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם תקדישו מעט מזמנכם ומקווה שתיהנו. שמתי לב שהמשחק לא רץ חזק במדינתינו וזה חבל. באטלפילד 1 הוא מעולה אך ריינבו סיקס כאן כדי להישאר לעוד הרבה זמן ובאמת שלא קיימים הרבה משחקים אם בכלל שנותנים טוויסט כלכך טוב לשוק העמוס של הFPSים ברשת
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משחק בסגנון Age Of Empires / Rise Of Nations / Red Alert (RTS בגדול) שניתן לשחק ברשת או להוריד חינם. אפילו משהו שמפותח בקוד פתוח. למישהו יש המלצות? לינקים? כל המלצה תתקבל. בכלל יהיה נחמד אם יהיה שרשור של משחקים חינמיים / און ליין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו, אני מזה אוהב את כל הקרבות עם החרבות והגרזנים וכל השטויות האלא אבל איכשהו תמיד הורסים את זה ! ניסיתי אובליביון והמערכת קרבות פשוט איומה (לדעתי). כנ"ל גוטיק 3. אני מרגיש במשחקים האלא שלא השקיעו מספיק מחשבה על הקרבות עצמן אלא על הציוד וכל זה. מה שאני מחפש זה משחק שבו הקרבות באמת מושקעים, נגיד כמו ב DMC4 ! ששם המערכת קרבות מעולה ואפילו עם קובאים וכאלא... אז אני מחפש משהו כמו DMC4 של ימי הביינים... בלי כל השטויות של הציוד וזה, או שכן רק שהערכת קרבות תיהיה מושקעת וכיפית. אין בעיה גם אם זה משחק שהולך לצאת, אני פשוט רוצה לדעת איזה משחק זה ואז שהוא ייצא אני כבר אשיג אותו. ואת דארק מסייה כבר שיחקתי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והאם למישהו יצא לשחק בוא כבר הוא תואם את הציפיות איזה ציון הייתם נותנים מחשק שווה לקנות אותו תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קחו את ה All-Seeing Eye שלכם תזרקו אותו לפח כי יש משהו הרבה יותר טוב!! http://www.qtracker.com/ [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחים שלי הרכבתי אתמול מחשב amd ואין לי נסיון קודם בזה הכל עובד כמו שצריך המחשב מזהה את הכוננים דיסק קשיח הכל אבל משחקים לא עובדים עולים ויוצאים מה יכולה להיות הבעיה והאם כדאי להזמין טכנאי מחשבים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרשתי מתחום משחקי המחשב ב- 2,3 שנים האחרונות... אני מעוניין בהמלצה על המשחקים החדשים/ישנים בתחומים: אסטרגיה, ספורט (כדורגל), מירוצים, אקשן, פעולה, ילדים (לאחים שלי..) רק לא Quests תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא מעודכן.. אז סליחה.. חח אבל יצא סוני פליסטישן 3? אם יצא איך הוא שווה? כמה הוא עולה? שווה להשקיע? שמעתם על ג'וק או משהו כזה?? אם לא מתי הוא יצא?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכרי את המשחק סאמונר? אם כן.. תגיבו פה... יהי כיף להעביר חוויות/דעות על המשחק.. ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק יצא, שווה לשחק בו?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי אותו (מקורי לחלוטין לשם שינוי...) אני בא לשחק , אני לוחץ על האייקון (לא משנה איזה) בשולחן עבודה לא קורה כלום,אני הולך למנהל המשימות>תהליכים סוגר את הסטים משמה , לוחץ על האייקון של הסטים וה שאני רואה זה רק שנוספה המשימה לתהליכים חוץ מזה כלום לא קרה, יש למישהו מושג מה קרה ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו יכול, אז אני צריך רשימה של משחקים מבוססים OpenGL מהשנים האחרונות. אני יודע שDoom3 ו-Quake4 מבוססים OpenGL. יש עוד משחקים (עדיף קצת יותר ישנים) ? אני צריך כי אני רוצה לבדוק אם הדרייברים האחרונים משפרים גם את ביצועי הOpenGL של הR9XXX. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות פורום יקר. טוב הבנתי וקראתי בכמה פורומים שאפשר להפעיל את המשחק גם בכרטיסים שלא תומכים ב SM3 ע"י שינוי של איזה שהוא קובץ או משהו בקיצור אני ממש לחוץ על המשחק אם מישהו שמע יודע משהו שיכתוב פה או בהודעה פרטית עזרה לנואש מכולם! גיימר חובב ספלינטר סל תודה רבה ציטוט מפורום בחו"ל אף אחד לא ענה לו Hey folks. I'm trying to get the new splinter cell running on my X850XT-PE. It's a good card that's run everything I've thrown at it so far, but splinter cell 4 requires SM 3.0 to run. I read online somewhere that editing simpleshader=False to true and maybe some other settings, i could get the game to run. I included the settings file for you if you've got any suggestions.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יצא לשחק בו? זה נראה לי כמו גרסא משודרגת של FREELANCER עם שילוב של אלמנטים מסטאר-טרק. [ קצת יקר לי 30 דולר אבל יש מבצעים בGAMERSGATE כל שבוע אולי הוא יכנס.. קיבל ציונים טובים גם. http://www.desura.com/games/starpoint-gemini
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-