משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום,חבר שלי קנה משחק של EA וגילה שהסידיקי קצר מדי(יש 4 קופסאות לבנות למלא במחשב וחסרים אותיות ומספרים) מה זה אמור להיות? ועוד בעיה קטנה-אם יש משחק שדורש 3GHZ מהירות מעבד הוא יכול לרוץ ב2.8 כפול? תודה ויום טוב
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרת המצליחה מבית Ubisoft מוכן להשקה עם שיק פוסט אפוקליפטי אופטימי משהו ודרישות חומרה רשמיות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא מצליח לשחק ב WOT נתקע מלא הפיגנים גבוהים 100-140 זה משגע אותי , האינטרנט עובד תקין הכול עובד תקין רק ה WOT נתקע , שווה לעבור ל 014 ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חבר שלי רכש את המשחק GTA IV , ורשום לו משהו על קובץ פגום. עשיתי חיפוש קצר באינטרנט וראיתי שהדבר קרה ללא מעט אנשים, גם אלו שהורידו את המשחק וגם אלו שרכשו אותו. את הפתרון לא מצאתי. אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק לא מראה לי משחקים שיצרתי במחשב השני. הנה מה שניסיתי: *Hamachi גרסאות 1.0.1.5, 1.0.2.5, 1.0.3.0. *לכבות את החיבור של Hamachi כדי שהמשחק יזהה את הLAN *Static IP *כיבוי כל ההגנות (Firewall, AV...) *לכבות את האינטרנט, להפעיל את המשחק ואז להפעיל את האינטרנט כדי לבדוק אם ככה הוא יקלוט את Hamachi *כל מדריך שמצאתי בקשר למשחקים בLAN. אני נמצא ברשת עם המחשב השני באותה קבוצת עבודה ואנחנו יכולים להעביר קצבים מאחד לשני ולהדפיס אחד אצל השני - הכל פתוח. Demigod כמובן נמצא במותרים בFirewall בניסיונות עם הFirewall GameRanger עובד לי איכשהו אבל זה ממש לא נוח שצריך תוכנה חיצונית. אודה מאוד למי שיסביר לי למה אני לא יכול לראות את המשחקים שאני יוצר במחשב השני (או להיפך...) חרשתי מדריכים …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כשאני בא להפעיל את המשחק הוא אומר לי: the appliction has failed to start becouse OpenAL32.dll was not found העתקתי את הקובץ לספרית system וזה גם לא עזר... וזה זה גם אומר UT2003 Build [2002.05.31.18.31] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1577 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine מה לעשות???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Bundle החדשה מציעה לכם לרכוש משחקי אינדי שזכו לאהדה גדולה במיוחד מהגיימרים ובזיל הזול, כמובן לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק undead warlock בגרסת הטרייל באחת המשימות הראשיות של סילבנה היה איזה באג, אז ניסיתי לעשות abandon למשימה על מנת להתחיל אותה מחדש אבל אחרי שעשיתי את זה אני לא מוצא איפה אני יכול להתחיל את המשימה מחדש הסתובבתי בכל המקומות ש הייתי בהם ועדיין אין שום זכר לתחילת הקווסט ככה שעכשיו אני תקוע בלי יכולת ממשית להמשיך במשחק ניסיתי לדבר עם כל הדמויות הראשיות אבל זה לא מאפשר לי להמשיך עם הקווסט הראשי עזרה ממישהו? ***ספוילר*** המשימה היתה זאת שאני נשלח להרוג חיילים (אנושיים) ביחד עם הרוח המיוחדת שעוזרת לי, מגיעים לבית ששם רואים את האנשים ואנשי הזאב מדברים ויש פאוזה במשחק בשביל הסרטון, האנשים מדברים עם הזאבים שמשכנעים אותם להפוך לאנשי זאב בעצמם, ואז הרוח הזאת לוקחת אותי ועפה כשהי…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
#Badap רועי - downer בראין - brayn יובל - AVG אופק - Phydonz
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אשמח אם תקדישו מעט מזמנכם ומקווה שתיהנו. שמתי לב שהמשחק לא רץ חזק במדינתינו וזה חבל. באטלפילד 1 הוא מעולה אך ריינבו סיקס כאן כדי להישאר לעוד הרבה זמן ובאמת שלא קיימים הרבה משחקים אם בכלל שנותנים טוויסט כלכך טוב לשוק העמוס של הFPSים ברשת
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדעתי הם: 1. סקיירים 2. call of duty 3. וויצ'ר 3 4. מאריו 5. 7 forza motorsport 6. זלדה 7. גוד אוב וור 4 8. tomb raider 9. dark souls 3 10. halo 5 איזה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
'>212.143.21.210:7780 לסרבר גישה מהירה עם סגנונות המשחק הבאים : Insta-CTF עם אופציה גם ב DM. 19:30 בערב. בתקווה שתיענו לת'ראד זה ותראו נוכחות. Quality fragging, every1!
-
שלום חברים אני חייב לדעת דחוף איך מורידים משחקים מהאתר למחשב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אומרים לי שיש לי לאגים... אני רוצה לדעת איך מסדרים את זה....
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי GRAN TURISMO 4 ובחוברת ההסברים אין אנגלית אז אני לא יודע כלום על המשחק :-X :-\ חיפשתי יש כמה שפות אבל אין אנגלית ואני לא מבין איך לשחק :'(
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב, אבל המשחק הנ"ל יצא היום במבצע היומי של מבצעי הקיץ בסטים. המחיר ממש אטרקטיבי, אבל בלי ה CO-OP חלק גדול מחווית המשחק נופלת. אני אישית יכול לשחק רק בסופ"ש ומחפש מישהו שרוצה לשחק ב CO-OP של המשחק הנ"ל. יש מעוניינים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
FAR CRY כידוע משחק כבד, ורציתי לדעת איך הוא יעבוד על המחשב שלי : AMD ATHLON 64 512 MB RAM RADEON 9600 XT 2.8 GHZ ועוד משהו שמעניין אותי, איזה משחק כבד יותר DOOM3 או FAR CRY?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול לקחת את הלפטופ שלי (הוא דיי חזק) ולחבר למסך של הטלוויזיה, להתקין עליו משחק בסגנון של גיטר הירו, ולחבר למחשב דרך בלוטוס: גיטרה, מיקרופון, תופים ובאס?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכרי את המשחק סאמונר? אם כן.. תגיבו פה... יהי כיף להעביר חוויות/דעות על המשחק.. ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-