משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הבעייה שלי היא כזו שכל משחק שאני מתקין(כמעט כל משחק),ההתקנה פשוט נתקעת באמצע זה ממש מעצבן אותי,כיי אין לי חוסר במשהו במחשב,המחשב חזק מאוד המפרט: QX9770 2 ג'יגה ראם 320 ג'יגה HDD 8800GT 512 מגה וויסטא הום פרימיום 32 ביט מה הבעייה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי Forza 4 וכחלק מהתקנה בקובץ Readme נאמר שאני צריך להפעיל בווינדוס מצב Developer Mode לפני ההתקנה. כך עשיתי, רק שהווינדוס שלי לא מעודכן כיוון שאני לא משתמש ב Windows Defender, אז כאשר בחרתי באפשרות Developer Mode, הוא ניתקע לי להרבה זמן ב - Searching for developer mode package.. ולבסוף אני מקבל שהמצב מופעל, אך עם שגיאה 0x80080005.. חשבתי אולי מישהו כאן מכיר פתרון לבעיה ומה ניתן לעשות על מנת להתקין את המשחק במצב הזה? או שאני חייב באיזשהו אופן לעדכן את הווינדוס על מנת להריץ את ה Developer Mode ורק איתו להתקין את המחשב ללא error's? רב תודות לעוזרים. חג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיף ישראליות, אבל אם אין איכותיות אז לפחות קהילות דוברות אנגלית. תודה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשחק ב WOT נתקע מלא הפיגנים גבוהים 100-140 זה משגע אותי , האינטרנט עובד תקין הכול עובד תקין רק ה WOT נתקע , שווה לעבור ל 014 ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה... אני מחפש משחק מירוצים חינמי כמובן של מולטיפלייר. (כמה שיותר איכות ומישחקיות ככה יותר טוב) מישהו במקרה מכיר משחק אחד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שבהרבה מאד משחקים יש קבצי "קרא אותי" שבתוכם יש דרישות מינימום ובדרך כלל גם מומלצות, אבל הבעיה היא שנגיד יש לי את הדרישות מינימום אז המשחק אמור לרוץ בסדר (בלי תקיעות למיניהם) אבל לא כל האופציות על HIGH בלי הרבה עומס. והבעיה המרכזית היא שנגיד יש לי מחשב שעומד ואפילו עובר את הדרישות המומלצות אז המשחק אמור לרוץ חלק וכל האופציות על HIGH כי הרי זה המומלץ, אבל הבעיה היא שבדרך כלל המשחק לא רץ משהו טוב וגם לא על HIGH והדרברים בסדר (מעודכנים) אז למה הם כותבים את הדרישות המומלצות אם זה לא באמת ככה? > > :'( :bash:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל מי שמעוניין יש שרת דיסקורד (דיבור) של המחשק sea of thieves מי שרוצה להצטרף שיצור איתי קשר לכל מי שלא יודע\מבין: שרת דיסקרוד הוא שרת דיבור שבוא אפשר לדבר עם מיקרופון עם עוד אנשים להכיר ולשחק ביחד וככה למצוא אנשים נוספים\חדשים לשחק איתם
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק הפעולה המבטיח יתעכב, ויגיע כעת בעיכוב של כמעט חצי שנה מתאריך המיועד במקור לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מוכר משתמש סטים ב 25$ משחקים: Rocket Leauge , CS:GO ליצור קשר בסקייפ: liel8080 או בדיסקורד : liel#1577 או דרך השחקן הראשי שלי בסטים: http://steamcommunity.com/profiles/76561198300176237
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכנסתי לסרבר לאחר שסרבר אחר קרס לי אני מחליף ל K Bullets ורואה את זה..הכוונת של הנשק הראשי גם השתנתה לי וחלק מהאנשים היו רמה 0 ולחלקם לא הופיע רמה בכלל WTF?!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת תקופת יובש למשחקי מחשב..אני מת משעמום בבית...רציתי לדעת אם בכל מקרה יצא איזה משחק שיצא בזמן האחרון ששווה לשחק בו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד בשביל לשאול אם מישהו נתקל בתופעה כזו גם. המשחק עובד אצלי באיטיות שלפי דעתי מוגזמת מדי... מפרט מחשב: amd athlon 1700+ gainward geforce 3 ti 200... אם תרצו אני יכול לכתוב עוד חלקים במפרט.. בכל מקרה מה לדעתכם הבעייה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ב win2000 כשאני מנסה להפעיל את דום , הוא נותן לי הודעת שגיאה , שהתוכנה ביצעה טעות והוא צריך לסגור אותה . או שהוא פשוט נתקע , עוד מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קודם כל למה euro force קיבל ציון פחות מה special forces? מה גירסת ההרחבה הזאתי היא סתם ולמה כל הגרסאות קיבלו ציון רע?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על קניית אוזניות גיימינג שיתנו אפקט 360 למשחקי FPS אונליין קראתי ביקורות ושיבוחים על האוזניות אבל עדיין רציתי לשמוע דעה אובייקטית של מישהו שניסה... האם הם באמת נותנים את האפקט 7.1 כמו שאומרים? עד כמה השיפור מול VIRTUAL DOLBY 7.1? האם זה עוזר להבין מאיפה בא מקור הצליל? תודה לעוזרים *אני מאמין שנושא זה קשור יותר לפורום משחקים מאשר אודיו כי מדובר באוזניות שיתנו יתרון במשחקים בלי קשר לאודיו עצמו...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הראוטר מדגם VVG2000. עשיתי את כל עניין הport forwarding כל מה שצריך. עדיין לא עובד. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש לחלוטין בתחום המשחקים בטלפון. נתקלתי והתאהבתי במשחק train conductor world. ראיתי שיש צ'יטים וקיצורי דרך. חרשתי גוגל ומצאתי רשימות קודים שיש להכניס אבל לא הצלחתי למצוא איך מכניסים את הקודים ומה שכן מצאתי זה באתרים שנראים לי "חשודים" משהו. אני משתמש בגלקסי נוט 9. שאלותי: האם חייבים לבצע פריצה של הטלפון בשביל להנות מקיצורי הדרך הללו? איך ואיפה מכניסים את הקודים? בתודה מראש בעז
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אשמח אם תקדישו מעט מזמנכם ומקווה שתיהנו. שמתי לב שהמשחק לא רץ חזק במדינתינו וזה חבל. באטלפילד 1 הוא מעולה אך ריינבו סיקס כאן כדי להישאר לעוד הרבה זמן ובאמת שלא קיימים הרבה משחקים אם בכלל שנותנים טוויסט כלכך טוב לשוק העמוס של הFPSים ברשת
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצלחתי לעבור קצת מהמשחק, אני חייב לציין שהוא אחד הטובים והמורכבים ששיחקתי בהם.. ושיחקתי בהרבה הגעתי לשלב שצריכים להעמיד 3 כלובים על 3 בלטות שהם ירדו ויפתחו לי שער... עכשיו יש במקום הזה שתי קומות, כלוב אחד למעלה ושתיים למטה.. איך אני מעלה את השתי כלובים שלמטה ?! אין רמפות אין כלום... רק מי שגם הגיע לזה יודע על מה אני מדבר... תודה לכם, ניאו עריכה : לא משנה חברים הצלחתי... תודה בכל זאת !!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המשחק Dark Messiah אחריי שהתרשמתי מהמשחק אצל אחי; אצלו במחשב התקדמתי קצת (פרק 3) והייתי רוצה להעביר את השמירות מהמחשב שלו לשלי, האם זה אפשרי? (להזכירכם המשחק פועל דרך סטים, והמשחק הלא מקורי הוא מעין ראר שפותחים ומשחקים, ללא התקנה) איפה התיקיות של המשחק המקורי נמצאות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות הם:·Your CPU must be at least 1 GHz or equivalent ·Minimum 128 MB RAM ·Minimum GeForce 2 or ATI 7500 ·1 gig of available hard drive space, a 4X CD-ROM or faster, a mouse, a DirectX compatible 16 bit sound card, a 56K modem (or better) with Internet connectivity, and DirectX 8.1. ·You must be running Windows 98, 98SE, ME, 2000* or XP* (*running with local Administrator privileges). ·Internet connection must be capable of running 32-bit Windows socket applications (such as Microsoft Internet Explorer). (הדרישות לקוחות מהקובץ README של הבטא) ואני לא חושב שהדרישות של הכרטיס מסך כל כך מדוייקות יש לי RIVA TNT 2 וזה עובד!! ;D ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%a2%d7%a9%d7%94-%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%90%d7%a1%d7%98%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-