עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום אני תקוע במשימה של השלג - אחרי שצריך לירות עם רובה צלפים בהרבה אנשים שמסתתרים מאחורי בונקר ואז כשניכנסים לבית אני הורג את כולם ולא מבין לאן צריך ללכת כשאני מגיע לכיוון שמראה לי המצפן על הכוכב הוא אומר לי "שלפעמים האובייקטים יהיו ממוקמים לי במקום מעל הכוכב" :s05: בבקשה עזרה תודה

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DS,

בקרוב אני אקנה את גאן או אחליף לא יודע. בקיצור איך המשחק הזה? שמעתי שהוא קצר אבל זה נכון גם לגבי המשימות הצדדיות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by malcolmx9,

אני חושב לעבור לשרת PVP (שיחקתי ב-PVE עד עכשיו), בדמות חדשה כפריסט. השרת הנוכחי שאני בו הוא ENOAR, והוא מצויין לפי דעתי (חבר המליץ עליו מההתחלה), אבל עכשיו אני לא מצליח לבחור שרת PVP כי אני לא מכיר מישהו שמשחק בכזה. אז על איזה שרת PVP אתם ממליצים? אחד שאין בו הרבה ילדים קטנים, והכי חשוב לא נופל כל שני וחמישי.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי חבר'ה , נתקלתי במשחק הזה לפני שבוע + (קניתי אתמול:). המשחק כעת ב Early access . יש בפורום סקירה על המשחק הזה? מישהו פה משחק? נראה משחק ממש טוב - מושקע - קשה מאוד ומצריך חשיבה ועבודת צוות. אשמח לדעת אם יש קהילה כלשהי למשחק בארץ.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Gamey,

ביקורת דת' סטרנדינג (היינו הראשונים בארץ!) שלום חברים! לפני חודשיים פתחנו מטעם ynet ערוץ יוטיוב בשם Gamey ומאז העלינו 35 וידאויים מושקעים בהם ביקורות משחקים, ראיונות ( באולפן ynet ואפילו עם בכירים מבליזארד ) סרטוני אנבוקסינג, לטס פליי מבזקי חדשות ועוד סרטונים רבים ומיוחדים. המטרה שלנו היא לייצר ערוץ גיימינג ישראלי עם תוכן ברמה בינלאומית. אתם מוזמנים לבוא להתרשם מהערוץ ואם אהבתם נשמח שתצטרפו אלינו כמנויים, שתיהיו אקטיביים בקומנטים ותציעו רעיונות משלכם. ערוץ גיימי ביוטיוב https://www.youtube.com/channel/UChLWagjK0QgCEeXSflk3uug/ קבוצת הפייסבוק: https://www.facebook.com/gamey.ynet לינקים למספר סרטונים: | | ביקורת זלדה לינקס אווייקנינ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. GuildWars נראה משחק פשוט פצצה, אני מת לקנות אותו אבל יש לי כמה שאלות. א. יש לו תשלום חודשי? ב. יש אותו בארץ? ואם כן כמה הוא עולה?ובאיזה חנות הוא נמצא במחיר הכי זול ג. מה אתם חושבים על המשחק? ברמה של- WOW? הנה מידע על המשחק (ב- GameSpot הוא קיבל 9.2) http://www.gamespot.com/pc/rpg/guildwars/index.html?tag=mp_num1

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הבנתי שיש איזה תוכנה שבעזרת ניתן לשחק PS2 במחשב איזה תכונה זאת ? ואם זה לא תכונה, איך עושים זאת ? תוד הרבה, מתן.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חבילת Humble Bundle חדשה עלתה לאוויר ומציעה לכם לרכוש כמה מהלהיטים של חטיבת הגיימינג מבית Warner Bros במחיר מציאה לכתבה

9. Started by naveh3,

שמתי לב שבהרבה מאד משחקים יש קבצי "קרא אותי" שבתוכם יש דרישות מינימום ובדרך כלל גם מומלצות, אבל הבעיה היא שנגיד יש לי את הדרישות מינימום אז המשחק אמור לרוץ בסדר (בלי תקיעות למיניהם) אבל לא כל האופציות על HIGH בלי הרבה עומס. והבעיה המרכזית היא שנגיד יש לי מחשב שעומד ואפילו עובר את הדרישות המומלצות אז המשחק אמור לרוץ חלק וכל האופציות על HIGH כי הרי זה המומלץ, אבל הבעיה היא שבדרך כלל המשחק לא רץ משהו טוב וגם לא על HIGH והדרברים בסדר (מעודכנים) אז למה הם כותבים את הדרישות המומלצות אם זה לא באמת ככה? > > :'( :bash:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nokobik,

הייתי רוצה להתרשם איך המשחק רץ על המחשב שלי לפני שאני קונה אותו. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zokkar,

גמר טורניר פתיחת השנה של HWZone לאחר שבועיים עמוסים במשחקים, טורניר פתיחת השנה של HWZone מגיע לסיומו. היום בשעה 19:00 יחל שלב הגמר של הטורניר, בו יתמודדו ארבעת השחקנים הנותרים: בבית התחתון, eSrLemon שזכה בטורניר הסטארקרפט הקודם של HWZone ובמקום השלישי של המוקדמות לטורניר IeSF, הוא אחד משחקני הטראן הטובים ביותר בארץ. מולו יתמודד qTpBHmaster, שחקן שגילו הצעיר לא מונע ממנו להוות דמות חזקה בסצנת הסטארקרפט הישראלית; הוא מגיע בקביעות למקומות הראשונים בטורנירים בארץ, ואף זכה בטורניר IGA #14. צפו לסדרת TvT ברמה הגבוהה ביותר. בבית העליון, eSrSinok נחשב כבר זמן רב לאחד ממובילי גזע הזרג בארץ. הוא זכה במקום הראשון בטורניר ה-LAN שהתקיים לא מזמן במודיעין, במקום השני של המוקדמות…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כמובן שאני חייב לבצע סקר שכזה ביגלל שאנשים מי הארץ פשוט נעלמים מי המשחק וזה מתחיל להטריד, כי הBLACK OPS ביכלל לא משתווה לMW2 כימעט בכלום, אחרי שהסיקור יסתיים אני יבין לאיזה כיוון אני צריך ללכת וגם הרבה מימכם תוכלו לדעת מה עדיף לעשות בהמשך: ליקנות תBLACK OPS ולעזוב תMW2 או לישכוח שהBLACK OPS ביכלל קיים ולשחק עד שהשרתים יסגרו טוטלית.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כללי APB הוא משחק יריות המתמקד במלחמה בין הפושעים לשוטרים בעיר San Paro. במשחק נמצאים מספר NPCים שאותם מעלים רמות ועם כל רמה נפתחים דברים חדשים שניתן לרכוש החל מנשקים,בגדים,רכבים,סמלים ועד לשיפורים לנשק ולרכב. למשחק יש 3 "מודים" של מפות: Social district כאן ניתן לעצב רכבים,לעצב את השחקן שלך,לעצב סמלים לקנות חפצים של אנשים אחרים דרך מערכת מכירה פומבית וסתם להסתובב ולדבר עם אנשים אחרים כשמשעמם. Mission districts 2 מפות גדולות שבהם ניתן לבצע משימות דרך מערכת בניית קבוצות שבוחרת מספר שחקנים מצד הפושעים ומספר שחקנים מצד השוטרים ויוצרת משימה דו-צדדית (2vs2, 3vs3 וכו'), כשאחת הקבוצות צריכה לבצע משימות והקבוצה השניה צריכה למנוע מהם לבצע את המשימה. …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Eric Hi,

כן זאת שמתחרה בגל גדות התותחית ואפילו... מנצחת... מי היא? מהו סודה? האם באמת קיימת דמות כזאת? שהיה לה במשחק גליצ' שהשחקן משתמש בו כדיי לנצח

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by alexrta,

הדרישות הם:·Your CPU must be at least 1 GHz or equivalent ·Minimum 128 MB RAM ·Minimum GeForce 2 or ATI 7500 ·1 gig of available hard drive space, a 4X CD-ROM or faster, a mouse, a DirectX compatible 16 bit sound card, a 56K modem (or better) with Internet connectivity, and DirectX 8.1. ·You must be running Windows 98, 98SE, ME, 2000* or XP* (*running with local Administrator privileges). ·Internet connection must be capable of running 32-bit Windows socket applications (such as Microsoft Internet Explorer). (הדרישות לקוחות מהקובץ README של הבטא) ואני לא חושב שהדרישות של הכרטיס מסך כל כך מדוייקות יש לי RIVA TNT 2 וזה עובד!! ;D ;D ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rroonnii,

http://www.gamershell.com/download_25060.shtml ישימו עוד שרתים . תהנו סרטון http://www.gametrailers.com/player/31946.html http://www.gametrailers.com/player/31953.html http://www.gametrailers.com/player/31955.html http://www.gametrailers.com/player/28548.html

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Daerdevil,

תבחרו ... ;D :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by johnysade,

שלום לכולם הסרטון הראשון הוא טריילר שערכתי והשני מונטג אם אהבתם תנו בלייק וסאב

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by navk2,

שמעו, אני מזה אוהב את כל הקרבות עם החרבות והגרזנים וכל השטויות האלא אבל איכשהו תמיד הורסים את זה ! ניסיתי אובליביון והמערכת קרבות פשוט איומה (לדעתי). כנ"ל גוטיק 3. אני מרגיש במשחקים האלא שלא השקיעו מספיק מחשבה על הקרבות עצמן אלא על הציוד וכל זה. מה שאני מחפש זה משחק שבו הקרבות באמת מושקעים, נגיד כמו ב DMC4 ! ששם המערכת קרבות מעולה ואפילו עם קובאים וכאלא... אז אני מחפש משהו כמו DMC4 של ימי הביינים... בלי כל השטויות של הציוד וזה, או שכן רק שהערכת קרבות תיהיה מושקעת וכיפית. אין בעיה גם אם זה משחק שהולך לצאת, אני פשוט רוצה לדעת איזה משחק זה ואז שהוא ייצא אני כבר אשיג אותו. ואת דארק מסייה כבר שיחקתי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by AB,

המשחק יוצא מחר נכון???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מצאתי GTA3 , ריפ, אבל כשהמשחק עולה בהתחלה, אחרי שהקו מגיע עד הסוף, WINDOWS אומר שהוא ביצע פעולה לא חוקית ונתקע. יש לי XP אז הורדתי את התיקון אבל עדיין, הבעיה לא נפתרה. כוונתי את ה-Compatibility ל 98 ואז הוא מבקש ממני את הדיסק השני, מה שאין לי. לא משנה איזה קראק הורדתי הבעיה לא נפתרה. מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, חג סוכות שמח מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS בארץ ? ואם הוא הגיע בכלל? העניין הוא שהייתי אחד מה-Beta Testrs ויש לי דמות די מפותחת.. ואם אני לא מתחבר עם Final game תוך 14 יום מ 24/9 אבוד לי!! :-[ אנא עזרה... רק שתדעו משחק פצצה!!!!!!! נ.ב. עוד משהו שכדאי לדעת... הם דורשים תשלום חודשי של $13 לחודש על שימוש בשרתים שלהם.... ואפשר לקנות כרטיס עם המספר רישוי... ועוד משהו, כול כרטיס תקף מכיל 3 חודשים... :-X אבל משחק פצצה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shimronfio,

היי חברים. קניתי משחק בשבוע האחרון דרך humble bundle, ושאני מנסה להתקין את המשחק הוא נתקע על 1% וטוען שיש בעיה 2 (error 2), שאני נכנס לאתר התמיכה של סטים רשום שזה קשור למערכת קבצים fat32 שגורמת לבעיה למרות שהדיסק הקשיח שלי הוא NTFS. מה שיותר מעצבן מזה הוא דף הכניסה של סטים לתמיכה שם אני לא מצליח להיכנס למרות שאני מקליד נכון את הסיסמא שלי (וידאתי לאחר שעשיתי יציאה בתוכנה במחשב) וב-100% אני מקליד נכון את התמונה. משהו פה ממש מסריח ומעצבן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לפני שאני מתחיל יש לציין שאני עובד עם מעבד Athlon 1.4, כרטיס מסך Asus V8200 ו- Windows XP. ובכן, לאחר שאני מעיל את תפריט ה- AutoPlay ולוחץ על פקודת ה- Install המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז בועט החוצה בחזרה ל- Windows... Help Plz

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by IlanF,

זאת תופעה מוזרה ביותר ששמתי לב שקוראת ברוב המשחקים שיש לי בסטים... משחקים רשת נתקעים במסך הMOTD, וסינגל נתקעים... מתי שבא להם, בזמנים שנראים לי רנדומליים לגמרי... חשבתי זה בעיה עם הווינדוס, פרמטתי וזה עדיין קורה. (וכאן כבר אפשר לשלול בעיות דרייברים לא מעודכנים, הורדתי והתקנתי את הדרייברים הכי חדשים שמצאתי) חשבתי שאני יוכל להפתר מהתקיעות אם אני יעשה DEFRAG לדיסק. ישבתי 5-6 שעות, חיכיתי שיסיים את הDEFRAG, והמשחקים עדיין נתקעים. יש הצעות מה עוד אני יכול לנסות?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.