עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תודה =]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ראיתי את ההודעה על היותר מידי תרדים אבל לא היה תרד כזה בעיר השניה יש מעסיק שהמיקום שלו נמצא בשירותיים הציבוריים והמשימה הראשונה שלו או השניה זה ללכת למקום שבו מתקנים מכוניות (קרוב למקום הזה) וברגע שאתה מגיע לשם זה מראה לכך חלון פתוח... מה לעשות?.. לתוך החלון ניסית לזרוק רימון לתוך החלון לעשות כונת עם סניפר לתוך החלון שום דבר לא עבד משיהו?? :-\

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני לא מבין את זה. אין דרך נורמלית לפרוץ מנעולים באובליביון. זה לא שיש דרך חוזרת ונשנת, כל פעם זה משהו רנדומלי אחר ששובר לי את הדבר שפורץ מנעולים. מישהו מוכן להסביר לי איך אני פורץ שם מנעולים ואיך עובד מנגנון הפריצה ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by IG,

מישהו מכיר את המישחק? אני רוצה לדעת עליו פרטים... (אין לי מושג איך כותבים את זה באנגלית...)

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. אני יכול לשחק אבל לא רואה כלום רק את הכוונת... אם אני יוצה ומכמס למשחק זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות שוב :'(

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by amitsh,

היי, אני מעוניין לרכוש אוזניות סראונד 5.1. המחיר הוא לא זול. השאלה היא כמה מהמשחקים החדשים הם "משדרים" ב- 5.1 ? האם הדבר תופס תאוצה, אם בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. חנות הגיימינג המקוונת המשווקת כותרי Steam, כותרי uPlay וכותרי Origin פצחה בהנחות משמעותיות שכדאי לכם לבחון אם מבצעי סוף השבוע של Steam עצמה לא הספיקו לכם – כדאי שתדעו כי גם חנות המשחקים Green Man Gaming מציעה בימים אלו מבצעים והנחות משלה, על מיטב הכותרים של מפיצות כמו 2K Games, סגה ו-Capcom. לפני שנתחיל, חשוב לדעת כי בכל רכישה בסכום כולל של 10 דולר או יותר, שימוש בקוד הקופון 'X' יעניק הנחה של 20 אחוזים נוספים מהמחיר המצויין באתר – ויהפוך את ההצעות למשתלמות הרבה יותר. המחירים שיוזכרו בפיסקאות הבאות לוקחות בחשבון את 20 אחוזי ההנחה הנוספים הללו. אצל 2K ניתן לרכוש את משחק האסטרטגיה הממכר Civilization 5 בגירסתו המלאה עם כל הרחבותיו במחיר של 10 דולר בלבד, א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EmunaShlemaBenja,

האם יש מתכון להכנת אורז לסושי? כך יש להכין אורז לסושי: מצרכים: ======= 2 כוסות אורז עגול, שטוף 3 כוסות מים קרים 1/3 כוס חומץ 1 כף סוכר 1 כפית מלח אופן ההכנה: =========== 1. שוטפים היטב את האורז ומעבירים לשעה למסננת. 2. מעבירים את האורז המסונן לסיר עם המים, מבשלים עשר דקות ולאחר מכן מעבירים לחום הנמוך ביותר, לרבע שעה, מכבים, ומעבירים את האורז לקערת הגשה. 3. מחממים יחד את החומץ, הסוכר והמלח ויוצקים באופן אחיד על האורז, תוך ערבוב בכץ עץ וניפנוף במניפה, מה שנותן לו את הברק המתאים של אורז לסושי. בתיאבון!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אז ככה פעם מאוד אהבתי לשחק במשחקים 2003-2011 היום זה קצת יותר מורכב, ואוהב תפשוט כמו למשל wolfenstein או resident evil יש לכם המלצות? אני בינתיים ממתין לינואר, סתם חבל לי שהמערכת לא מנוצלת יותר....

10. יש לי את המשחק far cry מעודכן לגריסא הכי חדשה 1.32 זה דיי מרגיז אני גם ככה פרמטתי את המחשב ונמחק לי המשחקים השמורים אני מתחיל הכל מתחלה בכיף אבל אני רוצה את כל הנשקים לא למות וכו' ונסיון אחרי נסיון חיפוש אחרי חיפוש הדפסה אחרי הדפסה עקבתי אחרי ההוראות ופשוט לא מצליח !

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב המיפרט הטכני של הWII אולי נחשף http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8802 טוב אם זה נכון זה קצת מאכזב מיצד אחד הWII משמעותית יותר חזק מהקוביה אבל רציתי יותר כח והמדיה זה לא בדיוק DVD וזה מאכזב מבחינת... למרות שאני מעריך שהכונן עצמו יהיה מסוגל לנגן גם DVD אבל יש דברים טובים הפיתוח מישחקים אמור להיות מאוד זול והקונסולה אמורה להיות זולה גם התמיכה לאחור בקוביה אמורה להיות טובה בקיצור יש היתרונות וחסרונות ואין לי מושג מה כל הנתונים אומרים על הגרפיקה במישחקים עצמם למשל יש 3 סוגי זיכרון על הכרטיס הגרפי ואין לי מושג למה ואני לא יודע כמה צינורות עיבוד יהיו וכו אבל אני עדין רוצה ליקנות תWII ואם המישחקים יהיו מספיק זולים אז אפילו בלי ...

• 98 תגובות
    • 8.6k צפיות
  12. There is a post in the G4TV forums containing some interesting facts about the Revolution console. It seems it will feature a dual threaded IBM Custom PowerPC working 2.5GHz with 256KB L1 cache and 1MB of L2 cache, an ATI RN520 core at 600MHz with 256MB RAM, some 512MB at 700 MHz of system RAM, a PPU chip with 32MB and a sound card capable of DD 5.1 DTS 7.1. There's no way to verify the authenticity of the information, so just take it as a rumor. What we know for a fact is that it is very probably that one of the Revolution titles will be a Mario game, but I think anyone could have figured this out. במיקרה שזה נכון אז למהפכה יהיה PPU שזה מעבד לחישוב פיזיקה וזה אומר שנוכל…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  13. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9302

14. היי, עם הזמן אעלה עוד ועוד פרקים. בנתיים יש שלושה פרקים פרק ראשון: פרק שני: פרק שלישי: מוזמנים לעקוב ביוטיוב להמשך הפרקים הקרובים המשך שבוע נעים! אורון

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  15. מחר תתחיל ה - alpha של המשחק בדקו את תיבת המייל שלכם כך תראה ההזמנה: *מקבלי ההזמנות הם בעלי רמת veteran גבוהה. *ה-alpha של המשחק תארך שבועיים. אתם מוזמנים לספר לנו האם קיבלתם הזמנה.

• 71 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום איך אני משחק ברשת פרו איבולשן הורדתי את התוכנה ואני לא מבין בא אני מנסה להיתחבר לא עובד!!! יש למישהו איזו שהיא דרך בתודה אלעד.. איסקיו 204427533

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. החנויות המקוונות של וואלב, יוביסופט ו-EA Games מציעות לכם שלל דילים שלא כדאי לפספס לכתבה

18. Started by Fadida,

שלום לכולם, כאן יפורסמו כל הגאדרים ששוחקו בקהילה על ידי המריצים

• 260 תגובות
    • 45.3k צפיות
  19. Started by blbb,

פה נפרסם את כל התוצאות של הגאטרים ששוחקו

• 37 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. היי לכולם, שנים לא רשמתי כאן. אבל בדרך לא דרך, נאגר לי אוסף יחסית גדול של משחקים. שהייתי רוצה למכור (אוסף משהו אחר כיום) קישור לדרייב : https://drive.google.com/drive/folders/1_HFRRj_o4KMLlwwF5Vd5JxFY77VYk-G1?usp=sharing *יש שם תמונות, קובץ אקסל מחולק לכמה קטגוריות, והן קישורים לאוסף של ב MOBY GAMES (אחד האתרים הכי טובים מבחינה של מידע ויצירת רשימה נוחה כמו שם, במיוחד כמאגר מידע על משחקי מחשב). תנו לי דעה לגבי שווי, ובכמה ריאלי למכור את כל האוסף (משחקי מחשב לא הכי משתלם למכור 1 1.. לפחות זה מה שהבנתי מתגובות בכמה אתרים, זה לא כמו משחקי קונסולות שיש להן ערך כספי גדול יותר משום מה)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by fragon,

למי שלא ראה ומי שראה ורוצה לראות עוד פעם הנה אוסף סרטים של השחקנים מ mydgb מכל מני תקופות. fragon gilad blwz Divine משותפים: תהנו

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. איך מורידים את זה?! ניסיתי הכל הגדרות להתקין דרייברים כלום בבקשה אנשים עיזרו!!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by omri_ro,

עד שהביאו לי משחק שנראה לי די נחמד(DEADLY DOZEN) הוא נתקע לי... נראה לי שהכ. מסך לא כ"כ סוחב

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by nimrodim,

מחפש מדריכים לאופטימיזציה של הגרפיקה ב DOOM 3 ROE. בעיקר - כיצד לעלות FPS ולבטל את המגבלה של 60 FPS. וכיצד לשנות את רמת ש ANISTROPHY. אופטמיזציות לכרטיסים חזקים כדוגמאת הכרטיס שברשותי. לינקים למדריכים יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. Godfall, אחד הכותרים הראשונים בשוק שמפותחים בלעדית לקונסולות מהדור החדש, יחייב חיבור לרשת - ועשוי להוות סיפתח עבור יצירות חדשות רבות שיבחרו בגישה הבעייתית הזולכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.