עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל המשחקים אצלי עד היום הוגבלו/עבדו עד 60 FPS פתאום כשאני משחק ב" DEAD SPACE" אני מוגבל עד 30 ולעומת זאת כשאני שם את ה V-SYNC ב OFF ה FPS טס לכ- 180 . יש מצב לסדר את ככה שההגבלה תהיי מ 60 ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מתחרה חדש וממומן קהל על הכביש בקטגוריית סימולטורי הנהיגה רוצה להגיע הכי קרוב שאפשר למסלולי המירוץ האמיתיים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%9d-project-cars-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%93/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by LazyBoy,

יצא עוד "אוסף" בסדרת "שלם כמה שתרצה" כמו הקודם, גם הפעם מדובר רק במשחק אחד, ובמקרה הזה הוא בכלל בגרסת אלפא. אני לא יודע מה עובר עליהם.. http://www.humblebundle.com/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. משחק האסטרטגיה עם הגרפיקה הכי יפה שראיתי מעודי. מעניין ומאתגר, פשוט מוצלח. מומלץ מאד לאוהבי אסטרטגיה ולחנונים. רק שאלה אחת , אם מישהו כבר מכיר את המשחק: בשורה העליונה של המסך, ליד ה AP, ישנו מיון של מספר כוחות ולידו אחוזים, כגון :25/75%. מה פשר הדבר?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחפש קישור נורמלי כי כל שאר הקישורים גרועים. הורדתי את המשחק במהלך הלילה 3 פעמים (2.3 גיגה הורדה! ) ו כל הורדה הייתה מושחתת או לא יודע מה.... אני לא מחפש עזרה טכנית בהורדות ולמה זה ירד מושחת או מה לא, לא מעניין אותי , אני רק מבקש לינק נורמלי להורדה ממישהו שכבר הוריד בעבר ובהצלחה. בתודה מראש, קובי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by LIOR42,

אני נמצא בשלב במשחק שאני נהג מרוץ איך עוברים את זה ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. תהיתי איך המבקרים נותנים ציון למשחק תוך כמה שעות לדוגמא יצא המשחק la noire בתאריך לפי הרשום 17 במאי וכבר יש ציונים בכמה אתרים הם נותנים ציון עוד לפני שהם מסיימים אותו? או שהם מקבלים אותו יותר מוקדם מה שאני מניח הסיבה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DS,

בקרוב אני אקנה את גאן או אחליף לא יודע. בקיצור איך המשחק הזה? שמעתי שהוא קצר אבל זה נכון גם לגבי המשימות הצדדיות?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לזה אף אחד לא ציפה: קרוב לעשור אחרי ההשקה ל-Xbox 3, הפרק השלישי בסדרת Halo מגיע למחשבים האישיים - במתכונת מוזרה ומצומצמת לכתבה: http://hwzone.co.il/halo-3-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c-pc-%d7%9b%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9e%d7%99-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Meir787,

שלום ! רכשתי בית בAnvil מאיזה אדם אחד שסבא שלו מת או משהו כזה... סיפור עצוב, אבל הסיפור היותר עצוב הוא שהבית ממש חורבה - ענקי - אבל חורבה. לפי מה שהבנתי, צריך לקנות מין מגילות כאלה, ואז זה משפץ את הבית. מישהו יודע מאיפה קונים ? תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היורש של Wildlands מגיע בחודש הבא, וידרוש חומרה מאסיבית בכדי שתוכלו לראות אותו במיטבו לכתבה

12. Started by tania131,

עזרה בבקשה במשחק ENEMY TERRITORY...כל פעם שאני נכנס לאיזה SERVER זה מתחיל להוריד לי מפות שנה...וגם עושה DISSCONNECTED או שלא נכנס לפעמים בכלל...צריך להוריד את המשחק המלא וגם עוד קובץ של מפות או משהו? עזרה בבקשה דחוף!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yortem,

אני מחפש משחקים מכל הסוגים, מכל השנים ומכל האפשרויות שעולות לכם בראש ל-2 שחקנים מאותו מחשב. יש לי אחיינים שמחפשים תמיד מה לשחק במחשב וצריך לתת להם משהו.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

בימים האחרונים התחלתי לשחק את המשחק הזה שוב(אחרי שנתיים וחצי שלא נגעתי בו) ברמה הכי קשה, ושמתי לעצמי משימה לסיים אותו ברמה הזאתי. המשחק הזה פשוט מדהים, למרות שסיימתי פעם אחת את המשחק במדיום אני עדיין "ניתקע" בו במספר נקודות ולדעתי הוא הרבה יותר מתוחכם מהמשחקים הקיימים היום כגון RTCW, Max Payne. הוא הרבה יותר טוב מהשניים האחרונים וזה נראה שבשנים האחרונות רמת המשחקים ירדה. למרות זאת, RTCW הוא משחק טוב באופן כללי למעט הנקודות הבלתי ראליסטיות שבו. HL לפחות לא מתיימר להיות משחק ריאליסטי במלא מובן המילה, אבל הוא לפחות משחק שבנוי מ-ע-ו-ל-ה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by blabla2002,

אם אחר אז איזה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by GreenApes,

שם המשחק: Football Manager 2010. סוג המשחק:PC\Xbox\Psp ז'אנר: סימולציה. שנת יציאה: 2009/2010 על המשחק: המשחק הוא משחק כדורגל מודרני,מסוג סימולציה,לא כמו שכולכם מכירים. המשחק אינו דומה ואף לא בקצת לPES\Fifa,המשחק מביא לכם אפשרות להיות מאמן של קבוצות החלומות שלכם, אם זאת בארסה או ריאל או כל קבוצת על אחרת.ואף לקחת קבוצה מהדרג הכי נמוך בעולם ולהפוך אותה לקבוצת על! האתר הרישמי: http://www.footballmanager.com/ דמו: (יצא המשחק המלא) גרסא קטנה: http://www.mirrorfootball.co.uk/football-manager-2010/ גרסא גדולה(ישיר) : http://www.filefront.com/14721259/FootballManager2010_Strawberry_Demo.exe/ פאצ'ים: 10.1 http://www.megaupload.com/?d=TQTDVEVP ד 10.2 shttp://www…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. משחק הפשע בעולם פתוח שינסה לגנוב מעט מאור הזרקורים של GTA V מגיע בסתיו, וזמין לרכישה מוקדמת בהנחה בלתי מבוטלת כבר עכשיו אם כבר מיציתם את GTA V ואתם זקוקים למשחק בסגנון דומה שידע למלא את החלל – כדאי לכם לסמן ביומן את ה-7 באוקטובר 2016, היום בו ינחת בחנויות המשחק Mafia 3עבור המחשבים האישיים וקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4. הכותר השלישי בסדרת הפעולה, שזכתה לשבחים רבים בעבר בשל היותה אלטרנטיבה "רצינית" ואותנטית יותר למשחקי Grand Theft Auto, יקח את השחקנים אל גירסה בדיונית של איזור ניו אורלינס אשר קיבל את השם ניו בורדו – ויגלמו את לינקולן קליי, יתום ממוצא מעורב שחוזר הביתה לאחר שחווה את מלחמת וייטנאם, ומוצא את עצמו נסחף אל עולם הפשע בנסיון למצוא מהות ותח…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ilay22,

מישהו יודע אולי למה קיימות רק אופציות של LOW ו MEDIUM בטקסורה ובסאונד? לאן נעלם ה HIGH?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by matan1806,

כל קבוצה שרוצה להתפקד ולקבל חדר בטים ספיק עלייה להתפקד פה זאת אומרת למלאות את הפרטים הבאים : על כל קבוצה שרוצה להתפקד צריכה למלא את הפרטים הבאים ועלייה להיות בעלת 4 שחקנים מינימום . שם הקלאן : שמות שחקני הקלאן : _______________________ לדוגמא : שם הקלאן : M.a שמות שחקני הקלאן : gilad moti avi tamir *אין אפשרות לשחקן להופיע ב2 קלאנים במקביל במידה ויופיע אותו שחקן פעמיים הוא לא יחשב כשחקן בקלאן . * ההתפקדות נמשכת עד ליום חמישי הקרוב 1/8/13 קבוצות אשר לא יתפקדו עד יום חמישי ימחק להם החדר בשרת הטים ספיק שלנו.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. איך משחקים בAge Of Empires III Multiplayer אנחנו נכנס למולטיפלייר ואז לLAN פותח חדר אני אומר לבן דוד שלי להתחבר לאיפי שלי וזה לא עובד הוא רושם timeout : 15 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא מצא שום שרת.. מה עושים? פתחתי את הפורטים שכתוב באתר של AOE3 וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם, חג סוכות שמח מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS בארץ ? ואם הוא הגיע בכלל? העניין הוא שהייתי אחד מה-Beta Testrs ויש לי דמות די מפותחת.. ואם אני לא מתחבר עם Final game תוך 14 יום מ 24/9 אבוד לי!! :-[ אנא עזרה... רק שתדעו משחק פצצה!!!!!!! נ.ב. עוד משהו שכדאי לדעת... הם דורשים תשלום חודשי של $13 לחודש על שימוש בשרתים שלהם.... ואפשר לקנות כרטיס עם המספר רישוי... ועוד משהו, כול כרטיס תקף מכיל 3 חודשים... :-X אבל משחק פצצה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by redead,

armed assault או RAINBOW SIX VEGAS ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by PuLsE,

אני מחפש המלצה למשחק אסטרטגיה, עכשיו מה שחשוב לי, זה בעיקר משחקיות רשת נוחה, וגרפיקה ממוצעת-טובה.. אבל לא משהו כבד.. ואם זה יהיה בסיגנון עתידי כזה או לפחות לא בסיגנון של ימי הבניים יהיה עוד יותר נחמד בתודה, PuLsE.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מנסה למצוא משחק מרוצים (עדיפות למשחק חדש) שאפשר לשחק שני שחקנים על מחשב אחד כלומר שהמסך התפצל לשתיים אני רוצה לחבר שתי הגאים לטלויזיה LCD 42" שלי.. ויעני שהטלויזיה תתפצל לשני שחקנים יעני כמו פיפיא עם שתי ג'ויסטיקים למי שלא הבין...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים