משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
חנות המשחקים הכי גדולה ברשת פוצחת במיזם מבצעים גדול שיהפוך את חודשי הקיץ נטולי ההשקות להרבה יותר מעניינים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את שני המשחקים ברגע שאני נכנס לבאטלוג ומתחיל משחק הוא נטען מאחור ואז כשאני אמור להכנס למשחק הוא נפתח לי על חלון מלא ואחרי זה מתכווץ לחלון קטן ובשביל להיכנס למשחק אני רב איתו כמה דקות עד שהוא מסכים לעלות על מסך מלא כל פעם אני מצליח להגדיל אותו אחרי איזה דקה שאני לוחץ עליו הוא גדל ואז קטן שנייה אחרי זה קורה גם בMP וגם בSP בווינדוס 8 לא הייתה לי בעיה עם BF3 רק מאז שעברתי ל8.1 זה קורה לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המערכת הזו: CPU:AMD Athlon XP 1700+ MotherBoard:Gigabyte GA-7VTXE Video Card:ATI Radeon 8500LE 64MB + TV Out Memory:Crucial Micron 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk:Western Digital 80GB 7200RPM Special Edition DVD-ROM:Toshiba (16x48) CD Recorder:Mitsumi 32X12X48 Mouse:A4Tech WOP-35 תריץ טוב את המשחקים הבאים חלק ויפה עם איכות טובה ? Zoo Tycoon Star Trek Aramda WarCraft III Unreal Tournament Stunt GP Doom 3 Unreal Tournament 2003 Sega Bass Fishing Madden NFL 2002 Lego Racer 2 Trophy Bass Fishing Ping Pong 3D Virtua Fighter Virtua Cop 2 World Cup 2002 FIFA 2002 Ghost Recon Cue Club GTA3 Dragonball GT Final Bout Roller Coaster Tycoon Theme Park World World Cup 2002 Heroes…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/ubb/Forum17/HTML/003038.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק LOL כבר המון זמן ומחפש להצטרף לקבוצה של חברה רציניים, לא ילדים קטנים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בואו נדבר קצת על המשחק הזה איך הוא עובד איזו חומרה הוא דורש (בפועל איזו חומרה מתאימה ואיזו לא ) איך המולטיפלייר ביחס לגרסאות הקודמות ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני ניכנס למשחק הוא מוציא לי את הדבר הבא Could not load OpenGL. Make sure that you have the latest drivers for your video card from the manufacturer's web site. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 9250 128MB AGPX8 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-crysis-2/50065?type=mov הולי שיט!@~!@ נראה מדהיםם אני רוצה אותווווווווו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עזרה בבקשה במשחק ENEMY TERRITORY...כל פעם שאני נכנס לאיזה SERVER זה מתחיל להוריד לי מפות שנה...וגם עושה DISSCONNECTED או שלא נכנס לפעמים בכלל...צריך להוריד את המשחק המלא וגם עוד קובץ של מפות או משהו? עזרה בבקשה דחוף!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שעוד לא יודע, ה-Multiplayer Beta של IGI 2 הולך לצאת ב-10 לחודש והדמו ל-Single Player ב-16 לחודש. לעוד מידע.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
היה פעם איזה משחק של מלך האריות ממש ישן שאני לא זוכר איך קוראים לו. אפשר בבקשה לקבל את השם של המשחק או קישור להורדה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MoranForFun Efiyahu TzionIL YarikTheAwesome chifgun601 chif
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצוות : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*** Alpha החליט להביא לי באן,למה?ביגלל שמישהו אמר שצריך לתת באן לאיזה ערבי שהשם שלו זה =GAZA=HAMAS ***,נרצחו שתי חיילים היום ועוד אני מקבל באן?למה אתם לא בודקים למי אתם מביאים לנהל את השרת?ואני בקושי מדבר בתוך המשחק פשוט היה דיון בנושא הזה...והאדמין הזה הביא באן לשתי ישראלים,למה?ביגלל "גזענות"גם כן... ***
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חדשות רעות בהחלט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3672103,00.html מעציב נורא מצב השוק של חברות משחקים השנה. ליביו
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכלל לאיזה משחקים יש מולטיפלייר עם פינג נמוך בארץ ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי יש וודו3, והוא קנה לפני כמה זמן GTA3(בזבוז כסף על כזה כרטיס מסך, אבל לא משנה), יש לו אגב P3 1ghz או 800mhz, לא בטוח ממש, אחרי שהתקנו את המשחק, הפעלנו, התחלנו לשחק. נסענו קצת עם המכונית שמקבלים בהתחלה, והופ, המחשב נתקע. האור התחיל להבהב כאילו המחשב "עובד" (לא התעניינתי מה זה באמת אומר מאז שהייתי בן 6 בערך ואמרו לי "המחשב חושב.. חכה"), אבל חיכינו בערך 5-10 דקות והוא עדיין המשיך להבהב שם.. הפעלנו מחדש, חשבנו אולי זה סתם תקלה חד פעמית, התחלנו לשחק - ושוב, הפעם לקח לזה קצת יותר זמן אבל שוב נתקע, חיכינו 10 דקות וכלום. יש לו directx 8.1 (בהתחלה היה לו 4, בגלל זה הוא קרה לי בהתחלה כי המשחק לא פעל), והמשחק הכי חדש שהיה לו עד עכשיו הוא Serious Sam (הראשון), שאגב שמתי לב בו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אם אתם ילדים של שנות ה-90 מוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. ואם אתם לא ילדים של שנות ה-90 המוקדמות , אתם חייבים לנסות את המשחק הזה. מי שיחק?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי שהצלחתי לגרום למשחק הזה לעבוד קודם כל ולהיפטר מרוב הבעיות עדיין נשארה בעיה מעצבנת נורא , כל חצי דקה\דקה יש לי פריזים מעצבנים כמו לאגים כאלה אך הפינג לא קופץ בכלל . אין דבר יותר מעצבן מלבוא עם איזה טנק לראות קבוצת חיילם חסרי ישע לכוון עליהם את התותח ואז לירו... פריז !!!!!!!!!!!!!! ואז זהו באותם 1-3 שניות של הפריז אני כבר יודע שאני מת ... שלא נדבר על הפעמים שאני בחי"ר ואז אני צריך לנחש מה הרג אותי בכלל בקיצ קוץ מישהו יודע מה לעשות עם הפריזים האלה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://midwestgeek.blogspot.com/2006/09/top-10-lies-by-sony-road-to-ps3-launch.html ;D > ;D
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התחלתי לשחק ב MW3 ברמה קלה ועברתי כמה שלבים ועכשיו אני לא מוצא שום דרך להעלות את רמת הקושי במשחק ! מישהו מכיר איזו דרך חלופית ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרגע סיימתי את המשחק. אחד המשחקים הכי קצרים ששיחקתי בהם בחיי. הוא בכוונה כל-כך קצר? כי תיארתי לעצמי שעכשיו יענו הקטע זה לסיים את שאר השלבים, אבל אין לו ערך משחקי חוזר גדול כל-כך...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי לסרבר לאחר שסרבר אחר קרס לי אני מחליף ל K Bullets ורואה את זה..הכוונת של הנשק הראשי גם השתנתה לי וחלק מהאנשים היו רמה 0 ולחלקם לא הופיע רמה בכלל WTF?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-