משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקנות את ה xbox 360 במחיר של 3000 שח כולל הכל האם זה כדאי והאם יש מספיק משחקים או שקיים ציפ לקונסולה?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא האבתי לישמוע על שלט פשוט יותר שנינטנדו התחילה לדבר על זה (לפני המצגת) וב360 זה ניראה רעיון מטומטם כי הוא כבר מספיק זמן בשוק ולשנות שליטה באופן משמעותי יבלבל תשוק אומנם סוני הצליחה בזה אם הPS1 אבל זה דפק לקוחות ישנים שבחלק מהמישחקים היו חיבים דול שוק אני גם מאוד מקווה שהם לא יחכו תנונצקו מספיק סוני עשו חצי חיכוי עריכה- http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97906
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק: כל המשחקים שיש, עדיף גוף ראשון כמו BF4 וCOD-GHOSTS וגם הישנים יותר , ובכלל אני פתוח להצעות לכל סוגי המשחקים. פרטי המשתמש ברשת: maoraustin תוסיפו חופשי הערות נוספות: אני בן 22 (לא אכפת לי באיזה גיל אתם כל עוד אתם אוהבים לשחק), מת על גיימינג, יש לי אוזניות ASTRO A50 למי שמכיר עם מיקרופון והכל. מוכן לכל משחק מעניין שתציעו. נתראה בלייב!!
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש בביתי XBOX ONE ומחשב שמחוברים באמצעות כאבל לתשתית הוט וספק הוט נט - מהירות עד 500 מגה. כאשר מנסים לשחק יחד Squads במשחק, יש לאגים שלא מאפשרים משחק בכלל ובסוף המשחק מתנתק (חשוב לציין שלפי מד הפינגים - הם נראים דיי יציבים). כשמשחקים לחוד אין את אותם לאגים . NAT הוא OPEN גם במחשב וגם ב-XBOX. פורטים קודמו. STATIC IP קיים גם במחשב וגם ב-XBOX. איך אפשר לפתור זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיקרוסופט חושפת את מלוא היכולות של הקונסולה החדשה שלה, מבחוץ וגם מבפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
הנושא אומר הכל אבל אני יסביר למי שצריך... מה שווה יותר xbox או ps2? מה שווה יותר לקנות. איפה יש יותר משחקים יפים... כל השטיות אני לא מבין כל כך היה נחמד אם מישהו יסביר לי על שניהם? אם אפשר לשחק ברשת (אינטרנט) עם אחד מהם וכל השטויות תודה
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3088200,00.html#n מיקרוסופט... אין לי משהו אחר להגיד על זה
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
טעות שלי , 20 ליש"ט = 25$ המחיר הוא 25 $ ... אבל איך ?!?!?!?!?!?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי . אני בור במיחשוב וצריך עזרה מפורטת כמה שיותר. יש לי אקס בוקס עם ציפ והכל. הייתי מחובר עד שהחלפתי מחשב....עכשיו אני לא זוכר איך חיברתי. ...כל נושא הTCP IP הייתי משתש בתוכנה בש TOTAL COMMANDER ......האם תוכלו להסביר לי במפורט איך אני יוצר קונקשין ביניהם......מספרי IP וכדו......ואם גם אתם משתשים בטוטל קומנדר אשמח לדעת איפה אני רושם את השינויים שם.... אני אמור לעשות הקרנה של סרטים שלי היום בלילה ופתאום קלטתי שאין לי חיבור!!!לכן זה ממש דחוף. תודה.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
-
האם מישהו מכיר משחק אסטרטגיה טקטי בסגנון XCOM - Enemy Unknown?? משחקיות מאוד מהנה בשילוב הסרטונים.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן. אני זוכר שהייתי משחק במשחק המקורי שעות, היה משחק מצויין. רציתי לדעת אם זה על אותו עיקרון של הישנים שהשחקן צריך להגיב לפלישות חייזרים ולשלוח צוותים (לפעמים יותר מאחד) למקומות האירועים. ועם הזמן גם לפלוש לעולם של החייזרים? (אני לא בטוח אם זה היה במקור, אף פעם לא יצא לי להגיע כזה רחוק אבל שמעתי שלשם מגיעים בסופו של דבר) וגם, איזה סוג של משחק רשת קיים? אם בכלל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
הקלטתי כמה משחקים של MW2 שהייתי טוב בהם בעזרת XFIRE משום מה שאני מקבץ אותם בעזרת Virtual Dub הסאונד לא מסונכרן. עכשיו אני לא יודע אם זה במקור כלומר בקובץ שיצר ה- XFIRE או שזה בפלט של Virtual Dub. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם היום הורדתי את הPATCH -XMP לUNREAL2 כדי לשחק באינטרנט את המשחק....... כל פעם שאני מפעיל את ההתקנה זה אומר לי שאני צריך את ה-PLAY DISC [יש לי מקורי(אם יש משהו מיוחד שלא לעניין בפומבי, אז בפרטי)* ]וניסיתי להכניס את שני הדיסקים וזה עושה את אותו הודעה כל הזמן!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב. עוד מעט הולך לצאת המשחק הנ"ל. ורציתי לדעת אם עוד מישהו שיחק בדמו וקיבל חמרמרת. המשחק הזה הביא לי את הג'נענע מישהו יודע אם המלא יהיה נורמלי? או שאין שינוי?
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום חברים, הורדתי את הדמו של המשחק הנ"ל, נדהמתי מהתפריט מהממשק וגם מהגרפיקה שהכינו אותי לחווית נהיגה ראליסטית. אני חייב להודות שטעיתי, הרכב סובל מהיגוי יתר מטורף גם בפניות מתונות במהירות נמוכה זה פשוט כמו לנסוע על משטח קרח! הרכב מאיץ ללא לחיצה על הגז (כאילו הדוושה לחוצה באופן תמידי) השליטה ברכב נוראית, רגע! בעצם אין שליטה. ניסיתי הקשחה והנמכה של המתלים ושאר מודיפיקציות, כלום פשוט כלום .......... עוד מישהו נתקל בבעיה או שאני פשוט ........ לא נהג מרוצים .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עדיין מחפש את SSF2T למשחב - Super Street Fighter 2 Turbo. זה היה המשחק הראשון (ובין הבודדים) שרכשתי למחשב. פשוט משחק ענק - חבל שהדיסק נשבר לי בזמנו עד היום מתגעגע מישהו שיחק בחדש ? אני מקווה שלא יאכזב !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
kshe ani menase leatkin et amishak az ze kotev li et ze : An error (-5009 : 0x8002802b) has occurred while running the setup. paam amishakim aelu avdu tov ve ahshav pitom davka em lo poalim shaar amishakim ovdim metsuian yesh matsav she a driver lo tomeh yesh li 9.1.4.7 mshu kze
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-