עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by t d,

למשחק הזה יש כל כך הרבה פוטנציאל... רואים שהמתכנתים ממש השתדלו כאן, רק חבל שלהשתדל זה לא מספיק... אני לא מבין איך לא בודקים משחק לפני שהוא מגיע לחנויות! הגרפיקה נורא נחמדה, גם הנשקים מצחיקים ושיפרו את הair strike שפוגע רק בחלק מהאי... אבל למה השליטה כל כך נוראית!? וכשאני אומר נוראית אני מתכוון ל"וואו כואב לי הראש מרב שהיא נוראית!" קשה לכוון אפילו את הבזוקה, מישהו יודע אולי אם אפשר לשנות את העכבר שלא יהיה בinverted? (הפוך) כי אני נופל על הריצפה רק כשאני מנסה לשלוט על העכבר...!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by e.s,

איך אני יכול לשחק עם חבר שלי במשחק worms world party?? מה צריך לעשות?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by K0sTa,

מישהו יכול להשיג לי שמירה של 100 אחוז ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by payback,

איזה משחק פיייי... היום התקנתי אותו...פיי איזה כיף לשחק נגד מישהו במשחק הזה.. קיצר... ממליץ גם לכם לחזור אליו!! אחלה משחק שבעולם!!!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Worms World Party- איך אפשר לשחק ברשת,עם חבר! אפשר לקמבן משהו עם התוכנה Hamachi?

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by iveco,

ב 4 חודשים האחרונים יש תקלה מאוד הזויה ומוזרה ב WOT שה FIREFOX עובד ברקע התוכנה WOT קורסת , חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר או שה HWINFO מתנגש עם המשחק , מסתבר שזה ה FIREFOX שהוא סגור המשחק עובד טוב שהוא עובד המשחק קורס או קופא , שאני פותח למשל OPERA אין שום בעיה , ה FIREFOX עובד טוב שהמשחק WOT לא עובד לא מבין מה הבעיה

7. Started by iveco,

אני לא מצליח לשחק ב WOT נתקע מלא הפיגנים גבוהים 100-140 זה משגע אותי , האינטרנט עובד תקין הכול עובד תקין רק ה WOT נתקע , שווה לעבור ל 014 ?

8. Started by pergola,

מישהו יודע איך להכפיל את החפצים בתיק בWOW ?? כע יש כזה דבר אבל איך

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by danield51,

יש אפשרות לשחק WOW בלי לשלם כסף? ואם כן אז איך? ומאיפה אפשר להוריד את המשחק?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by jungle-man,

ראיתי שאין אפילו תרד אחד בנושא וחשבתי, בתור שחקן WOW בעבר כי ראוי לציין: חבילת ההרחבה החדשה World of Warcraft - Mists of Pandria שוחררה שבוע שעבר ב27/9. אולי חוסר ההתענינות משקף את הירידה הדרסטית בכמות המשתמשים שבליזארד חווה בשנתיים האחרונות, גם אני אישית לאחר מספר שנים פרשתי סופית מהמשחק לפני כחצי שנה (לא היה קל להוציא את המחט מהווריד). בכל אופן למי שעדיין שם, תהנו מההרחבה החדשה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  11. Started by AVL,

לא יאומן לאיזה רמה של התמכרות אנשים מגיעים במשחקיי אונליין ... בחורה בסין מתה אחרי ששיחקה כמה ימים רצוף במשחק world of warcraft במהלך חג מקומי ארוך שהיה להם שם חברייה למשחק ערכו לה הלווייה אונליין ובעקבות המקרה (שהוא לא הראשון) 7 ייצרניות משחקים החליטו להתקין מערכות אנטי-התמכרות במשחקיהם http://news.xinhuanet.com/english/2005-11/01/content_3714003.htm http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3145432

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rikus,

החלטתי לנסות את זה, אף פעם לא שיחקתי, כן אני יודע שזה ממכר, הלאה. טוב, זה רק למי ששיחק ונתקל בזה אחרת אפשר למחוק את הדיון. בקיצור ה INSTALLER המעפן שלהם יורד כמו גרוטאה בעליה, כל הזמן אומר לי שהוא לא מוצא LOCLIZATION.XML ושהוא מצטער ולא הוא לא יכל להפעיל אותו. אז אני מנסה להוריד ידנית, הגרסא שלי היא- 2.1.0.6692 , אז זה אומר שאני צריך להתקין את כל הקבצים עד לגרסא 3 משהו. מה הפיסחות הזאת? ככה הם עוצרים את הכמות האדירה של האנשים שמשחקים את זה? ע"י זה שמבלבלים אותך ולא מאפשרים לך להתעדכן בשרת? אגב, פתחתי פורטים בראטור, פיירוול-לא עזר. בדקתי בפורום תמיכה של בליזרד אירופה, על הפנים, מלא בעיות עם תשובות שלא קשורות ולא עוזרות...

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by bluemail,

איפה אפשר להגדיל את הניסיון של שלושתם מעד 150 ליותר מזה ???

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

עם כל הדיבורים מסביב חובה לנסות את המשחק הזה.. למי שלא מכיר, כל קונה של המשחק מקבל בנוסף קוד אורח, שאותו הוא יכול לתת למי שיחפוץ למשחק של 10 ימים. אני מאוד רוצה להתרשם מהמשחק לפני שאני רוכש אותו ואני מחפש מישהו נדיב שקנה את המשחק ומעוניין לתרום את הקוד אורח למטרה טובה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. בתור משהו שקונה את כל הכותרים של בליזארד.... אני לא מבין למה המחיר הזה .. ועוד לשלם בכל חודש 15 אירו... זה מטורף! אין שום חנות שמוכרת את זה זול יותר .. ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by DOGMA,

Billy Dee Williams - לאנדו קאלריסיאן מStarWars הטרילוגיה המקורית Michael Ironside - שחקן מאוד מוכר שיחק בהמון סרטים וסדרות Josh Holloway - סוייר מLOST Tricia Helfer - הכוסית האולטמטיבית, כן כן זאת מBattlestar galactica Grace Park - גם מBSG מי שמשחקת את סגן ולרי AKA בומר. Joe Kucan - קיין האגדי enough said. אני מאוד מקווה שהם חוזרים לlive action cut sence's מקור:http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=68838

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by stone cold,

כמו TOR לפני שנותן עד רמה 15 עכשיו WOW חינמי עד רמה 20 אני אף פעם לא שיחקתי בWOW אז זה יזדמנות לא בדקתי עם זה תקף לישראל אבל זה בלינק הזה למי שמעונין https://us.battle.net/account/creation/wow/signup/;jsessionid=7D9F5D0EF3C7B375EED6907E0377CC23.blade34_04_bnet-mgmt

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2 יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. בתור אחד שמשחק רקfps (ולא מת על משחקים אחרים) ראיתי בזמן האחרון המלא מתלהבים מ wow עכשיו לא הבנתי משהו ... זה אשכרה משחק עם שטחים אין סופיים בלי סוף שרק מגלים דברים חדשים כל הזמן?? זה כמו עולם אמיתי עם פוליטיקה ושלטון וצבא ודברים כאלה? אם אני קונה תמשחק עכשיו ליפני שיוצאת הרחבה או כמעט שנה אחרי שהוא יצא יש טעם לשחק ?? משחקנים שכן משחקים התשלום החודשי 60 שקל לחודש שווה את זה ? (לא כולל התשלום על המשחק עצמו) הא ואני לא רוצה למות בגלל ששיחקתי במשחק יותר מידי...

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום לאחרונה הורדתי את המשחק מ- 10 days free traiel עכשיו התקנתי את ה-WOW הרגיל ואת החבילת הרחבה BTC אבל שאני מכניס את הסיסמא שלי ואת המשתמש הוא אומר שיש לי גירסא יותר מדי ישנה שניסתי להוריד פאצ'ים הוא אמר לי שהגירסא שלי היא: This update requires "WoW.exe" version 2.2.3.7359. You have an older version, 2.0.0.6080. חרשתי את האינטרנט בשביל הפאץ' המתאים ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לשחקן מתחיל וכן אני מודה ל"התמכרות" למשחק

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. אני מתכוון תמונה שיש שם את כול הערים\מערות\מקומות שאפשר לראות, ואז במשחק ללכת למקום בלי לחפש אותו? [וכן ניסיתי גוגל...]

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by LazyBoy,

בסגנון מסחטת הכספים של EA, בליזזרד מוציאים עוד הרחבה לWOW. בתערוכת blizzcon הקרובה הם יחלקו beta cdkeys להרחבה (כנראה), אבל יציגו אותה רק בתערוכת המשחקים בגרמניה בעוד חודש. עוד בblizzcon, פרטים על הסרט של Warcraft ואפשרות לקהל לשחק בגרסה מוקדמת של Starcraft 2. http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarcraftwrathofthelichking/news.html?sid=6175938&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 http://www.blizzard.com/blizzcon07/schedule.shtml ואני שואל - איפה דיאבלו 3?!

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by overload,

מישהו שיחק בWRC 3, איך המשחק? היה לי את קולין מקראי האחרון וממש התאכזבתי ממנו, בעיקר בגלל השליטה המעצבנת במכוניות והסאונד שהיה קצת מוזר ולא אמיתי. WRC 3 יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by GooG,

איפה הסרברים אני לא יכול לעמוד בזה יותר

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  25. Started by IlanF,

משום מה PRINCE OF PERSIA WARRIOR WITHIN החליט לקרטע על המחשב החדש שלי (AMD 2.6 X2, 8500GT, 2GB RAM) על המחשב הישן (AMD 1.8, 5200FX, 512MB RAM) זה אף פעם לא קרה... מה יכול לגרום לו לקרטע? צריך עזרה דחוף... ד"א זה רק אני לא הצלחתי להיכנס לאתר באיזה שעתיים - שלוש האחרונות או שהיתה איזה בעיה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.