משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מחפש קישור נורמלי כי כל שאר הקישורים גרועים. הורדתי את המשחק במהלך הלילה 3 פעמים (2.3 גיגה הורדה! ) ו כל הורדה הייתה מושחתת או לא יודע מה.... אני לא מחפש עזרה טכנית בהורדות ולמה זה ירד מושחת או מה לא, לא מעניין אותי , אני רק מבקש לינק נורמלי להורדה ממישהו שכבר הוריד בעבר ובהצלחה. בתודה מראש, קובי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון להיות ATI היא היחידה שתומכת ב DX10.1, למרות שהשימוש ב DX10 אפסי היה משחק אחד שבאמת ידע לנצל גם את ה DX10.1. במבחנים שעשו עם AC ו HD3870 גילו שכאשר השתמשו ב DX10.1 היה שיפור של כ 15% בביצועים בהשוואה לביצועים של הכרטיס ב DX10 (אתם מוזמנים לחפש את הכתבה בגוגל). המשחק הוא בשיתוף עם NVIDIA והיא ניצלה את הכוח שלה בשביל לעשות מעשה מגעיל ביותר, בגירסה 1.02 של המשחק התמיכה ב DX10.1 הופסקה וכל מי שיש לו כרטיס מסך של ATI גילה ירידה חדה בביצועים! http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7355&Itemid=1
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שידוע לחלקכם, היה לי מחשב מאוד ישן (המפרט בחתימה עדיין ) והחלפתי אותו לא מזמן (AXP3000/NF7-S/1GB/MX440). שיחקתי בכמה משחקים עדכניים כמו Juiced, GTA:SA, Postal 2, Swat 4 - עובדים לא רע עם גראפיקה לא רעה (עם ה-MX440). המשחקים האחרונים שהצלחתי לשחק בהם במחשב הישן היו עד שנת 2002 בערך, חלקם כמובן לא עבדו. עכשיו אני מחפש משחקים טובים שיצאו מאז שנת 2002, אשמח לקבל ממכם הצעות (תוסיפו בבקשה גם תמונות). תודה, לילה טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, אני חייב לדעת דחוף אני לא מוצא את זה בשום קטגוריה בהגדרות משהו מוזר (דרך אגב, אני פרוץ, למי ששואל למה אז כי אני מעדיף לבדוק קודם משחק ורק לאחר מכן לקנות אותו)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני לא מצליח להתקין את פיפ"א 2012. אני מקבל הודעת שגיאה בזמן ההתקנה (מצ"ב) אגב, המשחק הותקן בהצלחה על מחשב אחר (נייד של טושיבה). ניסיתי הכל -- אתחלתי כמה פעמים, ניסיתי על 3 כוננים שונים בזמן שאף אפליקציה כולל אנטי וריוס לא רצה באמצע אך ללא הועיל. המחשב שלי הוא נייח חדש דנדש (בן יומיים) עם כרטיס מסך מובנה של אינטל (מעודכן) ודיירקט איקס מעודכן. CORE I3 4 ג'יגה זיכרון. אשמח להצעות/פתרונות בנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק התקנתי אותו בלי בעיות המשחק עולה פועל חלק הכל יפה! אבל.............. כל כמה זמן מקס פיין מתחיל לרוץ מבלי שאני ילחץ על כלום לפעמים הוא גם יורה ורץ אי אפשר לעשות PAUSE ושום כפתור לא מגיב באותו זמן וזה נורא מעצבן ו קשה לשחק ,אצל חבר שלי זה פועל בלי הבעיה הזאת שנינו פועלים על WINDOW XP! בבקשה תעזרו לי !! ולפני דקה עליתי על עוד משהו כל הזמן שהוא מבצע פעולות לבד המחשב עצמו לא הרמקולים עושה מלא צפצופים מוזרים כאלה ???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יצרנית החומרה הטאיוואנית משיקה סדרה חדשה של מחשבי גיימינג מבוססי מעבדי Core i9 חדשים של אינטל - כולל אחד מיוחד לו בהחלט לא ציפינו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה משחק פשע עדיף לי לקנות מבחינת כל התחומים גרפיקה, הנאה וכו' בקיצור תצביעו לפי נתוני שיכלול [לדוג': נגיד שלGTA אין גרפיקה טובה אבל הוא מהנה וכו' ברמה גבוהה אז ניקוד 8 ונגיד שלMAFIA יש גרפיקה טובה והיא גם מהנה וכו' ברמה גבוהה אז 9 ולפי זה תצביעו לMAFIA]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשחק ממחשב אחר (לא באותה דירה), עם אותו חשבון אוריגין. האם אני יכול פשוט להתקין ORIGIN עם החשבון שלי ואיתו להמשיך הלאה עם כל הנשקים והצבירות שהשגתי עד כה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שאני רואה... מישהו יודע לפי מה שכתוב מתי הוא יחזור?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן גיליתי שהמשחק World Of Tanks דווקא מאד משעשע ונחמד :-) התחלתי לשחק בשרת האירופאי, אם יש אנשים שרוצים להצטרף ולשחק ביחד אז תפנו אליי. כולם מוזמנים לנסות לשחק, המשחק חינמי. www.worldoftanks.eu תפנו אליי : במשחק :Rajahz סקייפ: tfc.justrpay או כמובן להשאיר הודעה פה בפרטי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בכיר בחברה בטוח כי ניתן לייצר גרסת קונסולות של קרייסיס מקור: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=100456 ידעתי שזה מה שיהיה, אוליי קונסולות הדור הבא לא תומכות ב DX10 אבל הם תומכות במשהו יותר טוב לפחות הפליסטיישן 3 בקשר ל360 יש לו מין BETA של DX10
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם כוון שמאוד התאכזבתי מפאסיפיק אסולט אחרי HL2!חיפשתי לי משהו בסגנון(פיפא 2005) סתם!!!!! החלטתי לראות את פאר קרי נכון שהוא לא חדש אבל שמעתי דברים טובים כוון שגם כרגע יש לי מערכת טובה להריץ אותו! מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכותר הראשון היו לא מעט מעריצים ומאז עברו 7 שנים. הכותר החדש מגיע מעודכן גרפית ושיפורים רבים. מישהו משחק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, אחרי שגמרתי את המשחק הזה, אני מעוניין להכנס ל BATTLNET ולשחק מול שחקנים אנושיים (לא חייב דווקא BATTLNET, אם אתם מכירים שרתים אחרים שאפשר לשחק בהם, אז בכיף) אני לא מצליח להתחבר לשרתים, כאן יהיה המקום לציין : זאת הגרסה שיש לי, אם יש למישהו ידע איך לפתור את העניין, אז אני אשמח לקבל תשובה. אפשר לדבר איתי גם באייסיקיו 306221231, במידה והפורום לא מתאים לדברים האלה. תודה, אריק.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
dawn of magic -------------- http://www.gamespot.com/pc/rpg/dawnofmagic/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage& tag=images;all DIMENSITY: --------------- http://www.gamespot.com/pc/rpg/dimensity/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage& tag=images;header;more space siege --------------- http://www.gamespot.com/pc/rpg/dawnofmagic/images.html?om_act=convert&om_clk=gsimage&tag=images;all מישהו שיחק או יכול להמליץ על החברה הפחות מוכרים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב יחסית ישן, שמצליח בקושי להריץ את Battlefield 4 בהגדרות נמוכות.. קניתי כרטיס מסך HD6570 ועדיין זה לא שיפר את זה משמעותית.. מה עושה לי את הצוואר בקבוק? מפרט: כרטיס מסך Radeon HD6570 1G 650MHg. מעבד Intel core 2 duo E6550 1992.49MHg. זכרונות 4G DDR2 398.5MHg. (העתקתי מCPU-Z) מה צריך להחליף כדי שהוא יעבוד בלי תקיעות ברזולוציה נמוכה, או בנונית? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז חיברתי מחשב חביב לטלוויזיה סוף סוף, ואני מחפש משחקים מתאימים. אחרי שחרשתי על Heroes 5 על מסך ענק (בציפיה להגעה של Heroes 6), השלב הבא זה מרוצי מכוניות. אני לא מחפש איזה מרוץ ריאליסטי, אלא בעיקר משחק להעביר איתו את הזמן או לשחק עם חברים. המשחק האחרון שאהבתי בסגנון היה לפני 5 שנים (+) והוא היה NFS: Underground הראשון. יש המלצות למשחקים בסגנון - הרבה מהירות והרבה אקשן? אגב, אני אשמח גם להמלצות לגיימפדים מתאימים למחשב. שווה לקנות בארץ או להזמין מחו"ל? שווה לקנות אלחוטיים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שאני בא להפעיל את המשחק אז קופץ לי חלון שאני לא מצליח להבין מה הוא אומר ובגלל זה אני לא יכו ללנסות לתקן תבעיה . תוכלו לעזור . תודה צירפתי תמונה לבעיה:
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי יומיים ,שלושה עם הסנייפר החלטתי לצלם כמה מהלכים וצליפות נחמדים שהצלחתי לתפוס, היו גם ממש טובים שפספסתי, הסרטון הוא לא משהו מיוחד שלא ראיתם, תתחשבו בעובדה שאני שחקן BF חדש ובמיוחד חדש בסנייפר :-*
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו מה שהכי נהנתי ממנו זה NFS פורשה שלדעתי זה אחד המשחקים הטובים ביותר בסדרה הזאת. רוצה משחק בסגנון כזה כמה שיותר ריאליסטי היופי לא מעניין אותי. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-