עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שאלתי בבאג, אין להם בכל הרשת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by NuKe007,

איפה בארץ אפשר לקנות Mod Chip או את דיסק ההפעלה לPSone, או לחילופין חנות בחו"ל שעם משלוח לא יצא יקר מדי? ובכלליות מה ההמלצות שלכם לגבי הנושא הזה בכלל...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. גירסה משודרגת למשחק הרביעי בסדרת הפעולה המשובחת של קאפקום תגיע בקיץ הקרוב ל-PC ולקונסולות החדשות - עם מצב \'טורבו\' מאתגר ולא פחות מחמש דמויות שונות איתן תוכלו לשחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a0%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%9c-%d7%a0%d7%a8%d7%95-%d7%95%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-devil-may-cry-4-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

הטריילר החדש מבטיח לשנות את ז'אנר ה-MMO לחלוטין http://www.viddler.com/explore/Joystiq/videos/4095/2.169 נראה מדהים ! מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by GameGems,

קונסולת ה-PlayStation 4 זוכה למנת נוסטלגיה איכותית ומאתגרת במיוחד עם Crash Bandicoot לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by David :o,

5V5 ODC 2# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dan9,

הפעלתי את המשחק והוא מראה את הכפתורים של האקסבוקס אבל אני מקבל הודעת שגיעה! מדוע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Chernobylite הוא משחק שרוצה להחזיר אותנו אל איזור האסון הרדיואקטיבי המצמרר שבאוקראינה - הפעם עם טכנולוגיות סריקת סביבה תלת-מימדיות שיוכלו להפוך את החוויה לריאליסטית עוד יותר לכתבה

9. Started by NivShmuel1,

צריך ערוצי גיימינג מעניינים ומקצועיים... כאלו שמסקרים וכאלו שנותנים gameplay וכאלו תודה 8)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by unfair,

סרטון קצרצר עם מידע חשוב אודות המשחק...: תאריך היציאה שלו - 18 לנובמבר! http://www.youtube.com/watch?v=6UWIO3-Udcg ולמי שמסתקרן בנוגע ללינק המופיע בסוף הסרטון.. http://www.whichroadtotake.com

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by stingeR-,

בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU. זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי). אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER. הוראות הפעלה : 1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר. 2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server" 3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק. אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50א…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Eric Hi,

כן זאת שמתחרה בגל גדות התותחית ואפילו... מנצחת... מי היא? מהו סודה? האם באמת קיימת דמות כזאת? שהיה לה במשחק גליצ' שהשחקן משתמש בו כדיי לנצח

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. נא לא להפוך אשכול זה לאשכול warez/בקשת לינקים וכו'... ! שמועות על הדלפת המנוע הטכנולוגי של המשחק המצופה כ"כ HALF-LIFE 2 (זה שהודגם ב-E3), רצות ברשת בשעות האחרונות. איזו דרמה ! הייתכן? מקורות: http://www.warp2search.net/article.php?sid=12322 http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=2268544&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by --Shadow--,

נראה מעולה: https://www.youtube.com/watch?v=uG7LUGJ9QVQ https://www.youtube.com/watch?v=5z4IOnt74F4

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אז ככה, כשאני מתקרב לORBITAL STRIKE של האויב נאמר לי מבחורה שאני יכול להרוס את זה ולמנוע משהו מהאויב (לא זוכר בדיוק מה) איך אני יכול להרוס את זה? עוד דבר, איך אני מחייה עם המדיק חיילים מתים? אני פשוט מעיף את זה עליהם? כי לא קורה כלום ??? היו לי עוד כמה שאלות ששכחתי אותן אבל אני יזכר בהן בהמשך אה! עוד שאלה! איך אני משתמש בכלים שיש במפה שאני לא יכול להשתמש בהם ככה סתם? ז"א, איך אני יכול לשגר לאויב מטח טילים מהשמים אה ודבר נוסף, למה אי אפשר להשתלט לאויב על המפקדה הראשית בחלק מהמפות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TheWave,

איך יש לכולם דום 3? ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8 איך זה יכול להיות? אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איך אז איך זה עובד כל כך טוב? זה בטא...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by asili,

אני רוצה משחק של 4 אנשים ניתן לשחק עם הבטא? או שצריך להוריד את הדמו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ccc,

עברתי על כולו כל פעם שמישהו שאל שאלה, השאלה שלו נבלעה בתוך ים של אהבלים שמראים תמונות ממכוניות במשחק, אני שואל: למה? להתלהב..? שחקו באינטרנט.. מה הקטע בלשים סקרין שוט של תמונה אף אחד לא עונה שם לשאלות בכל מקרה, פעם ב- מישהו עושה טובה בין כל התגובות המפגרות שהוא עונה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yoav9,

הx-box, עם כל הכבוד, במפרט שלו, נראה מאוד חלש (יחסית... :-\) celeron 700, nforce, ge force 3) עכשיו כמה שזה נחשב למחשב טוב יחסית זה לא חומרה אופטימלית ל"פצצת משחקים" וזה גם מה שאני האמנתיף אבל בזמן האחרון אני שם לב שעדיין לא ניצלו יותר מחצי מכוחה של הקונסולה (לעומת הplaystation 2 שכבר הגיעה לסופה), אל מה אני מדבר? מישהו פה ראה תמונות halo... ? או קיף מדהים נכון? עכשיו בונים את Halo 2, שזה מנוע חדש לגמרי שאמור להיות עם פי 2 יותר פולגיומים ויותר לכל אדם ופול שטויות של מנועים שבעצם אומר שהוא הולך להראות פי 4 יותר מדהים מהמשחק המקורי, דומגא: זה לא מדהים? טוב תמונה לא טובה... מה אם זאת !!! וזה עוד מוקטן, זה הרבה יותר יפה... עכשיו קחו את project gothem... מדהים? עכשיו …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני אוהב לשחק פוקר, אני מחפש משחק פוקר חינמי למחשב, שיהיה טוב. פוקר בסגנון טקסס הולד'ם. אריאל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by demonshlomo,

סוף סוף קיבלתי את ה6800GT שלי ואני מתקין DOOM 3 ואחרי 20 דקות משחק ככה מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת של ווינדוס (NOT RESPONDING......) מה לעשות.?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by RazAz13,

אתם הולכים לקנות את BF4? או שכבר קניתם? אני הולך לחכות עד לבטא או לאלפה - איך שהם לא יקראו לזה.. אבל אני ירצה לקנות Preorder בשביל לקבל את החבילת הרחבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tania131,

איזה משחק יותר אהבתם? אני ENEMY TERRITORY..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מי שלא מכיר, renegade היא מסדרת המשחקים C&C מבית היוצר westwood online שיצאה מבין המשחקים red alert tiberum sun וכדומה, ואני חושב שבשנתים האחרונות (אולי יותר או פחות) יצא גרסת בטא למשחק הפעולה האגדי הזה שמציעה את המשחק בטקסטורה יותר גבוהה הכוונה שהדמוית נראות פחות מפוקסלות כמו כן נערכו ועוצבו הרכבים והמפות באותו סגנון אבל יותר חדש! וזה נראה ממש טוב ונוח וכיף לשחק. יש כל מיני קהילות EkT CT ועוד ולעיתים בשעות הערב יש יותר מניין של שחקנים לפעמים מגיע לשרת מלא של 40 שחקנים ביחד. וזה מדהים פשוט כיף לא נורמלי. כמובן שיש צדדים לא נעימים כמו קריסות של המשחק, ניתוקים מהשרת וכאלה אבל ההנאה גדולה יותר. מאחר שזה בחינם, באמת שווה להוריד להתקין ולנסות איזה כמה שעות לפחות להרגי…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין לפתוח שרת ישראלי עשיתי חיפוש מצאתי אתר אחד מסכן שניקרא "Hypernia",אם למישהוא יש עוד מידעה אני ישמח לשמועה על זה. מה שחשוב שהלוקיישן יהיה בארץ .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים