משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כמה עדכונים והודעות בנוגע לקבוצה - ראשית כל שינינו את הטאג שלנו מPwR ל Pw. המשמעות היא אותה משמעות (Pwning without Remorse), אבל היה צורך בשינוי כיוון שהייתה בעייה בקבוצת הCoD שלנו. (יש בCoD קבוצה מפורסמת עם הטאג הזה. שנית כל ישנם כמה שינוי סגל - חנוך Acai (לשעבר Vanwilder), החליט לעזוב את הקבוצה. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו! וגם - מוטי PwZerg חזר לפעילות וכבר מהיום יתחיל להשתתף בפעילויות שקשורות בקבוצה. שלישית - עקב המעבר שלנו לקבוצה מרובת-משחקים אני אעבור לנהל את קבוצת הSC2, ויובל PwYumi יהפוך למנהל הכללי של הקבוצה. כלומר מעכשיו אם יש לכם פניות בנוגע לקבוצה אפשר לפנות אל שנינו. ובקרוב - הכרזה חשובה בנוגע לקבוצה. תודה על התמיכה של כולם, נתראה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את NWN ואת חבילת ההרחבה של המשחק. עכשיו כשאני משחק במישחק המשחק פשוט מקרטע בצורה נוראית וזה לא משנה אם אני שם גראפיקה הכי טובה או הכי גרועה. הכי מוזר זה שאם אני מחזיק SHIFT המשחק זז חלק (!) לגמרי על האיכות הגראפיקה הכי גבוהה. ולא רק זה, גם הLOADING מאוד ארוך (במיוחד במקומות גדולים), ואפילו המשחקים יותר כבדים (כמו מאפיה) הLOADING יותר קצר ואני פשוט משתגע . יש לי DX9.0B והדריוורים לפני הכי חדשים. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך TRAINER בישביל NFSU שיעבוד במולטיפלייר!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים! אני ממש מתרגש שסוף סוף סיימתי את הפרק הזה. זה סיפור מרתק על בגידה לא צפויה, הולדת הפלייסטיישן (או "הסוני" כפי שהרבה קוראים לו פה בארץ) ואפשר לחשוב הרבה על "מה היה אם..." אז ללא עיכובים נוספים, קבלו אותה: ההתחלה העקומה של הפלייסטיישן!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU. זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי). אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER. הוראות הפעלה : 1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר. 2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server" 3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק. אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50א…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפּשֹ אתר מסֻדר של מִשֹחקים** הכולל: רשימה של ארבּעים-שִשים השנים האחרונות של: חברה>חברה שנִרכשה*>סידרת מִשֹחקים>משחק לפי ABC או לפי תעריך הוצאה לאור רִשמי של החברה. אני מצאי אבל לא מסֻדר ואם אינפורמציה לא חשובה כמו איך נִבנתה החברה מי האדם שיצר את המִשֹחקים וכולי...: ויקיפדיה באנגלית נותן הרבה אבל לא הכֹּל: http://en.wikipedia.org/wiki/EA_Games ,http://en.wikipedia.org/wiki/Activision ,http://en.wikipedia.org/wiki/Id_games אתרים שנִפתחים רק ב ARPAnet (שנות החמישים עד 1994) אתרי בייניים: http://study.eitan.ac.il/sites (קצת משנות השִבעים יותר משנות תשעים) ואתרים עם מִשֹחקים הכי חדישים יש מלא (שנות האלפיים והעשׂור הנוכחי) למשל אתרים של יצרניות GPU, פורומים …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בעיר הראשונה וסיימתי (נראה לי) את כל השלבים אצל כל האנשים אבל נשאר לי את המרוץ מכוניות, ואת המקום הזה שמכינים בו פצצות (הוא מסומן על המפה ב-8) את המרוץ אני לא מצליח לסיים, ובמקום הזה שמכינים פצצות-אז טוענים לי פצצה באוטו ואח"כ אין לי שום דבר? מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא האם העדכון החדש של ה frequency update rate הוטמע כבר בכל הסרברים? (שמעתי שעקב עומס רב הוא לא קיים בשרתים של 64 שחקנים) ואם לא, כיצד אני יכול לבדוק זאת כשאני משחק בשרת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא בשלב במשחק שאני נהג מרוץ איך עוברים את זה ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לסימולטור טיסה שיפעל באופן סביר על המפרט הבא : Duron 900 Spitfire AOpen AK33 MOBO 256MB SDRAM WD 80GB 8MB Riva TNT2 M64 Creative Vibra128 Windows XP Pro תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מוצא שום חנות שהמשחק נמצא בה במלאי בבקשה תמצאו לי משהו
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? חג שמח! הכנתי פרק נחמד על משחקי XTREME שיצאו פה בארץ, לאורך כמה וכמה שנים. נראה לי שתהנו! ומשהו חביב לקינוח, קצת פספוסים מצילומי הפרק חג שמח חברים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם מ-Battlefield 1 ומ-Titanfall 2 תוכלו ליהנות בקרוב בשיטת "שחק כפי יכולתך" בעלות כוללת של 4 יורו לחודש, או פחות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קונסולת ה-PlayStation 4 זוכה למנת נוסטלגיה איכותית ומאתגרת במיוחד עם Crash Bandicoot לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
5V5 ODC 2# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ את המשחק של רזולוציה של יותר מ-640X480 זה ממש גרוע! לא עשה לי בעיה כזאת באף משחק אחר!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איזה משחק יותר אהבתם? אני ENEMY TERRITORY..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-7-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-witcher-3-wild-hunt/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדרך כלל כל הקווסטים מאד ישנים עדיין מוכרים אותם או שאפשר להשיג אותם רק באינטרנט? (ושזה לא יהיה ווארז?)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניינים לדעת מה המשמעות של כל הגדרה גראפית שמציע לכם GTA V במחשב האישי ומה השפעתה הצפויה על הביצועים? ל-NVIDIA הפתרונים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/nvidia-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%94%d7%92%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%95/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
במפיצה האמריקאית חשפו את התוכניות שלהם לשנתיים הקרובות, עם התמקדמות במספר כותרים מצומצם בפרופיל גבוה EA רחוקה מלהיחשב החברה האיכותית והאהודה ביותר בנוף הגיימינג, אבל לא ניתן להכחיש את העובדה שהיא מחזיקה בכמה מהמותגים הגדולים והמצליחים ביותר בשוק הזה – ולפי התוכניות לעתיד הקרוב שאותן היא חשפה לאחרונה, נראה שהיא מתכננת להמשיך ולהתבסס על חיזוק שלהם, עם מעט מאוד הפתעות ונסיונות נועזים. במפיצת המשחקים הגדולה חשפו את לוח זמני ההשקה המיועד שלהם לשנה הקרובה – כאשר במהלך הרבעון הנוכחי (הרבעון הקלנדי השני, שהוא הרבעון הראשון של שנת הכספים במונחיה של החברה) יהיה זה משחק הפעולה-פארקור Mirror's Edge: Catalyst שיקח על עצמו את האחריות להוביל את ההכנסות קדימה. ברבעון הבא, בין ה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להעלות את הקראק לשחק בלי דיסק? הקראק שהגיע לי עם ההורדה של הreloaded לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המישחק? שווה לקנייה? אני קניתי את כל שלושת הקודמים + ההרחבות שבאינטרנט (היה שווה כל שקל!!). בתחילת החודש הבא מגיעה השני בגירסה המיוחדת (סוף סוף).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה היה הכוח של הכרטיס מסך של סוני 3? לאיזה כרטיס בערך היה שווה הסוני 3?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבצעי האביב של חנות הגיימינג המשווקת כותרי Steam וכותרים ללא הגנות קבצים מתקרבים אל סיומם, וזו ההזדמנות שלכם לבדוק ולנצל את כולם יחד במקום אחד מבצעי המשחקים המקוונים ממשיכים גם בשעות אלו ממש – הפעם בחנות ה-Humble Store, מהאנשים שהביאו ומביאים לכם את חבילות ה-Humble Bundle הנהדרות. החנות המדוברת מסיימת שבועיים של מבצעי אביב עם הדרן אשר מרכז את כלל ההנחות שהוצעו בתקופה זו, ואתם מוזמנים בהחלט להיכנס ולהעיף מבט בשעות הקרובות, לפני שהמיזם יסתיים באופן סופי. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-