משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
LEGO Indiana Jones לכל אוהבתי הג'אנר משחק חובה. וכמובן למי שאהב את לגו סטר וורס ! לעוד פרטים: http://www.gamespot.com/pc/adventure/legoindianajones/index.html?tag=result;title;0 יש שם גם טריילר. הה ו.... בטח תנעלו גם את האשכול הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן 29 תמונות מאחד המודים המבטיחים ביותר שהולכים לצאת למשחק המשובח - Battle Field 1942. טנק המרכבה, מטוסי קרב סילוניים, נשקים עדכניים ועוד...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקז'ואליים, אלא למשחקים כמו GTA הראשון ו- POP Sands of time ששוחררו לרשת להורדה חינמית בצורה חוקית ע"י החברות המפתחות/מפיצות. אתם יכולים להביא לי גם משחקים משנות ה-90 וגם משנות האלפיים. אשמח לכמה שיותר תגובות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים. זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן) בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים. בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3. יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון. אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי. אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל ) אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, בני.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אולי מישהו יעשה אחד כזה? אני היחיד פה שמתרגש קצת לקראת היציאה של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפּשֹ אתר מסֻדר של מִשֹחקים** הכולל: רשימה של ארבּעים-שִשים השנים האחרונות של: חברה>חברה שנִרכשה*>סידרת מִשֹחקים>משחק לפי ABC או לפי תעריך הוצאה לאור רִשמי של החברה. אני מצאי אבל לא מסֻדר ואם אינפורמציה לא חשובה כמו איך נִבנתה החברה מי האדם שיצר את המִשֹחקים וכולי...: ויקיפדיה באנגלית נותן הרבה אבל לא הכֹּל: http://en.wikipedia.org/wiki/EA_Games ,http://en.wikipedia.org/wiki/Activision ,http://en.wikipedia.org/wiki/Id_games אתרים שנִפתחים רק ב ARPAnet (שנות החמישים עד 1994) אתרי בייניים: http://study.eitan.ac.il/sites (קצת משנות השִבעים יותר משנות תשעים) ואתרים עם מִשֹחקים הכי חדישים יש מלא (שנות האלפיים והעשׂור הנוכחי) למשל אתרים של יצרניות GPU, פורומים …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
באיזו חנות כדאי יותר לקנות??(gta iv, football manager 09 ועוד...) יותר כדאי = יותר זול!,וכמובן מדובר על משחקים מקוריים. אני אישית גר במרכז אז אם אפשר המלצות על חנויות במרכז יקלו עלי... אם יש חנויות לא מהמרכז גם טוב- לחברה שהם גרים בדרום\צפון\מקום אחר... ותודה מראש לממליצים...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרגו את המשחקים הבאים מ 1 עד 5 MEDAL OF HONOR:SPEARHEAD UNREAL TOURNAMENT 2003 HITMAN 2 FIFA 2003 NEED FOR SPEED:HOT PURSUIT 2
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר דיי הרבה זמן שאני לא מצליח להפעיל את הSteam כי הוא נתקע לי בקטע שאני מפעיל אותו והוא מנסה לעשות Update ולא מצליח... ממה זה יכול להיגרם העניין הזה? ואיך פותרים את זה? * עשיתי פירמוט למחשב והורדתי קובץ התקנה חדש וזה עדיין לא עובד.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או במילים אחרות תחליף לסוליטר (לא משחקי רשת) ;D
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם עם האפשרות ליצור שרת ולתת אייפי דרך האייסיקיו. לא חייב להיות על שרתים עצמאיים. מקווה שיש דרך, בתודה, עידן192
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני ממש שמח לבשר בשורה מדהימה שאני בטוח שכולכם ממש ממש תאהבו לשמוע ! כמו שאתם יודעים לאחרונה צירפנו 2 נותני חסות משמעותיים שהם חברת Coolermaster וחברת gigabyte בנוסף קבוצתנו סגרה נותני חסות משמעותיים נוספים אשר יחשפו במהלך השבועות הקרובים! קבוצת Pw-Gaming החליטה לפתוח בעזרת הספונסרים שלנו בית גיימינג בישראל אשר ימוקם בעיר אשדוד הבית יכיל את כל הציוד המתקדם בעולם לגיימרים הכולל : -אינטרנט 100MB של חברת בזק בעל מהירות העלאה מיוחדת של 6MB שתתמוך בשחקנים -הבית יכיל 8 שחקנים -כל העלויות ימומנו על ידי הקבוצה כולל שהייה+מזון+לינה -מנוי לחדר הכושר SweatStar (חדר הכושר הגדול בישראל הממוקם באשדוד) על מנת לשמור על כושר גופני 6 שחקנים מקבוצת הסטארקראפט שלנו יעברו לבית הח…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כשנכנסתי ל DFBHD קיבלתי הודעה לגבי המשחק team sabre. האם זה expansion למשחק הקיים? או משחק חדש לגמרי שצריך להתקין אותו מחדש. אשמח לקבל פרטים ממישהו שיש לו כבר את המשחק.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא העורך הכי גדול אבל הטריקשוטים יפים! תראו עד הסוף ממש עד הסוף! תראו ב-HD
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי שאני משחק במשחק אז יש תקיעות קטנות וזה מעצבן לשחק ככה איך פותרים תבעיה הזאת? המחשב שלי: פנטיום 4 2600 זיכרון 256 כרטיס מסך : 6600gt לידטק כול הדריברים מעודכנים + ניסיתי לשנות דריבר של כרטיס מסך על מנת אולי זה יפתור תבעיה אבל לא עזר
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחיפוש אחרי האיש זאב הזה, במקום שנקרא LOWER RUIN במבנה ביער, אחרי שהורגים את האישה רוח הזאת יש מדרגות עולים ויש מזבח כזה ובאמצע יש ארון קבורה שבתוכו יש שיריון כסוף מגניב כזה. הרגתי את כולם ואני לא מצליח לצאת משם כי הדלת נעולה. אני גם לא מוצא את המפתח. מי זוכר את החלק הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
התקנתי OBLIVION בהגדרות אני מנסה לשים HDR+AA ולא נותן לי למשהוא יש מושג? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , מי שמכיר את המשחק וניסה לשחק בו או משחק אולי חווה את הבעיה בכל אופן שמעתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה הזו במשחק ובמשחקים כאלה ואחרים , כשאני לוחץ על האיקון של המשחק שום דבר פשוט לא קורה , זה לא נכנס למשחק . התקנתי כמה פעמים בכוננים שונים , החלפתי קראקים וזה לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השריפה ההרסנית שפגעה בקתדרלת נוטרדאם מביאה את חברת המשחקים הצרפתית לפתוח את הלב והארנק עם תרומה כספית לתיקון הנזקים - וגם חלוקה של הכותר הפופולרי שלה שבו ניתן להתרשם מן המבנה ההיסטורי באופן חופשי לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מי שלא מכיר, renegade היא מסדרת המשחקים C&C מבית היוצר westwood online שיצאה מבין המשחקים red alert tiberum sun וכדומה, ואני חושב שבשנתים האחרונות (אולי יותר או פחות) יצא גרסת בטא למשחק הפעולה האגדי הזה שמציעה את המשחק בטקסטורה יותר גבוהה הכוונה שהדמוית נראות פחות מפוקסלות כמו כן נערכו ועוצבו הרכבים והמפות באותו סגנון אבל יותר חדש! וזה נראה ממש טוב ונוח וכיף לשחק. יש כל מיני קהילות EkT CT ועוד ולעיתים בשעות הערב יש יותר מניין של שחקנים לפעמים מגיע לשרת מלא של 40 שחקנים ביחד. וזה מדהים פשוט כיף לא נורמלי. כמובן שיש צדדים לא נעימים כמו קריסות של המשחק, ניתוקים מהשרת וכאלה אבל ההנאה גדולה יותר. מאחר שזה בחינם, באמת שווה להוריד להתקין ולנסות איזה כמה שעות לפחות להרגי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי יוצא משחק חדש של EA מסדרת ה- generals (חדש יותר מ- Zero Hour)?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=uFykQuhxO1c&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXgשלום לכולם ! כאן אביאל בפרק ראשון בסדרה חדשה ב- The Walking Dead Season 2 אז אם אהבתם סמנו זאת ומצטער שהמשחק לא על רזולוציה מתאימה ויש שחורים בצדדים אני יתקן אתזה בפרק הבא. צפייה מהנה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אתם הולכים לקנות את BF4? או שכבר קניתם? אני הולך לחכות עד לבטא או לאלפה - איך שהם לא יקראו לזה.. אבל אני ירצה לקנות Preorder בשביל לקבל את החבילת הרחבה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
wtf is that? is it the same like the original edition? there is shops that sells that? or is it only in "unlegal" version?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-