משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר אבל שחקנים ברמה. אני משחק ב GAMERANGER עם כל מיני אנשים מאירופה שהם די טובים אבל נחמד יהיה לשחק עם קצת ישראלים שיודעים איך לשחק. כן \ לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רכשתי גם את modern warfare 2 וגם את black ops. רציתי לשאול, על כמה מחשבים מותר להתקין את המשחק לפי הרשיון? פשוט גם אני וגם אח שלי רוצים לשחק באונליין עם אותו עותק.. אותו סיריאל.. האם זה אפשרי או שחייבים לקנות עותק נוסף? אם זה עוזר אנחנו על אותו רשת ביתית ויוצאים דרך אותו WAN (עם אייפי של בזב"ל אחת לכולנו)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק כמו שצריך, הפעלתי אותו וניסיתי את הרזולוציות 640x480 ו-1024x768. במסכי התפריטים הכל נראה בסדר גמור, אבל כשאני מתחיל לשחק (הסרטון הראשון גם נראה בסדר כמור) אני לא רואה כלום על המסך - הכל פשוט אפור, חוץ ממצב הבריאות למעלה, מצב ה-"Crazy" וסימני המכות כשאני מכסח מישהו. אשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה משחק יותר אהבתם? אני ENEMY TERRITORY..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה משחק פשע עדיף לי לקנות מבחינת כל התחומים גרפיקה, הנאה וכו' בקיצור תצביעו לפי נתוני שיכלול [לדוג': נגיד שלGTA אין גרפיקה טובה אבל הוא מהנה וכו' ברמה גבוהה אז ניקוד 8 ונגיד שלMAFIA יש גרפיקה טובה והיא גם מהנה וכו' ברמה גבוהה אז 9 ולפי זה תצביעו לMAFIA]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תישמעו שמתי לב שיש הרבה אנשים פה שמשחקים BF2 וחשבתי אולי ניפתח קלאן משלנו? [לא חייב סידיקי מקורי]. עכשיו אין לי מקורי כי החזרתי תמישחק לחנות כי הוא לא פעל לי.. AnyWay מי בעד? כול מה שדרוש: את המישחק עצמו. גירסא 1.02. כוח ורצון לשחק רשימת שחקנים: 1.שם:hagaluly איסיקיו: 296-436-671
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8801 לעזזל התערוכה השניה בגודלה היא ביפנית וE3 היתה כמו חג בישבילי יהיה זיכרה ברוך- :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן. סוף סוף יש שרת מדורג ל2142 ואתם מוזמנים להתעדכן בכל הפרטים. כנסו לכאן - http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1032047
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל קבוצה שרוצה להתפקד ולקבל חדר בטים ספיק עלייה להתפקד פה זאת אומרת למלאות את הפרטים הבאים : על כל קבוצה שרוצה להתפקד צריכה למלא את הפרטים הבאים ועלייה להיות בעלת 4 שחקנים מינימום . שם הקלאן : שמות שחקני הקלאן : _______________________ לדוגמא : שם הקלאן : M.a שמות שחקני הקלאן : gilad moti avi tamir *אין אפשרות לשחקן להופיע ב2 קלאנים במקביל במידה ויופיע אותו שחקן פעמיים הוא לא יחשב כשחקן בקלאן . * ההתפקדות נמשכת עד ליום חמישי הקרוב 1/8/13 קבוצות אשר לא יתפקדו עד יום חמישי ימחק להם החדר בשרת הטים ספיק שלנו.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת =] חשוב לי שהוא ירגיש די ריאלסטי [הכוונה שזה לא ירגיש כאילו שהמכוניות מרחפות וכד'] אך לא חובה שיהיה מדוייק למציאות. עריכה: שיניתי את הקריטריונים לפרארי בלבד, לא משנה איזה דגם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך להפעיל שלב בבטא כי אני נכנס לmenu ולא יודע איך להתחיל להריץ את המשחק איזה פקודות לרשום בקונסול?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פותח את הסקר הזה.... השאלה היא:כשאתם משחקים ויש קטע כזה,ואז אתם כזה חושבים חושבים חושבים חושבים קיצר מלא זמן ולא מגיעים לפיתרון,אתם הולכים להסתכל במדריך עזרה מצולם כזה באינטרנט? אני מתחיל ממני כמובן:אם אני ממש תקוע אני פותח את המדריך ומסתכל רק בקטע הספציפי שאני צריך ואז סוגר את המדריך וממשיך לשחק
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה שהטראנד של המשחקים האיכותיים הזולים רק ממשיך. זה התחיל עם FAR CRY בסניפי רשת "באג" וכנראה עובר טרנספורמציה למלחמה כוללת. המשחק Prince of persia:Sands of time המעולה [מעולה מעולה מעולה] שמתומחר בתגית מחיר של 100 ש"ח בכל הארץ,עכשיו נמכר ב29 ש"ח ברשת חנויות "פריק" http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1209078&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 נחיה ונראה,אולי באג גם יחליטו להוזיל אותו בעקבות כך... מה שלא יהיה-מי שלא שיחק במשחק-זה ממש מומלץ...משחק מעולה פשוט חבל"ז.
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה היה הכוח של הכרטיס מסך של סוני 3? לאיזה כרטיס בערך היה שווה הסוני 3?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר התקנתי את פיפא 2011, ולפעמים שאני מסיים את המשחק זה יוצא מהמשחק ללא סיבה ונותן את השגיאה הבאה- http://i52.tinypic.com/2q87x40.jpg ועוד בעיה בפיפא, המשחק עצמו עובד במין תקיעות, כרטיס מסך 8600GT 512MB, לא אמור להיות כל בעיות ולשם השוואה את ה PES2011 אני מריץ על ההגדרות הכי גבוהות ברזלוציה הכי גבוהה בלי שום בעיה. דרייברים מעודכנים. תודה. נ.ב אם פתחתי במקום הלא נכון, סליחה ואם אפשר להעביר למקום הנכון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הצלחתי לעבור קצת מהמשחק, אני חייב לציין שהוא אחד הטובים והמורכבים ששיחקתי בהם.. ושיחקתי בהרבה הגעתי לשלב שצריכים להעמיד 3 כלובים על 3 בלטות שהם ירדו ויפתחו לי שער... עכשיו יש במקום הזה שתי קומות, כלוב אחד למעלה ושתיים למטה.. איך אני מעלה את השתי כלובים שלמטה ?! אין רמפות אין כלום... רק מי שגם הגיע לזה יודע על מה אני מדבר... תודה לכם, ניאו עריכה : לא משנה חברים הצלחתי... תודה בכל זאת !!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני משחק כמה זמן בקומנדוס 2 פתעום המשק נסגר כאילו יוצא לוינדוס סתם ככה מישהו נתקל בזה או שיש לו פיתרון אגב גם אצל חבר שלי זה ככה לו יש וינדוס me ולי אקס פיכס
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עם המפרט שבצד ומשחק בPES עם 2 ג'ויסטיקים ואחרי שאני מכניס גול אני לא יכול לעשות START ולהמשיך לשחק {עם אחד כן ועם אחד לא וזאת לא בעיה של הג'ויסטיק אלא של המשחק כי שחקתי ככה ב-2 מחשבים והיתה בעיה...} יש איזה פתרון לבעיה!? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נורא הפתיע אותי שאף אחד עדיין לא פרסם שסוף סוף יצא הבאנדל #2 לאור בקצרה מדובר על חבילת משחקי Indie שיוצאים לאור ללא שום DRM ועם תג מחיר שאתם מחליטים עליו (אפילו שבשנה שעברה היו כל מני ליצנים שהפיצו בטורנטים את מה שאפשר לקנות בשני סנט. פשוט פאתטי. בכל אופן ->) orzQ2J-oDpc אגב, מי ש"תורם" יותר מהממוצע שעומד כרגע על 7.62$ יקבל גם את הבאנדל הראשון. סך כללי של 11 משחקים במחיר אפסי. (או לחלופין רק החבילה החדשה במחיר שנע בין 2 סנט לכמה שתוכלו להרשות לעצמכם) http://www.humblebundle.com/ תהנו =]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הפרק החדש באחת מסדרות משחקי הפעולה הקלאסיות והמוכרות ביותר שווה את הזמן וההשקעה שלכם? ב-12 במאי תוכלו להחליט בעצמכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-