משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אם אני רוצה לשחק ממחשב אחר (לא באותה דירה), עם אותו חשבון אוריגין. האם אני יכול פשוט להתקין ORIGIN עם החשבון שלי ואיתו להמשיך הלאה עם כל הנשקים והצבירות שהשגתי עד כה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך משחקים בAge Of Empires III Multiplayer אנחנו נכנס למולטיפלייר ואז לLAN פותח חדר אני אומר לבן דוד שלי להתחבר לאיפי שלי וזה לא עובד הוא רושם timeout : 15 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא מצא שום שרת.. מה עושים? פתחתי את הפורטים שכתוב באתר של AOE3 וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שאני רואה... מישהו יודע לפי מה שכתוב מתי הוא יחזור?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
Gears of War עם המנוע של UT 2007 י? למי שלא שמע עליו: http://media.xbox360.ign.com/media/747/747891/imgs_1.html עוד תמונה חבל"ז http://www.bisonium.com/blog/images/1127159903-1.jpg
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על קניית אוזניות גיימינג שיתנו אפקט 360 למשחקי FPS אונליין קראתי ביקורות ושיבוחים על האוזניות אבל עדיין רציתי לשמוע דעה אובייקטית של מישהו שניסה... האם הם באמת נותנים את האפקט 7.1 כמו שאומרים? עד כמה השיפור מול VIRTUAL DOLBY 7.1? האם זה עוזר להבין מאיפה בא מקור הצליל? תודה לעוזרים *אני מאמין שנושא זה קשור יותר לפורום משחקים מאשר אודיו כי מדובר באוזניות שיתנו יתרון במשחקים בלי קשר לאודיו עצמו...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדרך כלל כל הקווסטים מאד ישנים עדיין מוכרים אותם או שאפשר להשיג אותם רק באינטרנט? (ושזה לא יהיה ווארז?)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא אכפת לי שישלב בתוכו גם קצת שטח בנוי אבל בבקשה נא לא להציע כאלו שמבוססים על מלחמת העולם 1/2 וגם רצוי שיהיה ריאליסטי מבחינת נשקים , אוייבים וזהו פחות או יותר .... תודה .
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הפינג בשרתים האירופיים/אמריקנים של WOW? יש אפשרות לשחק בצורה טובה? מתוכנן שרת בישראל? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני פותח את הסקר הזה.... השאלה היא:כשאתם משחקים ויש קטע כזה,ואז אתם כזה חושבים חושבים חושבים חושבים קיצר מלא זמן ולא מגיעים לפיתרון,אתם הולכים להסתכל במדריך עזרה מצולם כזה באינטרנט? אני מתחיל ממני כמובן:אם אני ממש תקוע אני פותח את המדריך ומסתכל רק בקטע הספציפי שאני צריך ואז סוגר את המדריך וממשיך לשחק
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכותר הראשון היו לא מעט מעריצים ומאז עברו 7 שנים. הכותר החדש מגיע מעודכן גרפית ושיפורים רבים. מישהו משחק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי למה קיימות רק אופציות של LOW ו MEDIUM בטקסורה ובסאונד? לאן נעלם ה HIGH?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה משחק יותר אהבתם? אני ENEMY TERRITORY..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צמד המשחקים המדובר שהושק באותו יום עושה חיל ב-PC עם גרסאות מלוטשות ואיכותיות, ביקורות גולשים נלהבות והצלחה במכירות לכתבה: http://hwzone.co.il/מקס-הזועם-ו-metal-gear-solid-חגיגה-לשחקני-המחשבים-הא/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאיזה משחק לדעתכם יש את הגרפיקה הכי טובה שהכי מתקרב למציאות???
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! שחקתי בכל משחקי call of duty עד עכשיו רק בסינגל ואני מת לקנות סוף סוף ולשחק באינטרנט. השאלאה שלי איזה לקנות? באיזה יש קהילה גדולה ואיזה הכי כיף לשחק באינטרנט? תודה רבה! ושבת שלום לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם מ-Battlefield 1 ומ-Titanfall 2 תוכלו ליהנות בקרוב בשיטת "שחק כפי יכולתך" בעלות כוללת של 4 יורו לחודש, או פחות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום , רכשתי הגה+ דוושת של חברת LOGITECH בבדיקה בלוח הבקרה הבקר של ההגה והדוושות עובד והכל בסדר , אם אני נכנס לכל משחק מכוניות לדוגמא NEED FOR SPEED ההגה עובד ומזיז את הרכב אבל הדוושות אף פעם לא מגיבות . מה בדיוק צריך לעשות כדי שההגה וגם הדוושות יעבדו כמו שצריך מישהו יודע במקרה ? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאורך השנים קהל הגיימרים החובבני והכבדים יותר התנגשו להם בשאלה .. מי מביס את מי בתחרות על לב הכדורגל האמיתי ביותר PES או FIFA או במילים אחרות מי סיבב "בננה" לחיבורים של היריב והשאיר לו עשן מאחור !! אוקיי אז בתור אחד ששרף לא מעט שעות וגם את ראייתו מול שתי היריבות המושבעות החלטתי לבקר באופן אוביקטיבי את שני המשחקים להלן הציונים : נתחיל עם התפריטים - ללא ספק ניצחון ברור ל EA על התפריט המגוון יותר ועשיר יותר (ליגת אלופות .. ושמות של הקבוצות מקוריות וכו...) הציון שלי - PES 7 FIFA 9 פס קול - תבוסה כואבת ל KONAMI שדרן משעמם (אולי הנקודה הכי חלשה של PES ) לעומת FIFA שם השדרן באמת מכניס אותך למשחק (כל הכבוד ל EA ) אמיתי לחלוטין אם אני לא ט…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-7-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-witcher-3-wild-hunt/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל המשחקים אצלי עד היום הוגבלו/עבדו עד 60 FPS פתאום כשאני משחק ב" DEAD SPACE" אני מוגבל עד 30 ולעומת זאת כשאני שם את ה V-SYNC ב OFF ה FPS טס לכ- 180 . יש מצב לסדר את ככה שההגבלה תהיי מ 60 ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה היה הכוח של הכרטיס מסך של סוני 3? לאיזה כרטיס בערך היה שווה הסוני 3?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מוצא שום חנות שהמשחק נמצא בה במלאי בבקשה תמצאו לי משהו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-