משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 14 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, חברים? קיבלנו המון פידבקים חיוביים על המערכון שפותח את פרק 13 ואנחנו מודים לכל מי שהקשיב ובמיוחד למי שהשקיע ורשם לנו גם תגובה. גם הפעם יש לנו מערכון מקורי ומשעשע, יש בו אסלות, מסע בזמן וחורבן עולמי – בקיצור כיף חיים. הפרק אנו סוקרים בהרחבה 2 מהמשחקים החדשים והחמים ביותר בשוק Homefront ו-OPeration Flashpoint: Red River, יש לנו סקירה גם על הכותר השני של Sly Cooper, המלצות על אפליקציות לאייפון (Tiny Planet, Unpleasant Horse, Iris, Face Shift) המון חדשות חמות (סאגת ה-PSN מגיעה לסיומה, תובעים את סוני, L.A. Noir, פרוט נינג’ה מגיע ל…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
זוכרים את הסרט הקצר ההוא ל"מורטל קומבט" שהיה פיצ' לסרט וקיבל סדרת רשת (שבסופו של דבר תהפוך לסרט)? עכשיו מצטלם אחד כזה ל-Halo! אז בואו לתמוך. אם יש לכם פייסבוק, כנסו לדף הרשמי של הסרט ותעשו לייק. כשהם יגיעו ל-6000 הם ישחררו טריילר. ותגידו גם לחברים שלכם בפייסבוק לעשות את אותו הדבר. http://www.facebook.com/HaloTheMovie?ref=ts
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום -יש לי מחשב חדש כ שנה וחודשיים עד עכשיו סיימתי את המשחקים הבאים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok assasins creed 1 assasins creed 2 assasins creed-brotherhood bulletstorm האחרון היה בולטסטורם-משחק מדהים לדעתי,אך קצר. מה לדעתכם המשחק הבא?אני יודע שרובכם תמליצו על קרייסיס 2,אבל התחלתי לשחק ומשום מה אין לי כח אליו בינתיים. מה עם OPERATION FLASHPOINT החדש? התחלתי לשחק השאלה אם זה טקטיקה או רגיל? ויש לי גם את DEAD SPACE 1 וגם את DEAD SPACE 2 כדאי להתחיל באלו? ואם יש משחקים שלא ציינתי מהסגנונות ש…
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום. אני משחק ב Battlefield Bad Company 2 בערך חצי שעה נגיד אולי לפעמים יותר או פחות פתאום המחשק נתקע יש קול של RRRRRRRRRR כזה ואני חייב לכבות את המחשב. יש לי מחשב שמריץ את כל המשחקים על high. המפרט: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB קירור: Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 מארז: Coolermaster HAF 932 Black ספק: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 X2 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail-CF-X2 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר. מה יכול להיות הבעיה? אני כלכך מבואס רק שלשום קיבלתי את המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
??? ??? התקנתי היום gta sa במחשב שלי ושאני לוחץ עליו הוא לא מגיב פשוט לא נכנס זה לא בעיה בdx מי שיודע שיגיד תגובות!!!!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני נכנס למשחק (call of duty world at war) ושאני נכנס ל solo ובוחר רמה ומתחיל זה לא עושה כלום.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מקור:http://www.vgames.co.il/article/14992.html Crytek הולכת בעקבות Epic ומשחררת את המנוע עליו פותח Crysis 2 לכל מאן דהוא. התכנון הוא כזה: ראשית ישוחררו בתחילת הקיץ כלים ספציפיים עבור Crysis 2, שיאפשרו למודרים ליצור שלבים, נשקים וסוגים אחרים של תוכן בעבור המשחק. באוגוסט ישוחרר ה-SDK המלא, המנוע פלוס ערכת כלי הפיתוח בעזרתם נוצר Crysis 2, בצורה דומה לאיך ש-Epic מציעים את ה-Unreal Development Kit כבר מספר שנים. ה-CryEngine 3 SDK יגיע עם גישה מלאה לקוד המנוע, תיעוד ענף וברכתה של Crytek ליוצרים מכל מין וסוג. כמובן שמי שירצה לשווק מוצר מסחרי שהוא יצר באמצעות ה-SDK יצטרך לשלם ל-Crytek, אם בצורת מזומן ו\או תמלוגים על כל עותק שהוא ימכור. עם Unreal, מפתחים שרוצים למכור א…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אתמול מצאתי אצלי עותק מקורי של ריימן 3 והתקנתי אותו אבל אני לא מצליח להריץ אותו בכלל, המסך הופך שחור לכמה שניות ואז חוזר לדסקטופ כאילו כלום לא קרה... ניסיתי להריץ אותו כאדמיניסטרטור ובמצב תאימות ל XP, ל 98, לויסטה, עם 256 צבעים בלבד, וכו' וכו' הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מועיל. באתר של יוביסופט אין שום זכר לריימן... בדקתי גם בGOG ללא הצלחה מישהו אולי יכול להמליץ לי מה עוד אני יכול לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מדי פעם אני רוצה/צריך להראות לאנשים (לא משנה למה..) את רמת הגרפיקה המדהימה של המשחקים החדשים ובכל פעם אני מתחיל להתלבט .. האם BFBC2 ,האם COD למינהם , האם בכלל NFS HP , הגרפיקה של SNIPER GHOST WORIOR עם מנוע ה CHROME גם מעולה.. האם יש למישהו המלצה על משהו נוסף שיכול להרשים מבחינת הגרפיקה ? (ב FHD עם חומרה טובה..) תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני נתקל בתופעה מוזרה במשחק התופעה באה לידי ביטוי בזה שנוצר מצב שהמשחק לא ממשיך כלומר מבצעים את מה שצריך לעשות בקטע מסויים במשחק אבל המשק לא ממשיך כאילו משימה לא הושלמה למרות שהיא כן הושלמה. הבעיה נפתרה לי מספר פעמים עלידי זה שהתחלתי את משימה מחדש ואז זה כן עבר את הקטע הבעיתי לדוגמא אני יכול לציין את הקטע שמגיעים לגבע שעליה יש מאג וצריך לירות בו עד שהיחידה שלך מסמנת את הגבעה ומטוס בא ומפציץ את הגבעה יריתי עליה חצי שעה וכלום לא קורה רק אחרי שתחלתי את המשימה מחדש המשחק המשיך. עכשיו אני תקוע שוב במשימה 7 Friends From Afar בסוף המשימה צריך לעזור לחיילים שתקועים על הר מולנו וצריך לחסל את בעלי האר פי גי אחי שהחיילים בורחים אני ממשיך לחסל עוד אוייבים במשך חצי שעה ע…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
העונה השלישית של משחק דפדפן שרי מלחמה כבר יצאה!כל החדשים למיניהם וסתם כל מי שרוצה לשחק בעונה השלישית מוזמן להצטרף עכשיו! משחק דפדפן שרי מלחמה:http://www.warlords.co.il/את עזר למשחק דפדפן שרי מלחמה:http://gamerstartplay.blogspot.com/
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.giantbomb.com/quick-look-cargo-the-quest-for-gravity/17-4065/ אחד המשחקים היותר הזויים וגאוניים שראיתי..פשוט גאוני לבעוט בתינוקות מבוגרים..
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איזה קול אוף דיוטי אפשר לשחק שנים או יותר על אותו מסך אבל למחשב ואם חייב מקורי
-
- 7 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את כול סדרת CALL OF DUTY את שניי ה CRYSIS את שניי ה PORTAL כול סידרת האף ליייף כול סדרת C&C ואת הבטל פילדים למיניהם ... אני מחפש איך להעביר את הזמן ;D אני אוהב משחקים עם גראפיקה יפה (CRYSIS-בד קומפני וכו) בסגנון של או הסטרטגיה כשאתה שולט מלמעלה על החיילים שלך או שאתה החייל ויש מסימות מאתגרות (כמו בד קומפני קרייסיס האף לייף קול אוף דוטי וכו...) תודה ..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני משחק ללא חבילות הרחבה, מה בעצם ההגבלות שלי? LVL? ציוד שלא קיים? יכול להיות שאני מוגבל לרמה 60 בלבד? ובנוסף, מה מוסיפות חבילות ההרחבה? אם אפשר פירוט או הפניה לאתר שמסביר בנוסף, גיליתי שיש בחבילות ההרחבה מפות ש"נהרסות", משתנות או נעלמות מהמשחק זה תקף מהרגע שהתחלתי לשחק או שזה רק אם אני מתקין אותן?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מצב חברה !!! טוב תקשיבו היום הלכתי לקנות את המשחק Far Cry הראשון (משחק פשוט יפה) התקנתי אותו והכל טוב ויפה. אבל שאני עושה קמפיין ואיך שהוא נכנס לי למצב שאני כבר יכל לשחק לא רואים את הרצפה לא מים לא טקסטורות לא כלום בקיצור תהיתי אם מישהו יודע מה זה. אני בטוח שזה קרה למישהו (לא מאחל לאף אחד) כמו תמיד תגובות בבקשה (:
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אוקי אז מי שלא מכיר את המשחק Portal .. קצת הסבר עליו בקצרה ונתחיל =] המשחק שנקרא פורטל (Portal) עוסק בדיוק בדבר שממנו שמו לקוח. בדומה לרובה הגרוויטציה הייחודי, הפעם אתם, כמתגייס באירגון תקבלו לידיכם רובה פורטלים, רובה שמסוגל לפתוח שני פורטלים שניתן לנוע ביניהם. בעוד שבתחילה מדובר על פאזלים מאד פשוטים כגון הצורך לעבור תהום (כפי שמראה הסירטון הראשון) בהמשך נגלה שהמשחק הופך מסובך בהרבה. חדר גדול עם עם כמה מתגי רצפה שצריך לעמוד עליהם כדי שיפעלו, דלת בקצה על רמפה בגובה, כמה קופסאות מפוזרות על הריצפה ועוד פלטפורמה נעה. מטרתכם? לפתוח את הדלת. עכשיו אתם צריכים לגלות איך לפתוח את הפורטלים נכון, כדי לגרום לקופסאות ליפול על המתגים, כדי לפתוח את הדלת וזאת רק כדי לגלות שמצידה השני יש…
-
- 208 תגובות
- 30.3k צפיות
-
-
אני צריך ADDON ששומר את ההיסטוריה של המייל ומציג אותה לבקשתי, או לחילופין היסטוריה של AH של דברים שקניתי ומכרתי יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את GOTHIC 3,עכשיו הבנתי שהמשחק מלא בבאגים ומה לא. איזה מודים כדאי להוריד בשביל לתקן את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידב…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מישהו יכול להצביע לי מהו כיום סימולטור הטיסה הקרבית המתקדם ביותר כיום בשוק המשחקי מחשב? (מבחינה גרפית, משחקיות אורך חיים וכו') אני מבין שהתחום הזה לא מפותח כל כך בשוק המשחקים אבל אולי בכל זאת... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
חום הקיץ מגיע, המחשב כבר מפוצץ במשחקים מותקנים שמחכים לחופש הגדול, אני חוגג לי את היום האחרון של חופשת פסח בFO3 ..... ואז רציתי לבדוק משהו ונכנסתי לWIKI של FO, שם גיליתי משהו שלא ראיתי עד עכשיו - FALLOUT ONLINE מה זה? הטריילר שם כבר משנת 2010, יש למישהו מידע כלשהו לגבי המשחק ? איך יכול להיות שלא פתחו כאן דיון על משחק כזה ? ולגבי ההרשמה לבטא - רק אצלי זה לא עובד טוב? אני רואה רק את השורות של תאריך הלידה והמיקום, כל השאר כולל התיקייה שעליה הכל נמצא (אפשר לראות בטיסר) לא נוכח אצלי ... ניסיתי על כרום אקספלורר ופיירפוקס =\ http://www.fallout-on-line.com/ http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Online
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את MEDAL OF HONOR החדש בתחילה, חשבתי שזה משחק ממש כושל ולא מועדכן לרמה הגרפית של היום. אבל עכשיו אני כותב את השורות האלו אחרי שנתתי למשחק עוד צ'אנס והאמת ששיחקתי 3 שעות רצופות בלי להפסיק אני מעריך שעברתי בערך שליש משחק בהנאה ממש ייחודית לסוג המשחק!! הבעיה הגדולה שנראית מבאסת בהתחלה היא שאין אינטרקצייה ממש גדולה עם הסביב במובן שאי אפשר לפוצץ ארגזים או להפיל עצים ודברים כאלו...חוץ מיזה הגרפיקה ממש טובה והמשחקיות ממש זורמת וההרגשה היא שבכלל לא מחכים לזמן טעינה של מסכים. כל מסך מתחיל בסיום סרט מהמסך הקודם כך שפתאום מיתוך הסרט קופצים למשחק עד שממש קשה להבין שנגמר הסרט וזה ממש מכניס לאווירה ויש רציפות בין כל המסכים. ככה למשל אתה פעם חייל שמקבל גיבוי ממסוק ופתאום א…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק מאפיה 2 הוא עולה לי בצורה מוזרה שאני רואה מין עירבוב של צבהים כזה אדום כתום ואני רואה את שולחן העבודה ברקע השאלה היא אם זה מה שקורה שהדרישות אולי לא תואמות את המחשב או שהמשחק לא טוב?? גם קורה שהמשחק כאילו נכנס..עולה מסך שחור ואז הוא חוזר חזרה לשולחן עבודה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה העיקרית: בשלב מסוים במחשק, המשחק יוצא ואני מקבל הודעת שגיאה שהתוכן שלה הוא - "Exception: Access Violation". בעיות קודמות: כמעט כל הבעיות המוכרות של המשחק הישן הזה, בעיות עם אפקטים של וידיאו וסאונד- שנפתרו הודות ל"פאטצ'" לא רשמי שהורדתי מ(ארכיון) הפורום של אטארי - המפיצה של המשחק. מה ניסיתי כבר: CPUKiller, 3D Acceleration. פתרונות שכבר ניסיתי: להתקין Win98 על המחשב הכי "מבוגר" שאני מחזיק בבית (וגם אז הייתי צריך להתקין תיקון לא-רשמי של ה NDIS), וזה לא עבד. הנסיון העכשווי הוא התקנה של WinXP SP2. אותה תוצאה. הפתרונות שאני מחפש: פאטצ' למשחק, אם מישהו מצא. פתרון-קסם בסגנון 'תתקין WinXP בלי שום חבילת שירות'. אני לא אוכל להגיב במשך החג, אז כבר עכשיו - חג שמח
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-