עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Aviram,

שלום, המלצתם לי לקנות מחשב: AMD Athlon 64Bit +3000 ATI Radeon 9800 Pro 128MB 512DDR לפני כמה ימים קניתי אותו, והתקנתי א תהמשחק בטלפילד וויטנאם. פתחתי משחק, הוא נתקע לי קצת ב"גימגום" בתחילת המשחק, אבל אחר-כך זה לא נתקע בכלל. אותו דבר קורה לי בחבילות הרחבה של בטלפילד 1942, אבל פחות. בבטלפילד 1942, הרגיל, לא נתקע לי בהתחלה בכלל, אבל לפעמים כשאני לקוח מטוס, ויש הרבה יריות, ופוגעים בי, לשניה אני פתאום לא שומע את המנוע, וקצת נתקע "בגימגום" שוב... כאילו המשחק ממש כבד. למה? זה קורה לכולם או רק לי?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני מזמן לא שיחקתי במשחקי מחשב, אבל נזכרתי כמה כיף היה לשחק בSYBERIA 2 ובא לי שוב.. יש לי מחשב מאוד ישן.. אבל אני זוכר את כל המרכיבים AMD MOBILE XP 2500+ CLOCKED AT 2300MHZ אני יכול לקנות עוד ג'יגה אם זה יעזור, אבל המחשב כל כך ישן שחבל על הכסף אה ? 512 RAM DD1 CLOCKED 220MHZ GFX 5200 EPOX 8RDA3 PLUS לא מחפש גרפיקה.. סתם קווסט מגניב כמו סיביריה שאפשר לשחק תודה מראש ! שאלת ד"א - FLIGHT SIMULATOR X יעלה לי ב800 X 600 ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shefernadav,

שלום אני רוצה לדעת איך אפשר להקליט סרטון תוך כדי משחק?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. חודשיים לפני השקת משחק בטמן המבטיח מתגלה תוספת משמעותית למנגנון הקרב ומפורסמות דרישות מערכת חסרות פשרות לכתבה: http://hwzone.co.il/batman-arkham-knight-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%94%d7%9f-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by TheWave,

איך יש לכולם דום 3? ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8 איך זה יכול להיות? אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איך אז איך זה עובד כל כך טוב? זה בטא...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dan9,

הפעלתי את המשחק והוא מראה את הכפתורים של האקסבוקס אבל אני מקבל הודעת שגיעה! מדוע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by intel suck,

אני מחפש משחק מחשב לילד בן 10 ללימוד אנגלית

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by EazyEMan,

שלום, אני חדש פה אבל רציתי להגיד לכם שבמשחק זה השרתים מחולקים ע"י gameservers.com אשר לא יחלקו סרברים לישראל עד שיראו כמה בקשות אנו נשלח לכן אני מבקש מכם להכנס לאתר זה: http://www.gameservers.com/blackops/ ולבחור למטה suggest a location ולבחור ISRAEL ולשים אימייל תודה רבה ולהתראות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. רוב הזמן אני משחק על הרמה הבינונית. יש משחקים פה ושם שאני משחק ברמה הקשה אבל בדרך כלל אני די סובל. (מרגיש לי כאילו רק מזוכיסטים נהנים מזה ) בגלל גם שברמה הקשה אני מתעקב בהרבה קטעים המשחק לא מרגיש זורם וזה די הורס אותו לדעתי. רמה קלה מבחינתי זה לא אופציה בכלל.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mardona,

איזה מרגיז יש לי בעיה שאני נכנס(זה רק מהיום) זה עושה לי את זה אולי זה קשור שהורדתי תוכנה של SPY SWEEPER? ועשיתי בדיקה וזה מחק לי את כל המרגלים למינהם? תתחשבו בי אני כבר שלב 12 בסוף על סף סיום המשחק שאני כבר משחק יותר מחצי שנה אז בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by roes,

Gears of War עם המנוע של UT 2007 י? למי שלא שמע עליו: http://media.xbox360.ign.com/media/747/747891/imgs_1.html עוד תמונה חבל"ז http://www.bisonium.com/blog/images/1127159903-1.jpg

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. נא לא להפוך אשכול זה לאשכול warez/בקשת לינקים וכו'... ! שמועות על הדלפת המנוע הטכנולוגי של המשחק המצופה כ"כ HALF-LIFE 2 (זה שהודגם ב-E3), רצות ברשת בשעות האחרונות. איזו דרמה ! הייתכן? מקורות: http://www.warp2search.net/article.php?sid=12322 http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=gaminggeneral&Number=2268544&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

אז ככה, כשאני מתקרב לORBITAL STRIKE של האויב נאמר לי מבחורה שאני יכול להרוס את זה ולמנוע משהו מהאויב (לא זוכר בדיוק מה) איך אני יכול להרוס את זה? עוד דבר, איך אני מחייה עם המדיק חיילים מתים? אני פשוט מעיף את זה עליהם? כי לא קורה כלום ??? היו לי עוד כמה שאלות ששכחתי אותן אבל אני יזכר בהן בהמשך אה! עוד שאלה! איך אני משתמש בכלים שיש במפה שאני לא יכול להשתמש בהם ככה סתם? ז"א, איך אני יכול לשגר לאויב מטח טילים מהשמים אה ודבר נוסף, למה אי אפשר להשתלט לאויב על המפקדה הראשית בחלק מהמפות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by שחר84,

שלום רב, ברצוני לשאול איך מתקינים את הG27 על GTA5 לPC. ראיתי כמה מדריכים באנגלית אבל הם היו די מבלבלים. אשמח עם מישהו יסביר לי כאן את השלבים בעברית שאלה נוספת: אני משחק עם בקר XBOX, האם ניתן להפעיל את הG27 ביחד עם השלט? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לפני לא מעט שנים, הייתה תקופה שלא ידעתי מה זה מחשב והמשחקים שהכרתי היו מכונות המשחקים ההם בקניונים. עברו השנים, הכרתי את המחשב, ואחרי כשנה הכרתי גם את האמולטורים שחסכו לי כמה שקלים/אסימונים היו שני משחקים שאני מאוד מקווה להיתקל בהם אך עדיין זה לא קרה, אנסה לתאר את המשחקים ואולי מישהו כאן ייזכר... המשחק הראשון הוא משחק כדורגל (אני לא אחד שאוהב משחקי כדורגל בכלל) המיוחד במשחק הזה, זה שלכל קבוצה יש 'כוח' מיוחד להתקפה והגנה לדוגמא: - לקבוצת ברזיל יש כוח, כשהיא נמצאת ברחבה של היריב אז יש לה אפשרות לתת בעיטת כח שגורמת לכדור לעוף לכיוון השער במהירות אדירה כזו שלרוב, השוער לא מצליח לעצור את הבעיטה ונכנס עם הכדור אל השער. - לקבוצת גרמניה יש כח, כשהיא ברחבה של היריב היא יכול…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by evman007,

יש לי בעיית סאונד במשחק.כאשר אני נכנס למכונית אני לא שומע כלום וגם כאשר אני הולך ברחוב.רק כאשר מכוניות חולפות לידי אני שומע את הרעש שלהם עוברות לידי.מה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by NuKe007,

איפה בארץ אפשר לקנות Mod Chip או את דיסק ההפעלה לPSone, או לחילופין חנות בחו"ל שעם משלוח לא יצא יקר מדי? ובכלליות מה ההמלצות שלכם לגבי הנושא הזה בכלל...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ofer_mat,

אפילו משחק האמריקיים עושים על עצמם והם משווקים אותו בחינם http://www.americasarmy.com/ אולי נלמד משהו מהם...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. ואני לא מדבר על המשחק זה Monopoly Tycoon, אלא אני מדבר על המשחק המקורי שמטילים במו קובייה שיצא לפני כמה שנים. או שאתם יכולים להמליץ לי על משחק דומה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gman_il,

http://www.imodernwarfare3.com/call-of-duty-modern-warfare-3-patch-1-08-now-live-on-xbox/ כרגע ל-XBOX , נקווה שבקרוב ל- PC. החדשות הגדולות : מחלישים את כל ה- Akimbo (בשעה טובה) ומחזקים את כל ה- Shotguns מלבד Striker שאותו דווקא מחלישים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Funkyzord,

כאשר אני משחק כמה זמן בקומנדוס 2 פתעום המשק נסגר כאילו יוצא לוינדוס סתם ככה מישהו נתקל בזה או שיש לו פיתרון אגב גם אצל חבר שלי זה ככה לו יש וינדוס me ולי אקס פיכס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by R0ck,

להלן 29 תמונות מאחד המודים המבטיחים ביותר שהולכים לצאת למשחק המשובח - Battle Field 1942. טנק המרכבה, מטוסי קרב סילוניים, נשקים עדכניים ועוד...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by __MIKO__,

כשנכנסתי ל DFBHD קיבלתי הודעה לגבי המשחק team sabre. האם זה expansion למשחק הקיים? או משחק חדש לגמרי שצריך להתקין אותו מחדש. אשמח לקבל פרטים ממישהו שיש לו כבר את המשחק.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by YARONGT,

אני צריך המלצה למשחקי עולם פתוח ברשת מסוג אימה סגנון DayZ המלצות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.