משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום, השאלה שלי היא האם העדכון החדש של ה frequency update rate הוטמע כבר בכל הסרברים? (שמעתי שעקב עומס רב הוא לא קיים בשרתים של 64 שחקנים) ואם לא, כיצד אני יכול לבדוק זאת כשאני משחק בשרת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיכול לעזור... אני בשלב שבו הגעתי לגשר(הצלחתי לצלוף בכל האנשים) אבל כל הזמן באים טנקים ו"הורגים" את הטנק שבצד שלי ואני נפסל . מישהו יודע מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ברור לי עדיין העניין של התקשורת במשחק הזה. חלק מרכזי במשחק, אם לא עיקרו, מדבר על שיתוף פעולה, ואופציית התקשורת ע"י דיבור פשוט מתבקשת. אוקיי , את האופציה של הפארטי הבנתי. אם יש לי חברים בבאטלוג אני יכול ליצור איתם פארטי ולדבר במיקרופון. אך מה עם אנשים זרים? איתם לא ניתן לתקשר?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הx-box, עם כל הכבוד, במפרט שלו, נראה מאוד חלש (יחסית... :-\) celeron 700, nforce, ge force 3) עכשיו כמה שזה נחשב למחשב טוב יחסית זה לא חומרה אופטימלית ל"פצצת משחקים" וזה גם מה שאני האמנתיף אבל בזמן האחרון אני שם לב שעדיין לא ניצלו יותר מחצי מכוחה של הקונסולה (לעומת הplaystation 2 שכבר הגיעה לסופה), אל מה אני מדבר? מישהו פה ראה תמונות halo... ? או קיף מדהים נכון? עכשיו בונים את Halo 2, שזה מנוע חדש לגמרי שאמור להיות עם פי 2 יותר פולגיומים ויותר לכל אדם ופול שטויות של מנועים שבעצם אומר שהוא הולך להראות פי 4 יותר מדהים מהמשחק המקורי, דומגא: זה לא מדהים? טוב תמונה לא טובה... מה אם זאת !!! וזה עוד מוקטן, זה הרבה יותר יפה... עכשיו קחו את project gothem... מדהים? עכשיו …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי בינינו אני רוצה להוריד את זה ואין לי כוח להוריד סתם אז תגידו כמה הגודל המשואר ;D (מצטער היתי חייב) של ההתקנה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Genji: Days of the Blade NBA 07 Resistance: Fall of Man Blazing Angels: Squadrons of WWII Call of Duty 3 EA Sports Fight Night Round 3 The Elder Scrolls IV Oblivion F.E.A.R. Full Auto 2 Battlelines Madden NFL 07 Marvel Ultimate Alliance Mobile Suit Gundam: Crossfire NBA 2K7 NHL 2K7 Untold Legends Dark Kingdom Ridge Racer 7 Tiger Woods PGA Tour 07 Sonic the Hedgehog Need for Speed Carbon Tony Hawk`s Project 8 Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12878 60$ למשחק :-\
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום היה לי חשבון בsteam ואיבדתי את הסיסמא עכשיו יש לי את הסיסמא למשחק אבל לא לsteam והוא לא נותן לי ליצור חשבון בסיסמא של המשחק איך אני מחדש את החשבון
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בעיר הראשונה וסיימתי (נראה לי) את כל השלבים אצל כל האנשים אבל נשאר לי את המרוץ מכוניות, ואת המקום הזה שמכינים בו פצצות (הוא מסומן על המפה ב-8) את המרוץ אני לא מצליח לסיים, ובמקום הזה שמכינים פצצות-אז טוענים לי פצצה באוטו ואח"כ אין לי שום דבר? מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להעלות את הקראק לשחק בלי דיסק? הקראק שהגיע לי עם ההורדה של הreloaded לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הכירו את התקווה המרכזית של חברת EA Games לשנת 2017, שיגיע לשלם שינוי גם עם מצב עלילתי לשחקן יחיד לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה חודשים עבדתי על משחק בשם "תימנינג'ה": דמיינו Fruit Ninja לתימנים. יש כמעט את כל מה שיש במשחק המקורי, מלבד בונוסים, מכות קריטיות (שזה לא בעיה... אבל שכחתי P: ) ולהבים בצבעים שונים. יש מצב Zen וארקייד שבו יש מאכלים שמשנים קצת את המשחק (סחוג נותן X2 נקודות, ביצה מאטה את המשחק ורסק מביא לזריקת המון מאכלים מהצדדים של המסך) ועוד כמה שינויים מהמשחק המקורי. אסור לחתוך גפילטפיש. המשחק תוכנת בC# (וXNA). הורדה: תצטרכו להתקין את הספריות של XNA כדי להריץ את המשחק. ו... הנה ההורדה. אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אפשר לשפר =)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת, אני חייב לדעת דחוף אני לא מוצא את זה בשום קטגוריה בהגדרות משהו מוזר (דרך אגב, אני פרוץ, למי ששואל למה אז כי אני מעדיף לבדוק קודם משחק ורק לאחר מכן לקנות אותו)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי רשימה של חנויות טובות למשחקי מחשב בארץ. חיפשתי בזאפ כל מני משחקים, ואני חייב לציין שאין יותר מדי מבחר, ואני גם לא יודע אם לסמוך על המנוע הזה, היות והוא מציג שם רק חנויות שמשלמות לו. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מבצעי האביב של חנות הגיימינג המשווקת כותרי Steam וכותרים ללא הגנות קבצים מתקרבים אל סיומם, וזו ההזדמנות שלכם לבדוק ולנצל את כולם יחד במקום אחד מבצעי המשחקים המקוונים ממשיכים גם בשעות אלו ממש – הפעם בחנות ה-Humble Store, מהאנשים שהביאו ומביאים לכם את חבילות ה-Humble Bundle הנהדרות. החנות המדוברת מסיימת שבועיים של מבצעי אביב עם הדרן אשר מרכז את כלל ההנחות שהוצעו בתקופה זו, ואתם מוזמנים בהחלט להיכנס ולהעיף מבט בשעות הקרובות, לפני שהמיזם יסתיים באופן סופי. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU. זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי). אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER. הוראות הפעלה : 1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר. 2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server" 3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק. אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50א…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מה תמליצו למי שאהב אתHeroes of Might and Magic 3 . אני הולך לשחק SP, לא ניסיתי שום משחקים שלהם מאז שיצא 4 שלא מצא חן בעיניי. אני מדבר על משחקי הבסיס בלי ההרחבות. Heroes of Might and Magic 5 vs 6 בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חודשיים לפני השקת משחק בטמן המבטיח מתגלה תוספת משמעותית למנגנון הקרב ומפורסמות דרישות מערכת חסרות פשרות לכתבה: http://hwzone.co.il/batman-arkham-knight-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%94%d7%9f-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה שהטראנד של המשחקים האיכותיים הזולים רק ממשיך. זה התחיל עם FAR CRY בסניפי רשת "באג" וכנראה עובר טרנספורמציה למלחמה כוללת. המשחק Prince of persia:Sands of time המעולה [מעולה מעולה מעולה] שמתומחר בתגית מחיר של 100 ש"ח בכל הארץ,עכשיו נמכר ב29 ש"ח ברשת חנויות "פריק" http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=1209078&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 נחיה ונראה,אולי באג גם יחליטו להוזיל אותו בעקבות כך... מה שלא יהיה-מי שלא שיחק במשחק-זה ממש מומלץ...משחק מעולה פשוט חבל"ז.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קונסולת ה-PlayStation 4 זוכה למנת נוסטלגיה איכותית ומאתגרת במיוחד עם Crash Bandicoot לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לא מזמן שמעתי שיצאו לפני כמה זמן אימולטורים ל-PS2 ול- XBOX ( תוכנות שאפשר לשחק איתן במשחקים של הקונסולות הספציפיות במחשב ). קודם כל, זה נכון??? באמת יצאו אימולטורים כאלה??? האימולטורים האלה עובדים עם כל המשחקים של ה-PS2 ושל ה-XBOX ויצאו כבר הגירסאות האחרונות??? ואם כן, איפה אפשר להשיג את האימולטורים האלה וכמה הם עולים??? דבר אחרון, האימולטורים האלה דופקים משהוא במחשב? או משנים את ההגדרות של המחשב בדרך כל שהיא כך שתפגע במשהוא אחר???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני משחק כמה זמן בקומנדוס 2 פתעום המשק נסגר כאילו יוצא לוינדוס סתם ככה מישהו נתקל בזה או שיש לו פיתרון אגב גם אצל חבר שלי זה ככה לו יש וינדוס me ולי אקס פיכס
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק כמו שצריך, הפעלתי אותו וניסיתי את הרזולוציות 640x480 ו-1024x768. במסכי התפריטים הכל נראה בסדר גמור, אבל כשאני מתחיל לשחק (הסרטון הראשון גם נראה בסדר כמור) אני לא רואה כלום על המסך - הכל פשוט אפור, חוץ ממצב הבריאות למעלה, מצב ה-"Crazy" וסימני המכות כשאני מכסח מישהו. אשמח אם תעזרו לי לפתור בעיה זו, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[c ??? :'(olor=Pink]היי מישו מכיר את המשחק בליפ ובלופ? אמרו לי שזה אחלה משחק אבל אני לא מוצאת אותו בשום מקום...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-