משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום היה לי חשבון בsteam ואיבדתי את הסיסמא עכשיו יש לי את הסיסמא למשחק אבל לא לsteam והוא לא נותן לי ליצור חשבון בסיסמא של המשחק איך אני מחדש את החשבון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הx-box, עם כל הכבוד, במפרט שלו, נראה מאוד חלש (יחסית... :-\) celeron 700, nforce, ge force 3) עכשיו כמה שזה נחשב למחשב טוב יחסית זה לא חומרה אופטימלית ל"פצצת משחקים" וזה גם מה שאני האמנתיף אבל בזמן האחרון אני שם לב שעדיין לא ניצלו יותר מחצי מכוחה של הקונסולה (לעומת הplaystation 2 שכבר הגיעה לסופה), אל מה אני מדבר? מישהו פה ראה תמונות halo... ? או קיף מדהים נכון? עכשיו בונים את Halo 2, שזה מנוע חדש לגמרי שאמור להיות עם פי 2 יותר פולגיומים ויותר לכל אדם ופול שטויות של מנועים שבעצם אומר שהוא הולך להראות פי 4 יותר מדהים מהמשחק המקורי, דומגא: זה לא מדהים? טוב תמונה לא טובה... מה אם זאת !!! וזה עוד מוקטן, זה הרבה יותר יפה... עכשיו קחו את project gothem... מדהים? עכשיו …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להלן 29 תמונות מאחד המודים המבטיחים ביותר שהולכים לצאת למשחק המשובח - Battle Field 1942. טנק המרכבה, מטוסי קרב סילוניים, נשקים עדכניים ועוד...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או במילים אחרות תחליף לסוליטר (לא משחקי רשת) ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבצעי האביב של חנות הגיימינג המשווקת כותרי Steam וכותרים ללא הגנות קבצים מתקרבים אל סיומם, וזו ההזדמנות שלכם לבדוק ולנצל את כולם יחד במקום אחד מבצעי המשחקים המקוונים ממשיכים גם בשעות אלו ממש – הפעם בחנות ה-Humble Store, מהאנשים שהביאו ומביאים לכם את חבילות ה-Humble Bundle הנהדרות. החנות המדוברת מסיימת שבועיים של מבצעי אביב עם הדרן אשר מרכז את כלל ההנחות שהוצעו בתקופה זו, ואתם מוזמנים בהחלט להיכנס ולהעיף מבט בשעות הקרובות, לפני שהמיזם יסתיים באופן סופי. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A0%D7%A6%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכירו את התקווה המרכזית של חברת EA Games לשנת 2017, שיגיע לשלם שינוי גם עם מצב עלילתי לשחקן יחיד לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כמה חודשים עבדתי על משחק בשם "תימנינג'ה": דמיינו Fruit Ninja לתימנים. יש כמעט את כל מה שיש במשחק המקורי, מלבד בונוסים, מכות קריטיות (שזה לא בעיה... אבל שכחתי P: ) ולהבים בצבעים שונים. יש מצב Zen וארקייד שבו יש מאכלים שמשנים קצת את המשחק (סחוג נותן X2 נקודות, ביצה מאטה את המשחק ורסק מביא לזריקת המון מאכלים מהצדדים של המסך) ועוד כמה שינויים מהמשחק המקורי. אסור לחתוך גפילטפיש. המשחק תוכנת בC# (וXNA). הורדה: תצטרכו להתקין את הספריות של XNA כדי להריץ את המשחק. ו... הנה ההורדה. אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אפשר לשפר =)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חודשיים לפני השקת משחק בטמן המבטיח מתגלה תוספת משמעותית למנגנון הקרב ומפורסמות דרישות מערכת חסרות פשרות לכתבה: http://hwzone.co.il/batman-arkham-knight-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%94%d7%9f-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב יחסית ישן, שמצליח בקושי להריץ את Battlefield 4 בהגדרות נמוכות.. קניתי כרטיס מסך HD6570 ועדיין זה לא שיפר את זה משמעותית.. מה עושה לי את הצוואר בקבוק? מפרט: כרטיס מסך Radeon HD6570 1G 650MHg. מעבד Intel core 2 duo E6550 1992.49MHg. זכרונות 4G DDR2 398.5MHg. (העתקתי מCPU-Z) מה צריך להחליף כדי שהוא יעבוד בלי תקיעות ברזולוציה נמוכה, או בנונית? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כמה עדכונים והודעות בנוגע לקבוצה - ראשית כל שינינו את הטאג שלנו מPwR ל Pw. המשמעות היא אותה משמעות (Pwning without Remorse), אבל היה צורך בשינוי כיוון שהייתה בעייה בקבוצת הCoD שלנו. (יש בCoD קבוצה מפורסמת עם הטאג הזה. שנית כל ישנם כמה שינוי סגל - חנוך Acai (לשעבר Vanwilder), החליט לעזוב את הקבוצה. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו! וגם - מוטי PwZerg חזר לפעילות וכבר מהיום יתחיל להשתתף בפעילויות שקשורות בקבוצה. שלישית - עקב המעבר שלנו לקבוצה מרובת-משחקים אני אעבור לנהל את קבוצת הSC2, ויובל PwYumi יהפוך למנהל הכללי של הקבוצה. כלומר מעכשיו אם יש לכם פניות בנוגע לקבוצה אפשר לפנות אל שנינו. ובקרוב - הכרזה חשובה בנוגע לקבוצה. תודה על התמיכה של כולם, נתראה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבון הטוויטר הרשמי של שירות הסליקה הבינלאומי PayPal מאשר כי מבצע הקיץ המסורתי (והמאסיבי, אנחנו מקווים) של חנות פלטפורמת ה-Steam יחל בסוף השבוע הקרוב - החל מיום שישי ה-24 ביוני 2016. אילו משחקים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלכם לעונת המבצעים הקרובה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאנשים שלא יודעים עדיין,ב- E3 חברת EA הכריזה על "חבילת הרחבה" למשחק,כן המשחק חוזר לוייטנאם. לפי הבלוג של החברה,החבילה תכלול 4 מפות חדשות,אציבנמטס,כלי רכב חדשים,וגם בנוסף נשקים חדשים. עוד לא נאמר אם החבילה תעלה כסף או לא,אבל מן הסתם שכולנו יודעים שהיא תעלה כסף בסופו של דבר,אני אישית לא מתלהב מהחבילת הרחבה, זה עוד ניסיון להוציא מהגיימרים כסף מהכיס,אני רק מקווה שישימו AK47 במשחק כי זה הדבר היחיד שיתן לי מוטיבציה לקנות את החבילה הזאת.. מה ש- infinity ward עשתה עם COD וחבילת הרחבה,כנראה EA למדו את הלקח גם. לינק לטריילר---- http://blogs.battlefield.ea.com "On stage at the EA E3 press conference we announced a new expansion of Battlefield: Bad Company 2 with a new …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פלטפורמת Metacritic מסכמת שנה עם היצירות שקיבלו את ממוצעי הציונים הטובים ביותר בכל פלטפורמה - ועם אלו שבלטו לרעה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אחד המשחקים החביבים עלי בזמן המתנה ברשת הוא ספיידר (עכביש) המובנה בחלונות (גירסאות אחרונות). פתאום אני מגלה תוך כדי משחק (WINXP PRO) שהוא פשוט נתקע! מיד אחרי איתחול המערכת המשחק מתחיל מהר וללא בעיות במהלך המשחק הוא מתחיל לגמגם ולקרטע. תופעות: חלוקת הקלפים היא בהפרשים של שניה/שתיים בין קלף לקלף גרירת קלף היא משימה מתסכלת, רק לאחר כמה שניות הפעולה מתבצעת, וכך הלאה... אין לי בעיות בשאר המשחקים (משחקי העברת זמן, סוליטר, פריסל וכו'). מישהו נתקל בתופעה הנ"ל? פיתרון? או פיתרון אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק התקנתי אותו בלי בעיות המשחק עולה פועל חלק הכל יפה! אבל.............. כל כמה זמן מקס פיין מתחיל לרוץ מבלי שאני ילחץ על כלום לפעמים הוא גם יורה ורץ אי אפשר לעשות PAUSE ושום כפתור לא מגיב באותו זמן וזה נורא מעצבן ו קשה לשחק ,אצל חבר שלי זה פועל בלי הבעיה הזאת שנינו פועלים על WINDOW XP! בבקשה תעזרו לי !! ולפני דקה עליתי על עוד משהו כל הזמן שהוא מבצע פעולות לבד המחשב עצמו לא הרמקולים עושה מלא צפצופים מוזרים כאלה ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב כל הויכוחים הנעילות והדיונים מה עושים רוב הגולשים בפורום הנכבד
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאיזה משחק לדעתכם יש את הגרפיקה הכי טובה שהכי מתקרב למציאות???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחותי רוצה משחק כל שהוא לגיל שלה.... יש לכם המלצות למשחק לילדים קטנים??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו הצליח להפעיל את המשחק על הויסטה? אני מקבל שגיאה מספ' 1275. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פיתרון.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז שיעמם לי כבר ממשחקים על המחשב אז החלטתי למכור את המשתמש שלי ב 155$ הסטים שלי : http://steamcommunity.com/id/zzemossהאופן בו המוצר יימסר: אם שיטת התשלום תבוצע בפייפאל, אני אתן את הפרטים אך לא אמחק את ה STEAM GUARD עד שאקבל את התשלום.רשימת המשחקים: שם המשחק: המכיר שהוא עלה: המחיר שאני לוקח: קישור לדף שלו בסטים: Call of Duty Black ops 3 60$ 40$ http://store.steampowered.com/app/311210/Call_of_Duty_Black_Ops_III/ Counter-Strike: Global Offensive 15$ 15$ http://store.steampowered.com/app/730/CounterStri…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי על קניית אוזניות גיימינג שיתנו אפקט 360 למשחקי FPS אונליין קראתי ביקורות ושיבוחים על האוזניות אבל עדיין רציתי לשמוע דעה אובייקטית של מישהו שניסה... האם הם באמת נותנים את האפקט 7.1 כמו שאומרים? עד כמה השיפור מול VIRTUAL DOLBY 7.1? האם זה עוזר להבין מאיפה בא מקור הצליל? תודה לעוזרים *אני מאמין שנושא זה קשור יותר לפורום משחקים מאשר אודיו כי מדובר באוזניות שיתנו יתרון במשחקים בלי קשר לאודיו עצמו...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU. זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי). אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER. הוראות הפעלה : 1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר. 2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server" 3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק. אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפילו משחק האמריקיים עושים על עצמם והם משווקים אותו בחינם http://www.americasarmy.com/ אולי נלמד משהו מהם...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך משחקים בAge Of Empires III Multiplayer אנחנו נכנס למולטיפלייר ואז לLAN פותח חדר אני אומר לבן דוד שלי להתחבר לאיפי שלי וזה לא עובד הוא רושם timeout : 15 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא מצא שום שרת.. מה עושים? פתחתי את הפורטים שכתוב באתר של AOE3 וזה לא עזר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של המשחק Quake 3 Arena מישהו מכיר אתר וארז עם לינק טוב של המשחק??? רועי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-