עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mc_elad,

באיזו חנות כדאי יותר לקנות??(gta iv, football manager 09 ועוד...) יותר כדאי = יותר זול!,וכמובן מדובר על משחקים מקוריים. אני אישית גר במרכז אז אם אפשר המלצות על חנויות במרכז יקלו עלי... אם יש חנויות לא מהמרכז גם טוב- לחברה שהם גרים בדרום\צפון\מקום אחר... ותודה מראש לממליצים...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://www.gamershell.com/news_BMaxPayne2BTrailer.shtml לפי הטריילר נראה שעדיין יש למשחק בעיות של המנוע להציג סביבות מורכבות.. מה שגורם לו להראות מעט כמו Enter The Matrix.. במובן השלילי.. נקווה שהמשחק כאשר יצא באוקטובר יראה יותר טוב ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. סדרת האסטרטגיה ההיסטורית גדולת המימדים מחפשת לעצמה שדות קרב חדשים בעולם הפנטזיה הפופולרי של Warhammer לכתבה: http://hwzone.co.il/total-war-warhammer-%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%98%d7%95%d7%98%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%a4%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היום בבוקר סיימתי את EP2 (למעשה אתמול בלילה ועשיתי SAVE ממש לפני סירטון הסיום ורק היום ראיתי אותו). ממה שראיתי בוויקיפדיה אז עוד אין תאריך יציאה אבל אולי זה לא מעודכן שם...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DAVIDKI19,

המחשב שלי הוא 1005PX של אסוס.... 1 ג'יגה ראם מעבד N450 איזה משחקי פעולה או ספורט שיעבדו על המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by matan147,

שלום לכולם אני הורדתי תמשחק דאבלו 3 ואני עכשיו נכנס למשחק וכותב לי שאני צריך משמש וסיסמא אני עיתי לחיפוש באיטרנט וזה לא מוצא לי תהרשמה מי שיודע איפה להרשם דיגיד לי בבקשה גם בפרטי או בסקייפ הזה matan6589884 תודה מראש מתן

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Omerole,

עוד ניתן להשיג את המשחק הזה בחנויות? מצאתי רק את הFrozen Throne..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. התקנתי את Battle for Middle-earth II יש ברשותי כרטיס מסך 1650PRO 512 דיירקט איקס מעודכן ודרריבר 8.3 החדש מערכת הפעלה ויסטה אולטימייט 32 אני מעלה את המשחק הוא חושב חצי דקה וקורס. בדקתי ב EVENT VIEWER וראיתי שזה קשור לקובץ NTDLL.DLL הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום פיתרון שקשור לבעייה שלי עכשיו לקטע המוזר... התקנתי את המשחק אצל אחי (XP PRO WITH ATI 1900XT 512) וראה זה פלא המשחק עולה מישהו יודע לכוון אותי מה יכולה להיות התקלה? אולי חסר לי איזה פיצר בכרטיס מסך?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Delux,

יש לי כרטיס מסך סביר GFORCE 4 MX400 והMAXPAYNE על רזולוציה 1200X760 32 BIT בהתחלה התלהבתי הלכתי לGTA 3 ובקושי עברתי את ה 800X600 16BIT משהו יכול להסביר איך זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Lupin,

היי, אני מחפש שמות של משחקי פעולה בסגנון GTA, מאפיה, מקס פיין וכן משחקי פעולה צבאיים בסגנון call of duty בעיקר משנת 2006 עד אמצע 2007 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by SpEcToR,

תראו איזה מחשב יש לי במפרט.. ניסיתי לשחק על מדיום.. אותו דבר.. ניסיתי הכל LOW וOFF.. אותו דבר.. 15-5 FPS קבוע.. זו בעיה במחשב? =S

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ban26,

שלום רצתי לשאול אם מישהו יודע איפה מוצאים את אלווין הבת של דוינמור??

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז נכון אני לא הכי מעודכן והמשחק הזה ישן. אבל לא ממזמן התחלתי לשחק בו כי שעמם לי. בכל מקרה, אני עכשיו בPART 3 וצ'אפטר 8. אני בקטע שאני מסתובב עלל גג של בניין מרובע כזה, בזמן שולדמיר הזה זורק עלי פצצות ואני לא מבין מה לעשות. אני לא מוצא במה אפשר לירות או משו כזה כדי להרוג אותו או להפיל אותו. כבר הפלתי את הבמה שהוא היה עליה, יריתי בחיבורים של המוטות ברזל לגג(כזה ברור שזה יפול) והוא נפל והתחיל לזרוק עלי פצצות בקצב מסחרר, ואני רק בורח ואני לא יכול אפילו להספיק להסתכל במה אני יכול לירות. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? במה אני צריך לירות? מה לעשות? תודה, רן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן כולם, אם בא לכם משחק מ-GOG במתנה (אפשר לבחור מתוך מאות, הנה דוגמה לרשימה: http://i.imgur.com/HgeyxtL.jpg) אז קפצו לעמוד של התנועה ותראו מה עושים, זה היום האחרון שניתן להשתתף. https://www.facebook.com/ShimurIsrael למה נועד הקמפיין הזה? בשביל להגיע לכמה שיותר גיימרים שיכירו את התנועה. זה הכל קפצו לבקר.

15. אני חדש במשחק וסביר להניח שאני ממש ממש גרוע. רציתי לדעת אם אפשרי לאפס את הסטטיסטיקות אחרי תקופה מסויימת, כי סביר להניח שיהיה לי הריגה אחת על כל 20 פעם שאמות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Roy.T,

בחיפוש אחרי האיש זאב הזה, במקום שנקרא LOWER RUIN במבנה ביער, אחרי שהורגים את האישה רוח הזאת יש מדרגות עולים ויש מזבח כזה ובאמצע יש ארון קבורה שבתוכו יש שיריון כסוף מגניב כזה. הרגתי את כולם ואני לא מצליח לצאת משם כי הדלת נעולה. אני גם לא מוצא את המפתח. מי זוכר את החלק הזה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by myDGB blws,

יאללה עשיתי אחרון לפני שיוצא ghosts תהנו [h=1] [/h]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by DAVIDD,

מה דעתכם לפתוח טורניר כזה? אני מוכן לנהל אותו

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מתי יוצא משחק חדש של EA מסדרת ה- generals (חדש יותר מ- Zero Hour)?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by IG,

סוף סוף יש מידע על משחק גמור ראשון שמשתמש במנוע!!! ואני שואל: מתי יוצא אינריל 3? אגב, אם יש שאלות בנוסך "מה הדרישות" ו"מזה" באופן כללי, תקראו את הכתבות הנוספות שיש אליהן קישור בצד... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3068733,00.html

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by r.b.y,

שלום אני קונה את ההגה של לוגיטק g25 ורוצה לקבל. מלצות על משחקי נהיגה איך ההגה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, אבל נראה שהשנה הולכת להיות מוצלחת לא פחות, ואולי אפילו יותר. בואו לגלות מהם 20 המשחקים שהם המעניינים והמבטיחים ביותר אשר אמורים להגיע אל החנויות השנה שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, ולא היה בה כמעט חודש שלא יצא בו לפחות משחק מקורי ומעניין אחד. לשמחתנו, נראה שהשנה הזאת הולכת להיות מוצלחת לא פחות. כמה מוצלחת אתם שואלים? ניסיתי להרכיב רשימה של עשרה משחקים, ופשוט לא הצלחתי כי היו יותר מדי! אז במקום זה, קבלו רשימה משודרגת של 20המשחקים שלדעתי הם המעניינים ביותר שהולכים לצאת השנה, וגם זה אחרי שנאלצתי לוותר על לפחות עוד עשרה משחקים אחרים שנשארו בחוץ. Doom נפתח את הרשימה עם קצת נוסטלגיה שמקבלת אתחול – דום. ואני לא אשקר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%9b%d7%9b%d7%94-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-the-witcher-3-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-4k/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. [נא לא לצרף לדיון הראשי - זה שאלה קטנה שמשגעת אותי ולא קשורה למשחק ממש] הוצאתי הרבה כסף (ולא ממש מזמן) קניתי כפול ליבה של AMD 3800 כרטיס Leadtek מומהר 7800GT לקחתי לוח אם מקצועי של DFI lan party (גם יוקרתי) גם 2 ג'יגה זיכרון 2 דיסקים קשיחים (לא חסר לי מקום) זה היה לא ממש מזמן (בסביבות שנה ) והוצאתי על זה כמעט 11,000 שקל (לקחתי גם מארז יפה......) השאלה היא מהההההההההההההההה, עברה רק שנה והמחשב הזה לא מסוגל להריץ משחקים בצורה חלקה????? ה COD רץ ממש גרוע!!!! אני מרגיש כאילו Nvidia רימו אותי עם ה 2600 שקל שהוצאתי על הכרטיס שלהם, או שאולי יש לי איזה בעיה אחרת, כי זה לא נראה לי הגיוני

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Outer Worlds, היצירה החדשה של סטודיו Obsidian (אשר העניק לנו גם את Knights of the Old Republic 2 ו-Neverwinter Nights 2) תנסה להחזיר את משחקי התפקידים לאופנה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.