משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מישהו הצליח להפעיל את המשחק על הויסטה? אני מקבל שגיאה מספ' 1275. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פיתרון.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יצליח להריץ את UT2007 כמו שצריך בהגדרות הכי גבוהות? עכשיו ברור שכרטיס של 7000 שקל יעשה את זה אבל השאלה היא איזה יעשה את זה בהכי פחות כסף?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה את ההגה של לוגיטק g25 ורוצה לקבל. מלצות על משחקי נהיגה איך ההגה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגמר של טורניר הארצות, בין רוסיה לגרמניה יוצא לדרך צפייה מהנה ! http://de.esl.tv/channel/kazam/
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, אבל נראה שהשנה הולכת להיות מוצלחת לא פחות, ואולי אפילו יותר. בואו לגלות מהם 20 המשחקים שהם המעניינים והמבטיחים ביותר אשר אמורים להגיע אל החנויות השנה שנת 2015 הייתה שנה מצויינת לגיימרים, ולא היה בה כמעט חודש שלא יצא בו לפחות משחק מקורי ומעניין אחד. לשמחתנו, נראה שהשנה הזאת הולכת להיות מוצלחת לא פחות. כמה מוצלחת אתם שואלים? ניסיתי להרכיב רשימה של עשרה משחקים, ופשוט לא הצלחתי כי היו יותר מדי! אז במקום זה, קבלו רשימה משודרגת של 20המשחקים שלדעתי הם המעניינים ביותר שהולכים לצאת השנה, וגם זה אחרי שנאלצתי לוותר על לפחות עוד עשרה משחקים אחרים שנשארו בחוץ. Doom נפתח את הרשימה עם קצת נוסטלגיה שמקבלת אתחול – דום. ואני לא אשקר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך סביר GFORCE 4 MX400 והMAXPAYNE על רזולוציה 1200X760 32 BIT בהתחלה התלהבתי הלכתי לGTA 3 ובקושי עברתי את ה 800X600 16BIT משהו יכול להסביר איך זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חוץ מכל המשחקים של בילזארד שאני מכיר.ושל חברת ea games כגון c&c3 .האם יש משחק בסגנון? שזה לבנות ולכבוש שטחים. משחק מהחדשים כמובן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש עתיד למשחק? http://www.fileplanet.com/184063/180000/fileinfo/
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
The TCL its a 1v1 tank league where the best tankers showcase their skills under very hardcore rules , for more info leave me a msg and i will provide anything relevant , want to join as well leave me a msg and i will get back to you with all the info needed , now here are my personal highlights from season 1
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חשבון הטוויטר הרשמי של שירות הסליקה הבינלאומי PayPal מאשר כי מבצע הקיץ המסורתי (והמאסיבי, אנחנו מקווים) של חנות פלטפורמת ה-Steam יחל בסוף השבוע הקרוב - החל מיום שישי ה-24 ביוני 2016. אילו משחקים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלכם לעונת המבצעים הקרובה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק הושק וזמין להורדה בחינם, כמובן בגירסה הבסיסית שלו. אתר המשחק https://microsoftflight.com/en-us/home/ כדאי להיכנס לחנות המקוונת, ניתן להוסיף מטוסים בחינם ובתשלום http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Microsoft-Flight/66acd000-77fe-1000-9115-d8044d5308d2
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביום רביעי בתאריך 13.11.13 התקיימה תחרות אירופאית ב ESL. תחרות זו הינה התחרות הראשונה של ESL במשחק זה, לכן כך שמו release cup. המשחקים שוחקו במתכונת של 2 מפות והקבוצה הראשונה ל 25 נקודות מנצחת. בעוד שהמפות לא נגמרות ברגע שקבוצה מסוימת מגיעה ל 13 סיבובים. 122 קבוצות נרשמו, מתוכן 4 ישראליות. קבוצה אחת עברה ל- 32 הגדולות ותשחק את המשך התחרות(rush into movement), קבוצה אחרת הגיעה ל- 64 הגדולות (make your wings), ולצערנו יתר הקבוצות נפלו בשלב הראשון."נצחנו את המשחק שלנו, אך עקב בעיות ב ESL WIRE הפסדנו טכנית" אומר המנהל של NG,destiny. התגובות בפורום ESL היו בעד החוקים התחרותיים למרות שלפי דעתי יש יותר מידי מפות. ישנם 12 מפות חוקיות אך לא הרבה אנשים העירו בפורום ש…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעיקרון אנחנו רוצים להתחיל ולהריץ את הענינים, משחק היכרות כולל מקרופונים. ובנוסף: אנחנו צריכים להרגן אתר להמשך הדרך. לידר שיקח אותנו בידיו החמות . (רצוי אחד שהיה כבר בעבר ושיודע מה לעשות) שרת בהמשך הדרך. מי שמוכן להשקיע קצת בקלאן החדש הזה , מבורך. רעיונות מעשים ופיתרונות יתקבלו בברכה. יש לציין ששום דבר לא נעשה בכסף אלא מרצון טוב ובכייף.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום בבוקר סיימתי את EP2 (למעשה אתמול בלילה ועשיתי SAVE ממש לפני סירטון הסיום ורק היום ראיתי אותו). ממה שראיתי בוויקיפדיה אז עוד אין תאריך יציאה אבל אולי זה לא מעודכן שם...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי בבאג, אין להם בכל הרשת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי אזהרה בכמה פורומים שהזהירו.והביאו לינק שכנראה מהאתר הרשמי שהזהירה על זה. אם זה נכון האם יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יאללה עשיתי אחרון לפני שיוצא ghosts תהנו [h=1] [/h]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
WTF זה היה פעם Q4 2006 נדחה לQ1 2007 והיום אני רואה Q3 2007 =\ - אין משהו להגיד על זה זה אומר שעוד סביבות שנה המשחק יצא... (פחות חודשים~) תאמינו לי פשוט הורגים תאנשים, שירשמו מכתחילה Q4 2010 ועם הזמן יורידו
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , מי שמכיר את המשחק וניסה לשחק בו או משחק אולי חווה את הבעיה בכל אופן שמעתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה הזו במשחק ובמשחקים כאלה ואחרים , כשאני לוחץ על האיקון של המשחק שום דבר פשוט לא קורה , זה לא נכנס למשחק . התקנתי כמה פעמים בכוננים שונים , החלפתי קראקים וזה לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי יוצא משחק חדש של EA מסדרת ה- generals (חדש יותר מ- Zero Hour)?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גירסה משודרגת למשחק הרביעי בסדרת הפעולה המשובחת של קאפקום תגיע בקיץ הקרוב ל-PC ולקונסולות החדשות - עם מצב \'טורבו\' מאתגר ולא פחות מחמש דמויות שונות איתן תוכלו לשחק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%a0%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%9c-%d7%a0%d7%a8%d7%95-%d7%95%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%9d-devil-may-cry-4-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%94/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מראה לי את הרזולוציה כ640x480 גם כשאני מחליף. כשאני מחליף, זה מראה כאילו נשמרו ההגדרות (אין אפשרות לשמור את ההגדרות), כי אחר כך שאתה חוזר להגדרות אתה באמת רואה שהם נשמרו. הבעיה היא שזה לא משנה באמת! זה עדיין מראה רזולוציה נמוכה.. יש אפשרות לשנות מקבצי המשחק?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אנשים מה קורה? אני רוצה להזמין אתכם לשידורים של משחק המוקדמות של נבחרת ישראל מול נבחרת רומניה במסגרת אליפות אירופה של ארגון Clanbase! את השידור ינהלו 2 שחקני טופ qTp|Nightmare ו qTp|wAZARY !!! השידור יתחיל בשעה: 22:00! לשידור החי: http://www.twitch.tv/IGAIsrael
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא העורך הכי גדול אבל הטריקשוטים יפים! תראו עד הסוף ממש עד הסוף! תראו ב-HD
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-