משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה במשחק.. הזה כל פעם שאני נכנס למשחק.. אז העכבר נעלם לי.. ואז אחרי שאני עושה לו.. ctrl alt del ומופיע החלון הזה.. ואני סוגר את המחשק.. נפתח לי לכמה שניות.. הודעה כזאת ובה רשום engine reauires video card with pixel shader 1.1 or greater capabilities מחקתי את המשחק.. והתקנתי שוב.. וזה לא עזר.. ויש לי את הדריורים הכי חדשים בבקשה עזרו לי.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הייתה לי מוזה בעבודה אז קפץ לי רעיון משעשע או פייל, את זה נראה אחרי הפרק הראשון. אני הולך לכתוב כל כמה ימים פרקים בסדרת "סנטיקס מתחיל"... סדרה שיש לי רעיונות כללים וכיוון כללי לסדרה אבל השתתפים[השמות] פתוחים בהתאם למי שמעוניין להשתתף רק צריך לקחת בחשבון שאני כנראה ישתמש בסטיגמה שהודבקה לו או בסיפור מצחיק עליו, יהיו דמויות דרמטיות ומאוד חשובות לעלילה שאת רובן כבר בחרתי לצערכם! אז יאללה *אם לא נוח לקרוא בגלל שיש הרבה מלל צמוד פשוט תגדילו את הכתב עם CTRL+גלגלת, תהנו * מצטער על שגיאות כתיב מראש (בכל זאת אני עולה חדש ) פרק א' - הבראשית היו היה פעם ילד כמעט רגיל ושמו היה סנטיקס, שם רגיל לילד הנולד בשכונת העוני "סלאמס" הידועה לשמצה. כדי להבין מה עיצב את דמותו של סנטיקס בי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השנה שני ה mmorpg המובילים ילכו ראש בראש, Warhammer בתור משחק חדש ו WoW עם ההרחבה השניה WOTLK. השבוע Blizzard ו Mythic שיחררו את סרטון הפתיחה של כל אחד מהמשחקים. לדעתי הסרטון של Warhammer מנצח בגדול. Warhammer Online http://download.goa.com/war/video/en/WAR_Cinematic2_1280x720_EN.zip 187 מגה World of Warcraft - WOTLK http://www.bigdownload.com/games/world-of-warcraft-wrath-of-the-lich-king/pc/wrath-of-the-lich-king-cinematic-trailer/ 98.8 מגה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Shameless plug גיסי פתח חנות גיימינג חדשה בלב המפרץ חיפה - הבן אדם גיימר אמיתי לא סתם מישהו עם חנות מאוד ממליץ! מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למשחקי FPS משחקים שכבר שיחקתי בהם:prototype,COD 4,FARCRY2,cod5,crysis,crysis warhead,left 4 dead ויש עוד שאני לא ממש זוכר אני מעדיף מישחקי יריות ופעולה או שזה אותו דבר
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא אצל בן דוד שלי יש לו הלף לייף 2 וקאונטר סטרייק סורס אבל אין לו 1.6 הוא התקין סטים והכול, אני הרבה זמן לא התעסקתי עם זה אז השאלה שלי היא מאיפה אני מוריד את 1.6 ואיך אני מתקין אותו?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
האם אתם כמוני חורשים בבת אחת את המשחק עד לסיום ? מה שיכול לקחת בין מספר שעות לימים או שאתם מפנים מספר שעות כל פרק זמן מסוים למשחקים ? היום כידוע יש משחקים שלוקח זמן רב יחסית לסיים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש משחק בסגנון C&C..... עדיפות למודרני (לא עתידי ) וגם היסטורי אין לי בעיה... תודה מראש איתן
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פה יש סרט שמראה אפשרות אחת מהשליטה בשלט http://www.gamershell.com/download_11370.shtml לי זה ניראה מאוד קרוב לשליטה בעכבר ומקלדת רק שבשלט הזה אפשר לנוח על כורסה שמשחקים אני רק מקווה שהמהפכה תהיה זולה כמו שהשמועות אומרות מה אתם חושבים על השלט?? ולמי שלא יודע הוא גם מזה תנועה וגם יש לו רכיב שמזכיר אקדח אור וגם יש לו אפשרות לתוספות
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
כן כן, המשחק הממכר הזה יוצא בפעם השלישית אלינו הגיימרים ויש לו להציע מנוע גרפי אדיר: Rumor #7: EA is seriously considering going back to World War II for Battlefield 3 with a new graphics engine and expanded commander functions. They feel they cornernered themselves with Battlefield 2 as they really have no where to go with it. As previously mentioned Battlefield 3 is going to be based on a new engine as far as we can tell. But the problem we run into is having systems that can support this. I know many people that spent no less than three hundred dollars to upgrade their computers so they could handle Battlefield 2! This would not be a smart idea unless it were something…
-
- 51 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה - ואולי מישהו מכם יוכל לעזור. יש לי פלייסטיישן2 חביב (אבל יפני) עם צ'יפ מאעפן (S-BOX) והחלטתי שלחבר לו HD יהפוך אותו להרבה יותר כיפי ושימושי. ניסיתי באמצעות winHIIP וגם באמצעות HDLDUMB להתקין images על הכונן ואז העברתי אותו לפלייסטיישן והרצתי HDloader שצרבתי על דיסק (לא באמצעות memory card exploit) הHDL רואה את ההארדדיסק ואת הImages שמותקנים עליו אבל נסיון להריץ את המשחקים מביא מסך שחור ועצוב. אין לי מושג מה הבעיה, למישהו מכם יש נסיון בעסק? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום ! כאן אביאל בקומנטרי נוסף ! אז הגיימפליי הוא סביר אבל תתייחסו יותר לקומנטרי עצמו בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה.. הערוץ שלי: http://www.youtube.com/user/AvielGames תהנו ! http://www.youtube.com/watch?v=V4zynctx_GU&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לפרטים שלחו מייל עם הכתובת דואר אלקטרוני שלכם או מספר פלאפון ל dekelh@ti.com לרציניים.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם יש כאן מישהוא שיודע מה ההבדלים בין הגרסה Rollercoaster Tycoon 3 Gold לגרסה RollerCoaster Tycoon 3 Platinum אני אשמח לדעת
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי את F.E.A.R דרך GOG GALAXY והוא פותח מסך ברזולוציה נמוכה עם עיגול כחול חושב ונתקע שם . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בוקר טוב, תקראו פה : http://news.teamxbox.com/xbox/11651/Crytek-Next-Gen-Consoles-Are-Too-Weak-for-Crysis/ וציטוט קטן מהידיעה : תמיד טענתי שאין כמו ה-PC
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התפלאתי לראות איך אין כל דיון על המשחק הזה, פשוט משחק אסטרטגיה מדהים, אין גבול לאפשרויות שיש בו, מתחילים מכלום ולבסוף מקימים אמפריה ענקית,אין צורך לחפור עליו יותר מדי אלא פשוט להמליץ עליו בחום בתור אחד ממשחקי האסטרטגיה המושלמים שקיימים.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים ... כן כן המשחק יצא בארץ ! ולכל אלו מכן שלא הזמינו את ה Retail יכולים עכשיו להשיגו בחנויות ( דבר ראשון אני חייב לציין שההשקעה בעלילת המשחק היא פשוט מצוינת שווה כל שקל !) הבעיה שלי היא כזו כאשר אני מפעיל את המשחק הכל עולה וכ'ו אבל כאשר אני משחק בו כעבור כמה דקות או כ 1-60 דקות או לפעמים בכלל לא...הבעיה לגמרי רנדומלית ! המחשב עושה Restart ואני לא מתכוון שהוא יוצא מהמשחק ומכבה אותו כמו שצריך ! פשוט כאילו לחצתי על הכפתור של הריסט ... ולפעמים יש לי מזל וזה סתם נתקע ואני חייב ללחוץ על הריסט בעצמי ... מישהו נתקל ? מישהו יודע למה זה קשור ... בשלב זה אני מוכן לנסות הכל !
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
-
רוצה לשחק משחק אסטרטגיה ברשת בחיבור IP אם מישהו רוצה או KINGDOMS או AGE OF EMPIRE 2 [גירסה ראשונה] שישלח לICQ הודעה 165480348 מאיר [ או עוז]
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מגדיר 2 שלטים לפיפא 2009 (שלטים אלחוטיים של הXBOX) המחשב נותן לי רק שלט 1 ואת המקלדת, ואני רוצה שני שלטיים, אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אשמח. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-