עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by max_cool,

מישהו יכול להביא לי כתובת של שרת Q3A טוב בארץ כי בחול אני מקבל פינגים של 800-1000 יש לי 56 קיי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. משחק מקורי כמובן. רשום לי שיש לי בעיה בחיבור,ברשת. 1 יש לי ראוטר - האם עלי לפתוח פורטים ? ואם כן אז איזה כי יש מלא שרתים ואני לא אפתח מלא מלא פורטים. 2 שמעתי שיש שרת ישראלי טוב,איזה הוא ואיזה פורט לפתוח (אם צריך כמובן) ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום,תהיתי לעצמי,עכשיו שאנחנו בעידן מאוד מתקדם טכנולגית,ושיש שלטי אקס בוקס 360 למחשב חוטיים אלחוטיים ומה לא,מדוע משחקים כמו WWE כל המשחקי מכות תלת מימד,מכות מתקדם וכו לא יוצאים גם למחשב,הרי זה ידוע שניתן לשחק במחשב כאילו היה אקס בוקס עם טלויזיה וגיים פאד,זה דיי מעצבן שכל הארקיידים המגניבים יוצאים לקונסולות,בעוד שאנשים קונים מחשבי על ב 7000 וכו (כמוני בזמנו).לפני 8 חודשים בערך. השאלה הנשאלת היא האם זה בכדי שרוצים למשוך אנשים לקונסולות?או שפשוט מפתחות המשחקים אומרות לעצמן למי שיש מחשב,לא משחק במשחקים של ילדים וכו? דוגמא נחמדה,יצא המשחק SHANK שממש נהניתי ממנו והחזיר אותי קצת לילדות עם המשחקי מכות, למה לא עוד משחקים כאלה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Gotze,

חבל שיש הרבה מאוד צבעים אבל לא נורא בכללי נחמד

5. אחרי שחלק מהעובדים הלכו הביתה לפני כמה חודשים החברה נסגרת סופית. http://kotaku.com/5335903/grin-is-officially-dead-spawns-outbreak

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by fano,

http://www.twitch.tv/paraaa

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו שמתי לב שיש הרבה אנשים פה שמשחקים BF2 וחשבתי אולי ניפתח קלאן משלנו? [לא חייב סידיקי מקורי]. עכשיו אין לי מקורי כי החזרתי תמישחק לחנות כי הוא לא פעל לי.. AnyWay מי בעד? כול מה שדרוש: את המישחק עצמו. גירסא 1.02. כוח ורצון לשחק רשימת שחקנים: 1.שם:hagaluly איסיקיו: 296-436-671

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן השאלה בכותרת שיחקתי ב D2/1, ב TITAN QUEST ובא לי לחזור למשחק כזה כיפי. נמאס לי לחזור לדיאבלו 2 חח. מה אפשר להמליץ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by זאק,

מישהו קנה מהחנות הזאת באינטרנט pcgames.co.il אשמח לקבל חוות דעת ואם הם אמינים..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by DORAZABI,

רכשתי את המשחק מסטים התקנתי עברתי את שלב הטעינה המסך מתחיל בסרטון עם הבהובי ניידות אך אחרי שתי שניות אני מקבל הודעה SOCIAL CLUB ERROR 1005 לחצתי אוקיי ואני מועבר לדף עם הוראות של רוקסטאר לבעיה זו אך עשיתי את כולן ושומדבר לא הועיללל...מה עושיםםם שילמתי על החרא הזה 240 שקל.

11. Started by DarkCowMoo,

אז עכשיו אחרי שהמשחק כבר לא בבטא (אישית אני משחק מהALPHA), יש שחקנים חדשים שרוצים לשחק פה ושם? תוסיפו2833 # DarkCowMoo

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by rroonnii,

By rroonnii30 at 2012-08-26 מפתחים:Mercenary Technologies מוציא לאור:Activision תאריך יציאה:24 Aug 2012 ז'אנר: פעולה ,גוף שלישי. המשך ל-War for Cybertron שמגולל את המשך עלילות מלחמת הרובוטריקים בשרקניקים על עולם הבית שלהם, בעוד המלחמה מתקרבת לנקודת האל חזור שאילצה את הגזע הרובוטי לחפש בית אחר ביקום - כדור הארץ. דירשות מערכת: OS: Windows® XP/Vista/7 Processor: Intel Core 2 Duo 2.6 GHz or AMD Phenom X3 8750 Memory: 2 GB system RAM Hard Disk Space: 8.4 GB Free Space Video Card: GeForce 8800 GT series with 512 MB RAM or ATI Radeon HD 4850 with 512 MB RAM DirectX®: DirectX 9.0c or DirectX 10 Sound: DirectX compatible Sound card $ ממליץ למי שמחפש ק…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, עכשיו רק שמתי לב שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה (עריכה) - בעיקרון אני רוצה לקנות משחק. מצטער אם טעיתי בפורום. אני מעוניין לבצע קנייה ראשונית מהאתר ShopTo (ובכלל מחו"ל). בגלל שזו קנייה ראשונית וקראתי באינטרנט על דבר כזה שניקרא VISA נטען שקונים מהדואר. השאלה שלי האם זה אפשרי להישתמש בויזה נטען באתר ShopTo ? במיוחד כשזו קנייה ראשונית? כשראיתי את אחד השלבים מצאתי שרשום שמה את הקטע הבא: "Until you complete two orders your billing address will also be used as your delivery address." אם כך, הם לא מתכוונים לכך שהכתובת שבעצם מופיעה על הכרטיס אשראי ב2 ההזמנות הראשונות היא הכתובת שאלייה תועבר החבילה? אם הבנתי נכון VISA נטען הוא אנונימי אז אני משער שלא יופיע שמה הכתובת (אף …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by the cube,

מדובר בגירסת Steam אחרי שאני מפעיל את המשחק דרך Steam, נפתח לי החלון של Uplay. אני לוחץ Play, ואז המסך נהיה שחור והמשחק לא עולה. פתחתי את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) והוא רושם שהמשחק לא מגיב. הסרתי את המשחק ומחקתי ידנית את התיקייה של Uplay, התקנתי הכל מחדש ועדיין הבעיה נשארת מדובר במחשב חדש כך שלא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים עם Uplay (היה לי AC2 ונספחיו במחשב הקודם) עדכנתי דרייבר ל 12.10 ועדיין לא עובד. ביטלתי cloud synch, גם זה לא הבעיה האם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? אודה לכל עזרה שתוכלו לתת עדכון - הבעיה נפתרה ביטלתי את האפשרות של in game overlay, ועכשיו זה עובד בסדר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אצלי הוא לא עובד משהו...יש לי geforce 4 ti 4200 128mb, 512MB DDR 333, מעבד AMD 1800+.. המשחק יורד מתחת ל30 פריימים גם ב 1280X1024, למרות שהוא לא משחק חדש ולא כל כך כבד. וגם ראיתי אצל חבר שלי בזמנו עם הgeforce 2mx 400 שלו הריץ על 1024X768 על HIGH כמעט כמוני :-X איך אצלכם עובד למי שיש?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lynch,

הגמר של טורניר הארצות, בין רוסיה לגרמניה יוצא לדרך צפייה מהנה ! http://de.esl.tv/channel/kazam/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shloosh,

משחק חזק ביותר,מעולה. גראפיקה מושקעת בצורה בלתי רגילה. משחק יותר טוב מג'נרלס לדוגמא. חובה להוריד/לקנות מה שבא לכם... מה שכן צריך הרבה מקום (6גיגה) ומחשב חזק מה שלצערי אין לי כ"כ בקיצור מומלץ!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by J0HNiE,

סרטון פשוט גדול של 15 מגה (2:09 דקות) ומתיג הרבה מהמשחק החדש של EA פשוט יפהההההההההההההההההההההההההה http://files.ea.com/downloads/eagames/official/battlefield2/bf2_video_05_hi.mov למי שאין לו מקודד של .mov יכול להוריד QuickTime Alternative 1.42 מפה http://files.9down.com/quicktimealt142.rar

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחרי חצי עשור של שקט תעשייתי סדרת משחקי הפשע חוזרת ובגדול, היישר אל העולם התחתון של שנות השישים בארצות הברית לכתבה: http://hwzone.co.il/עידן-חדש-של-פשע-mafia-3-נחשף-רשמית-עם-משחקיות/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by STRENGTH,

אני משחק במשחק POSTAL 2 ואני לא ממ הבנתי איך משחקים לאיפה אני צריך ללכת? הלכתי לקנות חלב והוא לא רוצה להביא לי חלב אז הלכתי לדלת אחת ושם היו אישות משוגעות שצורחות ''לולולו'' אתה יודעים כמו המרוקאים חחח אבל לא יכלתי להרוג את כולם כי אין לי רובה.. בקיצור מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by made in zauglom,

המשחק גי טי אי פועל אצלי מצוין בלי שום בעיות אחרי התקנת הפיקס אבל השאלה היא אני לא יכול לפתוח את השמירות שאני שמרתי כל פעם שאני עושה לואד כל הזמן יוצאת שגיה אופינית לווינדוס. האם יש גם לזה פיקס ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.gamespot.com/news/6239401.html?tag=latestheadlines;title;2 ממש מתנה לתקופת החגים בארה"ב לכל העובדים :-X בגדול מה שהם אומרים זה שהם מבטלים כל מה שלא עוקב אחרי נוסחה קיימת ומצליחה = נמשיך לראות מהם בעיקר Need for Speed 45235 ואת שאר משחקי הספורט שזוכים לשיפור מינורי בכל שנה ושנה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי שיש אנשים שמוכרים נגיד את החשבון שלהם במשחקי-רשת (בעיקר במשחקי MMORPG) מעלים רמה גבוהה ואז מוכרים את זה בהרבה כסף! אז אני שואל מה הקטע לקנות חשבון של משחק שלא עולה אפילו כסף.ראיתי אנשים שקונים חשבון של רמה גבוהה במשחק הרשת 2MOONS ב-60$ אני לא מבין את זה ??? למה שאנשים ירצו לקנות חשבון כזה אם המשחק לא עולה אפילו כסף וגם ההכי כיף במשחקים מהסוג הזה לבנות את השחקן לפי הבחירה שלך ואז להתפתח עם הזמן,ואז להשוואת את הבניה עם האחרים זה לא כל הקטע במשחקים האלה? אז באמת למה הם עושים את זה? מה אני מפספס כאן?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by myDGB blws,

כל כך קשה לפתוח ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by אוריפ,

אני מחפש משחק מחשב, לא משנה החברה, של סימולטרים של מטוסי קרב. הגרפיקה חייבת להיות טובה (משהו מהחצי שנה - שנה האחרונה). אם למישהו יוש המלצות, תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.