משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , התקנתי את המשחק , בסוף ההתקנה קופצת לי הודעה כדי לשחק במשחק אתה צריך לקנות אותו , מה אפשר לעשות שהמשחק יעלה ? יום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אני ועוד כמה שותפים פותחים בעוד שבועיים-שלושה חנות למשחקי רשת במרכז ראשון, כמובן בכיכובו של המשחק: COUNTER STRIKE , חשבתי אם תהיה דרישה להוסיף גם משחק אסטרטגיה כמו RED ALERT או STARCRAFT . יהיו כמובן מסיבות רשת בימי (לילות) שישי לתוך שבת בבוקר, יכול להיות שנעשה כמה ימים חינם כדי לבדוק את תפקוד הרשת...אני אפרסם פה אם נצטרך "טסטרים" . בינתיים לילה טוב לכולם, גיל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם יש אפילו שמועות שהולך לצאת משחק חדש נוסף בסדרה? האחרון היה פשוט גרוע ברמות. קצר מאוד ולא מספק. ספויילר: כמו כן, לפי הסוף. כנראה שאמור להיות. מה אתם אומרים? והכי גרוע, עדיין לא הבנתי למה הוא הרג את לוסי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בסינגל פלייר הרגיל כבר פעמיים התחלתי מחדש את המשחק , כל פעם שאני מגיע לשלב מסוים ויוצא מהמשחק , אז כשאני נכנס שוב לאחר כמה ימים הוא לא מראה שיש אפשרות להמשיך אלא רק להתחיל מחדש... כאילו שלא שמר את ההתקדמות. כמובן שהוא שומר "אוטומטית" חלק מההתקדמות , כשאני יוצא זה דרך "save & quit" וכו' כך שאין סיבה לכאורה לכך שלא שומר. אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamefocus.ca/news/11341
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב (: ברשותי ווינדוס 7 , עם דרייברים מעודכנים , אבל המשחק לצערי מסרב לעבוד. ניסיתי לעשות תאימות גם לXP וגם לויסטה . אך ללא הועיל. אשמח אם תעזרו לי בנידון , אסף (: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי זה נקרא אולי COLLECTIONS EDITION או משהו כזה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני MaLaWaH - כרגע מנהל גאטרים שאחראי בעיקר על MW3 . בתאריך 9.3 יצאתי לחופשה לשבוע .. כשחזרתי שמעתי שרץ רק גאטר אחד בודד בשבוע ולא נרשמו מספיק קבוצות לקאפ אז ביטלו גם תקאפים ב MW3 עד להודעה חדשה.. אני רוצה לנסות להחזיר את MW3 למפה , במיוחד תקאפים השבועיים. אשמח אם כל מי שבעד , יגיב פה וירשום פה תקבוצה שאיתו הוא יוכל להרשם לקאפ ב MW3 (אם יהיו מספיק קבוצות, יתקיים קאפ) . בנוסף לכך, אשמח אם עוד אנשים יבואו לגאטרים ב MW3 כדי להחזיר את פעילותו של משחק זה. תודה רבה ושבוע טוב. קבוצות רשומות (צריך 4 מינימום רצוי מעל 5) : Plug & Play TheMafia [ATTACH=CONFIG]5529[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי אשם בהשקה הנוראית של Batman: Arkham Knight למחשבים האישיים? כולם מאשימים את כולם, כך נראה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%99%d7%93%d7%a2%d7%95-%d7%a9-arkham-knight-%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%94-pc-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אצלי הוא לא עובד משהו...יש לי geforce 4 ti 4200 128mb, 512MB DDR 333, מעבד AMD 1800+.. המשחק יורד מתחת ל30 פריימים גם ב 1280X1024, למרות שהוא לא משחק חדש ולא כל כך כבד. וגם ראיתי אצל חבר שלי בזמנו עם הgeforce 2mx 400 שלו הריץ על 1024X768 על HIGH כמעט כמוני :-X איך אצלכם עובד למי שיש?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[נא לא לצרף לדיון הראשי - זה שאלה קטנה שמשגעת אותי ולא קשורה למשחק ממש] הוצאתי הרבה כסף (ולא ממש מזמן) קניתי כפול ליבה של AMD 3800 כרטיס Leadtek מומהר 7800GT לקחתי לוח אם מקצועי של DFI lan party (גם יוקרתי) גם 2 ג'יגה זיכרון 2 דיסקים קשיחים (לא חסר לי מקום) זה היה לא ממש מזמן (בסביבות שנה ) והוצאתי על זה כמעט 11,000 שקל (לקחתי גם מארז יפה......) השאלה היא מהההההההההההההההה, עברה רק שנה והמחשב הזה לא מסוגל להריץ משחקים בצורה חלקה????? ה COD רץ ממש גרוע!!!! אני מרגיש כאילו Nvidia רימו אותי עם ה 2600 שקל שהוצאתי על הכרטיס שלהם, או שאולי יש לי איזה בעיה אחרת, כי זה לא נראה לי הגיוני
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, זה שוב אני. לא יודע אם ראיתם בסרטונים שלי, אולי שמעתם כאן או בפייסבוק או במקומות אחרים, אבל יש כיום תנועה לשימור משחקים ישנים והכוונה היא לא רק לשימור דיגיטלי, אלא לשימור פיזי של הקופסאות, המגזינים שהיו פעם, אפילו מחשבים וקונוסלות ישנות. עכשיו התנועה מפיצה פוסטר שקורא לכולם לא לזרוק סתם משחקים, במיוחד עכשיו בנקיונות החג, ואם מישהו חושב לזרוק משחקים ישנים סתם כי אין לו מקום - אז יש כתובת לפנות אליה. חברי התנועה כבר נסעו את כל המדינה הלוך ושוב בשביל "להציל" משחקים מהשלכה לזבל אז אשמח אם תירתמו למאמץ, ספרו לחברים ותוודאו שאף אחד לא זורק סתם משחקים לזבל. המשחקים הישנים הם העבר שלנו - והמשחקים החדשים הם הנוסטלגיה העתידית שלנו. אנחנו צריכים לשמור עליהם! חג שמח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו קנה מהחנות הזאת באינטרנט pcgames.co.il אשמח לקבל חוות דעת ואם הם אמינים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק גי טי אי פועל אצלי מצוין בלי שום בעיות אחרי התקנת הפיקס אבל השאלה היא אני לא יכול לפתוח את השמירות שאני שמרתי כל פעם שאני עושה לואד כל הזמן יוצאת שגיה אופינית לווינדוס. האם יש גם לזה פיקס ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבון הטוויטר הרשמי של שירות הסליקה הבינלאומי PayPal מאשר כי מבצע הקיץ המסורתי (והמאסיבי, אנחנו מקווים) של חנות פלטפורמת ה-Steam יחל בסוף השבוע הקרוב - החל מיום שישי ה-24 ביוני 2016. אילו משחקים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלכם לעונת המבצעים הקרובה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, עכשיו רק שמתי לב שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה (עריכה) - בעיקרון אני רוצה לקנות משחק. מצטער אם טעיתי בפורום. אני מעוניין לבצע קנייה ראשונית מהאתר ShopTo (ובכלל מחו"ל). בגלל שזו קנייה ראשונית וקראתי באינטרנט על דבר כזה שניקרא VISA נטען שקונים מהדואר. השאלה שלי האם זה אפשרי להישתמש בויזה נטען באתר ShopTo ? במיוחד כשזו קנייה ראשונית? כשראיתי את אחד השלבים מצאתי שרשום שמה את הקטע הבא: "Until you complete two orders your billing address will also be used as your delivery address." אם כך, הם לא מתכוונים לכך שהכתובת שבעצם מופיעה על הכרטיס אשראי ב2 ההזמנות הראשונות היא הכתובת שאלייה תועבר החבילה? אם הבנתי נכון VISA נטען הוא אנונימי אז אני משער שלא יופיע שמה הכתובת (אף …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/dark-souls-2-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%a2%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-directx-11-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%a9%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי. זה מיועד לאח קטן, זה יכול להיות אופנועים, משאיות , you name it. אני לא בקיא אז חיפשתי בת'רד ומה שמצאתי זה Flatout\Test Drive. אם זה משנה, המחשב שיריץ הוא GF 9600, E8400... תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי שיש אנשים שמוכרים נגיד את החשבון שלהם במשחקי-רשת (בעיקר במשחקי MMORPG) מעלים רמה גבוהה ואז מוכרים את זה בהרבה כסף! אז אני שואל מה הקטע לקנות חשבון של משחק שלא עולה אפילו כסף.ראיתי אנשים שקונים חשבון של רמה גבוהה במשחק הרשת 2MOONS ב-60$ אני לא מבין את זה ??? למה שאנשים ירצו לקנות חשבון כזה אם המשחק לא עולה אפילו כסף וגם ההכי כיף במשחקים מהסוג הזה לבנות את השחקן לפי הבחירה שלך ואז להתפתח עם הזמן,ואז להשוואת את הבניה עם האחרים זה לא כל הקטע במשחקים האלה? אז באמת למה הם עושים את זה? מה אני מפספס כאן?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כתובת של שרת Q3A טוב בארץ כי בחול אני מקבל פינגים של 800-1000 יש לי 56 קיי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מראה לי את הרזולוציה כ640x480 גם כשאני מחליף. כשאני מחליף, זה מראה כאילו נשמרו ההגדרות (אין אפשרות לשמור את ההגדרות), כי אחר כך שאתה חוזר להגדרות אתה באמת רואה שהם נשמרו. הבעיה היא שזה לא משנה באמת! זה עדיין מראה רזולוציה נמוכה.. יש אפשרות לשנות מקבצי המשחק?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרטון פשוט גדול של 15 מגה (2:09 דקות) ומתיג הרבה מהמשחק החדש של EA פשוט יפהההההההההההההההההההההההההה http://files.ea.com/downloads/eagames/official/battlefield2/bf2_video_05_hi.mov למי שאין לו מקודד של .mov יכול להוריד QuickTime Alternative 1.42 מפה http://files.9down.com/quicktimealt142.rar
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-