משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שמעתי מהרבה אנשים וגם ראיתי שיש אנשים שמוכרים נגיד את החשבון שלהם במשחקי-רשת (בעיקר במשחקי MMORPG) מעלים רמה גבוהה ואז מוכרים את זה בהרבה כסף! אז אני שואל מה הקטע לקנות חשבון של משחק שלא עולה אפילו כסף.ראיתי אנשים שקונים חשבון של רמה גבוהה במשחק הרשת 2MOONS ב-60$ אני לא מבין את זה ??? למה שאנשים ירצו לקנות חשבון כזה אם המשחק לא עולה אפילו כסף וגם ההכי כיף במשחקים מהסוג הזה לבנות את השחקן לפי הבחירה שלך ואז להתפתח עם הזמן,ואז להשוואת את הבניה עם האחרים זה לא כל הקטע במשחקים האלה? אז באמת למה הם עושים את זה? מה אני מפספס כאן?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בשום מקום אחרי ששיחקתי במשחק הזה דיי הרבה..אין אותו שם?? הוא לא מופיע לא באול סטררס ולא באגדות...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כתובת של שרת Q3A טוב בארץ כי בחול אני מקבל פינגים של 800-1000 יש לי 56 קיי.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזו חנות כדאי יותר לקנות??(gta iv, football manager 09 ועוד...) יותר כדאי = יותר זול!,וכמובן מדובר על משחקים מקוריים. אני אישית גר במרכז אז אם אפשר המלצות על חנויות במרכז יקלו עלי... אם יש חנויות לא מהמרכז גם טוב- לחברה שהם גרים בדרום\צפון\מקום אחר... ותודה מראש לממליצים...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אוקי, אז התקנתי את הסימס 2 שלנו על המחשב שלי שהוא יחסית חדש והמשחק לא רץ אחרי ההתקנה- הוא נותן לי ארור של משהו משהו דיירקט איקס 9 שלא מותקן לי או משהו כזה. לעומת זאת במחשב הישן שלנו שבן איזה 5 עם פנטיום 4 המשחק רץ נהדר ואין בעיות. מישה יכול לומר לי מה הבעיה? כי ניסיתי להתקין פעם דיירקט איקס 10 וזה התקין אם איני טועה ומשום מה היום אחרי זמן מה שניסיתי מקודם את המשחק ועכשיו אחרי שאני חושב שהתקנתי המחשק לא רץ.. דאגתי לתמונת סקרין שוט של ה-EROR שהוא נתן לי.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות מה הבעיה או במה שגיתי, הרבה תודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך הרקולס MX400 והשמחק רושם לי שהוא לא נוצא OPENGL ... מה עושים !?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שחלק מהעובדים הלכו הביתה לפני כמה חודשים החברה נסגרת סופית. http://kotaku.com/5335903/grin-is-officially-dead-spawns-outbreak
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז שיעמם לי כבר ממשחקים על המחשב אז החלטתי למכור את המשתמש שלי ב 155$ הסטים שלי : http://steamcommunity.com/id/zzemossהאופן בו המוצר יימסר: אם שיטת התשלום תבוצע בפייפאל, אני אתן את הפרטים אך לא אמחק את ה STEAM GUARD עד שאקבל את התשלום.רשימת המשחקים: שם המשחק: המכיר שהוא עלה: המחיר שאני לוקח: קישור לדף שלו בסטים: Call of Duty Black ops 3 60$ 40$ http://store.steampowered.com/app/311210/Call_of_Duty_Black_Ops_III/ Counter-Strike: Global Offensive 15$ 15$ http://store.steampowered.com/app/730/CounterStri…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דווקא בן אדם מבין לא איזה טאמבאל,
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק גי טי אי פועל אצלי מצוין בלי שום בעיות אחרי התקנת הפיקס אבל השאלה היא אני לא יכול לפתוח את השמירות שאני שמרתי כל פעם שאני עושה לואד כל הזמן יוצאת שגיה אופינית לווינדוס. האם יש גם לזה פיקס ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Dota 2 http://kotaku.com/5663018/valves-new-game-is-dota2 :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר לפני שנים ששחקתי במשחק שנקרה Medal of Honor ,אני מתכוון לפחות 7 שנים ואני זוכר שזה היה משחק טוב והיה שמה שלב שדומה לסרט להציל את טוראי ראיין ולפני כמה ימים התקנתי משחק שקיבלתי מחבר שנקרה גם Medal of Honor חדש וזה לא Medal of Honor2 כי לא כתוב וגם ראיתי שאמור לצאת גם Medal of Honor2 בקרוב. אז קודם כל אני לא טועה שיצא שני גירסאות? כי אולי לפני 7 שנים זה לא היה בMedal of Honor אלא משהו עם שם דומה וטעיתי? ואם לא אז למה לא קראו לו Medal of Honor2 ? יש תשובה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום פורום משחקים וברוכים הבאים לדיון הרישמי של M&M אני חדש אז אם יש תעויות בבקשה תקנו אותי כפי שכתוב משחק זה הוא משחק חינמי משחק זה הוא משחק כמו רוב המשחקים ההמונים משחק הריגת מפלצות אבל משחק זה שונה מהמשחקים ההמונים שאני שחקיתי במשחק זה תוכל להגיע לרמה 1,000 ואפילו 10,000 תוכן העינינים: 1.מערכת קרבות 2.מערכת החיה 3.לחידת חיות 4.הדמות: חפצים איך לעשות קרב המערכת ועוד 5.הורדה והרשמה! מערכת הקרבות מערכת הרבות במשחק זה די קלה וטובה מבחינת הKS במשחק אין KS במשחק זה כי אם תעזה קרב תכנס לבד לעולם פרטי משלך ושם תהיה אתה והחיה שלך 1 על אחד מול המפלצת/צות תוכלו גם לעשות קבוצה ולהכנס אם הקבוצה שלכם לקרב כלומר אתה והחבר שלך בתוך הקרב מול המפלצות וכמובן אם ה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו איזה מחשב יש לי במפרט.. ניסיתי לשחק על מדיום.. אותו דבר.. ניסיתי הכל LOW וOFF.. אותו דבר.. 15-5 FPS קבוע.. זו בעיה במחשב? =S
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי חצי עשור של שקט תעשייתי סדרת משחקי הפשע חוזרת ובגדול, היישר אל העולם התחתון של שנות השישים בארצות הברית לכתבה: http://hwzone.co.il/עידן-חדש-של-פשע-mafia-3-נחשף-רשמית-עם-משחקיות/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק במשחק POSTAL 2 ואני לא ממ הבנתי איך משחקים לאיפה אני צריך ללכת? הלכתי לקנות חלב והוא לא רוצה להביא לי חלב אז הלכתי לדלת אחת ושם היו אישות משוגעות שצורחות ''לולולו'' אתה יודעים כמו המרוקאים חחח אבל לא יכלתי להרוג את כולם כי אין לי רובה.. בקיצור מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי זה נקרא אולי COLLECTIONS EDITION או משהו כזה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא 1005PX של אסוס.... 1 ג'יגה ראם מעבד N450 איזה משחקי פעולה או ספורט שיעבדו על המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! גלשתי ב-nZone של Nvidia וראיתי משחק ששמו-Hellgate: London מכיוון שאני מאוד אוהב משחקי אימה החלטתי לבדוק האם המערכת שלי תעבור את הדרישות המומלצות ציפיתי שהיא לא תעבור בגלל הזכרון של הכרטיס מסך מעבד, או OS אני רוצה לדעת כמה עברו את הדרישות המומלצות http://www.nzone.com/content/nzone/srl/nzone_srl.asp?gameid=5451
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משחק מחשב, לא משנה החברה, של סימולטרים של מטוסי קרב. הגרפיקה חייבת להיות טובה (משהו מהחצי שנה - שנה האחרונה). אם למישהו יוש המלצות, תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את המסחק 1.6, למי עוד יש אותו?? מי יודע איך משחקים ברשת עם חבר?? (אני מצליח לשחק בסרברים, אבל לא מצליח להתחבר לחבר שלי והוא אלי) למי יש את 1.5 - אפשר לערגן משחק רשת! (למי יש) - כאן או ב ICQ שלי תכתבו מתי אתם יכולים - אני יערגן "סרבר" ! או תזמינו אותי לסרבר שלכם!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-