עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שהגרסה המקורית יצא בזמנו יצא לי לשחק רק בגרסת הWII שהייתה די פושרת אין לי מושג איך גרסת הHD אבל בקרוב אני יוכל לנסות אותה בזכות הגרסה הזאת שיוצאת עוד כמה ימים למחשב לאנשים ששיחקו במשחק בגרסת הHD זה לא יתן הרבה סך הכל אותו משחק אם כמה שלבים נוספים ואולי תוספות קטנות אחרות אבל אני שמח שזה יוצא גם לPC הפעם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. בלי להוסיף עוד נכנסתי לUPDATE NEWS כדי לראות מה חדש בעידכון שיצא היום... להפתעתי ראיתי את זה: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by yossi21,

כמו המסור, אמנסיה ( לא חייב להיות אימה ). משחקים כאלה שצריך להפעיל חשיבה, לגלות דברים, לחקור, לחפש, דברים כאלה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מישהו יכול לעזור לי ? אני מגיע למקום שאני נלחם בשני מפלצות גדולות אחרי זה לוחץ על כפתור להגביע מדרגות ששם על הריצפה יש תמונה ,ושאני נכנס אליה זה מעביר אותי למקום עם הרבה מיפלצות ושם אני מת למישהו יש פיתרון ?

5. Started by guy94,

אצלי על המחשב מותקן פיפא 2002 באנגלית, וברשותי המשחק המלא המקורי בעברית אלו קבצים צריך להעתיק כדי שיהיו תפריטים בעברית וגם שדרן בעברית ?! (אני לא מעוניין בהסרה והתקנה מחדש)

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. היי באתר הזה תוכלו לראות את הערים החדשות (והענקיות) ללמוד אל המאפיות וללמוד איפה כל אחד ממוקם, וכמובן להוריד את שני הטריילרים. אני ממליץ להוריד פשוט השינוי שהם עשו במשחקת מדהים!!! והינה עוד כמה תמונות: מקווה שתהנו (לפחות כמוני) Install

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by Gorgol Gaze,

אתר הפלייסטיישן 2 הישראלי- The PS2 Chamber, מציע מגוון ביקורות, בקרובים וחדשות, אשר כולן בעברית! כמו כן, באתר ישנם גם תמונות וסרטים, וכמובן, פורום. האתר מתעדכן כל יום, ולאחרונה נוספו אליו כמה כתבות מרשימות ביותר, ביניהן כתבת בקרוב על Onimusha 2, כתבת בקרוב על Kingdom Hearts, ביקורת על Tekken 4 ועוד... אני מבקר באתר הרבה, וחשבתי לשתף אתכם בשמחתי הכתובת היא www.ps2chamber.up.co.il

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

CHEAT HINT שיטה SAVE משהוא עזרו לי בבקשה נ.ב. השיטה עם הלעצור אחרי השלט לא עבדה לי או שלא הבנתי נכון

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by עידןאופיר,

אתמול קניתי מחשב חדש הכרטיס מסך שלי nvidia geforce 220gt 1g-3 HDMI P.O.VIEW אמרו לי שבקלות יהיה לי 100 fps בקאנטר סטרייק זה מגיע לי ל-100 אבל זה יורד כל פעם שאני ליד אנשים ל-30 fps איך אני יכול לסדר את זה שה-fps יהיה קבוע על 100?תודה

10. המשחק שהושק שבור ל-PC ונבלם לרכישה לאחר מכן, לא יחזור להימכר בחודשיים הקרובים לכל הפחות לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/batman-arkham-knight-לא-יחזור-למחשבים-האישיים-לפחות-עד/

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני יודע שזה ישן אבל התחשק לי לשחק בזה עוד פעם אבל זה מעצבן בגלל האיטיות. יצא איזה משהו שמתקן את זה? אם אפשר להביא לי פה, ואם אסור להביא פה אז פשוט תגידו לי אם יצא משהו או לא ואני כבר ימצא לבד. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by Sting,

אחחחח איזו נוסטלגיה! אח, טרופיקו חוזר! סדרת המשחקים החביבה והמצחיקה שילבה בין בניה וניהול של עיר בנוסח SimCity (או, יותר נכון, Settlers) לבין רקע קריבי משעשע במיוחד. אנחנו מגלמים את "אל פרזידנטה" המנהיג חובב-הסיגרים הנצחי של רפובליקת בננות באי קריבי, וצריכים לנהל את האי כפי יכולתנו. המשחק הראשון בסדרה יצא ב- 2001 והפך ללהיט מפתיע ומרענן, אבל המשחק השני קילקל את הרושם הטוב מכיוון שהעביר אותנו לאי פיראטים, זרק מהחלון חלק גדול מהמשחקיות המורכבת, ובאופן כללי נחשב לאכזבה יחסית. חובבי טרופיקו הראשון ישמחו לדעת שהמשחק החדש, על פי כל מי שראה אותו עד היום, חוזר למקורות, ורק משדרג את ההתרחשויות עם מנוע גרפי תלת-ממדי. בואו לשתות מוחיטו צונן ולהנות מהבריזה מתחת לעצי הקוקוס שבחופ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ryu,

ראיתי שיש אנשים המשחקים ולא רואים את הראש שלהם.... הם לא אמרו לי איך לעשות את זה... אולי מישהו פה יודע איך עושים את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  14. PRONCE OF PARSIA SANDS OF TIME יעבוד על GEFORCE 4 64MB WITH AGPX8

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by Works4me,

די נמאס לשחק בחו"ל עם כל הפינג הגבוה הזה .....אני כנראה יורה בדמות של מישהו שנמצא כבר מאחורי הגב שלי ודוקר אותי עם סכין ( כולם כמו סופרמן שם ) תשובה זריזה יאללה חברה בואו נרים פה משהו !!! הגולש ...

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  16. בעיה מוזרה: כמות התחמושת בנשק הנוכחי, שאמורה להיות מוצגת מצד ימין למטה, לא מופיעה. במקום זאת, המלבן האפור שאמור להכיל אותה מופיע מוקטן מצד ימין במרכז ובתוכו אפשר לראות רק חלק קטן מסיפרה אחת. מישהו מכיר? אם אני כבר "בשוונג", הפעלתי את המשחק ב- 1280*1024 עם AA*4 ועדיין קווים אלכסוניים נראים מאוד מזוגזגים. פעם ראשונה שאני משתמש ב- AA, אבל זה לא נראה לי נכון. אולי צריך להפעיל את זה מהדרייבר ולא מהמשחק? חיפשתי (לא הרבה ) ולא מצאתי. שאלה אחרונה: על הקופסה כתוב "תמיכה טכנית טלפונית. פרטים בחוברת המשחק" - יופי, יש תמורה לאגרה! רק שאין חוברת בפנים ואני לא מוצא שום מספר טלפון. אמורה להגיע חוברת כלשהי עם המשחק או שאני צריך להתקשר ביום ראשון להד ארצי ולומר להם מה אני חושב עליהם? …

17. #r4pe iXONN living & breathing Roster: gernite - STEAM_0:0:14797172 blackeye - STEAM_0:0:9779266 pisti -STEAM_0:1:910789 shakedtz - STEAM_0:0:16722937 zex - STEAM_0:1:11087979 מאשר http://imageshack.us/photo/my-images/825/2011122300001c.jpg/

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by game kILLer,

יש לי בעיה אני מתקין את המשחק מעתיק את הפאץ מריץ והמשחק אומר שלא יכול להריץ אותו בגלל הכרטיס מסך מב לעשות יש דרך לשחק בו בלי לקנות כרטיס חדש? ראה מפרט ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shirNoshe,

יש לי את ARMA אבל הכל בגרמנית.כלומר הדיבור באנגלית אבל כל ה-OPTIONS בגרמנית.. יש מצב לשנות לאנגלית?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by Moty_p,

כי אני מת לדעת מה עושים שם נראה משחק מעולה כמו rct3 על בסיס simcity

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני התקנתי את הרמקול במחשב אם אני מדבר אני יכול לישמוע את עצמי! אבל איך אני עושה שיהיה גם ב-Counter-Strike איך? ??? תודה מיראש! ;D

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

האפקטים שאני מדבר עליהם זה 1. הטשטוש שיש נייטרו, אפקט של מהירות 2. המעודדים והמזניקה איזה דרישה יש לאפקטים האלה או בניסוח קצת יותר ברור, מה צריך להיות בכרטיס מסך שלי בשביל שיתמוך בפתיחת האפשרויות האלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by TimoTy,

טוב אני פותח משחק ב-SKIRMISH ואחרי זמן קצר פתאום כל הצבא שלי מת ואני מפסיד .......... בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב תודה מראש

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by pain_killer12,

שלום, יש לי בעיה במשחק, אני משחק ופתאום התמונה קופאת, נתקעת ואין מה עלשות חוץ מריסטרט. המפרט שלי הוא p4 2.4GHZ, 512 ram וכרטיס מסך 6600GT, וספק ג'נרי 500W. ד"א ההגדרות על low. תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  25. המחשב שלי amd 965 x4 3.4 ASUS HD 5850 1G DDR5 בסטוק ללא אוברקלוק זכרונות 4G 2X2 ספק גוח 350W Antec אז ככה ניסיתע לשחק במשחק GTA IV - Episodes From Liberty City על הגדרות הכי גבוהות הוא לא זז ממש חלק יש תקיעות פה ושם.. השאלה אם הוא כבד מאוד המשחק.. יש פה מישהו אם מערכת דומה לשלי שניסה תמשחק? :-\

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.