עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nadav1379,

אני רוצה את המוזיקה של NFSU ואני לא יודע איך לקחת את זה מהתיקיה זה לא מוצא לי את זה או שזה כן מוצא ואני לא יודע איך לפתוח את השירים זה נותן לי סמלים לבנים כאלה אם מישהו יודע איך אני יכול להשיג את המוזיקה אני יודע לו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לא הבנתי כלום איך אני מקבל את הקופון אם מישהו קיבל אותו והבין איך מקבלים אותו אני ישמח אם הוא יגיד לי בתודה עמית

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  3. היי יש 2 משחקים שאני הכי רוצה שיהיו לי, מה שרשום בכותרת. רק מה, שמשום מה המחשב שלי מסיבה לא מובנת פשוט לא מתקין אותם ובשלב מסויים של ההתקנה מוצא בעיה אחרת במחשב\ בדיסק. חשבתי שזה בעיה של וירוס שדורשת פירמוט. פירמטתי. על הדרך התקנתי מנהנט שדווקא הותקן ופועל אחלה. היום קיבלתי עוד פעם את 2 המשחקים המדוברים, והופ! same shit אני ממש לא יודע מה לעשות, לא משנה מה אני עושה הוא מוצא איזשהי שגיאה כשאצל חברים שלי 2 המשחקים עולים ומותקנים בלי בעיות, רק אצלי שתי האלה לא מסכימים לפעול. מה הבעיה? :-\ אולי זאת בעית חומרה במחשב? או משהו אחר? ??? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  4. אני יודע שזה ישן אבל התחשק לי לשחק בזה עוד פעם אבל זה מעצבן בגלל האיטיות. יצא איזה משהו שמתקן את זה? אם אפשר להביא לי פה, ואם אסור להביא פה אז פשוט תגידו לי אם יצא משהו או לא ואני כבר ימצא לבד. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  5. התקנתי את הCS מחדש לאחר בעיות עם הכרטיס המסך החדש ממה שראיתי בנתיים הבעיות תוקנו אבל אני רוצה להיות בטוח וכמו כן אני צריך עזרה בסידור שלו מחדש על ידי פקודות. דבר ראשון עם מישהו מכיר את הפקודה שיראה לי בצד את הFPS שלי בבקשה לרשום, ויש עוד פקודה שהוא יראה FPS גבוהה כי הוא בדרך כלל מראה עד 75 עם אני לא טועה. עאני צריך גם את הפקודה של החלפת נשק מהירה נגיד אני לוחץ אחד הוא יעבור לסכין ישר בלי עוד לחיצה על העכבר. אני צריך גם פקודה שמפסיקה את הרעש הזה של הצרצרים באזטק נגיד אני מכוון שאני ילחץ V הרעשים שלהם יפסיקו. וזוה נראה לי תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by wertuoz,

Guy's i need recoendation for cars game bring it on whatever you think is] GOOD SHIT! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

נימאס לי מהמראה הרגיל והמשעמם של המשחק ואני רוצה איזה מוד נחמד או כמה מודים שישנו את הכל... לא מודים קטנים של מכוניות אלה משהו גדול שישנה מכוניות,עוד מפות,אזורים,ויהיה יותר מהנה תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נתקעתי בקטע שאני צריך לפרוץ לספריה של הKEEPERS, אחרי שנועלים לי את כל הGLYHPS, ואחרי שנפגשתי עם הקבוצה המורדת בבית הקברות.. מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  9. האם מישהו פה מכיר חנות טובה בחו"ל שמוכרת את המשחק SWG ועושה משלוחים לארץ במחירים סבירים? (אם פתחו על זה דיון אני מצטער אבל יש לי בעיה עם החיפוש פה) תודה לעוזרים :-*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום שלום! לכבוד הקיץ, אני מזמין המון פעמים חבר הביתה. אבל אני מוצא את עצמי משחק איתו כל פעם משחק ליחיד בתור תור. בקיצור, אני רוצה שתמליצו לי על משחק, גדול או קטן, שבו אפשר לשחק ב-2 או יותר, אבל שיהיה איכותי. יש לי פנטיום 4 וWINDOWS 98. אה! ועוד משהו, המחשב שלי חדש, מה יכול לגרום לכך ש-GTA3 יעבוד לאט, ויעצור כל כמה שניות לרגע, וימשיך וחוזר חלילה. היו שלום AND MAY THE FORCE BE WITH YOU!

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by R0ck,

http://hl2world.com/index.php משום מה, אני לא מתיימר להאמין לדברי השמן הזה, גייב ניואל... אבל משו חזק אמר לי שתמונת המצב תיהיה כזו. ההכרזה הרשמית על שחרור דום 3 תצא לאור ומיד לאחר מכן, בדרך מסתור, גם ההכרזה על HL 2.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by tomer87,

מה הוא עושה ואיך משתמשים בו?? תודה תומר בכר

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

אני בשלב 6 ואני בהתחלה מדבר עם החברה שלו בטלפון ואחרי זה אני צריך למצוא את הילד שלו אתופי קטן עכשיו ירדתי מתחת לאדמה ואז למערה ועכשיו אני מוצא אותו בסוף המערה אני רואה סרטון כזה ואז יש איתו מפלצות ואז הוא נעלם מה אני עושה עכשיו לאיפה הוא נעלם?

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by Myt0s,

שלום..אני עכשיו בשלב 19 כשזורקים אותי מהמסוק ......מישהו יכול להסביר איך אני אמור לעבור את זה בלי כמעט כדורים (10) אולי יש איזושהי שיטה ..? תודה

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  15. בקרוב. אני ממליץ להכנס לאתר, ללחוץ על המעוין השני משמאל (See It) -> וידאו ולהוריד אתCG Game Play Trailer ולהנות. יש כמובן גם סרטונים המדגימים את המשחק עצמו ביתר ספציפיות. לדעתי זה הולך להיות משחק מצוין, המון אקשן, עליליה מצויינת ומהלכים מגניבים ביותר. אני רק מקווה שזה יצא לפני הגיוס שלי :-X

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  16. משהו לא הכי תותחי בעולם, אין לי מחשב כזה טוב, אבל משהו בסגנון diablo או neverwinter nights

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by BlackDiablo,

מישהו הזמין מהם HL2? אם כן ואם אתם יודעים מתי הם אמורים לקבל ומתי מי שקונה אמור לקבל תודה. ד"א תאריך היציאה הצפוי: 1/9/04

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מנסה להפעיל את המשחק DEUS EX ואז קופצת לי הודעה בקשר לכרטיס מסך משהו שאני לא מבין מה המשצעות שלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by GamePad,

אני מחפש לחבר משחק כדורגל ואני כבר לא יודע מה טוב, פיפא או פרו אבולושן או לא יודע מה. אני האמת לא חובב גדול של הסגנון, אז מי שבקיא ויכול לשתף מנסיונו..

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by zobi12,

???????ח???SWRUHJ

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rbu99fm,

it's written below... !!!! !!!! !!!! !!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!! !!!!! !!

22. Started by siin,

מדובר במשחק אונליין - מלחמת טנקים גרפיקה סבירה (מזכיר את גרפיקה של קומנצ'י) בוחרים טנק 4 סוגי נשק לבחירה:מכונת יריה - פגזים - טילים - מוקשים שדה הקרב במרכז העיר יש לחסל את הטנקים בנוסף למסוק (קרציה לדעתי רק פוגם בהנאת המשחק) המנסה לשגר עליך טילים ואו זורק עליך פצצות מהאויר יש להיזהר מהמוקשים בכביש שמשחררים הטנקים האחרים (זמנם במשחק קצוב לאחר מכן הם נעלמים) כמו כן גם אתה יכול לשחרר מוקשים. יש להיזהר מהמסוק (רצוי לחסל אותו בהזדמנות הראשונה). לבחירתך 4 סוגי טנקים קל - מהיר אך פגיע מכל הארבעה בינוני - מהיר פחות אך חסין יותר (משורין) חצי כבד - איטי יותר אך ממוגן יותר כבד - האיטי ביותר אך החסין ביותר (כמובן שגם אותו ניתן לחסל) המלצות: החצי כבד שימוש בטילים מאד אפקטיבי נגד כל ה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

עוד לא הספקנו להרגע מ Colin McRae Rally 2004. והנה עוד כחודש יוצא המשחק החדש דגם 2005 !!! להגיד לכם את האמת אין כולכך הרבה הבדל עדיין איפשהו נזכרים ב 2004. אבל בכל זאת יש כמה דברים שהשתנו לטובה, נוספה סביבית נסיעה נוספת: גרמניה, הרבה מאוד מכוניות חדשות, מזג אוויר ושעת יום לבחירה. אין מה לדבר על הגראפיקה נראת הרבה יותר טוב מ2004 ולא כבדה, אבל לדעתי התוספת הכי שימושית שהתווספה זאת ההקלה במשחק עם המקלדת נוסף כפתור FAST STEER כלומר עם לחיצתו ולחיצה לאחד כיוויני הפנייה המכונית פונה במהירות, יתרון שעד אכשיו היה רק למי שהיה משחק עם ההגה. כם כל העניין של הDAMAGE שופר (לא בא כולכך לביטו בדמו אבל נחכה ונראה). המשחק בכל זאת לא כולכך מציאותי ולא דומה בכלל למתחרה Richard Burnz R…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by dani,

אני מתכוון לקנות PS 2 ורציתי לדעת אם החדש שיצא הקטן יותר הוא עם אותם ביצועים... וגם עוד שאלה - אפשר לחבר הגה למחשב Logitech Formula Force GP (חיבור USB) ל PS 2? כי ראיתי ביקורת על Gran Turismo 3 והיה כתוב שהוא שיחק עם ההגה הזה... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/AR/EN,CRID=13,CONTENTID=5026

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  25. שלום. יש לי גישה ליקנות דברים בזול מחו"ל לכמה ימים, נכון לכרגע אני רק רוצה כמה משחקים אבל אני לא יודע בידיוק איזה ליבחור. אני אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות למשחקים טובים שחוויתם. *יש לי מיכסה של עד 5 משחקים ואני מעוניין לירכוש משחק מכל פלטפורמה: מירוצים, אסטרטגיה, פעולה, ואם יש אחרים שאתם ממליצים אז הם יתקבלו בברכה. (המשחקים מיועדים ל-PC כמובן) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.