משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם כדאי לי לשדרג את המחשב לאור יציאת המשחקים החדשים בשנת 2011-2012 מפרט- מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יצא היום לקהל הרחב הדמו של המשחק , בגרסאת ה PC וה XBOX (מחר PS3). זה בכל אופן ההצהרה, כשאני מנסה להוריד את הדמו מ Steam הוא משום מה לא נותן לי, לחצן ריק. יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת ? הבנתי ששווה להוריד את הדמו, המשחק אמור להיות טוב.
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש המלצות למשחקי התגנבות או לפחות משחקים שזה אחד האלמנטים החזקים בהם הנה רשימה של משחקים טובים שאני זוכר ששיחקתי , אשמח להמלצות נוספות hitman splinter cell assassin creed manhunt Deus Ex spies must die thief
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
מנסה להשיג את המשחק ולא מוצא. אשמח לקבל עזרה. ( מתכוון ל- MANHUNT הראשון שיצא בשנת 2004 ) תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק , ואני חייב להגיד שהמשחק מדהים ! ב 15$ בין הקניות הכי טובות שעשיתי השנה. תמציתית המשחק מספר על דמות בשם The Kid המעללת לה בעולם קסום מנסה למצוא חפצים שישחזרו את הבית - The Bastion לקדמותו אחרי שמשהו לא ידוע (הרסני) קרה שם, הז'אנר של המשחק הוא סוג של אקשן-RPG , סגנון דיאבלו כזה Hack&Slash עם עיצוב גראפי ייוחדי ומעניין. המשחק ממש לא רדוד, ומציע הרבה אופציות התקדמות ושיפור הדמות. המשחק פותח ע"י חברת SuperGiant Games, חברת אינדי, ומקבל ביקורות מהללות ( ביניהם אתר Gamespot - 8.5 ו IGN - 9 ). יש עוד דבר מאוד מיוחד לגבי המשחק וזאת התחושה ההרפתקנית שהוא מחדיר בך, לזה עוזר דובר מיוחד שמתפקד כסוג של שדרן, פשוט איתך לכל משך ההרפתקה משדר את מה שאתה עושה. לפרטים …
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש כבר לא מעט זמן משחקים שדומים מבחינת משחקיות בעיקר לסדרה של fallout , בעיקר כמו לשני האחרונים בסדרה fallout 3 &fallout NV , הכוונה למשחקי FPS עם ערך של שיפור הדמות תוך כדי המשחק , אם יש לכם איזה רעיון אני אשמח להצעות תודה רבה ושיהיה אחלה יום
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עדכון: http://www.ezdlc.net/files בינתיים יש תוכן עבור Left 4 Dead 2 וקבוץ אחד לOblivion. מתי שיהיה לי זמן (וכוח, ישבתי על התוכנה הזאת במשך יומיים), אתחיל למלות את התוכנה עם תוכן של Oblivion ו- Fallout New Vegas, ואולי גם שלבים לHalf Life 2. מי שיכול לעזור לי עם ניהול התוכן, אנא צרו קשר דרך הפורום או מייל: Zeevs86@gmail.com אגב, יש לזכור שעדיין נשארו באגים וזאת לא הגרסה הסופית. ויש להבדיל - תוכן מתעדכן ישירות מהאינטרנט (אין צורך לעדכן קבצים ידנית), אך תיקון באגים יתוקנו עם שחרור גרסאות חדשות. בנוסף לזה, השרת ממוקם בארצות הברית, כך שזמן תגובה יהיה לפעמים לא הכי מהיר שיש. אין לי כסף כרגע לשרת ישראלי או אירופאי מהיר, ככה שאם מישהו מוכן לתרום שרת נוסף, יהיה מעולה. …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני בנטויז'ן, חבילת 12/1MB, והאינטרנט שלי ממש איטי כרגע... לא יודע מה זה, זה מוזר לאללה. מה גם שב- BF2 אני כמעט ולא מצליח להתחבר ל- EA ACCOUNT שלי בתוך המשחק, וכשאני מצליח זה מראה שאני כאילו יצרתי שחקן חדש, כאילו Private, ורק אחרי שאני מתחבר לשרת זה מסתדר - זה עוד בקטנה, הבעיה האמיתית היא הלאגים, וניתוק מהשרת אחרי כמה דקות, עם הודעת Lost Connection... מישהו מזדהה איתי? אני שחקן דיי חדש גם, דברים כאלה זה דבר שבשגרה עם המשחק הזה? בעיות התחברות ל- EA וכאלה?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק מתנה להורדה כי קניתי את הכרטיס 6850 אני כבר מחפש הרבה זמן את המשחק ב steam ואני לא מוצא אותו שם להורדה אשמח אם משהו יביא לי לינק
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים יצא לי לפגוש את במשחק הזה CrimeCraft: Bleedout , מהמעט שיצא לי לקרוא עליו \ לראות ב youtube נראה כמו MMO עם שילוב של FPS נראה נחמד עם מימוש די טוב של נושא האקשן , למישהו יש רשמים קצת יותר "מעמיקים" עליו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אז מי שלא יודע, אחד המשחקים הטובים שיצאו בזמנו בכל הקשור לניהול מוסך עם דגש על הרכבה, פירוק ותיקון רכב על כל חלקיו. כיום המשחק לא תופס כבר על VISTA ו 7, למרות כמה תגובות מיוטיוב שחולקות עלי. רציתי לדעת, אחרי חיפוש נרחב, אם בזמן הרב שעבר מאז שיצא, מישהו לקח(ו) על עצמו שחזור משחק טוב שכזה, שהקדשתי לו חופשים גדולים שלמים. http://www.gearheadgarage.com/index.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם.. במפרט הנוכחי המשחק לפעמים מאוד מקרטע.. לא ראיתי דברים כל כך חזקים שצריך כח עיבוד כבד, אז למה הוא איטי?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
החידושים שהמשחק מציע: משחק המשלב אלמנטים של FPS ו-RPG, במהלכו תצטרכו להשלים קווסטים שונים בעזרת כמות עצומה של למעלה מ-600,000 נשקים (או יותר נכון וריאציות של נשקים שונים). במשחק תוכלו לשתף שחקנים אחרים במצב און ליין, כאשר אלה יוכלו להצטרף ולעזוב בחופשיות בכל זמן שיחליטו. Borderlands מבטיח שילוב כמעט אינסופי של סביבות, אויבים, משימות, נשקים, חפצים וכלי רכב. כמו כן, המפתחים מבטיחים יכולת התאמה אישית לכלי הרכב ולשדרוגי הדמות שלכם תוך ההתקדמות. אתר הבית: www.borderlandsthegame.com טריילרים: www.gametrailers.com/game/borderlands/5366 הורדות למשחק: www.gamershell.com/pc/borderlands דרישות מערכת מינימליות: תיאור מפורט על העלילה: המשחק עצמו מתרחש בעתיד, בעידן שבו…
-
- 333 תגובות
- 37.2k צפיות
-
-
זה תופס יפה בכל מיני בארים בחו"ל, באר או מישהו עם בית גדול משדר טורנירים של סטארקראפט (נגיד GSL או MLG) כמו שמשדרים משחקי כדורגל גדולים. מישהו יודע אם יש בארץ משהו דומה או בסגנון? נשמע לי מגניב
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
APB עכשיו הוא F2P, לאחר שלא הצליח במיוחד במכירות, בשל מודל עיסקי עקום. ביחס ל-F2P אחרים ששיחקתי הוא לא ממש מגביל את המשתמשים הלא משלמים. ההבדל היחיד שיש בין עכשיו ולבין כשהוא לא היה F2P זה שהנשקים עכשיו הם לתקופה השכרה של 10 ימים ולא מקבלים יותר מתנות אלא הפריטים רק נפתחים. בנוסף יש חנות נשקים בכסף אמיתי אבל הכל שם כל כך יקר שכמעט ולא נתקלים באנשים עם נשקים כאלו. למי שלא יודע מה זה APB זה משהו בסגנון GTA MMO
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-החברה לא תשתמש במנוע שלהם(X-Ray Engine ) אלא המשחק נבנה על מנוע Cryengine 3 http://www.pcgameshardware.com/aid,681562/Stalker-Add-on-Call-of-Pripyat-is-coming-Stalker-2-with-Cryengine-3/News/ -החברה הקימה תחרות בדף הפייס שלה בה ביקשה מהגיימרים לבנות משימות למשחק והמשימות הטובות ביותר יכנסו למשחק הרישמי ( ) design your own mission for STALKER 2 http://www.facebook.com/topic.php?uid=111521215540469&topic=216 -לראשונה המשחק לא יצא למחשב באופן בלעדי http://www.thinq.co.uk/2010/8/16/stalker-2-wont-be-pc-exclusive/ -יש גם סדרת טלוויזיה! STALKER is getting its very own TV series -ושימו לב גם לליין הבגדים החדש :s05: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לדעת אם יש מדריך של בניית משימות בarma 1 קצת מסובך הקטע של הסקריפטים ואם יש מקום שממנו אפשר להוציא סקריפטים מוכנים כבר תודה לכול העוזרים
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב בגלל שמהמעט שראיתי מהמשחק הזה בyoutube הוא נראה כמו shooter מצויין , גם בגלל כל נושא התיאור הפרטני של כל דמות וגם החידוש של ה"כפתור החכם" שמאפשר לדמות לבצע מהלכי פארקור (קפיצה\גלישה מעל מכשולים) העניין הוא שבאתר כאן אין שום דיון על משחק כזה , אני מתכנן לקנות את המשחק הזה ואני אשמח לשמוע ממכם אם אתם מכירים \ מה אתם חושבים בכל מקרה אני ממליץ למי שלא מכיר לראות קטעים ב youtube נראה ממש נחמד
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מי יכול בבקשה להסביר לי מזה כול הגירסאות של הarma 2 יש מלא משחקים שיוצאים באותו כותרים והלכתי לאיבוד איתם
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש משחק ממש ישן שממש אהבתי כילד ואין לי שמץ של מושג איך קוראים לו. אני זוכר שהייתי משחק בתור מסוק כלשהו (אני חושב אפצ'י) והיית עושה כל מיני משימות, ויורה טילים וכאלה. וכדי לקחת נגיד דלק או תחמושת היית נעמד מעל איזה חבילה, ואז היה יורד מין חבל כזה עם קרס מהמסוק והיית תופס את זה. מישהו זוכר איך קוראים לו?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.rockpapershotgun.com/2011/08/24/steam-is-offering-refunds-for-from-dust/ במקור UBISOFT אמרו שיהיה צורך בחיבור אינטרנט בהפעלה ראשונה (או לפחות גרמו לקונים לחשוב שזה מה שיהיה), כתוצאה החברה תחזיר כסף לקוני המשחק. זה המחיר שחברה אמורה לשלם על דפיקה של מי שרוצה לקנות את המשחק שלה, בעזרת השם יעשו אותו דבר גם ל BLIZZARD ושוב ל UBISOFT בכל משחק שהם יוציאו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, זה משחק ממש ישן, אני עוד זוכר ששיחקתי את זה על מחשב NEWRON של חבר מתקופת תרפ"ח בערך. משחק מדליק כמו שודדי ים שיש לו משימות, זהו משחק פלטפורמה ממה שאני זוכר, אבל הקטע הוא שהדמות הראשית היא חתול שלבוש בתור שודד ים והאוייבים שלו הם כלבים, אני מחפש את המשחק הנ"ל לאחי כי זה משחק שהוא יאהב. תודה!
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-