משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שכשאתה מקבל כמות מסויימת של אדרנלין נפתחות לפניך כל מיניי תרגילים כמו סלטות,תנועות מהירות ועוד.. אני אישית רק יודע לעשות סלטה (DOUBLE SPACE) אם הינכם יודעים משהו אתם מוזמנים לכתוב כאן ודרך הגב היתי לי עוד שאלה: מה הפקודה בקונסול שאני יוכל לראות את השחקן שלי ממבט שלישי.. בBETA זה היה F4 עכשיו זה לא זה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,תהיתי לעצמי,עכשיו שאנחנו בעידן מאוד מתקדם טכנולגית,ושיש שלטי אקס בוקס 360 למחשב חוטיים אלחוטיים ומה לא,מדוע משחקים כמו WWE כל המשחקי מכות תלת מימד,מכות מתקדם וכו לא יוצאים גם למחשב,הרי זה ידוע שניתן לשחק במחשב כאילו היה אקס בוקס עם טלויזיה וגיים פאד,זה דיי מעצבן שכל הארקיידים המגניבים יוצאים לקונסולות,בעוד שאנשים קונים מחשבי על ב 7000 וכו (כמוני בזמנו).לפני 8 חודשים בערך. השאלה הנשאלת היא האם זה בכדי שרוצים למשוך אנשים לקונסולות?או שפשוט מפתחות המשחקים אומרות לעצמן למי שיש מחשב,לא משחק במשחקים של ילדים וכו? דוגמא נחמדה,יצא המשחק SHANK שממש נהניתי ממנו והחזיר אותי קצת לילדות עם המשחקי מכות, למה לא עוד משחקים כאלה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב (: ברשותי ווינדוס 7 , עם דרייברים מעודכנים , אבל המשחק לצערי מסרב לעבוד. ניסיתי לעשות תאימות גם לXP וגם לויסטה . אך ללא הועיל. אשמח אם תעזרו לי בנידון , אסף (: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כבר מלא זמן משחק מחשב ישן ישן שקוראים לו שיקאגו יש שם מכונית אדומה קטנה וצריך לברוח ממשטרה עם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למי שנולד בשנות ה 80 בטוח זוכר את המשחק הזה... מדובר ב NBA שהיה פרוש על המסך בצורה שהיו רואים רק חצי מגרש בכל פעם, וכדי לראות את החצי השני היה צריך שהכדור יעבור ליריבה. היה בדו מימד אם אני לא טועה וראו את זה מהצד כמו השידורים הרגילים של היום (לא בטוח אם היתה אופציה לשינוי המראה) כמו כן היה גם משחק של תחרות הטבעות מאותם זמנים...אני זוכר שזה היה להיט ולקבל סכום כולל של 45 היה הכי גבוה שמישהו אי פעם הצליח להגיע אצלי במשפחה, הייתה בי גאווה בזמנו ;D למישהו יש מושג על מה אני מדבר?!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם כן, עם איזה אוטו עברתם את ה- Speed Challenge הדפוק הזה בנוואדה מולו? ואם אפשר גם אולי את ההגדרות של הרכב שבהן השתמשתם. אני פשוט כבר לא יודע כמה טוטאל לוס צברתי עם השיט הזה, ואני ממש רוצה לסיים את המשחק. תודה רבה מראש HF
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הי חברים, זה שוב אני. לא יודע אם ראיתם בסרטונים שלי, אולי שמעתם כאן או בפייסבוק או במקומות אחרים, אבל יש כיום תנועה לשימור משחקים ישנים והכוונה היא לא רק לשימור דיגיטלי, אלא לשימור פיזי של הקופסאות, המגזינים שהיו פעם, אפילו מחשבים וקונוסלות ישנות. עכשיו התנועה מפיצה פוסטר שקורא לכולם לא לזרוק סתם משחקים, במיוחד עכשיו בנקיונות החג, ואם מישהו חושב לזרוק משחקים ישנים סתם כי אין לו מקום - אז יש כתובת לפנות אליה. חברי התנועה כבר נסעו את כל המדינה הלוך ושוב בשביל "להציל" משחקים מהשלכה לזבל אז אשמח אם תירתמו למאמץ, ספרו לחברים ותוודאו שאף אחד לא זורק סתם משחקים לזבל. המשחקים הישנים הם העבר שלנו - והמשחקים החדשים הם הנוסטלגיה העתידית שלנו. אנחנו צריכים לשמור עליהם! חג שמח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז הNFS 1 כול הזמן חכיתי לשנה הבאה למשחק הבא,NFS 3 סימל תחילת השימוש במאיצים הגרפים,NFS4 המשיך את זה למרות שלא אהבתי אותו,NFS5 נתן לנו את כול המכוניות הפורשה, ואיזה תענוג זה היה לנסוע בכביש רחב עם פורשה ישנה עם הגה רוטט-תענוג, NFS6 הציג גרפיקה מתקדמת, אולם לא הצליח להדעתי במשחקיות שלו,לא היה מנוע נזקים, לא ראו את באוטו מבפנים שכול כך תורם למציאות, אולם NFS UNDERGROUND ואוו איזו גרפיקה, שיפורים, מגניב ביותר,כול נהנתי למרות שלא היה מודל נזקים ועוד פעם לא ראו את האוטו מבפנים היה לאחד הכותרים שהכי נהנתי ממנו.מעניין מה יהיה הכותר הבא שאלתי. עוד פעם שיפורים? אז נתנו גימיקים כמו עיר חופשית חיפוש מירוצים, עדיף שהיו עושים אם כבר חבילת הרחבה.ואז עכשיו עוד פעם שיפורים? נו אז יש גם …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות משחק חדש עבור MultiPlayer ואני מתלבט בין שני המשחקים האלה... איזה משחק מבין שני אלה יותר 'חזק' במולטי? במי כדאי להשקיע? במי הייתם בוחרים? תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Reach max-performance while gaming by re-arranging computer resources and terminating unnecessary system and non-windows services. Real-time detection of CPU, disk space, and memory usage to optimize your PC for gaming performance. EZ Game Booster provides disk defragmentation as optimizes it by intelligently streamlining your files based on using frequency. Over 50 helpful tweaks for your network, cores unparked, system speed, and system stability. Most gamers gain 10-30% performance increase in all games or programs. System Requirements: Microsoft Windows 10, 8/8.1, 7 with Service Pack 1, XP with Service Pack 3, Vista with Service Pack 2 (…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני MaLaWaH - כרגע מנהל גאטרים שאחראי בעיקר על MW3 . בתאריך 9.3 יצאתי לחופשה לשבוע .. כשחזרתי שמעתי שרץ רק גאטר אחד בודד בשבוע ולא נרשמו מספיק קבוצות לקאפ אז ביטלו גם תקאפים ב MW3 עד להודעה חדשה.. אני רוצה לנסות להחזיר את MW3 למפה , במיוחד תקאפים השבועיים. אשמח אם כל מי שבעד , יגיב פה וירשום פה תקבוצה שאיתו הוא יוכל להרשם לקאפ ב MW3 (אם יהיו מספיק קבוצות, יתקיים קאפ) . בנוסף לכך, אשמח אם עוד אנשים יבואו לגאטרים ב MW3 כדי להחזיר את פעילותו של משחק זה. תודה רבה ושבוע טוב. קבוצות רשומות (צריך 4 מינימום רצוי מעל 5) : Plug & Play TheMafia [ATTACH=CONFIG]5529[/ATTACH]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בעשרות רבות של משחקים אז יקח לדף קצת זמן להיטען עם התמונות http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24145969 תהנו!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כשהתחלתי את המשחק הוא בדק לי את המערכת וקבע את ההגדרות לפי המחשב כ Medium. הרצתי את המבחן ויצא לי 11 FPS בממוצע, דבר שלא הייתי מרוצה ממנו. המחשב שלי הוא AMD 64 3200 1024mb DDR Kingston Powercolor FX5600XT זה בערך מה שחשוב אני מניח, חרא כרטיס מסך אבל לא כזה עתיק. מישהו יכול לתת לי Custom Settings בשביל מחשב סבבה עם חרא כרטיס מסך, שאני יוכל להנות מFPS סביר וגרפיקה שהרמה שלה בינונית מינוס? תודה לעונים :]]
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים , התקנתי את המשחק , בסוף ההתקנה קופצת לי הודעה כדי לשחק במשחק אתה צריך לקנות אותו , מה אפשר לעשות שהמשחק יעלה ? יום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם EA החליטו לפנק ולתת את סימס 2 וכל ההרחבות בחינם כל מה שאתם צריכים לעשות זה זה: (תמונות של התהליך מצורפות) 1. להכנס לאוריגין 2.להפעיל קוד מוצר 3.להכניס את הקוד הבא (אני ישים אותו בצורה שתוכלו פשוט להעתיק): I-LOVE-THE-SIMS 4.להוריד ולהנות 5.להעביר לחברים מצטער שכל התמונות נלקחו ממק ולא ממחשב שמריץ וינדוס בגלל שבזמן הכנת ה׳׳מדריך׳׳ הזה המחשב שהיה ברשותי הוא מק אך התהליך תקף גם על מחשבי וינדוס ואפשר לשחק במשחק רק במחשבי וינדוס [ATTACH=CONFIG]6401[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6402[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6403[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]6404[/ATTACH] תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, האם יש אפילו שמועות שהולך לצאת משחק חדש נוסף בסדרה? האחרון היה פשוט גרוע ברמות. קצר מאוד ולא מספק. ספויילר: כמו כן, לפי הסוף. כנראה שאמור להיות. מה אתם אומרים? והכי גרוע, עדיין לא הבנתי למה הוא הרג את לוסי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו משחק ב DLC הזה לא יודע מה קרה לי , אבל נתקעתי כבר על ההתחלה בספריה לא ברור לי מה עליי לעשות עם ה ספרים ואינדקס הספרים מישהו יכול לתת טיפ ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק מקורי כמובן. רשום לי שיש לי בעיה בחיבור,ברשת. 1 יש לי ראוטר - האם עלי לפתוח פורטים ? ואם כן אז איזה כי יש מלא שרתים ואני לא אפתח מלא מלא פורטים. 2 שמעתי שיש שרת ישראלי טוב,איזה הוא ואיזה פורט לפתוח (אם צריך כמובן) ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות הקשה באיזו קונסולה לבחור כדי לחסוך לסכום המתאים והנה השאלה: 1. אני יודע שלXBOX יש את ה XBOX LIVE השאלה היא האם זה עולה כסף לשחק נגד אחרים (ברשת LIVE)? 2. כנ"ל לגבי ה PS 3? 3. כנ"ל לגבי ה WII תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gamefocus.ca/news/11341
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-