עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוקי, אז התקנתי את הסימס 2 שלנו על המחשב שלי שהוא יחסית חדש והמשחק לא רץ אחרי ההתקנה- הוא נותן לי ארור של משהו משהו דיירקט איקס 9 שלא מותקן לי או משהו כזה. לעומת זאת במחשב הישן שלנו שבן איזה 5 עם פנטיום 4 המשחק רץ נהדר ואין בעיות. מישה יכול לומר לי מה הבעיה? כי ניסיתי להתקין פעם דיירקט איקס 10 וזה התקין אם איני טועה ומשום מה היום אחרי זמן מה שניסיתי מקודם את המשחק ועכשיו אחרי שאני חושב שהתקנתי המחשק לא רץ.. דאגתי לתמונת סקרין שוט של ה-EROR שהוא נתן לי.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לגלות מה הבעיה או במה שגיתי, הרבה תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by LIOR42,

מישהו יודע עם הם מיתכוננים להוציא איזה משחק בקרוב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני לא מתכוון לקז'ואליים, אלא למשחקים כמו GTA הראשון ו- POP Sands of time ששוחררו לרשת להורדה חינמית בצורה חוקית ע"י החברות המפתחות/מפיצות. אתם יכולים להביא לי גם משחקים משנות ה-90 וגם משנות האלפיים. אשמח לכמה שיותר תגובות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ranyr,

טוב אני אפתח בזה שלפני שקניתי את המשחק קראתי כמה ביקורות וראיתי כמה SCREENSHOTים וקיבלתי המלצה מחבר שקנה את המשחק מכל זה המשחק עשה רושם מצוין ומה שעצר בעדי היה שלא היה לי די וי די... עד שבסוף הלכתי וקניתי במיוחד בשביל המשחק... המשחק רץ על הגדרות בינוניות על המפרט שלי ונראה יפה מאוד הסאונד טוב למשחקיות היתי נותן 8 מ- 10 אבל: 1. נתחיל מזה שכשהמשחק עולה יש בערך 40-50 שניות של attributes שאי אפשר להריץ וזה מאוד מעצבן כבר בפעם הראשונה 2. כל רגע שאני מבלה בממשק של הסרברים הוא רגע קשה... אני מדבר עם מישהו ואנחנו מסכמים על סרוור מסוים ואז הוא רואה אותו ואני לא... והרבה פעמים הוא פשוט נתקע בלי שם סיבה 3. כל עידכון של המשחק שוקל בסביבות ה 150 200 מגה (לא ברור אם זאת נקודת זכות אב…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. או אולי יש איזשהו קראק שיאפשר לשחק ברשת!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by MISTER WEB,

מישהו יודע מתי יוצא GTA3? אם מישהו מוצא אותו שיגיד לי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כל סוג של משחק :-\

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lmlm,

שלום יש לי התלבטות הקשה באיזו קונסולה לבחור כדי לחסוך לסכום המתאים והנה השאלה: 1. אני יודע שלXBOX יש את ה XBOX LIVE השאלה היא האם זה עולה כסף לשחק נגד אחרים (ברשת LIVE)? 2. כנ"ל לגבי ה PS 3? 3. כנ"ל לגבי ה WII תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, עכשיו רק שמתי לב שאולי אני לא בקטגוריה הנכונה (עריכה) - בעיקרון אני רוצה לקנות משחק. מצטער אם טעיתי בפורום. אני מעוניין לבצע קנייה ראשונית מהאתר ShopTo (ובכלל מחו"ל). בגלל שזו קנייה ראשונית וקראתי באינטרנט על דבר כזה שניקרא VISA נטען שקונים מהדואר. השאלה שלי האם זה אפשרי להישתמש בויזה נטען באתר ShopTo ? במיוחד כשזו קנייה ראשונית? כשראיתי את אחד השלבים מצאתי שרשום שמה את הקטע הבא: "Until you complete two orders your billing address will also be used as your delivery address." אם כך, הם לא מתכוונים לכך שהכתובת שבעצם מופיעה על הכרטיס אשראי ב2 ההזמנות הראשונות היא הכתובת שאלייה תועבר החבילה? אם הבנתי נכון VISA נטען הוא אנונימי אז אני משער שלא יופיע שמה הכתובת (אף …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shimmi1982,

היי, קיבלתי כמתנה שני בקרי GAME PAD XBOX FOR WINDOWS. עשיתי חיפוש בפורום - התוצאות מאוד ישנות. אני מחפש משחקים שניתן לשחק בהם 2 אנשים בין אם בCO-OP ובין אם אחד נגד השני. אני יודע שקיים די מחסור בכותרים משובחים אך עדיין יש. דגשים: לא HOTSEAT למיניהם - שתהיה משמעות לעובדה שיש שני בקרים. לא אמולטורים למיניהם , המשחקים שם מאוד ישנים , וגם החדשים באיכות ויזואלית ירודה. אפשר גם משחקי CASUAL כל עוד יהיו ברמה גראפית מסבירת פנים (לא תמיכה ברזולוציה של עד 800X600 שתימרח על 37"). משחקים שכבר נתקלתי בהם: PES למיניהם (שונא כדורגל לכן הם לא רלונטיים). GEARS OF WAR גרסאות הLEGO למיניהם (אינדיאנה ג'ונס/מלחמת הכוכבים וכו'). שמעתי שיש איזה משחק טניס לשינ שחקנים NFS הישנים (לא רלונטיים, ישנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by fano,

http://www.twitch.tv/paraaa

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RAPIDFIRE,

מישהו משחק ב DLC הזה לא יודע מה קרה לי , אבל נתקעתי כבר על ההתחלה בספריה לא ברור לי מה עליי לעשות עם ה ספרים ואינדקס הספרים מישהו יכול לתת טיפ ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Zeev86,

עריכה: מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פירוט על איך המכשיר עובד, אולי זה יעניין פה אנשים וישנה את דעתם לטובה (חתימת העצומה) איך עובד המכשיר? במכשיר יש שעון, כשאתם לוחצים על כפתור, הוא מחשב את הזמן מרגע יציאת המשחק עד לרגע הזה, ואת התוצאה משנה לקוד לפי אלגוריתם, ייחודי לכל מכשיר, כך שלא ניתן לצפות מראש איזה קוד יופיע לכם בצג המכשיר. מכיוון שהחישוב מתבצע לפי דקות, הקוד שקיבלתם זמין לכם רק לדקה הקרובה, והוא מופיע על צג המכשיר וגם בשרתי blizzard. כשתתחברו בהצלחה למשתמש שלכם, תופיעה לכם הודעה נוספת, ובה תתבקשו להזין את הקוד שמופיע על צג המכשיר. אין שום חיבור לUSB, שום שליחת נתונים מחוץ למכשיר. אין דרך לפרוץ אותו, אם פותחים את המכשיר הוא "מתעדה" ונהרס. היי. אני לא כל כך פעיל בחלק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mc_elad,

באיזו חנות כדאי יותר לקנות??(gta iv, football manager 09 ועוד...) יותר כדאי = יותר זול!,וכמובן מדובר על משחקים מקוריים. אני אישית גר במרכז אז אם אפשר המלצות על חנויות במרכז יקלו עלי... אם יש חנויות לא מהמרכז גם טוב- לחברה שהם גרים בדרום\צפון\מקום אחר... ותודה מראש לממליצים...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מישהו בדק את הדמו הזה שמתי אותו על המקס של המישחק והוא רץ על 10 fps זה הגיוני אפילו פאר קריי לא רץ ככה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by m_k,

??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by papkin,

מקווה שזה המקום לשאול שאלה מסוג זה אבל בשלב הראשון יש אתצ הקטע הזה שאתה נתלה על אחד הקרונות אחרי שמפםוצצים פצצה ואיך אני מטפס משם כל קומבנצית כפתורים לא עזרה לי מקש הקפיצה עושה כאילו קופץ ואז שוב נופל ככה 3 פעמים עד שנופל מהרכבת איך עברתם את השלב?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%91%d7%95%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%9c%d7%9c-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחרי חצי עשור של שקט תעשייתי סדרת משחקי הפשע חוזרת ובגדול, היישר אל העולם התחתון של שנות השישים בארצות הברית לכתבה: http://hwzone.co.il/עידן-חדש-של-פשע-mafia-3-נחשף-רשמית-עם-משחקיות/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מחפש משחק בסגנון של ra3 או שר הטבעות 2 ושיהיה באיכות גרפיקה לא פחות מהם . ומשחקי יריות בסגנון של קריסיס או של cod אבל שיהיה גרפיקה טובה ולא משחק ישן .יש לי כרטיס hd4770 ואני רוצה רזולוציה חזקה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by RAPIDFIRE,

מישהו יודע פרטים על S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat שווה ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by the cube,

מדובר בגירסת Steam אחרי שאני מפעיל את המשחק דרך Steam, נפתח לי החלון של Uplay. אני לוחץ Play, ואז המסך נהיה שחור והמשחק לא עולה. פתחתי את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) והוא רושם שהמשחק לא מגיב. הסרתי את המשחק ומחקתי ידנית את התיקייה של Uplay, התקנתי הכל מחדש ועדיין הבעיה נשארת מדובר במחשב חדש כך שלא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים עם Uplay (היה לי AC2 ונספחיו במחשב הקודם) עדכנתי דרייבר ל 12.10 ועדיין לא עובד. ביטלתי cloud synch, גם זה לא הבעיה האם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? אודה לכל עזרה שתוכלו לתת עדכון - הבעיה נפתרה ביטלתי את האפשרות של in game overlay, ועכשיו זה עובד בסדר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mischa_barton,

שלום, כשהתחלתי את המשחק הוא בדק לי את המערכת וקבע את ההגדרות לפי המחשב כ Medium. הרצתי את המבחן ויצא לי 11 FPS בממוצע, דבר שלא הייתי מרוצה ממנו. המחשב שלי הוא AMD 64 3200 1024mb DDR Kingston Powercolor FX5600XT זה בערך מה שחשוב אני מניח, חרא כרטיס מסך אבל לא כזה עתיק. מישהו יכול לתת לי Custom Settings בשביל מחשב סבבה עם חרא כרטיס מסך, שאני יוכל להנות מFPS סביר וגרפיקה שהרמה שלה בינונית מינוס? תודה לעונים :]]

24. Started by MATTAN,

היי מה המצב אחים שלי רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות Ps2 או xbox במחיר של עד 800 ש"ח אפשר חנויות גם מהארץ וגם מחו"ל,אבל עדיפ מהארץ תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ניב1,

נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים