עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by cganir,

טוב. אחרי ציפיה ארוכה ומותחת ביותר.... אני חייב לציין - המשחק פשוט מדהים ! אין מה להשוות לדמו ! מסכים חדשים, תמונה חדה וברורה, איזה כיף !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אם כן, עם איזה אוטו עברתם את ה- Speed Challenge הדפוק הזה בנוואדה מולו? ואם אפשר גם אולי את ההגדרות של הרכב שבהן השתמשתם. אני פשוט כבר לא יודע כמה טוטאל לוס צברתי עם השיט הזה, ואני ממש רוצה לסיים את המשחק. תודה רבה מראש HF

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מחשב חדש : amd 2500 xp 500 DDR radeon 9600 pro ניסיתי לשחק UNT4 אבל כל הזמן יש תקיעות, הכוונה היא שכאשר אני לוחץ קדימה הוא ממשיך כמה שניות אחרי שאני מרים את היד. זה התחיל רק כאשר התקדמתי בשלבים וכשיש יותר מ3-4 דמויות על המסך. הורדתי את הגדרות הגרפיקה לנמוכות ביותר. והורדתי גם את הדריבר הכי חדש לכרטיס. מה יכולה להיות הבעיה ? אין לי בעיות עם משחקים אחרים ... תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי עניין קצת מוזר שאני משחק מולטי. המון פעמים אני שם לב שיש לי דיליי של לפחות חצי שניה בין מה שאני רואה לבין מה שהשחקנים רואים. קורה לי ה-מ-ו-ן פעמים שאני רץ במפה ואני רואה מישהו מולי (די קרוב) וישר אני מרים את הרובה ויורה, אבל איך שאני משחרר כדור אחד הוא כבר הורג אותי. אני לא מתבכיין או משהו אבל שאני רואה את הKILLCAM אני רואה שאצלו הוא ראה אותי כמה רגעים לפני ופשוט ירה עלי בגוף (אפילו לא הדשוט). יש פעמים שזה ממש כבר מגוכך. אני זוכר פעם אחת מישהו רדף אחרי אז נכנסתי מאוחרי פינה וישר התכופפתי מאחורי חבית שהיתה שם כדי לתפוס אותו שהוא יוצא מהפינה. איך שראיתי אותו (חיכיתי לו אז הרובה שלי כבר היה מורם) ישר התחלתי לירות אבל הוא הרג אותי מהר. ובKILLCAM אני רואה שהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Lynch,

ממתי גם סינים ועוד ב PS3 משחקים בחוקי ESL ?

6. Started by TheHacker,

שלום שרת חדש עלה לאוויר קוראים לו STI Israeli Clan Server All Welcome נשמח עם תיכנסו. יום טוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by David :o,

5V5 ODC 3# החוקים של ה - ODC: *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השני…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. או אולי יש איזשהו קראק שיאפשר לשחק ברשת!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by assaf990,

שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

שמעתי שכשאתה מקבל כמות מסויימת של אדרנלין נפתחות לפניך כל מיניי תרגילים כמו סלטות,תנועות מהירות ועוד.. אני אישית רק יודע לעשות סלטה (DOUBLE SPACE) אם הינכם יודעים משהו אתם מוזמנים לכתוב כאן ודרך הגב היתי לי עוד שאלה: מה הפקודה בקונסול שאני יוכל לראות את השחקן שלי ממבט שלישי.. בBETA זה היה F4 עכשיו זה לא זה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by doorman,

יש לי Geforce2 GTS, כשאני מפעיל את המשחק הוא רושם לי הודעת שגיאה שחסר קובץ glide2x.dll (אני מתאר לעצמי שזה קשור ל driver של וודו). עשיתי חיפוש באתרי FTP ומצאתי קובץ כזה, עכשיו הוא עדיין נותן לי error אבל לא רשום כלום בתוך החלון. המשחק עולה למרות ה- error אבל הוא פועל לי בחלון קטן (אני לא יכול להגדיל אותו על כל המסך). למישהו יש מושג איך אפשר לפתור את זה ולהגדיל ל- full screen ? תודה The Doorman

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המשחק זה זה הגה אדום כזה אפשר לקרוא לקרוא לזה קונסולה... זה היה דשבורד עם מסך והיה מכונית נוסעת... משחק וידאו ישן.... בבקשה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by L1ron,

שלום , יש לי מחשב חדש שמסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. בבקשה תנו לי שמות של המשחקים הכי חדשים שיש לי את הגרפיקה הכי טובה? ז'אנר פתוח להכל , רק לא משחקי ספורט ומכוניות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Outer Worlds, היצירה החדשה של סטודיו Obsidian (אשר העניק לנו גם את Knights of the Old Republic 2 ו-Neverwinter Nights 2) תנסה להחזיר את משחקי התפקידים לאופנה לכתבה

15. http://rockstargames.com/grandtheftauto4/ http://ir.take2games.com/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=195753 חוץ מאלה לא ידוע לי על עוד מידע. אבל לפי התאריך הרחוק מאוד אפשר להבין שהם יפעילו את המשחק על מנוע חדש =

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DivineS,

מהיום 12.2.2013 ESL לא יאפשרו למי שמשתמש ב FOV CHANGER אחר משלהם לשחק ב ESL, זאת אומרת שמי שמשחק עם משהו אחר מקבל באן. http://www.esl.eu/eu/codghosts/news/233518/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by idobh2,

שלום לכולם! מישהו יוכל להמליץ לי על משחקים שיתאימו לילד בן שלוש? לא משהו כבד מדי... דברים קלילים תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by CoSmoC,

אהלן.. לאחרונה קניתי מחשב חדש מבוסס SB עם 4 ג'יגה ראם וHD6950... לאחרונה קניתי את GTA IV כדי לגלות שהוא עובד עם מלא מלא מלא באגים בגרפיקה זו תקלה מוכרת?? יש דרך לפתור את הבעיה??? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by STRENGTH,

אני משחק במשחק POSTAL 2 ואני לא ממ הבנתי איך משחקים לאיפה אני צריך ללכת? הלכתי לקנות חלב והוא לא רוצה להביא לי חלב אז הלכתי לדלת אחת ושם היו אישות משוגעות שצורחות ''לולולו'' אתה יודעים כמו המרוקאים חחח אבל לא יכלתי להרוג את כולם כי אין לי רובה.. בקיצור מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בבקשה :-\

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tronado,

מישהו הצליח להפעיל את המשחק על הויסטה? אני מקבל שגיאה מספ' 1275. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פיתרון.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by הדוד משה,

לאור המבצעים בסטים השבוע, חשבתי לעצמי שזה בדיוק הזמן להשלים פערים. אז קניתי את פורטל. אבל לאחר כל ההורדה וההתקנה, פורטל לא עולה. הוא מראה לי שהוא מסתנכרן עם השרתים וכל זה, אבל בסוף- לא עולה. אחרי שהוא מסיים את הסינכרון, לא נראית כל עליה בצריכת הזיכרון של סטים, אבל אולי הוא כן רץ, רק על פרוסס נפרד. מישהו יודע מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by danield51,

אהלן חברה אני כרגע משתמש באימיול להוריד משחקים אם יש לכם אתר להורדה מהירה של המשחקים דרך האמיול אני אשמח אם יש לכם תוכנה אחרת שאתם מורידים איתה שהיא מהירה יותר אני גם אשמח לקבל ואם אפשר להמליץ על כמה משחקים.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו שמתי לב שיש הרבה אנשים פה שמשחקים BF2 וחשבתי אולי ניפתח קלאן משלנו? [לא חייב סידיקי מקורי]. עכשיו אין לי מקורי כי החזרתי תמישחק לחנות כי הוא לא פעל לי.. AnyWay מי בעד? כול מה שדרוש: את המישחק עצמו. גירסא 1.02. כוח ורצון לשחק רשימת שחקנים: 1.שם:hagaluly איסיקיו: 296-436-671

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. [glow=red,2,300]מכיל ספויילרים[/glow] טוב, היום סיימתי את המשחק ההזוי הזה... נכנסתי לחדר של ה Wish Granter... עמדתי לידו, לחצתי F... פתאום סרטון. "I want the zone to... disappear" רואים דמות בשדה, עומדת, האישונים שלה נעלמים ונגמר הסרטון מה עם Strelok, שלכל אורך המשחק היה לנו Task להרוג אותו? זה קשור איכשהו לסרטון שראו אותו גם שוכב מול ה Wish Granter ומתעלף? איזה מין סיום זה... שמישהו יסביר לי :s05:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.