עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, פרצו לחשבון האוריג'ין שלי. בהתחלה קיבלתי הודעה על שינוי האימייל שמשוייך לחשבון, עם אפשרות ללחוץ על קישור כדי לבטל. אך כשלחצתי על הקישור, הוא הפנה אותי לעמוד של אוריג'ין שכותב שאין אפשרות לסיים את הפעולה. יצויין שפעם ראשונה שלחצתי על הקישור היה רק יומיים לאחר שנשלח אלי המייל. אח"כ גם שינו את הסיסמא לחשבון, וכעת אין לי גישה כלל לחשבון, וגם אני לא מצליח לשלוח איזה מייל או להתקשר עם EA. יש למישהו ניסיון עם זה, או רעיון לפתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by cganir,

טוב. אחרי ציפיה ארוכה ומותחת ביותר.... אני חייב לציין - המשחק פשוט מדהים ! אין מה להשוות לדמו ! מסכים חדשים, תמונה חדה וברורה, איזה כיף !

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לא אכפת לי שישלב בתוכו גם קצת שטח בנוי אבל בבקשה נא לא להציע כאלו שמבוססים על מלחמת העולם 1/2 וגם רצוי שיהיה ריאליסטי מבחינת נשקים , אוייבים וזהו פחות או יותר .... תודה .

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by CDK,

לאחר תקופת החגים יפתח אתר שאליו זקוקים למנהלי תוכן באתר בעלי ידע בגיימינג ובאביזרי גיימינג, מחשבים וכל הנוגע לעיניים. האתר פונה לקהל הגיימרים ובעתיד תיפתח חנות אינטרנטית ובה ימכרו משחקי מחשב, אקס בוקס, סוני פלייסטיישן, אביזרי גיימינג, מחשבים המיועדים לגיימרים ועוד.. אין כל הגבלת גיל או מקום מגורים להנהלת האתר. הידע, הנסיון ואהבת הגיימינג הם החשובים לנו. לכל המעוניינים יש ליצור קשר דרך סקייפ, פייסבוק, אימייל או בפורומים בהם פורסמה ההודעה. אתר דוגמה - CDK

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל. פרטים: Real People clan Public server Israel IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567 mohawk: 212.150.254.3:9153

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. המשחק עדיין חי ובגדול יש טורנירים עם שחקנים מקצוענים אפילו עוד מתקופת הזהב של המשחק. יש קהילה מפותחת מאוד ויצא גם פאץ חדש למשחק בגלל העקשנות של הקהילה לשמור את המשחק הגדול הזה חי. מי יודע איזה הפתעות עוד מחכות לנו! בתקווה WC3 REMASTERED OR WARCRAFT 4!!! אז פתחתי קבוצה שנקראת WC3 Israel ב Discord למי שלא מכיר זה דבר חם מאוד היום. זה הלינק אפשר להוריד את התוכנה למחשב מבלי צורך להיכנס לדפדפן. דיברתי עם Grubby אחד הענקים של המשחק אגב Moon עדיין משחק ברמה מקצוענית האויב הכי גדול שלו. ואמר לי שהיו כמה שחקנים ישראלים לא רעים בכלל אז יאללה בואו ניתן בראש ותצטרפו לקבוצה. יש ב Discord קבוצה שנקראת WC3 Gym https://discorda…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dj_horse,

שלום! בטח רובכם מכירים את הגירסה האחרונה והמעודכנת של סימולטור הטיסה המפורסם של מיקרוסופט. מישהו במקרה יודע האם צפויה לצאת גרסה חדשה לסדרה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.warrock.net שיחקתי במשחק במחשב הישן, לא עבד משהו עקב FPS ממש נמוך. עכשיו אני מוריד אותו שוב, על המחשב החדש, מקווה לראות שיפור רציני ובעיקר הנאה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by imac,

אני מאוד אוהב את Oblivion, Fallout ומשחקים בסגנון הזה שיחקתי Dragon Age 1 + 2 מאוד אהבתי Gothic 3 לא משנה מה אני מנסה לא רוצה לעלות גם אחרי Community patch.. חבל מאוד רציתי לנסות Witcher לא כל כך אהבתי אולי ננסה את 2 עד שיצא Gothic 4 ו-Risen שיחקתי נחמד לא יותר מדיי מה עוד יש שם בחוץ מהשנים האחרונות שפיספסתי אולי? משעמם לי!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by assaf990,

שאפשר להתקין אותו ברשת ביתית, ולשחק מחשב מול מחשב תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. או אולי יש איזשהו קראק שיאפשר לשחק ברשת!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by hattricking,

מישהו מכיר משחק פול שמתנהג על פי חוקי הפיסיקה בעולם האמיתי ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. [glow=red,2,300]מכיל ספויילרים[/glow] טוב, היום סיימתי את המשחק ההזוי הזה... נכנסתי לחדר של ה Wish Granter... עמדתי לידו, לחצתי F... פתאום סרטון. "I want the zone to... disappear" רואים דמות בשדה, עומדת, האישונים שלה נעלמים ונגמר הסרטון מה עם Strelok, שלכל אורך המשחק היה לנו Task להרוג אותו? זה קשור איכשהו לסרטון שראו אותו גם שוכב מול ה Wish Granter ומתעלף? איזה מין סיום זה... שמישהו יסביר לי :s05:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by liram21,

שלום לכולם, אני תמיד משחק במשחק הזה והוא תמיד קורס לי, כל משחק אחר כן עובד .. והמחשב שלי כן צריך לסחוב אותו ואפילו על גבוהה .. (הפעלתי את GEFORCE EXPERIENCE ) והוא שם לי את ההגדרות הכי טובות. והמשחק עדיין קורס!</blockquote> </blockquote>קראתי בגוגל שלא רק לי זה קורה, יש פיתרונות ייעול ?</blockquote>

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Rumikdan,

יאללה תפרסמו את הDPI והSENSITIVITY שלכם בBO2. שלי זה DPI : 600 , Sens :3.5

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by alexrta,

כן כן אני יודע שהמשחק ישן.. אבל אני משועמם עד כדאי יעוש אז החלטתי להתקין היום GTA3 עכשיו אני מחפש מודים בעיקר מודים שישנו לי תמכוניות שמעתי שיש מוד הופך את המכוניות במשחק למכוניות 'כמו במציאות' חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :< אז אני ממש רוצה ת'מוד הזה ועוד מודים שאתם ממליצים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי חברים אני לפני פירמוט.. רציתי לדעת מה לשמור לפני פירמוט של המשחק METRO החדש? בקשר לBF3 אני רק מוריד אותו ואת ההרחבות מאוריג'ן וזהו? את המשחק סיימתי..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by HaimMazor,

משהו פה משחק במשחק הזה ? בשרת US ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by the cube,

מדובר בגירסת Steam אחרי שאני מפעיל את המשחק דרך Steam, נפתח לי החלון של Uplay. אני לוחץ Play, ואז המסך נהיה שחור והמשחק לא עולה. פתחתי את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) והוא רושם שהמשחק לא מגיב. הסרתי את המשחק ומחקתי ידנית את התיקייה של Uplay, התקנתי הכל מחדש ועדיין הבעיה נשארת מדובר במחשב חדש כך שלא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים עם Uplay (היה לי AC2 ונספחיו במחשב הקודם) עדכנתי דרייבר ל 12.10 ועדיין לא עובד. ביטלתי cloud synch, גם זה לא הבעיה האם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? אודה לכל עזרה שתוכלו לתת עדכון - הבעיה נפתרה ביטלתי את האפשרות של in game overlay, ועכשיו זה עובד בסדר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gman_il,

לא ראיתי פה דיון על הנושא. GT נניח נתנו פה אחד ל- MW2 (המשחק הטוב ביותר לכל הקונסולות והמחשב) Gamespot נתנו ל- Demon's Soul. מה דעתכם? מהו משחק השנה? אולי נעשה את זה לפי ז'אנר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by RAPIDFIRE,

מישהו יודע פרטים על S.T.A.L.K.E.R:Call Of Pripyat שווה ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by r1plet,

נתקלתי במשחק הזה במקרה והופתעתי לראות שאין שום ת'רד עליו בפורום. משחק שכאמור לא הצליח במיוחד בגלל העלילה הג'נרית וחוסר המקוריות הן בסינגל והן במולטיפלייר, אך אחרי הצצה בכמה סרטונים - אני חייב לנסות את המשחק בגלל הגרפיקה ומנוע הUNREAL שנראה טוב במיוחד דווקא בכותר הזה. מצד שני - שמעתי על מספר לא מבוטל של אנשים שאהבו את המשחק באותה הרמה שאחרים שנאו אותו. איך המשחק עובד על מחשב "חביב" לימים שלנו: עד שאני לא אשחק בו אני לא אזרוק מילים, אבל מהסרטונים הוא נראה מתחרה לא רע לCRYSIS מבחינה גרפית, והוא הרבה פחות כבד ממנו.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

שמעתי שכשאתה מקבל כמות מסויימת של אדרנלין נפתחות לפניך כל מיניי תרגילים כמו סלטות,תנועות מהירות ועוד.. אני אישית רק יודע לעשות סלטה (DOUBLE SPACE) אם הינכם יודעים משהו אתם מוזמנים לכתוב כאן ודרך הגב היתי לי עוד שאלה: מה הפקודה בקונסול שאני יוכל לראות את השחקן שלי ממבט שלישי.. בBETA זה היה F4 עכשיו זה לא זה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים