משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עם בלעדיות לפלטפורמת ה-GOG נטולת הגנות הקבצים וסגנון שמהווה מחווה ל-Doom ומשחקי פעולה גדולים אחרים מהעבר - זו יצירה נוסטלגית טרייה שכדאי לכם להכיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני צריך בבקשה שמירה של סטוקר מהאזור "Pripyat" אני פשוט רוצה ממש לסיים ת'משחק אבל אין לי זין להתחיל מההתחלה עברתי הרבה ואז התקנתי מחדש.... או אם אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד שמירות גם טוב
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מאמר מאוד מעניין על הנושא שבכותרת http://www.playfuls.com/news_05311_Analysis_Did_Consoles_Kill_the_PC_as_a_Gaming_Platform.html
-
- 39 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ואם מישהו יודע גם מה הדרישות מערכת של המשחקים אז אשמח תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את דום 2 או רק את ה-WAD שלוכי אני חייב אותו
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני נמצא בדיוק בקטע האחרון ואני משתגע!!! אני בדיוק הרגתי את ההיידרה הממוטה ההיא, פתחתי את הדלת הכפולה הענקית ההיא, עליתי במדרגות, ראיתי את הסרט ששולחים טילים בשביל להרוס את כל המבנה התת קרקעי הזה שאני נמצא בו, אני ממשיך ישר, כמעט ונופל עלי איזה פסל, ממשיך עוד עד שאני מגיע לדלת כזאת, לוקח בה ימינה כי זאת האופציה היחידה, ממשיך ישר ועד הסוף כל הזמן ושם נמצא פתח יחידי שהוא לא חסום, אני מנסה להכנס אליו אבל אני כל הזמן מת בו מאיזו סיבה!! קראתי גם ב FAQ וזה מה שאני צריך לעשות אבל אני לא מבין למה אני מת כל הזמן! מישהו עבר את זה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
אי אפשר להעלות את המשחק, שאני מעלה אותו הוא נטען ויוצא לשולחן העבודה ובחלון צ"טים כזה הוא רושם לי... אפשר קצת עזרה אני מיתבאס רצח.....תודה. אני על Q6600 וX1950PRO כך שאין סיבה לבעיה מבחינה חומרתית... ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features: GL_ARB_occlusion_query ******************** --------------- BSE Shutdown ---------------- --------------------------------------------- Shutting down OpenGL subsystem ...releasing DC ...destroying window ...resetting display ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL idRenderSystem::Shutdown() Shutting down performance queries Error during initialization
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מקווה דבר ראשון שזה הפורום המתאים (התלבטתי בין זה לבין פורום תוכנה חח..) אז ככה, היום ניסיתי להיכנס למשחק חדש בפעם הראשונה, אני לוחץ דאבל קליק על האייקון של המשחק ואז נפתח לי מסך שחור ל-3 שניות בערך ואז המשחק יוצא... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה לי רק במשחק הזה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר.. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
Half-Life: Alyx נחשף רשמית - ומתיימר להיות המשחק הראשון ביקום ה-VR שכל אחד ירגיש כי הוא פשוט חייב לשחק בו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
AMA #1 Lynch למי שלא יודע מה זה AMA או מה הקונספט של זה אז ככה - AMA אלו ראשי תיבות של Ask Me Anything והמטרה לקבל זווית ראייה שונה להרבה נושאים שאותו בן אדם מעורב בהם, דעות שלו לגבי החלטות שונות, וגם לקרב ביחד את הקהילה טיפה יותר. בכל שבוע נבחר מישהו מן הקהילה, נציג לו מספר שאלות שהכנתי מראש ובנוסף לכך לכם הקהילה תהיה הזכות לשאול אותו הכל, שאני אומר הכל אני מתכוון לכל דבר לאו דווקא קשור לקוד. כמובן שהשאלות צריכות להיות כפופות לחוקי האתר ואם הוא לא מעוניין אז יש לו הרשות לא לענות. לאחר זמן מה (4-5 ימים) ינעל האשכול ובכל שבוע AMA חדש ! הצג את עצמך אני אביב והשם שלי במשחק זה Lynch, בן 17 מכפר סבא, משחק כרגע ב RiM. מקור הכינוי שלך? פעם קראו לי NonStoPirate ואז חבר אמר לי …
-
- 32 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אינני יודע אם זהו הפורום המתאים, אך אני מחפש אם ישנה דרך להתקין את אחד ממשחקי HOMM (עדיף את 3) על ה - IPAD2. נא לא להציע תחליפים כגון PALM HEROES או לחילופין MIGHT AND MAGIC HEROES KINGDOMS (אשר בהתחלה מאוד התלהבתי עד שהבנתי שזה מצריך חיבור לרשת והמשחק מבוגג ובצרפתית או משהו לפי הביקורות). PLS HELP
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני נמצא ב-palace balcony הגעתי לאחת המרפסות על הקיר יש שני stab dagger אחד מעל השני ,ואני אמור להגיע לראשון ,אבל משום מה הוא גבוה מידי ואני לא מצליח להגיע אליו (דרך אגב אני משחק במחשב) יש תמונה של המקום מצורפת תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://www.fileplanet.com/download.aspx?f=145784 אחד המשחקים היותר מבטיחים השנה וכן זה יהיה פי 100 מ D3
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
(חיפשתי בסטיק של משחקים אבל יש שם משחקים לפני 200 שנה) אוקיי, אני רוצה המלצות למשחקי יריות מגוף ראשון. בסגנון של המשחק Far Cry... (משחק אחד הגדולים, אני סיימתי אותו בלי צ'יטים!) שמעתי משהו על המשחק CLACK שהוא נדיר וחיפשתי הורדה ולא מצאתי ולא יזיק אתר (בעברית) שעושה כתבות על משחקים חדשים שעומדים לצאת ויש בו רשימות של משחקים לפי ז'אנרים
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשלב hidden allies (זה מה שרשום בשמירה) יש קטע עם מאוורר גדול בגג המערה שצריך לעבור דרכו ו4 עמדות שעובר דרכם חשמלמהתחתית דרך העמדה ולמאוורר באחד מהם המחשבים לא עובדים ולא עובר דרכו חשמל איך אני עובר את הקטע הזה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/video/x19vjqc_titanfall-gameplay_videogames?start=14
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
5Vs5 ODC #1 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה ע…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ריציתי לדעת איך אני יכול לשחק בDUKE 3D ברשת עם עוד אנשים אחרי שהתקנתי את המשחק. ואם כבר מדברים על המשחק הזה אז, הוא עובד בכלל על WINDOWS XP?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שבטח כבר מליון פעמיים שאלו את זה שמתי לב לפני ששאלתי עברתי פה יותר מעשרים דפים אבל לא מצאתי את התשובה יש לי חלונות אקס פי כרטיס מסך 4500 וודו פנטיום 4 1600 זיכרון כ500 ומשהו ואני לא מצליח לראות כתוביות במשחק כניראה יש איפה פץ או משהו כזה והבן שלי שיגע לי תמוח אני מבקש אם מישהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל מי שינסה להסביר או לכוון
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אומרים שמשחקים שפועלים על דיירקס 10 אמורים לרוץ יותר מהר מאשר משחקים שפועלים בדיירקס 9...עכשיו,אם למשל יש לי כרטיס מסך תומך דיירקס 10 ואני ישחק בקרייסיס אז המשחק ירוץ יותר מהר כשהוא על הגדרות של דיירקס 10 מאשר כשהוא על הגדרות של דיירקס 9(אע"פ שהוא יראה פחות טוב מן הסתם...)?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
תקוע לי המשחק בשלב 15 בלבד אפילו כשמריץ על הגדרות נמוכות עם 4600 נ.ב בשאר השלבים זה עולה יופי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-