עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by liav12,

למי שנולד בשנות ה 80 בטוח זוכר את המשחק הזה... מדובר ב NBA שהיה פרוש על המסך בצורה שהיו רואים רק חצי מגרש בכל פעם, וכדי לראות את החצי השני היה צריך שהכדור יעבור ליריבה. היה בדו מימד אם אני לא טועה וראו את זה מהצד כמו השידורים הרגילים של היום (לא בטוח אם היתה אופציה לשינוי המראה) כמו כן היה גם משחק של תחרות הטבעות מאותם זמנים...אני זוכר שזה היה להיט ולקבל סכום כולל של 45 היה הכי גבוה שמישהו אי פעם הצליח להגיע אצלי במשפחה, הייתה בי גאווה בזמנו ;D למישהו יש מושג על מה אני מדבר?!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Deus Ex: Mankind Divided הוא פרק מרכזי רביעי בסדרת הסייברפאנק המהוללת, שמפותח למחשב ולקונסולות ה-HD. צפו בטריילר הראשון בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%93%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%94%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-deus-ex-%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by alexrta,

כן כן אני יודע שהמשחק ישן.. אבל אני משועמם עד כדאי יעוש אז החלטתי להתקין היום GTA3 עכשיו אני מחפש מודים בעיקר מודים שישנו לי תמכוניות שמעתי שיש מוד הופך את המכוניות במשחק למכוניות 'כמו במציאות' חיפשתי בגוגל ולא מצאתי :< אז אני ממש רוצה ת'מוד הזה ועוד מודים שאתם ממליצים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by LIOR42,

מישהו יודע עם הם מיתכוננים להוציא איזה משחק בקרוב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, פרצו לחשבון האוריג'ין שלי. בהתחלה קיבלתי הודעה על שינוי האימייל שמשוייך לחשבון, עם אפשרות ללחוץ על קישור כדי לבטל. אך כשלחצתי על הקישור, הוא הפנה אותי לעמוד של אוריג'ין שכותב שאין אפשרות לסיים את הפעולה. יצויין שפעם ראשונה שלחצתי על הקישור היה רק יומיים לאחר שנשלח אלי המייל. אח"כ גם שינו את הסיסמא לחשבון, וכעת אין לי גישה כלל לחשבון, וגם אני לא מצליח לשלוח איזה מייל או להתקשר עם EA. יש למישהו ניסיון עם זה, או רעיון לפתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. טוב אז אני פותח תרד חדש בלי הקפצות... למרות שקודם לא ניסיתי להקפיץ פשוט לא השתמשתי בעריכה... אני הייתי רוצה לדעת מהן שיטות השידור של הפליי סטיישן והאקס בוקס לפי היצרנים אם משהו יודע איפה אני יוכול למצוא את זה אני אודה לו. כמו כן הייתי רוצה לקבל ממכם רשמים מה עדיף ולמה? והאם אתם מכירים מכשיר שממיר שיטות שידור מאמריקאית לאירופאית? הנה אפילו וידאתי שאני יכול לערוך...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מישהוא יודע איפה אפשר למצוא את ה Trainer לGTA Vice City תודה לעוזר......................................

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ranyr,

טוב אני אפתח בזה שלפני שקניתי את המשחק קראתי כמה ביקורות וראיתי כמה SCREENSHOTים וקיבלתי המלצה מחבר שקנה את המשחק מכל זה המשחק עשה רושם מצוין ומה שעצר בעדי היה שלא היה לי די וי די... עד שבסוף הלכתי וקניתי במיוחד בשביל המשחק... המשחק רץ על הגדרות בינוניות על המפרט שלי ונראה יפה מאוד הסאונד טוב למשחקיות היתי נותן 8 מ- 10 אבל: 1. נתחיל מזה שכשהמשחק עולה יש בערך 40-50 שניות של attributes שאי אפשר להריץ וזה מאוד מעצבן כבר בפעם הראשונה 2. כל רגע שאני מבלה בממשק של הסרברים הוא רגע קשה... אני מדבר עם מישהו ואנחנו מסכמים על סרוור מסוים ואז הוא רואה אותו ואני לא... והרבה פעמים הוא פשוט נתקע בלי שם סיבה 3. כל עידכון של המשחק שוקל בסביבות ה 150 200 מגה (לא ברור אם זאת נקודת זכות אב…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by יוסי111,

שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים תמשחק ולא יצא לי הכי לשחק בו... אבל נתקעתי בקטע ממש הראשון שאני צריך לצלם את קייט לחבר איזה משו כמו שמחולק ל- 3 חלקים ניסיתי לצלם תיד שלה שהיא לוקחת תכוס שתיייה במטוס עם אתם זוכרים... אבל לא לא מצליח לעשות כלום מה עושים שמה בבקשה זה מעצבן הקטע הזה?[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:21:12 מישהו?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by imac,

אני מאוד אוהב את Oblivion, Fallout ומשחקים בסגנון הזה שיחקתי Dragon Age 1 + 2 מאוד אהבתי Gothic 3 לא משנה מה אני מנסה לא רוצה לעלות גם אחרי Community patch.. חבל מאוד רציתי לנסות Witcher לא כל כך אהבתי אולי ננסה את 2 עד שיצא Gothic 4 ו-Risen שיחקתי נחמד לא יותר מדיי מה עוד יש שם בחוץ מהשנים האחרונות שפיספסתי אולי? משעמם לי!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by idanpc,

הוא רושם משהוא במסך כחול אמרו לי להורד איזה שהוא משהוא כדי שזה יעבוד אבל אני לא יודע מאיפה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחפש כבר מלא זמן משחק מחשב ישן ישן שקוראים לו שיקאגו יש שם מכונית אדומה קטנה וצריך לברוח ממשטרה עם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. בתגובה לירידת הערך של הרובל הרוסי, חברת Valve לא מאפשרת למשתמשים לקנות משחקים ב-Steam מאיזורים גיאוגרפיים שונים בצעד שמצד אחד מגן על יוצרי המשחקים ומצד שני פוגע במשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%96%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91-steam-%d7%aa%d7%9e%d7%a0%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by slip,

איך שהבנתי יש בוטים או משהו אבל כמה בוטים שלא הורדתי אף אחד מהם לא הצליח.מישהו יודע עם מה ואיך לעשות SINGLE PLAYER מול המחשב בCOUNTER STRIKE 1.6

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ZXY1,

שלום אני חדש פה בפורום אז תתחשבו בי כמו בנהג חדש [נהג חדש] אני מחפש אתרים אם דמואים או משחקים מלאים רוב האתרים שאני נכנס אליהם ממה שהמחשב נותן רוב הלינקים של הדמואים לא עובדים מי יכול להמליץ על אתר שיש בו את רוב הדמואים של המשחקים החדשים והלינקים עובדים תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MishaK,

אם אתם מתעניים בקונסולות ומתים לדעת שמועות/עובדות חדשות על ה-PlayStation 3 אשר נמצא כבר בתהליכי עבודה ע"י Sony - הת'רד הזה במיוחד בשבילכם. בחיפושי אחרי חדשות מעניינות היום וחומר לקריאה מאצתי את הידיעה הבאה אשר כוללת בתוכה את כל השמועות הקיימות על ה-PS3: המעבד הראשי יקרא Cell וייוצר ע"י IBM ב-0.10micron וירוץ במהירות 3GHz, ה-Floating-Point Performance (מישהו מוכן להסביר לי מה זה בבקשה?) יעמוד על 196GFLOPS, מספר הפעולות לשניה שהמעבד יוכל לבצא יהיה כ-2 טריליון, יאפשר 2 מיליארד פוליגונים (Polygons) לשניה. כמות הזיכרון תיהיה 512MB עם רוחב פס של 24GB/s. המעבד המשני (לתמיכה במשחקי PS2) ייצור ב-0.13micron וירוץ במהירות של 300MHz או 375MHz (לבחירתכם). המעבד הגראפי (GS3 (Graphics …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by TheHacker,

שלום שרת חדש עלה לאוויר קוראים לו STI Israeli Clan Server All Welcome נשמח עם תיכנסו. יום טוב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי עניין קצת מוזר שאני משחק מולטי. המון פעמים אני שם לב שיש לי דיליי של לפחות חצי שניה בין מה שאני רואה לבין מה שהשחקנים רואים. קורה לי ה-מ-ו-ן פעמים שאני רץ במפה ואני רואה מישהו מולי (די קרוב) וישר אני מרים את הרובה ויורה, אבל איך שאני משחרר כדור אחד הוא כבר הורג אותי. אני לא מתבכיין או משהו אבל שאני רואה את הKILLCAM אני רואה שאצלו הוא ראה אותי כמה רגעים לפני ופשוט ירה עלי בגוף (אפילו לא הדשוט). יש פעמים שזה ממש כבר מגוכך. אני זוכר פעם אחת מישהו רדף אחרי אז נכנסתי מאוחרי פינה וישר התכופפתי מאחורי חבית שהיתה שם כדי לתפוס אותו שהוא יוצא מהפינה. איך שראיתי אותו (חיכיתי לו אז הרובה שלי כבר היה מורם) ישר התחלתי לירות אבל הוא הרג אותי מהר. ובKILLCAM אני רואה שהו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by PCguy,

יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000 לוח NEO2 PLATINUM----MSI כרטיס ראדאון 9600 SE win xp +sp2 ובכל זאת הפיפא 2005 שהתקנתי והסרתי מס פעמים נורא איטי פרט למשחק עצמו כל השאר בסדר גמור{ כלומר שלב בחירת הקבוצה--המערך --- הכל עובד יופי} מישהו יודע משהו על הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. המשחק זה זה הגה אדום כזה אפשר לקרוא לקרוא לזה קונסולה... זה היה דשבורד עם מסך והיה מכונית נוסעת... משחק וידאו ישן.... בבקשה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by L1ron,

שלום , יש לי מחשב חדש שמסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי גבוהות. בבקשה תנו לי שמות של המשחקים הכי חדשים שיש לי את הגרפיקה הכי טובה? ז'אנר פתוח להכל , רק לא משחקי ספורט ומכוניות.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by פריק,

**לינק צונזר**

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נראה פשוט משחק מעולה עם ה SLOW MOTION וכל זה אם אני לא טועה זה היה אמור להשתחרר כבר לא? http://www.youtube.com/watch?v=bM0Z_haPj4s

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Dadude,

גם בדמו וגם במשחק המלא יש לי בעיות בגרפיקה , וכל הזמן מופיעים לי מין משולשים שחורים כאלה שמופיעים ונעלמים לסירוגין על הקרקע ועל ההרים למישהו יש מושג מה זה ? למה זה? ואיך אני פותר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.