משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי חברים אני לפני פירמוט.. רציתי לדעת מה לשמור לפני פירמוט של המשחק METRO החדש? בקשר לBF3 אני רק מוריד אותו ואת ההרחבות מאוריג'ן וזהו? את המשחק סיימתי..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המשחק הנוסטלגי הגדול מכולם... אף פעם לא סיימתי... תמיד נפסלתי בשלב 9-10 [האחרון]... מה איתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא רושם משהוא במסך כחול אמרו לי להורד איזה שהוא משהוא כדי שזה יעבוד אבל אני לא יודע מאיפה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתם מתעניים בקונסולות ומתים לדעת שמועות/עובדות חדשות על ה-PlayStation 3 אשר נמצא כבר בתהליכי עבודה ע"י Sony - הת'רד הזה במיוחד בשבילכם. בחיפושי אחרי חדשות מעניינות היום וחומר לקריאה מאצתי את הידיעה הבאה אשר כוללת בתוכה את כל השמועות הקיימות על ה-PS3: המעבד הראשי יקרא Cell וייוצר ע"י IBM ב-0.10micron וירוץ במהירות 3GHz, ה-Floating-Point Performance (מישהו מוכן להסביר לי מה זה בבקשה?) יעמוד על 196GFLOPS, מספר הפעולות לשניה שהמעבד יוכל לבצא יהיה כ-2 טריליון, יאפשר 2 מיליארד פוליגונים (Polygons) לשניה. כמות הזיכרון תיהיה 512MB עם רוחב פס של 24GB/s. המעבד המשני (לתמיכה במשחקי PS2) ייצור ב-0.13micron וירוץ במהירות של 300MHz או 375MHz (לבחירתכם). המעבד הגראפי (GS3 (Graphics …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שרשום, מחפש חבר'ה לשחק איתם. רצוי שיהיה אפשר לדבר במיקרופון. לא משהו רציני מדי, יותר בשביל הכיף והצחוקים. D: תוסיפו בסטים מי שמעוניין dimdima.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 3000 לוח NEO2 PLATINUM----MSI כרטיס ראדאון 9600 SE win xp +sp2 ובכל זאת הפיפא 2005 שהתקנתי והסרתי מס פעמים נורא איטי פרט למשחק עצמו כל השאר בסדר גמור{ כלומר שלב בחירת הקבוצה--המערך --- הכל עובד יופי} מישהו יודע משהו על הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק זה זה הגה אדום כזה אפשר לקרוא לקרוא לזה קונסולה... זה היה דשבורד עם מסך והיה מכונית נוסעת... משחק וידאו ישן.... בבקשה...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך עזרה למצוא מודים,פאצים שישפרו לי את הגרפיקה בOBLIVION.... שמו פה כל מוד יפה שיש אבל לא להבות ודברים בסגנון... רק שיפור גרפיקה נטו! אני זוכר שהיה משהו שמאפשר להציג את הצמחים גם כשהם נמצאים במרחק גדול (כי זה מראה את הצמחים רק 3 מטר ממך משהו כזה...) למישהו יש קישור להורדה? תביאו עוד דברים כאלה... ובלי תגובות סתומות:"המחשב שלך לא יריץ אתזה" "הגרפיקה של OBLIVION לא מספיקה לך ?"
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
גם בדמו וגם במשחק המלא יש לי בעיות בגרפיקה , וכל הזמן מופיעים לי מין משולשים שחורים כאלה שמופיעים ונעלמים לסירוגין על הקרקע ועל ההרים למישהו יש מושג מה זה ? למה זה? ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך שהבנתי יש בוטים או משהו אבל כמה בוטים שלא הורדתי אף אחד מהם לא הצליח.מישהו יודע עם מה ואיך לעשות SINGLE PLAYER מול המחשב בCOUNTER STRIKE 1.6
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאור המבצעים בסטים השבוע, חשבתי לעצמי שזה בדיוק הזמן להשלים פערים. אז קניתי את פורטל. אבל לאחר כל ההורדה וההתקנה, פורטל לא עולה. הוא מראה לי שהוא מסתנכרן עם השרתים וכל זה, אבל בסוף- לא עולה. אחרי שהוא מסיים את הסינכרון, לא נראית כל עליה בצריכת הזיכרון של סטים, אבל אולי הוא כן רץ, רק על פרוסס נפרד. מישהו יודע מה עושים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב. אחרי ציפיה ארוכה ומותחת ביותר.... אני חייב לציין - המשחק פשוט מדהים ! אין מה להשוות לדמו ! מסכים חדשים, תמונה חדה וברורה, איזה כיף !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע עם הם מיתכוננים להוציא איזה משחק בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק כרגע ב Half Life 2 Eposode One ואני נלחם פעם ראשונה בסטריידר ענק, אני עולה אל גובה העיניים שלו וכל הזמן הטיל חוזר אלי ומתפוצץ ואז אני נפסל!! יש את המנורה האדומה הזאת, היא אמורה להתמקד עליו ואז אני יורה? כי הוא קצת מתחבא מאחורי עמודי חשמל ענקיים כאלה... או שיש איזה כפתור שאני לא יודע עליו חוץ מכפתור הFIRE? אם אני יורה וזז עוד לפני שהטיל פוגע אז הטיל חוזר, יכול להיות שהטיל חוזר בגלל שאני זז? ???
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! בצעירותי היו לי מספר משחקים יחד עם הקונסולה ולצערי הייתי צריך למכור אותה על מנת לקנות מחשב חדש. אני מחפש חנות שמוכרת משחקים ישנים באיזור המרכז אם יש לכם המלצות אשמח מאד!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם; רכשתי את הכרטיס הנ"ל, התקנתי את כל הדרייוורים שלו, והדרייוור החדש של אנוידיה, וכאשר אני מפעיל את אובליוויון המשחק פשוט לא מזהה לי את הכרטיס, מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה, רון
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים תמשחק ולא יצא לי הכי לשחק בו... אבל נתקעתי בקטע ממש הראשון שאני צריך לצלם את קייט לחבר איזה משו כמו שמחולק ל- 3 חלקים ניסיתי לצלם תיד שלה שהיא לוקחת תכוס שתיייה במטוס עם אתם זוכרים... אבל לא לא מצליח לעשות כלום מה עושים שמה בבקשה זה מעצבן הקטע הזה?[br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 21:21:12 מישהו?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם בדמו של BF2 וגם בFEAR לא מצאתי אופציה ל 1280X1024, רק על 960. מה ניהיה? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש משחק ישן ששכחתי את השם שלו ואני מקווה שמישהו יעזור לי פה אני זוכר שבמשחק היו 4 דמויות גבר גדול, אישה, גבר גמד עם משקפיים ועוד גבר רגיל ועוד משהו שאני זוכר שבמשחק יש משהו שקשור לשעונים D: מקווה שמישהו מכיר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי המלצה עליו כי אהבתי את דיאבלו, וממש אוהב את גיבורי מארוול.. אבל המשחק הזה ממש מסובך! לא מבין איך הדברים עובדים שם.. ניסיתי להעלות תמונה, כנראה שקשה לצלם ממשחק עצמו.. בכל מקרה שאלתי היא: 1) איך משדרגים את המוכרים, מעלים את הרמה שלהם? 2)ממש בתחילת המשחק קיבלתי איזה אייקון עגול של שילד, הבנתי שזה 400 נקודות, מהסוג הכחול שאפשר לקנות גיבורים... אני לא מצליח להמיר את זה לנקודות בפועל.. איך עושים את זה? 3) כשהגעתי למגדל של שילד, ראיתי שיש תיבה שאפשר להשתמש בה (stash) ויש עוד תיבה של הצוות שלך, לא הבנתי מזה בדיוק. אני ממש בהתחלה.. דברים נהיים ברורים יותר בהמשך? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם הכותר הבלעדי של קונסולות ה-PlayStation 4 שמתהלך על הקו הדק שבין משחק למעין סרט אינטרקטיבי שווה את זמנכם וכספכם? בואו לגלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
טוב אני אפתח בזה שלפני שקניתי את המשחק קראתי כמה ביקורות וראיתי כמה SCREENSHOTים וקיבלתי המלצה מחבר שקנה את המשחק מכל זה המשחק עשה רושם מצוין ומה שעצר בעדי היה שלא היה לי די וי די... עד שבסוף הלכתי וקניתי במיוחד בשביל המשחק... המשחק רץ על הגדרות בינוניות על המפרט שלי ונראה יפה מאוד הסאונד טוב למשחקיות היתי נותן 8 מ- 10 אבל: 1. נתחיל מזה שכשהמשחק עולה יש בערך 40-50 שניות של attributes שאי אפשר להריץ וזה מאוד מעצבן כבר בפעם הראשונה 2. כל רגע שאני מבלה בממשק של הסרברים הוא רגע קשה... אני מדבר עם מישהו ואנחנו מסכמים על סרוור מסוים ואז הוא רואה אותו ואני לא... והרבה פעמים הוא פשוט נתקע בלי שם סיבה 3. כל עידכון של המשחק שוקל בסביבות ה 150 200 מגה (לא ברור אם זאת נקודת זכות אב…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק עדיין חי ובגדול יש טורנירים עם שחקנים מקצוענים אפילו עוד מתקופת הזהב של המשחק. יש קהילה מפותחת מאוד ויצא גם פאץ חדש למשחק בגלל העקשנות של הקהילה לשמור את המשחק הגדול הזה חי. מי יודע איזה הפתעות עוד מחכות לנו! בתקווה WC3 REMASTERED OR WARCRAFT 4!!! אז פתחתי קבוצה שנקראת WC3 Israel ב Discord למי שלא מכיר זה דבר חם מאוד היום. זה הלינק אפשר להוריד את התוכנה למחשב מבלי צורך להיכנס לדפדפן. דיברתי עם Grubby אחד הענקים של המשחק אגב Moon עדיין משחק ברמה מקצוענית האויב הכי גדול שלו. ואמר לי שהיו כמה שחקנים ישראלים לא רעים בכלל אז יאללה בואו ניתן בראש ותצטרפו לקבוצה. יש ב Discord קבוצה שנקראת WC3 Gym https://discorda…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-