משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח להבין, שלב נוסף לסינגל ? או מפה למולטי ? מי שידע יקבל נקודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוא הולך להיות עם גרפיקה כמו HL2 ו-DOOM3 ? טכנולוגיה מתקדמת וכל זה ?
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את COH ונהנתי מאוד מהמשחק, גמרתי וכבר את כל המשימות ורציתי להוסיף שחקנים למולטיפלייר כדי לשחק, ל-Friends, שמי בCOH הוא XCrossFireX, לכול אלה שיש להם את המשחק הזה תכתבו לי בבקשה את הכינוי שלכם במשחק כדי שאוכל לשחק גם עם ישראלים ולא רק גרמנים LoOoOoL בקשה נוספת: יש לי ראוטר ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים למשחק, יש לי את הראוטר TP-LINK TL-R460.... אם תעזרו לי אני מאוד ישמח! (וגם תעזרו לאחרים במקרה שלי)
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אתמול עליתי לדרגת First Private Class אני יודע שכאשר עולים רמה אז יש אפשרות לפתיחת נשק חדש.. איך עושים זאת? המשחק הוא BF2.. תודה מראש. ודרך אגב, מה זה הETA הזה בחתימה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש משחקים למחשב עם כרטיס מסך intel משחקים שיהיו גם טובים הכי חשוב!
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם , הרבה זמן שאני מנסה לברר ולפתור את הבעייה המוזרה למה במשחקים של פיפ"א ( כולל כולם ) הכרטיס מסך לא בא בכלל לידי ביטוי כמו במשחקים אחרים. כשאני משחק CALL OF DUTY למשל שהוא משחק הרבה יותר כבד בגרפיקה מפיפא המשחק רץ חלק עם פילטרים וכו' אבל בפיפא למשל זה על הפנים ! למשל שמרימים כדור שוער והתמונה זזה על כל המגרש אז התמונה לא רצה חלק אלא בגימגום כזה מעצבן כאילו הכרטיס מסך לא עומד בזה וזה לא נראה לי הגיוני.. קראתי בפורומים אחרים ( RAGE 3D ) שהמשחקים של פיפא בנויים עם אופטמיזצייה לדרייוורים של NVIDIA ולכרטיסים שלהם בעיקר. אולי בגלל זה הדרייוורים של ATI עושים את כל הבלאגן פה..?! לאח שלי יש מחשב כמו שלי P4 2.40 עם פחות זיכרון ממני וכרטיס מסך GF4 MX והמשחק אצלו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מחשב אמור להריץ משחקים יותר טוב? הנייח - INTEL QUAD 2.66GHZ 4GB RAM GTS 250 הנייד - INTEL I7 2.0GHZ 8GB RAM RAEDON 6770 תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.businessweek.com/innovate/content/jun2006/id20060622_036076.htm?chan=tc?campaign_id=rss_tech
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אכן כן. לפי התמונה של תא הטיס של המטוס הזה אני עובר לצד המערבי של הפוליטיקה ובוחר ב-F-15 או F-16.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פחות משלושה ימים אחרי שנחשפה והוצגה, נסגרה הפירצה שפגעה בטכנולוגיית הגנת הקבצים המתקדמת. או שאולי בעצם לא לכתבה
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הוא אומר שהוא התקין את המשחק על XP וכשהוא בא להפעיל את המשחק נהייה מסך שחור המחשב טוען מעט זמן ואז זה חוזר לו לדסקטופ... יש לבנאדם ראדון 8500 ופנטיום 4 1.5GHZ... יש למישהו רעיון למה הבעייה ?
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש פה הרבה אנשים שמשחקים אונליין? איך הוא? איך השרתים בארץ? אני שוקל לקנות מסטים ולשחק באונליין.. חוץ מתשלום המשחק אין תשלומים נוספים לאונליין נכון? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה הפקודה שאני צריך לכתוב כדי לראות את הFPS ב QUAKE 4? תודה לעונים ;D
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player.php?id=12208&type=wmv נראה פשוט מדהים אבל בטח יזחל על המחשב שלי.. עריכה: אופס טעות במשחק
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי דום 3 איפה רושמים את הקודים במשחק? אני רוצה שיהיה לי את כול הרובים יש לי מלא קודים רק איפה רושמים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בפיפא 2002 אני לא מצליח לשחק ברשת ובאינטרנט ניסיתי הכול פשוט כלום לא עובד זה מעצבן אני יודה עם תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 150 FPS .... הכל גבוה AA 6X AF 16 shader Detail medium shadow Medium השאר HIGH... רזולציה 1152X768 ולפעמים יורד ל78 שיש ממש הרבה אנשים.. ושיש מלא יורד ל50... האם זה טוב ? לכרטיס X1950 PRO... ומעבד Dual core 4200+ 2.2GHZ
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקים למחשב שלי. אני מעדיף משחקי אקשן ופעולה, אבל לא רק. המפרט: P.4: 3 GHZ 1.5 RAM 3850 על XP בנוסף, אני צריך חוות דעת ממי שכבר שיחק על המשחקים: Blacksite: area 51 סדרת thief תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את משחקי הסדרה אך הם אינם בנמצא בשום חנות. אולי מישהו יודע איפה ניתן להשיגם.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק מדהים איזה גרפיקה אבל הוא עובד בצורה קצת משונה (בסלוו מושין איטי כזה) ככה זה אמור להיות ? אולי צריך איז פא'צ ?
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כשאני מתחיל משחק חדש כל המסך מתבלגן. יש מן רעידות כאלה והתמונה מתבלגנת וכל פעם כשאני מנסה להזיז את העכבר או משהו כזה המסך מתבלגן יותר. יש לי ג'יפורס 2 מחשב פנטיום 4 1400 זיכרון ראם 256rdram. יש לי את כל העדכונים. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אחרי "שהתקנתי" את הפאטצ' האחרון 1.12 הופיע לי השגיאה הבאה( מצורפת תמונה ) "התקנתי"- הודעת שגיאה גם כן (מצורפת תמונה שהוא לא יכול להתקין את הפאטצ') יש לציין שיש לי CD KEY מקורי ושניסיתי כבר הרבה פעמים להסיר את המשחק ולהתקין את הפאטצ' מחדש אך הבעיה לא נפתרה הורדתי גם מספר פעמים ממספר אתרים את הפאטצ' וניסיתי להתקין מה לעשות?! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
משימה ראשונה... אני צריך לטפס בסולם כדי להגיע לחבל המשתלשל מהגג אבל מסיבה כלשהי הדמות נעצרת בסוף הסולם (תמונה). [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-