עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBoy,

gamespot פירסמו preview של המשחק, והוא כולל תמונות מתוכו. http://www.gamespot.com/pages/gamespace/updates.php?pid=918428&sid=6173397&tag=topslot;title;1 אני אתן כמה נקודות מתוך הכתבה: - המנוע הגרפי של oblivion שופר והושקעה הרבה עבודה בהבעות פנים של דמויות. - יהיו קרוב ל40 קולות שונים לבני האדם (בניגוד לoblivion ששם לכל גזע היה קול אחד) - המבט יהיה זהה לoblivion. (ז"א או גוף ראשון או שלישי, לפי בחירה) - אפשר יהיה לפגוע בחלקים ספציפיים של האוייבים וזה יגרום לקטיעות איברים. - הדרגה המקסימלית תהיה דרגה 20. - למרות שמדובר בעולם חופשי, יש סוף ברור למשחק. (שוב, בניגוד לoblivion) - לבחירות שעושה השחקן תהיה השפעה אמיתית על ההתקדמות במשחק וליכולת לקבל קווסטים חדשים מדמויות…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by blackhawk,

היי חבר'ה, אז הגיע המחשב החדש . אשמח להכוונה מכם לגבי קנייה של המשחק. הלכתי לאיבוד פה בכל הדיונים . איפה אפשר לקנות? מישו פה מוכר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by OREN_P,

אהלן חברים. הורדתי אתמול את המשחק החדש דרך המבצע קריסמס שב-STEAM היום התחלתי לשחק ויש לי מחשב חזק מאד. intel i5 3.4 ו- כרטיס nvidia 660ti ו- 8 ג'יגה זיכרון במחשב. בשלב הראשון שאחרי הפתיחה של המשחק אחרי כל הפרולוג המשחק מרצד לי ומשהו לא תקין במנוע הגרפי. מישהו עוד חווה את זה?

4. Started by Cynicoren,

שלום, אני חושב לרכוש משחקים מSTEAM, אבל לא כ"כ מבין כיצד זה פועל והאם ישנן מגבלות (למשל, אם המשחק נמחק לי מהמחשב, האם אני יכול להוריד שוב ?). האם תוכלו להסביר בקצרה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היום באתי מהעבודה וחשקה נפשי במשחק נחמד אז התחלתי איזה SKIRMISH קטן ונחמד אני USA ובחרתי בסינים כקורבן לפריקת העצבים קיצר איך לעזעזל אחרי 2 דקות שאני בקושי בניתי שתי תחנות כוח ו SUPPLY CENTER הם כבר היה להם מטוסים ושאר חארטות!!! איפה ההיגיון פה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Delux,

רק שאלה למנהלים זה נקרה ווארז או שאני יכול לתת לינק?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Xwized,

אהלן, הודעה ראשונה פה. בשנים האחרונות כבר הספקתי לעבור על מספיק מהם.. אני מחפש המלצות למשחקים בסגנון של Baldur's Gate : :xyxthumbs: NWN IWD אני לא כ"כ מעוניין בהמלצות לגבי סגנון של Final Fantasy Star Ocean וכו', לא כרגע משחקים נוספים שהספקתי לעבור עליהם : morrowind gothic world of warcraft ויש עוד רבים. אני בספק אם איכשהו פסחתי על משחק מוצלח שיצא.. אבל ליתר ביטחון אשאל את המבינים מפה. המון תודה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by or,

יש מישהוא שיודע מאייפה להוריד את המשחק המלא או את הדמו (לא של 2)??????????????

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TZuKi,

שמעתי על המשחק הזה, פשוט. סגנון WORMS, למשחק און ליין. קשה להשגה. אם מישהו יודע.....!!! בבקשה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. טוב פתחתי סקר לראות את הצבעת הרוב ואולי אחרי זה אני יפתח עוד משהוא טוב בקיצר אני אוהב משחקי תפקידים אם חסר משהוא אנה הגידו לי אני יוסיף סבבה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by naoriko,

אני מחפש משחק כבד שהגרפיקה שלו הכי מתקרבת למציאות ומעניין....!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by liav12,

אהלן הרבה זמן שלא כתבתי כאן נתקלתי בבעיה מוזרה, המשחק עצמו ממה שאני יודע לא נתמך עדיין דרך NVIDIA ב SLI, ועל כרטיס בודד הוא רץ חלש על 15 FPS, אני מנסה להפעיל SLI דרך NVIDIA INSPECTOR אבל לא מצליח. מה שעשיתי זה להכנס ל INSPECTOR - לבחור את הפרופיל של RYSE, שמרתי אותו בתיקייה של GURU3D ע"י add application to current file, שיניתי ב sli compatibility bits בשורה השניה לאחד המשחקים ברשימה, ואז עשיתי APPLY נכנסתי למשחק - שום דבר לא קורה. ה SLI כמובן שמופעל דרך הדרייברים, אני משתמש ב 337.xx ולא ב 344.11 שיצא כי הוא פשוט הרס לי את התצוגה כשה SLI פעל. אשמח לעזרה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. המפרט - Amd 64Bit 3000+ S939 Msi Nforce 4 Neo4-f 1024 Mb ram pqi 2336 CAS2 WD 160GB S-ATA PowerColor X800XL 256MB VIVO אני משחק על 1280X1024 שהכל על הכי גבוהה (כולל פילטרים) וזה נתקע לי כל הזמן. לפעמים כשאני מגדיר את ההגדרות ולפעמים בתוך המשחק. רוב הזמן שזה נתקע אני חייב לעשות Reset ולפעמים זה פשוט יוצא ך- Desktop. (זה מעודכן לגרסה 3.1) תודה לעוזרים! (ד"א - המשחק היחיד שיש לו עוד כרגע חוץ מ- Far Cry על המחשב הוא Hitman Contracts והוא עובד לי מצוין)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ultras5,

יענו אין מצב בעולם ש-6600GT יפעיל אותו על המינמום של המינימום? :-\

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

אני בקטע הזה ואני לא מבין לאיפה הולכים ומה עושים תעזרו לי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-את-metal-gear-solid-v-חינם-קנו-nvidia/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Sence,

inVicious.pro @ Quakenet Unknown team with rising stars , z Z z z z ..! מחפש שחקנים לקבוצה שיהיו לפחות 17+ בוגרים כשצריך.. והכי חשוב בלי עבר של צ'יטים! למעוניינים להוסיף לסטים Sencenations או ליצור קשר בטים ספיק ! אתר בבניה .. בקרוב יעלה לאויר! Steam Group: http://steamcommunity.com/groups/inviciouspro ESL Page: http://www.esl.eu/eu/codghosts/team/8055118/

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by djass,

אני מתקין את המשחק הכול טוב ויפה מתחיל לשחק ואז שמתחיל הסרט של המשחק באתחלה כבר זה אולך איטי רצח!! יש לי מחשב די בסדר תגידו לי מה אני צריך לשפר בשביל שיעבוד חלק תודה לעוזרים מפרט: intel p4 2666 768 ddr 400 fx 5200 128

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Shadowman,

אפשר להגיד שהמילה אכזבה היא לא מספקת. המשחק הזה הוא פשוט לא זה, השליטה: גרועה להפליא גרפיקה:מזכירה את GTA3 למרות ששם היא יותר טובה תופס 5 ג'יגה, אפשר להגיד סתם. בקיצור, חיקוי עלוב לג' טי איי, ולא כל כך מוצלח. אחד המשחקים היותר גרועים ששיחקתי בהם. ובמילה אחת האכזבה של 2005!!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by DEMON HUNTER,

נביאו לי את המשחק אבל אני לא רואה בכלל שום פונטים במשחק אלא רק סימני שאלה ???????????? בכל מקום מישהו יודע מה לעשות כי אני עובד עצות ממש ??? ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eido300,

מחפש המלצה למשחק fps כמו wolfteam, משחק חינמי ולא כבד מידי יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. rising storm 2:vietnam עד העידכונים האחרונים של המשחק הכל היה תקין כך שכרטיס המסך והספק (700W !!!) עשו ועושים את העבודה - החומרה שלי עומדת בקריטריונים של מקסימום משחק. יש לי משחקים "כבדים" יותר שם אין בעיה. יש לי משחקים נוספים בסטים כולל של החברה שיצרה את המשחק המדובר ושם אין בעיה רק המשחק הזה לאחר העידכונים האחרונים מאתחל לי את המחשב ברמה שכבר רציתי לזרוק את המשחק הזה לפח האשפה אבל האתגר לנסות למצוא פתרון למשהו שמעולם לא ניתקלתי בו (ותמיד בסוף מצאתי פתרון, אבל פה נאדה) החזיר אותי. ניסיתי כל מיני דברים שנכתבו ברשת אבל שום דבר לא סייע. הסרתי התקנתי מחדש, עידכנתי דרייברים ואפילו הוצאתי מהשקע לדקה.... התיסכול שזה רק המשחק הזה בלבד כל השאר עובד ותקין (כאמור אפ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, המשחק המדהים Max Payne 2: The Fall of Max Payne יצא היום ואתמול! זה משחקים מדהים וכבר יש לי אותו על המחשב אז תהנו כולכם וזה משחק ששווא ה**** מהאינטרנט!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני חולה על UT 2003 יש לו את הגרפיקה הכי יפה שיש כיום (במשחקי מחשב)והוא משחק האקשן הכי טוב שיש (לדעתי) אז רציתי לדעת אם יצאו עוד משחקים בקרוב שדומים למשחק הזה ואם כן אז תרשמו איך קוראים להם!!?!! (אל תרשמו משחקים כמו MOO ו סולג'ר אופ פורצ'ן....) אני יודע שאמור לצאת TRIBES 3 או משהו כזה ואני יודע שאמור לצאת גם QUAKE 4 אבל שמעתי שיש בו רק SP וה MP שם לא מושקע :-\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ~BaRaK~,

Minimum PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 7 or later Processor (Intel): Intel i3 6300T or equivalent Memory: 8GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB Graphics card (ATI): ATI Radeon HD 7850 2GB DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Recommended PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 10 or later Processor (Intel): Intel i5 6600 or equivalent Memory: 16GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB Graphics card (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB DirectX: 11.1 Compatible video…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.