עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-evolve-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Zeev86,

עריכה: מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פירוט על איך המכשיר עובד, אולי זה יעניין פה אנשים וישנה את דעתם לטובה (חתימת העצומה) איך עובד המכשיר? במכשיר יש שעון, כשאתם לוחצים על כפתור, הוא מחשב את הזמן מרגע יציאת המשחק עד לרגע הזה, ואת התוצאה משנה לקוד לפי אלגוריתם, ייחודי לכל מכשיר, כך שלא ניתן לצפות מראש איזה קוד יופיע לכם בצג המכשיר. מכיוון שהחישוב מתבצע לפי דקות, הקוד שקיבלתם זמין לכם רק לדקה הקרובה, והוא מופיע על צג המכשיר וגם בשרתי blizzard. כשתתחברו בהצלחה למשתמש שלכם, תופיעה לכם הודעה נוספת, ובה תתבקשו להזין את הקוד שמופיע על צג המכשיר. אין שום חיבור לUSB, שום שליחת נתונים מחוץ למכשיר. אין דרך לפרוץ אותו, אם פותחים את המכשיר הוא "מתעדה" ונהרס. היי. אני לא כל כך פעיל בחלק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כמו שהטופיק אומר אני מחפש אנשים לשחק איתם coh ברשת דרך hamachi אני לא כל כך טוב בזה אז עדיף מתחילים. צריך לפתוח לזה קהילה שנוכל לארגן משחקים בקלות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bigshock147,

שלום לכלל שחקניי B02 . HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 03/05-02/05 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בלילה של יום שישי בשעה 22:30 וימשך עד שימשך !! חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *כל שחקן אשר מארח את המשחק חייב לבצע פעולה קטנה - Record ON, שחקן שלא מבצע פעולה זו הורס לקבוצתו בכך שהקבוצה השנייה מקבלת ניצחון טכני ! *על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל הפסד טכני. *לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה אחת של חמש דקות בכל שלב במהלך …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. נציג של חברת Bethesda אישר רשמית כי משחק The Elder Scrolls 6 חדש נמצא בתוכניות של סטודיו הפיתוח הביתי Bethesda Game Studios - אם כי העיתוי נותר אפוף עמימות. לסטודיו המצליח שהביא לנו את משחקי Elder Scrolls ו-Fallout מתחילת המילניום יש שני פרוייקטים חדשים ומאסיביים שטרם נחשפו, ורק אחריהם יעבור המיקוד לפיתוח היורש האמיתי ל-Skyrim, כך שגם אם נצא מנקודת הנחה שאותם פרוייקטים מפותחים עתה במקביל ונוסיף לכך השקת כותר של סטודיו שמתרחשת לרוב פעם בשלוש שנים - נראה כי הפרק השישי של The Elder Scrolls בכל זאת יגיע במקרה הטוב בסוף העשור, ובמקרה הקצת פחות טוב בתחילת העשור הבא. מה אתם הייתם רוצים לקבל במשחק החדש של סדרת התפקידים המשובחת הזו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. גם החנות של פלטפורמת ה-Origin מבית EA Games פוצחת במבצעים מעניינים משלה שכדאי לכם לבדוק לכתבה

8. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10532 כניראה שהוא יהיה איתנו עוד הרבה זמן

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ultras5,

יענו אין מצב בעולם ש-6600GT יפעיל אותו על המינמום של המינימום? :-\

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני חולה על UT 2003 יש לו את הגרפיקה הכי יפה שיש כיום (במשחקי מחשב)והוא משחק האקשן הכי טוב שיש (לדעתי) אז רציתי לדעת אם יצאו עוד משחקים בקרוב שדומים למשחק הזה ואם כן אז תרשמו איך קוראים להם!!?!! (אל תרשמו משחקים כמו MOO ו סולג'ר אופ פורצ'ן....) אני יודע שאמור לצאת TRIBES 3 או משהו כזה ואני יודע שאמור לצאת גם QUAKE 4 אבל שמעתי שיש בו רק SP וה MP שם לא מושקע :-\

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by rob_roy,

לכל אחד מהם יש כמה גרסאות: 3 ל X-COM, יותר מ 4 ל DUNE, אולי 2-3 ל Diablo, ו-5(?) ל CIV. מישהו זוכר לאילו מערכות הפעלה הם מתאימים? איך להרכיב מחשב שיתמוך בכולם? הבנתי ש DosBox נותן פתרון למשחקים הדוסיים. מה עם המשחקים של 98, XP?איך מריצים אותם ב XP או חלונות 7? או שאצטרך מולטי בוטינג?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אח של ידידה שלי מחפש משחק בסגנון של Sanitarium (למי שמכיר), הוא סיים את סניטריום ואח"כ שיחק בקומנדוס 1 ולא כל כך אהב את המשחק (התייאש מהר), אך נורא אהב את סגנון המשחק של סניטריום. המחשב שלו זה פנטיום 350 עם 128 מגה זיכרון פנימי, כרטיס מסך בינוני + (לא יודע איזה יש לו אבל קנה אותו לא מזמן) הוא שאל אותי על איזה משחק אני ממליץ לו ולא ידעתי מה לענות בגלל שאני לא אוהב משחקים בסגנון שלו וגם בגלל שהמחשב שלו חלש ואני בקושי זוכר משחקים ישנים. יש לכם המלצות בשבילו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by idanpc,

הוא רושם משהוא במסך כחול אמרו לי להורד איזה שהוא משהוא כדי שזה יעבוד אבל אני לא יודע מאיפה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tania131,

היי אני שיחקתי במשחק COD ונהניתי מאוד, עכשיו אני רוצה עוד משחק מלחמה טוב, לא בא לי להתחיל COD מחדש בכל זאת זה כבר משעמם, אז בא לי משהו שונה, אבל שגם יהיה מוצלח לא פחות, אז רציתי לדעת מה אתם מעדיפים מבין שני המשחקים האלה, ואיך בכלליות MOHAA?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם ניתן לשחק במשחקים אלה עם הכרטיס הזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SyndromE,

הופתעתי לגלות שהמשחק שכל כך חיכיתי לו (והספקתי לשכוח אותו) כבר יצא ב-16 לינואר השנה ! המשחק הראשון היה פגז לפי מיטב זכרוני, מדובר במשחק אונליין מיוחד במינו, כאשר שחקן אחד בכל קבוצה הוא ה-commander המנהל את הקרבות\בנייה ממבט על בדיוק כמו ב-RTS ושאר השחקנים משחקים דמויות אשר הוא "מייצר", ממבט ראשון\שלישי. נלחמים \ משתדרגים \ הורסים מבנים של היריב וכו'... את ה-objective שקובע ה-commander רואים בזמן המשחק, עם דגש גדול על שיתוף פעולה... הגראפיקה בראשון היתה לא רעה לזמנה, ועכשיו היא אמורה להיות הרבה יותר טובה! אני בזה הרגע מוריד את המשחק (יצרתי חשבון DEMO ל-5 שעות חינם) נראה מה הוא שווה באמת ! http://savage2.s2games.com/main.php screenshots: http://savage2.s2games.com/media.php…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Danilow,

רק לי זה ככה? לא מפסיק לקרוס מכל מיני סיבות שונות, גורם לדרייבר של AMD לקרוס גם ( דרייברים בגירסא 14.4 על כרטיס 280X) מתסכל..

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום, אני אשמח ל Guest Pass ל Diablo 3 אם למישהו יש אשמח מאוד אם תשלחו לי לפרטי אני רוצה שאחי החייל ישחק בו קצת לפני שיחליט לקנות

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by EG,

אני נמצאבדילמה אם יש באפשרותכם לעזור לי אז בבקשה תנו לי לינק של אתר יחסית זול וטוב שמוכר הגהים ודוושות למחשב אני מאד ישמח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Devian_Game,

Enjoy

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by EasyPooper,

אהלן חברה אני שוקל לקנות את המשחק ולחזור לשדות הקרב חלקכם אולי זוכרים אותי עוד משדות הקרב המושלגים של BC2 ^^ רציתי לדעת האם המצב של המשחק בימינו עושה קנייה שלו כדאית כלומר, האם יש שרתים ישראליים בשפע? אם לא, אז איך הפינגים לחו"ל (חיבור 10 מגה של בזק+בזב"ל) והאם כדאי להשקיע עוד 10 פאונדים בBACK TO KARKAND הזה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי את פוסטל 2 על שני מחשבים פנטיום 4 עם 9500 פרו והשני פנטיום 3 עם mx440, לשניהם 512 מ"ב תאמינו לי שווה להשקיע בציוד טוב במחשב החלש עם הגיפורס המשחק מת לחלוטין, זה לא שהוא תקוע או משהו, דווקא עובד חלק אבל הגרפיקה מתה לגמרי, הכל נראה מת בלי חיים. לעומת זאת עם הפנטיום החזק וה 9500 פרו המשחק חי ובועט ויש זרימה של הכל, תנועה השתקפויות איכויות צבע הבעות של הדמויות, הכל חי. כאילו שמדובר בשני משחקים אחרים, בשניהם שמתי באופציות רזולוציה וצבע זהים (למעשה הכל זהה).

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by naoriko,

אני מחפש משחק כבד שהגרפיקה שלו הכי מתקרבת למציאות ומעניין....!!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה המחיר שלה לעכשיו? ואם יש איזה אתר שאפשר להזמין עכשיו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by or,

יש מישהוא שיודע מאייפה להוריד את המשחק המלא או את הדמו (לא של 2)??????????????

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.