משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה בשונה מBATTELFIELD3 שניתן לבחור SERVER ישירות מהWEB שזה מצוין נראה כאילו יש לי איזה בעיה בMW2 אולי בהגדרות כשאני נכנס למצב המולטיפליר ומבקש למצוא משחק לא אמור להיות אופציה לבחור SERVER שעליו משחקים עוד אנשים ? המחשב פשוט מחפש לבד וזה יכול לקחת לפעמים 20 דקות!!! יכול להיות שאין שחקנים פשוט?? צירפתי תמונה צילום מסך תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים. הורדתי אתמול את המשחק החדש דרך המבצע קריסמס שב-STEAM היום התחלתי לשחק ויש לי מחשב חזק מאד. intel i5 3.4 ו- כרטיס nvidia 660ti ו- 8 ג'יגה זיכרון במחשב. בשלב הראשון שאחרי הפתיחה של המשחק אחרי כל הפרולוג המשחק מרצד לי ומשהו לא תקין במנוע הגרפי. מישהו עוד חווה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
inVicious.pro @ Quakenet Unknown team with rising stars , z Z z z z ..! מחפש שחקנים לקבוצה שיהיו לפחות 17+ בוגרים כשצריך.. והכי חשוב בלי עבר של צ'יטים! למעוניינים להוסיף לסטים Sencenations או ליצור קשר בטים ספיק ! אתר בבניה .. בקרוב יעלה לאויר! Steam Group: http://steamcommunity.com/groups/inviciouspro ESL Page: http://www.esl.eu/eu/codghosts/team/8055118/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אתם מוזמנים להיכנס לשרת של הקלאן Real people, פתוח לכולכם. כל שאלה ובקשה אפשר להגיב פה, אני ישתדל לענות ולעזור במה שאוכל. פרטים: Real People clan Public server Israel IP Address: 212.150.254.11 Port: 19567 mohawk: 212.150.254.3:9153
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום באתי מהעבודה וחשקה נפשי במשחק נחמד אז התחלתי איזה SKIRMISH קטן ונחמד אני USA ובחרתי בסינים כקורבן לפריקת העצבים קיצר איך לעזעזל אחרי 2 דקות שאני בקושי בניתי שתי תחנות כוח ו SUPPLY CENTER הם כבר היה להם מטוסים ושאר חארטות!!! איפה ההיגיון פה?
-
gamespot פירסמו preview של המשחק, והוא כולל תמונות מתוכו. http://www.gamespot.com/pages/gamespace/updates.php?pid=918428&sid=6173397&tag=topslot;title;1 אני אתן כמה נקודות מתוך הכתבה: - המנוע הגרפי של oblivion שופר והושקעה הרבה עבודה בהבעות פנים של דמויות. - יהיו קרוב ל40 קולות שונים לבני האדם (בניגוד לoblivion ששם לכל גזע היה קול אחד) - המבט יהיה זהה לoblivion. (ז"א או גוף ראשון או שלישי, לפי בחירה) - אפשר יהיה לפגוע בחלקים ספציפיים של האוייבים וזה יגרום לקטיעות איברים. - הדרגה המקסימלית תהיה דרגה 20. - למרות שמדובר בעולם חופשי, יש סוף ברור למשחק. (שוב, בניגוד לoblivion) - לבחירות שעושה השחקן תהיה השפעה אמיתית על ההתקדמות במשחק וליכולת לקבל קווסטים חדשים מדמויות…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Minimum PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 7 or later Processor (Intel): Intel i3 6300T or equivalent Memory: 8GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB Graphics card (ATI): ATI Radeon HD 7850 2GB DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Recommended PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 10 or later Processor (Intel): Intel i5 6600 or equivalent Memory: 16GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB Graphics card (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB DirectX: 11.1 Compatible video…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-את-metal-gear-solid-v-חינם-קנו-nvidia/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משחק מכוניות מובנה בתוך האקסל רק שצריך להפעיל אותו, הנה: 1. כנסו לאקסל, שמרו את המסמך ( קובץ, שמירה בשם) , עכשיו למטה יש אפשרות: "שמור כסוג" לוחצים ובוחרים את האפשרות (web page *htm; *.html ). 2. לחיצה על מקש פרסום שהופיעה עם הבחירה, נפתח חלון חדש (באותו חלון מוודאים ש"הוסף אינטרקטביות עם" ו "פתח דף אינטרנט שפורסם בדפדפן" מסומנים ב ווי, את שאר הדברים לא משנים, לוחצים על "פרסם". 3. סוגרים את המסמך, הוא ישאל אם רוצים לשמור אומרים "לא" , פותחים את הקובץ HTM שהוא שמר (איפה שציינתם לו). 4. נפתח חלון דפדפן, עכשיו לוחצים על מלבן כלשהו (הוא סומן במסגרת כחולה) ואז מתחילים לרדת עד לשורה 2000 (יקח קצת זמן), זזים שמאלה עד לאותיות WC (מוודאים שהטור WC יהיה בצד ימין ש…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו מה קיבלתי היום:
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למשחק fps כמו wolfteam, משחק חינמי ולא כבד מידי יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שם הקבוצה : mousetrap חברי הקבוצה : spartan , breakout , Sidious , located , ludacent steam ID : spartan : STEAM_0:0:25831416 breakout : STEAM_0:1:19420027 Sidious : STEAM_0:0:11004636 located : STEAM_0:0:13727810 ludacent : STEAM_0:1:8483152 איש קשר : spartan - איתי פלאפון : 0542103224 איימיל(לא משתמש בו כל כך עדיף להתקשר) - spartantw@walla.com ערוץ הקבוצה במירק : #mousetrap אנחנו באים 100 אחוז! *עשיתי עריכה כי zex בחוץ וsidious בפנים. קישור לכל ה 5 steamID s i z . co . i l / m y / m v d m z i f l d 5 j l . b m p תוריד רווחים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בהתקנה של פיפוש 1- הפרק של הספינה.. אני זוכר לפני 5 שנים ההתקנה הצליחה ואני שיחקתי עד הסוף.. אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה רושם: System Requires _SETUP.DLL and ISRES.DLL (Located in SETUP.LIB) מה אני אעשה!? חסרים קבצים???? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בליזארד מצאה דרך מקורית ומרשימה לחגוג יום הולדת 20 להולדתה של סדרת משחקי האקשן-תפקידים האהודה שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אפשר להגיד שהמילה אכזבה היא לא מספקת. המשחק הזה הוא פשוט לא זה, השליטה: גרועה להפליא גרפיקה:מזכירה את GTA3 למרות ששם היא יותר טובה תופס 5 ג'יגה, אפשר להגיד סתם. בקיצור, חיקוי עלוב לג' טי איי, ולא כל כך מוצלח. אחד המשחקים היותר גרועים ששיחקתי בהם. ובמילה אחת האכזבה של 2005!!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
החנות המקוונת שתרומה לצדקה היא מטרתה המרכזית דואגת לכם גם בימים שבהם כותרים חדשים לא ממש מושקים, עם מבצעים על שלל משחקים ללא מנגנוני DRM מיותרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%91-humble-store-%d7%a9%d7%9c%d7%90-%d7%aa%d7%a8%d7%a6%d7%95-%d7%9c%d7%94%d7%97%d7%9e%d7%99%d7%a5/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יענו אין מצב בעולם ש-6600GT יפעיל אותו על המינמום של המינימום? :-\
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח ל Guest Pass ל Diablo 3 אם למישהו יש אשמח מאוד אם תשלחו לי לפרטי אני רוצה שאחי החייל ישחק בו קצת לפני שיחליט לקנות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! בטח רובכם מכירים את הגירסה האחרונה והמעודכנת של סימולטור הטיסה המפורסם של מיקרוסופט. מישהו במקרה יודע האם צפויה לצאת גרסה חדשה לסדרה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי במשחק הזה במקרה והופתעתי לראות שאין שום ת'רד עליו בפורום. משחק שכאמור לא הצליח במיוחד בגלל העלילה הג'נרית וחוסר המקוריות הן בסינגל והן במולטיפלייר, אך אחרי הצצה בכמה סרטונים - אני חייב לנסות את המשחק בגלל הגרפיקה ומנוע הUNREAL שנראה טוב במיוחד דווקא בכותר הזה. מצד שני - שמעתי על מספר לא מבוטל של אנשים שאהבו את המשחק באותה הרמה שאחרים שנאו אותו. איך המשחק עובד על מחשב "חביב" לימים שלנו: עד שאני לא אשחק בו אני לא אזרוק מילים, אבל מהסרטונים הוא נראה מתחרה לא רע לCRYSIS מבחינה גרפית, והוא הרבה פחות כבד ממנו.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יום אחרון של דילים עבור משחקי מסתורין ואימה - וגם אחרים - בפלטפורמה הגדולה ביותר בתחום לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
rising storm 2:vietnam עד העידכונים האחרונים של המשחק הכל היה תקין כך שכרטיס המסך והספק (700W !!!) עשו ועושים את העבודה - החומרה שלי עומדת בקריטריונים של מקסימום משחק. יש לי משחקים "כבדים" יותר שם אין בעיה. יש לי משחקים נוספים בסטים כולל של החברה שיצרה את המשחק המדובר ושם אין בעיה רק המשחק הזה לאחר העידכונים האחרונים מאתחל לי את המחשב ברמה שכבר רציתי לזרוק את המשחק הזה לפח האשפה אבל האתגר לנסות למצוא פתרון למשהו שמעולם לא ניתקלתי בו (ותמיד בסוף מצאתי פתרון, אבל פה נאדה) החזיר אותי. ניסיתי כל מיני דברים שנכתבו ברשת אבל שום דבר לא סייע. הסרתי התקנתי מחדש, עידכנתי דרייברים ואפילו הוצאתי מהשקע לדקה.... התיסכול שזה רק המשחק הזה בלבד כל השאר עובד ותקין (כאמור אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הודעה ראשונה פה. בשנים האחרונות כבר הספקתי לעבור על מספיק מהם.. אני מחפש המלצות למשחקים בסגנון של Baldur's Gate : :xyxthumbs: NWN IWD אני לא כ"כ מעוניין בהמלצות לגבי סגנון של Final Fantasy Star Ocean וכו', לא כרגע משחקים נוספים שהספקתי לעבור עליהם : morrowind gothic world of warcraft ויש עוד רבים. אני בספק אם איכשהו פסחתי על משחק מוצלח שיצא.. אבל ליתר ביטחון אשאל את המבינים מפה. המון תודה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-