עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי חבר'ה, אז סוף סוף אני מדביק את הפער בעקבות הזמנה של מחשב דנדש.... היות ופיספסתי את המשחקים שיצאו בתקופה האחרונה אודה לכם אם תעירו את עיניי על האחדים שלא כדאי לי להפסיד הרשימה שלי כוללת כבר: COD4 Crysis Dirt C&C Kanes Wrath Splinter Cell Double Agent Rainbow Six Vegas 2

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ~BaRaK~,

Minimum PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 7 or later Processor (Intel): Intel i3 6300T or equivalent Memory: 8GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 660 2GB Graphics card (ATI): ATI Radeon HD 7850 2GB DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection Recommended PC System Requirements: OS: 64-bit Windows 10 or later Processor (Intel): Intel i5 6600 or equivalent Memory: 16GB RAM Hard Drive: At least 40 GB of free space Graphics card (NVIDIA): nVidia GeForce GTX 970 4GB Graphics card (AMD): AMD Radeon R9 290 4GB DirectX: 11.1 Compatible video…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by DivineS,

טוב עוד מדריך ה- UAC היא תוכנת ה-ANTI CHEAT שמשתמשים בקוד 4 כרגע. לינק להורדה.http://uac.ac תלחצו על הכפתור הענקייי הכתום שרשום עליו DOWNLOAD. הדרך היחידה להירשם היא בתוך התוכנה אז חייבים להוריד קודם. אחרי שנרשמתם תכנסו לתוכנה ותעשו LOGIN. אחרי שעשיתם LOGIN אתם תראו את הMENU של ה UAC, תלחצו על PLAY אחרי זה זה יעבור למסך הזה: ויבקש ממכם לחכות 14 שניות אחרי זה תלחצו על OK בצד שמאל למטה. זה יעביר אותכם לפה: תיכנסו לרשימה של המשחקים ותבחרו CALL OF DUTY 4. אחרי זה תכניסו את ה MATCH ID מעליו.(ה MATCH ID זה ה"קוד" שקובע את ה"חדר" נקרא לזה שבו כל האנשים צריכים להיכנס וככה בסוף המשחק אפשר לראות מי העלה תמונות למי היה משהו חשוד בסריקה או משהו כזה. אחרי שבחרתם בקוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Xilver,

זה מראה לי את הרזולוציה כ640x480 גם כשאני מחליף. כשאני מחליף, זה מראה כאילו נשמרו ההגדרות (אין אפשרות לשמור את ההגדרות), כי אחר כך שאתה חוזר להגדרות אתה באמת רואה שהם נשמרו. הבעיה היא שזה לא משנה באמת! זה עדיין מראה רזולוציה נמוכה.. יש אפשרות לשנות מקבצי המשחק?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by GooG,

אז בקיצור היה לי XP ואחר כך רציתי כבר WIN 7 אז אחר כך התקנתי את זה ולפני שהתקנתי עשיתי פרמטתי את C ואז שכבר היה לי WIN 7-32bit אז כמובן המשחקים לא נפתחו לי מכוון שהם מותקנים בשביל הXP. אז יש איזה דרך לסדר אותם שהם יפעלו לWIN 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. בעולם הגיימינג העכשווי חינם היא ממש לא מילה רעה, והכותרים שבכתבה הזו יוכיחו לכם כי לעיתים הם יכולים להיות טובים אף יותר מאלו שתידרשו לשלם עבורם ממיטב כספכם אם רק לפני עשור מבחר המשחקים החינמיים שהיו שווים בערכם למשחקים בתשלום היה יחסית מוגבל, אז כיום, בעיקר תודות למודל ה-Free2Play, זה די פשוט למצוא משחקים חינמיים איכותיים שחלקם יכולים אפילו לגרום לכם לשרוף עליהם פי כמה יותר שעות מאשר על משחקים רגילים. אז ללא הקדמות מיותרות, היום נסקור עשרה משחקים שלא דורשים תשלום שבהחלט כדאי לכם לבדוק. Team Fortress 2 נתחיל מאחד המשחקים החינמיים המפורסמים ביותר, ששומר על הפופולאריות שלו כבר כתשע שנים, אבל אני הולכת להזכיר אותו בכל זאת רק כדי להוריד את העניין מהשולחן. …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

שלום, אני אשמח ל Guest Pass ל Diablo 3 אם למישהו יש אשמח מאוד אם תשלחו לי לפרטי אני רוצה שאחי החייל ישחק בו קצת לפני שיחליט לקנות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ORrrr,

שלום. יש בידי דיסק מקורי אחד, אבל יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי אחד של אח שלי. שנינו רוצים לשחק אבל שנינו צריכים את הדיסק.. חשבתי על כאילו להשתמש בדיסק דרך הכונן שלו דרך הרשת אבל בכל זאת זה אומר שצריך דיסק.. מישהו מכיר שיטה שתאפשר משחק של שנינו מאותו כונן? תודה מראש, אור.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לרשימת ההנחות המלאה כנסו לכתובת הבאה: http://store.steampowered.com/holidaysale/

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. זה המשחק הנוסטלגי הגדול מכולם... אף פעם לא סיימתי... תמיד נפסלתי בשלב 9-10 [האחרון]... מה איתכם?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני משחק כרגע ב Half Life 2 Eposode One ואני נלחם פעם ראשונה בסטריידר ענק, אני עולה אל גובה העיניים שלו וכל הזמן הטיל חוזר אלי ומתפוצץ ואז אני נפסל!! יש את המנורה האדומה הזאת, היא אמורה להתמקד עליו ואז אני יורה? כי הוא קצת מתחבא מאחורי עמודי חשמל ענקיים כאלה... או שיש איזה כפתור שאני לא יודע עליו חוץ מכפתור הFIRE? אם אני יורה וזז עוד לפני שהטיל פוגע אז הטיל חוזר, יכול להיות שהטיל חוזר בגלל שאני זז? ???

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Lynch,

ממתי גם סינים ועוד ב PS3 משחקים בחוקי ESL ?

13. אנ י מחפש אקשן זול כמו בFREELANCER, ולא איזה סימולטור דקדקני שגורם לך לא להבין מה רוצים ממך...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. [glow=red,2,300]מכיל ספויילרים[/glow] טוב, היום סיימתי את המשחק ההזוי הזה... נכנסתי לחדר של ה Wish Granter... עמדתי לידו, לחצתי F... פתאום סרטון. "I want the zone to... disappear" רואים דמות בשדה, עומדת, האישונים שלה נעלמים ונגמר הסרטון מה עם Strelok, שלכל אורך המשחק היה לנו Task להרוג אותו? זה קשור איכשהו לסרטון שראו אותו גם שוכב מול ה Wish Granter ומתעלף? איזה מין סיום זה... שמישהו יסביר לי :s05:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by liav12,

אני לא מוצא אותו בשום מקום אחרי ששיחקתי במשחק הזה דיי הרבה..אין אותו שם?? הוא לא מופיע לא באול סטררס ולא באגדות...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אין לי יותר מה להוסיף

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92%d7%aa-%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%94-2k-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by masterb,

לא מצליח להבין, שלב נוסף לסינגל ? או מפה למולטי ? מי שידע יקבל נקודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by needacomp,

יש שחקנים / שרתיחם בארץ ? יש איזה LIFEMOD חינמי ?

20. Started by DAVIDD,

מה דעתכם לפתוח טורניר כזה? אני מוכן לנהל אותו

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. חבר'ה יצאו כמה תוכנות כמו FOV CHANGER / FPS UNLOCKER אני כבר מודיע שכמעט ב 100% מקבלים על כולם באן ב ESL WIRE לכן: שימוש בהן מיותר מכיוון שכשתשחק ב ESL לא יהיה לכם אותם. וגם קיים סיכוי לקבל באן במשחק . לכן אני ממליץ להיזהר ולבדוק פעמיים על בטיחות התוכנות לפני שימוש. עלינו במספר האנשים בקהילה במהירות יפה מאוד וחבל שנאלץ להיפרד מכאלו שיקבלו באן ולא יקחו בחשבון לקנות את המשחק שוב.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש אפשרות לשחק MW:2 ועוד הרבה משחקים בתלת מימד ! אם יש לכם משקפים מאווטר או שקניתם בסופר לראות את "השרדות" יש אפשרות להוריד דריברים אשר יאפשרו לכם לשחק ב 3D . יש סרט ביוטיוב - למי שרוצה לראות: http://www.youtube.com/watch?v=XTbbwzUA_tI&feature=player_embedded יש לי את המשקפים ואני משחק MW:2 בתלת מימד וזה מגניב לאללה - חוויה אחרת למשחק! לדריברים קוראים IZ3D - חפשו בגוגל. אם יש לכם משקפים זה הזמן שם על העיניים. דרך אגב - צריך כרטיס מסך טוב - בגלל שהוא משדר ב 2 ערוצים (ערוץ לכל עין) ה FPS יורד בחצי. תהנו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by masterb,

עקב כל הויכוחים הנעילות והדיונים מה עושים רוב הגולשים בפורום הנכבד

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by noiZE,

יש לי בעיה שאני תמיד נכנס למשחק ומופיע מסך שחור 10 שניות וזה רושם לי המשחק הפסיק לפעול ויוצא לי. מישהו יכול לעזור לי???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים