משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: אחותי משחקת במשחק "המדהים" הארי פוטר. במשך מספר הימים שהיא הריצה את המשחק, הכל עבד מצויין על רזולוציה של 768*1024. היום, היא פתחה את המשחק, ויש כל מיני תקיעות מוזרות, העכבר זז באיטיות מוזרה (גם בתפריט) ואל מאפשר משחק תקין. מישהו יודע למה אולי? הצאות? *-יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB והדרייברים הם 41.03 (הדרייברים כבר הריצו את המשחק ללא בעיות). הכרטיס עצמו נמצא בO/Cינג, אבל הוא לא חם, הO/C יציב לגמרי. *#2- עברתי על הסטיקי שבפורום עם הבעיות במשחקים, ולא מצאתי את הבעיה שלי.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש שחקנים / שרתיחם בארץ ? יש איזה LIFEMOD חינמי ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לום כולם רציתי לדעת איפה אני ב hl2 הגעתי לשלב שאני עובר גשר ענקי ואז אני מגיע לעוד מקום של המחתרת ואומרים לי להכניס את הבאגי למוסך כי עוקבים אחרי בגללה ואני נלחם מול הקומבינים שתוקפים תמקום ואז אני מחסל אותם והאיש הזה פותח לי פתח סודי במגדל אור שמוביל לשביל צדדי כזה ואני ממשיך לשם ברגל איפה אני ? באמצע המחשק ? בסוף ? יש עוד הרבה ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נסגר עם המשחק הזה איזה מערכת יכולה להריץ אותו חלק ויש את הפא'צ ששוקל 200 MB הוא עוזר ? או שהמשחק דפוק (מוזר כי ל-atari יש משחקים יפים )
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש קוד שיביא לי כסף או נגיד את כל המכוניות שאני אמכור את כולן כל פעם מחדש להשיג כסף חחח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין בהמלצות למשחקי אסטרטגיה(רצוי חדשים) בסגנון של WARCRAFT 3
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המחיר שלה לעכשיו? ואם יש איזה אתר שאפשר להזמין עכשיו?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*הפינה אינה מאושרת ואינה למעשה פינה... טוב אז באופן עקרוני אני מדבר על עצמי.... אבל בטח יש פה עוד כמה... אם למישהו בא לחנוך אותי (יום שני שלי במשחק) אני אשמח... חיפשתי מדריכים אבל רובם מתמקדים בFPS כללי ופחות בBF3 ספציפי אני לא לגמרי מבין מה קורה עם ה"קלאסים" (?) והאמת שאני גם לא ממש יודע איך מפעילים את המשחק... (דרך האוריגין משם לאתר ומשם למולטי ושם לחפש סרבר ?!?!) ואם אני רוצה להחליף סרבר צריך לצאת מהמשחק ?!? ואולי הטיפ הכי חשוב - איך אתם רואים את האוייבים ?!?!? (ולא אני לא צריך משקפיים) וגם לא סגור מה קורה איתם עם מסך הQ (שעובד לי ממש מוזר) ובאופן כללי למי שבא לשחק... (אני כמובן לא מכיר אף מפה) אז למי שבא להסביר קצת דברים מטומטמים עד מתוחכמים אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נציג של חברת Bethesda אישר רשמית כי משחק The Elder Scrolls 6 חדש נמצא בתוכניות של סטודיו הפיתוח הביתי Bethesda Game Studios - אם כי העיתוי נותר אפוף עמימות. לסטודיו המצליח שהביא לנו את משחקי Elder Scrolls ו-Fallout מתחילת המילניום יש שני פרוייקטים חדשים ומאסיביים שטרם נחשפו, ורק אחריהם יעבור המיקוד לפיתוח היורש האמיתי ל-Skyrim, כך שגם אם נצא מנקודת הנחה שאותם פרוייקטים מפותחים עתה במקביל ונוסיף לכך השקת כותר של סטודיו שמתרחשת לרוב פעם בשלוש שנים - נראה כי הפרק השישי של The Elder Scrolls בכל זאת יגיע במקרה הטוב בסוף העשור, ובמקרה הקצת פחות טוב בתחילת העשור הבא. מה אתם הייתם רוצים לקבל במשחק החדש של סדרת התפקידים המשובחת הזו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את renegade מזמן וכשהתקנתי אותו לא התקנתי את האפשרות למשחק באינטרנט אז איך אני מתקים אותו עכשיו בלי להתקין מחדש את כל המשחק?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הופתעתי לגלות שהמשחק שכל כך חיכיתי לו (והספקתי לשכוח אותו) כבר יצא ב-16 לינואר השנה ! המשחק הראשון היה פגז לפי מיטב זכרוני, מדובר במשחק אונליין מיוחד במינו, כאשר שחקן אחד בכל קבוצה הוא ה-commander המנהל את הקרבות\בנייה ממבט על בדיוק כמו ב-RTS ושאר השחקנים משחקים דמויות אשר הוא "מייצר", ממבט ראשון\שלישי. נלחמים \ משתדרגים \ הורסים מבנים של היריב וכו'... את ה-objective שקובע ה-commander רואים בזמן המשחק, עם דגש גדול על שיתוף פעולה... הגראפיקה בראשון היתה לא רעה לזמנה, ועכשיו היא אמורה להיות הרבה יותר טובה! אני בזה הרגע מוריד את המשחק (יצרתי חשבון DEMO ל-5 שעות חינם) נראה מה הוא שווה באמת ! http://savage2.s2games.com/main.php screenshots: http://savage2.s2games.com/media.php…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שאוהב משחקי אסטרטגיה טקטים ודאי משחק/שיחק במשחקים קומדוס/2 ודספרדוס... ועכשיו יוצא רובין הוד, שאמור להיות משחק שבאמת חורשים אליו, לעומת דספרדוס למשל, שיש שם "רק" 25 שלבים, רובין אמור לתת הנאה של עד 40 משימות, ו12 גיבורים במשחק ולכל אחד 3-4 יכולות שונות. יצא דמו אתמול והממשק שם ב00ל כמו בדספרדוס וקומנדוס, אולי שינוי פה ושם, אותה חברה שהוציא את דספרדוס... לינק איך לא?! גרפיקה נהדרת ונוחה לעין, מבט איזומטרי... דמויות מפורטות נהדר... סאונד מותאם לזמנו של המשחק (בימים הביניים לא?) תהנו ותנו דעות בקשר למשחק... ועכשיו נעבור לב-ע-י-ו-ת שלי עם המשחק (איך לא...) כאמור יש לי רדאון 8500, ולפני שהחלפתי אותו מGF4 MX לא היו בעיות כל שהם במשחק דספרדוס... ואז קניתי את הרדאון הגיבור ש…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו בשום מקום אחרי ששיחקתי במשחק הזה דיי הרבה..אין אותו שם?? הוא לא מופיע לא באול סטררס ולא באגדות...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המשחק הנוסטלגי הגדול מכולם... אף פעם לא סיימתי... תמיד נפסלתי בשלב 9-10 [האחרון]... מה איתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני שיחקתי במשחק COD ונהניתי מאוד, עכשיו אני רוצה עוד משחק מלחמה טוב, לא בא לי להתחיל COD מחדש בכל זאת זה כבר משעמם, אז בא לי משהו שונה, אבל שגם יהיה מוצלח לא פחות, אז רציתי לדעת מה אתם מעדיפים מבין שני המשחקים האלה, ואיך בכלליות MOHAA?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו מה קיבלתי היום:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן שאלה מפדחת ביותר - למה אני לא מצליח להטיס מטוסים? אני נותן פול גז ומנסה להעלות את המטוס עם העכבר, המקלדת וכל מה שיכול להיות הגיוני אבל המטוס לא עולה הוא פשוט ממשיך על הקרקע ומתרסק.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני משחק כרגע ב Half Life 2 Eposode One ואני נלחם פעם ראשונה בסטריידר ענק, אני עולה אל גובה העיניים שלו וכל הזמן הטיל חוזר אלי ומתפוצץ ואז אני נפסל!! יש את המנורה האדומה הזאת, היא אמורה להתמקד עליו ואז אני יורה? כי הוא קצת מתחבא מאחורי עמודי חשמל ענקיים כאלה... או שיש איזה כפתור שאני לא יודע עליו חוץ מכפתור הFIRE? אם אני יורה וזז עוד לפני שהטיל פוגע אז הטיל חוזר, יכול להיות שהטיל חוזר בגלל שאני זז? ???
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד מהמשחקים והדגש העיקרי הוא על המולטיפלייר. איזה מהם עדיף? מבחינה של הנאה, שרתים וישראלים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא רושם משהוא במסך כחול אמרו לי להורד איזה שהוא משהוא כדי שזה יעבוד אבל אני לא יודע מאיפה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם כן, עם איזה אוטו עברתם את ה- Speed Challenge הדפוק הזה בנוואדה מולו? ואם אפשר גם אולי את ההגדרות של הרכב שבהן השתמשתם. אני פשוט כבר לא יודע כמה טוטאל לוס צברתי עם השיט הזה, ואני ממש רוצה לסיים את המשחק. תודה רבה מראש HF
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהורדתי את המשחק ואפילו הספקתי למחוק ולאבד שמירות (באסה אבל הורדתי שמירה 100 אחוז אז אני משלים ככה את המשחק) יש לי בעיה כשאני מסובב את השחקן עם העכבר זה לא מסובב לכיוונים הנכונים וזה פשוט עושה מלא סיבובים , אפשר לשחק נורמלי רק כשמרביצים עם המקשים הרגילים או נוסעים.. אי אפשר לשחק ככה ניסיתי לשחק בהגדרות של המצלמה במשחק אבל שום דבר לא פותר ב100 אחוז , ממש אי אפשר לשחק ככה, לירות .... הגרסה שלי היא 1.3 ולא של SKIDEWO אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...סך הכל מעביר שיעמום במשחק הזה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים ההודעה פורסמה גם באשכול טכני יש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה. במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיז המקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד. יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעות יש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות. מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה. מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHERE מחשב Y510P SLI תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-