עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תאריך יציאה? תמונות כבר יש? וידיאו כבר יש? על איזה מנוע גרפי זה יהיה מבוסס? על Generals או על מנוע חדש? ואם יש לכם עוד פרטים שפכו פה. תודה. ירון.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by matan147,

שלום לכולם אני מחפש משחק תפקידים פעולה בסגנון של The Witcher 2 Assassins of Kings משחקים נחמדים עם משימות חשוב הרבה אקשן ושליטה נוחה בעיה שסמתי עליה במשחק הזה שיש לו בעיה במצלמה שהיא מאבדת פוקוס ומשתגעת זה מאוד הקשה עלי עד כמעת שרציתי לפרוש מהמשחק ועוד משהוא השליטה במתקפות פשוט זוועה לטעמי לוקח שעות להתרגל קיוצר אני מחפש משחקי תפקידים פעולה עם מפלצות עם בוסים עם השגת ציוד ונשקים וכישופים אבל שלא היעם עולם פותח לחלוטין כי זה מסבך אותי תודה מראש מתן

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Sarm1x,

קהילת הגיימינג האיכותית של HWzone פותחת ליגה למשחק CS:GO עם שרתים חדשים ופרסים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%aa-csgo-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%a8%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה: אחותי משחקת במשחק "המדהים" הארי פוטר. במשך מספר הימים שהיא הריצה את המשחק, הכל עבד מצויין על רזולוציה של 768*1024. היום, היא פתחה את המשחק, ויש כל מיני תקיעות מוזרות, העכבר זז באיטיות מוזרה (גם בתפריט) ואל מאפשר משחק תקין. מישהו יודע למה אולי? הצאות? *-יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB והדרייברים הם 41.03 (הדרייברים כבר הריצו את המשחק ללא בעיות). הכרטיס עצמו נמצא בO/Cינג, אבל הוא לא חם, הO/C יציב לגמרי. *#2- עברתי על הסטיקי שבפורום עם הבעיות במשחקים, ולא מצאתי את הבעיה שלי.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by davidcohen,

סקר שמאוד מעניין אותי לדעת מה קורה כל פעם שיוצא משחק מהסוג הזה מתווכחים אז הנה זה הזמן לקבוע אם אתם רוצים תפרטו למה בחרתם במה שבחרתם ...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by AliceInChains,

קיימת אפשרות להיות רק הנהג או רק התותחן בטנק? וששאר הצוות יעשה את שאר התפקידים? אני לא מסתדר עם ליסוע ולירות ביחד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Battlefield man,

מתי יצא crysis ? זה נכון שהגרפיקה שם תהיה לא מהעולם הזה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yoel12,

שלום אחי החורג יצא לחופש הגדול אך יש לו מחשב מחריד e7XXX וכרטיס מסך DDR2 2GB GT 210 יש איזשהו משחק co - op נחמד וקל להרצה חינמי שבו נוכל לשחק יחדיו?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Croovit,

וואלה יש אפשרות לקנות גישה לגרסאת האלפא של המשחק בחצי מחיר (כשהמשחק המלא ייצא מקבלים את הגרסא המלאה בחינם)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by fano,

Cod4 Sub community: מעכשיו אנחנו תומכים ב Cod 4 בטימספיק שזה אומר גאדרים, תחרויות, פעילויות והנהלה מיוחדת ל Cod 4 בנוסף להנהלה הכללית של Call Of Duty שאחראית גם על Cod 4 מעכשיו (תמיכה בפורום תמיד קיימת לכל הקודים) ההנהלה הכללית היא (לפי הגישות בטימספיק) Community Manager Vice Manager Inspector זה נמצא בטימספיק של Call Of Duty כתובת הטימספיק היא: 212.199.164.135:9910 איך מתנהלים הגאטרים: (תוכנת אנטיציט)UAC חובה! הורדה והרשמה פה: http://uac.ac/#news חוקים: בחירת הקבוצות: knife round teamkill ולאחר מכן בין המנצחים בקבוצות כדי לבחור שחקנים בחירת המפה: מתבצעת ע"י knife round בין הקבוצות,הקבוצה המנצחת בוחרת מפה והקבוצה המפסידה בוחרת צד. דברים שאסורים בגאטרים: …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מישהו יכול לתת לי פאב להורדה של NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2!!! פאבים מהירים וטובים להורדה של הניד פור ספיד החדש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מחפש כבר מלא זמן משחק מחשב ישן ישן שקוראים לו שיקאגו יש שם מכונית אדומה קטנה וצריך לברוח ממשטרה עם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by noodle,

שלום חברים, הנה עוד כמה משחקים בזול: http://www.gamefly.com/download-games/browse/?ids=5004068,5004511,5003418,5003628,5000309,150340,5005014,5005109,5004547,5000728,5002527&cid=hsd11gd122012&adtrackingid=cmju029 וחבילת Darksiders: http://www.amazon.com/dp/B00APOVDDY?t=slicinc-20&tag=slicinc-20 תהנו!

14. Started by matan1806,

HwZOne Night Cup 3Vs3 שלום לכלל שחקניי B02 . " חופש משעמם !!!!! אז אנחנו נעשה לילה לבן " .... ברצוננו להודיע על פתיחת קאפ מהנה וחדש , HwZOne Night Cup בלילה בין שישי לשבת 23.08-24.08 יתקיים קאפ 3 נגד 3 , הקאפ יתחיל בליל שישי בשעה 00:00 וימשך עד השעה 02:00 שבסופו יתקיים גמר . חוקים : *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 15 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 15 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשכול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש עדיין הרבה שחקנים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן חברים ההודעה פורסמה גם באשכול טכני יש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה. במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיז המקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד. יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעות יש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות. מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה. מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHERE מחשב Y510P SLI תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. rising storm 2:vietnam עד העידכונים האחרונים של המשחק הכל היה תקין כך שכרטיס המסך והספק (700W !!!) עשו ועושים את העבודה - החומרה שלי עומדת בקריטריונים של מקסימום משחק. יש לי משחקים "כבדים" יותר שם אין בעיה. יש לי משחקים נוספים בסטים כולל של החברה שיצרה את המשחק המדובר ושם אין בעיה רק המשחק הזה לאחר העידכונים האחרונים מאתחל לי את המחשב ברמה שכבר רציתי לזרוק את המשחק הזה לפח האשפה אבל האתגר לנסות למצוא פתרון למשהו שמעולם לא ניתקלתי בו (ותמיד בסוף מצאתי פתרון, אבל פה נאדה) החזיר אותי. ניסיתי כל מיני דברים שנכתבו ברשת אבל שום דבר לא סייע. הסרתי התקנתי מחדש, עידכנתי דרייברים ואפילו הוצאתי מהשקע לדקה.... התיסכול שזה רק המשחק הזה בלבד כל השאר עובד ותקין (כאמור אפ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מי שאוהב משחקי אסטרטגיה טקטים ודאי משחק/שיחק במשחקים קומדוס/2 ודספרדוס... ועכשיו יוצא רובין הוד, שאמור להיות משחק שבאמת חורשים אליו, לעומת דספרדוס למשל, שיש שם "רק" 25 שלבים, רובין אמור לתת הנאה של עד 40 משימות, ו12 גיבורים במשחק ולכל אחד 3-4 יכולות שונות. יצא דמו אתמול והממשק שם ב00ל כמו בדספרדוס וקומנדוס, אולי שינוי פה ושם, אותה חברה שהוציא את דספרדוס... לינק איך לא?! גרפיקה נהדרת ונוחה לעין, מבט איזומטרי... דמויות מפורטות נהדר... סאונד מותאם לזמנו של המשחק (בימים הביניים לא?) תהנו ותנו דעות בקשר למשחק... ועכשיו נעבור לב-ע-י-ו-ת שלי עם המשחק (איך לא...) כאמור יש לי רדאון 8500, ולפני שהחלפתי אותו מGF4 MX לא היו בעיות כל שהם במשחק דספרדוס... ואז קניתי את הרדאון הגיבור ש…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Jexsu,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מקווה שחלקכם הבין אני מחפש משחק ממכיר שמשלב דברים שקשורים לLEVEL UPS, ITEMS, WEAPONS, הרבה קרבות (עדיף בסגנון RPG). לא חשוב לי אם יהיה ברשת או לא, העיקר ההמלצות שלכם ומשחק מורכב כמה שאפשר, משהו לשרוף עליו הרבה שעות תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by LazyBoy,

gamespot פירסמו preview של המשחק, והוא כולל תמונות מתוכו. http://www.gamespot.com/pages/gamespace/updates.php?pid=918428&sid=6173397&tag=topslot;title;1 אני אתן כמה נקודות מתוך הכתבה: - המנוע הגרפי של oblivion שופר והושקעה הרבה עבודה בהבעות פנים של דמויות. - יהיו קרוב ל40 קולות שונים לבני האדם (בניגוד לoblivion ששם לכל גזע היה קול אחד) - המבט יהיה זהה לoblivion. (ז"א או גוף ראשון או שלישי, לפי בחירה) - אפשר יהיה לפגוע בחלקים ספציפיים של האוייבים וזה יגרום לקטיעות איברים. - הדרגה המקסימלית תהיה דרגה 20. - למרות שמדובר בעולם חופשי, יש סוף ברור למשחק. (שוב, בניגוד לoblivion) - לבחירות שעושה השחקן תהיה השפעה אמיתית על ההתקדמות במשחק וליכולת לקבל קווסטים חדשים מדמויות…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by אושריקו4,

מאז שהורדתי את המשחק ואפילו הספקתי למחוק ולאבד שמירות (באסה אבל הורדתי שמירה 100 אחוז אז אני משלים ככה את המשחק) יש לי בעיה כשאני מסובב את השחקן עם העכבר זה לא מסובב לכיוונים הנכונים וזה פשוט עושה מלא סיבובים , אפשר לשחק נורמלי רק כשמרביצים עם המקשים הרגילים או נוסעים.. אי אפשר לשחק ככה ניסיתי לשחק בהגדרות של המצלמה במשחק אבל שום דבר לא פותר ב100 אחוז , ממש אי אפשר לשחק ככה, לירות .... הגרסה שלי היא 1.3 ולא של SKIDEWO אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...סך הכל מעביר שיעמום במשחק הזה..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אני מעוניין בהמלצות למשחקי אסטרטגיה(רצוי חדשים) בסגנון של WARCRAFT 3

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Xwized,

אהלן, הודעה ראשונה פה. בשנים האחרונות כבר הספקתי לעבור על מספיק מהם.. אני מחפש המלצות למשחקים בסגנון של Baldur's Gate : :xyxthumbs: NWN IWD אני לא כ"כ מעוניין בהמלצות לגבי סגנון של Final Fantasy Star Ocean וכו', לא כרגע משחקים נוספים שהספקתי לעבור עליהם : morrowind gothic world of warcraft ויש עוד רבים. אני בספק אם איכשהו פסחתי על משחק מוצלח שיצא.. אבל ליתר ביטחון אשאל את המבינים מפה. המון תודה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Shocko,

אני שוקל לקנות את אחד מהמשחקים והדגש העיקרי הוא על המולטיפלייר. איזה מהם עדיף? מבחינה של הנאה, שרתים וישראלים. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.