משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
שלום אחי החורג יצא לחופש הגדול אך יש לו מחשב מחריד e7XXX וכרטיס מסך DDR2 2GB GT 210 יש איזשהו משחק co - op נחמד וקל להרצה חינמי שבו נוכל לשחק יחדיו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אני צריך לקנות בשביל לשחק ב rise of the tomb raider 20 year celebration? יש לי את המשחק ב Steam. אני צריך לקנות את הseason pass?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מטרת הדיון היא לעשות קצת סדר בפורום, על מנת להקל את הניווט והשגלישה בפורום. בעתיד הקרוב הדיון יגדל ויתרחב, ולאט יכיל בתוכו את כל מה שצריך להיות בו. הרעיון הוא שבמקום שתהיה כמות גדולה של דיונים 'דביקים', הלינקים לדיונים אלה ירוכזו כאן. לינקים זמניים, של נושאים חמים: חידות סטאקראפט עם פרס למקום הראשון הלינקים החשובים של הפורום: חוקי פורום סטאקראפט. שרשור היכרות. דיון למציאת שותף לאימונים או מאמן (Coaching). ריכוז מדריכים. ערוצי Stream וערוצי YouTube של קריינים מהקהילה, וקריינים נבחרים מחו"ל. טורנירים אירופאים שמתנהלים על בסיס קבוע, ואפשר לזכות בהם בפרסים וכסף. דיון בנושא רשימת השחקנים הישראלית - אתר SC2Ranks.com. דיון שאלות קצרות - תשובות קצרות. יש לך שאלה קטנה או שאלה ט…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משחק כבד שהגרפיקה שלו הכי מתקרבת למציאות ומעניין....!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
gamespot פירסמו preview של המשחק, והוא כולל תמונות מתוכו. http://www.gamespot.com/pages/gamespace/updates.php?pid=918428&sid=6173397&tag=topslot;title;1 אני אתן כמה נקודות מתוך הכתבה: - המנוע הגרפי של oblivion שופר והושקעה הרבה עבודה בהבעות פנים של דמויות. - יהיו קרוב ל40 קולות שונים לבני האדם (בניגוד לoblivion ששם לכל גזע היה קול אחד) - המבט יהיה זהה לoblivion. (ז"א או גוף ראשון או שלישי, לפי בחירה) - אפשר יהיה לפגוע בחלקים ספציפיים של האוייבים וזה יגרום לקטיעות איברים. - הדרגה המקסימלית תהיה דרגה 20. - למרות שמדובר בעולם חופשי, יש סוף ברור למשחק. (שוב, בניגוד לoblivion) - לבחירות שעושה השחקן תהיה השפעה אמיתית על ההתקדמות במשחק וליכולת לקבל קווסטים חדשים מדמויות…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני היתקנתי את המשחק פעם רשאונה כהגעתי לשנת 70 אח שלי חיבל בקובץ כל שהוא אז אחרי מכות "נמרצות " שנתתי לו אני ניגש להתקין עוד הפעם את המשחק ומה קורה לי הוא מבקש ממני סיריאל נמבר אולי כל החברים שלי ששיחקו במשחק אמרו לי שאף פעם לא קרה להם אז אולי מישהו קרה לו ואולי יודע את הסיראל המעצבן ?!
-
Cod4 Sub community: מעכשיו אנחנו תומכים ב Cod 4 בטימספיק שזה אומר גאדרים, תחרויות, פעילויות והנהלה מיוחדת ל Cod 4 בנוסף להנהלה הכללית של Call Of Duty שאחראית גם על Cod 4 מעכשיו (תמיכה בפורום תמיד קיימת לכל הקודים) ההנהלה הכללית היא (לפי הגישות בטימספיק) Community Manager Vice Manager Inspector זה נמצא בטימספיק של Call Of Duty כתובת הטימספיק היא: 212.199.164.135:9910 איך מתנהלים הגאטרים: (תוכנת אנטיציט)UAC חובה! הורדה והרשמה פה: http://uac.ac/#news חוקים: בחירת הקבוצות: knife round teamkill ולאחר מכן בין המנצחים בקבוצות כדי לבחור שחקנים בחירת המפה: מתבצעת ע"י knife round בין הקבוצות,הקבוצה המנצחת בוחרת מפה והקבוצה המפסידה בוחרת צד. דברים שאסורים בגאטרים: …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הכותר הבלעדי של קונסולות ה-PlayStation 4 שמתהלך על הקו הדק שבין משחק למעין סרט אינטרקטיבי שווה את זמנכם וכספכם? בואו לגלות לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כתוב באשכול על הלאן שצריך להביא מחשב ומסך,למה?!?!לא אמור להיות שמה מחשבים ומסכים?וגם כתוב להביא כבל אינטרנט..מזאת אומרת כבל אינטרנט?להביא תראוטר?עזרה..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני שמח להציג לכם את הפרק החדש בערוץ - "מאיפה בא GTA?" אמנם GTA נדחה למחשב האישי (אוף!) אבל עד שהוא מגיע, לפחות נוכל קצת להכיר את ההיסטוריה שמאחורי המשחקים הפעם מצטרף אליי ינאי בן נח שבא להתארח ולקריין! כמו תמיד, נשמח לשמוע את דעתכם... אה, ולא לפספס את הבונוס בסוף! יש מתנות
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מה החומרה הנדרשת למשחק call of duty black ops בעיקר הכרטיס מסך מה המינימום הנדרש שהוא יתפקד כמו שצריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, הודעה ראשונה פה. בשנים האחרונות כבר הספקתי לעבור על מספיק מהם.. אני מחפש המלצות למשחקים בסגנון של Baldur's Gate : :xyxthumbs: NWN IWD אני לא כ"כ מעוניין בהמלצות לגבי סגנון של Final Fantasy Star Ocean וכו', לא כרגע משחקים נוספים שהספקתי לעבור עליהם : morrowind gothic world of warcraft ויש עוד רבים. אני בספק אם איכשהו פסחתי על משחק מוצלח שיצא.. אבל ליתר ביטחון אשאל את המבינים מפה. המון תודה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה ולא קראתם את החדשות בנידון, נבחרת ישראל הוגרלה לבית C בטורניר האומות באתר Clanbase ותשחק ביום ראשון הקרוב את המשחק הראשון. המשחק יהיה נגד נבחרת הונגריה , ויתחיל בשעה 9 בערב. המשחק הזה מאוד חשוב מכיוון שאנחנו בבית עם ארבעה קבוצות שעל הנייר נראות חזקות יותר מאיתנו, ונצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לעלות לשלב הבא. ההרכב של הנבחרת יקבע כשעה לפני המשחק, אבל צפו לראות את השחקנים הטובים בישראל משתתפים כמובן. המשחקים ישודרו בסטרים, הכתובת תפורסם לקראת המשחק. בנוסף, כבונוס לקהל האוהדים וכאמצעי אימון לשחקנים יתקיים משחק אימון נגד נבחרת מולדובה באותו הזמן במסגרת משחקי האימון של טורניר ה ESL. המשחק הזה יאפשר לשחקנים אשר הגיעו אך לא נבחרו להרכב הראשון להתאמן ולהרשים לקראת המפגשים …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק הכול טוב ויפה מתחיל לשחק ואז שמתחיל הסרט של המשחק באתחלה כבר זה אולך איטי רצח!! יש לי מחשב די בסדר תגידו לי מה אני צריך לשפר בשביל שיעבוד חלק תודה לעוזרים מפרט: intel p4 2666 768 ddr 400 fx 5200 128
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר להגיד שהמילה אכזבה היא לא מספקת. המשחק הזה הוא פשוט לא זה, השליטה: גרועה להפליא גרפיקה:מזכירה את GTA3 למרות ששם היא יותר טובה תופס 5 ג'יגה, אפשר להגיד סתם. בקיצור, חיקוי עלוב לג' טי איי, ולא כל כך מוצלח. אחד המשחקים היותר גרועים ששיחקתי בהם. ובמילה אחת האכזבה של 2005!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט ולא ידעתי שצריך להעביר את השמירות מתיקיה X... יש אתר שבוא אפשר להשיג שמירות להמשחק? הייתי ממש בהתחלה קצת אחת שרצים עם הסוס בהתחלה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://bf3blog.com/2012/04/battlefield-3-server-update-coming-next-week-will-fix-aa-missiles/
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
rising storm 2:vietnam עד העידכונים האחרונים של המשחק הכל היה תקין כך שכרטיס המסך והספק (700W !!!) עשו ועושים את העבודה - החומרה שלי עומדת בקריטריונים של מקסימום משחק. יש לי משחקים "כבדים" יותר שם אין בעיה. יש לי משחקים נוספים בסטים כולל של החברה שיצרה את המשחק המדובר ושם אין בעיה רק המשחק הזה לאחר העידכונים האחרונים מאתחל לי את המחשב ברמה שכבר רציתי לזרוק את המשחק הזה לפח האשפה אבל האתגר לנסות למצוא פתרון למשהו שמעולם לא ניתקלתי בו (ותמיד בסוף מצאתי פתרון, אבל פה נאדה) החזיר אותי. ניסיתי כל מיני דברים שנכתבו ברשת אבל שום דבר לא סייע. הסרתי התקנתי מחדש, עידכנתי דרייברים ואפילו הוצאתי מהשקע לדקה.... התיסכול שזה רק המשחק הזה בלבד כל השאר עובד ותקין (כאמור אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תישמעו שמתי לב שיש הרבה אנשים פה שמשחקים BF2 וחשבתי אולי ניפתח קלאן משלנו? [לא חייב סידיקי מקורי]. עכשיו אין לי מקורי כי החזרתי תמישחק לחנות כי הוא לא פעל לי.. AnyWay מי בעד? כול מה שדרוש: את המישחק עצמו. גירסא 1.02. כוח ורצון לשחק רשימת שחקנים: 1.שם:hagaluly איסיקיו: 296-436-671
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יענו אין מצב בעולם ש-6600GT יפעיל אותו על המינמום של המינימום? :-\
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצלחתי להתקין את המשחק על המחשב שלי, אך הוא פועל בצורה מקוטעת לחלוטין, כאילו שלמחשב שלי אין כוח בשבילו. המפרט של המחשב: מעבד i5-2500 3.3Ghz עם 4 ליבות, כרטיס מסך ATI Radeon 5770 1GB, זכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 1TB WD, מערכת הפעלה windows 7 x64 כשאני משנה הגדרות גרפיקה במשחק הוא לא נותן לי לשמור אותן וכותב באדום video card out of memory ומבקש ממני לבטל את השינויים, ההגדרות הן על מקסימום טקסטורה וכד', רק אם אני עורך את קובץ graphics.xml אני מצליח לשנות הגדרות. מה צריך לעשות כדי לשפר את ההרצה של המשחק? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד הנושאים הכי מעניינים (באופן אישי) בתעשייה היום! תהנו חברים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://rockstargames.com/grandtheftauto4/ http://ir.take2games.com/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=195753 חוץ מאלה לא ידוע לי על עוד מידע. אבל לפי התאריך הרחוק מאוד אפשר להבין שהם יפעילו את המשחק על מנוע חדש =
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-