משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אתר הבית של המשחק: www.elderscrolls.com מפיצה: Bethesda Softworks מפתחת: Bethesda Game Studios ז'אנר: משחק תפקידים בעולם פתוח (מבט מגוף ראשון או שלישי) תאריך שחרור: 11/11/11 מידע נרחב על המשחק ומדריך לקווסטים: www.uesp.net דרישות מערכת: עלילה (ללא ספוילרים): Skyrim איננו המשך עלילתי ישיר לOblivion, אלא פרק חדש בסדרת הElder Scrolls. מאורעות המשחק מתרחשות 200 שנה אחרי פתיחת השערים לאובליביון. בטריילר ההקדמה למשחק, למדנו שהאימפריה של סקיירים במצב קשה, לאחר שלא נצא יורש לכתר- שטחי הממלכה אבדו והחלו להישלט ע"י אומות הElves. לשומרי הממלכה הBlades לא היה על מי להגן ואלו בהדרגה נעלמו מהשטח כאשר חלקם נרצחו והאשר החליטו לנדוד ולהתבודד. …
-
- 584 תגובות
- 62.1k צפיות
-
-
שלום קניתי זוג שלטים (גיימפאד) שמתחברים בעזרת USB למחשב. עכשיו אני מחפש משחקים שאפשר לשחק בעזרת השלטים האלה... (כמו בשיר "דרוש חתן, שמלה כבר יש") קיצר, המחשב שלי יכול להריץ כל משחק שיש. אני מחפש משחקים לשני שחקנים שניתן לשחק עם השלטים. יש לי את: need for speed, vitua tennis 2009, Super Street Fighter. אבל חוץ מהטניס אי אפשר לשחק משחק אחר בזוגות עם השלטים. אני מקווה שהסברתי את עצמי היטב. מצפה לתשובות יום טוב !
-
- 9 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
ז'אנר: First Pirson Shooter (יריות מגוף ראשון). תאריך יציאה: 08-11-2011. מפתחת: Infinity Ward/Sledgehammer. מפיצה: Activision. אתר הבית: http://www.callofduty.com/ ביקורות למשחק: metacritic רקע: המשחק יתחיל בנקודה בה הסתיים קודמו, COD:MW2, כאשר כוחות צבא רוסיה החלו בפלישה לארה"ב. החל מנקודה זו ובכדי למנוע ספויילרים, העלילה תפורט בהמשך ;D ------------------------------ דרישות מערכת: * OS: Windows XP, Vista or Windows 7 * CPU: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor or better * RAM: 2 GB * HDD: 16 GB free disk space * Graphics: 256 MB card with shader model 3 NVIDIA® GeForce™ 8600GT…
-
- 359 תגובות
- 61.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כמה מחשבים, ושימושו העקרי של אחד מהם הוא משחקים. (אני זו שמשחקת אצלינו בבית ואשמח לחוות דעת מחברים מנוסים). אני חסידה של מע"הפ X32 ועליהם אני מעדיפה להתקין משחקים. במהלך הזמן האחרון שמתי לב שמשחקים חדשים ממליצים על יותר מ2GB של RAM וחשבתי לעצמי שאולי הגיע הזמן לעבור למע"הפ X64. - זכור לי מהעבר הלא רחוק (4-3-5 שנים) שתמיד היו משחקים שהראו בעיות עם מע"הפ מבוססות X64. זו אחת הסיבות בגללן מעולם לא התקנתי על המחשב הנ"ל מע"הפ X64. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש מבוסס I5K. הכותר האחרון ששיחקתי בו היה BF3, שבמהלכו חוויתי המון בעיות (קריסות, גימגומים, תקיעות). אני יודעת שמשתמשים בכל רחבי הגלובוס חוו את אותו הדבר אם בגלל הדרייברים או אם בגלל חומרה ממומהרת או כל סיבה אחר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק במשחק הדפדפן Urban Rivals שבימים האחרונים (מיום חמישי בערב ליתר דיוק) לא עובד באתר, ניסיתי בעוד מחשב ואצל חבר והגעתי לאותה תוצאה. אבל שניסיתי לשחק דרך האפליקציה באייפוד המשחק עבד חלק. יש איזה הסבר? המשחק לא עובד יותר בישראל דרך האתר או שהם עושים שיפוצים ושידרוגים לאתר שלהם ? תודה מראש מאור.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לכבוד המעבר ל F2P ולכבוד זה שמדובר במשחק הרבה יותר טוב ממה שחשבתי הגיע הזמן שיהיה עליו סוג של דיון למי שלא ראה ניתן לשחק בחינם כמה שרוצים ועד איזה רמה שרוצים, ההגבלות היחידות הן בתוכן נוסף ובמספר הסלוטים שיש (ב INVENTORY וכו'). ממליץ לכם לנסות את המשחק, אני וסיימון שיחקנו אתמול והיה נחמד מאוד, חבל שלא מצאנו אחד את השני במפה P= נעשה כמו בדיון של BATTLEFIELD: שם: כינוי של הדמות/דמויות במשחק: סוג שרת: (PVE או PVP) דמות: הגיבור שעליו אתם בססתם את הדמות - hero/villain ======================================================================== שם: נעם שם משתמש בפורום: HuGeMouTh סוג שרת: PVE כינוי: hugemouth דמות: Deathstroke - villain שם משתמש בפורום: SimonSix סוג ש…
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני לוקח על עצמי את האחריות לעשות פה רשימה מסודרת ומעודכנת כדי שאנשים יוכלו להוסיף אחד את השני ולשחק, אם לא מתאים שזה יהיה באשכול נפרד אז אפשר למזג את זה באשכול הראשי ולתת לי אפשרות עריכה.. איך שבא לכם. זה יהיה ככה: שם: כינוי אוריג'ן: כינוי בפורום: נתחיל: שם: מתן כינוי באוריג'ן: DoctorRepulsor כינוי בפורום: Vi כינוי באוריג'ן: nuc1eo כינוי בפורום: nucleo כינוי באוריג'ן: כינוי שלי : kaputcom כינוי בפורום: כינוי שלי : kaputcom נא לעשות בדיוק בפורמט שנתתי, כדי שיהיה מסודר ואני לא יצטרך לערוך
-
- 36 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אם במסך שלי הרזולוציה הטבעית היא 1440x900 האם מומלץ שאבחר ברזולוציה של המשחק כנ"ל או שזאת סתם היסחפות וניתן לראות טוב מספיק ב- 1024x768 ? יש לי אומנם כרטיס gtx570 אך איני מעוניין להעמיס עליו ללא צורך . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שמידע הקשור למשחק דלף בימים האחרונים UBISOFT יצאו במצעד מניעה והודיעו על המשחק רישמית + הוציאו סרטון של 6 וחצי דקות התחלה מאוד מוזרה, לא מה שציפיתי מ Rainbow 6 סרטון מאוד מוזר, לא ברור בדיוק מה הולך שם תזכרו שזה לא GAMEPLAY, זה רק סרטון שמראה את המטרות שלהם והכיוון שלהם. המשחק צפוי לצאת ב 2013 ומפותח על ידי ubisoft montreal.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את PES 2012, אני מחובר לתשתית הוט 5 מגה, ספק בזק בינלאומי 5 מגה. (מחובר ללא חייגן) ללא ראוטר רק מודם שחור של מוטורולה. יש לי בעיית התחברות למשחק האונליין, אני מקבל הודעות: An Error has Occured ואז Lost connection to server מידי פעם אני מצליח להתחבר ולשחק אונליין. בעקבות הבעיות הללו החלטתי לרכוש חבילת גיימר של בזק בינלאומי.. אך הבעיה רק החמירה... חבילת הגיימר מחייבת שימוש בחייגן.. וכאשר אני משתמש בחייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Unable to communicate through UDP Port 5739 דיברתי עם בזק בינלאומי הם ינסו לפתור את הבעיה... האם מישהוא ניתקל בבעיה? או האם מישהוא משחק אונליין ב- PES 2012 ללא בעיות... אם כן אשמח אם תייצנו מי התשתית וספק האינטרנט???
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז אם לא ידעתם אפשר לפתח מודים לHON שיכולים לשנות את הממשק/המודלים/טקסטורות וכו' כדי להפעיל את המודים משתמשים במנהל מודים , אני אשתמש באחד הפופולריים יותר בשביל להדגים המנהל מודים נקרא All-In-Hon Mod Manager (דורש ג'אווה מותקן) http://sourceforge.net/projects/all-inhonmodman/files/latest/download לבעלי ווינדוס שמקבלים הודעות שגיאה על הרשאות אדמין צריך להוריד את הקובץ EXE הבא http://sourceforge.net/projects/all-inhonmodman/files/Extra/Manager.exe/download,לשים אותו באותה תיקייה כמו הקובץ JAR ולהפעיל את הקובץ EXE בלבד ---------------------------- התוכנה- בהפעלה ראשונה התוכנה תבקש ממכם את התיקייה שבה תרצו לאחסן את המודים שלכם. כדאי לשים את כולם בתייקיה MODS תחת תיקיית…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני קניתי את MW3 בחנות ואני לא מצליח להתקין את המשחק זה כותב לי this steam account already owns the product containd in this offer ראיתי שדחו את היציאה של המשחק אבל למה הם לא נותנים לי לשחק בסינגל עד שזה יצא בעוד 4 ימים זה לא יעשה לי בעיות להתקין ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו פה נרשם לבטא וקיבל מייל בנושא בימים האחרונים? מעניין אותי לדעת אם כולם קיבלו קיבלתי מייל וכשפתחתי את סטים התבקשתי למלא שאלון דרך סטים ואח"כ עוד אחד באתר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה והתקין את התוספות הללו - האם יש טעם להתקין אותם? האם משפרים משמעותית את חווית המשחק? האם ניתן להסתפק רק בהתקנת ה- patch 1.9? תודה
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי פרו 2012 על המחשב , ברגע שאני מעלה את המשחק הוא עולה מסך שחור עם כדור כחול מסתובב ונתקע , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לינק: http://www.riseofimmortals.com/ משחק מבית חברת פטרוגליף. נראה נחמד והוא חינמי לחלוטין, יש גם גרסה של סטים בעמוד הזה: http://store.steampowered.com/app/90530/ כרגע אני מנסה לתקין אבל קורסלי העדכון... אני מחכה מחר לקבל תשובה מהתמיכה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי "פלוגה" בבאטלפילד 3, מיועדת לכלל השחקנים הארד-קור וגם כאלה שיותר בקטע החברתי, כל מי שמעוניין להצטרף מוזמן . לפלוגה קוראים KINGS, http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391367049960/#!/bf3/platoon/28326553913670499 הבאטל-לוג בplaton פתוח וכל אחד יכול לדבר על מה שבא לו ולהציג הישגים או לשאול שאלות שקשורות במשחק , בנוסף מי שמעוניין למצוא אותי במשחק מוזמן לפנות אלי, גם שם אני מופיע כ- lala-blade. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------- תודה לכל מי שהשתתף, ציפינו ליותר אך העיקר שקבוצת S6 חוזרת! -------------------------------------------------------- כמיטב המסורת ובנוסף למכירה הקבוצתית אנחנו שמחים לקיים מיני מפגש כמידי שנה בדיזינגוף סנטר המשחק ישוחרר בעולם ב 8/11/2011. למשתתפי ההזמנה הקבוצתית המשחק כבר זמין!! המחיר לקניה הקבוצתית עומד על 249 ש"ח ליחידה. זה המחיר הכי זול כרגע בישראל. (בתנאי שנעבור כמות של 35 יחידות) מידע למניעת שאלות מיותרות: *התשלום יהיה באמצעות כרטיס אשראי או מזומן * לא ניתן לשלם ב PAYPAL * לא ניתן לשלם במזומן לשליח * לחלופין ניתן לבצע העברה בנקאית לארקדיה: בנק הפועלים, סניף 552, מס' חשבון 172162 * תשלום עבור מש…
-
- 153 תגובות
- 24.1k צפיות
-
-
כל מה שיש הוא סירטון גיימפלי ותאריך שיחרור(13 December 2011) וזהו.דממה ברשת.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך אני משחק בRainBow Six Vegas 2 בספליט סקרין אני זוכר שראיתי שאפשר
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יצא עוד "אוסף" בסדרת "שלם כמה שתרצה" כמו הקודם, גם הפעם מדובר רק במשחק אחד, ובמקרה הזה הוא בכלל בגרסת אלפא. אני לא יודע מה עובר עליהם.. http://www.humblebundle.com/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין לא מצליח להבין למה באמת השוק של ה-PS3 ו-XBOX יותר ריווחי לחברות המשחקים.. שזה גורם להם להוציא משחק חודש לפני הזמן מאשר למחשב במקרה הטוב והחלומי, או במקרה הפחות טוב לא להוציא בכלל. נחשוב לרגע על הכלים והמנוע שהמחשב יכול לתת.. שאין אותם בקונסוליות. תמיד אומרים שבמחשב ה-PIRATE חוגג.. השאלה האם ב-PS3 ו-XBOX אין א"ז? דווקא לדעתי משחק של PS3 ו-XBOX אחרי שפרצו אותו, כבר אין בעיה לשחרר את כל המשחקים בשניה.. מה שאין כן עם ה-DRM שדוחפים ל-PC.. אז מה אני מפספס?? מקווה שהדיון לא נוגד את החוקים.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הם לא במסמכים שלי אני צריך לפרמט את המחשב מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים אני משחק במשימה שנקראת good, bad, bloody של אורקים אחרי שתופסים אותי יש סרטון אחרי סרטון מראים לי את ארמונות ואני לא נלחץ לי לחצן "close" זה בעיה במשחק או שאני לא מבין מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-