עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחקים של מלחמת העולם חדשים יחסית תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by naki,

קניתי את הגרסה החדשה בסטים אחרי ששיחקתי בגרסה הישנה.. רציתי לשאול מה חדש בגרסה הזאת חוץ מה dlc שכלול... הבנתי שבמהלך המשחק הרגיל יש יותר ספרים שמלמדים אותך תרגילי לחימה וכאלה... מישהו מכיר? מה חדש במשחק הרגיל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by FromHell,

יש לי עכשיו את המשחק ועל השניות הראשונות כבר יש לי -. יש איזה טיפים שיעזרו לי? ???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ניסן פ.,

עברתי שלב 2 וסיימתי את כל המשימות מה הלאה איך אני מיתקדם??? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by qwerty1987,

אסטרטגיה - סגנון של world in conflict, Company of Heroes, Red Alert פאזלים - סגנון של machinarium, braid תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by LIOR42,

מישהו יודע עם הם מיתכוננים להוציא איזה משחק בקרוב?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחד ממשחקי ה FPS החינמיים המרשימים ביותר שיצאו בשנים האחרונות בקרוב יצא באנגלית ויופץ על ידי ijji (לאחרונה גם קיבלו את הזכויות על ה MMO החדש Huxley שכרגע בשלבי CB). עוד לא ניתן ליראות את המשחק באתר של ijji אבל הם הראו אותו ב E3, יש חדשות בפורומים שלהם ובאתרים השונים. כרגע המשחק ב TBA 2009 (כניראה שסוף 2009) אבל לפחות יודעים שהמשחק יצא. טריילרים חדשים שכוללים את הלוגו של ijji http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51163 http://www.gametrailers.com/video/e3-09-a-v-a/51162

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by uriel_237,

שם המשחק: prince of persia the forgotten sands (מקורי) הוא מודיע לי: "Attempting to restore network connection. The game will resume once the connection has been re-established. please wait". מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה זה דחוף חיכיתי הרבה זמן ולא קורה כלום

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אנשים, אני מחפשת משחק פאזל, שהיה מורכב מרשת של אותיות, A,B,C,D בצבעים שונים היה צריך לבחור צבע מסוים ואז לנסות לבטל את האותיות האחרות, ואחרי שמצליחים להעיף כמה שיותר אותיות מאלו שלא בחרתי לוחצים עם השרשרת של האות שבחרתי ומקבלים ניקוד. כמובן ככל שהלוח יהיה מורכב יותר מהאות שבחרתי ככה הניקוד גבוה יותר. הלוח היה מורכב מרשת של אורך ורוחב. אני יודעת שהתיאור הוא מאוד מינימאלי, פשוט קשה להסביר אולי זה יזכיר לאנשים את המשחק! זהו משחק מאוד קטן בגודלו אבל הוא כיפי להעברת זמן תודה למי שיעזור! מורן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. טוב אז ככה יש משהו מוזר כי בדקתי בגימספוט והמישחק אמור לצאת רק בספטמבר... http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=Devil%20May%20Cry%203 ככה שיכול להיות שיפתרו בעיות עד אז טוב אז בואו נתחיל מהבעיות 1-הידית לא זוהתה לגמרי והיה בילבול בידית האנלוגית וגם ששמתי ידית רגילה של PS2 היתה אותה בעיה 2-הרטט לא ניתמך 3-התפריט דפוק בישביל PC 4-אני לא משחק אם עכבר במישחקים כאלה אבל לפי מה שהבנתי גם הוא לא ניתמך טוב הבעיות שצינתי הם בעיות חמורות ואני שיחקתי בשילוב של הליכה אם המקלדת והתנועות אם הכפתורים של הידית אני גם ישתמשתי בציטים כי אין סיכוי שאני יסבול סתם ביגלל שליטה גרועה וככה יכלתי לעבור תמישחק בזמן נורמלי בכל מיקרה המישחק עצמו מאוד מגניב ויש כ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by kalabokk,

טוב אז כמו שאתם יודעים, הם אמרו שלא יהיה theater mode וזה מהסיבה שלXBOX יש feature חדש כמו Fraps שמקליט בזמן שהם משחקים ככה שאין להם צורך לtheater וזה אומר ש.. או שיש קונסול (record) או שאין לא זה ולא זה, מה שמשמיד כל תקווה למשחק תחרותי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Croovit,

וואלה יש אפשרות לקנות גישה לגרסאת האלפא של המשחק בחצי מחיר (כשהמשחק המלא ייצא מקבלים את הגרסא המלאה בחינם)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by darkdude,

חבר המליץ לי על המשחק אבל לפני שאני מוריד , מישהו שיחק בו שיוכל לתת לי מבט כללי על המשחק?על מה הוא? וכ'ו....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by R.E.L,

מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DiSc@MaN,

תגיד לי Ghost Dogg למה לנעול סתם נושא?!? יש הרבה משחקים שבאתר הבית שלהם אפשר להוריד את המוזיקת רקע/שירים של המשחק! אז למה ישר לנעול?!? נראה לי שיש לך בעיה עם הצירוף מילים להוריד ומשחקים באותו משפט...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כל חובב RPG כבר בטח מכיר את הסידרה הזו וישמח לשמוע שזה יוצא בימים הקרובים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by STRENGTH,

כדאי לי לקנות PS2?? מתי יוצא PS3?? ומה יהיה המחיר שלו. אולי זה לא מתאים לפה אבל לא מצאתי בפורום מקום לרשום על קונסולות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yoel12,

חברים לא לשכוח לצפות בלייב סטרים של Bethesda הבוקר בשעה חמש http://www.twitch.tv/bethesda

20. Started by Jexsu,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הצד האפל של ה-DRM: כותר האסטרטגיה Anno 2070 הפך בלתי נגיש לרוכשים לגיטימיים, גם במצבי משחק לשחקן יחיד, בשל מפתחת הגנת הקבצים שהפסיקה לעדכן את המוצר שלה לכתבה

22. Started by QuAKeR_996,

במשחק היו שתי חלליות עם שני שחקנים, ואפשר היה לשלוט בחללית קדימה ימינה ושמאלה. בחלק מהשלבים היה במרכז כוכב שהיה מפעיל כוח משיכה. בעיקרון זה היה שחקן נגד שחקן. החללית הראשונה היתה בצורת ירח כזאת. השניה הייתה דומה רק הפוך. קשה לי להסביר את החלק הזה זה משחק ממש ממש ישן. גבר מי שמזהה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by FatherBoard,

איך אפשר (אם בכלל) לטוס עם המטוס פייפר הזה DODO שבעיר ה-2 או ה-3? אני מנסה להמריא, וזה ממריא לי ל-4 שניות. יש אפשרות שזה יטוס ממש או שזה רק עולה ויורד כל הזמן?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כולנו פה חיים בדור מיוחד וחד פעמי אני בטוח שכמה פה ממש נולדו ומלווים במהלך חייהם את הלידה וההתקדמות הטכנולוגית של המחשב ומשחקי המחשב איך יראה הגיימינג של עשר חמש עשרה שנה מעכשיו ותדמיינו את כמות המשחקים המעולים שיזכו לראות אור עד אז אם הייתם נולדים דור מעכשיו ב 2030 לא הייתם רוצים לשחק בסקיירים משנת 2011? באססיסן קריד? וכל הכותרים המשובחים שמצטברים להם על גבי השנים תדמיינו איזו ספרייה מכובדת של גיימינג תהיה זמינה בעתיד בהסתכלות אחורה במידה ותרצה להיות גיימר בעתיד תצטרך לעשות על זה תואר ולפנות כמה שנים בשביל לעבור על הכל מהעבר או אולי כל המשחקים שאנחנו משחקים עכשיו יחווירו לעומת הדברים שיהיו ב 2030? אבל בכל זאת אפשר לבטל את הערך של מה שיש כרגע? אולי כמו בעולם הספרות שעל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by davidcohen,

סקר שמאוד מעניין אותי לדעת מה קורה כל פעם שיוצא משחק מהסוג הזה מתווכחים אז הנה זה הזמן לקבוע אם אתם רוצים תפרטו למה בחרתם במה שבחרתם ...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים