משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
כל מי שמחכה לשיחרורו של משחק RPG טוב בהחלט כבר מודע לכך שהשנה ישוחרר משחק חדש מבית BioWare, המוציאה לאור של סידרת baldur's gate האגדית (ואם כל זה נשמע לכם כמו סינית, אתם לא בת'רד הנכון כנראה). האתר הבא הרים סקירה מקדימה של המשחק החדש ששיחרורו נדחה לאחרונה לצערי לקראת סוף 2009. נראה מבטיח! http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/02/10/dragon-age-origins-hands-on-preview/1
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כאשר אני מזרים משחקים מה-PC לטלוויזיה בסלון (42") הטקסט מוצג באופן קבוע בכל המשחקים מאוד קטן וממש קשה לשבת על הספה ולקרוא ככה. אני מחפש פתרון להגדיל את הטקסט או לחילופין את המסך כולו או אפילו משהו כמו שינוי ברזולציה או כל רעיון אחר שיגדיל את הטקסט/את כל המסך. האם למישהו יש איזה רעיון בעניין?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ADSL ו PING די איכותי ועדיין בכל מצב בו אני מנסה להתחבר לאיזשהו שרת במשחק זה, ישנו LAG עצבני (ומעצבן) וזאת למרות שאני בוחר שרתים עם פינג נמוך... יש למישהו הערה בונה, או יותר טוב - כתובת של שרת תקין?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! בתאריך ה 19/11 IW הוציאו עדכון של Call Of Duty: Ghosts. העדכון שקל 452.6 MB ועשה הרבה למשחק. בכתבה זאת אני יצמצם לכם את הדברים הכי חשובים שהעדכון עדכן מכיוון שיש כל כך הרבה שינויים קטנים שאי אפשר לציין את כולם. העדכון הכי הכי הכי משמעותי שהרבה אנשים חיכו לו, זה השינוי מהדרישה של מינימום 6 RAM בשביל לשחק למינימום של 4 RAM. לפי דעתי העדכון הזה בא מאוחר מידי אבל בטור אחד שהחליף את ה RAM שלו בשביל המשחק, אני שמח מהשינוי נעשה לי במחשב ואני לא חושב שIW היו צריכים להנמיך את הדרישות בשביל אלה שלא שדרגו. עדכון נוסף חשוב בגזרת ה eSports, מפעל הגיימינג הגדול ביותר באמריקה (MLG) פרסם אופציה בטוויטר שאפשר לשאול שם שאלות לגבי החוקים של התחרותי שם, ובליחצת עקוב אפשר גם לקבל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי יצא crysis ? זה נכון שהגרפיקה שם תהיה לא מהעולם הזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שרבים מכם עוד לא שמעו על המשחק, אז אני שמח להביא את הנושא לידיעתכם, כי אני מאמין שכמוני, יש עוד לפחות כמה אנשים שזה יעניין אותם. הרבה מידע לא ידוע על המשחק, אבל אני ארכז פה את מה שיש. המשחק הוא משחק MMORPG שנמצא בפיתוח ביפן ובדרום קוריאה על ידי NTL, ומבוסס על הסדרה היפנית המפורסמת דרגון בול. Akira Toriyama אחראי על הפרוייקט. Namco Bandai הכריזה שהיא עובדת על משחק דרגון בול למחשב, שייקרא "Dragon ball online". גרסת בטא מתוכננת לקיץ הזה בקוריאה, ושחרור ביפן מתישהוא ב2008. (לגבי אירופה וארצות הברית, אין לי מידע, אבל קשה להאמין שלא יהיה). עדכון משמעותי: הגיע אלי מידע מאתר שאומר שהמשחק יצא ב2008 גם בארצות הברית! http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/9…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החברה היפנית סיפקה לנו את מנת הנוסטלגיה לה קיווינו עם גרסה מודרנית ממוזערת של ה-PlayStation המקורית - במקביל להודעה על חיסולה של ה-Vita הניידת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה משחק הכי חדש שדומה לAGE OF EMPIRES יש היום?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, בילדותי אהבתי לשחק מדי פעם במשחק The incredible machine, בגירסאותיו השונות. באופן עקרוני אפשר להוריד את המשחק ולהפעיל באמצעות DOSBOX. אבל אין לי ממש חשק. אני מחפש גירסה מודרנית של המשחק, ברזולוציה גבוהה, עם תאימות מלאה לווינדוס. אשמח להצעות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן, אחרי כמה שנים טובות, חזרתי לעולם המחשבים, שאותו נטשתי במשך שנים. בן דודי הצעיר ממני ביותר מ 10 שנים, הראה לי את Call of Duty ואת Need for Speed על המחשב החדש שלו, ומייד הפכתי לילד שוב! מדהים מה שהתחום הזה עבר ב 10 שנים האחרונות. בכל אופן, לאחרונה רכשתי את Need for Speed Hot Pursuit, ואת Black Ops. שניהם מדהימים, ואני נהנה מכל שבת [לא נעים להגיד]. אני בכלל ילד מגודל. א-ב-ל - אני לא מכיר עוד משחקים, ואין לי ממש מכרים שיודעים בכלל מה זה משחקי מחשב [מסכנים]. מה עוד מומלץ? אשמח לשמוע המלצה למשחקים מהסוג הזה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היה פעם משחק מחשב אני חושב ל 98 שאם אני זוכר נכון חברת שוקולד כלשהיא הכינה אותו , זה היה משחק עם פרה כזה שעוברים שלבים .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל שחקני CS:GO! אנחנו פתחנו במיוחד בשבילכם שרת פאבליק שרץ 24/7 שאתם תמיד מוזמנים להגיע! כתובת השרת:62.67.42.176:27015 כתובת הטים-ספיק שלנו : 212.199.164.135:9990 דיון מפורט על כל השרתים תמצאו כאן : http://hwzone.co.il/community/threads/549261-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משחק כבד שהגרפיקה שלו הכי מתקרבת למציאות ומעניין....!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מותר להשתמש בצ'יטים בGTA? אני אומר שכן... כל הרעיון מאחורי המשחק הוא נטול מוסר, ואני חושב שאם הדמות היתה משחקת את המשחק לבד, היא היתה מרמה... ומאחר ואנחנו משחקים את הדמות...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר (אם בכלל) לטוס עם המטוס פייפר הזה DODO שבעיר ה-2 או ה-3? אני מנסה להמריא, וזה ממריא לי ל-4 שניות. יש אפשרות שזה יטוס ממש או שזה רק עולה ויורד כל הזמן?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תאריך יציאה? תמונות כבר יש? וידיאו כבר יש? על איזה מנוע גרפי זה יהיה מבוסס? על Generals או על מנוע חדש? ואם יש לכם עוד פרטים שפכו פה. תודה. ירון.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפתעה נוספת לרגל סוף השבוע בחנות המשחקים הגדולה מכולן, עם כותר הפעולה הייחודי שזמין ללא עלות עבור לא פחות מחמישה מיליון (!) משתמשים שונים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כף שטות לכולכם אני הומו וחוץ מזה לא אכפת לי שתעיפו אותי (אני חבר של yoav9 כי ממילא אין לי חיים) ועל תיהיו לי GEEKS :-[(אני יודע שאני כותב עם שגיאות כתיב,קשה להיות ערס) GAYSSSSSSSSSSS :nono:
-
סקר שמאוד מעניין אותי לדעת מה קורה כל פעם שיוצא משחק מהסוג הזה מתווכחים אז הנה זה הזמן לקבוע אם אתם רוצים תפרטו למה בחרתם במה שבחרתם ...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי אתמול לSTEAM כדי לרכוש את B:AC ולהפתעתי הוא נעלם ללא היכר כשניסיתי להגיע לדף שלו באתר של STEAM מתקבלת הודעת שגיאה http://store.steampowered.com/app/57400/ An error was encountered while processing your request This item is currently unavailable in your region אחרי קצת חפירות, מסתבר שבאמת לא הוציאו את זה לשאר העולם עדיין. מה נסגר איתם? כאילו הם רוצים לעודד פיראטיות.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יענו אין מצב בעולם ש-6600GT יפעיל אותו על המינמום של המינימום? :-\
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-