משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
איזה משחק הכי חדש שדומה לAGE OF EMPIRES יש היום?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב בן 7 שנים, המפרט בצד. אני יודע שהסיכויים נמוכים, אבל בהתחשב בעובדה שהוא מריץ GTA 2 מצויין, האם הוא יריץ גם את משחק ההמשך, ה- GTA 3? תודה מראש, גיא.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו חווה נפילה של FPS כאשר נמצאים ליד עשן ואש כמוני ? באם כן, האם ישנו תיקון לכך ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
למה המשחק מקרטע לי על הגדרות הכי גבוהות (עם הפאצי'ם ובלי הפאצי'ם) ? מפרט : Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 Biostar TH67B Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 4.0 GB RAM 1GB Sapphire Radeon HD 6850 (יש לי את הדרייבר האחרון 12.4) Dell u2412m - 16:10- 1920x1200 אולי צריך יותר זיכרון ? אולי צריך דרייבר יותר ישן ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי שרת דיסקורד של כדורסל שבו ניתן לדבר על כל דבר הקשור לכדורסל מכיוון שכאשר חיפשתי שרת של כדורסל לא מצאתי כלום. בשרת ניתן יהיה לדבר על עוד דברים שלא קשורים לכדורסל אך נושאו העיקרי יהיה כדורסל. במידה ויהיה ביקוש לצ'אטים של ליגות אחרות מלבד הליגות המצויינות בכותרת, יפתחו צ'אטים נוספים. בשרת יהיה ניתן להתעדכן בחדשות ותוצאות של משחקים בליגות. קישור לשרת: https://discord.gg/gruE3brHwD
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפתעה נוספת לרגל סוף השבוע בחנות המשחקים הגדולה מכולן, עם כותר הפעולה הייחודי שזמין ללא עלות עבור לא פחות מחמישה מיליון (!) משתמשים שונים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מותר להשתמש בצ'יטים בGTA? אני אומר שכן... כל הרעיון מאחורי המשחק הוא נטול מוסר, ואני חושב שאם הדמות היתה משחקת את המשחק לבד, היא היתה מרמה... ומאחר ואנחנו משחקים את הדמות...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות למשחקי אסטרטגיה(רצוי חדשים) בסגנון של WARCRAFT 3
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק תפקידים פעולה בסגנון של The Witcher 2 Assassins of Kings משחקים נחמדים עם משימות חשוב הרבה אקשן ושליטה נוחה בעיה שסמתי עליה במשחק הזה שיש לו בעיה במצלמה שהיא מאבדת פוקוס ומשתגעת זה מאוד הקשה עלי עד כמעת שרציתי לפרוש מהמשחק ועוד משהוא השליטה במתקפות פשוט זוועה לטעמי לוקח שעות להתרגל קיוצר אני מחפש משחקי תפקידים פעולה עם מפלצות עם בוסים עם השגת ציוד ונשקים וכישופים אבל שלא היעם עולם פותח לחלוטין כי זה מסבך אותי תודה מראש מתן
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני היתקנתי את המשחק פעם רשאונה כהגעתי לשנת 70 אח שלי חיבל בקובץ כל שהוא אז אחרי מכות "נמרצות " שנתתי לו אני ניגש להתקין עוד הפעם את המשחק ומה קורה לי הוא מבקש ממני סיריאל נמבר אולי כל החברים שלי ששיחקו במשחק אמרו לי שאף פעם לא קרה להם אז אולי מישהו קרה לו ואולי יודע את הסיראל המעצבן ?!
-
מה אני צריך לקנות בשביל לשחק ב rise of the tomb raider 20 year celebration? יש לי את המשחק ב Steam. אני צריך לקנות את הseason pass?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הגעתי במשחק לשלב של המסיבה הזאת שנמצאת בבית מלון כזה וצריך להרוג 2 אנשים אחד עם משקפיים כאלה עגולות והשני ם כובע מצחיק כזה!! עכשיו שאני משחק בשלב הזה אחרי כמה דקות ואפילו לא, פתאום המחשב יוצא לי מהמשחק לשולחן עבודה!! משהו יודע למה זה קורה או שזה קרה לו?? טמפ': CPU:51 GCPU:53 המשחק פועל על 1280X1024 יכול להיות שזאת הבעיה למרות שהמשחק זז חלק?!?! אולי זאת בעיה תאימות מערכת?? תודה לעוזרים!!
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי פאב להורדה של NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2!!! פאבים מהירים וטובים להורדה של הניד פור ספיד החדש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://bf3blog.com/2012/04/battlefield-3-server-update-coming-next-week-will-fix-aa-missiles/
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במידה ולא קראתם את החדשות בנידון, נבחרת ישראל הוגרלה לבית C בטורניר האומות באתר Clanbase ותשחק ביום ראשון הקרוב את המשחק הראשון. המשחק יהיה נגד נבחרת הונגריה , ויתחיל בשעה 9 בערב. המשחק הזה מאוד חשוב מכיוון שאנחנו בבית עם ארבעה קבוצות שעל הנייר נראות חזקות יותר מאיתנו, ונצטרך לעבוד קשה מאוד כדי לעלות לשלב הבא. ההרכב של הנבחרת יקבע כשעה לפני המשחק, אבל צפו לראות את השחקנים הטובים בישראל משתתפים כמובן. המשחקים ישודרו בסטרים, הכתובת תפורסם לקראת המשחק. בנוסף, כבונוס לקהל האוהדים וכאמצעי אימון לשחקנים יתקיים משחק אימון נגד נבחרת מולדובה באותו הזמן במסגרת משחקי האימון של טורניר ה ESL. המשחק הזה יאפשר לשחקנים אשר הגיעו אך לא נבחרו להרכב הראשון להתאמן ולהרשים לקראת המפגשים …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קהילת הגיימינג האיכותית של HWzone פותחת ליגה למשחק CS:GO עם שרתים חדשים ופרסים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%94%d7%99%d7%9c%d7%aa-csgo-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%a8%d7%aa%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: אחותי משחקת במשחק "המדהים" הארי פוטר. במשך מספר הימים שהיא הריצה את המשחק, הכל עבד מצויין על רזולוציה של 768*1024. היום, היא פתחה את המשחק, ויש כל מיני תקיעות מוזרות, העכבר זז באיטיות מוזרה (גם בתפריט) ואל מאפשר משחק תקין. מישהו יודע למה אולי? הצאות? *-יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB והדרייברים הם 41.03 (הדרייברים כבר הריצו את המשחק ללא בעיות). הכרטיס עצמו נמצא בO/Cינג, אבל הוא לא חם, הO/C יציב לגמרי. *#2- עברתי על הסטיקי שבפורום עם הבעיות במשחקים, ולא מצאתי את הבעיה שלי.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים ההודעה פורסמה גם באשכול טכני יש לי בעיה בשעות האחרונות בשרתים מסויימים, אני מנסה לבדוק למה זה קורה. במהלך משחק במולטיפלייר אני מרגיש תקיעות של העכבר לסירוגין, לפעמים יותר לפעמים פחות וזה ממש מרגיז המקלדת באותו זמן עובדת כרגיל, בדקתי את כל ההגדרות של העכבר הכל תקין ואפילו עשיתי שחזור להגדרות המקוריות ועדיין לא עובד. יש מצב שזה פינג ?? (120 בשרת כשהיה לי, די גבוה אבל לא ברמה קטסטרופלית) ובכלל, התקיעה הייתה במפה ספציפית לעומת מפה אחרת שלא היו לי בה תקיעות יש לציין שה FPS בסדר גמור ולא יורד מ 70, המחשב חזק מאוד. לא מאמין שזה בעיות גרפיות. מבחינת סוללות החלפתי ועדיין יש את הבעיה. מדובר על עכבר Logitech MX ANYWHERE מחשב Y510P SLI תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פיקס 5200 אבל איתו אני משחק על low חלש אני רוצה ליקנות מחשב חדש אבל איזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשחק על high ושהם יעבדו לי חלק?.......עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלהן, יש לי פה ושם זמן פנוי שאין לי מה לעשות בו ואני חובב משחקי RGP. אני מחפש אחד בסגנון Dungeon Siege שהיה משחק נהדר, משו כזה שצריך להרוג מפלצות (נראה לי קוראים לזה hack&slash) אבל לא רק להרוג אלה גם לאסוף חפצים (ואלי גם QUESTים יהיה נחמד), כמובן שיהיה STORY כל שהוא מאחורי כל זה. הכי חשוב שהמשחק לא יהיה מפוצץ מבחינת גרפיקה כי יש לי מחשב ישן (מפרט מלא בצד ימין), ככה שירוץ על גיגה זכרון כרטיס מסך של GEFORCE סדרה 6600 עם 256MB זכרון ומעבד P4 3.0GHZ. זהו אני חושב, תודה רבה לכולם מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרת הדיון היא לעשות קצת סדר בפורום, על מנת להקל את הניווט והשגלישה בפורום. בעתיד הקרוב הדיון יגדל ויתרחב, ולאט יכיל בתוכו את כל מה שצריך להיות בו. הרעיון הוא שבמקום שתהיה כמות גדולה של דיונים 'דביקים', הלינקים לדיונים אלה ירוכזו כאן. לינקים זמניים, של נושאים חמים: חידות סטאקראפט עם פרס למקום הראשון הלינקים החשובים של הפורום: חוקי פורום סטאקראפט. שרשור היכרות. דיון למציאת שותף לאימונים או מאמן (Coaching). ריכוז מדריכים. ערוצי Stream וערוצי YouTube של קריינים מהקהילה, וקריינים נבחרים מחו"ל. טורנירים אירופאים שמתנהלים על בסיס קבוע, ואפשר לזכות בהם בפרסים וכסף. דיון בנושא רשימת השחקנים הישראלית - אתר SC2Ranks.com. דיון שאלות קצרות - תשובות קצרות. יש לך שאלה קטנה או שאלה ט…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 גיגה + גיגה זיכרון + x800 xt pe והמשחק זוחל לי ברשת בהגדרות הכי הכי נמוכות בלי פילטרים דרייברים ודיירקט איקס מעודכנים כולל הפאטץ החדש מה ניסגר עם המחשחק?!!?!?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-