עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אלהן, יש לי פה ושם זמן פנוי שאין לי מה לעשות בו ואני חובב משחקי RGP. אני מחפש אחד בסגנון Dungeon Siege שהיה משחק נהדר, משו כזה שצריך להרוג מפלצות (נראה לי קוראים לזה hack&slash) אבל לא רק להרוג אלה גם לאסוף חפצים (ואלי גם QUESTים יהיה נחמד), כמובן שיהיה STORY כל שהוא מאחורי כל זה. הכי חשוב שהמשחק לא יהיה מפוצץ מבחינת גרפיקה כי יש לי מחשב ישן (מפרט מלא בצד ימין), ככה שירוץ על גיגה זכרון כרטיס מסך של GEFORCE סדרה 6600 עם 256MB זכרון ומעבד P4 3.0GHZ. זהו אני חושב, תודה רבה לכולם מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by stone cold,

כמו TOR לפני שנותן עד רמה 15 עכשיו WOW חינמי עד רמה 20 אני אף פעם לא שיחקתי בWOW אז זה יזדמנות לא בדקתי עם זה תקף לישראל אבל זה בלינק הזה למי שמעונין https://us.battle.net/account/creation/wow/signup/;jsessionid=7D9F5D0EF3C7B375EED6907E0377CC23.blade34_04_bnet-mgmt

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. החברה היפנית סיפקה לנו את מנת הנוסטלגיה לה קיווינו עם גרסה מודרנית ממוזערת של ה-PlayStation המקורית - במקביל להודעה על חיסולה של ה-Vita הניידת לכתבה

4. Started by cleric,

מדובר בעשרות רבות של משחקים אז יקח לדף קצת זמן להיטען עם התמונות http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24145969 תהנו!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אין לי יותר מה להוסיף

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-borderlands-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by naki,

קניתי את הגרסה החדשה בסטים אחרי ששיחקתי בגרסה הישנה.. רציתי לשאול מה חדש בגרסה הזאת חוץ מה dlc שכלול... הבנתי שבמהלך המשחק הרגיל יש יותר ספרים שמלמדים אותך תרגילי לחימה וכאלה... מישהו מכיר? מה חדש במשחק הרגיל? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by hagay21,

יש לי מעבד פנטיום 3 גיגה + גיגה זיכרון + x800 xt pe והמשחק זוחל לי ברשת בהגדרות הכי הכי נמוכות בלי פילטרים דרייברים ודיירקט איקס מעודכנים כולל הפאטץ החדש מה ניסגר עם המחשחק?!!?!?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הכירו את Need for Speed: Payback, שיתן לכם הזדמנות לשחק בתור אחת משלוש דמויות בסוף השנה לכתבה

10. Started by STRENGTH,

כדאי לי לקנות PS2?? מתי יוצא PS3?? ומה יהיה המחיר שלו. אולי זה לא מתאים לפה אבל לא מצאתי בפורום מקום לרשום על קונסולות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SuperStyle,

??? בין המשחקים הכי יפים שיצאו...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by stio,

שלום לכולם. מחשב בן 7 שנים, המפרט בצד. אני יודע שהסיכויים נמוכים, אבל בהתחשב בעובדה שהוא מריץ GTA 2 מצויין, האם הוא יריץ גם את משחק ההמשך, ה- GTA 3? תודה מראש, גיא.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Ido.G,

שלום רב, בילדותי אהבתי לשחק מדי פעם במשחק The incredible machine, בגירסאותיו השונות. באופן עקרוני אפשר להוריד את המשחק ולהפעיל באמצעות DOSBOX. אבל אין לי ממש חשק. אני מחפש גירסה מודרנית של המשחק, ברזולוציה גבוהה, עם תאימות מלאה לווינדוס. אשמח להצעות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אחד הלהיטים הגדולים ביותר של שנת 2018 ינחת בעולם ה-PC בתחילת החודש הבא - עם הטבות מיוחדות למזמינים מוקדמים לכתבה

15. מחפש משחיקם שגם תהיה להם גראפיקה יפה וגם יאתגרו קצת יותר מרק לרוץ ולירות לכל עבר. את הלך לייף ממש ממש ממש אהבתי. המלצות נוספות???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by arel508,

התקנתי בדיוק את המשחק ומאז שהתקנתי אותו יש לי פס כחול בצד שמאל של המסך.. זה נשאר תמיד במשחק, לא במשחק, לא משנה מתי.. ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות ריסט ולא עוזר.. רציתי לצלם לכם תמונה אבל בפרינט סקרין זה לא מופיע (בעיה במסך? איך יכול להיות בדיוק אחרי שהתקנתי באטלפילד?) המסך זה dell u2311h, המעבד 955, כרטיס 5870 ו4GB זיכרון (DDR3) מישהו יודע מה הבעיה? עדכנתי כבר דרביירים ולא עזר =/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. טוב במקרה שלי זה NFL 2005... אתם יכולים בבקשה לתת לי את הרשימה של החוקים המשחק הזה... ברצוני ללמוד אותם... בא לי קצת לשחק חחח תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MD,

קניתי את המשחק ואני מתלבט איזה דמות לפתוח אני רוצה שילוב של קוסם ולוחם אז כל השחקנים הותיקים מוזמנים ליעץ מנסיונם העשיר אגב יש 10 ימים חינם לכל מי שרוצה http://teaser.wow-europe.com/index.html תודה מראש, מאור.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מחפש משחקן ישן ומפורסם ששכחתי את שמו אבל אני יודע שהמשחק הוא קווסט ושזה על איזה בחור קירח שחייזרים משתלטים על העולם או משהו כזה.. יש משהו במשחק שקוראים לו twins sun אבל אני לא זוכר את ההקשר... ועוד משהו שאני יודע בודאות זה שלמשחק יש גם משחק המשך משהו יודע?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ZXY1,

שלום מה החומרה הנדרשת למשחק call of duty black ops בעיקר הכרטיס מסך מה המינימום הנדרש שהוא יתפקד כמו שצריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש אפשרות לשחק MW:2 ועוד הרבה משחקים בתלת מימד ! אם יש לכם משקפים מאווטר או שקניתם בסופר לראות את "השרדות" יש אפשרות להוריד דריברים אשר יאפשרו לכם לשחק ב 3D . יש סרט ביוטיוב - למי שרוצה לראות: http://www.youtube.com/watch?v=XTbbwzUA_tI&feature=player_embedded יש לי את המשקפים ואני משחק MW:2 בתלת מימד וזה מגניב לאללה - חוויה אחרת למשחק! לדריברים קוראים IZ3D - חפשו בגוגל. אם יש לכם משקפים זה הזמן שם על העיניים. דרך אגב - צריך כרטיס מסך טוב - בגלל שהוא משדר ב 2 ערוצים (ערוץ לכל עין) ה FPS יורד בחצי. תהנו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. עשיתי פירמוט ולא ידעתי שצריך להעביר את השמירות מתיקיה X... יש אתר שבוא אפשר להשיג שמירות להמשחק? הייתי ממש בהתחלה קצת אחת שרצים עם הסוס בהתחלה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by segevgabay,

התחלתי לשחק במחשק The Elder Scrolls IV Oblivion לפני כמה ימים עכשיו אין לי מושג מה עושים בו חח על מה מדובר המחשק בכלל? מי הדמות? ועכשיו ממש בשלב הראשון אחרי שיצאתי מהמערה עם האבירים אני יוצא ובפעם הראשונה אני רואה את "הנוף" לאן אני הולך עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by GooG,

אז בקיצור היה לי XP ואחר כך רציתי כבר WIN 7 אז אחר כך התקנתי את זה ולפני שהתקנתי עשיתי פרמטתי את C ואז שכבר היה לי WIN 7-32bit אז כמובן המשחקים לא נפתחו לי מכוון שהם מותקנים בשביל הXP. אז יש איזה דרך לסדר אותם שהם יפעלו לWIN 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.