משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שחלקכם הבין אני מחפש משחק ממכיר שמשלב דברים שקשורים לLEVEL UPS, ITEMS, WEAPONS, הרבה קרבות (עדיף בסגנון RPG). לא חשוב לי אם יהיה ברשת או לא, העיקר ההמלצות שלכם ומשחק מורכב כמה שאפשר, משהו לשרוף עליו הרבה שעות תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן שאלה מפדחת ביותר - למה אני לא מצליח להטיס מטוסים? אני נותן פול גז ומנסה להעלות את המטוס עם העכבר, המקלדת וכל מה שיכול להיות הגיוני אבל המטוס לא עולה הוא פשוט ממשיך על הקרקע ומתרסק.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
VICE CITY פועל לי באיטיות על המחשב!!!!(אבל ממש איטי ושיש גשם אז בכלל)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ADSL ו PING די איכותי ועדיין בכל מצב בו אני מנסה להתחבר לאיזשהו שרת במשחק זה, ישנו LAG עצבני (ומעצבן) וזאת למרות שאני בוחר שרתים עם פינג נמוך... יש למישהו הערה בונה, או יותר טוב - כתובת של שרת תקין?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משחקן ישן ומפורסם ששכחתי את שמו אבל אני יודע שהמשחק הוא קווסט ושזה על איזה בחור קירח שחייזרים משתלטים על העולם או משהו כזה.. יש משהו במשחק שקוראים לו twins sun אבל אני לא זוכר את ההקשר... ועוד משהו שאני יודע בודאות זה שלמשחק יש גם משחק המשך משהו יודע?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אלהן, יש לי פה ושם זמן פנוי שאין לי מה לעשות בו ואני חובב משחקי RGP. אני מחפש אחד בסגנון Dungeon Siege שהיה משחק נהדר, משו כזה שצריך להרוג מפלצות (נראה לי קוראים לזה hack&slash) אבל לא רק להרוג אלה גם לאסוף חפצים (ואלי גם QUESTים יהיה נחמד), כמובן שיהיה STORY כל שהוא מאחורי כל זה. הכי חשוב שהמשחק לא יהיה מפוצץ מבחינת גרפיקה כי יש לי מחשב ישן (מפרט מלא בצד ימין), ככה שירוץ על גיגה זכרון כרטיס מסך של GEFORCE סדרה 6600 עם 256MB זכרון ומעבד P4 3.0GHZ. זהו אני חושב, תודה רבה לכולם מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אחרי שכבר נמעס מכל המשחקים החינמיים SF WARROCK CROSS FIRE וכל הקקה אני מחפש משהו טוב חשבתי על COD:MW או BF:2142 מה עדיף? חשוב שהמשחק יהיה להורדה מתוכנה כמו STEAM או משהו כזה כי אני לא הולך לחנות לקנות או להזמין מחו''ל וגם בבקשה לא להגיד CS כי זה כבר חרשתי.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל אחד מהם יש כמה גרסאות: 3 ל X-COM, יותר מ 4 ל DUNE, אולי 2-3 ל Diablo, ו-5(?) ל CIV. מישהו זוכר לאילו מערכות הפעלה הם מתאימים? איך להרכיב מחשב שיתמוך בכולם? הבנתי ש DosBox נותן פתרון למשחקים הדוסיים. מה עם המשחקים של 98, XP?איך מריצים אותם ב XP או חלונות 7? או שאצטרך מולטי בוטינג?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ריידן, סקורפיון וכל החבורה יחזרו לביקור ב-14 לאפריל במשחק חדש עם הדמויות הישנות והאהובות לכתבה: http://hwzone.co.il/mortal-kombat-x-%d7%99%d7%a6%d7%90-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש שחקנים / שרתיחם בארץ ? יש איזה LIFEMOD חינמי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש אזרח שרודף אחרי ואסור לפגוע בו . יצאתי מבניין קומות ואני לא יודע לאן להמשיך ? מישהו יכול לסייע ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=1181&s=1 O YEAH סוף סוף הבנצ'מרקים הראשונים ונראה כאילו צמוד אבל בסוף ATI! אני חושב שעכשיו כדאי לחשוב מחדש על מה לקנות... אם איכפת לכם מHL2 (זה BETA זה לא משקף את המנוע ה"מושלם")
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי המשחק SIMS2 אחלה מישחק ,באמת! חבר שלי אמר שקיים פטצ'\קוד לגורם שלא תיהיה צנזורה במישחק. אם מישהו מכיר את זה שיתן בבקשה לינק, תודה מראש Install
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מתי המשחק מגיע לארץ והאם מישהו מתכוון לקנות אותו ? אני התרשמתי מאוד מהדמו, מעניין מה חודש במשחק המלא, הבנתי שחברת ההפצה התחלפה לפני כחודשיים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
THE TAXIDERMIST SHOP Talk to the lady. Pick the pen sitting on the counter. Grab the rabbit to acquire some string. Look in the box on the table and pick up a snake eye. Exit and go to Beavis and Butthead house, use the string on the chewed up gum and fish the quarter out of the grate אני תקוע פה כבר חודשים ואני לא מבין מה לעשות ואני מת להמשיך במשחק!! אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאד.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את פוסטל 2 על שני מחשבים פנטיום 4 עם 9500 פרו והשני פנטיום 3 עם mx440, לשניהם 512 מ"ב תאמינו לי שווה להשקיע בציוד טוב במחשב החלש עם הגיפורס המשחק מת לחלוטין, זה לא שהוא תקוע או משהו, דווקא עובד חלק אבל הגרפיקה מתה לגמרי, הכל נראה מת בלי חיים. לעומת זאת עם הפנטיום החזק וה 9500 פרו המשחק חי ובועט ויש זרימה של הכל, תנועה השתקפויות איכויות צבע הבעות של הדמויות, הכל חי. כאילו שמדובר בשני משחקים אחרים, בשניהם שמתי באופציות רזולוציה וצבע זהים (למעשה הכל זהה).
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
hmm , im having some probs with Need For Speed Hot Pursuit 2 and my Microsoft forcefeedback wheel , the problem is with the "brakes" pedal , for some reason it doesnt let me define it nor recognize it :\ any suggestions? BTW im on Win2k + SP3... *סליחה על האנגלית , פשוט העתקתי מפורום אחר שבו כתבתי לפני..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
המשחק כל הזמן נתקע לי ב LOADING ואז נסגר :-\ ניסיתי לשנות את ההגדרות במשחק ל LOW, להוריד את ה AA וה AF ל 0, שום דבר לא עוזר :'( אפשר לראות את המפרט שלי בצד, הדבר היחיד שיכול להפריע זה ה 1G זיכרון אבל המשחק זה לא אמור לגרום לבעיה אם המשחק על LOW-MID אני משתמש בדרייבר ישן יחסית 158.22 יכול להיות שהוא גורם לבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=4395 תגידו פספתי משהו , לפי הקישור רשום שהמשחק יצא למחשב במאי 2006 .. (היום כבר יולי ???) אז מה הולך פה ? יש למישהו מידע, משהו ? (ומי שלא חושב שזה למחשב שינסה דרך האתר של Ubisoft להכנס ל PC GAMES ואז ללכת לדף השני וימצא את המשחק ברשימה כאחד שעוד לא יצא) עריכה : עכשיו נכנסתי לאתר סיקורי משחקים (gamespot..) והוא אומר שהמשחק עומד לצאת למחשב אבל ב13 לספטמבר
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/ בעוד כשעה הטריילר למשחק המבטיח של EA טיבריום יוצג באתר סביר להניח שלא יראו גיימפליי אלא רק סינמטיק טוב אז נתראה בעוד כשעה הטריילר http://www.gametrailers.com/player/29781.html ב25 יהיה סרטון גיימפליי ממשי
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סופסוף סיימתי את הסרט, אחרי חודש וחצי של עבודה.. אני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה אבל נסתפק בזה. :-)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-