עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by johnysade,

שלום לכולם זהו הטריילר של COD AW וזה של FC4

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Sarm1x,

שלום לכל שחקני CS:GO! אנחנו פתחנו במיוחד בשבילכם שרת פאבליק שרץ 24/7 שאתם תמיד מוזמנים להגיע! כתובת השרת:62.67.42.176:27015 כתובת הטים-ספיק שלנו : 212.199.164.135:9990 דיון מפורט על כל השרתים תמצאו כאן : http://hwzone.co.il/community/threads/549261-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7!

3. חבר'ה יצאו כמה תוכנות כמו FOV CHANGER / FPS UNLOCKER אני כבר מודיע שכמעט ב 100% מקבלים על כולם באן ב ESL WIRE לכן: שימוש בהן מיותר מכיוון שכשתשחק ב ESL לא יהיה לכם אותם. וגם קיים סיכוי לקבל באן במשחק . לכן אני ממליץ להיזהר ולבדוק פעמיים על בטיחות התוכנות לפני שימוש. עלינו במספר האנשים בקהילה במהירות יפה מאוד וחבל שנאלץ להיפרד מכאלו שיקבלו באן ולא יקחו בחשבון לקנות את המשחק שוב.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום! רציתי לשאול אם הכרטיס x1950xt יריץ את המשחק על גרפיקה גבוהה. אני יודע שצריך מעבד מהיר וזיכרון רם גבוהה בשבילו וכרטיס מסך לבד לא מספיק.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by tustos,

כבר כתבתי הודעה בתראד אחר של mass effect אבל לא הצליחו לעזור לי ועכשיו עוד משחק לא עובד אז הנחתי שאני יכול פשוט לכתוב כאן. קיצר גם mass effect ןגם mirror's edge לא ועבדים ופשוט נופלים אחרי שלוחצים play. זה ממש מתסכל ניסיתי להתקין מחדש וניסיתי לעשוצ פאטצים וכלום לא עוזר.. מישהו יכול להציל אותי? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Tenx_Boy,

כף שטות לכולכם אני הומו וחוץ מזה לא אכפת לי שתעיפו אותי (אני חבר של yoav9 כי ממילא אין לי חיים) ועל תיהיו לי GEEKS :-[(אני יודע שאני כותב עם שגיאות כתיב,קשה להיות ערס) GAYSSSSSSSSSSS :nono:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אוקי,יש לי במכשיר Emulator ל Sega Megadrive בזמנו היה לי את הקונסולה,והיו המון משחקים יפים,שכבר שכחתי את השם,והסיכוי שאני אעלה משהו מתהום הנשיה הוא אפסי,ובקשר למכשיר,אבד עליו הכלח והוא הועבר \נתרם למישהו אחר,אז אין לי איך להזכר,אבל נוסטלגיה זו נוסטלגיה,ובטח אתם מכירים כמה משחקים יפים וטובים. יש לי כבר GOLDEN AXE MORTAL COMBAT מה אתם עוד ממליצים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by David :o,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק, על הקבוצה המנצחת שפותחת את האשכול להעלות בנוסף את ה Match ID של האנטי צ'יט. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא יש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אחרי שסיימתי את כול סדרת CALL OF DUTY את שניי ה CRYSIS את שניי ה PORTAL כול סידרת האף ליייף כול סדרת C&C ואת הבטל פילדים למיניהם ... אני מחפש איך להעביר את הזמן ;D אני אוהב משחקים עם גראפיקה יפה (CRYSIS-בד קומפני וכו) בסגנון של או הסטרטגיה כשאתה שולט מלמעלה על החיילים שלך או שאתה החייל ויש מסימות מאתגרות (כמו בד קומפני קרייסיס האף לייף קול אוף דוטי וכו...) תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by toska,

מחפש סימולטור טיסה על מטוסי קרב וגם מטוסים מסחריים כגון בויינג ואיירבאס. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by liav12,

למי שנולד בשנות ה 80 בטוח זוכר את המשחק הזה... מדובר ב NBA שהיה פרוש על המסך בצורה שהיו רואים רק חצי מגרש בכל פעם, וכדי לראות את החצי השני היה צריך שהכדור יעבור ליריבה. היה בדו מימד אם אני לא טועה וראו את זה מהצד כמו השידורים הרגילים של היום (לא בטוח אם היתה אופציה לשינוי המראה) כמו כן היה גם משחק של תחרות הטבעות מאותם זמנים...אני זוכר שזה היה להיט ולקבל סכום כולל של 45 היה הכי גבוה שמישהו אי פעם הצליח להגיע אצלי במשפחה, הייתה בי גאווה בזמנו ;D למישהו יש מושג על מה אני מדבר?!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מאז הבאנדל יצא ששחקתי לא מעט אמרתי נקליט כמה משחקים במשחק יש זומבים וצמחים ולכל קבוצה ארבעה דמויות ראשיות שאפשר לשחק אבל בתוך כל דמות יש עוד תתי דמויות וריאציות למשל לדוגמא זומבי קלאס חייל שהמהירות ירי שלו מכפילה את עצמה במידה ואתה משאיר את הקרוסייר על האויב לאורך הירי ודמות אחרת בתוך הקלאס של הזומבי החייל הוא מישהו עם נשק יותר בכיוון של הסנייפר שעושה יותר נזק אבל יש לו רילוד איטי יותר ופחות טוב לקרבות פנים מול פנים ככה שיוצא שבסך הכל יש 4 תפקידים ראשיים אבל בתוך כל אחד עוד חמישה עד עשרה וריאציות עשו עבודה טובה במשחק האמת עוד לא הספקתי לשחק בכל הדמויות כי יש לי רק מספר קטן שלהם את הדמויות פותחים על ידי קנייה של חפיסות קלפים בתוך המשחק עם המטבעות שמקבלים אחרי כל סיבוב…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by elad the master,

הורדתי את המשחק דרך האתר הבא: http://web1.39186.vs.webtropia.com/main/index.php?site=files# ואז כשאני מנסה לפתוח את שני החלקים ביחד עם הוינראר( part 1 ו- part2) זה נותן לי ההודעה הזאת מהוינראר.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by -Tal-,

אהלן יש לי בעיה ב PES 2012 (מקורי), המשחק רץ סבבה אבל שמגיעים לרחבה או מדי פעם יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט dual core e5300 1gb ram intel g43/g45 כרטיס מסך שוב - המשחק מקורי תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום בניתי אתר על סידרת המשחקים need for speed ויש שם הורדות טרילרים ותמונות מהמשחקים ואני חושב גם לבנות ליגה שבה יתחרו חברי האתר אחד נגד השני רציתי לדעת מה דעתכם על הרעיון ולקבל הצעות לשיפור האתר זותי הכתובת www.needforspeed.coo.co.il נ.ב אני מקווה שזה בסדר שרשמתי פה ולא בפורם כללי פשוט זה נראה לי יותר מתאים לפה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by masterb,

לא מצליח להבין, שלב נוסף לסינגל ? או מפה למולטי ? מי שידע יקבל נקודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by IPIP,

למה המשחק מקרטע לי על הגדרות הכי גבוהות (עם הפאצי'ם ובלי הפאצי'ם) ? מפרט : Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 Biostar TH67B Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 4.0 GB RAM 1GB Sapphire Radeon HD 6850 (יש לי את הדרייבר האחרון 12.4) Dell u2412m - 16:10- 1920x1200 אולי צריך יותר זיכרון ? אולי צריך דרייבר יותר ישן ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

הגעתי לשלב שאני אמור למצוא את הרכב אני לא מוצא ולא יודע איפה הוא נמצא ואיך הוא נראה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by LOL,

אומנם אין לי יותר מידי מה להגיד אבל פשוט הטריילר הזה נראה כל כך טוב שהייתי חייב לפרסם אותו

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by vitalik49,

Pimp My Champ השחקנים: BombaXD folken Panel DrunkSumsum Selience THE STiVI -------------------------------------- BombaXD מאשר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by noiZE,

יש לי בעיה שאני תמיד נכנס למשחק ומופיע מסך שחור 10 שניות וזה רושם לי המשחק הפסיק לפעול ויוצא לי. מישהו יכול לעזור לי???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by huber,

יש לי ADSL ו PING די איכותי ועדיין בכל מצב בו אני מנסה להתחבר לאיזשהו שרת במשחק זה, ישנו LAG עצבני (ומעצבן) וזאת למרות שאני בוחר שרתים עם פינג נמוך... יש למישהו הערה בונה, או יותר טוב - כתובת של שרת תקין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. לרשימת ההנחות המלאה כנסו לכתובת הבאה: http://store.steampowered.com/holidaysale/

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by idan007,

אני לא יודע למה אבל אחרי משהו כמו 5 דקות במשחק המחשב קורס לי ועושה ריסטרט יש למישהו מושג למה? אם אני הייתי צריך להמר הייתי אומר שזה הספק אבל אני לא יודע איך לבדוק אז הנה בנתיים תמונה מהאוורסט שאני רואה שם שהמתח שהוא נותן הוא לא בדיוק המתח המבוקש:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אלהן, יש לי פה ושם זמן פנוי שאין לי מה לעשות בו ואני חובב משחקי RGP. אני מחפש אחד בסגנון Dungeon Siege שהיה משחק נהדר, משו כזה שצריך להרוג מפלצות (נראה לי קוראים לזה hack&slash) אבל לא רק להרוג אלה גם לאסוף חפצים (ואלי גם QUESTים יהיה נחמד), כמובן שיהיה STORY כל שהוא מאחורי כל זה. הכי חשוב שהמשחק לא יהיה מפוצץ מבחינת גרפיקה כי יש לי מחשב ישן (מפרט מלא בצד ימין), ככה שירוץ על גיגה זכרון כרטיס מסך של GEFORCE סדרה 6600 עם 256MB זכרון ומעבד P4 3.0GHZ. זהו אני חושב, תודה רבה לכולם מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.