עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מחפש משחיקם שגם תהיה להם גראפיקה יפה וגם יאתגרו קצת יותר מרק לרוץ ולירות לכל עבר. את הלך לייף ממש ממש ממש אהבתי. המלצות נוספות???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. THE TAXIDERMIST SHOP Talk to the lady. Pick the pen sitting on the counter. Grab the rabbit to acquire some string. Look in the box on the table and pick up a snake eye. Exit and go to Beavis and Butthead house, use the string on the chewed up gum and fish the quarter out of the grate אני תקוע פה כבר חודשים ואני לא מבין מה לעשות ואני מת להמשיך במשחק!! אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאד.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torchlight-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני רוצה לקנות לאח שלי איזה שניים שלושה משחקים ליום הולדת... הוא בן 14 ואוהב מרוצים ופעולה אבל כבר יש לו את NFSMW אז מה לקנות לו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני שמח להציג לכם את הפרק החדש בערוץ - "מאיפה בא GTA?" אמנם GTA נדחה למחשב האישי (אוף!) אבל עד שהוא מגיע, לפחות נוכל קצת להכיר את ההיסטוריה שמאחורי המשחקים הפעם מצטרף אליי ינאי בן נח שבא להתארח ולקריין! כמו תמיד, נשמח לשמוע את דעתכם... אה, ולא לפספס את הבונוס בסוף! יש מתנות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by huber,

יש לי ADSL ו PING די איכותי ועדיין בכל מצב בו אני מנסה להתחבר לאיזשהו שרת במשחק זה, ישנו LAG עצבני (ומעצבן) וזאת למרות שאני בוחר שרתים עם פינג נמוך... יש למישהו הערה בונה, או יותר טוב - כתובת של שרת תקין?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eranisra,

http://www.gamershell.com/news_57928.html המשחק ישוחרר לאירופה ב21 לנובמבר והוא יחזור לכלול מרדפי משטרה ;D [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ZXY1,

שלום מה החומרה הנדרשת למשחק call of duty black ops בעיקר הכרטיס מסך מה המינימום הנדרש שהוא יתפקד כמו שצריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הכירו את Need for Speed: Payback, שיתן לכם הזדמנות לשחק בתור אחת משלוש דמויות בסוף השנה לכתבה

10. חבר'ה יצאו כמה תוכנות כמו FOV CHANGER / FPS UNLOCKER אני כבר מודיע שכמעט ב 100% מקבלים על כולם באן ב ESL WIRE לכן: שימוש בהן מיותר מכיוון שכשתשחק ב ESL לא יהיה לכם אותם. וגם קיים סיכוי לקבל באן במשחק . לכן אני ממליץ להיזהר ולבדוק פעמיים על בטיחות התוכנות לפני שימוש. עלינו במספר האנשים בקהילה במהירות יפה מאוד וחבל שנאלץ להיפרד מכאלו שיקבלו באן ולא יקחו בחשבון לקנות את המשחק שוב.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, רציתי לדעת מתי המשחק מגיע לארץ והאם מישהו מתכוון לקנות אותו ? אני התרשמתי מאוד מהדמו, מעניין מה חודש במשחק המלא, הבנתי שחברת ההפצה התחלפה לפני כחודשיים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by BarVaZ,

אני מאוד אוהב משחקי יריות גוף ראשון.... מישהו יכול להמליץ לי על משחק שאני יוריד.... פשוט אני לא יודע עוד מה לעשות... ואני לא יכול לשחק כל היום CSS (משחק יריות גוף ראשון לא נגד מפלצות וכו... כמו דום... שונא כאלה ) תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.gametrailers.com/ בעוד כשעה הטריילר למשחק המבטיח של EA טיבריום יוצג באתר סביר להניח שלא יראו גיימפליי אלא רק סינמטיק טוב אז נתראה בעוד כשעה הטריילר http://www.gametrailers.com/player/29781.html ב25 יהיה סרטון גיימפליי ממשי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ido147,

כתוב באשכול על הלאן שצריך להביא מחשב ומסך,למה?!?!לא אמור להיות שמה מחשבים ומסכים?וגם כתוב להביא כבל אינטרנט..מזאת אומרת כבל אינטרנט?להביא תראוטר?עזרה..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by The_Byter,

תהנו !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. החברה היפנית סיפקה לנו את מנת הנוסטלגיה לה קיווינו עם גרסה מודרנית ממוזערת של ה-PlayStation המקורית - במקביל להודעה על חיסולה של ה-Vita הניידת לכתבה

17. שמתם לב, שלמרות שהרמה הגרפית של ה-PS2 וה-XBOX ירדה קשות, או ליתר דיוק- ההתפתחות העצומה במחשבים יחסית ל-PS2 ול-XBOX, מחירי המשחקים לאותן קונסולות נשארו מאוד מאוד יקרים יחסית לביצועים הגרפיים העלובים שיש להם. משחקים למחשב עם ביצועיים בהרבה אבל בהרבה יותר טובים עולים בערך אותו הדבר. זה ממש מוזר, ובטח עוד אחרי שיצא ה-XBOX360 המחירים עדיין לא יורדים. לפי דעתי חייבת להיות ירידה דרסטית במחירים של המשחקים ל-PS2 ול-XBOX עקב הרמה העלובה שלהם. כי גם אחרי הכול, משחקי מחשב באותה רמה עולים בהרבה יותר פחות. אני חושב שהמחיר הזה הוא יוצר את המחיר הגבוהה של המשחקים ל-XBOX360 כי זה יהיה דפוק שהמחיר של המשחקים יהיה דומה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by erezo,

הצלחתי להתקין את המשחק על המחשב שלי, אך הוא פועל בצורה מקוטעת לחלוטין, כאילו שלמחשב שלי אין כוח בשבילו. המפרט של המחשב: מעבד i5-2500 3.3Ghz עם 4 ליבות, כרטיס מסך ATI Radeon 5770 1GB, זכרון 4GB RAM, דיסק קשיח 1TB WD, מערכת הפעלה windows 7 x64 כשאני משנה הגדרות גרפיקה במשחק הוא לא נותן לי לשמור אותן וכותב באדום video card out of memory ומבקש ממני לבטל את השינויים, ההגדרות הן על מקסימום טקסטורה וכד', רק אם אני עורך את קובץ graphics.xml אני מצליח לשנות הגדרות. מה צריך לעשות כדי לשפר את ההרצה של המשחק? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tustos,

כבר כתבתי הודעה בתראד אחר של mass effect אבל לא הצליחו לעזור לי ועכשיו עוד משחק לא עובד אז הנחתי שאני יכול פשוט לכתוב כאן. קיצר גם mass effect ןגם mirror's edge לא ועבדים ופשוט נופלים אחרי שלוחצים play. זה ממש מתסכל ניסיתי להתקין מחדש וניסיתי לעשוצ פאטצים וכלום לא עוזר.. מישהו יכול להציל אותי? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by McJ,

VICE CITY פועל לי באיטיות על המחשב!!!!(אבל ממש איטי ושיש גשם אז בכלל)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92%d7%aa-%d7%a2%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a4%d7%99%d7%a6%d7%94-2k-%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by sectorix,

שלום לכולם, אנחנו שמחים לבשר על קבלת חסויות נוספות כבר בתחילת 2012 החל מהיום, מצטרפות אלינו ASROCK יצרנית לוחות האם לגיימרים, וFORSA יצרנית כרטיסי הגרפיקה - כספונסרים רשמיים. אני רוצה להודות לשחר frasE על המאמצים בהשגת החסויות. נשמח אם תתמכו בנו על ידי LIKE לעמוד הפייסבוק שלנו ב facebook.com/nom.eset וכמובן לבקר את שני הספונסרים החדשים שלנו ב : http://www.asrock.com http://www.forsa.com.hk הספונסרים שלנו מהיום אם כן הם - ESET , COOLERMASTER , ASROCK , FORSA , LOGITECH , PEGASUS ואנחנו רוצים להודות להם על העזרה והגב שהם נותנים לנו כדי להתפתח ולפתח. בנוסף, ביום רביעי הקרוב - בתוכנית "רביעי עם גבינה" שתשודר ב6 בערב כרגיל בhttp://he.twitch.tv/cheapcheese יהיו הוד…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב במקרה שלי זה NFL 2005... אתם יכולים בבקשה לתת לי את הרשימה של החוקים המשחק הזה... ברצוני ללמוד אותם... בא לי קצת לשחק חחח תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by jonr,

*הפינה אינה מאושרת ואינה למעשה פינה... טוב אז באופן עקרוני אני מדבר על עצמי.... אבל בטח יש פה עוד כמה... אם למישהו בא לחנוך אותי (יום שני שלי במשחק) אני אשמח... חיפשתי מדריכים אבל רובם מתמקדים בFPS כללי ופחות בBF3 ספציפי אני לא לגמרי מבין מה קורה עם ה"קלאסים" (?) והאמת שאני גם לא ממש יודע איך מפעילים את המשחק... (דרך האוריגין משם לאתר ומשם למולטי ושם לחפש סרבר ?!?!) ואם אני רוצה להחליף סרבר צריך לצאת מהמשחק ?!? ואולי הטיפ הכי חשוב - איך אתם רואים את האוייבים ?!?!? (ולא אני לא צריך משקפיים) וגם לא סגור מה קורה איתם עם מסך הQ (שעובד לי ממש מוזר) ובאופן כללי למי שבא לשחק... (אני כמובן לא מכיר אף מפה) אז למי שבא להסביר קצת דברים מטומטמים עד מתוחכמים אני אשמח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. המשחק מתחיל לעלות ואז אני מקבל את הERROR הבא - GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem יש לי GF2MX עם דרייברים עדכניים יחסית (אחת מגירסאות ה43). מה הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.