עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by BarVaZ,

אני מאוד אוהב משחקי יריות גוף ראשון.... מישהו יכול להמליץ לי על משחק שאני יוריד.... פשוט אני לא יודע עוד מה לעשות... ואני לא יכול לשחק כל היום CSS (משחק יריות גוף ראשון לא נגד מפלצות וכו... כמו דום... שונא כאלה ) תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום! רציתי לשאול אם הכרטיס x1950xt יריץ את המשחק על גרפיקה גבוהה. אני יודע שצריך מעבד מהיר וזיכרון רם גבוהה בשבילו וכרטיס מסך לבד לא מספיק.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. עשיתי פירמוט ולא ידעתי שצריך להעביר את השמירות מתיקיה X... יש אתר שבוא אפשר להשיג שמירות להמשחק? הייתי ממש בהתחלה קצת אחת שרצים עם הסוס בהתחלה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. החברה היפנית סיפקה לנו את מנת הנוסטלגיה לה קיווינו עם גרסה מודרנית ממוזערת של ה-PlayStation המקורית - במקביל להודעה על חיסולה של ה-Vita הניידת לכתבה

6. הגעתי במשחק לשלב של המסיבה הזאת שנמצאת בבית מלון כזה וצריך להרוג 2 אנשים אחד עם משקפיים כאלה עגולות והשני ם כובע מצחיק כזה!! עכשיו שאני משחק בשלב הזה אחרי כמה דקות ואפילו לא, פתאום המחשב יוצא לי מהמשחק לשולחן עבודה!! משהו יודע למה זה קורה או שזה קרה לו?? טמפ': CPU:51 GCPU:53 המשחק פועל על 1280X1024 יכול להיות שזאת הבעיה למרות שהמשחק זז חלק?!?! אולי זאת בעיה תאימות מערכת?? תודה לעוזרים!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by eranisra,

http://www.gamershell.com/news_57928.html המשחק ישוחרר לאירופה ב21 לנובמבר והוא יחזור לכלול מרדפי משטרה ;D [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by IPIP,

למה המשחק מקרטע לי על הגדרות הכי גבוהות (עם הפאצי'ם ובלי הפאצי'ם) ? מפרט : Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 Biostar TH67B Intel core i3-2100 CPU @3.10GHz 4.0 GB RAM 1GB Sapphire Radeon HD 6850 (יש לי את הדרייבר האחרון 12.4) Dell u2412m - 16:10- 1920x1200 אולי צריך יותר זיכרון ? אולי צריך דרייבר יותר ישן ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש אפשרות לשחק MW:2 ועוד הרבה משחקים בתלת מימד ! אם יש לכם משקפים מאווטר או שקניתם בסופר לראות את "השרדות" יש אפשרות להוריד דריברים אשר יאפשרו לכם לשחק ב 3D . יש סרט ביוטיוב - למי שרוצה לראות: http://www.youtube.com/watch?v=XTbbwzUA_tI&feature=player_embedded יש לי את המשקפים ואני משחק MW:2 בתלת מימד וזה מגניב לאללה - חוויה אחרת למשחק! לדריברים קוראים IZ3D - חפשו בגוגל. אם יש לכם משקפים זה הזמן שם על העיניים. דרך אגב - צריך כרטיס מסך טוב - בגלל שהוא משדר ב 2 ערוצים (ערוץ לכל עין) ה FPS יורד בחצי. תהנו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by stone cold,

כמו TOR לפני שנותן עד רמה 15 עכשיו WOW חינמי עד רמה 20 אני אף פעם לא שיחקתי בWOW אז זה יזדמנות לא בדקתי עם זה תקף לישראל אבל זה בלינק הזה למי שמעונין https://us.battle.net/account/creation/wow/signup/;jsessionid=7D9F5D0EF3C7B375EED6907E0377CC23.blade34_04_bnet-mgmt

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tustos,

כבר כתבתי הודעה בתראד אחר של mass effect אבל לא הצליחו לעזור לי ועכשיו עוד משחק לא עובד אז הנחתי שאני יכול פשוט לכתוב כאן. קיצר גם mass effect ןגם mirror's edge לא ועבדים ופשוט נופלים אחרי שלוחצים play. זה ממש מתסכל ניסיתי להתקין מחדש וניסיתי לעשוצ פאטצים וכלום לא עוזר.. מישהו יכול להציל אותי? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by vitalik49,

Pimp My Champ השחקנים: BombaXD folken Panel DrunkSumsum Selience THE STiVI -------------------------------------- BombaXD מאשר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הכירו את Need for Speed: Payback, שיתן לכם הזדמנות לשחק בתור אחת משלוש דמויות בסוף השנה לכתבה

14. מחפש משחיקם שגם תהיה להם גראפיקה יפה וגם יאתגרו קצת יותר מרק לרוץ ולירות לכל עבר. את הלך לייף ממש ממש ממש אהבתי. המלצות נוספות???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by thegodx,

אותי רידיק הפתיעה לטובה!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by segevgabay,

התחלתי לשחק במחשק The Elder Scrolls IV Oblivion לפני כמה ימים עכשיו אין לי מושג מה עושים בו חח על מה מדובר המחשק בכלל? מי הדמות? ועכשיו ממש בשלב הראשון אחרי שיצאתי מהמערה עם האבירים אני יוצא ובפעם הראשונה אני רואה את "הנוף" לאן אני הולך עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by EfiBar498,

שלום, אני מעוניין ללמוד עיצוב משחקים, ומתלבט איפה ללמוד. אין לי רקע טכני, ובכלל אני יותר רוצה להתמקד בתסריטאות של משחקים ובבניית סיפור. איפה כדאי לי ללמוד?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/torchlight-%d7%9e%d7%95%d7%a6%d7%a2-%d7%91%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%9c%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by deathil93,

שלום, התקנתי את ההרחבה ל-GTA שניקראת EPISODES FROM LIBERTY CITY. הבעיה היא שאחרי כמה משימות, אני מגיע למשימה שניקראת NO.3 ב-BALLAD OF GAY TONY, שמסך הטעינה בה נתקע ולא טוען את משחק. ניסיתי לשים פאטצ'ים, להתקין דרייברים, להתקין מחדש את המשחק אבל שום דבר לא עוזר. גם פניתי לתמיכה טכנית של ROCKSTAR אבל עדיין לא החזירו לי תשובה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by stio,

שלום לכולם. מחשב בן 7 שנים, המפרט בצד. אני יודע שהסיכויים נמוכים, אבל בהתחשב בעובדה שהוא מריץ GTA 2 מצויין, האם הוא יריץ גם את משחק ההמשך, ה- GTA 3? תודה מראש, גיא.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by GooG,

אז בקיצור היה לי XP ואחר כך רציתי כבר WIN 7 אז אחר כך התקנתי את זה ולפני שהתקנתי עשיתי פרמטתי את C ואז שכבר היה לי WIN 7-32bit אז כמובן המשחקים לא נפתחו לי מכוון שהם מותקנים בשביל הXP. אז יש איזה דרך לסדר אותם שהם יפעלו לWIN 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני שמח להציג לכם את הפרק החדש בערוץ - "מאיפה בא GTA?" אמנם GTA נדחה למחשב האישי (אוף!) אבל עד שהוא מגיע, לפחות נוכל קצת להכיר את ההיסטוריה שמאחורי המשחקים הפעם מצטרף אליי ינאי בן נח שבא להתארח ולקריין! כמו תמיד, נשמח לשמוע את דעתכם... אה, ולא לפספס את הבונוס בסוף! יש מתנות

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by huber,

יש לי ADSL ו PING די איכותי ועדיין בכל מצב בו אני מנסה להתחבר לאיזשהו שרת במשחק זה, ישנו LAG עצבני (ומעצבן) וזאת למרות שאני בוחר שרתים עם פינג נמוך... יש למישהו הערה בונה, או יותר טוב - כתובת של שרת תקין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שמתם לב, שלמרות שהרמה הגרפית של ה-PS2 וה-XBOX ירדה קשות, או ליתר דיוק- ההתפתחות העצומה במחשבים יחסית ל-PS2 ול-XBOX, מחירי המשחקים לאותן קונסולות נשארו מאוד מאוד יקרים יחסית לביצועים הגרפיים העלובים שיש להם. משחקים למחשב עם ביצועיים בהרבה אבל בהרבה יותר טובים עולים בערך אותו הדבר. זה ממש מוזר, ובטח עוד אחרי שיצא ה-XBOX360 המחירים עדיין לא יורדים. לפי דעתי חייבת להיות ירידה דרסטית במחירים של המשחקים ל-PS2 ול-XBOX עקב הרמה העלובה שלהם. כי גם אחרי הכול, משחקי מחשב באותה רמה עולים בהרבה יותר פחות. אני חושב שהמחיר הזה הוא יוצר את המחיר הגבוהה של המשחקים ל-XBOX360 כי זה יהיה דפוק שהמחיר של המשחקים יהיה דומה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by masterb,

לא מצליח להבין, שלב נוסף לסינגל ? או מפה למולטי ? מי שידע יקבל נקודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.