משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת SPLINTER CELL BLACKLIST כאשר אני מפעיל אותו מופיעה לי שגיאה כמו שמתואר בתמונה: המחשב שלי הוא וינדוס 8 64BIT ניסיתי להפעיל את המשחק כאילו הוא פועל על וינדוס 7 אבל זה לא עוזר מה עושים? http://img191.imageshack.us/img191/8863/cpze.th.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לום כולם רציתי לדעת איפה אני ב hl2 הגעתי לשלב שאני עובר גשר ענקי ואז אני מגיע לעוד מקום של המחתרת ואומרים לי להכניס את הבאגי למוסך כי עוקבים אחרי בגללה ואני נלחם מול הקומבינים שתוקפים תמקום ואז אני מחסל אותם והאיש הזה פותח לי פתח סודי במגדל אור שמוביל לשביל צדדי כזה ואני ממשיך לשם ברגל איפה אני ? באמצע המחשק ? בסוף ? יש עוד הרבה ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלהן, יש לי פה ושם זמן פנוי שאין לי מה לעשות בו ואני חובב משחקי RGP. אני מחפש אחד בסגנון Dungeon Siege שהיה משחק נהדר, משו כזה שצריך להרוג מפלצות (נראה לי קוראים לזה hack&slash) אבל לא רק להרוג אלה גם לאסוף חפצים (ואלי גם QUESTים יהיה נחמד), כמובן שיהיה STORY כל שהוא מאחורי כל זה. הכי חשוב שהמשחק לא יהיה מפוצץ מבחינת גרפיקה כי יש לי מחשב ישן (מפרט מלא בצד ימין), ככה שירוץ על גיגה זכרון כרטיס מסך של GEFORCE סדרה 6600 עם 256MB זכרון ומעבד P4 3.0GHZ. זהו אני חושב, תודה רבה לכולם מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שרוצה מוזמן להצטרף ולשחק איתנו USER NAME : blur-israel password : 123456789 כמה שיותר יותר כייף, תרגישו חפשי למה אף אחד לא בא ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את השמירות בGTA IV מהמחשב הקודם למחשב החדש למישהו יש מושג איפה הן ממוקמות? חיפשתי ולא מצאתי.. עוד בעיה, הפעם בGTA SA התקנתי את המשחק במחשב החדש והעכבר לא עובד במחשב הקודם היה XP ועכשיו עברתי לווינדוס 7, יכול להיות שזה קשור? איך אני פותר את זה? שני המשחקים מקוריים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050. השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה. לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות. המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות. אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה? האם BATMAN הוא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפתעה נוספת לרגל סוף השבוע בחנות המשחקים הגדולה מכולן, עם כותר הפעולה הייחודי שזמין ללא עלות עבור לא פחות מחמישה מיליון (!) משתמשים שונים לכתבה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אומנם אין לי יותר מידי מה להגיד אבל פשוט הטריילר הזה נראה כל כך טוב שהייתי חייב לפרסם אותו
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הולך חברים, אחרי הרבה עבודה קשה הוצאתי עכשיו משחק חדש לאנדרואיד בשם Hit The Wall המשחק כיפי, מתאגר וקל להבנה. אתם מוכנים לאתגר האולטימטיבי? המטרה שלכם היא לגרום לכדור לקפץ בין הקירות. איך עושים זאת? תגעו במסך פעם אחת כדי לשנות את כיוון הכדור או אל תגעו כלל כאשר הכדור בכיוון הנכון. אני מתאגר אתכם לנסות ולראות כמה רחוק אתם יכולים להצליח! מצורף קישור לסרטון קצר המתאר את המשחק. https://www.facebook.com/almogsx/videos/pcb.2145525928871474/2287985961232467/?type=3&theater&ifg=1 לינק למשחק בגוגל פליי: bit.ly/hit_the_wall_game
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Pimp My Champ השחקנים: BombaXD folken Panel DrunkSumsum Selience THE STiVI -------------------------------------- BombaXD מאשר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב בן 7 שנים, המפרט בצד. אני יודע שהסיכויים נמוכים, אבל בהתחשב בעובדה שהוא מריץ GTA 2 מצויין, האם הוא יריץ גם את משחק ההמשך, ה- GTA 3? תודה מראש, גיא.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך צורבים משחק לסוני פלייסטיישן 2 קובץ WinRAR
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שעברתי על הרשימה הארוכה של הPATCH החדש הגעתי לשורה הזאת " -AA Missiles are more difficult to dodge in Jets, this was unintended behavior that created an imbalance against skilled pilots. " ואני לא מבין מה עובר להם בראש ,במקום לתת לטייסים שיודעים להטיס את האפשרות לשרוד הם נותנים להם בראש ?? עד שלמדתי את הטריק הזה של להוריד מהירות לשחרר ECM ולתת פנייה חדה הם מבטלים אותו?? ומה הם נותנים במקום זה? משפרים את הכיוון של הAA בקצב הזה אני יאלץ לעזוב את המשחק הזה כי זה פשוט לא כיף ככה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! כאן אביאל בקומנטרי נוסף ! אז הגיימפליי הוא סביר אבל תתייחסו יותר לקומנטרי עצמו בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה.. הערוץ שלי: http://www.youtube.com/user/AvielGames תהנו ! http://www.youtube.com/watch?v=V4zynctx_GU&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תישמעו שמתי לב שיש הרבה אנשים פה שמשחקים BF2 וחשבתי אולי ניפתח קלאן משלנו? [לא חייב סידיקי מקורי]. עכשיו אין לי מקורי כי החזרתי תמישחק לחנות כי הוא לא פעל לי.. AnyWay מי בעד? כול מה שדרוש: את המישחק עצמו. גירסא 1.02. כוח ורצון לשחק רשימת שחקנים: 1.שם:hagaluly איסיקיו: 296-436-671
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משחק כבד שהגרפיקה שלו הכי מתקרבת למציאות ומעניין....!!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://rockstargames.com/grandtheftauto4/ http://ir.take2games.com/ReleaseDetail.cfm?ReleaseID=195753 חוץ מאלה לא ידוע לי על עוד מידע. אבל לפי התאריך הרחוק מאוד אפשר להבין שהם יפעילו את המשחק על מנוע חדש =
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
גם החנות של פלטפורמת ה-Origin מבית EA Games פוצחת במבצעים מעניינים משלה שכדאי לכם לבדוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! רציתי לשאול אם הכרטיס x1950xt יריץ את המשחק על גרפיקה גבוהה. אני יודע שצריך מעבד מהיר וזיכרון רם גבוהה בשבילו וכרטיס מסך לבד לא מספיק.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה משחקי הרפתקאות לילדים אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים כאלו ואני לא יודע איזה משחקים טובים יש אני רוצה משחקים למחשב משהוא בסגנון עידן הקרח 3 קונג פו פנדה וכדומה תודה מראש לעוזרים בברכה מתן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה משחק הכי חדש שדומה לAGE OF EMPIRES יש היום?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה ב PES 2012 (מקורי), המשחק רץ סבבה אבל שמגיעים לרחבה או מדי פעם יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט dual core e5300 1gb ram intel g43/g45 כרטיס מסך שוב - המשחק מקורי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יותר מעשור חיכו מעריצי Final Fantasy למשחק ה-15 בסדרה הוותיקה. האם ההמתנה הענקית הזאת הייתה שווה את זה? בואו לגלות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-