משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי בעיה ב PES 2012 (מקורי), המשחק רץ סבבה אבל שמגיעים לרחבה או מדי פעם יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט dual core e5300 1gb ram intel g43/g45 כרטיס מסך שוב - המשחק מקורי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news_57928.html המשחק ישוחרר לאירופה ב21 לנובמבר והוא יחזור לכלול מרדפי משטרה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, סופ"ש נעים לכם. שוב אני מוצא את עצמי משתעמם בבית כשאני לא יוצא החוצה, אני מבקש המלצה למשחקים שאני אוכל לשחק עם החברה,החברים, לחבר את הלפטופ לLCD הענק בסלון, לחבר מקלדת ועכבר אלחוטיים ולשחק בהנאה. חשבתי על Worms World Party בנתיים. אפשר המלצה לעוד משחקים כאלו? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גמר הEMS של Call of Duty Black Ops 2 logiX VS 4nothing קישור לסטרים: http://www.twitch.tv/esl_cod_black_ops_2 הימור שלי 4nothing לוקחים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים לא לשכוח לצפות בלייב סטרים של Bethesda הבוקר בשעה חמש http://www.twitch.tv/bethesda
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בSTEAM של HL2 הודיעו שיהיה MODE של 64 BIT ( ל HL2 -LAST COST) מה זה אומר , מה השיפורים ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל אחרי משהו כמו 5 דקות במשחק המחשב קורס לי ועושה ריסטרט יש למישהו מושג למה? אם אני הייתי צריך להמר הייתי אומר שזה הספק אבל אני לא יודע איך לבדוק אז הנה בנתיים תמונה מהאוורסט שאני רואה שם שהמתח שהוא נותן הוא לא בדיוק המתח המבוקש:
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GAMER.CO.IL פתחו שרת חדש של 32 שחקנים שרת רנקד כמעט כל הזמן הוא מלא אבל אפשר להיכנס כשרוצים אייפי: 199.203.85.67:16567
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מי שמחכה לשיחרורו של משחק RPG טוב בהחלט כבר מודע לכך שהשנה ישוחרר משחק חדש מבית BioWare, המוציאה לאור של סידרת baldur's gate האגדית (ואם כל זה נשמע לכם כמו סינית, אתם לא בת'רד הנכון כנראה). האתר הבא הרים סקירה מקדימה של המשחק החדש ששיחרורו נדחה לאחרונה לצערי לקראת סוף 2009. נראה מבטיח! http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2009/02/10/dragon-age-origins-hands-on-preview/1
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחד הלהיטים הגדולים ביותר של שנת 2018 ינחת בעולם ה-PC בתחילת החודש הבא - עם הטבות מיוחדות למזמינים מוקדמים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כדאי לי לקנות PS2?? מתי יוצא PS3?? ומה יהיה המחיר שלו. אולי זה לא מתאים לפה אבל לא מצאתי בפורום מקום לרשום על קונסולות
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה משחק הכי חדש שדומה לAGE OF EMPIRES יש היום?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז למרות הרבה אנשים סקפטיים (מודה, גם אני), השרות של OnLive עלה לאוויר (ארה"ב בלבד). ביקורת ראשונה מהשטח: http://gizmodo.com/5567770/onlive-streaming-game-service-tested-at-home-finally סיכום: לאג לא מורגש, גראפיקה חלשה ועלויות גבוהות. האם זהו העתיד? ..זה בחלט אפשרי. *עריכה* סרטון קצר (אם כי די קופצני) המראה את חווית המשתמש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכירו את Need for Speed: Payback, שיתן לכם הזדמנות לשחק בתור אחת משלוש דמויות בסוף השנה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
תגיד לי Ghost Dogg למה לנעול סתם נושא?!? יש הרבה משחקים שבאתר הבית שלהם אפשר להוריד את המוזיקת רקע/שירים של המשחק! אז למה ישר לנעול?!? נראה לי שיש לך בעיה עם הצירוף מילים להוריד ומשחקים באותו משפט...
-
אני אתאר את הבעיה: אחותי קנתה לי וייס סיטי בארה"ב והביאה אותו לי. חבר שלי ביקש ממני לצרוב לו את המשחק, עד כאן הכל טוב ויפה. פתחתי את הקופסה, והיה שם דיסק שהיה כתוב עליו Install, אחרי שהוצאתי אותו ראיתי שיש מתחת עוד דיסק, אבל לא הבנתי איך אני מוציא אותו, כי בעצם מעבר לזכוכית(הוא היה הפוך), ולא הבנתי איך אני מגיע לדיסק השני, פשוט לא הצלחתי לפתוח את זה...למישהו יש שמץ מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה פעם משחק מחשב אני חושב ל 98 שאם אני זוכר נכון חברת שוקולד כלשהיא הכינה אותו , זה היה משחק עם פרה כזה שעוברים שלבים .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! בתאריך ה 19/11 IW הוציאו עדכון של Call Of Duty: Ghosts. העדכון שקל 452.6 MB ועשה הרבה למשחק. בכתבה זאת אני יצמצם לכם את הדברים הכי חשובים שהעדכון עדכן מכיוון שיש כל כך הרבה שינויים קטנים שאי אפשר לציין את כולם. העדכון הכי הכי הכי משמעותי שהרבה אנשים חיכו לו, זה השינוי מהדרישה של מינימום 6 RAM בשביל לשחק למינימום של 4 RAM. לפי דעתי העדכון הזה בא מאוחר מידי אבל בטור אחד שהחליף את ה RAM שלו בשביל המשחק, אני שמח מהשינוי נעשה לי במחשב ואני לא חושב שIW היו צריכים להנמיך את הדרישות בשביל אלה שלא שדרגו. עדכון נוסף חשוב בגזרת ה eSports, מפעל הגיימינג הגדול ביותר באמריקה (MLG) פרסם אופציה בטוויטר שאפשר לשאול שם שאלות לגבי החוקים של התחרותי שם, ובליחצת עקוב אפשר גם לקבל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלהן, יש לי פה ושם זמן פנוי שאין לי מה לעשות בו ואני חובב משחקי RGP. אני מחפש אחד בסגנון Dungeon Siege שהיה משחק נהדר, משו כזה שצריך להרוג מפלצות (נראה לי קוראים לזה hack&slash) אבל לא רק להרוג אלה גם לאסוף חפצים (ואלי גם QUESTים יהיה נחמד), כמובן שיהיה STORY כל שהוא מאחורי כל זה. הכי חשוב שהמשחק לא יהיה מפוצץ מבחינת גרפיקה כי יש לי מחשב ישן (מפרט מלא בצד ימין), ככה שירוץ על גיגה זכרון כרטיס מסך של GEFORCE סדרה 6600 עם 256MB זכרון ומעבד P4 3.0GHZ. זהו אני חושב, תודה רבה לכולם מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו את המשחק ועל השניות הראשונות כבר יש לי -. יש איזה טיפים שיעזרו לי? ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
החברה היפנית סיפקה לנו את מנת הנוסטלגיה לה קיווינו עם גרסה מודרנית ממוזערת של ה-PlayStation המקורית - במקביל להודעה על חיסולה של ה-Vita הניידת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כאשר אני מזרים משחקים מה-PC לטלוויזיה בסלון (42") הטקסט מוצג באופן קבוע בכל המשחקים מאוד קטן וממש קשה לשבת על הספה ולקרוא ככה. אני מחפש פתרון להגדיל את הטקסט או לחילופין את המסך כולו או אפילו משהו כמו שינוי ברזולציה או כל רעיון אחר שיגדיל את הטקסט/את כל המסך. האם למישהו יש איזה רעיון בעניין?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן, אחרי כמה שנים טובות, חזרתי לעולם המחשבים, שאותו נטשתי במשך שנים. בן דודי הצעיר ממני ביותר מ 10 שנים, הראה לי את Call of Duty ואת Need for Speed על המחשב החדש שלו, ומייד הפכתי לילד שוב! מדהים מה שהתחום הזה עבר ב 10 שנים האחרונות. בכל אופן, לאחרונה רכשתי את Need for Speed Hot Pursuit, ואת Black Ops. שניהם מדהימים, ואני נהנה מכל שבת [לא נעים להגיד]. אני בכלל ילד מגודל. א-ב-ל - אני לא מכיר עוד משחקים, ואין לי ממש מכרים שיודעים בכלל מה זה משחקי מחשב [מסכנים]. מה עוד מומלץ? אשמח לשמוע המלצה למשחקים מהסוג הזה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-