עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Nakion,

שלום לכולם קניתי PS3 לא מזמן ואני מחפש משחק מירוצים טוב משהו בסגנון Need For Speed. אני פשוט לא מכיר את כל המשחקים החדשים בסגנון אשמח להצעות של משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by A1eX,

קניתי את הדיסק המקורי, התקנתי את הסטים, והבעיה שהמשחק לא עולה וניתקע על המסך Preparing to launch call of duty. מה עליי לעשות? עריכה - עכשיו שמתי לב שבSTEAM זה ניתקע על 45%...

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by firemebad,

היי האם יש לכם המלצות ל - SHOOTHERS ממלחמת העולם הראשונה ? כל המשחקים שנתקלתי בהם עד עכשיו עסקו רק במלחמת העולם השניה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by edvin22,

שלום, אין לי תמונה של המשחק(משום מה, מצלם תמונה שחורה בשימוש כפתור פרינט סקרין) הבעייה שזה נראה כמו משחק פעולה משנת 97 (קשה לי לתאר) אני אציין רק שבבלק אופס לא היו בעיות, וגם בשאר המשחקים בסדרה. המפרט : i5 SB Z68 8 GB זיכרון 570 gtx dell 2312hm רזולוצייה:1920/1080 (שאלה כללית לידע, איך אני מגדיר רזולוצייה גבוהה מזו?, בהגדרות משחקים זה הכי גבוה) דרייבר: 285.62(האחרון) ויש 2 תמונות של ההגדרות דרך אנווידיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני אישית מעדיף שמה את הקסמים הקבועים שלי, וגם חרב אחת גדולה, ועוד חרב קטנה+שיריון, וחץ וקשת, ומטה קסם מועדף. מה אתם דוחפים שמה?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  6. באף משחק CoD לדעתי לא היו מפות מוצלחות כמו בCoD 4. למישהו יוצא עדיין לשחק במשחק? אני חושב להתקין אותו שוב אבל אני לא יודע אם יש טעם.... לפי איך שMW3 נראה, המפות נראות פיציות ולא מתקרבות לסגנון של MW הראשון.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by NetSpider,

כל כמה דקות זורק אותי מהמשחק וזאת ההודעה שאני מקבל ב Game Manager ... למישהו יש מושג ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אני ב-UMP ברמה 27(כשיש לפחות 31 רמות לנשק ועוד כמה דברים שלא פתחתי) וקיבלתי צ'לנג' שהגעתי למקסימום שלו ... :s05: מישהו יודע איך זה הולך פה?

9. Started by hellfire03,

מכיוון שמשחקים טובים זה כיף ומשחקים ישנים זה זול אשמח לדעת איך הכי נוח לרכוש משחקים ישנים וטובים למשל fable או oblivion - הראשונים יחסית (אם אני לא טועה אמורים להיות טובים) או באופן כללי משחקים טובים שכבר מספיק ישנים כדי למצוא אותם בזול (חיפשתי באיביי אבל הכל שם מארצות הברית אז רק המשלוח עולה 10$) אם אני לא טועה זה אמור לצאת בערך 50 ש"ח (10-13$) ד"א יש דרך שיהיה חוקי בלי עותק פיזי? (אם אני לא טועה סטים אמור להיות משהוא כזה אבל לא מצאתי שם משחקים ישנים) ראיתי פה מתי שהוא קישורים לחנויות בארץ שמוכרות משחקים ישנים במחירים טובים, יש איזה ריכוז של כאלו? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. חיפשתי ןלא מצאתי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by bennnn,

אוקיי חברים-נזכרתי במשחק דיי מאוחר-סיימתי אותו שלשום ואני חייב לומר אחד המשחקים היותר מהנים שיצא לי לשחק.נכון,זה לא כמו הסדרות הקודמות,לדעתי זה הכי מגניב שיש אקשן בשילוב קליל של התגנבות.אהבתי מאוד את הגרפיקה,השליטה קצת פחות,והסיפור ממש ממש מדהים. משחק מעולה לטעמי!הדאבל אייגנט בסגנון או שבכלל לא קרוב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.facebook.com/games4gamer אמרו שבשעה 9 יפרסמו כל מי שאין יכול לנסות את מזלו

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני יודע שהמילה NATIVE זה "טבעי" משהו כזה ,אבל זה מתייחס להכי נמוך או הכי גבוהה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

http://www.evilsourcegaming.com/2011/11/gameoftheyear/

15. Started by jungle-man,

שלום בSTEAM מוכרים את Settlers 7 Gold Edition Deluxe ב 40$ שזה כ150 ש"ח וכולל את כל הDLC'S. נראה לי קצת יקר למשחק שיצא במרץ. בארץ מוכרים ב100 ש"ח את Settlers 7 Gold Edition (ללא ה"deluxe"). מי שמכיר את הגירסאות השונות יכול להמליץ האם כדאי להשקיע עוד 50 ש"ח? שיחקתי בעבר בSettlers (לא זוכר איזה) ואהבתי אולם מתלבט כרגע מה לקנות. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shlomi1234,

אני אישית התחלתי אבל היה מאוד משעמם אז ישר עברתי למולטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by navk2,

בכל הרשת אני קורא על זה ועוד לא מצאתי פתרון, הצללים נראים פשוט איום ונורא לא משנה על איזו הגדרה. יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Or94,

אחרי ששאלתי באשכול הרשמי של המשחק ולא ענו לי אני אשאל פה: רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION בערך ב250-260 שקל (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Moty_p,

האם יש איזה שהיא דרך או איזה שהוא HACK שיפעיל את המשחק Battlefield 3 על Windows XP כי אני לא מתכוון לעבור ל 7 הגועל נפש הזה השמח לעזרה..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by nucleo,

MLG Israeli Barcraft http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=280799 אני אישית לא מכיר שם אף אחד אבל אני הולך בכל זאת יהיה נחמד להכיר חבר'ה ישראלים שאוהבים את המשחק ולשבת ביחד על בירה מול MLG מישהו פה מתכוון לבוא?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Googleness,

חחח התחלתי בשעה 23:30 בערך והספקתי לעשות את הקווסט הראשון של הטוטוריאל + מבוך אחד בעיר הראשונה שמגיעים אליה. אני חייב לאמר שהמשחק יוצא מגדר הרגיל. מזכיר לי שהתחלתי לשחק באובליביון. בכל מקרה, מישהו יודע איך להגדיל את מספר החפצים שאפשר לסחוב בו זמנית על הדמות בצורה הכי מהירה ויעילה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shemiraz,

היום ניסיתי לשחק בסינגל פלייר והוא לא נותן לי קופצת לי שגיאה :This game is currently unavailable. Please try again at another time" ניסיתי לחפש פתרון ברשת ללא הצלחה יש למישהו רעיון או נתקל בשגיאה הזו? ודרך אגב במולטי הוא כן נותן לי לשחק אז זה ממש מוזר...

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. Started by WarNet,

ממש מוזר... http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 1.6 מתוך 10 !!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  24. שלום לכל חברי קהילת HWzone ולקהילת הגיימינג של HWzone בפרט. במידה ותמיד חלמתם ליצור או להיות גיבור על, סוני נותנת לכם את האפשרות לעשות זאת - בחינם. עצבו דמות של גיבור או של רשע וצאו להגן\לכבוש את העולם יחס עם חברים ברשת.המשחק הינו משחק עולם פתוח רב-משתתפים בו קיימות אפשרויות משחק רבות כאשר העיקריתהיא סדרה של משימות המסודרות בצורה כרונולוגית ומהוות עלילה מתמשכת. כסופר גיבור (או רשע),פתוח בעבורכם עולם שלם של אפשרויות בו תעזרו לאחרים, תשדרגו את יכולת השחקן שלכם על ידיעלייה בדרגות וכמובן תשתתפו בתחרויות מול הצד השני - תחרויות ה-PVP. הדיון הזה נפתח על מנת לשתף חוויות, לתת עצות ולעזור בכל הנוגע להמשחק המשחק זמין בחינם להורדה בשירות STEAM כאן: http://store.steampowered.com/ap…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by -Tal-,

אהלן יש לי בעיה ב PES 2012 (מקורי), המשחק רץ סבבה אבל שמגיעים לרחבה או מדי פעם יש לאגים. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט dual core e5300 1gb ram intel g43/g45 כרטיס מסך שוב - המשחק מקורי תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים