עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/humble-bundle-14-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-torchlight-ii-pixel-piracy-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%a0%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by waizman,

היה לי פעם מחשב XT עתיק וכמובן מלא דיסקטים גדולים של 5.25 אינץ'... את המחשב הזה נתתי אחרי שקניתי פנטיום 100 (הייתי טיפש וקטן) וגם את הדיסקטים עם המשחקים... זמן עבר, התגעגעתי למחשב ולמשחקים, והשגתי לי XT אחר, אבל את המשחקים לא. אני צריך עזרה במציאת 3 משחקים בעיקר: 1. SpyHunter 2. Transformers 3. לא יודע ת'שם ממש, זה מן איש כזה שצריך להתחמק מקופים והוא קופץ על תנינים ובורח מכדורים שהקופים זורקים וכו'... המשחקים האלה ממש ממש ממש ישנים ככה שאין עליהם חוקים של זכויות יוצרים יותר ולכן זה לא נחשב לווארז. כמו כן הייתי רוצה את המשחקים בגרסה הרגילה ולא כאימולטור על מנת שאני יוכל להריץ אותם על ה XT השני... תודה רבה מראש למוצאים ולעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=10532 כניראה שהוא יהיה איתנו עוד הרבה זמן

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by .nimiking.,

היה פעם איזה משחק של מלך האריות ממש ישן שאני לא זוכר איך קוראים לו. אפשר בבקשה לקבל את השם של המשחק או קישור להורדה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היום שידרגתי מ GF6800 ל GT240 עד כמה שאני מבין אני אוכל להריץ כל משחק שיצא בשנה וחצי הקרובות. מה פיספסתי חוץ מ: Call Of Duty: Modern Warfare 2 GTA IV BorderLands שאותם אני מתכוון להשיג בשבועות הקורבים?

6. Started by LermanIsUberCool,

האם מותר להשתמש בצ'יטים בGTA? אני אומר שכן... כל הרעיון מאחורי המשחק הוא נטול מוסר, ואני חושב שאם הדמות היתה משחקת את המשחק לבד, היא היתה מרמה... ומאחר ואנחנו משחקים את הדמות...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by harry,

אני חיפשתי באינטרנט באלפי אתרי קודים בישביל מקס פיין 2 וכל פעם שאני מוצא הוא כותב לי להפעיל את המשחק במצב developer mode ! בקומנד פרמטר. מישהוא מוכן להגיד לי איך אני מוצא את הקומנד פרמטר או את הדבלופיר מודי??? באף אתר לא כתבו! ואני ישמח אם מישהוא מכיר דרך לעשות קודים בלי דווילפר מוד

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by huber,

http://www.videogamer.com/xbox360/star_wars_the_force_unleashed/preview-921.html הנה עוד הוכחה שגיימר רציני חייב בבית קונסולה. הבחור טוען שכדי להינות מהמשחק על PC ברמה של הקונ סולה נצטרך מחשב בשווי של כ 4000$, עוד הוכחה לכך שקונסולה מספקת פלטפורמה טובה יותר למשחקים פר דולר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. נציג של חברת Bethesda אישר רשמית כי משחק The Elder Scrolls 6 חדש נמצא בתוכניות של סטודיו הפיתוח הביתי Bethesda Game Studios - אם כי העיתוי נותר אפוף עמימות. לסטודיו המצליח שהביא לנו את משחקי Elder Scrolls ו-Fallout מתחילת המילניום יש שני פרוייקטים חדשים ומאסיביים שטרם נחשפו, ורק אחריהם יעבור המיקוד לפיתוח היורש האמיתי ל-Skyrim, כך שגם אם נצא מנקודת הנחה שאותם פרוייקטים מפותחים עתה במקביל ונוסיף לכך השקת כותר של סטודיו שמתרחשת לרוב פעם בשלוש שנים - נראה כי הפרק השישי של The Elder Scrolls בכל זאת יגיע במקרה הטוב בסוף העשור, ובמקרה הקצת פחות טוב בתחילת העשור הבא. מה אתם הייתם רוצים לקבל במשחק החדש של סדרת התפקידים המשובחת הזו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by McJ,

VICE CITY פועל לי באיטיות על המחשב!!!!(אבל ממש איטי ושיש גשם אז בכלל)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. AMD חברה לכמה שותפות בולטות על מנת להזכיר לנו שהגיימינג במחשבים האישיים רלוונטי היום, יותר מאי פעם בעבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%97%d7%99-%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%a2-%d7%94-pc-%d7%91%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Xwized,

אהלן, הודעה ראשונה פה. בשנים האחרונות כבר הספקתי לעבור על מספיק מהם.. אני מחפש המלצות למשחקים בסגנון של Baldur's Gate : :xyxthumbs: NWN IWD אני לא כ"כ מעוניין בהמלצות לגבי סגנון של Final Fantasy Star Ocean וכו', לא כרגע משחקים נוספים שהספקתי לעבור עליהם : morrowind gothic world of warcraft ויש עוד רבים. אני בספק אם איכשהו פסחתי על משחק מוצלח שיצא.. אבל ליתר ביטחון אשאל את המבינים מפה. המון תודה לעוזרים !

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yoav9,

אז זהו, שאין לי :-/ :-/ למישהו יש מושג איך אני שם???? בתודה מראש יואב... נ.ב. זה ממש ממש דחוף... :'(

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by redti,

יש לי שאלה ראיתי פה מישהו שמדבר על MODE שמאפשר משחק רשת בGTA 3. יש דבר כזה? איפה משיגים את זה אם יש? יבורכו העונים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by BarVaZ,

אני מאוד אוהב משחקי יריות גוף ראשון.... מישהו יכול להמליץ לי על משחק שאני יוריד.... פשוט אני לא יודע עוד מה לעשות... ואני לא יכול לשחק כל היום CSS (משחק יריות גוף ראשון לא נגד מפלצות וכו... כמו דום... שונא כאלה ) תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Shadowman,

יחסית את Diablo 2 מאוד אהבתי, והייתי רוצה לשחק באיזה משחק דומה אבל חדש... ואין לי מושג עם יש כאלה... ???

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. בילדותי נהנתי מאוד ממשחק ארקייד בדו מימד אך לצערי איני זוכר את שמו. במשחק היית לוקח שליטה על חללית (מבט מלמעלה) ועובר שלבים שונים (מזכיר את raptor). אני זוכר שבכל סוף משימה היה ניתן לשדרג את החללית בכלי נשק שונים ושהבוס של סוף המשחק היה מעיין חללית ירוקה ומסביבה כדורים ירוקים גדולים שהיו נעים במגעל ומספקים לה הגנה. מה שכן, ברגע שעברת את המשחק פעם אחת, היית מתחיל מחדש רק עם חללית בצורת בננה (!?). יותר מזה לא זוכר יותר..רק שמדובר באחד ממשחקי הארקייד הכיפים ביותר שיצא לי לשחק בהם, והפלוס הרציני שניתן היה לצרף לחוויה חבר נוסף שהיה יכול לשלוט בחללית שניה. גם הגרפיקה היתה נהדרת ( יחסית לזמנו). אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לעזרה. אני זוכר שהשם היה משהו כמו sybena 2000 או משהו …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by מכבי חיפה,

בSTEAM של HL2 הודיעו שיהיה MODE של 64 BIT ( ל HL2 -LAST COST) מה זה אומר , מה השיפורים ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by IME3,

Operation Flashpoint - Red River במשחק בגדול משחקים בתור המארניס האמריקאים והסביבה היא טגיקיסטן המשחק עצמו והמשימות מתרחשות בעולם פתוח ואין מסכי טעינה מרגע ההתחלה של משימה עד הסיום נעים בשטחים גדולים או בצורה רגלית או ברכבים\מסוקים סגנון המשחק פה נוטה קצת יותר לכיוון הריאליסטי בשונה מ COD ו MOH משחקים בתור קבוצה של ארבעה לוחמים אפשר לפקד עלייהם לשלוח אותם לנקודות ציון לשלוח אותם להשתלט על בניינים להתבצר בנקודה מסויימת ועוד דברים בסגנון הזה רק התחלתי לשחק בעצמי ושחקתי ארבעה שלבים ראשונים ככה שאני לא יודע הכל על המשחק עוד בהתחלה צריך להתרגל טיפה למשחקיות וברגע שמתרגלים התחלתי לאהוב את המשחק יותר המשימות יכולות להיות ארוכות ולהמשך למעלה משעה במהלכן עובר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. '>http://www.rylisrael.com"] המשחק שכבש את כולם מגיע אלינו לישראל בחינם ! Risk Your Life Israel כנסו לאתר של המשחק בישראל Http://www.rylisrael.com שלום כולם, למי שמכיר ולמי שלא, ישנו משחק מצויין הנקרא RYL. המשחק הינו משחק שהיה בתשלום ואחרי זה הפך לחינמי וככה כמה פעמים עד שזה יצר בלאגן, ועכשיו הוא בחינם! משחק מצוין עם משחקיות נהדרת ! לא עוד ללכת עם העכבר "כמו דביל" וללחוץ על העכבר בלי לעצור וללא שליטה מלאה על השחקן. Risk'>http://www.RylIsrael.com"]Risk Your Life הינו משחק שניתן לשחק בו גם בעזרת המקלדת [מומלץ ביותר !] וגם בעזרת העכבר בלבד. במשחק ניתן לקפוץ, להתחמק, להרוג, למכור, לקנות, להשתדרג ועוד.. משחק Risk'>http://www.RylIsrael.com"]Risk …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. במפה GULF OF OMAN ובמפות עם 64 שחקנים יש לי איטיות מעצבנת. המפרט שלי זה לוח אם סיני זבל ב100 שקל מעבד core i5 3470 3.20Ghz זיכרון 6GB ddr3 ssd 256 כרטיס מסך msi 280X 3GB אני משחק הכל על אולטרה ורזולוציה 1920:1200

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sectorix,

כן כן ... לא סתם אמרנו שגם השבוע תהיה הפתעה אני שמח להכריז שאדם "plato" ציפור, מצטרף לקבוצת הStarCraft2 של קבוצת NOM-Gaming , הישראלי הראשון שגר ומייצג את ישראל בקוריאה, ועשה בחירה מדהימה ומאוד לא טריויאלית של לנסות להיות מקצוען איפה שזה באמת נחשב מקצוע. אנחנו מאחלים לאדם בהצלחה, אנחנו יודעים שהאתגרים שהוא מצפה להם הם גדולים ולא פשוט לעשות מה שהוא עושה, ומקווים שכל הקהילה איתו ותומכת בו ! אנחנו בNOM-Gaming נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי לדחוף ולהביא את אדם ושחקנים נוספים למקסימום. GO GO NOM.plato !!! בהצלחה ! SECTORIX.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yirmi,

אני חייב בדחיפות לינק לטירה הנאצית. אם תוכלו להביא תבוא עליכם הברכה....

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by arel508,

התקנתי בדיוק את המשחק ומאז שהתקנתי אותו יש לי פס כחול בצד שמאל של המסך.. זה נשאר תמיד במשחק, לא במשחק, לא משנה מתי.. ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות ריסט ולא עוזר.. רציתי לצלם לכם תמונה אבל בפרינט סקרין זה לא מופיע (בעיה במסך? איך יכול להיות בדיוק אחרי שהתקנתי באטלפילד?) המסך זה dell u2311h, המעבד 955, כרטיס 5870 ו4GB זיכרון (DDR3) מישהו יודע מה הבעיה? עדכנתי כבר דרביירים ולא עזר =/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

בואו לגלות את משחקי הוידאו שזכו לפרסים ושאר ביקורות מהללות, אבל לא הצליחו לעשות דבר קטן וחשוב אחד: למכור עותקים לכתבה: http://hwzone.co.il/צדיקים-ורע-להם-עשרה-משחקים-מצויינים-שכ/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים