משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_NOTAVAILABLE). Please delete your Unreal2.ini file if this error prevents you from starting the game. History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine ואני לא מדבר על משחקים כבדים Unreal II: The Awakening Shadow Ops Red Mercury Hidden And Dangerous 2 ועוד משחקים שאין להם דרישות חזקות הדריבר שיש לי כרגע 81.94 הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
לדעתכם Radeon HD6950 1 gb על מסך 23 אינץ או 22 אינץ יריץ את המשחק מעל 100 אף פי אס על הגדרות גבוהות עם אנטיאליאסינג?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוספתי תמונת מצב של TASK MANGER , איך זה יכול להיות שה PROCESS עולה ב 32BIT במקום 64 ? פספסתי משהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המשחק Max Payne 2 : The Fall of Max Payne. בדקתי בכל חנות אפשרית, Bug, Freak ועוד חנויות מוזרות אחרות (מושי ) גם ב-Yad2 וב-Zap ולא מצאתי אף חנות שמחזיקה את המשחק. אם אתם מכירים חנות שמחזיקה את המשחק - בבקשה תעזרו לי ותפרסמו את שמה כאן. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
"בוקר" טוב, אני מחפש משחקי מכוניות טובים על רמה שיאפרו לי גם להשתמש בהגה ושיהיו בעלי גרפיקה מעולה ומנוע פיזיקלי טוב. כמו כן יש לי עוד שאלה, ידוע מתי בערך יצא NFSUG2? דרך אגב המלצה חוץ מ NFSUG. תודה לכל העונים והממליצים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפיצה- Sony Online Entertainment פיתוח- Overkill Software עמוד הבית- PayDay יציאת המשחק- עד סוף 2011 ביום האחרון של E3 האחרון הוכרז המשחק הזה ודי חמק מעיני רבים בעיקר משום שהמשחקים הגדולים לקחו את מירב תשומת הלב. מדובר במשחק שיהיה זמין להורדה בלבד ויעלה בין 20-30 דולר. ואני אומר שמדובר במשחק SWAT רק מהצד השני המשחק הוא משחק פעולה בגוף ראשון, משחק קואופרטיבי ל-4 שחקנים במולטיפלייר עם אפשרות לשחק יחיד עם שחקני AI בלבד. במשחק, כל אחד מאתנו עולה על נעליו של אחד מהשודדים בצוות. לא סתם שודדים, אלא גנבים קשוחים שצמאים לכסף ותהילה על מנת לעשות את ה"אקזיט" הבא עם כמה שיותר כסף במזומן. קיימת סקירה נרחבת באתר הישראלי gamescrew E3 2011 Full Demo Gameplay Part 1/2 http:…
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סיימתי עכשיו את המשחק והוא היה משחק טוב היו כמה קטעים נדיריםאבל לא שיחקתי ב 1 ובגלל זה העלילה לא כלכך מובנת..מישהו יכול להסביר בקצרה את העלילה של HL 1 ? ומה זה אפטרמאטצ' זה אפיסוד 1? ומה זה HALF LIFE:THE LOST COAST? תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ואם אני מת אני מתחיל ממש בהתחלה זה מעצבן. אפשר שאני ישמור איפה שרוצה?
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
מישהו קודם כול יכול להסביר לי על המשחק קצת ולתת חוות דעת.זה מבוסס על הסדרות?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
גירסת המחשב המבוטלת של Alan Wake תצא לאור באיחור גדול ואם כמה שינויים לא צפויים. גיסאת המחשב הסופית של המשחק פותחה על ידי Remedy בשיתוף פעולה עם Nitro Games ותהיה זמינה להורדה בחודש הבא ללא פרסומים ורעשים. הפתעה נוספת וגדולה הרבה יותר היא שהמשחק לא ישתמש ב GFWL, המפיצה המקורית של המשחק (מיקרוסופט) לא קשורה כלל לגירסת המחשב שתופץ על ידי Remedy עצמה דרך STEAM, כמו כן המשחק ישתמש ב STEAMWORKS המשחק יכלול גם את ה The Signal ו The Writer, חבילות ה DLC שיצאו עד היום. דרישות מערכת הוגנות ביותר שרומזות על פורט דיי איכותי: OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 PROCESSOR: A dual core processor is required: AMD: Athlon X2 2.8GHz Intel: Core 2 Duo 2GHz MEMORY: 2 GB HA…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש פה גיימרים חיפאיים שהם בצבא או אחרי צבא? מויגיימס אני זוכר את מארק (commandoguard) הוא חיפאי, ויש את חברי המערכת לשעבר: דורון ניר, יובל שפירא, נועם מור... אני גיימר חיפאי ותיק שמשחק במחשב מגיל 5, כשהיה לי 286XT. שיחקתי בכל הקווסטים ומשחקי הפעולה הקלאסיים שהיו בתקופה הזו. בשנת 1995 קנו לי פנטיום 1 100Mhz וגם בו שיחקתי משחקים קלאסיים כמו טומב ריידר , ריימן 1, HL, starcraft ועוד וגם המשכתי לעקוב אחרי משחקי מחשב. בשנת 1999 שדרגתי לפנטיוום 3 450MHz והמשכתי לעקוב אחרי משחקים ולשחק. אפילו הייתי אחד מנערי מקס פיין, שהיו אמורים לשווק את המשחק. משנת 2002 עד היום יש ברשותי פנטיום 4 2.4MHz עם 256MB RAM. כרטיס מסך: geforce fx5200 אני מכיר את הפורומים של ויגיימס ופעיל בהם מאז שה…
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כמו ET \ AA האם אתם מכירים כמה? גם שמעתי שיש משחק בשם UT שהוא בחינם או משהו כזה, יש למישהו מידע? תודה :-*
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1007862 צריך רק להגיב שם ולהכנס להגרלה |: מבטיחים עוד קודים בקרוב אז כדאי שתשימו עין אפשר להגדיל ככה את הקהילה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמו השעתממתי אז התקנתי את GTA VICE CITY ועכשיו שיחקתי והכל סבבה.. עברתי מלא שלבים ויש לי מלא כסף..קניתי כבר את כל העסקים אבל נישארו כמה בתים..ופשוט אין לי משימות אז מה שימתי תמישחק?או שאני צריך לעשות איזה משהוא מיוחד?בבקשה עזרה...ואני משחק כבר יחסית הרבה זמן בלי שאין לי שום משימה של המישחק..רק משימות של עסקים..כמו להשיג מכוניות והמשימה באי של הסרטים וכאלה.. בבקשה תעזרו!!
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, חבר שלי ואני מנסים לשחק ב-CNC3 ברשת ע"י שימוש בהאמצ'י. בעת הבחירה במשחק רשת (MULTIPLAYER), אנו רואים אחד את השני בלובי, אך כאשר אחד מנסה לפתוח משחק, השני לא רואה את המשחק שנפתח. לפעמים, ללא התרעה מוקדמת, אנו מצליחים באותה דרך ליצור משחק שהשני רואה ויכול לבצע הצטרפות, אך שם תמיד המשחק מפסיק להגיב, עם הודעות שגיאה של טיים אאוט והודעות שמשתמש נזרק החוצה. שנינו משתמשים בגירסא 1.04 של המשחק. יש למישהו רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום -יש לי מחשב חדש כ שנה וחודשיים עד עכשיו סיימתי את המשחקים הבאים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok assasins creed 1 assasins creed 2 assasins creed-brotherhood bulletstorm האחרון היה בולטסטורם-משחק מדהים לדעתי,אך קצר. מה לדעתכם המשחק הבא?אני יודע שרובכם תמליצו על קרייסיס 2,אבל התחלתי לשחק ומשום מה אין לי כח אליו בינתיים. מה עם OPERATION FLASHPOINT החדש? התחלתי לשחק השאלה אם זה טקטיקה או רגיל? ויש לי גם את DEAD SPACE 1 וגם את DEAD SPACE 2 כדאי להתחיל באלו? ואם יש משחקים שלא ציינתי מהסגנונות ש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משתלם הכוונה אם יוצא זול יותר מהארץ בהפרש שמצדיק זאת (נאמר, במקום 200 תקבל משחק ב150). מעוניין לשמוע על אתרים או חנויות ששולחות לארץ במחיר סביר (לשקלל את המחיר יחד עם עלות המשלוח).
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק בסטארקרפט והייתי מעוניין לשחק בו במחשב הנייד שלי מהנקודה שאני נמצא במחשב, איפה נמאת השמירה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/channel/UCP6Slqr_P5c0w3oxWBAhEzg אני מקווה שאתם תאהבו ואם תרצו תנו איזה ססקריב ליק ככה בשביל לעזור לי להתקדם אני מקווה שתעכבו אחרי ותתנו איזה תגובה בשביל לעזור לי להבין מה לא עשיתי נכון במה אני צריך להשתפר ומה עשיתי טוב ונכון ואם אתם יכולים אני ממש מעדיף שגם תראו את הסירטון הראשון בשביל להבין הכל אני מבטיח לכם שאני רצני מאוד לגבי הערוץ הזה ורוצה להתקדם הרבה מאוד ואני בונה עליכם חב'רס אז יאאלה תעזרו לי ואני מודה מאוד לכל העוזרים הינה הסירטון שהוצאתי היום : https://www.youtube.com/watch?v=M8lnkP68nbA
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בתור חובב משחקי מחשב ותיק ונאמן בזמן האחרון זה כבר באמת התחיל להימאס עלי כל הבעיות במשחקי המחשב ... הבאגים הרבים למינהם , עדכונים , הגדרות [שיעול\] פריצות,קראקים,סריאלים,כוננים וירטואלים וכו' [שיעול] ובעיקר דרישות החומרה ההולכות וגדלות מידי חודש ללא גבול , דברים שהם נחלתם הבלעדית כמעט של המחשב ואשר קונסולות לא סובלות מכך ונהנות מפשטות וחוסר טרחה שגורמים לי לקנאה רבה הבעיה היא שהג'נרים האהובים עלי הם משחקי יריות FPS ואסטרטגיה שלהם אין תחליף לשליטה במחשב ... אז למה עדיין לא ראיתי אף קונסולה רצינית עם מקלדת ועכבר ? שבאמת חדרה לשוק. כמה פשוט ככה טוב , נראה לי שזה יהיה קלף מנצח ויסיר כמעט את כל החסרונות מעל הקונסולות בקרב מול המחשב מה גם שזה יפתח אין ספור של ישומים חדשים מלב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר אמר לי שב-NTSC הגרפיקה יותר טובה מב-PAL זה נכון ??
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנון וחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים.. תודה
-
בקיצור הבעיה היא במשחק GTA VICE CITY כי כאשר אני נוסע הרבה זמן במהירות גבוהה הכביש מתחיל להעלם... זה יכול להיות בגלל שעשיתי טוויקינג לכרטיס מסך ובגלל שהוא לא יציב זה קורה? אבל זה לא קורה הרבה ככה פעם ב.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
רוב הזמן אני משחק על הרמה הבינונית. יש משחקים פה ושם שאני משחק ברמה הקשה אבל בדרך כלל אני די סובל. (מרגיש לי כאילו רק מזוכיסטים נהנים מזה ) בגלל גם שברמה הקשה אני מתעקב בהרבה קטעים המשחק לא מרגיש זורם וזה די הורס אותו לדעתי. רמה קלה מבחינתי זה לא אופציה בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-