משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. התחשק לי לחזור למשחקי הילדות שלי כמו כוכב כחול וחיל האוויר האמריקני. כמו שרובכם יודעים משחקים אלו תומכים בווינדוס הוותיק (98). כשאני מפעיל אותם על ה-xp הם לא עובדים טוב בכלל , בקושי עולים , נתקעים , רואים חצי מסך , וכו.... רציתי לשאול האם מישהו יכול לעזור לי באיזשהו פיתרון או משהו שאני יוכל לשחק במשחקים האלו. תודה מראש. יוגב.
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קודם כול, שנה טובה לכולם . הורדתי את המשחק החינמי Aces High 2, אבל כשאני מנסה להרסם למולטי, זה אומר לי לרשום גם cupon cod או משהוא כזה. מה זה הדבר הזה? איך אני משיג? דבר שני, איך עובד המולטי במשחק הזה בכלל? תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות, ראשית כל, אני יודע שמדובר במשחק שעבר זמנו(עוד טרם התחיל) ושיש לו דיון ראשי, אבל הדיון הזה הוא משהו אחר, So hear me out. לפני כמה ימים ניסיתי להתקבל למשרה של כתב בvgames, וכחלק מהתהליך התבקשתי לכתוב ביקורת/בקרוב על משחק שיצא יחסית לא מזמן, אז כתבתי ביקורת, בסגנון vgames(יותר נכון, בפורמט vgames) על Turning Point: Fall of Liberty. אודה לכם מאוד אם תוכלו לחוות עליה את דעתכם הביקורת: בחמישי למאי 1992, השתנה עולם משחקי המחשב לעד. באותו תאריך היסטורי יצא Wolfenstein 3D לאוויר העולם וסלל את הדרך לאלפי משחקי הפעולה מגוף ראשון שיבואו אחריו, בהיותו משחק הפעולה בגוף ראשון ה(פופולארי) הראשון. אך תרומתו של Wolfenstein 3D לא נגמרה ביצירת הז'אנר המצליח והמשגשג ביותר במשח…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן.. אני לא יודע האם זה הפורום המתאים, אבל אשמח אם תוכלו להעביר את הדיון לפורום הנדרש. קניתי GamePad רוטט ל-PC (כמו של PS2). התקנתי את הדרייבר.. בהגדרות של הדרייבר יש לי את האופציה לבדיקה של הרטט.. והכל מקונפג מצויין. וגם במשחקים עצמם (DMC4 נגיד), יש את האופציה של הרטט.. סימנתי אותה כ-ON. אבל בכל אופן, אין לי שום רטט ב-GamePad. איך למעשה אני כן יכול להפעיל את מצב הרטט במשחקים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים... לפני כמה ימים עשיתי סדר בספריית משחקים שלי, ומצאתי את המשחק המקורי (הגדול אני חייב לומר) "כוכב כחול" - מבוסס על חיל האוויר הישראלי - אם אני לא טועה בהוצאה של Jane's Combat Simulations ובפיתוח של PIXEL הישראלית. המשחק הזה היה פצצה עם מנוע גרפי די טוב לתקופה (1998 אם אני זוכר), ועכשיו ככה לפני הצבא, ממש בא לי לשחק בו שוב, בשביל המוטיבציה (יש לי אפילו ג'וייסטיק). הבעיה היא שמשום מה המשחק לא רוצה לעבוד על XP. הוא פשוט לא עובד :'( הפעם האחרונה שאני זוכר אותו פועל הייתה על חלונות 98 או ME אם אני זוכר נכון, ואני ממש ממש אודה למי שיוכל לעזור לי למצוא דרך להפעיל את המשחק ב-XP. אם צריך עוד פרטים , בתגובות. סליחה על החפרנות, אני ממש ממש מתלהב מהמשחק. הרבה ה…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מתיי הוא יוצא ? ואם הוא יצא אז איך אני יכול להוריד אותו .
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, אני והחברים רוצים לקנות מתנה לחבר. המשחק שעל הפרק הוא WWE 2009. הבעיה- בארץ הוא יקר מדי. הפתרון- להזמין מחו"ל. אני מתלבט בין game.co.uk ל play-asia. עלות המשחק בשקלים עם המשלוח הכי זול מפלי אסיה היא 210 שקלים. עלות המשחק מ גיים.יוקיי היא 230 שקלים. היתרון של game.co.uk היא המשלוח המהיר יותר. ההצהרה היא על 4-6 ימים, לעומת 6-10 ימים. בעקרון לא היה כזה משנה, אבל אנחנו גם ככה באיחור של חודש. בעקרון ה 20 שקל האלה לא ממש משנים- אבל רציתי לדעת באיזה משלוח יש יותר סיכוי שהמכס יתפסו את המשחק. PLAY ASIA שולחים במעטפה- שזה טוב. איך לי מושג איך האנגלים שולחים. בכל מקרה, מאיפה לדעתכם עדיף להזמין? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משתלם הכוונה אם יוצא זול יותר מהארץ בהפרש שמצדיק זאת (נאמר, במקום 200 תקבל משחק ב150). מעוניין לשמוע על אתרים או חנויות ששולחות לארץ במחיר סביר (לשקלל את המחיר יחד עם עלות המשלוח).
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבין: DIRT NFS SA MOTO GP RACE 07 GTR 2 עדיף לכזה שתומך ב GAMEPAD תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחי הקטן יש מחשב והוא רצה שאני יביא לו משחקים יחסית די ישנים בסגנון: פעולה יריות הרפתקאות מכות אסטרטגיה כיוון שאני שכחתי את המשחקים האלה רציתי את העזרה שלכם שתרענן קצת את הזיכרון שלי ואני יוריד לו.. יש לציין שהמחשב ישם מאוד! משנת 2000(הייתם מאמינים חחחח) יש בו מעבד מסוג פנטיום4 1.5 זיכרון 256 RDRAM וכרטיס מסך מדגם FX5200 128MB אני לא רואה שצריכים להביא מפרט יותר בסיסי מזה... מקווה שתעזרו ליי תודה רבהה ציון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני יודע חלק הרוב מעדפים לקנות קרייסיס מקורית בגלל שרת ועולה המשחק 178 שח לפי באתר זאפ וכעת אני רואה שהתחילו להעלות מחיר תראו : :screwy: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 למה אני לא מבין למה העילו מחיר רק ביגלל שלמדינה אין מספיק כסף אוו שסתאם העילו מחיר ?! בתודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את הFPS במשחק COD4 אפילו אם זה ישפר לי את ה FPS ממש בקצת האם יש דרך כזאת ? ואני לא מדבר על להוריד את כל הגרפיקה יותר ממה שהיא עכשיו אולי יש קונפיג טוב לא או משהו כזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלןן אני תקוע בשבלב 4 בפאר קריי בקטע שמגיעים לבסיס שצריך לפוצץ בו בונקר נשק, הצלחתי להרוג את כולם לקחתי את kay card מהאוהל,לקחתי את הפצצה אבל הבונקר לא נפתח ואין לי מושג מה לעשות בשביל לפתוח אותו!! תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כשאני בא להתקין את המשחק פיפוש הראשון(מקורי) מופיעה לי ההודעה הבאה: setup requires_setup.dll and_isres.dll(located in_setup.lib) in order to operate properly. please ensure these files are located with setup.exe ואז זה יוצא לי מההתקנה של המשחק,משיהוא יודע מה זה ומה לעשות כדי להתקין תמשחק ולתקן לשגיאה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני ממש בהתחלה... הגעתי לאיפה שמטפלים באלכס, ועכשיו יש לי 70 חיים והחיילים שאיתי נותנים לי תרופה אבל נשארים לי 70 חיים ואני לא מקבל את התרופה ? מה לעשות ? לא השתמשתי בצ'יטים וגם לא ישתמש!!!
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק ואחרי שאני בוחר להתחיל משחק חדש ואז בוחר את הרמה פשוט המחשב חושב שניה ועושה ריסט מעצמו ניסיתי כמה פעמים וזה עושה אותו דבר המחשב עושה ריסט איך שאני בא להתחיל את המשחק יש לי כרטיס מסך 7800GTX והדרייבר הכי חדש ו- 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר ומעבד דואל קור 3.0 לפי הדרישות מערכת זה אמור לעלות לי עם מחשב כזה, למישהו פה זה גם קרה? ניסיתי למחוק ולהתקין ולא עוזר
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אתר הבית: http://www.muline.co.il/heb/ הקהילה חדשה השרת נישאר באנגלית ולא מתורגם לעיברית ככה שזה יותר יפה! אין עכשיו הרבה שחקנים כי הקהילה חדשה אז זה הזמן שלכם להתחיל ולהיות בין הטובים שרת טוב 150EXP 65% נפילת חפצים! בחנויות יש דברים בסיסיים בלבד ככה שאת החפצים החזקים צריך להשיג לבד וזה הופך את המשחק למהנה יותר! השרת לא יפול (אולי רק לתחזוקה) כי שולם כסף ל-3 שנים מראש! בקיצור שווה! תורידו תביאו לאנשים שאוהבים שהקהילה תיגדל!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I just bought the orange box and I'm having problems with steam. The first issue I had was that there wasn't an English installation on the CD (only Finnish, Dutch etc, what the fuck?) but I got around that by downloading steam online. Now it won't let me install the games off the CDs, It wants to download them. How do I make it install off the CDs? The CDs don't autorun by the way.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב נייד Acer Extensa 5200 זה המפרט: מעבד Mobile Intel Celeron M, 1866 MHz זיכרון kingston 1525 MB דיסק קשיח 64.8 GB (34.4 GB free) כרטיס מסך Mobile Intel® 945 Express Chipset Family (256 MB) מערכת הפעלה Microsoft Windows Vista Home Edition והוא מעוניין במשחקים בסגנון של max payne,half life,far cry,halo בקיצור יריות מגוף ראשון(FPS) אם אפשר שתעשו רשימה של המשחקים שהוא יכול להחזיק על HIGH ומשחקים שהוא יכול להחזיק על MEDIUM אבל תעשו את זה בנפרד בבקשה תודה
-
- 9 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתי בכמה פורומים שיכול להיות שזה בגלל הכרטיס קול... יש לי כרטיס קול של סאונד בלאסטר AUDIGY . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מהמשחקים החדשים NFS PS AREA 51 Gears Of War Soldier of Fortune payback יש למישהו מהם תמיכה ב DX10??(כי אני לא רוצה להתקין ויסטה רק בשביל CRYSIS)..
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שאני בא לשחק אז מופיע לי כן או לא שזה שואל אם אני רוצה הפעיל ב-safe mod או לא ואז בשניהם שאני לוחץ המשחק כאילו בא ואז נתקע וחקתי והתקנתי כמה פעמים והתקנתי את כל התוכנות שהמשחק מבקש מה עושים? תודה
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני יודע שאני קצת עתיק אבל.. מישהו פה מכיר טוב את המשחק: America's Army ויכול לעזור בכמה דברים...?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי נובמבר... "חודש מרושש הכיסים" חח... בא חודש דיי משעממם יחסית. קרדיט לויגיימס. משחקי המחשב הבולטים של החודש למחשב Universe at War: Earth Assault ז'אנר: אסטרטגיה תאריך יציאה: 4.12 מפיצה: Sega משחק אסטרטגיה בזמן אמת המפותח על ידי חברת Petroglyph, סטודיו שמורכב מלא מעט יוצאי Westwood שעבדו על סדרת Command and Conquer. במשחק כדור הארץ הוא קרבן לפלישה חייזרית משני צבאות חייזרים שונים, ובני האדם תקועים באמצע ומנסים לשרוד את העימות. * מפתחים שעבדו על Command and Conquer. * אסטרטגיה בזמן אמת מהסוג הישן והטוב. * מערכה לינארית וגם משחק חופשי על מפת העולם עם קרבות טקטיים משולבים. * גרפיקה ואפקטים מרשימים. * לראשונה משחק בין Xbox 360 ל-PC. The Golden Compas…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משימה ראשונה... אני צריך לטפס בסולם כדי להגיע לחבל המשתלשל מהגג אבל מסיבה כלשהי הדמות נעצרת בסוף הסולם (תמונה). [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-