עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Orillion,

היי חברים, אני מחפש מקום לקנות גירסא דיגיטלית של המשחק. ניסיתי גם באתר הרשמי וגם דרך Origin ולא ניתן מישראל. מישהו מכיר אתר אחר (ובטוח)? או חנות בארץ דרכה אפשר לקנות את המשחק במחיר שפוי?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מישהו מכיר אתר או תוכנה שתומכים בצפיה מפלאפון? אנדרואידי לצורך העניין

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  3. Started by (Matan77(Dlixez,

הפרו בסוני שונה הפרו שבמחשב כי שהורדתי הוא נראה חרא ובסוני הוא היה נראה יותר טוב זה הגיוני או שפשוט הורדתי הורדה גרועה ואם כן אז יש מצב להורדה טובה

4. אני מוצא את עצמי מבלה הכי הרבה ב- Operation Firestorm Kharg Island Noshahr Canals Sharqi Peninsula ב Team DM המפה הכי טובה זה Noshahr Canals . http://bf3blog.com/battlefield-3-maps/

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אהלן, התחלתי לשחק ב-Metro 2033. המיפרט שלי רשום בצד והמעבד שלי כרגע על OC של 2.7Ghz. אני משחק על 1440x900 והגדרות על High והמשחק מקרטע. בסביבות 20~30 FSP עם תקיעות מעצבנות כאלה. דרך הסטים אין יותר מדי הגדרות שאיתם אפשר לשחק ע'מ לשפר ביצועים. מישהו מכיר כל מני Tweaks שאפשר לבצע ע'מ לשפר את הביצועים של המשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

אני לוקח על עצמי את האחריות לעשות פה רשימה מסודרת ומעודכנת כדי שאנשים יוכלו להוסיף אחד את השני ולשחק, אם לא מתאים שזה יהיה באשכול נפרד אז אפשר למזג את זה באשכול הראשי ולתת לי אפשרות עריכה.. איך שבא לכם. זה יהיה ככה: שם: כינוי אוריג'ן: כינוי בפורום: נתחיל: שם: מתן כינוי באוריג'ן: DoctorRepulsor כינוי בפורום: Vi כינוי באוריג'ן: nuc1eo כינוי בפורום: nucleo כינוי באוריג'ן: כינוי שלי : kaputcom כינוי בפורום: כינוי שלי : kaputcom נא לעשות בדיוק בפורמט שנתתי, כדי שיהיה מסודר ואני לא יצטרך לערוך

• 36 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by HaVoC_850,

שלום כולם, אני חדש במשחק והייתי רוצה לשמוע אם יש לכם שרתים מומלצים עם פינג סביר (עד 110). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Hipno,

לאחר המתנה רבה, Blackhole הוציאו את עדכון 1.2 למשחק שלהם Heroes 6. העדכון מתקן הרבה מהתקלות(מזל כאשר אין מזל, שבוע המגפה מביא מינוס להכנסת יחידות ועוד...) ומביא בין השאר איזון ליחידות ושיפור לאינטליגנציה המלאכותית. רשימת השינויים הרשמית:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Hipno,

שלום לכולם! אני ליאור חדשיאן, ואני המנהל החדש הפורום של משחקי אסטרטגיה וניהול וכן הפורום שתחתיו. אפשר לפנות אליי לכל בעיה והצעה בקשר לפורומים הנ"ל! מאחל לכם התקפות ואסטרטגיות מוצלחות

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by noam_m,

NOM.ESET Weekly Tournaments Series - December Weekly #4 שלום לכולם, הנושא הזה ירכז את המידע לטורניר השבועי הזה ב NOM.ESET Weekly Tournaments Series הטורניר יתרחש ביום חמישי, ה29 לדצמבר 2011, ויתחיל בשעה שמונה בערב הטורניר הינו פתוח לכל שחקן ישראלי עם משתמש בשרת האירופי. ההרשמה מתבצעת באתר Binarybeast על כל שחקן שנרשם לבצע CONFIRMATION שיפתח שעה לפני הטורניר. שלב ה CONFIRMATION נסגר בשעה 19:55. שחקנים אשר לא עשו Confirmation עד השעה הזאת לא יוכלו להשתתף. כל הסיבובים בטורניר הם "הטוב משלוש מפות" = Best of 3 בטורניר הזה המפה הראשונה בכל סיבוב נקבעת על פי MAP VETO. השחקן שמופיע "עליון" בבראקט בוחר ראשון. כל שחקן בוחר מפה אחת שהוא לא רוצה לשחק עליה וממשיכים עם הבחיר…

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  11. Started by DrayModeAPB,

הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by DrayModeAPB,

הסירטון הכי אחרון שלי, תודה לכל מי שעזר בצילומים. תוכנות: Sony Vegas Pro 11.0 Adobe Photoshop CS3 Fraps 3.4.7 ZD Soft Vidoe Recoreder 4.1 שירים: August Burns Red - Carol of the bells Afroman - Because I got high צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. ת'רד זה מיועד לכל מי שאוהב מאוד את אחד המשחקים ורוצה להתווכח על איזה מהם יותר טוב,ולכל מי שמרגיש צורך עז לענות לו,כאן תוכלו למצוא פינה חמה לפרוק את לבכם. מס' חוקי ייסוד למי שרוצה להשתמש בו: 1. השתדל לזכור ולהזכיר שהמשחקים הם בעלי אופי שונה למדי ואין מה להשוות בינהם. ובכל זאת... 2. חופש הביטוי הוא אחד מערכי הייסוד של המדינה. עם זאת כדי למנוע את שליחתם לאשפוז של כל חברי הפורום שלא מתענינים בויכוח הדבילי הזה,הוקם השרשור הזה. כאן,בין כתלי הגטו המבודד שלו,יכולים אנשים לעשות קולות של חיות כאוות נפשם כגון "מווו" או "מהההה" מבלי שהשכנים הפרימטיבים שלהם יגידו שזה מפריע. 3. אין בשרשור זה משום שלילת זכותם של האדמינים למחוק הודעות חופרות ו/או ויכוחי סרק בשרשורים אחרים.אדרבא-הוא מ…

• 305 תגובות
    • 30.9k צפיות
  14. אני פשוט לא מצליח להכנס למשחק... הוא טוען לי כבר בערך 20 דקות... זה התחיל אחרי עדכון לפאטץ׳ החדש (1.3.1) עוד מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  15. גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לחברי קהילת Call of Duty ב-HWzone! הדיון הזה נפתח במטרה לרכז ולשתף את הקהילה בכל וידאו חדש על סדרת CoD שווה צפיהזה המקום לשים מונטאז'ים מעניינים, גיימפלי או סתם משהו מצחיק או מעניין שנתקלתם בו. יש לשמור על דיון נקי מספאם והודעות מיותרות ומומלץ כמובן להביא סרטוני גיימפלי שלכם. אפתח עם 2 סרטונים דלוקס4 בשאוטקאסט (כנראה אחרון לMW2) MAZARINI פרסם מונטאז' COD4 חדש:

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Or94,

אני רוצה להזמין את באטפלפילד 3 או ללכת לקנות אותו בחיפה. אני מחפש חנות שיש בה מלאי ושעושה משלוחים. באיזה חנות בארץ אפשר למצוא את המחיר הכי זול?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by (Matan77(Dlixez,

אוקיי , הקלאן נפתח לפני חודש בערך , עשינו כמה אימונים לא היה עדיין PCW תחרותי .. כרגע אני מחפשים עוד כמה שחקנים להעלות את כמות השחקנים ובכלל לשפר את הקלאן (:דרישות לקלאן : TeamSpeak 3.0K\DR 0.90+Level 20+נסיון בסדרת BFוהמון רצון לשחק ! הקלאן הוא לא אך ורק קלאן תחרותי אנחנו נהנים תמיד לשחק בתוך קבוצה , אימונים יתבצעו פעם בשבועיים לפחות או פעם בשבוע .. רשימת שחקנים : Founder : Ben · Xivereno · Xivereno --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Managers Ido · R3dJoKeR · R3dJoKeR Sub-Managers Daniel · Dr_DrecK · Dr_DrecK --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Members : Matan · Dlixez · Dlixez --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Yoel · Yoelsha · Yoelshaכרגע החדר של הקלאן נמצא בטים ספיק פרטי מי שמעונ…

19. Started by JohnnyBravo,

טוב,זה אחד הדברים המבעסים של השנה.המשחק שהכי ציפיתי לו בוטל וכנראה שהמפתחת תמכר ל-EA או לאקטיביזיון.שהאפשרות הראשונה הכי גרועה. :'( מקווה שיהיה טוב. http://www.joystiq.com/2011/12/09/rumor-s-t-a-l-k-e-r-developer-gsc-shut-down/ http://www.rockpapershotgun.com/2011/12/09/wuh-oh-gsc-stalker-2-dead/ http://www.destructoid.com/s-t-a-l-k-e-r-2-canceled-gsc-shuts-down-update--217559.phtml

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. האם זה תלוי במשחקים הקודמים ? או שאפשר להתחיל לשחק ישר ממנו?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  21. Started by SoundingBro21,

אני מחפש משחק מחשב ישן שהיו בונים בו קניון,המשחק היה דו מימד ודומה לזה: http://www.google.co.il/imgres?q=mall+tycoon+maxis&um=1&hl=iw&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&tbm=isch&tbnid=Ip1KdD0mAkRWiM:&imgrefurl=http://www.ecommercetimes.com/story/73169.html&docid=XFkS3qkvGEX-7M&imgurl=http://www.ecommercetimes.com/images/article_images/73169_450x300.jpg&w=450&h=300&ei=UPb2Tt_UCMq18QOb-4CfAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1444&vpy=154&dur=711&hovh=183&hovw=275&tx=149&ty=119&sig=102945978433470229973&page=1&tbnh=116&tbnw=174&start=0&ndsp=51&ved=1t:429,r:0,s:0&amp…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by vermise,

יהיה livestream בלאן של CS 1.6 ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  23. גיימינג מודיעין - אליפות ישראל בספורט אלקטרוני לשנת 2011 שלום חברים, מי שקרא או שמע מפרסומים שונים ברשת בשבועות האחרונים על אירוע המשחקים במודיעין בחג החנוכה חיכה לרגע זה, זה רשמי. אירוע המשחקים של השנה יוצא לדרך ואיתו גם אליפות ישראל בספורט אלקטרוני וללא עוררין האירוע הגדול של השנה לכלל קהילות המשחקים בישראל. איפה ומתי? היכל התרבות מודיעין. יום ראשון, 25.12.2011 חג החנוכה. מה בתוכנית? בפסטיבל המשחקים תוכלו לחוות לטעום מאנשי המקצוע בתחום, אלו שעושים את המשחקים שכולנו אוהבים, במחשב, בסלולר ובכל פלטפורמה אחרת. משחקים מרובי משתתפים לכל באי הפסטיבל ע"ג הסמארטפונים האישיים שלכם. עמדות קונסולה ותצוגה לקהל הרחב בטכנולוגיות והמשחקים החדישים ביותר! וכמובן, אליפות ישראל בספורט אלק…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

מתי לפי שעון ישראל אמור להיפתח שערי שמיים ל-B2K? ;D

• 90 תגובות
    • 13k צפיות
  25. Started by woodk1d,

^THIS

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים