משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם השבוע גמרתי להרכיב את המחשב החדש לי וכמובן הדבר הראשון שעשיתי אחרי עידכון של המערכת זה התקנה של המשחק אמריקן ארמי. כמובן שנכנסתי בשם המשתמש שלי והסיסמא וע כאן הכל תקין לאחר כניסה לאחד השרתים, אני ממתין עש שתורי מגיע, מצחיל לשחק ואחרי שניה השרת זוקר אותי בהודעה של בעיית פאנקבאסטר לא מעודכן, הוא טוען שהגירסא שלי היא C1.101 והוא צריך V1.104 . . . A1340 מי ? מה ? מו ? מה עושים ? עד היום שיחקתי במחשב הישן והכל היה בסדר. מישהו אולי יכול לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שמעו כרגע במשחק יצאתי מרכבת שהייתי בתוכה עם איש כלשהו ואז הרגתי כמה מפלצות וזה מראה לי להגיע לאיזה חדר בקרה שם והדבר היחיד שיש בחדר בקרה זה מחשב שצריך לרשום סיסמא כלשהיא כדי לפתו דלת מה עושים????
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואחריו את הפאץ' 1.41. אני נכנס לחשבון שלי ואז למולטי ועושה UPDATE לרשימת שרתים אבל שום דבר לא מופיע לי שם.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה כרטיס מסך HD4850 שלב ראשון שיחקתי הכל היה טוב ואז בשלב 2 שזה עושה LOAD לשלב (השלב עם המטוס שמתרסק) זה נתקע בטעינה וקורס.. ניסיתי להתקין דרייבר חדש לכרטיס מסך ועכשיו בכלל קורס בכל השלבים... וגם יש לי עיוותים מוזרים כאלה.. מה אפשר לעשות למה זה קורס APPCRASH וינדוס ויסטה 32.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מחפש את החבילות המוסתרות במשחק. נאמר לי שאם השתמשת בצ'יטים חבילה אחת או שתיים נעלמות. האם יש משהו לעשות בעניין? בבקשה תעזרו לי בהקדם!!!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6163545.html וכמובן שיש תמונה. כמה צפוי שיש שם רק אחת וחצי שנראית ~טוב .
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בטוח יש איזה NEED FOR SPEED .....או משו בסיגנון... אשמח לתגובות
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ראשית נציין שKOT9 מותקן אצלי, אולי זה קשור. ברגע שאני מבקש את הקווסט שיתן לי המלצה לגילדת הקוסמים אי אפשר לקנות יותר קסמים בעיר הזאת. לדוגמא בANVIL אפשר לקנות קסמים מהקוסמים וכל טוב ויפה. אבל ברגע שאני מקבל את הקווסט שיעניק לי המלצה וגם אחרי שאני מסיים אותו אי אפשר לקנות יותר קסמים - האייקון לא מופיע יותר. וזה המצב בכל הערים. מישהו נתקל בזה ויכול לעזור? קצת קשה לשחק קוסם בלי קסמים
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
P4 2GHZ NORTHWOOD 478 256*4 GF6600DP 400\500 GIGABYTE 128MB\128BIT
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שברתי כזה פסל גדול ועמוד ענק ועדיין שום דבר מיוחד לא קרה.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני טיפה נוסטלגי בזמן האחרון אז התחלתי לשחק הירוס 3, יש לי את הגירסא המלאה (עם כל התוספות זה נקרא Heroes ...3 - Complete ) מי רוצה לשחק? אם מישהו מכיר אתרים שמפגישים שחקנים - אני אשמח לקבל רועי
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי. קניתי את ההרחבה ל-Worms 2... הכל עובד, אני יכולה לשחק באופציות, ההתקנה הייתה בסדר, אבל ברגע שאני לוחצת על התחלת המשחק, המסך פשוט הופך לשחור. לא נותן לי לחזור לשולחן העבודה, שום דבר. ניסיתי כמה פעמים. מה הבעיה כאן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אתר המשחק: http://www.heroesofstalingrad.com/ 2 סרטוני משחק מ-gamescom 2009: משום מה עוד לא ידוע מתי יצא ב-2010. יש פה אנשים שמתעניינים במשחק הזה?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
היי, התקנתי את המשחק lego marvel super heroes על גבי המחשב, המשחק עובד כ-3 דקות ואז המסך נהייה שחור, על מנת להתחיל לעבוד על המחשב מחדש נידרש לבצע לעשות ריסטרט. נא עזרתכם בהבנת הבעיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מאד אשמח לקבל טיפים שימושיים שיעזרו להבקיע ברמת הקושי המטורפת הזאת. הבעיה העיקרית היא שממש קשה להעביר through pass בלי שהמגנים ישתלטו. ניסיתי אלף וריאציות וזה פשוט קשה מאד. יש טיפ? :-\
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז המשחק לא עובד. הוא כותב DirectX encountered an unrecoverable error מה לעשות? אם יש מידע בשרשור הרשמי תפנו אותי לעמוד( אי אפשר לחפש בכל ה90 עמודים שם)
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עם כל הכבוד לו, לדעתי אבדה לה ההרגשה של UT ואותה החליפה יותר הרגשה כאילו אנחנו ב Quake4Arena או משהו. בפורום הרשמי של המשחק יש פורום Demo Feedback עם אשכולים לכל נושא. בנושא של Weapons Balance, זה מה שאני כתבתי, כי גם לדעתי זו המגרעה הכי גדולה שלו. עדיין זה משחק גדול ומצויין, אבל לאחר יומיים של משחק שכבר אבדה ההתלהבות הראשונית אפשר לקום ולפרוס את הקלפים על השולחן, כפי שהם באמת. קישור לפורום הרשמי של המשחק: http://www.ina-community.com/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=249 פיצלתי את התגובה שלי (שאותה פרסמתי בפורום) לשניים מחמת ההגבלה על אורך הודעות.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://store.steampowered.com/app/65800 משחק Tower Defense \ RPG חדש יצא היום באתרי הורדות דיגיטלים מובילים כמו steam, d2d, gamersgate. המשחק נותן לנו לשחק עם ארבע דמויות: קוסם, אביר, קשת, נזיר. כשלכל אחד יש את היכולות שלו (2 במספר), וה"מגדלים" נפרדים לכל דמות. ניתן לשחק בSingle Player אבל המשחק ברובו בנוי לCOOP עד ארבע שחקנים. בינתיים המשחק מאוד כיפי, די מאתגר ברמות הגבוהות, השלבים עוצבו לא רע, גראפיקה שמזכירה את Borderlands / TF2. למי ששיחק בגרסת האנדרויאד/אייפון, יש שיפור ניכר בגראפיקה ומשחקיות. הקהילה גדולה, אפילו גדולה מדי בכך שגרמה לקריסת שרתים ביומו הראשון של יציאת המשחק (כבר יצא עדכון שאמור לתקן את הבעיה). אבל כשהשרתים אונליין, עושים lobby חדש ותוך שניות מצ…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה 4200 של AMD וגיגה זיכרון.שידרגתי לא מזמן את הכרטיס מסך ל4580 של ati. העניין הוא שאמרו לי שדירקט איקס 10 לא עובד בxp אז עדיף שתתקין ויסטה. אז התקנתי,מאז המחשב קודם כל נורא איטי, דבר שני,שהתקנתי קול אוף דיוטי החדש הוא אמר לי להתקין את גרסת הדירקט איקס 9 c. זה מוזר כי חשבתי שזה כבר כלול בויסטה. בקיצור אחרי שהתקנתי והכל המשחק עולה עד לקטע שהשלבים נטענים ואז הוא נתקע. השאלה שלי בעצם,מה הסיבה,אולי המחשב לא מתאים לוסיטה,אולי אני צריך דרייברים חדשים,אולי עוד זיכרון? בכלל,במצב שלי האם עדיף לי לחזור לxp? אשמח לשמוע את ממכם בנושא,תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שחקנים חדשים שימו לב! בסוף ההודעה יש סרטון וקישור לערוץ ב youtube שעוזר לשחקנים חדשים להכנס למשחק. *מפותח ע"י: DICE *מופץ ע"י: Electronic Arts = EA *תאריך יציאה : ב-25 לאוקטובר בארה"ב וב-28 לאוקטובר באירופה Battlefield 3 הוא משחק רשת מרובה משתתפים מבית DICE. המשחק תומך בכל ענקית של 64 שחקנים ועם טנקים, מטוסים, מסוקים וג'יפים בתוספת מנוע ההרס המפותח אין ספק שכל שחקן ימצא את מקומו במפות הגדולות וראה עצמו מוקף אקשן בכל איזור בו ימצא את עצמו. חווית המשחק מציעה, בנוסף לרשום, חוויות פיצוץ והרס מבנים עם מנוע ההרס המיוחד שמאפשר להרוס כמעט כל דבר במפה. המפות עצמן מגוונות וכוללות איזורים עירוניים צפופים, פארקים וגנים, הרים ומדבריות, שלג ושמש. יש משהו לכל אחד. Battlefi…
-
- 832 תגובות
- 77.8k צפיות
-
-
-
מכיוון שלכל משחק דרושים פרטי הרשמה נוספים, מעבר לאלו המצויים בטופס ההרשמה, לכל אחד מהטורנירים נפתח דף הרשמה משלו. על מנת לסיים את ההרשמה לטורניר ה StarCraft II, יש להגיב לדיון זה, ולמלא את הפרטים הבאים: שימו לב, ההרשמה מתבצעת בפורמט של כל הקודם זוכה. הקפידו להרשם בהקדם. רשימת השחקנים הרשומים (40): HeNili.597- Henili Zanubis.816 - Netta Lemon.944 - Or Sinok.397 - Yakov eman.711 - Elad TearAx.684 - Eden EnderTX.893 - Idan regba.838 - Or ShadowmooPwR.386 - Itay JonyJ.835 - Jonathan SkippeR.690 - Alex NOMBlight.539 - Michael Sublime.261 - Alex Syo.231 - Sagi RoyiempZ.712 - Roy maoda.880 - Matan Pure.998 - Guy MoskoPwR.840 - Hilel Flyling.779 - Rotem GlobEX.160 - Ofir Amit.37…
-
- 56 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצו את הpatch של ati לcs שנותן לי truform? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מי שלא יודע על מה אני מדבר אז הינה כמה לינקים: CarThief DopeWars בקיצור, אלא משחקים חסרי כל גראפיקה ורק ממשק טקסטואלי, אבל ממכרים מאוד, במיוחד CarThief.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי את הגירסה והאחרונה של CS רציתי לדעת איך לפתוח סרבר ולהוסיף עליו בוטים לינקים יעזרו מאוד תודה :AR15:
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-