עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kalabokk,

טוב אז כמו שאתם יודעים, הם אמרו שלא יהיה theater mode וזה מהסיבה שלXBOX יש feature חדש כמו Fraps שמקליט בזמן שהם משחקים ככה שאין להם צורך לtheater וזה אומר ש.. או שיש קונסול (record) או שאין לא זה ולא זה, מה שמשמיד כל תקווה למשחק תחרותי.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ את המשחק אז ככה המפרט שלי הוא:מעבד:intel i7 920 לוח אם: asus p6t כרטיס מסך:invidia 9600 gt זיכרון:3gb ddr 3 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by max_cool,

יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

שמתם לב שאין DAMAGE ב underground או שיש??

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ניסן פ.,

עברתי שלב 2 וסיימתי את כל המשימות מה הלאה איך אני מיתקדם??? תודה .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by FeedMe,

שלום ;D מאז עדכון הדרייבר של הכרטיס קול (X-FI) שלי, ה-BF2 פשוט ממאן לעבוד . דאבל קליק על האייקון, ו... כלום. חזרתי לדרייבר המקורי ולא נתקלתי בסיוע נוסף מצידו. מה יכול להיות העניין?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DrecK,

שלום התקנתי במחשב נייד age of emire 3 והמשחק פועל סבבה חוץ מזה שהוא נמצא רק במרכז המסך ומשני הצדדים יש שחור. הרזולוציה של המסך היא 1366x768 ושל המשחק היא 1024x768. במשחק אני לא מצליח לשנות את הרזולוציה. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by orel.z,

שלום לכולם. אתחיל דבר ראשון עם המפרט שקניתי לפני 3 חודשים: I5 8 GB RAM GTX 970 4 GB בהתחלה שיחקתי GTA V פרוץ והכל היה בסדר, התאמתי את ההגדרות שיעבדו בצורה טובה ומינימלית כי לא ממש איכפת לי מהגראפיקה. באיזשהו שלב היה לי בעיות עם האקטיבציה והמסך טעינה של הSTORY MODE המשיך לנצח. בעיה ידועה. מחקתי את המשחק והחלטתי לקנות כי גם ככה אני נורא נהנה. התקנתי את המשחק דרך הSTEAM וכשאני משחק אני שם לב לכך שדבר ראשון לוקח לו המון המון זמן לעבד את כל הסביבה. עד שהוא מפקסל את הבניינים והמכוניות והכבישים זה יכל לקחת כדקה. בנוסף לזה, אחרי שהכל טעון ורץ כמו שצריך פתאום עצמים יכולים להעלם, כביש נמחק או רכבים שנעלמים (רק מבחינה גראפית, בפועל הם שם). מישהו מכיר את הבעיות האלו? הדרייברים של הכ.…

9. Started by IME3,

Operation Flashpoint - Red River במשחק בגדול משחקים בתור המארניס האמריקאים והסביבה היא טגיקיסטן המשחק עצמו והמשימות מתרחשות בעולם פתוח ואין מסכי טעינה מרגע ההתחלה של משימה עד הסיום נעים בשטחים גדולים או בצורה רגלית או ברכבים\מסוקים סגנון המשחק פה נוטה קצת יותר לכיוון הריאליסטי בשונה מ COD ו MOH משחקים בתור קבוצה של ארבעה לוחמים אפשר לפקד עלייהם לשלוח אותם לנקודות ציון לשלוח אותם להשתלט על בניינים להתבצר בנקודה מסויימת ועוד דברים בסגנון הזה רק התחלתי לשחק בעצמי ושחקתי ארבעה שלבים ראשונים ככה שאני לא יודע הכל על המשחק עוד בהתחלה צריך להתרגל טיפה למשחקיות וברגע שמתרגלים התחלתי לאהוב את המשחק יותר המשימות יכולות להיות ארוכות ולהמשך למעלה משעה במהלכן עובר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה משחקי הרפתקאות לילדים אחי הקטן רוצה לשחק במשחקים כאלו ואני לא יודע איזה משחקים טובים יש אני רוצה משחקים למחשב משהוא בסגנון עידן הקרח 3 קונג פו פנדה וכדומה תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-80-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%a8%d7%a7%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-dying-light/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by AvielGames,

שלום ! כאן אביאל בקומנטרי נוסף ! אז הגיימפליי הוא סביר אבל תתייחסו יותר לקומנטרי עצמו בבקשה בלי העלבות קללות וכדומה.. הערוץ שלי: http://www.youtube.com/user/AvielGames תהנו ! http://www.youtube.com/watch?v=V4zynctx_GU&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by KoM,

התקנתי אצל אחותי במחשב וינדוסXP, ועכשיו היא מתלוננת שה-SIMCITY3000 שלה לא עולה, והוא באמת לא עולה, מתקינים תמשחק לוחצים על הפעלתו וכלום לא קורה, יש איזשהו תיקון למשחק כדי שיעבוד גם שם ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DXT,

יש לי בעיה במשחק הזה. הוא כל הזמן קופץ ולא משנה באיזה רצולוציה. יש לו לא קפיצות רגילות כאלה של קפיצה פתאומית של פריים אלא מן, איך להסביר את זה, קפיצה 'חלקה' אבל מאד מאיטה את קצב הפריימים. ראו מפרט מחשב, המשחק אמור ללכת חלק על המחשב שלי. נ.ב: יש לי *שיעול* ISO *שיעול* אז זה לא אמור להיות עניין של פריצה גרועה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום אני חושד בכך שה HDR וה SM3 לא מופעלים אצלי ב FAR CRY. אני מצרף תמונה: ההגדרות הם על המקסימום. פשוט שמעתי שלמי שה HDR לא מופעל צריך לכתוב איזה משהו איפשהו אזז, מה צריך לכתוב ואיפה? תודה!

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by David_Beckham,

http://www.gamershell.com/news/32235.html יש 2 אז תבחרו מה בא לכם הם לא אותו דבר .. אלה 2 שונים ! משחק טוב חבל"ז .. !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by __MIKO__,

וישראלי חסום )abo rashed) הפטש שלי הוא 1.33 . תודה על העזרה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by huber,

http://www.videogamer.com/xbox360/star_wars_the_force_unleashed/preview-921.html הנה עוד הוכחה שגיימר רציני חייב בבית קונסולה. הבחור טוען שכדי להינות מהמשחק על PC ברמה של הקונ סולה נצטרך מחשב בשווי של כ 4000$, עוד הוכחה לכך שקונסולה מספקת פלטפורמה טובה יותר למשחקים פר דולר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by gman_il,

טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש ) רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige. הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP. אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם. עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל. עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה. כרגע …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by johnwoo,

שלום לכולם, המחשב שלי בן 3 שנים. המעבד שיש לי הוא ATHLON 3700, ולאחרונה החלפתי את כרטיס המסך ל- RADEON 4870. המסך שלי ברזולוציה 1680X1050. השאלה שלי היא כזאת. כבר הרבה זמן אני רואה שדרישות המערכת להפעלת משחקים היא מינימום מעבד כפול ליבה. לאחרונה הצלחתי להריץ את DRAGON AGE ן-CODMW 2 על ההגדרות הכי גבוהות והמשחקים רצו לי חלק. ב-DRAGON AGE נתקלתי בהאטה במשחקיות רק בשוק של דנרים ובקרב האחרון מול הדרקון. גם WOLFENSTEIN ו- DEAD SPACE רצים לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות. המשחק היחיד שסרב אפילו להתחיל את ההתקנה הוא BATMAN ARKHAM ASYLUM, בטענה שהמעבד שלי לא עונה על הדרישות המינימאליות. אז מה הסיבה שהדרישות הרשמיות שמפורסמות עבור המשחקים דורשות מינימום מעבד כפול ליבה? האם BATMAN הוא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Spiderpaz,

יש מאין כזה דבר בעיר של המאלכים כזה STATUE מזהב שמוסיף 5000 GOLD כול יום +2MORALE לכול ה ALLIES ולHEROES שלי ג ו50% גדילה לכול הTROOPS

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Symbore,

שיחקתי ב: toy soldiers Defense Grid: The Awakening Orcs Must Die cursed treasure prison planet Anomaly: Warzone Earth Unstoppable Gorg לא אוהב לשחק ברשת ומעדיף משחקי סולו יש עוד המלצות? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7283 ועוד דבר יש מכשיר להרצת גיבוים ל360 ((על תדברו על המישחקים עצמם כי המכשיר צריך להיות חוקי בארץ אבל הורדת מישחקים לא) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7281 זה עדין לא 100% מושלם ומצריך ידע טכני אבל זה אפשרי

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by R.E.L,

מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקים בבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקים זה בלתי אפשרי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש את הקטע של האימון,אחרי זה ממשיכים ויש קטע שפורצים לבניין,אחרי שהרגתי את כולם שם,נראה לי שאני אמור להכנס לדלת שבקומה השנייה אבל היא תמיד נעולה נסיתי כמה פעמים,אפילו התקנתי את המשחק מחדש!! עדיין נעולה, לא חושב שיש משהו אחר לעשות שם,הכוכבית גם מצביעה על הכיוון הזה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים