משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
עדיף און ליין... אם יש לכם המלצות אז בבקשה..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות אבל המשחק האחרון ששיחקתי היה דיאבלו (הראשון) מכל מיני אילוצים של צבא חו"ל לימודים וכו' ופתאום חזר לי החשק לשרוף 8 שעות ביום מול איזה משחק טוב אשמח להמלצות למשחקים באותו סגנון תודה וסליחה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי באתר הזה את פאר קריי4, ולתדהמתי אני מגלה שהקודים שלו אזלו מהמלאי. כמובן שלא הייתה שום אינדיקציה לכך באתר, לפני ששילמתי(בטח רשום איפשהו באותיות קטנות ב"חוזה", שמותר להם לעשות את זה). רשום שהמלאי מתחדש בדרך כלל כעבור 12 שעות. עברו כבר 5 ימים ואין כלום. פתחתי TICKET אצלם בנושא- אין תגובה. אני יודע שהאתר הזה מומלץ ונחשב לרציני. יש למישהו ניסיון עם זה? האם הם בסופו של דבר מטפלים בבעיה, או שאני אקבל את המשחק הזה כשכבר פאר קריי 5 ייצא? :-)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שם הקבוצה:wrc חברי הקבוצה: Idan warfare Yogev agunahu Shiran gunza tamir skyhigh itzik damien Steam ids: Idan warfare STEAM_0:0:12951623 Yogev agunahuSTEAM_0:0:2010483 Shiran gunza STEAM_0:1:2881698 tamir skyhigh STEAM_0:0:2852873 itzik damienSTEAM_0:1:10661114 תמונת סטים איידיי תעלה אם עדיין ההרשמה פתוחה איש קשר:איציק פרטים ליצירת קשר: איימל:shpitzx@gmail.com נייד:0545786755 damien מאשר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש סיכוי שהמשחק need for speed hot pursuit ... ירוץ על מפרט מחשב מינימלי שכזה? (להלן) כרגע התקנתי את המשחק ואני מקבל מסך שחור, הודעת שגיאה וקריסה. הודעת שגיאה: the machines gpu does not support shader model 3 מפרט מחשב: Computer: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 8.0.6001.18702 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium, 2700 MHz Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR (2 PCI, 1…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האחיות שלי כל הזמן מבקשות לשחק במשהו.. ואין לי כל כך מה להביא. הם לא ישחקו FC2 וגם לא WIC... מותקן עכשיו Kung Fu Panda, אבל הן כבר חרשו עליו... למען האמת הן גם משחקות ב NFS, בלי יותר מדיי להבין דברים חוץ מהמירוץ עצמו. איזה עוד משחקים תמליצו לבנות 6?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי. אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור. האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיוק כשהתחלנו להתרגש באמת לקראת האתחול לסדרת המירוצים הנודעת, ב-EA מודיעים כי גירסת ה-PC תתעכב בכחצי שנה נוספת. כל עקבה לטובה? נחזיק אצבעות לכתבה: http://hwzone.co.il/חוזרים-למוסך-need-for-speed-החדש-למחשב-האישי-נדחה/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אני משיג את כל הסודות של כל הריבועים הנסתרים שנותנים לי מתנות ???? ובכלל המלצות למשחק....... תצילו אותי !!!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקוע במשחק stronghold בשלב שמיני ולא יודע מה לעשות בו... :'( מישהו שיחק במשחק ועבר ת'שלב הזה ויכול לעזור לי? ???
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנסו להמלצת היום בוואלה זון ותראו סרטון קצר שמראה ומסביר איזה משחק כלי זה הולך להיות! ניראה לי אני יקנה פלייסטישן רק בשבילו
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי פה סקר והיה קצת ביקוש אז אני וחבר שלי הכנו בדריך, תהנו: http://epstain.be/gen/ ואם יש שאלות אפשר לשאול פה =] * אם זה לא חוקי או אסור, אז אני מצטער ולמחוק...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
HOWDY After the map loads (after about 10 min)I get a meesage saying: your connection to the server was lost just yesterday i tryed again and i was able to get in but the server swiched map i got the same error.... not only that but the also works like shit!! i'ts very slow!!! and at the video settings most of it is medium and the rest is low or off!!! I've also updated the last patch and PB!! what could be the problem????
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וישראלי חסום )abo rashed) הפטש שלי הוא 1.33 . תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני יודע שזה משחק ישן ורובכם כבר לא משחקים בו אבל : אנחנו ניסינו לפתוח "חמולה" (i.e squad) של רק ישראלים שייצגו בגאון את ישראל קוראים לנו =IDF= ואנחנו מחפשים אנשים שהיו משחקים בדלטא בעבר או משחקם בו עד עכשיו ו הם מספיק טובים בשביל לנצח את השבטים האחרים ( הולנדים גרמנים וכד') יש לנו עד עכשיו 9 אנשים מהטובים בארץ ואנו חפצים בעוד Grass Cube icq UIN# 76690569
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני משחק בWARFRAME , רמה 30 , ובניתי את הדוג'ו של הקלאן . מחפש אנשים מגניבים לשחק איתם ( לא חורש) , עדיפות למעל גיל 20 , אבל עם התנהגות נורמטיבית אפשר גם פחות אני בן 23 מבת -ים , אוהב אונליין ,עיצוב,ציור ,אקסטרים, ים , נרגילה , וודקה קרנברי ובנות D: אם מישהו מעוניין צרו קשר https://www.facebook.com/subwoffer13
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בשורה לחובבי משחקי ההרפתקאות (אם קיימים עדיין כאלו) . המשחק GRAY MATTER שפותח ע"י לא אחרת מאשר גיין ג'נסן יצא סוף סוף לשוק לאחר דחיות רבות. הייתי פותח דיון ראשי אבל קשה לי להאמין שיש רבים שמשחקים כאן בקווסטים כך שלא כדאי להשקיע. לאנשים שכן אהבו את הקווסטים המיתולוגיים שלה - לרוץ ולקנות!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Brink, כותר הפעולה הייחודי של יוצרי Wolfenstein: Enemy Territory ו-Quake Wars, חוזר לחיים בגירסה ללא עלות כלל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכון 1: כל מי שמצפים למשחק יאלצו להיאזר בעוד קצת סבלנות – תאריך ההשקה של Catalyst נדחה בשבועיים, ל-7 ביוני בצפון אמריקה ול-9 ביוני ברחבי אירופה. עדכון 2: במקביל להכרזה על הדחייה הקלה, החלה להם מבדקי הבטא הסגורה של הכותר שיימשכו בכל סוף השבוע הנוכחי. באופן בלתי נמנע, סרטוני משחקיות ראשונים שתועדו על ידי המתנסים של הבטא המדוברת החלו להגיע לרשת, ואתם מוזמנים להתרשם מהביצועים, מאיכות התצוגה ומהמשחקיות של Catalyst עבור המחשבים האישיים, בהגדרות מירביות ובגירסה שככל הנראה די קרובה לזו הסופית, בסרטון הבא. הכתבה המקורית: משחק הפארקור והפעולה החדש מבית EA מתקרב להשקה, וחושף לאיזו חומרה תזדקקו בכדי להפיק ממנו את המיטב בעוד קצת יותר מחוד…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.direct2drive.com/ אתר בו אתם רוכשים משחק ומורידים אותו דרך שרתי האתר. אני צריך לדעת אם האתר אמין, המחירים שם בהחלט הוגנים. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש ) רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige. הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP. אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם. עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל. עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה. כרגע …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-