עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://hardocp.com/article.html?art=NzY3

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by tal,

איפה אני משיג את כל הסודות של כל הריבועים הנסתרים שנותנים לי מתנות ???? ובכלל המלצות למשחק....... תצילו אותי !!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן אנשים! בקיצר אני מחפש המלצה לאיזה משחק טוב ללפטופ, המחשב הוא T42, לא איזה מפלצת. אני לא ממש מחפש FPS או RTS, כי לא יהיה לי ממש נוח לשחק ככה בלפטופ חשבתי על איזה RPG טוב, אבל הבעיה שחרשתי כמעט את כולם, אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע! הRPGים שסיימתי כל BG כל ICEWIND DIABLO זה מה שנזכרתי כרגע, אבל היו עוד אז תודה לכולם!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שחקתי בערך שעתיים משחק מהנה המכאניקה של המשחקיות והאקדוחנות עשויה טוב וגם הצורה שהסיפור מועבר והזרימה של המשימות בנויה בצורה מרעננת ושונה בנוי ככה שהגיבור הראשי "אתה" מספר לכמה אנשים בבר על כל מעשי העבר שלך ולפעמים בתוך המשימות עצמם יש מעברים בזמן ושינווים בתוך השלב ברגע שנזכרת שבעצם משהו קרה אחרת מה גם שכל שתי שניות מישהו פולט איזה קללה עסיסית והדיבורים עשוים ברמה טובה אהבתי גם שאתה עושה דברים רנדומלים במשחק והדמות אומרת משהו בנוגע לזה מי שישחק יבין הגרפיקה והעיצוב ממש מזכירים את בורדרלנדס עם ההצגה של הבוסים בצורת קומיקס ובכלל בסל שיידינג אהבתי את המשחקים הקודמים בסדרה יש לי אותם על המדף חוץ מקרטל שאפילו לא ניסיתי את האמת פה חזרו למקורות ועשו את זה טוב

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by yoel12,

יש לי קודים שלBM AK, ושלTW3 לGOG, השאלה היא האם לשמור אותם? או להחליף לקודים לסטים ע"י מכירה? ואם למכור אז איך ואיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני בוכה מאושר..המישחק הגיע כל כך הרבה זמן חיכינו לו! יאלה! תמונות\שיאים וכו!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12179 :screwy: :screwy:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Victoryart,

שלום לכולם(( רכשתי מסך של אסוס,וקיבלתי קוד למימוש הטבה שבא מקבלים משחק בחינם. הבעיה היא שמאוד לא מובן איך ממשים את הטבה,ולאן בעצמם מזינים את הקוד על מנת לקבל את המשחק. אני מאוד אשמח לכל עזרה בנוגע לעניין הזה ותודה מראש((

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי אתמול הורדתי את החבילה במחיר מוזל , לפניי שבוע הורדתי את המשחק המלא בכ6 דולר בלבד , לפניי שנכנסתי למשחק ראיתי שיש הורדה , כניראה שאת היתה ההורדה של העדכון end game , אבל איך אני נכנס למפות האלו?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by stone cold,

ביגלל שהקודם קיבל ביקורות טובות אז התחלתי לשחק בו לא מיזמן וסך הכל מישחק מאוד חביב אומנם קצר ונישאר לי לסים אותו רק עוד איזה שעה- שעתים של מישחק ואני לא מיתכוון לחרוש את בשלבים כדי לגלות את כל הדברים הקטנים אבל אני חיב להגיד שלמרות הילדותיות והפשטות סך הכל המישחק נחמד ואני מחכה ל2 שאמור ללכת לפי הטרילוגיה הישנה אתם גם חושבים ש2 יהיה מישחק חביב?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by IlanF,

הביאו לי גרסה רוסית של המשחק true crime streets of la ולא ראיתי בהתקנה (או בהגדרות של המשחק) שום אפשרות להחליף את השפה לאנגלית. אני משער שלהתקין את הפאטץ' העדכני לא יעזור, אז יש אפשרות אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו 2658 G550 מעבד t6600 זיכרון 3 גיגה כרטיס nvidia g210m win 7 ואני מחפש משחקים (גם ישנים) טובים שירוצו על המחשב הנ"ל בצורה בואו נאמר יותר מסבירה.. אגב אסטרטרגיה לא בא בחשבון תודה רבה, איתי שרוני.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. המותג החדש הראשון שיצרה בליזארד מזה עשור וחצי אל מול גירסת ה-MOBA למשחקי Borderlands: שני כותרי פעולה מקוונים מעניינים מאוד נכנסים לשלבי בדיקה סגורים, ואתם מוזמנים להיכנס ולצפות לכתבה: http://hwzone.co.il/ראש-בראש-מבחני-בטא-לשני-משחקי-פעולה-מוב/

14. Started by clown,

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום, האם מישהו הצליח לשחק באון ליין של פרו 2013 ב- PC ? אני יושב מול מחשב שמותקן עליו המשחק המקורי שנקנה דרך BUG ובכל פעם שיש ניסיון התחברות מתקבלת הודעה על שגיאה בסיסמה/ID תודה !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gman_il,

טוב בשעה טובה הגעתי ל- Prestige הראשון ( כן רק עכשיו , מה לעשות יש לי 2 ילדים ועבודה על הראש ) רציתי לשתף אותם בדעתי בנוגע למנגנון ה- Prestige. הרעיון שהכל מתאפס וצריך להתחיל מהתחלה שכל מה שאתה מקבל זה איזה EMBLEM קטן נראה לי מצחיק. נראה אנשים מגיעים ל- Prestige-ים בלי שזה מתאפס ויש לך מלא Challenge-ים שאתה יכול למלא כדי לקבל XP. אם זה לא היה מתאפס אז היינו רואים מי באמת תותח , היית חייב לעבור דרך יותר נשקים , יותר תוספות ובכלל לעבוד יותר קשה בשביל להתקדם. עכשיו Prestige זה פשוט פז"ם , זה הכל. עוד רעיון הוא שע"מ לעבור דרגות (או Prestige) צריכים לעשות Challenge-ים קשים וספציפיים כמו לסיים משחק עם 20 אסיסטים או להגיע ל- 100 הריגות תוך 10 דקות משחק או משהו כזה. כרגע …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by gman_il,

מזל טוב. http://attackofthefanboy.com/news/modern-warfare-3-wins-shooter-of-the-year/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. המשחק החדש של בליזארד יפגיש בין מיטב הגיבורים מכל עולמות התוכן הנרחבים שלה בזירה אחת - ובחינם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/warcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-starcraft-%d7%a0%d7%92%d7%93-diablo-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%93-%d7%9e%d7%92%d7%99/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
    • 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם, אחרי שסיימתי את המשחק בפעם השלישית השבוע וכבר חרשתי עליו מכל כיוון אפשרי בסקירמיש.. החלטתי לנסות משהו יותר מאתגר - להשיג את כל המדליות. חסרות לי בעקרון 3 מדליות.. ואתמול החלטתי להשיג אותן בכל מחיר. הבעיה היא שלא ידעתי שהמחיר הוא כל כך כבד !! זה פשוט קשה ברמות ואת חלקן אף הגדרתי כבר שלא אפשריות .. יש כאן מישהו שהשיג את כולן ?? ומה יוצא מזה בעצם חוץ מלסגור מעגל ולהשיג שלמות ? ושאלה יותר ספציפית לגבי השלב הרביעי - (השלב בו שומרים על העיר קרנטיין ועל הכנסייה שיש שם ומנסים להדוף התקפה של הגרמנים משלושה גשרים) 1) אני לא מצליח להרוג שם 250 גרמנים ! (זה מה שמביא לי את המדליה) ניסיתי שלוש פעמים ותמיד אני מגיע גג לאזור המאתיים !! אני משמיד כל גרמני שיש במפה ועדיין…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Lethal_Acid,

שמתם לב שאין DAMAGE ב underground או שיש??

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by David_Beckham,

http://www.gamershell.com/news/32235.html יש 2 אז תבחרו מה בא לכם הם לא אותו דבר .. אלה 2 שונים ! משחק טוב חבל"ז .. !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. בילדותי נהנתי מאוד ממשחק ארקייד בדו מימד אך לצערי איני זוכר את שמו. במשחק היית לוקח שליטה על חללית (מבט מלמעלה) ועובר שלבים שונים (מזכיר את raptor). אני זוכר שבכל סוף משימה היה ניתן לשדרג את החללית בכלי נשק שונים ושהבוס של סוף המשחק היה מעיין חללית ירוקה ומסביבה כדורים ירוקים גדולים שהיו נעים במגעל ומספקים לה הגנה. מה שכן, ברגע שעברת את המשחק פעם אחת, היית מתחיל מחדש רק עם חללית בצורת בננה (!?). יותר מזה לא זוכר יותר..רק שמדובר באחד ממשחקי הארקייד הכיפים ביותר שיצא לי לשחק בהם, והפלוס הרציני שניתן היה לצרף לחוויה חבר נוסף שהיה יכול לשלוט בחללית שניה. גם הגרפיקה היתה נהדרת ( יחסית לזמנו). אם מישהו יודע על מה מדובר אשמח לעזרה. אני זוכר שהשם היה משהו כמו sybena 2000 או משהו …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כמו שניתן לראות, לאחר שנים של הבטחות סוף סוף הוכנסו שיפורים רציניים, מנוע חדש (תלוי למי אתם מאמינים) אבל לאחר שפורסמו דרישות המערכת, צפה בי תחושת נוסטלגיה מתקופת טרום BO2 שבהם גם שמענו על "שיפורים רציניים" במנוע האם באמת ישנו שינוי או עוד פעם ספין שיווקי, אין שינוי. עוד פעם..... לא הספיקו רק הדרישות גם אחרי סרטוני GAMEPLAY זה נראה כמעט אותו דבר בטוח לא כמו המתחרים. כולם מרגישים שאבד משהו מאז MW2 הכול נראה אותו דבר עוד לא נדבר על המשחקיות, אבל כל שנה שמענו שיש שיפורים, משהו קרה למשחק, נהיינו כמו הזומבים של אפל מקבלים כל זבל שמביאים לנו. לצערי אם ימשיך כך בעוד זמן קצר COD לא יהיה יותר משמעותי בקרב האנשים מטטריס. עולם המשחקים מתקדם אבל CALL OF DUTY נשאר מאחור מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Brink, כותר הפעולה הייחודי של יוצרי Wolfenstein: Enemy Territory ו-Quake Wars, חוזר לחיים בגירסה ללא עלות כלל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.