משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
http://www.gamespot.com/news/6184090.html?tag=latestnews;title;0
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק ל 1.6 .....מה אני צריך לקנות ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נינטנדו החליפו תשם של הרוולושן ל- Wii למה לעזזל הם עשו את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בוכה מאושר..המישחק הגיע כל כך הרבה זמן חיכינו לו! יאלה! תמונות\שיאים וכו!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוו דעתכם על מה שאתם יודעים זה משחק שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עושים נגד שחקן שחוסם את הרמפה לבסיס שלו ובונה מאחורי זה 3 RAX? לא הצלחתי לעשות סקאוט בזמן לבסיס שלו ולא הצלחתי לראות את הציז הזה... יש הצעות חוץ מלשלוח סקאוט מוקדם יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש משחק בסגנון של far cry או של Ghost 2 שאני מת שיצא המשחק המלא יש למשהו להציע משחק בסגנון הזה? ושיהיה גרפיקה יפה מאד .ושלא יהיה משחק ישן מדי .כמה שיותר חדש.העיקר גרפיקה יפה המשחקים שאני מכיר. Half-Life 2 far cry Call of Duty 2 bettefeld 2142 igi 2 Ghost 2 Quake 4 אל תביאו לי משחק בסגנון של max payne 2 שרואים את הבנאדם ולא את האקדח .וגם לא משחק כזה ישן עם גרפיקה ישנה. יש משחקים שאני לא שיחקתי בהם אבל אני מכיר אותם מהסידרה החדשה שלהם Call of Duty 1 ו Ghost 1 .איך הם משהו שיחק בהם? {את השאר אני מכיר} תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנה בערך הורדתי מישחק חינם MMORPG בסגנון WOW וכשמתחילים את המשחק אז לפני שהוא נכנס למשחק הוא מוריד עידכונים ובזמן העידכונים שהוא מוריד יש שיר רומנטי באנגלית כזה שקט קיצ'י . מי מכיר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מחפש המלצה על משחק אסטרטגיה עם גרפיקה טובה. לא בסגנון של Civilization (לא רוצה משחקים לפי תורות ומשחקי אסטרטגיה מורכבים מדי) יותר בסגנון של C&c או Dune - משחק אסטרטגיה פשוט. רצ"ב מפרט מחשב בשלי: P4, 3 GHz 512 ddr כרטיס מסך: 6600 GT HD: 160 גיגה בייט ספק: hec400 אודה על קבלת המלצות!!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הורדתי את הגרסה GTA 2 ואאני מנסה לשחק וזה לא נותן לי. מה אני עושה רושם את האיפי של מי שאני משחק איתו אז נפתח עוד תפריט אני עושה הצטרף ולא קורה כלום אז ניסיתי לעשות אחרת שאני יעשה את המשחק והוא יצטרף אז נתתי לו את האיפי שלי ואז הוא לא מופיע איפה שבוחרים את ההגדרות של המשחק ברשת איך מסדרים את זה דחוף צריך להוריד משהו?????????????????. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו זוכר את סידרת משחקי Oddworld? זוג משחקים מלפני כ5 שנים שהיו קצת שונים מן השאר (אני אתרכז כאן בשני אשר שמו נכתב בכותרת) הם היו משחקי פלטפורמה אבל עם קצת מחשבה ופאזלונים ששונים ממה שקיים כיום. במשחקים משחק יצור ששמו Abe והוא צריך להציל את בני מינו שמשועבדים ליצורים אחרים. מעבר ליכולות הרגילות הכוללות קפיצה, ריצה, הליכה איטית והגילגול אייב מסוגל גם לדבר. המשפטים הבסיסיים שהוא יכול להגיד במשחק השני (כל אחד ע"י לחיצה על מקש) הן Hello, follow me, wait, work. בעזרתן הוא מתקשר עם בני מינו ונותן להם פקודות כציד לעשות דברים אשר יעזרו לו להתקדם במשחק. אייב יכול גם לבצע מין "מדיטציה" אשר יכולה לפתוח פורטלים אליהם ישוגרו האנשים אותו הוא מציל אבל בעזרת אותה מדיטציה הוא יכול להש…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD חברה לכמה שותפות בולטות על מנת להזכיר לנו שהגיימינג במחשבים האישיים רלוונטי היום, יותר מאי פעם בעבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%97%d7%99-%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%98-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%a4%d7%a2-%d7%94-pc-%d7%91%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי באתר הזה את פאר קריי4, ולתדהמתי אני מגלה שהקודים שלו אזלו מהמלאי. כמובן שלא הייתה שום אינדיקציה לכך באתר, לפני ששילמתי(בטח רשום איפשהו באותיות קטנות ב"חוזה", שמותר להם לעשות את זה). רשום שהמלאי מתחדש בדרך כלל כעבור 12 שעות. עברו כבר 5 ימים ואין כלום. פתחתי TICKET אצלם בנושא- אין תגובה. אני יודע שהאתר הזה מומלץ ונחשב לרציני. יש למישהו ניסיון עם זה? האם הם בסופו של דבר מטפלים בבעיה, או שאני אקבל את המשחק הזה כשכבר פאר קריי 5 ייצא? :-)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאיזו חומרה תזדקקו בשביל לחוות באופן ראוי את מה שעשוי להיות הפרק הסופי בסיפורו של מרגל העל סנייק? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבד-עוצמתי-וכרטיס-של-nvidia-אלה-הן-דרישות-ה/
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שסיימתי את המשחק בפעם השלישית השבוע וכבר חרשתי עליו מכל כיוון אפשרי בסקירמיש.. החלטתי לנסות משהו יותר מאתגר - להשיג את כל המדליות. חסרות לי בעקרון 3 מדליות.. ואתמול החלטתי להשיג אותן בכל מחיר. הבעיה היא שלא ידעתי שהמחיר הוא כל כך כבד !! זה פשוט קשה ברמות ואת חלקן אף הגדרתי כבר שלא אפשריות .. יש כאן מישהו שהשיג את כולן ?? ומה יוצא מזה בעצם חוץ מלסגור מעגל ולהשיג שלמות ? ושאלה יותר ספציפית לגבי השלב הרביעי - (השלב בו שומרים על העיר קרנטיין ועל הכנסייה שיש שם ומנסים להדוף התקפה של הגרמנים משלושה גשרים) 1) אני לא מצליח להרוג שם 250 גרמנים ! (זה מה שמביא לי את המדליה) ניסיתי שלוש פעמים ותמיד אני מגיע גג לאזור המאתיים !! אני משמיד כל גרמני שיש במפה ועדיין…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz לוח אם: (PCChips P21G (3 PCI, 1AGP, 1CNR, 2 DDR DIMM, Audio,Video, LAN כרטיס קול: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card PCI פיפא יפעל עליו לדעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה משהו שאני לא הבנתי אף פעם. הרי זה משחק על כלום, משחק על החיים, חיים חסרי משמעות, חסרי מטרה .... חיים. אף אחד מאיתנו לא הולך לקולנוע כדי לראות סרט של איש הולך לעבודה, איש מוציא את הזבל, איש קורא עיתון אלא הולכים לסרטי אקשן, דרמה קומדיות ... אז למה במשחקים מחשב בהם יש משחקי אקשן, אסטרטגיה, ניהול ערים, תפקידים וכו' אנשים משקיעים את מירב שעותיהם (וכספם - 200 ש"ח על כל תוספת) על משחק שכזה ? טוב.. אני מודה שגם אני שיחקתי בו קצת אבל אף פעם לא יכולתי לשרוד יותר משבוע בהם השתמשתי בקודים התחתנתי ונודלו לי 2 ילדים (דיאבלו ואנדריאל - מי מנחש מאיזה תקופה יצאתי? ) מישהו פיענח את התעלומה הזאת ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד אתמול הצלחתי להפעיל איזה משחק ששלחו לי אבל תראו מה זה עושה לי!!!!! מה הבעיה שלו אני מת כבר לשחק בוא אני לא יודע מה נדפק! עם זה חשוב אני עובד על XP Pro על תגידו לי לעשות שחזור מערכת למה ביטלתי את התכונה שלו ככה שזה גם כך לא ישחזר!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי כבר הודעה שנייה בunlocks שאני יכול לשדרג את הטורבו (הוא כבר משודרג לpro performance) אבל הextreme performance נעול לי וקיבלתי את ההודעה הזאתי לפני דיי הרבה זמן ועברתי כבר איזה 70 אחוז מהמשחק בנוסף וגם שום דבר לא נפתח לי יותר וגם קיבלתי שידרוגים אחרים שכשאני מנסה לעשות אותם כותבים לי שאני צריך לשדרג קודם את הטורבו,ecu,והמנוע עד לדרגה ה3 אבל רק הטורבו נשאר נעול והמנוע והאי סי יו משודרגים כבר לאקסטרים משו פה לא מסתדר לי,למי שגמר את המשחק או יודע מתיי אמורים לקבל את הטורבו ברמה ה3? באיזה אחוז בערך? ויש למישו מושג למה האקסטרים נעול לי? אולי צריך להחליף מכונית או לעשות איזה משו? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://hardocp.com/article.html?art=NzY3
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה fps יש לי במשחקים ואני לא יודע איך אפשר לעשות שזה יראה כמה fps בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, עד היום משחק אצל חברים ב-PES2012 על קונסולה PS3. שאלותיי הם: אם אני רוכש משחק כזה למחשב מספיק חזק שיריץ אותו וקונה ג'וסטיקים דומים לזה של הקונסולה 1. יש אלחוטיים למחשב? 2. ניתן לחבר כמה ג'וסטיקים ? 3. האם המשחק ירוץ על המחשב(ומחובר לטלוויזיה)מבחינת גרפיקה יהיה כמו בקונסולה ? אני שואל כי אין לי טעם ללכת ולרכוש קונסולה PS3 שלמה מכיוון שזה המשחק היחיד שאני משחק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-ea-%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%90-dragon-age-%d7%95%d7%91%d7%90%d7%98%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%93-%d7%91%d7%94%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-