עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום , הורדתי טריינרים למשחק RAINBOW SIX: VEGAS והפעלתי את הטריינר נכנסתי למשחק ועדיין אין לי את האופציות של הטריינר מישהו יכול לעזור לי? :-\ אולי לא התקנתי נכון או משהו לא יודע..

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  2. Started by omer777,

היי! קיבלתי לפסח את המשחק Rainbow six3: Raven shield, ורצתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג אתר שממנו אפשר להוריד כל מיני דברים למשחק... (כמו נשקים, תלבושות, פאצ'ים וכו'...). כמו כן, אני מחפש ילדים מישראל שיישחקו נגדי ברשת... מחכה לתשובות, Omer777! ;D

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

לא ממש רץ לי מהר.המשחק הזה כל כך כבד?(המפרט רשום ואני על OC). FARCRY,FEAR כולל ההרחבות רצו לי וזה על מינימום הכל. התקנתי מחדש,ניקיתי כונן קשיח עשיתי הכל וזה ממש רץ לאט,מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? ואגב,איך אני בודק ב-REALTIME כמה FPS יש לי במשחקים?

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by ff10,

מי משחק ב RAKION ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  5. Started by alergic,

התחלתי משחק חדש בשם RAKION ויש לנו Event שיותר אנשים ישחקו במשחק אם אתם מעוניינים לשחק ותשחקו בבקשה מלאו את שם השחקן שלי כ Reccomender זאת אומרת זה שיידע אותכם על המשחק. מצד אחד אני ארוויח מתנות בזכותכם, מצד שני נוכל לשחק ביחד ואסביר לכם את ה Basic של המשחק כמו כן כשחקנים חדשים תקבלו המון הטבות עד רמה 15. רק ש עד רמה 15 קשה מאוד לעלות-אז אני אעזור לינק לאתר המשחק:http://rakion.softnyx.net/ מצד שמאל יש לכם שם הכל. מקווה לראותכם במשחק שם השחקן שלי Akolis תודה מראש לכל העוזרים והמשחקים. נתראה שם D:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by j-cool,

אני מחפש בכל הרשת את המשחק הזה הוא משחר ישן מאוד שיצא בערך ב 1995 אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסא המלאה אני ממש אודה לו תודה

7. Started by gman_il,

אני רוצה להמליץ לכם על אתר / תוכנה מעולה למעקב אחרי כל מה שאתם וחברים שלכם משחקים. אם אתם גיימרים אמיתיים , תנסו את Raptr.com. זה מתחבר ל- Steam , PSN , Xbox live ועוד , שואב את נתוני המשחקים שלכם , מנתח את הפרופיל שלכם כגיימרים ומשווה אותכם מול חברים שלכם. בנוסף אתם מוזמנים להוסיף אותי אם בא לכם : gmanIL (רק קחו בחשבון שאני גיימר בן 33 , אז אין לי את השעות שלכם יש).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sAXIn,

כל מי שמעוניין ... ניתן לשחק ברשת, מי שצריך הסבר בICQ או EMAIL ! בוא נקבע זמן למשחק אני אפתח שרת בלי ווארז

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. מדובר במשחק פעולה מגוף שלישי בו נשחק פיראט שמחפש לנקום ברוצחי הוריו (שנרצחו כשהיה ילד). המשחק צפוי להיות אלים במיוחד ולא קומי בסגנון שודדי הקאריבים ועם דגש על עלילה ובחירות מוסריות. http://www.theverge.com/gaming/2012/6/11/3071960/ravens-cry-preview http://downloadxboxgames.com/2012/06/04/ravens-cry-preview-xbox-360/ http://www.gaminglives.com/2012/06/22/ravens-cry-e3-preview/ http://www.destructoid.com/raven-s-cry-has-pirates-that-don-t-act-like-bilge-rats-229291.phtml

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by condi,

1. איפה קונים את המשחק ל XBOX360 שיתאים לשיטת pal (אני צריך אתרים מחו"ל שאפשר להזמין לארץ- ???? 2. מה קורה אם אני קונה משחק שמתאים ל "north america region 1" ??? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by PCBuster,

שלום אתמול מצאתי אצלי עותק מקורי של ריימן 3 והתקנתי אותו אבל אני לא מצליח להריץ אותו בכלל, המסך הופך שחור לכמה שניות ואז חוזר לדסקטופ כאילו כלום לא קרה... ניסיתי להריץ אותו כאדמיניסטרטור ובמצב תאימות ל XP, ל 98, לויסטה, עם 256 צבעים בלבד, וכו' וכו' הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מועיל. באתר של יוביסופט אין שום זכר לריימן... בדקתי גם בGOG ללא הצלחה מישהו אולי יכול להמליץ לי מה עוד אני יכול לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. ubisoft הכריזו על המשחק החדש בסדרת rayman הבעיה שהוא רק לקונסולות ! לכל החדשות ps3 xbox360 Wii ואפילו לישנות GC PS2 XBOX אבל רק לא למחשב!!! למה למההה ????! זהו אני עובר סופית לקונסולות ! נמאס שכל המשחקים הטובים יוצאים רק לקונסולות! למי אכפת מ-fps כבר? בשביל זה לא משאירים מחשב כזה יקר

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by dog,

הומלץ לי לנסות את התוכנה הזו. Razer Game Booster Free Download, Speed Up PC for Top Gaming Performance הסיבה לגביה ההצעה עלתה היא שמשחק מסוים עולה אצלי מאוד לאט, כנראה בגלל הרבה מה שנקרא custom content.( מדובר על סימס 3 שבתי משחקת בו). האם לדעתכם הנ"ל יכול להואיל לנושא, או לביצועי המחשב בכלל? ואילו חסרונות עלולים להיווצר אצלי כתוצאה מהשימוש בתוכנה זו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by DivineS,

רייזר עושים GIVE AWAY די גדול אז תירשמו! http://championoftheday.pgtb.me/NK9CKh?app_data=entry_id%253D45528284

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by spike77707,

האמת התלבטתי אם לשאול את זה בפורום חומרה או פה והחלטתי פה כי זאת חומרה שהיא dedicated למשחקים(לא כמו עכברים, לדוגמא, שרק חלק מהם למשחקים ספציפית) רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה. זה נראה ממש טוב ומגניב ונראה שהולכת להיות תמיכה בהרבה משחקים בעתיד מה שגם הסרטון עם PORTAL 2 נראה פשוט מעולה וכיף. למישהו יש/ניסה ויכול לתת עדות? תודה.

16. היי חברים, ראיתי שה-Razer Hydra הגיע ל-bug ו-ksp, ואני מעוניין לקנות, אבל מפחד להתאכזב וסתם לזרוק כסף... אם מישהו יכול לתת ביקורת אובייקטיבית, זה יוכל לעזור. נראה לי מגניב לשחק בסלון על המחשב כמו ב-wii, אתם לא חושבים?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by The Grey Matter,

סוף סוף לאחר 3 שנים הוכרז אתמול RollerCoaster Tycoon 2 ! ע"פ נוסח ההודעה תהיה שיטת בניית רכבות חדשה אך כנראה לא יהיה מנוע גרפי חדש שיחליף את המנוע הקיים (והמיושן) המשחק יצא עוד השנה בסתיו

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by yonib5,

יש פה עוד מישהו באתר שמשחק במשחק הנפלא הזה? שאלות: איך אני יוצר מפל? כול פעם שאני מנסה הוא מעיר לי הערות אני עושה שני מקווי מיים אחד נמוך ואחד גבוהה ואני לוחץ על האייקון של המפל אבל הוא לא מאפשר לי איך אני עושה סיור תת-מיימי ? שאני מנסה לבנות שבילים במקום נמוך מתחת לאדמה ואח"כ לחסות במים תמיד הוא לא מכסה לי מעל השבילים שיצרתי למישהו יש הסבר? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by דניאל123,

חיפשתי ואפילו הורדתי את ההתקנה אבל אני לא מצליח להתקין אז או שלא הורדתי טוב או שזה בעיה בהתקנה יש לי מחשב לנובו דגם G560

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by redti,

מישהו פה שיחק ב coop של resident evil 5 דרך עם ההמאצ'י ? אני לא מצליח..כל פעם שאני מנסה להצטרף למשחק שחבר פותח או שאני פותח זה נכשל , זה רושם "the game session has been canceld"

21. Started by Kenny,

זה כבר ממש מתיש העניין הזה. חשבתי שמתישהו אגיע לנשק שהורג ביריה אחת בחזה (לא ברגל!) אבל גם עכשיו עם ה SR61 אני משאיר אותם עם 5-30 כח. יש לי מלא הריגות עם האקדח רק בשביל לסיים הריגות אבל אם אתה רחוק ממנו זה לא באמת עוזר. אז הנה התרחיש שקורה לי 90% מהפעמים : - יורה על מישהו מרחוק > מפספס > הוא שומע את הירייה ובורח. -יורה על מישהו מרחוק > פוגע - הוא לא מת > הוא שם לב ובורח. אם זה לא בראש, זה כמעט אף פעם לא הריגה. אם השחקן תוך כדי ריצה, כמעט בלתי אפשרי לפגוע להם בראש ממרחק מסויים! שחקתי עם Assault - ​כל כך יותר קל שזה מעצבן!! אני הורג אנשים עם 3 כדורים לחזה, בורסט קצר.. בלי לפתוח כוונת בלי כלום.. אם פספסתי יש לי עוד 9 בורסטים של 3 כדי להרוג אותו. זה לא משנה הרב…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. http://www.pcgamer.com/2014/06/30/rebellion-revokes-unlicensed-sniper-elite-3-keys-offers-free-target-hitler-dlc-as-compensation/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2 התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XP ואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORK אבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98 והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mattanl,

היי, לאחרונה ניסיתי לשחק ברשת ב Red alert 2, יחד עם ה Yuri's revenge. אחרי שהתקנתי IPX הצלחתי להכנס לחלק הזה של ה Network. תודה לכל מי שעזר. אבל עדיין, אני לא רואה את שאר המחשבים ברשת. כלומר, מחשב אחד, לא רואה את המחשב השני ברשת. מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Googleness,

דרך ORIGIN https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house

• 110 תגובות
    • 112k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.