משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
החנות שמוכרת משחקים חופשיים ללא טכנולוגיות הגנה פוצחת במיזם הנחות נוסף, ומעניקה את הכותר הקלאסי של BioWare ללא עלות כלל לזריזים שביניכם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום צפיתי בלייב של EA bathesde וubisoft ושמעתי ההרבה את המשפט "on console" כלומר "בואו לביתן של של החברה הזו והזו שם תוכלו לשחק את המשחק הזה והזה ON CONSOLE" או "זה רץ ON CONSOLE" אם דגש חיובי על זה שזה על קונסולה, יש למישהו מושג למה הם מפרסמים את זה כדבר חיובי שזה על קונסולה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח הגדול הבא של חברת Rockstar לא יגיע השנה, בזמן שהלהיט הקודם שלה ממשיך להימכר בקצב גם ארבע שנים אחרי ההשקה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הורדתי את גרסת ה Clonedvd של ELiTE, אני השתמשתי בPhoenix כמו שצריך וזה חילץ הכל, התיקה שוקלת כ5.8 ג'יגה. אני העתקתי את הקראק המעודכן ביותר לתיקיה PC, כשאני מנסה להפעיל את המשחק לא קורה כלום אני לוחץ על הקובץ mafia2 אבל שום דבר לא קורה זה לא פותח לא את המשחק ולא הודעה לא error פשוט כלום, נכנסתי למנהל המשימות ואני רואה שזה לא פתח כלום. יש לי וינדוס 7 Ultimate באנגלית, יש לי מחשב חזק ואני ניסתי להפעיל את המשחק כאדמין.. אין לי מושג מה לעשות, מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום חבר הביא לי את המשחק F.E.A.R מקורי כשאני בא להתקין אותו אז זה מבקש מימני קוד , מישהו יכול להביא לי את הקוד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי הד…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי שהמשחק יעבוד לי על המקסימום..אבל אז ראיתי את הדרישות האלה באתר החברה: http://www.rockstargames.com/maxpayne3/pc HIGHEST SPECS Windows 7/Vista (64 bit) Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ 16GB System RAM NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM זה אמיתי :s05: זו המערכת שלי: HD6850 PHENOM 2 X4 965 8GB RAM 1080P RES יעבוד לי על מקסימום?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
(לא כבדים אני מדבר על GTA 3 MAFIA וכו') הנה המפרט מעבד : AMD SEMPRON 2800 לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800M זיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP מה יכולה להיות הבעיה אני משתגע
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפיצה האמריקאית הגדולה מחליטה לסיים את הבלעדיות של יצירותיה לפלטפורמת ה-Origin האישית שלה, ואפילו לא פוסלת שיתופי פעולה עם חנות ה-Epic Store בהמשך לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה של NOOB איך אני רואה על כמה FPS המחשב שלי מריץ משחקים ? לדוגמא אני ב CRYSIS ואין לי מושג איך לראות על כמה FPS זה רץ.. אשמח לעזרה תודה חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. לאחרונה סיימתי את FARCRY3 ומאד נהנתי מהפורמט של המשחק ובכלל ממה שעשו.. האם אתם מכירים עוד משחקים דומים שכדאי לי לנסות? חשבתי על stalker ניסיתי בעבר את הראשון אבל המחשב היה דיי חלש.. תודה לעונים :-)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשו לי טיים קייל בהליקופטר וצילמתי. אדמינים לפעולתכם תודה. http://img146.imageshack.us/g/84898696.png/
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המשחק Just Cause 2 ב PS3 וגיליתי לאחרונה שאפשר להחליף דמויות כמו סופרמן ועוד כל מיני, השאלה איך עושים את זה,אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו ניסה לשחק אם טלוויזיה ישנה לשחק בxbox360?? האם יש הבדל ענק באיכות??? ומה אתם אומרים על לחבר את הקונסולה למסך lcd של המחשב שלי? המכשיר תומך ברזולוציות של המסך? כי טלוויזיות HDTV הם רחבות והמסך של המחשב שלי הוא בפורמט רגיל ולא רחב.... מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, לא יכלתי להמשיך לחכות לTryarch שיוציאו פאץ'. הלכתי ומצאתי את כל הפקודות למנוע של המשחק, והגדרתי לעצמי קונפיג שפשוט העלים לחלוטין (בלי עין הרע) את כל בעיות הFPS והסאונד למינהם. והמשחק עכשיו רץ חלק. חלק מהשינויים שעשיתי בקונפיג - הגדלתי את הטווח תמונה, ככה שאתם רואים יותר פרטים שיפור HUD שיפור בפונקציה עומק שדה של המשחק. הקטנת סמנים של פצצות - למשחקי SND \ HQ \ DEMO ככה שאתם רואים יותר שטח, וזה מסתיר לכם פחות. אופטימיזציה למעבדי דואל קור. שמירה על FPS יציב מי שרוצה יכול להשתמש בזה ולראות אם יש שיפור - לשים את הקובץ config_mp כאן - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players מקווה שעזרתי למישהו .. FAQ: שאלה : אני רוצה לשים את זה …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייצור של קונסולת ה-Wii U יופסק בקרוב, וכעת כל העיניים נשואות אל ה-Switch לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר טריינר או איזה קוד לGTA3 שמבטל את המשטרה וגם את הזמן של המשימות. תודה! בן אור
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, חברים התייאשתי. אחרי עשרות ניסיונות לעבור משימה במשחק החלטתי לוותר. השליטה על הרכב פשוט נוראית ובאופן כללי אני אישית ממש שונא מירוצי מכוניות. מדובר על המשימה immortal enemy, אם מישהו פה עבר אותה ויש לו שמירה מייד אחריה, או לחלופין מוכן לעבור אותה בשבילי, אקבל את ההצעה בשמחה, אחרת - המשחק הזה הולך לסל המחזור.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש כמה נושאים שהתפתחו בתעשית משחקי המחשב שאני רוצה לדבר אליהם קודם כל עלית מחירי חלק מהכותרים מה שהיה פעם 50$ (בארצות הברית ) היום כבר חלק מהמשחקים זה 60$ ואני מדבר על משחקים רגילים ולא גרסאות מיוחדות למעשה האלו מחירים בחלק מהמשחקים לרמת המחיר בקונסולות הHD רק שבקונסולות חברות משלמות עמלה ליצרניות הקונסולות אבל במחשב השוק חופשי שנית DLC בתשלום שנימצא כבר בדיסק המשחק וזה לא באמת DLC אלה פתיחת תוכן חסום בתשלום לדוגמה יש דיווחים שביושוק 2 קיבל DLC כזה (DLC=תוכן להורדה ) שלישית הגנות דוקרניות -כמו AC2 לדוגמה לטעמי כל הדברים האלו הולכים להזיק מאוד בטווח הארוך לתעשית משחקי המחשב אנשים פשוט צריכים לשלם יותר כסף על פחות תוכן ועוד ל"הנות" מהגנה דרקונית במקום …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חמשת המשתמשים הראשונים שיגיבו עם כתובות המייל שלהם לת'ראד, יקבלו. ה Guest Pass מאפשר לכם לשחק אונליין במשך 3 ימים, ללא הצורך לשלם. המשחק שוקל 1.2 ג'יגה. במהלך הסופ"ש המשחק מוצע ב Steam מחיר של 10 דולרים (50 אחוזים הנחה). למי שיחליט לרכוש אותו בשלב מאוחר יותר, אולי הנושא עדיין ישתלם. עד כה, ממשחק בן כחצי שעה - די מהנה (אם כי קצת כבד על הגדרות מקסימליות - ללא A.A). אין מבחר גדול של שרתי משחק עם לייטנסי שפוי, אבל ניתן למצוא ואלה שכן מאוכלסים (32 שחקנים). ***לפני שמגיבים*** המשחק ירוץ אך ורק אם ברשותכם כרטיס מסך התומך ב DX 10 ומערכת הפעלה Vista/Se7en.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לוחץ אלט+טאב באמצע המשחק כדי לצאת לווינדוס ושאני חוזר למשחק הוא נתקע למישהו עוד זה קרה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול בלילה סיימתי את GTA V על 100% כולל משימות עלילה כולל משימות צד כולל אתגרי ספורט כולל רנדומלים וכו' וכו' גם בהגדרות זה רושם לי 100% הבעיה היא שאין לי שום סימון למשימה האחרונה של פרנקלין זאת שאחריה מקבלים חולצה עם הכיתוב 100 או משהו כזה בקיצר מה עושים מה יכולה ליות הבעיה לדעתכם (כמה הערות ) קודם כל מדובר במשחק חוקי ולא פרוץ הורדתי אותו מSTEAM במחיר מלא של 150 אם זיכרוני אינו מטעיני למען האמת גם הורדתי אותו ליפני מאתר של ROOKSTAR גם במחיר מלא אבל בגלל ששכחתי את הסיסמה והאיימל אז נאלצתי להוריד אותו שוב מSTEAM שזה אני יותר מסדר איתו וזה כמובן זיאה אותי בשם משתמש הישן דבר שני כן עבר זמן 3 וכן כיביתי את המחשב 4 וכן שיחקתי עוד בסינגר פלאי סתם כאדי למשוך זמן אז בקיצר מה יכ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים את StarCraft: Ghost? סרטון חדש מציע כמה דקות של משחקיות בשלה מתוך כותר הפעולה וההתגנבות שבוטל לאחר שנים רבות של פיתוח לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי בעיה שבRA2 כל התפריטים לא מופיעים. אפשר ללחוץ על המקום שבו אמור להיות "מקש" (לדוגמא SETTINGS או SKRIMISH) אבל לא רואים כלום. המשחק מתפקד נורמלי לחלוטין. זה קורה לי רק במחשב הנייד שיש לי בו HD 6770M ולא בנייח שיש לי GT250
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-