עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Spider76,

אני ממש סופר את הדקות עד שתגיע התוספת המעולה הזאת. מנסה לשדרג את הדמות ולטפס רמות בכל דרך. שאלה קטנה, למישהו יש מושג אם יהיה ניתן לעבור בין שני המישורים בחופשיות ? אני למשל מקבל סכום של כסף מהגנבים שלי אחת לשבוע בנוסף יכול להשתתף בקרבות הארנה גם אחת לשבוע. האם יהיה ניתן להמשיך ולהתנהל גם בדברים האלו ? ???

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by TECH AMATEUR,

אני מת על משחק זה כבר מ2012 מחכה... דרישות מערכת כבר פורסומו כבר הזמנתי אותו... https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-andromeda/super-deluxe-edition

3. Started by amit123,

תגידו המשחק הולך לעבוד על xp נכון?(עם אפקטים של דיירקס 9 לא 10).

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tania131,

רציתי לדעת את זה כדי לדעת האם כדי לי לקנות את UT2004 כי יש לי את 99 וזה משחק מגניב ,אז איזה משחק יותר טוב 99 או 2004? (מבחינת הקהילה באינטרנט גם..)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by superginiman,

המשחק יגיע לחנויות ב16 לנובמבר :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Galit17,

אוקי מה יש חוץ THE WITCHER ,DUNGEON SEIGE, SILVER FALL,FABLE,TITAN QUEST ו NEVER WINTER NIGHT ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. איזה משחקים יש לכם עכשיו .? לי יש DOOM3 GTA3 UNREAL TOURNAMENT G.O.Y.T KAL ONLINE MU ONLINE XIAN ONLINE MIDNIGHT CLUB 2 MAX PAYNE 2 ולכם?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. החנות שמוכרת משחקים חופשיים ללא טכנולוגיות הגנה פוצחת במיזם הנחות נוסף, ומעניקה את הכותר הקלאסי של BioWare ללא עלות כלל לזריזים שביניכם לכתבה

9. Started by kage,

קודם כל מדובר במשחק פרוץ, אף על פי שהוא פרוץ זו היא לא הסיבה לבעיה, מפני ששני חברים שהורידו בדיוק מאותו מקור, משחקים בלי שום בעיה. אחרי שהורדתי ממקור אחר - הבעיה לא פסקה. תמונות: בזמן המשחק, יש הרבה הרבה פסים שחורים שיורדים. מה כבר ניסיתי לעשות: * להתקין מחדש דרייברים לכרטיס מסך. * לאפס תדרים למעבד, זכרונות, כרטיס מסך (להוריד OC). * חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ואף אחד לא נתקל בבעיה הזאת. זה המשחקהיחיד שזה קורה לי בו, כל משחק אחר עובד מעולה. עריכה, המחשב עבר פרמוט מלא לפני פחות מחודש, גם לפני הפרמוט היה אותו דבר. (לידע כללי, הפרמוט נעשה מסיבות אחרות) מפרט: hd5770 e8400 @ 4ghz ocz titanium 800mhz 2gb x2 p35 ds3l win 7 x64 צריך עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אם החברה תשיג מימון היא תתחיל לפתח המשכים ל Earthworm Jim, Baldur's Gate, Descent, MDK הכתבה: http://www.gamespot.com/news/6182846.html?tag=latestnews;title;0

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום קניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי... איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי לא בטוח אם זה המקום הנכון, בכל מקרה כל הפורומים שמצאתי לא ממש קשורים (אין פורום ג'ויסטיקים ). ברשותי ג'ויסטיק טיסה עם חיבור COM, אני רוצה להפעיל אותו על מחשבי, שלא מצוי בו חיבור כזה. לכן אני מתקין כרטיס מולטימדיה שכולל כרטיס קול משלו שאני לא מעוניין בו, ובכרטיס זה יש את החיבור הנדון. יש דרייבר לכרטיס זה, התקנתי, ועכשיו השאלה איך אני מוסיף את ההתקן? כי בWIN XP היו דרייברים מוכנים לג'ויסטיק טיסה, איפה אני מוצא כאלה בWIN 7? בתודה רועי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by sir f,

התחלתי לאחרונה לשחק בLoL, ואני תוהה- הרי לא סביר שאף אחד בפורום לא משחק במשחק הזה.. ועם זאת אני כמעט ולא שומע אזכורים שלו. נוסף על כך, אני ממש מחפש עוד אנשים וקהילה למשחק.. אז מישהו משחק? אם מישהו רוצה להוסיף אותי, הכינוי שלי הוא FogBird (יש לי חשבון אמריקאי ואירופאי, אז כדאי לציין איפה אתם משחקים.)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. אני שמח לבשר על תוכנה חדשה למשחק הממכר הזה. מדובר בגירסת משחק ל pc. כמו כן ניתן לעשות לייק בדף המשחק בפייסבוק - https://www.facebook.com/יניב-משחק-הקלפים-האולטימטיבי-234075907505969 ניתן להוריד את המשחק בלינק הזה - https://drive.google.com/open?id=176OW1o8sNcwq27HkNpBKgN2nY-FgtTSz

15. אחרי ה-Humble Store, גם חנות ה-Green Man Gaming נכנסת להילוך גבוה עם מבצעים נאים לפי תחומים ונושאים אשר ישתנו מדי יום לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-קיץ-משתלמים-במיוחד-בחנות-של-green-man-gaming/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שם הקבוצה:Deadly-Impact חברי הקבוצה:xsixt con mzx untrax wraithmay hush SteamIDS: xsixt - STEAM_0:0:24145843 wraithmay - STEAM_0:1:27434439 untrax - STEAM_0:0:15340346 mzx - STEAM_0:1:34977513 con -STEAM_0:0:17783937 hush - STEAM_0:1:17762969 איש קשר:הדר פרטים ליצירת קשר adoro1@gmail.com פלאפון בהודעה פרטית ממנהל. תודה ויום טוב =] סנאפ עם סטיםאיידיס http://www .siz .co.i l/my /jkmvtzmynzm l.png תורידו רווחים זה מצנזר...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Kenny,

היי אנשים, אני וכמה חברים שלי, כולנו שחקנים ותיקים במשחקים מהסגנון הזה (CS beta 6 שם התחלנו ;o ) מחפשים משחק כלשהו לשחק. כולנו כבר סטודנטים ועובדים ככה שאין לנו הרבה זמן (אחת הסיבות שהחלטתי לפרוש מ WOW אחרי 5 שנים). בכל מקרה, אנחנו רוצים משחק Shooter לשחק במצב מולטיפלייר בלבד (סינגל זה נחמד אבל המולטיפלייר הוא העיקר) עד לא מזמן שחקנו ב MW2, אבל מחפשים משהו חדש. הכיוון היה מן הסתם Black ops - אבל בקריאה מהירה הבנתי שהמשחק דיי מאכזב.. לפי המשתמשים כאן בפורום. לכן, יש המלצה אחרת? Battle field 2 ? יש לו כבר קצת זמן בשוק... אם בחודשים הקרובים אמור לצאת משחק המשך.. אולי כדאי לחכות. Black ops - למרות כל הבעיות? אולי יצא פא'ץ שיתקן אותם? בכל מקרה, לכל המלצה שתתנו, היתי רוצה לד…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/6164380.html?tag=latestnews;title;1 בטח ישמח מישהו פה, אני בכלל לא מחכה למשחק הזה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Zbbabir,

היי, מישהו מכיר משחק אסטרטגייה טוב של כיבוש העולם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by theman miki,

Just Adventure, אתר משחקי ההרפתקאות הגדול ברשת, פרסם אתמול ידיעה מרעישה: ע"פ מקורות פנימיים בחברת Headfirst Productions, מצא סוף-סוף המשחק השלישי בסדרת Simon מפיץ, והוא יצא לעולם עוד במהלך השנה הנוכחית. שם חברת ההפצה שפרסה כנפיה מעל הקוסם הצעיר, יחשף במהלך תערוכת מיליה הקרובה, אשר תיערך בין 02-04 בפברואר. מאז הושלם פיתוחו של משחק ההרפתקה המבטיח Simon 3D לפני יותר משנה, לא הצליחה חברת Headfirst, מפתחת המשחק, למצוא מפיץ אשר יסכים לשווק את המשחק בחנויות. הסיבה המרכזית לכך, על פי השמועות, היו מצבו העגום של תחום משחקי ההרפתקה, וגרסה רעועה ועתירת באגים של הפרויקט. אולם כעת נראה כי Simon, אשר שני משחקיו הקודמים זכו לאהדה רבה בארץ ואף לתרגום לעברית, יגיע בכל זאת למדפי החנויות. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by oz4225,

יש לי פינגים גבוהים מאוד... מהירות האינטנט שלי היא 5MB, ובהורדות המהירות דווקא טובה. לחבר שלי יש מהירות 1.5MB ויש לו פינגים נמוכים בהרבה יותר משלי. זה לא קשור כל כל למפרט מחשב כי המשחק הוא SAMP ולא צריך אליו דרישות גבוהות ומהפרט של חבר שלי דיי דומה לשלי... עזרה בבקשה תודה מראש לעזורים!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מזכיר לכולם שהטורניר במודיעין מתקיים ביום ראשון ה-25 לדצמבר. בשעה 9:00 בבוקר. צירפתי קובץ שמתאר את הפורמט המדויק, לו"ז וחוקים של הטורניר. אני מנהל את הטורניר ולכן ניתן לפנות אלי עם שאלות/טענות וכו' בקצרה, הפורמט של הטורניר הוא כלהלן: 8 קבוצות של 5 שחקנים משחקים בינהם BO1. שני השחקנים הטובים מכל קבוצה, כלומר 16 שחקנים, ממשיכים הלאה ל-single elimination BO3 . סביר מאוד שהגמר יהיה BO5.אני מבקש מכל השחקנים שנרשמו ויודעים בוודאות שהם לא מגיעים להודיע לי: או בפרטי או דרך בבאטל-נט שהם לא מגיעים, כך שנוכל להכניס לטורניר שחקנים אחרים שכן יכולים להגיע. כל השחקנים שרשומים צריכים להביא איתם כבל Lan באורך ~ 2 מטר כדי להתחבר לאינטרנט באירוע. מומלץ לשחקנים להגיע כמה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Jexsu,

http://www.charlieintel.com/2013/08/21/dedicated-servers-for-ghosts-mp-reportedly-coming-to-pc/

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by sashakrik,

שלום, כשאני מפעיל את PES 2013 על המחשב אני מקבל הודעה שיצא עידכון אבל אני לא מצליח למצוא איפה ניתן להורידו מישהו יודע ? תודה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Sman,

מישהוא פה ניתקל בהפעלת המשחק תחת win 2k? משום מה הוא מסרב לפעול ומודיע הודעה שגיאה.. אם הכרחי אני יעלה סקרין שוט, אבל מישהוא פה חווה את זה ופתר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים