משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
טוב ביגלל שעבר זמן מהדיון הרשמי ורק כרגע סימתי תמישחק אז אני פתחתי דיון חדש אז ככה אני ציפיתי שהמישחק של הכבידה יהיה רוב הזמן במישחק ומה שהיה זה שיש מקומות שיש תכבידה אבל רוב המישחק סטנדרטי לגמרי וחבל מישחקים עם כבידה היו בעבר בחלקים קטנים של מישחקים מסוימים כבר הרבה שנים ואני ציפיתי לחידוש הרבה יותר גדול וזה לא קרה חוץ מיזה יש תבעיה הנפוצה של חוסר גיוון במישחקים מהסוג הזה ומהר מאוד האויבים חוזרים על עצמם וככה גם הנשקים והטקסטורות שזה מעצבן הרכב היחיד שהיה במישחק היה די אידיוטי וחבל שלא עשו יותר רכבים ושיהיו יותר כיפים טוב לדברים הטובים סך הכל המישחק מהנה ואני אוהב את זה שלא צריך לישמור כי אחרי שניפסלים יש תעינין הדי דפוק של הרוחות אבל לפחות מחזירים תדמות לאותו מקום ב…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור מנהל טורנירים יש לי מלא תלונות על היום חלק מהאנשים יוצאים וזה וצריך להתחשב בכולם אז התייעצתי עם ההנהלה ואמרו לי לעשות סקר על הימים טוב אז האפשרויות הם 1.ראשון 2.שני 3.שלישי 4.רביעי 5.חמישי 6.שישי 7.שבת החלטה שלכם!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בגלל הזמן החופשי שיש לי ועודף חשיבה, החלטתי לשאול אותכם המומחים- מהי מערכת המחשב האידאלית כיום מבחינת מחיר שכוללת אורך חיים לטווח הארוך ביותר למשחקים. אם אני לוקח מחשב ממוצע פלוס, נניח AMD 3000 עם 6600GT הוא יחזיק עוד שנה שנתיים עד שמשחקים יפסיקו לסחוב ברמה סבירה למה שעכשיו? אם ככה, האם זה אורך החיים של מחשב ממוצע שכזה ואויל עדיף ישר לקנות מחשב יקר אבל שמחזיק להרבה יותר זמן? לדוגמא מחשב כמו AMD 3800 X2 עם 7800GTX יחזיק נניח 3 שנים? זרקו הערכות, מערכות וטווח זמן סביר לדעתכם.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחק השלישי בסדרת Battlefront נראה פנומנלי גם במסגרת המשחקיות שלו, ויהווה את מכת הפתיחה לקראת השקתה של טרילוגיית \'מלחמת הכוכבים\' החדשה בקולנוע לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-star-wars-battlefront-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%90%d7%91%d7%9f-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%91%d7%a0/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקים מגוף ראשון חדשים או אפילו משנה שעברה כדוגמת בטלפילד קול אוף דיוטי וכאלה אשמח לרשימה של 4-5 משחקים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד הבטחה גדולה שמתעכבת :-X http://news.softpedia.com/news/There-039-s-No-Rage-Coming-from-id-in-2009-106455.shtml
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2 התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XP ואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORK אבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98 והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום נפתחת קהילת הקול אוף דיוטי של HwZone.co.il, קהילה מאוחדת וחזקה שתקדם את הקהילה לכיוון חדש, כיוון תחרותי וטוב. המטרה שלנו, היא לא רק לקדם את השחקנים הוותיקים, אלא לקדם גם את השחקנים החדשים, לכן נכתב כבר מדריך פשוט לשחקנים אשר רוצים להכנס לקהילת הקוד הישראלית. המדריך השלם לשחקן המתחיל כתובת הטימספיק החדשה שלנו: 212.199.164.135:9910 אנו מבטיחים כי בקהילתנו תקבלו את ההנאה המרבית אשר ניתן לקבל מהמשחק בלאק אופס 2, עם תמיכה צמודה של מנהלים, מטרה ברורה של קידום הקהילה הישראלים למעלה, ללא שטויות מיותרות. אנחנו מודעים לכך שישנן קהילות אחרות כיום, אך הפיצול איננו נכון, ולכן אנו מציעים לכם בית חם פה בHwZone, אנו עומדים לקבל את כולם בברכה. דבר נוסף שארצה להוסיף הוא, שחשוב…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק - Midtown Madness 2 (למרות שזה משחק ישן, אבל הוא נחמד) מאז שהתקנתי גרסה חדשה לכרטיס מסך ( - G-Force 2) אז במקום הגלגלים אני רואה עיגולים ריקים כאלו , ועוד בעיות גרפיות דומות... מישהו יודע מה זה יכול להיות? צודה מראש לממי שיעזור - כי פתאום נהיה לי חשק לחזור לשחק במשחק הזה :bigok:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש קראק למשחק דיאבלו 2 כי אני לא מוצא תדיסק של המשחק.... ואני לא מוצא
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה. זו בעיה שקיימת לי מאז BF3, והיא מאוד לא צפויה. לפעמים, רנדומלית, מקש ה-W "נדבק" וגם אם אני לא נוגע במקלדת השחקן ימשיך לרוץ "ראש בקיר" תחשבו כמה זה מתסכל, שמופיע מולך בהפתעה אויב ואתה פשוט לא יכול להפסיק לרוץ לכיוונו לקבל חיבוק אוהב וכדור בראש. מה שמרתיח הוא שזו בעיה מוכרת!@ שלא תוקנה מאז BF3! מתואר כאן: http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065234183955011/ ומקשרים בדיון הזה, לדיון מ-2012 עם אותה בעיה!!! עברו 3 שנים! http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2832654625111994490/ ועכשיו, אחרי שהפסקתי לשחק BF, זה קורה לי גם בבאטלפרונט החדש! זה מרתיח לי את הדם. זה לא קורה בשום משחק אחר (CS:GO, מיינקראפט, GTA V....) וזה גם לא קורה בשימו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח הגדול הבא של חברת Rockstar לא יגיע השנה, בזמן שהלהיט הקודם שלה ממשיך להימכר בקצב גם ארבע שנים אחרי ההשקה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כל כמה זמן המשחק קורס. הנה השגיאה:תקלה ביישום oblivion.exe, גירסה 0.1.0.228, תקלה במודול mpeg2dmx.ax, גירסה 2.0.72.30204, כתובת התקלה 0x0000cca3? בבקשה תעזרו :'(
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני קניתי לא מיזמן פלפון די חדש MOTOROLA E-1000 אני ראיתי המון אתרים עם מישחקים להורדה אבל באף אחד מהם לא היה מקום אחד הגון לדרוג או הסבר אפילו טיפה מפורט אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון ואולי להסביר כאן יהיה נחמד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק כבר שעתיים ומנסה להבין למה המשחק הזה קיבל ציונים כל כך טובים מישהו מוכן להסביר לי מה יש בו שאין ב QUAKE 4 ....או DOOM3....? אותו דבר רק פחות טוב מהם והגרפיקה רגילה לגמרי ! המשחק מתפח ונהיה יותר מעניין \ יותר גרפי בהמשך או שנשאר ככה בעיקרון ?? כי אז באמת חבל לי על המקום והזמן ? מישהו סיים אותו ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה משחקי FPS שווים יש חוץ מ-FAR CRY, DOOM 3, CALL OF DUTY ו-HALF LIFE 2? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה יצא המשחק VIETNAM שאיפשר לשחק את המשימות הרגילות של המשחק עם 2 שחקנים ברשת (ביתית למשל). כלומר , 2 שחקנים באותה רשת יכלו לשתף פעולה במשימות של המשחק (נגד המחשב). במילים אחרות multiplayer אבל לא אחד נגד השני אלא אחד עם השני נגד המחשב. האם מישהו מכיר משחקים נוספים שמאפשרים משחקיות דומה? תודה על היחס.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני תקוע במשימה שאני הולך לאי קטן כזה מתחיל שם תמשימה ואז באה האישה הזאת ומסיעה אותי חצי דרך לאי של מנדוזה ואז אני צריך להגיע לשם מהים ומפציצים בלי סוף גם על האי יש מלא האלו של ה Black Hand הסוסים האלו וטנקים ומסוקים ומה לא מכל כיוון יורים עליי ואני לא יכול לעשות כלוםםם
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דוד שלי מגיע מארה"ב, וחשבתי אולי שהוא יכול לקנות לי שם את המשחק. אבל יש כמה בעיות: 1. אני רוצה לשחק בשרתים הארופאיים, ואני רוצה לדעת אם זה משנה איפה המשחק נקנה. 2. אני אתחבר לאינטרנט רק בשנה הבאה, ואני רוצה לדעת לכמה זמן התמיכה שאני מקבל מהחברה (לעדכונים, שידרוגים וכל מיני כאלה...) 3. כדאי לי בכלל לקנות את המשחק דרכו, או שעדיף לקנות אותו בארץ?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צוות חוקרים בקנדה, הגיע למסקנה שמשחקי מחשב מחדדים את המוח מעניין אולי הם פאן-בויס של ATI http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=224067&sid=10
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סוף סוף שוחררה גרסאת ה-Beta 2 של המוד ל-hl2 מדובר במוד בין המוצלחים יותר הקיימים על מנוע ה-source (מבחינתי הכי מוצלח). עבדו על השדרוג במשך כשנה, וזה עדיין לא חצי מהתוספות המתוכננות למשחק הזה (לצערי, או לשמחתי - עדיין לא החלטתי) http://www.pvkii.com/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שאין להם סאונד טוב במשחק וכל מי שיצא לי לשמוע שאין לו סאונד טוב עזרתי לו ואם אני יפרסם מדריך הרבה יותר אנשים יוכלו לראות אז יאללה... נכנסים ל - Options משם ל - Settings ומשם ללשונית Sound תמונה של ההגדרות - ההגדרות עצמם: Voice Volume - 0 Music Volume - 0 SFX Volume - 1 Master Volume - 1 Codcaster Game Volume - 0 Codcaster Voice Volume - 0 Hearing Impaired - OFF (לא משנה מה תגידו על זה, מבדיקה שלי הסאונד חזק יותר כשזה לא מופעל). Sound Device - האוזניות שלכם. (אני מאמין שזה כבר מוגדר אצלכם על האוזניות שלכם אם אתם שומעים איתם במשחק אז לא צריך לגעת בזה). Presets - Supercrunch כן כן ההגדרות האלה יכולות להיות ממש חזקות אבל א…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-