עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Trumpeldor,

זהו חברים אין עוד צורך לשחק במשחק כדי להתקדם http://www.battlefield.com/battlefield3/1/kit-shortcuts תמורת קצת $ אפשר לפתוח כל מה שחלמת עליו במשחק: * בא לך את הנשקים מהקו-אופ אבל אתה סוציומאט אפאתי ? זה יהיה רק 5$ * חולם בלילה על טיל TV למסוק אבל לא יכול להשאר חצי דקה באוויר בלי שמורידים אותך ? 10$ וזה שלך ! * לא מסוגל לפגוע מ20 מטר עם כוונת X12 אבל מת לפתוח את הSOFLAM כדי להתקמפר איתו ? רק 7 $ לקיט http://store.origin.com/store/eaemea/search/?keywords=BF3DLC לא יודע למה הם עשו את זה אבל חבל שעבדתי כל כך קשה במשחק 40$ והחבילה האולטימטיבית פותחת את כל הunlocks במשחק....

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Zokkar,

אנחנו כרגע מגרילים הזמנה לבטא של דוטא2. כל מי שמעוניין להצטרף: http://www.facebook.com/IsraelDota2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, תודות ל-Amiel, יצא לי לשדר חלק מהגמר של טורניר PokerStrategy על 300$ דולר בין Destiny, אחד השחקנים האהובים עליי, נגד שחקן זרג גרמני חזק בשם HeNfy - והנה התוצאה! לינק לסרטון הבא בסוף הסרטון. תיהנו!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. ***צונזר*** הודעות מכירה על גבי הפורום אסורות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yossi555555,

מה אני עושה אם יש לי בעיה עם השירות של STEAM? שלחתי להם יותר מחמישה מכתבים והם פשוט לא עונים לי. לגבי החלפת משחק MW2 ל MW3 הם ענו לי בחיוב אבל ביקשו ממני לאשר את הזיכוי לארנק שלי שלחתי אישור והם פשוט לא עונים כבר שלושה ימים מה עושים? יש רשות מחוקקת באינטרנט שנמצאת מעל האתרים הללו אם מישהו מקבל שירות לקוי כמו בעולם האמיתי? בנוסף הדרך היחידה לתקשר איתם היא דרך האתר שלהם מישהו מכיר דרך ישירה אגב פניתי ל VALVE והם כתבו לי תודה שפנית אלינו יש לנו מאות אלפי פניות ביום נקווה שנוכל לעלות לך.... עיזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by EchoChannel,

Arma 2 - מדריכים וטיפיםזהו סרטון הסבר על המשחק Arma 2, בקרוב יעלו עוד הסברים יותר מפורטים וטיפים לאלה שמעוניינים לשחק במשחק אבל לא יודעים איך. הקלאן שלנו - ISR Arma, אתר הקלאן - http://www.isrclan.enjin.com מי שמעוניין להצטרף לקלאן מוזמן לפנות אלינו בפרטי. אנו מודעים לכך שהסרטון מסתיים בצורה אגרסבית טיפה, הייתה תקלה בעריכה, מבטיחים לשים לב לזה בפעם הבאה. אגב, אנחנו מודעים לכך שלא היינו פעילים זמן רב מאד בגלל סיבות אישיות. אך אנחנו חוזרים לפעולה, אבל בגדול. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  8. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  9. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים זה הסרטון הראשון שלנו מקווה תיהנו אשמח לביקורת בונה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by EchoChannel,

סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם Mass Effect 3 - סיקור תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by CsMacho,

***צונזר*** ע"י TheReaper

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Pax Day 2 2012 Smite Gameplay Footage by Fryedegg

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by natan805,

איך המשחק לדעתכם?? פשוט אני לא רואה שמדברים עליו ודווקא מאד נהנתי לשחק בו. משהו גם מכיר משחק בסגנון?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, אתמול, ברמת השרון, גל זוהר אירח את שני הקבוצות ל-CW שהיו בו אחלה של משחקים, והנה כולם! משחק 1 - משחק 2 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes משחק 3 - משחק 4 - משחק 5 - משחק 6 - משחק 7 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes אני מקווה שלא התבלבלתי בסדר מקווה שתיהנו, היה כיף מאוד לשדר, הרבה תודה למארח והמארגנים

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  15. אהלן אנשים! הנה המשחקים מהטורניר הברונז פלטינום שארגנו Amit ו-Gulzar! וגם עזרו לי לשדר (וגם Sectorix) - סיבוב 2 - סיבוב 3 - חצי גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) מקווה שתיהנו

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by shalev473,

שלום ! לאחרונה התחלתי לשחק בcall of duty black ops ויש שלב שאתה מגיע לגג של בניין ויש בו כמו גומי גדול שצריך לעשות איתו משהו וללחוץ על מקש s. איך עוברים תשלב הזה? ושאלה נוספת: באיזה מקש רצים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by liav12,

למי שנולד בשנות ה 80 בטוח זוכר את המשחק הזה... מדובר ב NBA שהיה פרוש על המסך בצורה שהיו רואים רק חצי מגרש בכל פעם, וכדי לראות את החצי השני היה צריך שהכדור יעבור ליריבה. היה בדו מימד אם אני לא טועה וראו את זה מהצד כמו השידורים הרגילים של היום (לא בטוח אם היתה אופציה לשינוי המראה) כמו כן היה גם משחק של תחרות הטבעות מאותם זמנים...אני זוכר שזה היה להיט ולקבל סכום כולל של 45 היה הכי גבוה שמישהו אי פעם הצליח להגיע אצלי במשפחה, הייתה בי גאווה בזמנו ;D למישהו יש מושג על מה אני מדבר?!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. מי האמין, עוד בכמה ימים הראשונים, שנועם (Hectic) הסביר לי איך מתקינים Xsplit, ואיך להרים סטרים להתחיל מלקריין ריפליים של חבר'ה מהסילבר וגולד לתוך טורנירים קטנים, ואז טורנירים ישראלים גדולים. לקבל כל כך הרבה פירגון מהסצינה הישראלית, בכל מקום ובכל שעה להתקבל לעבודה אצל Imbalanced Tv, ועכשיו חברים, הגיע היום ששולחים אותי, לנורבגיה (כל ההוצאות ממומנות ע"י Noroff.com) לקריין טורניר לאן ענקי The Gathering - אני אהיה חלק מ3 אנשים שזוכים לכבוד הזה, אחת מארצות הברית, אחד מאנגליה, ועבדכם הנאמן מישראל, כולנו שדרנים ב-אימבה, שנבחרה לעשות את הלייבקאסטינג היחידי באנגלית לטורניר המטורף הזה שיתרחש בעיר Hamar, שלא רחוקה הרבה מאוסלו הבירה. הטורניר יתרחש בתאריכים 4 לאפריל עד ה8…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by wooper,

שיחקתי עד שלב מתקדם במשחק למרות הביקורות המהללות אני די השתעממתי מהמשחק הדיאלוגים די משעממים וחסרי טעם, בנוסף די שיעמם אותי להתהלך במפה הענקית , הקווסטים לדעתי פושרים אני חושב שחסר סרטונים שמוסיפים עניין למשחק כמו dragon age אם לא לתת ביקורת אישית לכל קטגוריה כי מבחינה גרפית רואים שיש השקעה או בעולם הענק שכל הזמן משתנה גם רואים את ההשקעה המשחק כמכלול לא מרתק וחסר עניין הייתי נותן לו 7 על חוסר עניין וטעם מי מסכים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by morerer,

שלום זה הסרטון השני שלי לייק וסאב בבקשה !!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by LoopXXX,

לאחר העידכון האוטומטי, כיבוי והפעלה של כרום מחדש הוא לא נותן להיכנס לבאטל- לוג בטענה הבאה: ניסית להגיע ל-battlelog.battlefield.com, אך השרת הציג אישור לא חוקי. לא ניתן להמשיך, משום שמפעיל האתר ביקש אבטחה מוגברת עבור דומיין זה. כאשר אתה מתחבר לאתר אינטרנט בטוח, השרת שמארח אתר זה מציג את הדפדפן שלך יחד עם "אישור", לאימות זהותו. אישור זה מכיל פרטים מזהים כגון כתובת האתר, אשר מאומתים על ידי צד שלישי שהמחשב שלך בוטח בו. הבדיקה כי הכתובת באישור תואמת לכתובת של האתר, מאפשרת לוודא שאתה מתקשר באופן בטוח עם האתר שבו אתה מעוניין, ולא עם צד שלישי (כגון גורם פוגע ברשת שלך). במקרה זה, אישור השרת או אישור CA ברמת ביניים שהוצג לדפדפן שלך אינם חוקיים. המשמעות יכולה להיות כי האישור אינו תק…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by TicTacToe,

ראיתם את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Zeev86,

יש מלא משחקים ב10-15 שקל. כדאי לכם לבדוק (:

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by JustinCause,

מפרט בחתימה רוצה לדעת אם יש למה להוריד/לקנות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים