משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, למרות שפתחתי את הפורטים הרוולנטים, אני עדיין לא מצליח לראות את ערך הפינג בבאטל-לוג. למישהו יש רעיון ? D-LINK 6850U תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המפתחת המקורית של הכותר הרעוע מפיצה טלאי ראשון, בינתיים עם שיפורים מינוריים יחסית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/arkham-knight-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c-pc-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי ראיתי אחד מהמשתמשים פה שיש לו חשבון ב raptr עריכה: לא משנה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך להמליץ על משחק לחבר ששיחק כבר בWARCRAFT 3 האגדי ורוצה משחק אסטרטגיה מעולה שמבחינת דרישות מערכת קטן , כלומר יורץ יפה על ידיי מחשב משרדי אפילו (ברמה של PENTIUM 3 או CELERON )
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק הזה מדהים מבחינה גרפית דבר שראיתי שדיי נדיר במישחקי RPG, יודעים על איזה מנוע הוא פותח ? http://gothic3.czechgamer.com/Images/wallpapery/gothic3_wall01_1024x768.jpg ככה באמת יראה המישחק ?!? מה יהיה מיוחד מבחינת ה עלילה או המשחקיות ? התאריך יציאה הצפוי שלו הוא Q1 של 06 ידוע על שינויים ? יהיו בעיות למי שלא שיחק ב 2 ו1 ? חוץ מיזה אני מעוניין ליקנות מישחק RPG ראשון, ואני לא יודע לאיזה כיוון ללכת . אני לא ממש יודע איך זה הולך שם אבל מה שאני כן רוצה ממשחק זה שתהיה אפשרות לפתח את הדמות ושהיא תעלה רמות כתוצאה מצבירת נק' ניסיון וכתוצאה מכך תוכל ליקנות חפצים או סתם לחזק את הדמות בדרך אחרת וכדומה . (מישהו זוכר את המישחקים של פוקימון לGAME BOY ? אתה נילחם מקבל נק' ועולה…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בימים האחרונים כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי בפתאומיות של כל החברות(מה קשור?!) המדריך מלמעלה לא עזר.... וזה לא בעיה בדיירקט איקס ולא בדרייברים כי הכל בסדר איתם והום מעודכנים וגם עד לפני כמה ימים זה עבד בעעע עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... וכאמור זה לא עזר....
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש משחקים מגוף ראשון חדשים או אפילו משנה שעברה כדוגמת בטלפילד קול אוף דיוטי וכאלה אשמח לרשימה של 4-5 משחקים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המישחק המקורי Red Alert 2 התקנתי את המישחק במחשב שלי ויש בו WINDOWS XP ואין בעיה להיכנס לאופציה של NETWORK אבל במחשב השני שלי אותו דיסקים של מישחק רק WINDOWS 98 והוא לא נותן לי להיכנס ל NETWORK מה הבעיה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור מנהל טורנירים יש לי מלא תלונות על היום חלק מהאנשים יוצאים וזה וצריך להתחשב בכולם אז התייעצתי עם ההנהלה ואמרו לי לעשות סקר על הימים טוב אז האפשרויות הם 1.ראשון 2.שני 3.שלישי 4.רביעי 5.חמישי 6.שישי 7.שבת החלטה שלכם!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק אחרי 100 שעות בערך, ואלה התובנות שלי לגביו: 1)אם יוצרי the wicher הלכו על משחק תפקידים עם קריצה למשחק פעולה אז פה זה בדיוק הפוך. משחק פעולה עם קריצה למשחק תפקידים 2)לא יודע למה, המנוע של משחקי ,assassin's creedכמעט תמיד אכזב אותי. (על pc) המשחק הזה כבד מאוד, לא מלוטש מספיק, ותריך מערכת חזקה מאוד להריץ אותו חלק וחבל. 3)שיחקתי בכל משחקי הסדרה. הכותר שהרגשתי בו הכי "מתנקש" שאפשר, היה unity. היה לו המון כשלים כשלעצמו אבל הכיוון היה טוב, כך שsyndicate מבחינתי היה מצויין! במשחק הזה, להתנקש משמעו להרוג מישהו כמו כל אחד אחר.. שום תכנון, שום סינימטיות.. כל המערכת הימית ב black flag הייתה מצויינת, וציפיתי למשהו לא פחות עמוק במשחק הזה. בפוע…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה יצא המשחק VIETNAM שאיפשר לשחק את המשימות הרגילות של המשחק עם 2 שחקנים ברשת (ביתית למשל). כלומר , 2 שחקנים באותה רשת יכלו לשתף פעולה במשימות של המשחק (נגד המחשב). במילים אחרות multiplayer אבל לא אחד נגד השני אלא אחד עם השני נגד המחשב. האם מישהו מכיר משחקים נוספים שמאפשרים משחקיות דומה? תודה על היחס.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם חברים מי שמכיר אותי יודע שאני מכור ל באטלפילד 4 ו3 אז החלטתי להרים את הכפפה ולבנות משהו גדול וייחודי לשחקנים פה שאוהבים את המשחק באטלפילד 4,3,1 לשם כך בפתחתי סרבר חדש בדיסקורד ואתם יותר מוזמנים להיכנס ולדבר עם כולם בסרבר יהיו חדרים לכל המשחקים 4,3,1 שרת: https://discord.gg/QrRRahE ערוץ היוטיוב שלי : https://www.youtube.com/channel/UCcJ..._as=subscriber השם שלי במשחק/אוריגין תוסיפו גם: d65t46f54g עם זאת אני הולך לעשות לייב/סטרים מדי יום + פרסים בעתיד+הגרלות מומזנים להירשם ולעקוב אני מאמין בזה ואני רוצה לבנות משהו ייחודי למשחק ולמותג שאנחנו אוהבים ! אני בשרת הדיסקורד מחכה לכם חברים !!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום נפתחת קהילת הקול אוף דיוטי של HwZone.co.il, קהילה מאוחדת וחזקה שתקדם את הקהילה לכיוון חדש, כיוון תחרותי וטוב. המטרה שלנו, היא לא רק לקדם את השחקנים הוותיקים, אלא לקדם גם את השחקנים החדשים, לכן נכתב כבר מדריך פשוט לשחקנים אשר רוצים להכנס לקהילת הקוד הישראלית. המדריך השלם לשחקן המתחיל כתובת הטימספיק החדשה שלנו: 212.199.164.135:9910 אנו מבטיחים כי בקהילתנו תקבלו את ההנאה המרבית אשר ניתן לקבל מהמשחק בלאק אופס 2, עם תמיכה צמודה של מנהלים, מטרה ברורה של קידום הקהילה הישראלים למעלה, ללא שטויות מיותרות. אנחנו מודעים לכך שישנן קהילות אחרות כיום, אך הפיצול איננו נכון, ולכן אנו מציעים לכם בית חם פה בHwZone, אנו עומדים לקבל את כולם בברכה. דבר נוסף שארצה להוסיף הוא, שחשוב…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצאת בקרוב לקנות משחק טוב, ורציתי לשאול אותכם איזה משחק עדיף לדעתכם. בלי הגבלות תקציב [למשחק :lol: ] ^Z^
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק ישוחרר בשתי גרסאות למחשב האישי - שני דיסקים DVD-ROM או שישה דיסקים CD-ROM. איך שלא מסתכלים על זה, בהחלט מדובר בנתונים עצבניים ביותר (5.5 ג'יגהבייט). בתקווה שלא ניאלץ להחליף דיסקים כשנרצה לשחק במשחק רשת. http://www.igames.co.il/v6/news/view_news.php?Design=&News_ID=7538
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי מה יש חוץ THE WITCHER ,DUNGEON SEIGE, SILVER FALL,FABLE,TITAN QUEST ו NEVER WINTER NIGHT ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל company of heroes מקרטע אחושליניג בקטעי מלחמה במחשב השני שלי (שימו לב לא הראשון במפרט ... הוא מקרטע בזה עם 6800gt ו 1gb ram) ואני לא יודע מה .. אני פשוט שמתי את זה על ההגדרות שהמשחק קבע בשבילי , לא נגעתי וזה כזה עובד ב slide show במלא קטעים נגיד עם מלא בניינים וחרוואטה כזה ... ולא יודע הוא לא נראה כזה כבד המשחק , גרפיקה יפה אבל ראיתי יותר .. וסתם דוגמא אני יודע שאי אפשר להשוות אבל f.e.a.r עובד אצלי מצוין על 1024 @ max עם פילטרים ... אז מה הבעיה ? ... יש משהו שאני צריך לעשות , כי אני אוהב את המשחק אבל הקרטועים מפריעים לי רצחחח ולא בא לי להוריד את הגרפיקה כי זה הורס את החוויה של המשחק , והמחשב השני (זה עם ה x1900xt ...) חחח שם זה עובד רצח מהר אבל של…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה קצת פחות משבוע והוא ענק! the hulk משחק לינארי אבל מאוד מאוד מהנה - הרבה יותר כיפי מ ETM אני יודע שהדיון הזה אולי ינעל אבל הייתי חייב לומר את זה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני קניתי לא מיזמן פלפון די חדש MOTOROLA E-1000 אני ראיתי המון אתרים עם מישחקים להורדה אבל באף אחד מהם לא היה מקום אחד הגון לדרוג או הסבר אפילו טיפה מפורט אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום הנכון ואולי להסביר כאן יהיה נחמד תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
well... הורדתי ושיחקתי. נראה ממש טוב. המשחק כפי שכבר אמרו פה, הוא ממש MOHAA בתחפושת.. אותה משחקיות מצוינת, אותו סאונד נהדר - בתוספת של גראפיקה מפורטת יותר ומבוססת מנוע חדשני יותר. הדמו ממש מעולה. מהנה במיוחד. כעת רק ניתן לחכות בקוצר רוח למשחק המלא ותודה רבה ל-J Almighty על הקישור העובד
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, התקנתי את הווינדוס מחדש והסייבים שהיו לי בשני משחקים (C&C3 ו-FEAR P.M) נעלמו לגמרי. ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש אבל זה לא עזר. מה אפשר לעשות?? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לדעתכם המשחק הכי יפה שיצא עד היום?? שכל אחד יכתוב את דעתו....
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי הד…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-