משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מאד אוהב לשחק באופן כללי ובזמן האחרון חיפשתי שילוב של כיף המשחק עם פנטזיות מיניות. חיפשתי מדי פעם ברשת. שיחקתי קצת ב - strip poker למינהם, זה נחמד אבל השאלה האם מישהו יצר למשל משחק הרפתקאות שהגיבור / גיבורה נכנסים למיטה עם השומר / ת כשניתקלים בו במקום ישר לירות (מה שמצויין בפני עצמו). מישהו מכיר אתר רציני בנושא ? אתר עם דמואים ? תודה לכולם, אשמח לקבל תגובות רציניות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקח לשלב הראשון לטעון אולי דקה.. נ.ב. איזה משחק מוזר...מה הקטע צריך לרסס גרפיטי ולהלחם בכנופיות מתחרות?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
כותר האימה המשוחזר מבית EA זוכה לערימות של מחמאות, בעוד שמשחק התפקידים-פעולה המקורי לגמרי מבית Square Enix נתקל בלעג מצד המבקרים ומצד השחקניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי מושג מה הבעיה אני ניכנס למשחק והוא יוצא ממנו
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
פשוט אין על הדיסקים התקנה בשפה האנגלית זה הגיוני לעוד מישהו זה ככה זה צריך להיות ככה זה לא הגיוני
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי שנמאס לי לשחק רק Single player ( אם אתם מבינים למה אני מתכוון ....אהם) ואני רוצה להחתיל לשחק אונליין. האם כדאי לי לקנות את המשחק, זאת אומרת האם זאת השקעה כדאית , יש משחקים יותר טובים מBF2?...ואיפה אני יכול למצוא את המשחק במחיר הכי זול?
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לאחר שהסידרה הזו היתדרדרה למקומות לא נעימים ובעיקר לאור הכישלון של הכותר האחרון בסידרה, יש דיבורים ב EA על סתימת הגולל על הסידרה הזו למרות שכרגע אין הודעה רישמית, נמתין לה לכשתגיע. אני בעד. Not more than a month after the release of Need For Speed: Undercover, the Electric Playground is reporting that Electronic Arts may be cutting the franchise entirely. The videogame web show claims that future titles in the series have been canceled. EA director of communications Colin Macrae provided Electric Playground with the following comment: "We're working through a process on people, products, and facilities at EA and don't have any announcements today." http://www.1up.com/do…
-
- 47 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום ! הרכבת שלנו (3 אנשים) יוצאת מחיפה בשעה 7:20 מועד ההגעה הצפוי הוא 9:30 אנחנו 3 שחקנים מהצפון ...איך מגיעים מהרכבת למקום בו מתקיים הלאן ? ב-10 שמתחילים המשחקים לא בטוח שנגיע...וזו הרכבת המוקדמת ביותר שנוכל להגיע בה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר טוב שאני יכול להשיג דיל זול יותר מ-49.99 יורו ? גם אם נגיד האריזה נפתחה או משהו . אבל העיקר שיהיה פרימיום ועם הדיסק עצמו . באיביי לא מצאתי משהו מעניין . ( הרוב CDKEYS)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האתר IGN חשף את מחירו של קונוסלת המשחקים החדשה של סוני המחיר בין 2800-3400 שקלים באירופה! :screwy:
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה במשחק AoE3 נתינת האפשרות לעשות ZOOM עם המצלמה לכיוון קדימה( + ) ולאחור ( - ). האם ניתנת האפשרות לסובב את המצלמה 360 מעלות?סיבוב מלא ולא רק זום לעומק ? {שמתי לב שב- Option ישנה אפשרות Camera Rotaition שזה בעברית סיבוב מצלמה אך לא נתונים שום מקשים לפעולה זאת}
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי! לפני כמה ימים התקנתי אובליביון, באמת אחלה משחק ואני עוד לא חובב משחקי תפקידים. אבל אם אני משחק כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה מסוג דוח שגיאות. זה לא זמן מוגדר, אני יכול לשחק שעתיים ולקבל או שעה ולקבל. מה אני עושה? הדרייברים שלי מעודכנים (Nvidia 84.21) וגם של הכ. קול. :: עריכה :: אני מקבל את ההודעה הזאת גם כשאני יוצא מהמשחק. כלומר הוא עושה את התהליך של השנייה שהוא צריך, ורואים שכבר עוד שנייה הדסקטופ נקי, ואז פתאום ההודעה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כל הזמן אני מקבל שגיאות אל תשלח... למה זה... קרה בפעם האחרונה היום במשחק הזה World in Conflict למה ?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בת'רד של "סרטון של המשחקיות של CRYSIS באיכות גבוהה" התעמתו בנושא המשחק של השנה חחח עכשיו רציתי באמת להעלות את השאלה בפורום... איזה משחק לדעתכם יהיה המשחק הכי טוב מכל הבחינות... ולא משחקים רק לPC או PS3 או XBOX360 אני מדבר כל משחק כלשהוא.... לדעתי ללא שום צל של ספק המשחק הכי טוב של השנה יהיה CRYSIS.... לא בחרתי את GTAIV כי זה לPS3 ואני שונא GTA בקונסולות.... (כי לרוב אין מקלדות ועכברים... הרוב משחקים עם ג'ויסטיק, וגם כי הגרפיקה לא מקסימלית) אבל לדעתי GTA IV בהחלט הוא יהיה "ה" משחק של 2008... יאללה נוו תנו מה נראה לכם!.... **עריכה: קבלו לינק... איזה משחק נראה לי הנאה לשחק בו... שחבל על הזמן ממזמן - http://stage6.divx.com/user/sjiske/video/1118790/Crysis-flythrough
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מזל"ט THQ המכריזה על חבילת הרחבה חדשה למשחק האסטרטגיה הכי טוב. שם הרחבה הוא - Company Of Heroes: Opposing fronts החידושים הם : * 2 צבאות חדשים, הצבא הבריטי והיחידה העלית - פאנזר של הגרמנים. * קאמפין חדש מצד של הגרמנים, שהם יצתרכו למנוע את הפלישה. (אם הבנתי נכון, תקנו אותי...) * המנוע הגרפי ישאר אותו מנוע רק עם תמיכה מלא בDX10 ושיפורים קלים. אז מזל"ט ובקרוב אצלי =] לינק לידיעה: http://www.thq-games.com/uk/news/show/1932 לינק ל2 תמונות שפורסמו: http://www.thq-games.com/uk/game/screenshots/2214/1
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מסתבר שהשלט של הwii לא מסוגל להתמודד עם אור חזק מנורות הלוגן... ולכן מי שיש לו נורות הלוגן, וירצה לשחק בwii, יהיה חייב לשחק בחושך. http://www.theinquirer.net/?article=31945
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
''קניתי'' תמשחק הכול עובד טוב ויפה אבל איך אפשר לעשות מירוצים איך שאני מגיע למסלול הראשון הוא נתקע וצריך להתחיל מחדש.. מה עושים?? ואל תגידו לקנות מקורי.. אני בטוח שיש עוד אפשרות..
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
עם משהוא רוצה לשחק אז שיצור איתי קשר באיציק 158860650 נ.ב בזמן האחרון אני מנסה ליבנות מפה..... הצלחתי להבין איך פועל בונה המפות... בניתי מפה מיסכנה... אבל הייתי רוצה מאוד לשפר אותה... רק באסה שיש כמה דברים שאני לא מבין בבונה מפות של המשחק... עם מישהוא יודע אז אפשר להיעזר בו???? ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
אני חושב על להוריד משחק או לרכוש אחד כדי שיהיה לי בכללי מה הרוב חושב
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Windows XP SP2 DirectX 9c ATI Radeon 9600 pro ניסיתי את שתי הגירסאות הבאות: 6-5_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_32464.exe 6-1_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_29602.exe ביצעתי התקנה מינמלית שרוב המידע נקרא מתוך הדיסק, קובץ התמונה של המשחק צרוב על דיסק <זה בעצם דיסק הגיבוי שאני משתמש בו> ובשביל להפעיל אותו אני משתמש בתוכנה Deamon tools 4.03 ביצעתי כמובן עידכונים למערכת אני לא עובד על וינדוס אלה התקנתי אותו בשביל פיפה <לפחות כרגע > אז אם יש כמה בדיקות שצריך לבצע או התקנות והסרות למניהן עדיף תגידו לי הכל יחד כדי שלא אצטרך לעשות כל שניה איתחול, תודה מה שכן כשהתקנתי את הוינדוס התקנתי דרייברים של כרטיס מסך, לאחר מיכן את המשחק, אחרי זה ניסיתי התקנתי directX <וינדוס ע דיי…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כתב מקור : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=180497&sid=10 איזה נוסטלגיה מוזרה תהנו...
-
איך לעזאזל הורגים אותו? יכול ליהיות שאני עד כדי כך טיפש שאני לא יודע איך להרוג אותו?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתכם לפתוח ת'רד שיסווג משחקים לפי.... כרטיס מסך מינימלי שאיתו עדיין אפשר לשחק בצורה סבירה... או מעבד... אני חושב שזה יעזור לאנשים... לא לכולם יש 8800 או משהו מקביל... מבאס להסתובב ולקרוא ואז לגלות שאתה יכול מקסימום להסתכל על העטיפה של המשחק. ** נכתב ממקום כואב וחשוך אותו אני חולק עם Albatron 6600U, זה משהו שאפשר/שווה לעשות לו OC? מעולם לא עשיתי...
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-