עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי לא בטוח אם זה המקום הנכון, בכל מקרה כל הפורומים שמצאתי לא ממש קשורים (אין פורום ג'ויסטיקים ). ברשותי ג'ויסטיק טיסה עם חיבור COM, אני רוצה להפעיל אותו על מחשבי, שלא מצוי בו חיבור כזה. לכן אני מתקין כרטיס מולטימדיה שכולל כרטיס קול משלו שאני לא מעוניין בו, ובכרטיס זה יש את החיבור הנדון. יש דרייבר לכרטיס זה, התקנתי, ועכשיו השאלה איך אני מוסיף את ההתקן? כי בWIN XP היו דרייברים מוכנים לג'ויסטיק טיסה, איפה אני מוצא כאלה בWIN 7? בתודה רועי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Spawn123,

מי יודע מתי המשחק GTA 3 ייצא ל- PC ומתי הוא יגיע לישראל? למה אני מת לשחק בזה , בפלייסטישן זה נראה ממש טוב 8)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ozdaya,

היי, יש לי מחשב עם המפרט: INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ 2 ג'יגה זיכרון RAM של קינגסטון כ.מסך TWINTECH GTX260 NVIDIA 896M לאחרונה שדרגתי מווינדוס XP לווינדוס 7 32 BIT והמשחק NBA2K שהיה רץ לי חלק על ה-XP עושה בעיה בווינדוס 7 32 BIT יש אפשרות במשחק לעשות BENCHMARKTING (אם ככה רושמים את זה) והוא רושם לי שה- FPS שלי יוצא סביבות ה-26. איך אפשר לסדר את זה??? אם אני זוכר נכון ב-XP הגדרות המשחק היו על HIGH ולא היו בעיות האם יש פתרון? ניסיתי להדליק ולכבות את אפשרות ה-VSYNC וזה לא כל כך עזר תודה, עוז

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Kenny,

היי אנשים, אני וכמה חברים שלי, כולנו שחקנים ותיקים במשחקים מהסגנון הזה (CS beta 6 שם התחלנו ;o ) מחפשים משחק כלשהו לשחק. כולנו כבר סטודנטים ועובדים ככה שאין לנו הרבה זמן (אחת הסיבות שהחלטתי לפרוש מ WOW אחרי 5 שנים). בכל מקרה, אנחנו רוצים משחק Shooter לשחק במצב מולטיפלייר בלבד (סינגל זה נחמד אבל המולטיפלייר הוא העיקר) עד לא מזמן שחקנו ב MW2, אבל מחפשים משהו חדש. הכיוון היה מן הסתם Black ops - אבל בקריאה מהירה הבנתי שהמשחק דיי מאכזב.. לפי המשתמשים כאן בפורום. לכן, יש המלצה אחרת? Battle field 2 ? יש לו כבר קצת זמן בשוק... אם בחודשים הקרובים אמור לצאת משחק המשך.. אולי כדאי לחכות. Black ops - למרות כל הבעיות? אולי יצא פא'ץ שיתקן אותם? בכל מקרה, לכל המלצה שתתנו, היתי רוצה לד…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by simon 23,

טעות שלי , 20 ליש"ט = 25$ המחיר הוא 25 $ ... אבל איך ?!?!?!?!?!?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Zbbabir,

היי, מישהו מכיר משחק אסטרטגייה טוב של כיבוש העולם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Sargon,

רציתי לדעת מה הדעה שלכם בנוגע למשחקים שהם מתחת ל60FPS. FPS זה FRAMES PER SECOND. נראה שהמצב הולך ומדרדר שבשביל גרפיקה מרשימה ובגלל קונסולות חלשות החברות מפתחות משחקים שירצו על לא יותר מ30 FPS. לפי דעתי 60 FPS נראה יותר טוב מ30FPS בכל מצב(בהינתן אותה איכות גרפיקה). אני שומע הרבה אנשים שאומרים "לא צריך יותר מ30 FPS", בדרך כלל אנשים צעירים שלא מבינים מהחיים שלהם. לפני 20 שנה היה לי מסך CRT שתמך ב100HRZ ואמרתי לעצמי "בעתיד כל המשחקים ירוצו על 100HZ". וכן יש הבדל באיכות גם ב100HZ חוש הראיה שלנו הוא די מסובך וזה לא פשוט עניין של גדול מX FPS זה כבר לא משנה. אז מה אתם חושבים על העניין? אגב, במובייל אפשר גם להגיע ל60FPS אבל רוב המשחקים הם 30 ואפילו פחות. בכלל נראה לי שעם הזמן חבר…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by asichen,

מישהו יודע איך אני עושה לחיפושית במשימא 3 את האגזוז???? תודה מראש....

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by pC gUy,

אז ככה שיחקתי בשרת גרמני ב BF2 של 16 שחקנים והיתי ממש טוב אם ה ASSULT M203\GP-30 ה ROCKET LUNCHER הרגתי FULL הגעתי ל תוצאה של 160!!! כמעט בלי TEAMSCORE אז באו כרגיל כמה נובים מסריחים 2 והתחילו להתלונן עלי לאדמין!!! שאני CHEATER ובכלל אני לא CHEATER!!!! אני משחק הוגן מאוד!! בגלל זה עשו לי באן :'( אז השאלה שלי האם הBAN הזה הוא באן תמידי??? :spermat:

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. משחק יפה ביותר שלא בייש את הטרילוגיה של הנסיך הפרסי דיי קל לטעמי אבל עשו עבודה טובה עם המשחקיות בכלל כל העלילה מעניינת וחבל שלא עשו כמו בשני שכל הסרטונים והדברים שאתה רואה מתחברים לאט לאט אחד עם השני ואז אתה קולט דברים פה אין את זה זה פשוט עלילה בלי תחכומים וסוף שכמובן אני לא יספר עליו חוץ מזה שהוא אחד הקלים ביותר! אבל בגדול עם תשאלו אותי איזה משחק הכי יפה מבין השלושה זה הראשון מבחינת הסיפור והשני והשלישי אהבתי אותו דבר מבחינת המשחקיות בהם עכשיו סיימתי וחבל חבל שנגמר עכשיו שוב לא יהיה לי מה לשחק

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by sagi82,

יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב , ברצוני לדעת האם אני יכול לשחק משחק רשת על גבי רשת סללולרית 3G . האם זה בכלל אפשרי ? האם אני צפוי להמתנות (LAG) ? האם זה כמו לשחק ב-WIFI ? טוב יותר , פחות טוב ? ואם כן , מנוי באיזה הייתם ממליצים לי ? יש לציין כי הייתי משחק רק בסופי שבוע על חיבור ה-3G . המשחק שאני מעוניין לשחק בו הוא MMO בשם Star trek Online , ובנתיים החיפוש שלי למידע בנושא החבילות המוצעות בארץ לגלישה הביא אותי לרשימת חבילות גלישה לטאבלטים -- ואני לא יודע אם זה בכלל מה שאני צריך . כל עזרה תתקבל בברכה - ג'ו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אנחנו עוד מתקשים להירגע מבואו של טלאי 1.07 הענק, ובמפתחת CD Project Red כבר מבטיחים לנו עוד עדכון עם שיפורים עסיסיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טלאי-1-08-עבור-the-witcher-3-בדרך-עם-הבטחה-לשיפורי-ביצ/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לכל מי שנרשם וקיבל את הCDKEY מgamespot כבר יש גישה, עוד שעתיים בערך אני מסיים להוריד נפרס פה תמונות מחר כמה תמונות מהמשחק, על ההגדרות הגבוהות ביותר, מי שבילבל את המוח על DX10, המשחק הזה אפילו לא משתמש בPS3... זה שילוב של GC2 וBattlefield, מקבלים נקודות שאיתם אפשר לזמן יחידות את הנקודות מקבלים ע"י שליטה בspawn points resource points והשלמת משימות. ברגע שאתם שולטים על drop zone אתם יכולים לזמן יחידות, טנקים, חי"ר מסוקים ורכבי תמיכה(משאיות, נגמשים, רכבים כלים, אלטילריה). סה"כ משחק נחמד דיי מהיר, המנוע מעולה, רץ חלק ונראה מאוד טוב...

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by IdanZ1,

עשו לי טיים קייל בהליקופטר וצילמתי. אדמינים לפעולתכם תודה. http://img146.imageshack.us/g/84898696.png/

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שחקנים שתי שרתים חדשים הצטרפו רשמית לקהילת באטלפילד קודם לכל אני רוצה להגיד שהצטרפות שני שרתי המשחק שלנו מביאים גאווה גדולה לקהילת באטלפילד וקידום משמעותי בהתפתחות הקהילה ופרסומה במשחק. אנו מקווים שתהנו בשרתי המשחק החדשים שנקנו עבורכם למען משחק איכותי ומאתגר ברמה גבוה. שני שרתים שהצטרפו אלינו הינם מדורגים, וניתן למצוא אותם בחיפוש בכך שתרשמו HWzone לידיעתכם, שני השרתים מאובטחים במערכת GGC-STREAM HWzone.co.il | Israel | TDM Canals 24/7 No Explosives: מוד משחק: TDM מפת משחק: Canals Noshahr מספר שחקנים: 24 מספר כרטיסים: 500 חוקים: • חל איסור מוחלט על קללות. •חל איסור מוחלט על גזענות. •יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. •אין לפרסם שרתי משחק \שרתי ד…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Quickly,

שלום. התקנתי את המשחק ושאני לוחץ על הסמל ונכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור כאילו זה מריץ את המשחק ואז זה יוצא לי מה אני עושה כדיי לפתור את הבעיה הזאת (זה לא המחשב וזה לא הדיסק כי זה קרה לי ב2 מחשבים ובדיסקים שונים)

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by aGGy,

אחרי תקופה ארוכה מאוד של מבחנים, מחשבות, התייעצויות ובעיות, אני מאוד מאוד מאוד שמח סוף סוף להודיע על השינויים הסופיים בקבוצת e-Srael Gaming. מדובר בשינויים הראשונים בהרכב הקבוצה מאז הקמתה מיסודת הקבוצה TOP, לפני מעל 7 חודשים. השינוי הראשון הוא יציאתו של השחקן JonyJ מהקבוצה. ג'וני היה אחד מהשחקנים הראשונים ב TOP, ואף ניצח את הטורניר הפנימי שניהלנו אז אצל אור Onion. ג'וני הוא שחקן עם פוטנציאל נדיר, לדעתי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ. ג'וני בצבא, ולכן כמעט ולא היה פעיל למשך תקופות ארוכות. למרות אילוץ זה ואילוצים נוספים, ניסינו לעשות הכל על מנת לאפשר לו להשאר בקבוצה, כחבר ושחקן. לאחרונה הגענו להחלטה משותפת שכנראה וג'וני לא יוכל להקדיש יותר זמן למשחק, ועל כן עדיף לו ולקבו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by eriksexy,

20. Started by shalev473,

שלום ! לאחרונה התחלתי לשחק בcall of duty black ops ויש שלב שאתה מגיע לגג של בניין ויש בו כמו גומי גדול שצריך לעשות איתו משהו וללחוץ על מקש s. איך עוברים תשלב הזה? ושאלה נוספת: באיזה מקש רצים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. טוב פירטתי די הכל בכותרת, בעיקרון הדוושה של הגז נלחצת בלי שאני אלחץ עליה, וכשאני לוחץ ברקס היא מפסיקה להתשגע. במירוץ עצמו, כשאני על ניוטרל אז שומעים הרבה רעש כי יש גז, אבל כשאני על הילוך ראשון הגז לחוץ ממש ממש טיפה, ועם אני לוחץ בעצמי לא קורה כלום! ברקס עובד. ניסיתי לשחק באפשרויות של ה combainde pedals מהמשחק ומהדרייבר וזה לא עוזר! לבחור הזה יש אותה הבעיה: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/303988.page#2930336 לא כל כך הבנתי איך ה wingman עזר לאנשים, התקנתי את הקובץ 502 מה שיש שם וזה לא עוזר לי! תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Hipno,

שלום לכולם =] רציתי לדעת אם יש פה שחקנים Age of Empires Online? למי שלא מכיר, המשחק הוא משחק המשך לסדרת Age of empires. המשחק חינמי, עד שתגיעו לקווסט שלא תוכלו להפעיל או חפצים מרמת נדיר ומעלה שלא תוכלו להשתמש בהם. לאתר המשחק מישהו פה משחק בזה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Sman,

מישהוא פה ניתקל בהפעלת המשחק תחת win 2k? משום מה הוא מסרב לפעול ומודיע הודעה שגיאה.. אם הכרחי אני יעלה סקרין שוט, אבל מישהוא פה חווה את זה ופתר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by theone89,

יוצרים:Black Lion Studios מוציאים לאור:Viva Media תאריך:2/2/2011 קונסולות:מחשב/XBOX360 דרישות מערכת: Minimum System Requirements 7 OS: Windows XP, Vista or Windows * CPU: Intel 3.2 GHz or faster * RAM: 1 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * Recommended System Requirements OS: Windows XP, Vista or Windows 7 * CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ * RAM: 2 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: Version 9.0c] Supported Graphics Cards NVIDIA GeForce 260 GTX, AMD ATI Radeon 4870 or similare] תמ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.