משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום צפיתי בלייב של EA bathesde וubisoft ושמעתי ההרבה את המשפט "on console" כלומר "בואו לביתן של של החברה הזו והזו שם תוכלו לשחק את המשחק הזה והזה ON CONSOLE" או "זה רץ ON CONSOLE" אם דגש חיובי על זה שזה על קונסולה, יש למישהו מושג למה הם מפרסמים את זה כדבר חיובי שזה על קונסולה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות Xbox ויש לי מלא שאלות, אין לי מושג בקונסולות. אני רוצה לקנות את ה-Xbox מחו"ל, מאמריקה, ואמרו לי שיש בעיה עם הxbox של אירופה ושל אמריקה.., הכוונה לבעיה הזאת זה רק אם אני קונה משחקים חדשים פה מהארץ? שאלה שניה, שאני קונה את ה-xbox כמה יעלה לי לשים צי'פ לצרובים בארץ? או ששווה לי כבר להתקין אותו באמריקה? שאלה שלישית, איזה צורב אני צריך לקנות? של DVD? תוכלו לרשום לי דגמים ספציפיים ולהסביר לי מה אפשר לצרוב עם כל אחד? כי הבנתי שיש DVDR, ועוד מלא דברים (בעעע אני גרוע בזה). שאלה רביעית, האם החלקים באקס בוקס נהרסים מהר? האם יש תקלות רציניות שהעלויות תיקון שלהם גבוהות? והאם סך הכל שווה ללכת על ה-xbox מאמריקה? או ששווה להביא משמה PS2? תודה רבה רבה על העזרה אנשים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יודע מתי המשחק GTA 3 ייצא ל- PC ומתי הוא יגיע לישראל? למה אני מת לשחק בזה , בפלייסטישן זה נראה ממש טוב 8)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנימ מחפש משחק רשת טוב שלא נמאס לשחק אבל משחק פעולה לא תפקידים או משהו משהו סיגנון קונטרסטרייק שיחקתי את זה פעם ועכשיו אני רוצה משהו דומה אבל יותר טוב תודה על העזרה
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מתקין את המשחק מדיסק דיוידי אני מקבל ב69% הודעה שיש בעיה להעתיק את קובץ "!?smig.txt" מה אני צריך לעשות אני מחכה למשחק הזה כבר חודש... תודה מראש לכל עוזר!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני , חברה שלי ועוד כמה שחקנים משחקים מדי פעם קומפטטיב לכיף אנחנו מחפשים חבר'ה מעל גיל 18 וראנק mg ומעלה שרוצים לשחק ביחד http://steamcommunity.com/id/PELEG/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזכיר לכולם שהטורניר במודיעין מתקיים ביום ראשון ה-25 לדצמבר. בשעה 9:00 בבוקר. צירפתי קובץ שמתאר את הפורמט המדויק, לו"ז וחוקים של הטורניר. אני מנהל את הטורניר ולכן ניתן לפנות אלי עם שאלות/טענות וכו' בקצרה, הפורמט של הטורניר הוא כלהלן: 8 קבוצות של 5 שחקנים משחקים בינהם BO1. שני השחקנים הטובים מכל קבוצה, כלומר 16 שחקנים, ממשיכים הלאה ל-single elimination BO3 . סביר מאוד שהגמר יהיה BO5.אני מבקש מכל השחקנים שנרשמו ויודעים בוודאות שהם לא מגיעים להודיע לי: או בפרטי או דרך בבאטל-נט שהם לא מגיעים, כך שנוכל להכניס לטורניר שחקנים אחרים שכן יכולים להגיע. כל השחקנים שרשומים צריכים להביא איתם כבל Lan באורך ~ 2 מטר כדי להתחבר לאינטרנט באירוע. מומלץ לשחקנים להגיע כמה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל... אני רוצה להתקין את המשחק THE LONGEST JOURNEY 2 - DREAM-FALL עכשיו דרישות מינמליות הם Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher ודרישות מומלצות הם : Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+ עכשיו אני עומד לשדרג את המחשב ושאלתי היא...איך כל הדרישות האלו עומדות ביחס למעבדים החדשים של אינטל...הרי מבחינת GHZ הם כביכול נחותים כלומר מעבד E6300 הוא בסה"כ 1.8 GHZ או משהוא כזה...האם עדיין הוא יתפקד בצורה אופטימלית בשביל משחק מסוג זה?!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה שיחקתי בשרת גרמני ב BF2 של 16 שחקנים והיתי ממש טוב אם ה ASSULT M203\GP-30 ה ROCKET LUNCHER הרגתי FULL הגעתי ל תוצאה של 160!!! כמעט בלי TEAMSCORE אז באו כרגיל כמה נובים מסריחים 2 והתחילו להתלונן עלי לאדמין!!! שאני CHEATER ובכלל אני לא CHEATER!!!! אני משחק הוגן מאוד!! בגלל זה עשו לי באן :'( אז השאלה שלי האם הBAN הזה הוא באן תמידי??? :spermat:
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל מי שנרשם וקיבל את הCDKEY מgamespot כבר יש גישה, עוד שעתיים בערך אני מסיים להוריד נפרס פה תמונות מחר כמה תמונות מהמשחק, על ההגדרות הגבוהות ביותר, מי שבילבל את המוח על DX10, המשחק הזה אפילו לא משתמש בPS3... זה שילוב של GC2 וBattlefield, מקבלים נקודות שאיתם אפשר לזמן יחידות את הנקודות מקבלים ע"י שליטה בspawn points resource points והשלמת משימות. ברגע שאתם שולטים על drop zone אתם יכולים לזמן יחידות, טנקים, חי"ר מסוקים ורכבי תמיכה(משאיות, נגמשים, רכבים כלים, אלטילריה). סה"כ משחק נחמד דיי מהיר, המנוע מעולה, רץ חלק ונראה מאוד טוב...
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לשחקני הסורס שבנינו...אני מניח שכולכם טעמתם את ה"פאצ'" עם עדכון ה HDR שVALVE הביאו כ"מכה" לקראת הראש השנה... בכל מקרה הרבה אכלו תקיעות וFPS נמוך... וזה ככה בגלל שאתם משתמשים ב DXLEVEL 8.0 .... בכל אופן גם אם שיניתים את הקונפיג שלכם והורדתם את ה DXLVEL אתם בכל זאת רוצים לשפר FPS לבעלי אינוידיה בלבד, יצא דריבר מיוחד (הוא בטה בשלב זה) שמותאם ומיועד ומיוחד לסורס ! הוא משפר FPS בצורה ניכרת ! וגם המשחק רץ חלק יותר בצורה לא מוסברת, בכל מקרה לי לפחות במקומות עומס כמו השונמית שהיה יורד ל-70FPS עכשיו זה נשאר תמיד יציב על 100FPS... אז בכל מקרה לבעלי אינוידיה... דריבר מספר 78.05 http://download.nvidia.com/Windows/78.05/78.05_winxp2k_english.exe מומלץ להסיר דריבר קודם עם קל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במזמן האחרון משעמם לי רצח!!! (מה עוד חדש ???) ואני מחפש איזהשהוא משחק בסגנון של HALO מישהו יכול לתת לי המלצה?(לא לינקים רק המלצה..) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה מאוד של מבחנים, מחשבות, התייעצויות ובעיות, אני מאוד מאוד מאוד שמח סוף סוף להודיע על השינויים הסופיים בקבוצת e-Srael Gaming. מדובר בשינויים הראשונים בהרכב הקבוצה מאז הקמתה מיסודת הקבוצה TOP, לפני מעל 7 חודשים. השינוי הראשון הוא יציאתו של השחקן JonyJ מהקבוצה. ג'וני היה אחד מהשחקנים הראשונים ב TOP, ואף ניצח את הטורניר הפנימי שניהלנו אז אצל אור Onion. ג'וני הוא שחקן עם פוטנציאל נדיר, לדעתי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ. ג'וני בצבא, ולכן כמעט ולא היה פעיל למשך תקופות ארוכות. למרות אילוץ זה ואילוצים נוספים, ניסינו לעשות הכל על מנת לאפשר לו להשאר בקבוצה, כחבר ושחקן. לאחרונה הגענו להחלטה משותפת שכנראה וג'וני לא יוכל להקדיש יותר זמן למשחק, ועל כן עדיף לו ולקבו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מת על משחק זה כבר מ2012 מחכה... דרישות מערכת כבר פורסומו כבר הזמנתי אותו... https://www.origin.com/irl/en-us/store/mass-effect/mass-effect-andromeda/super-deluxe-edition
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי ראיתי אחד מהמשתמשים פה שיש לו חשבון ב raptr עריכה: לא משנה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה. כמו שאני יודע הקהילה הזאת מכירה כל משחק ישן נושן שקיים. אז הנה אתגר בשבילכם. כשהייתי קטן לפני משהו כמו 10-8 שנים בערך הייתי משחק הרבה במשחק הצלה כזה על מסוק כתום כזה תלת מימדי. המסוק היה טס ברחובות והיה מוריד דלי צהוב לדעתי בשביל להעלות אנשים או לקחת מים ולכבות שריפות אאל"ט. ברקע במשחק הזה היה מוזיקה כזו כמו סימפוניה כזו שאני לא מצליח לזכור את שמה (לא בטוח שזה ממש סימפוניה אבל זה טראק דיי מוכר שפשוט חוזר על עצמו וזה דיי קלאסי כזה אפשר לומר). עריכה : המסוק היה נראה בערך ככה אאל"ט אני חושב גם שככל שמתקדמים במשחקים אפשר להתקדם במסוקים רק שהייתי קטן מידי בשביל להבין מה היה רשום שם באנגלית ובשביל להצליח יותר מידי במשחק הזה אז תמיד הייתי עם המסוק הראשון.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי לאחרונה לשחק בLoL, ואני תוהה- הרי לא סביר שאף אחד בפורום לא משחק במשחק הזה.. ועם זאת אני כמעט ולא שומע אזכורים שלו. נוסף על כך, אני ממש מחפש עוד אנשים וקהילה למשחק.. אז מישהו משחק? אם מישהו רוצה להוסיף אותי, הכינוי שלי הוא FogBird (יש לי חשבון אמריקאי ואירופאי, אז כדאי לציין איפה אתם משחקים.)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הייצור של קונסולת ה-Wii U יופסק בקרוב, וכעת כל העיניים נשואות אל ה-Switch לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חושבים שהקרבות המאסיביים ורחבי ההיקף במשחקי סדרת Total War הם החלק המעניין והמהנה ביותר בהם? משחק חדש מבטיח להעניק לכם עוד הרבה ממה שאתם הכי אוהבים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לאוהבי cs שבנינו (ואני בטוח שיש הרבה) אני אתן לכם אתרים מומלצים של מפות, בוטים(משחק לSINGEL PLAYER )וכו''... (ולמנהלים זה לא אתרי WAREZ וזה חוקי לגמרי!) http://csnation.counter-strike.net/-אתר מומלץ ויש בו בוטים ומפות טובים, כתבות וחדשות! http://www.cs-skins.net/-אתר של סקינים והוא הכי מומלץ ברשת http://bot.counter-strike.net/-האתר הבוטים הרשמי והטוב http://countermap.counter-strike.net/-אתר מפות שבין הגדולים ברשת http://www.cs-maps.com/-אתר מפות טוב שגם אפשר להוריד גם חבילות מפות! http://www.cs-maps.jolt.co.uk/-אתר מפות של אימפרית השרתים שבאירופה של JOLT! זהו לעכשיו ושוב זה לא אתרי WAREZ מסריחים!!!!!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הורדתי דרך האימיול את המשחק NBA 2005 וירדו לי 2 קבצי BIN ו- 2 קבצי CUE. קראתי שאפשר בעזרת התוכנה ULTRAISO לפתוח את קבצי האימג' במקום לפתוח בעזרת הדיימון טולס או לצרוב וכך להתקין את המשחק על המחשב. אבל זה כבר משחק שני שאני לא מצליחה להתקין על המחשב... התוכנה עובדת, המשחק קיים ב- 2 חלקים וכשאני מתקינה ומגיעה לחצי ההתקנה כתוב "נא להכניס דיסק 2" ואני לא מצליחה להמשיך להתקין את המשחק על המחשב שלי. המשחק עובד רק כשפותחים את האימג' עם הדיימון טולס. למה לא מצליח לי להתקין..? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה קורה כשאני משחק בלי VSYNC המשחק מקרטע כל כמה שניות יש עצירה. אני מקבל כעקרון 120FPS כדי שזה ירוץ חלק יותר ובלי הבעיות אני מחוייב להפעיל את VSYNC ואז אני מקבל 50 FPS ואז כשיש הרבה מפלצות זה יורד פתאום ל 30 FPS נעצר למאית שניה ושוב ממשיך. יש לי את הדרייבר החדש ביותר של הכרטיס 7850HD והסרתי את הדרייבר הקודם עם דרייבר סוואפר. זה המחשב שלי: windows 7 ultimate 64bit Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Zalman 7000C AL Socket 775 MSI P67A-GD65 B3 P67 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz X2 AMD Radeon HD 7850 sapphire enermax 500w liberty hard disk western digital sata 3 500gb bug in diablo 3
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-