משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ! לאחרונה התחלתי לשחק בcall of duty black ops ויש שלב שאתה מגיע לגג של בניין ויש בו כמו גומי גדול שצריך לעשות איתו משהו וללחוץ על מקש s. איך עוברים תשלב הזה? ושאלה נוספת: באיזה מקש רצים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים! פוליביוס הוא אגדה אורבנית על משחק ארקייד שגרם לתופעות לוואי הרסניות אצל השחקנים. מדובר כמובן בסיפור מדורה, אבל, מסתבר שהאגדה האורבנית צמחה משלל אירועים מאוד מאוד מעניינים שאכן התרחשו במציאות. ככל שחפרתי בנושא, לא האמנתי כמה המציאות קרובה לאגדה. או כמו הפתגם המפורסם: המציאות עולה על כל דמיון. חילקתי את הוידאו לשני חלקים. חלק א' פשוט מספר את הסיפור של פוליביוס, האגדה האורבנית. חלק ב' נכנס לעובדות שמאחורי האגדה, ופה בעצם היתה רוב עבודת המחקר. מדובר בתחקיר הרציני ביותר שנעשה בארץ בנושא, וגם בסרטון הכי עובדתי שראיתי על הנושא הזה עד עכשיו. כמו תמיד, מקווה שתהנו ושיהיה לכם סוף שבוע נהדר. שלכם, אולדסקול.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהוא פה ניתקל בהפעלת המשחק תחת win 2k? משום מה הוא מסרב לפעול ומודיע הודעה שגיאה.. אם הכרחי אני יעלה סקרין שוט, אבל מישהוא פה חווה את זה ופתר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא: האם המחשב שלי (מפרט למעלה בצד) מסוגל להריץ את המשחק need for speed carbon על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים גבוהים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי את המשחק ואני לא מצליח לשחק ברשת הוא רושם up to date מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי ה-Humble Store, גם חנות ה-Green Man Gaming נכנסת להילוך גבוה עם מבצעים נאים לפי תחומים ונושאים אשר ישתנו מדי יום לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-קיץ-משתלמים-במיוחד-בחנות-של-green-man-gaming/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את PES 2013 על המחשב אני מקבל הודעה שיצא עידכון אבל אני לא מצליח למצוא איפה ניתן להורידו מישהו יודע ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדעה שלכם בנוגע למשחקים שהם מתחת ל60FPS. FPS זה FRAMES PER SECOND. נראה שהמצב הולך ומדרדר שבשביל גרפיקה מרשימה ובגלל קונסולות חלשות החברות מפתחות משחקים שירצו על לא יותר מ30 FPS. לפי דעתי 60 FPS נראה יותר טוב מ30FPS בכל מצב(בהינתן אותה איכות גרפיקה). אני שומע הרבה אנשים שאומרים "לא צריך יותר מ30 FPS", בדרך כלל אנשים צעירים שלא מבינים מהחיים שלהם. לפני 20 שנה היה לי מסך CRT שתמך ב100HRZ ואמרתי לעצמי "בעתיד כל המשחקים ירוצו על 100HZ". וכן יש הבדל באיכות גם ב100HZ חוש הראיה שלנו הוא די מסובך וזה לא פשוט עניין של גדול מX FPS זה כבר לא משנה. אז מה אתם חושבים על העניין? אגב, במובייל אפשר גם להגיע ל60FPS אבל רוב המשחקים הם 30 ואפילו פחות. בכלל נראה לי שעם הזמן חבר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו הגיימקיוב או האקס בוקס או הפייסטיישן 2?,למה אף אחד לא מתעניין.....?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה שיחקתי בשרת גרמני ב BF2 של 16 שחקנים והיתי ממש טוב אם ה ASSULT M203\GP-30 ה ROCKET LUNCHER הרגתי FULL הגעתי ל תוצאה של 160!!! כמעט בלי TEAMSCORE אז באו כרגיל כמה נובים מסריחים 2 והתחילו להתלונן עלי לאדמין!!! שאני CHEATER ובכלל אני לא CHEATER!!!! אני משחק הוגן מאוד!! בגלל זה עשו לי באן :'( אז השאלה שלי האם הBAN הזה הוא באן תמידי??? :spermat:
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש קודים למשחק "טוני הוק אנדרגראונד"? אם כן תשלחו
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדקתי את הדרישות באתר systemrequirementslab.com והמשחק עדיין עובד לאט מה לעשות? הנה התמונות: http://img27.imageshack.us/img27/6992/58555648.jpg http://img219.imageshack.us/img219/8923/61338267.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פינגים גבוהים מאוד... מהירות האינטנט שלי היא 5MB, ובהורדות המהירות דווקא טובה. לחבר שלי יש מהירות 1.5MB ויש לו פינגים נמוכים בהרבה יותר משלי. זה לא קשור כל כל למפרט מחשב כי המשחק הוא SAMP ולא צריך אליו דרישות גבוהות ומהפרט של חבר שלי דיי דומה לשלי... עזרה בבקשה תודה מראש לעזורים!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... יש לי משחק מקורי של ''ספילנטר סל צ'אוס תאורי'' ואחר ההתקנה הוא דורש להפעיל את המחשב ומחדש ועדיין אחרי כמה פעמים הוא לא עולה וממשיך לדרוש הפעלה מחדש... ניסיתי במאיפינים של של האייקון את האפשרות שיעבוד כמו ב-XP ועדיין לא עוזר הוא מעודכן לפאצט הכי גבוה 1.5 אבל עדיין לא זז... גם בSTEAM אני רוצה לצרף אותו לרשימת המשחקים.. והוא דורש CD-KEY כמה פעמים ניסתי והתוכנה אמרה שהקוד שגוי(וכנזכר לעיל הוא מקורי) בדקתי טוב טוב אם לא שגיתי באותיות אבל לא... ניסיתי עם מקפים (-) וגם בלי.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי ASE ואני רואה שאין אפילו שרת אחד .. אני זוכר שהיו הרבה שרתים , כולם נסגרו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם לדעתכם זה אפשרי?. footman battalion - 20 troops [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי: Asrock Z87 Pro 3 Intel Core i5-4440 3.1Ghz Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Galaxy GeForce GTX650 1GB DDR5 Toshiba 500GB SATA 3 7200RPM Kingston 120 GB SSD Kingston 60 GB SSD Zalman 500W ZM-500LE LG DVD Write x22 Tzag Elita Happy 33 case איפה הבעיה? יכול להיות שהגרסה שהורדתי היא לא תקינה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות Xbox ויש לי מלא שאלות, אין לי מושג בקונסולות. אני רוצה לקנות את ה-Xbox מחו"ל, מאמריקה, ואמרו לי שיש בעיה עם הxbox של אירופה ושל אמריקה.., הכוונה לבעיה הזאת זה רק אם אני קונה משחקים חדשים פה מהארץ? שאלה שניה, שאני קונה את ה-xbox כמה יעלה לי לשים צי'פ לצרובים בארץ? או ששווה לי כבר להתקין אותו באמריקה? שאלה שלישית, איזה צורב אני צריך לקנות? של DVD? תוכלו לרשום לי דגמים ספציפיים ולהסביר לי מה אפשר לצרוב עם כל אחד? כי הבנתי שיש DVDR, ועוד מלא דברים (בעעע אני גרוע בזה). שאלה רביעית, האם החלקים באקס בוקס נהרסים מהר? האם יש תקלות רציניות שהעלויות תיקון שלהם גבוהות? והאם סך הכל שווה ללכת על ה-xbox מאמריקה? או ששווה להביא משמה PS2? תודה רבה רבה על העזרה אנשים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם =] רציתי לדעת אם יש פה שחקנים Age of Empires Online? למי שלא מכיר, המשחק הוא משחק המשך לסדרת Age of empires. המשחק חינמי, עד שתגיעו לקווסט שלא תוכלו להפעיל או חפצים מרמת נדיר ומעלה שלא תוכלו להשתמש בהם. לאתר המשחק מישהו פה משחק בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר'ה יש לי בעייה אם המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 וכשאני מנסה להכנס עליו הוא כותב לי את ההודעה הזאת + (תמונה) Error during initialization: Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder. יש לי את גירסאת הריפ של המשחק בשפה הרוסית שחבר שלי הביא לי. אצלו הוא התקיין את המשחק ועובד לו בליי בעיות ולא כתב לו שום דבר בכניסה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-