עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משחק יפה ביותר שלא בייש את הטרילוגיה של הנסיך הפרסי דיי קל לטעמי אבל עשו עבודה טובה עם המשחקיות בכלל כל העלילה מעניינת וחבל שלא עשו כמו בשני שכל הסרטונים והדברים שאתה רואה מתחברים לאט לאט אחד עם השני ואז אתה קולט דברים פה אין את זה זה פשוט עלילה בלי תחכומים וסוף שכמובן אני לא יספר עליו חוץ מזה שהוא אחד הקלים ביותר! אבל בגדול עם תשאלו אותי איזה משחק הכי יפה מבין השלושה זה הראשון מבחינת הסיפור והשני והשלישי אהבתי אותו דבר מבחינת המשחקיות בהם עכשיו סיימתי וחבל חבל שנגמר עכשיו שוב לא יהיה לי מה לשחק

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

אני לוחץ אלט+טאב באמצע המשחק כדי לצאת לווינדוס ושאני חוזר למשחק הוא נתקע למישהו עוד זה קרה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Googleness,

פעם ראשונה ששמעתי על המשחק הזה היום, ורק במקרה כי אני עוקב תמיד אחרי החדשות של STEAM בשביל מבצעים טובים ובאמת יש היום מבצע למשחק והוא ב75% הנחה שזה יוצא בסך הכל 5$ (או 20 שקל) אחרי הקיזוז. עכשיו מדובר במשחק Tower Defense, סטייל המפות של ווארקראפט 3 במולטי. אבל! הוא בנוי פשוט בצורה גאונית. כדי להחליט אם לקנות או לא הורדתי את הדמו של המשחק ואני חייב לאמר שכל דקה במשחק הייתה הנאה צרופה ומיד קניתי אותו. למה לדבר הרבה אני אתן לכם קודם כל לינק לפוסט של שחקן כמונו שהגיב בפורומים של החברה: http://www.hiddenpath.com/node/599 וזה לינק לעמוד המשחק בסטים: http://store.steampowered.com/app/18500/ וזה לינק לעמוד הדמו למי שרוצה להתנסות במשחק לפני: http://store.steampowered.com/app/18510…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לכל מי שנרשם וקיבל את הCDKEY מgamespot כבר יש גישה, עוד שעתיים בערך אני מסיים להוריד נפרס פה תמונות מחר כמה תמונות מהמשחק, על ההגדרות הגבוהות ביותר, מי שבילבל את המוח על DX10, המשחק הזה אפילו לא משתמש בPS3... זה שילוב של GC2 וBattlefield, מקבלים נקודות שאיתם אפשר לזמן יחידות את הנקודות מקבלים ע"י שליטה בspawn points resource points והשלמת משימות. ברגע שאתם שולטים על drop zone אתם יכולים לזמן יחידות, טנקים, חי"ר מסוקים ורכבי תמיכה(משאיות, נגמשים, רכבים כלים, אלטילריה). סה"כ משחק נחמד דיי מהיר, המנוע מעולה, רץ חלק ונראה מאוד טוב...

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by יוסי111,

מה המצב חבר'ה? אני מאוד מתפלא שלא מדברים הרבה על המשחק הזה וזה סימן לא טוב... המשחק יוצא בסוף פברואר ואין ממש זכר ממנו... הינה הטריילר שאני צופה בו בדיוק עכשיו: http://www.gamespot.com/video/933473/6184995/videoplayerpop נראה מאוד יפה המשחק.. ובתור חובב אבודים ועוקב אחרי הסידרה ואוטוטו יוצא העונה הרביעית אני מצפה מהמשחק הזה.. מה אתם אומרים איך המשחק לדעתכם? יש כבר דרישות מערכת?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by hitman47,

אני תקוע במשימה שאני הולך לאי קטן כזה מתחיל שם תמשימה ואז באה האישה הזאת ומסיעה אותי חצי דרך לאי של מנדוזה ואז אני צריך להגיע לשם מהים ומפציצים בלי סוף גם על האי יש מלא האלו של ה Black Hand הסוסים האלו וטנקים ומסוקים ומה לא מכל כיוון יורים עליי ואני לא יכול לעשות כלוםםם

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ^Z^,

שלום אני רוצה לצאת בקרוב לקנות משחק טוב, ורציתי לשאול אותכם איזה משחק עדיף לדעתכם. בלי הגבלות תקציב [למשחק :lol: ] ^Z^

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אהלן ! בשנים האחרונות (ליתר דיוק בסביבות ה-10 שנים) משחקי Single כבר ממש לא מענינים ולא מספקים לי שום הנאה. האמת, המשחק היחיד שסיימתי עד סופו היה 2 Dune, לא זוכר שום משחק שסיימתי במצב סינגל. וניסיתי, זה לא שלא ניסיתי... הסינגל של BF3, COD, MOH, משחקי גוף שלישי למיניהם אף אחד לא החזיק אותי במצב הסינגל שלו לא משנה כמה הוא היה טוב. אני חושב שמהרגע שהתחלתי לשחק משחקי רשת שהראשון והעיקרי היה MU Online ששיחקתי בו כמה שנים טובות, לא שיחקתי בשום משחק סינגל. האם גם אתם במצב שלי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הגרסאות המחודשות ל-Command & Conquer ו-Red Alert זוכות לחיבור מהמעריצים הוותיקים ומהמבקרים כבר מהרגע הראשון להשקה לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gabbay,

למישהו יש מושג כי לי אין

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אהלן, אני יודע שיש מצב שמדובר בספאם אבל עדיין, חבר טוב שלי שלומד בבצלאל אנימציה-גיימר מושבע בעברו הכין סרט סוף שנה שמבוסס בצורה חופשית על שלב מסויים בחייו וכנראה גם על שלכם... ^^ מומלץ לראות אם אתם אוהבים אתם מוזמנים לפרסם עם שאר החברים הגיימרים http://vimeo.com/47337258?action=share&post_id=849905082_450099328368218#_=_

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97723 אני לא שיחקתי בSystem Shock אף פעם אבל אם השלישי מיוצר על ידי יוצרי הסנדק צריך ליכתוב אזהרה על העטיפה ביכלל מישחק של EA לא נישמע טוב אני מרחם על המעריצים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by simonsix,

עוד הבטחה גדולה שמתעכבת :-X http://news.softpedia.com/news/There-039-s-No-Rage-Coming-from-id-in-2009-106455.shtml

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש לי את המשחק Just Cause 2 ב PS3 וגיליתי לאחרונה שאפשר להחליף דמויות כמו סופרמן ועוד כל מיני, השאלה איך עושים את זה,אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by naoriko,

יש לי את המשחק heroes 3 complete ואני רוצה לשחק בו ברשת עם אנשים מהעולם ושאני נכנס כדאיי לשחק ברשת זה יוצא מהמשחק ומכניס אותי לאתרים לא מובנים! בבקשה צריך עזרה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום ברשותי עותק מקורי של המשחק ואני לא מצליח להתחבר לאפשרויות האון ליין ההודעה שאני מקבל : "Unable to connect to Connection Test Server. The server may be too busy or taken down for maintenance work....." ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס ואת ההגנה של האנטיווירוס "Avira" . הספק של האינטרנט זה אורנג' והחיבור Ethernet מישהו נוסף אולי נתקל בבעיה הנ"ל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dj_horse,

מישהו מכיר את המשחק WORLD OF SUBWAYS 2? רציתי להשיג אותו אבל לא הצלחתי

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני יודע שבטח כבר מליון פעמיים שאלו את זה שמתי לב לפני ששאלתי עברתי פה יותר מעשרים דפים אבל לא מצאתי את התשובה יש לי חלונות אקס פי כרטיס מסך 4500 וודו פנטיום 4 1600 זיכרון כ500 ומשהו ואני לא מצליח לראות כתוביות במשחק כניראה יש איפה פץ או משהו כזה והבן שלי שיגע לי תמוח אני מבקש אם מישהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל מי שינסה להסביר או לכוון

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

יש לי בעיה שבRA2 כל התפריטים לא מופיעים. אפשר ללחוץ על המקום שבו אמור להיות "מקש" (לדוגמא SETTINGS או SKRIMISH) אבל לא רואים כלום. המשחק מתפקד נורמלי לחלוטין. זה קורה לי רק במחשב הנייד שיש לי בו HD 6770M ולא בנייח שיש לי GT250

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dj_horse,

שלום למישהו יש מושג איך זה פועל? איך עושים jaymod לאחר רכישת שרת? איך כל עניין ה admin עובד שם, ומעוניין להיכנס לזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 18:11:18 אין מישהו שפעם שיחק בזה או משחק בזה כיום?רציתי לקבל מידע לגבי איך שזה הולך

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Sarid Ben Shimon,

שלום חברים ! רכשתי קוד של אוריג'ן ואני מנסה להכנס לשרתים ומשום מה לא מצליח אני תמיד מקבל שגיאה של חיבור מהאתר.ניסיתי גם באקספלורר וגם כרום שניהם אותו דבר.ויש מצבים שכן מתחבר אבל אז המשחק ​עולה וישר קורס ויוצא..יש לי חיבור של 40 מגה לאינטרנט.דברתי עם התמיכה של EA והוא אמר שהשרתים כרגע למטה אבל גם אחרי כמה שעות אני מנסה להתחבר עדיין אותו דבר..ביטלתי פיירוול ואת הESET שחזרתי הגדרות בדפדפן..עזרה בבקשה חברה אני חדש בעולם האון ליין ועד שהתחלתי עם זה אני בקושי מצליח לשחק..היה פעם אחת שכן נכנס לי לסשן של משחק אבל רק פעם אחת וזהו... תודה רבה

22. Started by No-way,

תגיבו :

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש גם אפשרות החזרה ! ! http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/origin-sale-on-battlefield-4/ משעשע שהתגובה הראשונה היא שזה משחק לא טוב ..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by m3tr0x,

שלום פורום משחקים, התקנתי את המשחק TMNT2 ואני מחפש את האפשרות של שני השחקנים אך לא מוצא ראיתי בתמונות שבמשחק משחקים שני שחקנים אבל אני לא יודע איך לעשות את זה אולי צריך לפתוח משהו מנעילה כדי שזה יהיה? אני אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tommer_s,

סקר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים