משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
יצא עכשיו לSteam חינם America's Army: Proving Grounds Beta
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי ASE ואני רואה שאין אפילו שרת אחד .. אני זוכר שהיו הרבה שרתים , כולם נסגרו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותר החדש של יוביסופט מחייה את המותג האהוב עם עולם משחק פתוח ומרשים שמזכיר את The Division, אבל יקח אתכם למקומות אקזוטיים הרבה יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ghost-recon-wildlands-%d7%9b%d7%95%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91-e3/
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא: האם המחשב שלי (מפרט למעלה בצד) מסוגל להריץ את המשחק need for speed carbon על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים גבוהים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון הרבה FPS מקבלים ציונים מאוד טובים ולפעמים מצוינים כמו COD4 לדוגמה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22542 (פה בגירסת הקונסולות) גם ביוסוק\הילו 3\ Gears of War שקיבל היום ביקורת 90 מגימספוט(למחשב) The Orange Box Tom Clancy's Rainbow Six Vegas ועוד ואני אומר לעצמי מאוד יכול להיות שהמשחקים טובים השאלה הגדולה זה אם הם כל כך טובים מהקודמים בזאנר או לא להצדיק ביקורות כאלו? לדעתי לא -לפחות לא רובם ביקורת טובה צריכה ליסתכל גם על מה היה בעבר ואולי זה סבבה שCOD4 סידרה שאני דווקה אוהב קיבל שיפוצים גרפים משמעותים ועבר לתקופת זמן אחרת אבל לעזזל זה משחק של 5 שעות סינגל והיתר מולטי ובלי יותר מידי מקוריות ואני אומנם ירצה לשחק בו אבל למה הציון כזה גב…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שחקנים שתי שרתים חדשים הצטרפו רשמית לקהילת באטלפילד קודם לכל אני רוצה להגיד שהצטרפות שני שרתי המשחק שלנו מביאים גאווה גדולה לקהילת באטלפילד וקידום משמעותי בהתפתחות הקהילה ופרסומה במשחק. אנו מקווים שתהנו בשרתי המשחק החדשים שנקנו עבורכם למען משחק איכותי ומאתגר ברמה גבוה. שני שרתים שהצטרפו אלינו הינם מדורגים, וניתן למצוא אותם בחיפוש בכך שתרשמו HWzone לידיעתכם, שני השרתים מאובטחים במערכת GGC-STREAM HWzone.co.il | Israel | TDM Canals 24/7 No Explosives: מוד משחק: TDM מפת משחק: Canals Noshahr מספר שחקנים: 24 מספר כרטיסים: 500 חוקים: • חל איסור מוחלט על קללות. •חל איסור מוחלט על גזענות. •יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. •אין לפרסם שרתי משחק \שרתי ד…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה המטומטמת( ) הזאת לא מופיעה לי בtaskbar ובtaskmeneger היא מופיעה... בגלל זה אני לא יכול להוריד את הדמו של הדארק מאסייה וגם לפתוח כול משחק שקשור בסטים ועכשיו כול המשחקים שלי תלויים בסטים... כול פעם שאני מנסה לשאול שאלה באתר שלהם זה אומר לי שאני צריך לפתוח חשבון סטים חדש.... למרות שכתבתי להם את האימייל ואת השם משתמש (לא זכרתי את ה id) מה אני עושה? עזרה דחוף!!! תודה לעוזרים http://img323.imageshack.us/my.php?image=steamerorrs5.png
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משחק יפה ביותר שלא בייש את הטרילוגיה של הנסיך הפרסי דיי קל לטעמי אבל עשו עבודה טובה עם המשחקיות בכלל כל העלילה מעניינת וחבל שלא עשו כמו בשני שכל הסרטונים והדברים שאתה רואה מתחברים לאט לאט אחד עם השני ואז אתה קולט דברים פה אין את זה זה פשוט עלילה בלי תחכומים וסוף שכמובן אני לא יספר עליו חוץ מזה שהוא אחד הקלים ביותר! אבל בגדול עם תשאלו אותי איזה משחק הכי יפה מבין השלושה זה הראשון מבחינת הסיפור והשני והשלישי אהבתי אותו דבר מבחינת המשחקיות בהם עכשיו סיימתי וחבל חבל שנגמר עכשיו שוב לא יהיה לי מה לשחק
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשנת 1996 יצא אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר בעולם,עד היום.נקודה.קראו לו C&C RED ALERT 1 עלילה, סרטים מצויינים ואמינים בין המשימות,כמה דרכים להשלים אותה משימה וכוחות וממשק שלמעשה הגדירו את הז'אנר מחדש ויחד עם STARCRAFT הובילו את עולם האסטרטגיה קדימה. באיזהשהוא שלב חברת WESTWOOD מפתחת המשחק המקורית נמכרה לELECTRONIC ARTSהענקית שמאז סגרה אותה ושברה הרבה לבבות. גם את שלי. כל מה שנשאר מ האתר של WESTWOOD היא הפנייה לאתר של EA. WWW.WESTWOOD.COM תלחצו על RED ALERT 1 ותראו את ההיסטוריה מול עיניכם. בכל מקרה מצאתי איזו חדשה באתר גיימר בשביל אלה שלא שמעו שמתוכנן המשך: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=41764 קראתי את זה לפני כמה חודשים, מישהו יודע מה קורה כעת עם הפרוי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי הד…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדעה שלכם בנוגע למשחקים שהם מתחת ל60FPS. FPS זה FRAMES PER SECOND. נראה שהמצב הולך ומדרדר שבשביל גרפיקה מרשימה ובגלל קונסולות חלשות החברות מפתחות משחקים שירצו על לא יותר מ30 FPS. לפי דעתי 60 FPS נראה יותר טוב מ30FPS בכל מצב(בהינתן אותה איכות גרפיקה). אני שומע הרבה אנשים שאומרים "לא צריך יותר מ30 FPS", בדרך כלל אנשים צעירים שלא מבינים מהחיים שלהם. לפני 20 שנה היה לי מסך CRT שתמך ב100HRZ ואמרתי לעצמי "בעתיד כל המשחקים ירוצו על 100HZ". וכן יש הבדל באיכות גם ב100HZ חוש הראיה שלנו הוא די מסובך וזה לא פשוט עניין של גדול מX FPS זה כבר לא משנה. אז מה אתם חושבים על העניין? אגב, במובייל אפשר גם להגיע ל60FPS אבל רוב המשחקים הם 30 ואפילו פחות. בכלל נראה לי שעם הזמן חבר…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה שיחקתי בשרת גרמני ב BF2 של 16 שחקנים והיתי ממש טוב אם ה ASSULT M203\GP-30 ה ROCKET LUNCHER הרגתי FULL הגעתי ל תוצאה של 160!!! כמעט בלי TEAMSCORE אז באו כרגיל כמה נובים מסריחים 2 והתחילו להתלונן עלי לאדמין!!! שאני CHEATER ובכלל אני לא CHEATER!!!! אני משחק הוגן מאוד!! בגלל זה עשו לי באן :'( אז השאלה שלי האם הBAN הזה הוא באן תמידי??? :spermat:
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי הצעה טובה למשחק מטוסי קרב למחשב עם גראפיקה מציאותית וריאליסטית אשמח לקבל תשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך אני עושה לחיפושית במשימא 3 את האגזוז???? תודה מראש....
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני מחפש משחקים טובים עם דרישות נמוכות, למחשב הנייד שלי Hp Pavilion Ze4949, כעיקרון עכשיו אני משחק בו Warcraft III על הגדרות הכי גבוהות =] ואני מחפש עוד משחקים לא משנה מסוגים ומהמינים, רק שיהיה משחק טוב שאפשר לעביר איתו ת'זמן =] ותודה רבה לעוזרים, טימור.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב פירטתי די הכל בכותרת, בעיקרון הדוושה של הגז נלחצת בלי שאני אלחץ עליה, וכשאני לוחץ ברקס היא מפסיקה להתשגע. במירוץ עצמו, כשאני על ניוטרל אז שומעים הרבה רעש כי יש גז, אבל כשאני על הילוך ראשון הגז לחוץ ממש ממש טיפה, ועם אני לוחץ בעצמי לא קורה כלום! ברקס עובד. ניסיתי לשחק באפשרויות של ה combainde pedals מהמשחק ומהדרייבר וזה לא עוזר! לבחור הזה יש אותה הבעיה: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/303988.page#2930336 לא כל כך הבנתי איך ה wingman עזר לאנשים, התקנתי את הקובץ 502 מה שיש שם וזה לא עוזר לי! תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
משחק קצת ישן...מישהו פה מכיר? (חוץ מTeaTime שלא ממש אכפת לו מהמשחק)
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות Xbox ויש לי מלא שאלות, אין לי מושג בקונסולות. אני רוצה לקנות את ה-Xbox מחו"ל, מאמריקה, ואמרו לי שיש בעיה עם הxbox של אירופה ושל אמריקה.., הכוונה לבעיה הזאת זה רק אם אני קונה משחקים חדשים פה מהארץ? שאלה שניה, שאני קונה את ה-xbox כמה יעלה לי לשים צי'פ לצרובים בארץ? או ששווה לי כבר להתקין אותו באמריקה? שאלה שלישית, איזה צורב אני צריך לקנות? של DVD? תוכלו לרשום לי דגמים ספציפיים ולהסביר לי מה אפשר לצרוב עם כל אחד? כי הבנתי שיש DVDR, ועוד מלא דברים (בעעע אני גרוע בזה). שאלה רביעית, האם החלקים באקס בוקס נהרסים מהר? האם יש תקלות רציניות שהעלויות תיקון שלהם גבוהות? והאם סך הכל שווה ללכת על ה-xbox מאמריקה? או ששווה להביא משמה PS2? תודה רבה רבה על העזרה אנשים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, משהו מאוד מאוד מוזר. בהתחלה הייתי עם משחק פרוץ ושיחקתי והיה לי ממש אחלה עד שהחלטתי להשקיע וקניתי את המשחק המקורי בחבילת הDeluxe Edition. מחקתי כל זכר אפשרי למשחק הפרוץ הכל כולל הכל ! התקנתי את המשחק המקורי ונרשמתי לOrigin, לחצתי על האייקון שנוצר לי על שולחן העבודה והוא העלה לי את הדפדפן בעצם עם ההגדרות שאני רוצה. אני לוחץ על כניסה למשחק הוא נותן לי טעינה ולבסוף רושם שהמשחק לא מצליח לפעול. אני בטוח שזה לא בגלל הנתונים שיש לי מ2 סיבות: 1. המשחק הפרוץ עבד לי חלק. 2. מחשב עם i7 ו3.2 ג'יגה הרץ, זכרון 16 ג'יגה וכרטיס מסך 4 ג'יגה. מה הבעיה? זה משגע אותי כי השקעתי הרבה כסף על משחק מקורי שבסוף לא עובד :\
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97723 אני לא שיחקתי בSystem Shock אף פעם אבל אם השלישי מיוצר על ידי יוצרי הסנדק צריך ליכתוב אזהרה על העטיפה ביכלל מישחק של EA לא נישמע טוב אני מרחם על המעריצים
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שנרשם וקיבל את הCDKEY מgamespot כבר יש גישה, עוד שעתיים בערך אני מסיים להוריד נפרס פה תמונות מחר כמה תמונות מהמשחק, על ההגדרות הגבוהות ביותר, מי שבילבל את המוח על DX10, המשחק הזה אפילו לא משתמש בPS3... זה שילוב של GC2 וBattlefield, מקבלים נקודות שאיתם אפשר לזמן יחידות את הנקודות מקבלים ע"י שליטה בspawn points resource points והשלמת משימות. ברגע שאתם שולטים על drop zone אתם יכולים לזמן יחידות, טנקים, חי"ר מסוקים ורכבי תמיכה(משאיות, נגמשים, רכבים כלים, אלטילריה). סה"כ משחק נחמד דיי מהיר, המנוע מעולה, רץ חלק ונראה מאוד טוב...
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יודע מתי המשחק GTA 3 ייצא ל- PC ומתי הוא יגיע לישראל? למה אני מת לשחק בזה , בפלייסטישן זה נראה ממש טוב 8)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-