עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by D@nny,

שלום האם יש אפשרות של שמירה במהלך המשחק כדי לחזור לאותה הנקודה? כי תמיד כשאני מתקדם וצריך לצאת, אז בפעם הבאה אני נאלץ להתחיל מחדש..... תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by CyberBot,

יש שרתים שהם יותר קרובים מגרמניה? כי המשחק הוא מאוד לאגי או שהבעיה במחשב?! המפרט בצד

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הגרסאות המחודשות ל-Command & Conquer ו-Red Alert זוכות לחיבור מהמעריצים הוותיקים ומהמבקרים כבר מהרגע הראשון להשקה לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ALÞHA,

השאלה מופנית לאלו שכבר התנסו ונכוו (או אולי נהנו)? הכוונה לגירסה הסטנדרטית, לא הדלוקס, לא הברימיום, לא הקרימינל עקטיביטי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Shtupel,

Fifa 2012 VS Pro 2012 מה עדיף? אני פשוט לא יודע במה לשחק......מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by DivineS,

merry Christmas everyone!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מרגיש שהחדשים לא טובים בביצועים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by YairZ,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536397.0

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by neilgr,

המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by DORAZABI,

התמונה בווץ' דוגס נקרעת לי לעיתים קרובות...הפעלת וי סינק תעזור? אם כן מה לבחור פריים אחד או 2? כרטיס GTX 770 2 GB מעבד I5 4670

12. https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_410306975711618 אני לקחתי שניים ביום הראשון. חיכיתי לזה מהמשחק הרביעי.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by r.b.y24,

שלום קניתי גויסטיק תרסטמאסטר מדגם hotas x מחפש משחק או סימולטור טיסה מתאים לבקר עם רזולוציה טובה יש לי מחשב חזק שיתאים תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Qman,

*זה כל הזמן נתקע לי, החלפתי כמה קראקים לא עזר, התקנתי פעמים, שמתי על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין יש לי תקיעות קטנות כאלה, וגם בתוך מבנים אני רואה כזה פתאום הכל בהיר כזה ומוזר כזה לא יודע להסביר... מוזר מעורפל בהיר והכל מתערבב כזה זה קורה לי בתוך מבנים, יש דרך לתקן את זה? זה בעיה במחשב? * עכשיו ספציפית יש לי קראק של RAZOR *ניסיתי להתקין את כל הפאטצ'ים שבלינקיה היתקנתי אותם ואז המחשק לא עבד לי והייתי צריך להתקין מחדש... *בהוראות גם באותיות שאומרים מה לעשות איתם אני רואה אותן בשפה אחרת יש דרך לתקן את זה שיביאו לי את האותיות באנגלית? ולפי CAN U RUN IT אני אמור להריץ על HIGH. הנה קישור לתמונה. יש לי WINDOWS 7 PROFESIONAL 64 BIT. המפרט שלי הוא: מעבדי ‏Athlon II x4 Quad Core 640 S…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by LazyBoy,

האם ניתן לשחק במשחק מספר שעות קטן כל פעם ועדיין להתקדם? (יש לי רק איזה שעתיים לשחק כל בוקר, האם יש אזורים שצריך לשבת עליהם כמה שעות ברצף בשביל לעבור אותם?) מה קורה אם אני מפסיק לשחק לתקופה? האם החשבון מוקפא או נמחק? (ואם כן, תוך כמה זמן) האם כדאי להמתין שתצא ההרחבה ורק אז לקנות את שניהם? מה קורה כשמגיעים לדרגה 60? הכל משעמם וצריך דמות חדשה בשביל האתגר? ושאלת המשך, כמה המשחק ITEM DEPENDENT? אחד מהדברים שלא אהבתי בדיאבלו היה העובדה שעם החפצים הנכונים המשחק נהיה קל מאוד ולא היה צורך בכישרון בשביל לשרוד. האם אפשר לשחק באירופה עם דיסקים שנקנו בארה"ב? ושאלה אחרונה, כמה מכם משחקים WOW? תודה, LazyBoy

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shalev473,

שלום ! לאחרונה התחלתי לשחק בcall of duty black ops ויש שלב שאתה מגיע לגג של בניין ויש בו כמו גומי גדול שצריך לעשות איתו משהו וללחוץ על מקש s. איך עוברים תשלב הזה? ושאלה נוספת: באיזה מקש רצים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by יוסי111,

מה המצב חבר'ה? אני מאוד מתפלא שלא מדברים הרבה על המשחק הזה וזה סימן לא טוב... המשחק יוצא בסוף פברואר ואין ממש זכר ממנו... הינה הטריילר שאני צופה בו בדיוק עכשיו: http://www.gamespot.com/video/933473/6184995/videoplayerpop נראה מאוד יפה המשחק.. ובתור חובב אבודים ועוקב אחרי הסידרה ואוטוטו יוצא העונה הרביעית אני מצפה מהמשחק הזה.. מה אתם אומרים איך המשחק לדעתכם? יש כבר דרישות מערכת?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by hitman47,

אני תקוע במשימה שאני הולך לאי קטן כזה מתחיל שם תמשימה ואז באה האישה הזאת ומסיעה אותי חצי דרך לאי של מנדוזה ואז אני צריך להגיע לשם מהים ומפציצים בלי סוף גם על האי יש מלא האלו של ה Black Hand הסוסים האלו וטנקים ומסוקים ומה לא מכל כיוון יורים עליי ואני לא יכול לעשות כלוםםם

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tommer_s,

סקר

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. בזמן האחרון הרבה FPS מקבלים ציונים מאוד טובים ולפעמים מצוינים כמו COD4 לדוגמה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22542 (פה בגירסת הקונסולות) גם ביוסוק\הילו 3\ Gears of War שקיבל היום ביקורת 90 מגימספוט(למחשב) The Orange Box Tom Clancy's Rainbow Six Vegas ועוד ואני אומר לעצמי מאוד יכול להיות שהמשחקים טובים השאלה הגדולה זה אם הם כל כך טובים מהקודמים בזאנר או לא להצדיק ביקורות כאלו? לדעתי לא -לפחות לא רובם ביקורת טובה צריכה ליסתכל גם על מה היה בעבר ואולי זה סבבה שCOD4 סידרה שאני דווקה אוהב קיבל שיפוצים גרפים משמעותים ועבר לתקופת זמן אחרת אבל לעזזל זה משחק של 5 שעות סינגל והיתר מולטי ובלי יותר מידי מקוריות ואני אומנם ירצה לשחק בו אבל למה הציון כזה גב…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by MatanFrenkel,

נואש לשחק כבר..

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by sEEdy,

אז ESL כבר פתחו דף הרשמה לקבוצות שמתכוונות להתפקד למשחק החדש, אז כל מי שיש לו כבר קבוצה שירשום אותה בקישור הבא. http://www.esl.eu/eu/codghosts/clanlist/ בנוסף הם גם פתחו הרשמה ל Release cup אבל כרגע זה עוד לא רלוונתי כל כך אפשר להירשם אבל קודם עדיף לחכות שהמשחק יצא ואז, בינתיים אני רואה שאף אחד עוד לא נירשם. http://www.esl.eu/eu/codghosts/cup/5on5/release_cup/ אלללה עוד 10 ימים!!!! לא יכול לחכות כבר

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. משפט מפתח שאהבתי: http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7096891.stm take that console lovers! ;D

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי יש לי את המשחק המקורי בגירסת דיסקים ואני רוצה ליצור אימג' לדיסק הראשון כדי שאני לא יצטרך כול פעם להכניס ולהוציא את הדיסק כדי לשחק איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by zag78,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות את המשחק call of duty modern warfare שיצא בשנת 2019. באתר הרשמי של החברה, המחיר הוא 60 יורו לStandard Edition, ו63 יורו לBattle Pass Edition. לעומת זאת, ראיתי באינטרנט אתרים שמציעים בהנחה של עשרות אחוזים, כדוגמת us.gamesplanet.com האם משחק שנקנה באתר שאינו רשמי, יעבוד גם בארץ? האם שווה להוסיף עוד מספר יורו עבור Battle Pass Edition? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים