עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gkman,

שלום. אין לי מחשב מי יודע מה חדש ומקצועני אבל בכל זאת אני אשמח אם תוכלו להציע לי משחקים בשבילו המחשב הוא מחשב פנטיום 4 (פרטים נוספים למטה- אם זה כ"כ קריטי) אני בקטע של משחקים כמו FARCRY HITMAN GHOSTRECON GTA MAFIA אם מישהו יכול בבקשה להציע משחק שלא כלול ברשימה שלעיל אני מאוד אשמח תודה מראש Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1700MHz Speed : 1.70GHz Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 8kB Synchronous, Write-Thru, 4-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Intel Corporation D850GB Bus(es) : X-Bus AGP…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.commandandconquer.com/ אחרי כלכך הרבה שנים והרבה מודים מצוינים...2013 זה רחוק מדי!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. התקנתי ASE ואני רואה שאין אפילו שרת אחד .. אני זוכר שהיו הרבה שרתים , כולם נסגרו?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Or94,

אחרי ששאלתי באשכול הרשמי של המשחק ולא ענו לי אני אשאל פה: רציתי לקנות את הLIMITED EDITION מPCGAMES אבל נגמר להם המלאי. איזה חנות מוכרת את הLIMITED EDITION בערך ב250-260 שקל (אין לי בעיה עם משלוח) ויש להם במלאי? אני מחפש חנויות בישראל

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by matan007,

חשבתי שהמשחק יעבוד לי על המקסימום..אבל אז ראיתי את הדרישות האלה באתר החברה: http://www.rockstargames.com/maxpayne3/pc HIGHEST SPECS Windows 7/Vista (64 bit) Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ or AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ 16GB System RAM NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB RAM or AMD Radeon™ HD 7970 3GB RAM זה אמיתי :s05: זו המערכת שלי: HD6850 PHENOM 2 X4 965 8GB RAM 1080P RES יעבוד לי על מקסימום?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by SpeeNTro,

קהילת Battlefield עוברת IP אנחנו נאלצים להחליף כתובת Ip לנוחיותכם בשביל להגדיל מספר האנשים שיכולים להיכנס לטים ספיק כל החדרים נשמרו וכל התיאור שבתוכם אך הסיסמאות לא של חדרי הקלאנים לא נשמרו ואתם צריכים לעבור תהליך הרשמה זריז לטים ספיק כתובת האייפי שלנו היא 212.199.164.135 מצטערים על אי הנעימות הנהלת הפורום.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Dawn,

מעניין לדעת... אה ועוד מעט יוצא Tactical CrossFire

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yot,

יש לי שאלה דיי פשוטה, האם אפשרי לשלב HDTV במשחקי מחשב (כמו שאתם יודעים יש כבר מסכי מחשב שתומכים ב-HDTV) כמו שה-XBox תומך בזה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. על פי האתר 360 monster כנראה שהכותר dead rising 2 הבא יהיה כותר בלעדי לסוני פליסטיישן 3 כנ"ל resident evil 5 ,אבל הכל בגדר שמועות וחקירות.. http://www.360monster.com/newspost.php?id=0000001138

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Trol,

אני הורדתי את גרסת ה Clonedvd של ELiTE, אני השתמשתי בPhoenix כמו שצריך וזה חילץ הכל, התיקה שוקלת כ5.8 ג'יגה. אני העתקתי את הקראק המעודכן ביותר לתיקיה PC, כשאני מנסה להפעיל את המשחק לא קורה כלום אני לוחץ על הקובץ mafia2 אבל שום דבר לא קורה זה לא פותח לא את המשחק ולא הודעה לא error פשוט כלום, נכנסתי למנהל המשימות ואני רואה שזה לא פתח כלום. יש לי וינדוס 7 Ultimate באנגלית, יש לי מחשב חזק ואני ניסתי להפעיל את המשחק כאדמין.. אין לי מושג מה לעשות, מישהו יכול בבקשה לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by pC gUy,

אז ככה שיחקתי בשרת גרמני ב BF2 של 16 שחקנים והיתי ממש טוב אם ה ASSULT M203\GP-30 ה ROCKET LUNCHER הרגתי FULL הגעתי ל תוצאה של 160!!! כמעט בלי TEAMSCORE אז באו כרגיל כמה נובים מסריחים 2 והתחילו להתלונן עלי לאדמין!!! שאני CHEATER ובכלל אני לא CHEATER!!!! אני משחק הוגן מאוד!! בגלל זה עשו לי באן :'( אז השאלה שלי האם הBAN הזה הוא באן תמידי??? :spermat:

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TimoTy,

אין יותר מה להגיד פשוט תמליצו!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by RayZ,

אני מחפש בימים אלו איזה משחק בסגנון צבאי להעביר איתו את הזמן (אפילו כמה אם אפשר). שיחקתי עד כה בCOD למינהם, BC וכד' אבל מתחשק לי כרגע משהו עם פחות Special forces ויותר ריאליסטיות והרגשה צבאית. אשמח להמלצות על משחקים בסגנון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by freesoul23,

כל כמה זמן המשחק קורס. הנה השגיאה:תקלה ביישום oblivion.exe, גירסה 0.1.0.228, תקלה במודול mpeg2dmx.ax, גירסה 2.0.72.30204, כתובת התקלה 0x0000cca3? בבקשה תעזרו :'(

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Shoko,

ידוע כבר משהו על הניד פור ספיד שיבוא אחרי קרבון? ;D (שם תאריך יציאה תמונות וכו')

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Knopix,

לא כל כך יודע איך קוראים לזה...איך עושים כמו ה AI שזורק את הכדור קדימה ורץ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by aGGy,

אחרי תקופה ארוכה מאוד של מבחנים, מחשבות, התייעצויות ובעיות, אני מאוד מאוד מאוד שמח סוף סוף להודיע על השינויים הסופיים בקבוצת e-Srael Gaming. מדובר בשינויים הראשונים בהרכב הקבוצה מאז הקמתה מיסודת הקבוצה TOP, לפני מעל 7 חודשים. השינוי הראשון הוא יציאתו של השחקן JonyJ מהקבוצה. ג'וני היה אחד מהשחקנים הראשונים ב TOP, ואף ניצח את הטורניר הפנימי שניהלנו אז אצל אור Onion. ג'וני הוא שחקן עם פוטנציאל נדיר, לדעתי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ. ג'וני בצבא, ולכן כמעט ולא היה פעיל למשך תקופות ארוכות. למרות אילוץ זה ואילוצים נוספים, ניסינו לעשות הכל על מנת לאפשר לו להשאר בקבוצה, כחבר ושחקן. לאחרונה הגענו להחלטה משותפת שכנראה וג'וני לא יוכל להקדיש יותר זמן למשחק, ועל כן עדיף לו ולקבו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by deso,

משחק קצת ישן...מישהו פה מכיר? (חוץ מTeaTime שלא ממש אכפת לו מהמשחק)

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by daniel89,

אהלן, אני לא מצליח לפתוח את המשחק GTA SA .. אני פשוט לוחץ עליו ולא קורה כלום..זה טוען לשניה וזהו.. לא שיניתי כלום במחשב רק מסך ומאז זה לא פועל... מה לעשות? תודה וחג שמח, דניאל.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yakir4u,

מחקתי היום את המשחק אחרי שהוא עיצבן אותי והתקנתי מחדש לראות אם הבאגים זה בצד שלי או במשחק השבור הזה ועכשיו אני רואה שהוא מוריד לי את ההרחבה השלישית - - - תגובה אוחדה: - - - טוב עכשיו אני רואה שבאמת יצא ההרחבה החדשה חח אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. משתמש בPS4 אבל מבין שהבעיה קיימת גם בPC, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. סרטון משחקיות ראשון ל-Mad Max נחשף, והוא נראה נהדר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c-mad-max-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני מצליח לפתוח מנועיל של very easy.. (שזה להרים אחד כזה).. אבל easy אני לא יכול (זה להרים 2 דברים).. אני מצליח להרים אחד.. ואת השני לא.. ואני צריך לפתוח דלת כזו.. ויש לי רק 5 lockpit או איך שקוראים להם.. אני כל הזמן עושה load מחדש ללא הצלחה..

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by asichen,

מישהו יודע איך אני עושה לחיפושית במשימא 3 את האגזוז???? תודה מראש....

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Jack_g,

תגידו איך המפרט הזה מתאים לאנריל2 הכוונה האם תהיה אפשרות לשחק ב 1024*768*32 בלי תקיעות. cpu:AXP 1600+ mobo:gigabyte7vtx kt266 ram:256ddr pc2100 vga: MSI GF4 MX 440 64mb ddr מה אתם אומרים ? העניין הוא שזה רק בקושי ב 800*600 ולפי דעתי המפרט הוא סביר למשחק.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים