משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
בשנת 1996 יצא אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר בעולם,עד היום.נקודה.קראו לו C&C RED ALERT 1 עלילה, סרטים מצויינים ואמינים בין המשימות,כמה דרכים להשלים אותה משימה וכוחות וממשק שלמעשה הגדירו את הז'אנר מחדש ויחד עם STARCRAFT הובילו את עולם האסטרטגיה קדימה. באיזהשהוא שלב חברת WESTWOOD מפתחת המשחק המקורית נמכרה לELECTRONIC ARTSהענקית שמאז סגרה אותה ושברה הרבה לבבות. גם את שלי. כל מה שנשאר מ האתר של WESTWOOD היא הפנייה לאתר של EA. WWW.WESTWOOD.COM תלחצו על RED ALERT 1 ותראו את ההיסטוריה מול עיניכם. בכל מקרה מצאתי איזו חדשה באתר גיימר בשביל אלה שלא שמעו שמתוכנן המשך: http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=41764 קראתי את זה לפני כמה חודשים, מישהו יודע מה קורה כעת עם הפרוי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש גם אפשרות החזרה ! ! http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/origin-sale-on-battlefield-4/ משעשע שהתגובה הראשונה היא שזה משחק לא טוב ..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפתחת המשחקים המתקשה שהביאה לנו את Far Cry ו-Crysis תסגור את רוב סניפי הפיתוח שלה ברחבי העולם, בתקווה להצטמצם מספיק על מנת לשרוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
התוכנה המטומטמת( ) הזאת לא מופיעה לי בtaskbar ובtaskmeneger היא מופיעה... בגלל זה אני לא יכול להוריד את הדמו של הדארק מאסייה וגם לפתוח כול משחק שקשור בסטים ועכשיו כול המשחקים שלי תלויים בסטים... כול פעם שאני מנסה לשאול שאלה באתר שלהם זה אומר לי שאני צריך לפתוח חשבון סטים חדש.... למרות שכתבתי להם את האימייל ואת השם משתמש (לא זכרתי את ה id) מה אני עושה? עזרה דחוף!!! תודה לעוזרים http://img323.imageshack.us/my.php?image=steamerorrs5.png
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ידוע כבר משהו על הניד פור ספיד שיבוא אחרי קרבון? ;D (שם תאריך יציאה תמונות וכו')
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גירסת המחשב המבוטלת של Alan Wake תצא לאור באיחור גדול ואם כמה שינויים לא צפויים. גיסאת המחשב הסופית של המשחק פותחה על ידי Remedy בשיתוף פעולה עם Nitro Games ותהיה זמינה להורדה בחודש הבא ללא פרסומים ורעשים. הפתעה נוספת וגדולה הרבה יותר היא שהמשחק לא ישתמש ב GFWL, המפיצה המקורית של המשחק (מיקרוסופט) לא קשורה כלל לגירסת המחשב שתופץ על ידי Remedy עצמה דרך STEAM, כמו כן המשחק ישתמש ב STEAMWORKS המשחק יכלול גם את ה The Signal ו The Writer, חבילות ה DLC שיצאו עד היום. דרישות מערכת הוגנות ביותר שרומזות על פורט דיי איכותי: OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 PROCESSOR: A dual core processor is required: AMD: Athlon X2 2.8GHz Intel: Core 2 Duo 2GHz MEMORY: 2 GB HA…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא מוד חדש ל unrael tournament שהוא Tactical Ops שהוא משחק יפה בסגנון CS (למי שמכיר) ולמי שלא מכיר משחק יריות :AR15:. חובה לכל אוהבי הז'אנר! http://www.tactical-ops.to/index.php?page=download
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאלו שמעודכנים ומתעניינים..בתערכות E3 2oo6 הוצגו: "אנריל טורנמט 2007" : בעל מנוע הגראפי -אנריל 3- crysis" :בעול המנוע הגראפי crytek 2 שמציג יכולות מדהימות... מה לדעתכם לוקח? אגב יש את Killzone משנה שעברה שידוע לכולם שהסרטון רונדר מראש...ובכל זאת מי שראה משלושת המשחקים לדעתכם מי לוקח בגראפיקה?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנימ מחפש משחק רשת טוב שלא נמאס לשחק אבל משחק פעולה לא תפקידים או משהו משהו סיגנון קונטרסטרייק שיחקתי את זה פעם ועכשיו אני רוצה משהו דומה אבל יותר טוב תודה על העזרה
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון הרבה FPS מקבלים ציונים מאוד טובים ולפעמים מצוינים כמו COD4 לדוגמה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22542 (פה בגירסת הקונסולות) גם ביוסוק\הילו 3\ Gears of War שקיבל היום ביקורת 90 מגימספוט(למחשב) The Orange Box Tom Clancy's Rainbow Six Vegas ועוד ואני אומר לעצמי מאוד יכול להיות שהמשחקים טובים השאלה הגדולה זה אם הם כל כך טובים מהקודמים בזאנר או לא להצדיק ביקורות כאלו? לדעתי לא -לפחות לא רובם ביקורת טובה צריכה ליסתכל גם על מה היה בעבר ואולי זה סבבה שCOD4 סידרה שאני דווקה אוהב קיבל שיפוצים גרפים משמעותים ועבר לתקופת זמן אחרת אבל לעזזל זה משחק של 5 שעות סינגל והיתר מולטי ובלי יותר מידי מקוריות ואני אומנם ירצה לשחק בו אבל למה הציון כזה גב…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
קודם כל מדובר במשחק פרוץ, אף על פי שהוא פרוץ זו היא לא הסיבה לבעיה, מפני ששני חברים שהורידו בדיוק מאותו מקור, משחקים בלי שום בעיה. אחרי שהורדתי ממקור אחר - הבעיה לא פסקה. תמונות: בזמן המשחק, יש הרבה הרבה פסים שחורים שיורדים. מה כבר ניסיתי לעשות: * להתקין מחדש דרייברים לכרטיס מסך. * לאפס תדרים למעבד, זכרונות, כרטיס מסך (להוריד OC). * חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ואף אחד לא נתקל בבעיה הזאת. זה המשחקהיחיד שזה קורה לי בו, כל משחק אחר עובד מעולה. עריכה, המחשב עבר פרמוט מלא לפני פחות מחודש, גם לפני הפרמוט היה אותו דבר. (לידע כללי, הפרמוט נעשה מסיבות אחרות) מפרט: hd5770 e8400 @ 4ghz ocz titanium 800mhz 2gb x2 p35 ds3l win 7 x64 צריך עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פותח דיון זה בתקווה לשפר את המצב שכרגע קיים מבחינת כלל משתמשי המחשב בארץ. בתור אדם שעובד בחברה שמספקת תמיכה טכנית בהפעלת/התקנת משחקי מחשב ונחשף לרוב הבעיות שנתקל בהם המשתמש הביתי הממוצע כאשר הוא מנסה להפעיל את המשחק החדש שהוא רכש במיטב כספו (או לחלופין צרב והשקיע מקסימום במקרה הגרוע 2.5 שקל על דיסק ריק ;D...לא שאני בעד התופעה הזאת....אבל זה המצב), רצית להעלות פה כמה בעיות מאוד נפוצות שביום תמיכה ממוצע אני נתקל בהם בממוצע משוכלל בערך 15000 פעם (בממוצע זה אני לא מכליל את הבעיות הכי שכיחות של "אני לא מצליח להפעיל את המשחק בגלל שאין לי קיצור דרך על השולחן עבודה" או "לא התקנתי את המשחק ולכן הוא לא עובד"....הרי כולנו פה אנשים אינטיליגנטים...לא). טוב...בואו ניגש לעיקרי הד…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי ASE ואני רואה שאין אפילו שרת אחד .. אני זוכר שהיו הרבה שרתים , כולם נסגרו?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי אני סיימתי את שני הכותרים הקודמים האם כדאי להתקין את המשחק למרות הבאגים שקראתי בביקורת שהמשחק יצא או שעכשיו יש עדכונים שתיקנו את הבאגים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם החברה תשיג מימון היא תתחיל לפתח המשכים ל Earthworm Jim, Baldur's Gate, Descent, MDK הכתבה: http://www.gamespot.com/news/6182846.html?tag=latestnews;title;0
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא: האם המחשב שלי (מפרט למעלה בצד) מסוגל להריץ את המשחק need for speed carbon על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים גבוהים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר טריינר או איזה קוד לGTA3 שמבטל את המשטרה וגם את הזמן של המשימות. תודה! בן אור
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות Xbox ויש לי מלא שאלות, אין לי מושג בקונסולות. אני רוצה לקנות את ה-Xbox מחו"ל, מאמריקה, ואמרו לי שיש בעיה עם הxbox של אירופה ושל אמריקה.., הכוונה לבעיה הזאת זה רק אם אני קונה משחקים חדשים פה מהארץ? שאלה שניה, שאני קונה את ה-xbox כמה יעלה לי לשים צי'פ לצרובים בארץ? או ששווה לי כבר להתקין אותו באמריקה? שאלה שלישית, איזה צורב אני צריך לקנות? של DVD? תוכלו לרשום לי דגמים ספציפיים ולהסביר לי מה אפשר לצרוב עם כל אחד? כי הבנתי שיש DVDR, ועוד מלא דברים (בעעע אני גרוע בזה). שאלה רביעית, האם החלקים באקס בוקס נהרסים מהר? האם יש תקלות רציניות שהעלויות תיקון שלהם גבוהות? והאם סך הכל שווה ללכת על ה-xbox מאמריקה? או ששווה להביא משמה PS2? תודה רבה רבה על העזרה אנשים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, משהו מאוד מאוד מוזר. בהתחלה הייתי עם משחק פרוץ ושיחקתי והיה לי ממש אחלה עד שהחלטתי להשקיע וקניתי את המשחק המקורי בחבילת הDeluxe Edition. מחקתי כל זכר אפשרי למשחק הפרוץ הכל כולל הכל ! התקנתי את המשחק המקורי ונרשמתי לOrigin, לחצתי על האייקון שנוצר לי על שולחן העבודה והוא העלה לי את הדפדפן בעצם עם ההגדרות שאני רוצה. אני לוחץ על כניסה למשחק הוא נותן לי טעינה ולבסוף רושם שהמשחק לא מצליח לפעול. אני בטוח שזה לא בגלל הנתונים שיש לי מ2 סיבות: 1. המשחק הפרוץ עבד לי חלק. 2. מחשב עם i7 ו3.2 ג'יגה הרץ, זכרון 16 ג'יגה וכרטיס מסך 4 ג'יגה. מה הבעיה? זה משגע אותי כי השקעתי הרבה כסף על משחק מקורי שבסוף לא עובד :\
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מותר לדבר כאן על צי'טים למשחק? אם מותר,האם אתם יכולים בבקשה להגיד לי במשחק TUROK איך פותחים את חלו הקונסולה כדי להכניס אליו את הצי'ט שברצוני להכניס? כי אני ניסיתי המון דברכים ולא הצלחתי בכלל לפתוח את חלון הקונסולה תודה לעונים ולילה טוב
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-