משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש קודים למשחק "טוני הוק אנדרגראונד"? אם כן תשלחו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא פה ניתקל בהפעלת המשחק תחת win 2k? משום מה הוא מסרב לפעול ומודיע הודעה שגיאה.. אם הכרחי אני יעלה סקרין שוט, אבל מישהוא פה חווה את זה ופתר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן... יש לי משחק מקורי של ''ספילנטר סל צ'אוס תאורי'' ואחר ההתקנה הוא דורש להפעיל את המחשב ומחדש ועדיין אחרי כמה פעמים הוא לא עולה וממשיך לדרוש הפעלה מחדש... ניסיתי במאיפינים של של האייקון את האפשרות שיעבוד כמו ב-XP ועדיין לא עוזר הוא מעודכן לפאצט הכי גבוה 1.5 אבל עדיין לא זז... גם בSTEAM אני רוצה לצרף אותו לרשימת המשחקים.. והוא דורש CD-KEY כמה פעמים ניסתי והתוכנה אמרה שהקוד שגוי(וכנזכר לעיל הוא מקורי) בדקתי טוב טוב אם לא שגיתי באותיות אבל לא... ניסיתי עם מקפים (-) וגם בלי.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יוצרים:Black Lion Studios מוציאים לאור:Viva Media תאריך:2/2/2011 קונסולות:מחשב/XBOX360 דרישות מערכת: Minimum System Requirements 7 OS: Windows XP, Vista or Windows * CPU: Intel 3.2 GHz or faster * RAM: 1 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * Recommended System Requirements OS: Windows XP, Vista or Windows 7 * CPU: Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ * RAM: 2 GB * HDD: 8 GB free disk space * Graphics: 256 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: Version 9.0c] Supported Graphics Cards NVIDIA GeForce 260 GTX, AMD ATI Radeon 4870 or similare] תמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שלי: Asrock Z87 Pro 3 Intel Core i5-4440 3.1Ghz Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Galaxy GeForce GTX650 1GB DDR5 Toshiba 500GB SATA 3 7200RPM Kingston 120 GB SSD Kingston 60 GB SSD Zalman 500W ZM-500LE LG DVD Write x22 Tzag Elita Happy 33 case איפה הבעיה? יכול להיות שהגרסה שהורדתי היא לא תקינה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם לדעתכם זה אפשרי?. footman battalion - 20 troops [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון הרבה FPS מקבלים ציונים מאוד טובים ולפעמים מצוינים כמו COD4 לדוגמה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22542 (פה בגירסת הקונסולות) גם ביוסוק\הילו 3\ Gears of War שקיבל היום ביקורת 90 מגימספוט(למחשב) The Orange Box Tom Clancy's Rainbow Six Vegas ועוד ואני אומר לעצמי מאוד יכול להיות שהמשחקים טובים השאלה הגדולה זה אם הם כל כך טובים מהקודמים בזאנר או לא להצדיק ביקורות כאלו? לדעתי לא -לפחות לא רובם ביקורת טובה צריכה ליסתכל גם על מה היה בעבר ואולי זה סבבה שCOD4 סידרה שאני דווקה אוהב קיבל שיפוצים גרפים משמעותים ועבר לתקופת זמן אחרת אבל לעזזל זה משחק של 5 שעות סינגל והיתר מולטי ובלי יותר מידי מקוריות ואני אומנם ירצה לשחק בו אבל למה הציון כזה גב…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא: האם המחשב שלי (מפרט למעלה בצד) מסוגל להריץ את המשחק need for speed carbon על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים גבוהים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו לא הקדים אותי אבל הנה תמונות. אמור לצאת ברבעון הראשון של 2005. http://delobbo.com/gran_turismo_4_1.html
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחיל את 2, הבעיה היא שאף פעם לא סיימתי את הראשון. מישהו יכול להסביר לי את העלילה של 1 ומה קורה בסוף? (הספקתי קצת אחרי שהמארינס מגיעים...) תודה רבה=]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצליח לפתוח מנועיל של very easy.. (שזה להרים אחד כזה).. אבל easy אני לא יכול (זה להרים 2 דברים).. אני מצליח להרים אחד.. ואת השני לא.. ואני צריך לפתוח דלת כזו.. ויש לי רק 5 lockpit או איך שקוראים להם.. אני כל הזמן עושה load מחדש ללא הצלחה..
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפתחת המשחקים המתקשה שהביאה לנו את Far Cry ו-Crysis תסגור את רוב סניפי הפיתוח שלה ברחבי העולם, בתקווה להצטמצם מספיק על מנת לשרוד לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
למכירות ציוד יש לוח יד שניה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, משהו מאוד מאוד מוזר. בהתחלה הייתי עם משחק פרוץ ושיחקתי והיה לי ממש אחלה עד שהחלטתי להשקיע וקניתי את המשחק המקורי בחבילת הDeluxe Edition. מחקתי כל זכר אפשרי למשחק הפרוץ הכל כולל הכל ! התקנתי את המשחק המקורי ונרשמתי לOrigin, לחצתי על האייקון שנוצר לי על שולחן העבודה והוא העלה לי את הדפדפן בעצם עם ההגדרות שאני רוצה. אני לוחץ על כניסה למשחק הוא נותן לי טעינה ולבסוף רושם שהמשחק לא מצליח לפעול. אני בטוח שזה לא בגלל הנתונים שיש לי מ2 סיבות: 1. המשחק הפרוץ עבד לי חלק. 2. מחשב עם i7 ו3.2 ג'יגה הרץ, זכרון 16 ג'יגה וכרטיס מסך 4 ג'יגה. מה הבעיה? זה משגע אותי כי השקעתי הרבה כסף על משחק מקורי שבסוף לא עובד :\
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החנות שמוכרת משחקים חופשיים ללא טכנולוגיות הגנה פוצחת במיזם הנחות נוסף, ומעניקה את הכותר הקלאסי של BioWare ללא עלות כלל לזריזים שביניכם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר'ה אני רוצה לשתף אתכם במשחק FARCRY ובמיוחד במוד הקטלני שלו PROJECTX תכנסו לפורום שלנו ותורידו את הסרטונים. לפורום: http://www.satla-zone.com/forums/showthread.php?t=46123 נלקח מהפורום: כמו שציינתי, כל ערב אנחנו מארגנים משחק ב-PROJECT X ומדי פעם אני מקליט את מהלך המשחק. אתמול היה משחק צחוקים לא נורמלים והשתגענו עם ה-ROCKETS חבל שאי אפשר להראות לכם את ההקלטה ברזולוציה המקסימלית לכן לא תוכלו לראות ברור את הטקסט שנכתב במהלך המשחק. כי אז באמת הייתם יכולים לחוש את החוויה המצחיקה הזו. אני אפרסם כל פעם סרטונים של קרבות ביננו, ראוי לציין שהקרבות לא נעשו כדי להוכיח מי יותר חזק אלא להדגיש את צד ה-FUN של המשחק, כי כאן ההנאה האמיתית. חלק א' http://rapidshare.com/files…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה של NOOB איך אני רואה על כמה FPS המחשב שלי מריץ משחקים ? לדוגמא אני ב CRYSIS ואין לי מושג איך לראות על כמה FPS זה רץ.. אשמח לעזרה תודה חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם =] רציתי לדעת אם יש פה שחקנים Age of Empires Online? למי שלא מכיר, המשחק הוא משחק המשך לסדרת Age of empires. המשחק חינמי, עד שתגיעו לקווסט שלא תוכלו להפעיל או חפצים מרמת נדיר ומעלה שלא תוכלו להשתמש בהם. לאתר המשחק מישהו פה משחק בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כשאני מפעיל את PES 2013 על המחשב אני מקבל הודעה שיצא עידכון אבל אני לא מצליח למצוא איפה ניתן להורידו מישהו יודע ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
CDKEY כמו בCS וכו'? או שאני פשוט יכול לקנות את המשחק ולשחק בMP?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאלו שמעודכנים ומתעניינים..בתערכות E3 2oo6 הוצגו: "אנריל טורנמט 2007" : בעל מנוע הגראפי -אנריל 3- crysis" :בעול המנוע הגראפי crytek 2 שמציג יכולות מדהימות... מה לדעתכם לוקח? אגב יש את Killzone משנה שעברה שידוע לכולם שהסרטון רונדר מראש...ובכל זאת מי שראה משלושת המשחקים לדעתכם מי לוקח בגראפיקה?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו הגיימקיוב או האקס בוקס או הפייסטיישן 2?,למה אף אחד לא מתעניין.....?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ידוע כבר משהו על הניד פור ספיד שיבוא אחרי קרבון? ;D (שם תאריך יציאה תמונות וכו')
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-