עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Sarid Ben Shimon,

שלום חברים ! רכשתי קוד של אוריג'ן ואני מנסה להכנס לשרתים ומשום מה לא מצליח אני תמיד מקבל שגיאה של חיבור מהאתר.ניסיתי גם באקספלורר וגם כרום שניהם אותו דבר.ויש מצבים שכן מתחבר אבל אז המשחק ​עולה וישר קורס ויוצא..יש לי חיבור של 40 מגה לאינטרנט.דברתי עם התמיכה של EA והוא אמר שהשרתים כרגע למטה אבל גם אחרי כמה שעות אני מנסה להתחבר עדיין אותו דבר..ביטלתי פיירוול ואת הESET שחזרתי הגדרות בדפדפן..עזרה בבקשה חברה אני חדש בעולם האון ליין ועד שהתחלתי עם זה אני בקושי מצליח לשחק..היה פעם אחת שכן נכנס לי לסשן של משחק אבל רק פעם אחת וזהו... תודה רבה

2. יש גם אפשרות החזרה ! ! http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/origin-sale-on-battlefield-4/ משעשע שהתגובה הראשונה היא שזה משחק לא טוב ..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. טוב אז ככה יש כמה נושאים שהתפתחו בתעשית משחקי המחשב שאני רוצה לדבר אליהם קודם כל עלית מחירי חלק מהכותרים מה שהיה פעם 50$ (בארצות הברית ) היום כבר חלק מהמשחקים זה 60$ ואני מדבר על משחקים רגילים ולא גרסאות מיוחדות למעשה האלו מחירים בחלק מהמשחקים לרמת המחיר בקונסולות הHD רק שבקונסולות חברות משלמות עמלה ליצרניות הקונסולות אבל במחשב השוק חופשי שנית DLC בתשלום שנימצא כבר בדיסק המשחק וזה לא באמת DLC אלה פתיחת תוכן חסום בתשלום לדוגמה יש דיווחים שביושוק 2 קיבל DLC כזה (DLC=תוכן להורדה ) שלישית הגנות דוקרניות -כמו AC2 לדוגמה לטעמי כל הדברים האלו הולכים להזיק מאוד בטווח הארוך לתעשית משחקי המחשב אנשים פשוט צריכים לשלם יותר כסף על פחות תוכן ועוד ל"הנות" מהגנה דרקונית במקום …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום ברשותי עותק מקורי של המשחק ואני לא מצליח להתחבר לאפשרויות האון ליין ההודעה שאני מקבל : "Unable to connect to Connection Test Server. The server may be too busy or taken down for maintenance work....." ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס ואת ההגנה של האנטיווירוס "Avira" . הספק של האינטרנט זה אורנג' והחיבור Ethernet מישהו נוסף אולי נתקל בבעיה הנ"ל? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by gabbay,

למישהו יש מושג כי לי אין

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן, אני יודע שיש מצב שמדובר בספאם אבל עדיין, חבר טוב שלי שלומד בבצלאל אנימציה-גיימר מושבע בעברו הכין סרט סוף שנה שמבוסס בצורה חופשית על שלב מסויים בחייו וכנראה גם על שלכם... ^^ מומלץ לראות אם אתם אוהבים אתם מוזמנים לפרסם עם שאר החברים הגיימרים http://vimeo.com/47337258?action=share&post_id=849905082_450099328368218#_=_

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום,התקנתי את המשחק Battlefield 2 והייתי משחק בו כמה שבועות לפני שנמחק לי בכל מקרה פעם הייתי משחק בלי אוברקלוק והיה לי כרטיס חם מאוד אז היה לי תקיעות ושיחקתי על הגדרות עלובות, עכשיו עם אוברקלוק אני יכול להריץ את המשחק על הגדרות הכי גבוהות רק על רזולוציה 800X600,בקיצור אם אני שם הכל על HIGH ומשחק יש לי תקיעות אבל לא FPS DROP,רק תקיעות. הכרטיס במאמץ עם OC (בדקתי עם NVTEMPLOGGER בזמן משחק) והרצתי ARTIFACT TESTER של ATITOOL,בשתיהם הטמפ' לא עוקפת את 52 במאמץ. אז אני חושד שהתקיעות באות בגלל שיש לי 128מגה זכרון בכרטיס.אה, גם שאני שם את הTEXTURE על MEDIUM עובד חלק רק פעמים נדירות תקיעה קטנה. *בקיצור השאלה העיקרית היא אם בשביל להריץ הכל על HIGH חייב שלכרטיס מסך יהיה 256MB זכרון…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by אורן נגב,

אהלן לכולם מה אתם משחקים? אני סיימתי מלא משחקי מחשב

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Quntix,

טוב, לא יכלתי להמשיך לחכות לTryarch שיוציאו פאץ'. הלכתי ומצאתי את כל הפקודות למנוע של המשחק, והגדרתי לעצמי קונפיג שפשוט העלים לחלוטין (בלי עין הרע) את כל בעיות הFPS והסאונד למינהם. והמשחק עכשיו רץ חלק. חלק מהשינויים שעשיתי בקונפיג - הגדלתי את הטווח תמונה, ככה שאתם רואים יותר פרטים שיפור HUD שיפור בפונקציה עומק שדה של המשחק. הקטנת סמנים של פצצות - למשחקי SND \ HQ \ DEMO ככה שאתם רואים יותר שטח, וזה מסתיר לכם פחות. אופטימיזציה למעבדי דואל קור. שמירה על FPS יציב מי שרוצה יכול להשתמש בזה ולראות אם יש שיפור - לשים את הקובץ config_mp כאן - C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players מקווה שעזרתי למישהו .. FAQ: שאלה : אני רוצה לשים את זה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. גירסת המחשב המבוטלת של Alan Wake תצא לאור באיחור גדול ואם כמה שינויים לא צפויים. גיסאת המחשב הסופית של המשחק פותחה על ידי Remedy בשיתוף פעולה עם Nitro Games ותהיה זמינה להורדה בחודש הבא ללא פרסומים ורעשים. הפתעה נוספת וגדולה הרבה יותר היא שהמשחק לא ישתמש ב GFWL, המפיצה המקורית של המשחק (מיקרוסופט) לא קשורה כלל לגירסת המחשב שתופץ על ידי Remedy עצמה דרך STEAM, כמו כן המשחק ישתמש ב STEAMWORKS המשחק יכלול גם את ה The Signal ו The Writer, חבילות ה DLC שיצאו עד היום. דרישות מערכת הוגנות ביותר שרומזות על פורט דיי איכותי: OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 PROCESSOR: A dual core processor is required: AMD: Athlon X2 2.8GHz Intel: Core 2 Duo 2GHz MEMORY: 2 GB HA…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

יש לי בעיה שבRA2 כל התפריטים לא מופיעים. אפשר ללחוץ על המקום שבו אמור להיות "מקש" (לדוגמא SETTINGS או SKRIMISH) אבל לא רואים כלום. המשחק מתפקד נורמלי לחלוטין. זה קורה לי רק במחשב הנייד שיש לי בו HD 6770M ולא בנייח שיש לי GT250

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לא עבר זמן רב מאז ששליש מהעובדים של המפתחת פוטרו והינה מגיע גל פיטורים נוסף. קיצוץ של צוות פיתוח נוסף משאיר את RAVEN אם צוות אחד בלבד (בהשוואה לשלוש שהיו עד 2009). אחרי כ 20 שנה שכללו הרבה משחקים טובים, המפתחת שעמדה מאחורי Hexen, Heretic, SOF, X-Men legends, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE ומשחקים רבים אחרים תהפוך לפתחת של תכני DLC. http://kotaku.com/5661071/singularity-game-developer-hit-with-layoffs

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Quickly,

שלום. התקנתי את המשחק ושאני לוחץ על הסמל ונכנס למשחק זה עושה לי מסך שחור כאילו זה מריץ את המשחק ואז זה יוצא לי מה אני עושה כדיי לפתור את הבעיה הזאת (זה לא המחשב וזה לא הדיסק כי זה קרה לי ב2 מחשבים ובדיסקים שונים)

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by TimoTy,

אין יותר מה להגיד פשוט תמליצו!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Shoko,

ידוע כבר משהו על הניד פור ספיד שיבוא אחרי קרבון? ;D (שם תאריך יציאה תמונות וכו')

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yonatan.mendelson,

מפתחת המשחקים המתקשה שהביאה לנו את Far Cry ו-Crysis תסגור את רוב סניפי הפיתוח שלה ברחבי העולם, בתקווה להצטמצם מספיק על מנת לשרוד לכתבה

17. Started by ALÞHA,

חמשת המשתמשים הראשונים שיגיבו עם כתובות המייל שלהם לת'ראד, יקבלו. ה Guest Pass מאפשר לכם לשחק אונליין במשך 3 ימים, ללא הצורך לשלם. המשחק שוקל 1.2 ג'יגה. במהלך הסופ"ש המשחק מוצע ב Steam מחיר של 10 דולרים (50 אחוזים הנחה). למי שיחליט לרכוש אותו בשלב מאוחר יותר, אולי הנושא עדיין ישתלם. עד כה, ממשחק בן כחצי שעה - די מהנה (אם כי קצת כבד על הגדרות מקסימליות - ללא A.A). אין מבחר גדול של שרתי משחק עם לייטנסי שפוי, אבל ניתן למצוא ואלה שכן מאוכלסים (32 שחקנים). ***לפני שמגיבים*** המשחק ירוץ אך ורק אם ברשותכם כרטיס מסך התומך ב DX 10 ומערכת הפעלה Vista/Se7en.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי את המשחק Just Cause 2 ב PS3 וגיליתי לאחרונה שאפשר להחליף דמויות כמו סופרמן ועוד כל מיני, השאלה איך עושים את זה,אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יצא מוד חדש ל unrael tournament שהוא Tactical Ops שהוא משחק יפה בסגנון CS (למי שמכיר) ולמי שלא מכיר משחק יריות :AR15:. חובה לכל אוהבי הז'אנר! http://www.tactical-ops.to/index.php?page=download

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חשבתי להוריד את המשחק (הוא חינמי למי שלא יודע) ולהתחיל לשחק, הרבה זמן לא שיחקתי משחק רשת נורמלי. האם המשחק הזה טוב? אם לא, האם ישנם משחקים מאותו הסגנון ברשת והם חינמיים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Satlan,

איך יכול להיות ?:ם ה-6600GT של החבר שלי עושה ככה... איך להעלות FPS לרמה גבוהה יותר? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. For E3, we have worked on a DirectX 9 version of the game and will demonstrate cutting-edge technologies onscreen: up to 3 million polygons per frame in real time, fully dynamic lighting, soft dynamic shadows cast from every object onto other objects, as well as extensive use of shaders, post-processing effects, and more. We will demonstrate one of the in-game indoor levels--the Chernobyl sarcophagus underground areas--fully in DirectX 9. It will definitely add to the tense atmosphere, while the lighting and shadows will create an intense experience--for instance, when the shadow of a monster behind the corner appears on the wall before you can actually see the monster it…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by aGGy,

אחרי תקופה ארוכה מאוד של מבחנים, מחשבות, התייעצויות ובעיות, אני מאוד מאוד מאוד שמח סוף סוף להודיע על השינויים הסופיים בקבוצת e-Srael Gaming. מדובר בשינויים הראשונים בהרכב הקבוצה מאז הקמתה מיסודת הקבוצה TOP, לפני מעל 7 חודשים. השינוי הראשון הוא יציאתו של השחקן JonyJ מהקבוצה. ג'וני היה אחד מהשחקנים הראשונים ב TOP, ואף ניצח את הטורניר הפנימי שניהלנו אז אצל אור Onion. ג'וני הוא שחקן עם פוטנציאל נדיר, לדעתי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ. ג'וני בצבא, ולכן כמעט ולא היה פעיל למשך תקופות ארוכות. למרות אילוץ זה ואילוצים נוספים, ניסינו לעשות הכל על מנת לאפשר לו להשאר בקבוצה, כחבר ושחקן. לאחרונה הגענו להחלטה משותפת שכנראה וג'וני לא יוכל להקדיש יותר זמן למשחק, ועל כן עדיף לו ולקבו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by liran324,

לא יודע איזה מספר שלב זה, אבל זה השלב שאתה יושב עם המשקפי לייזר וצריך לסמן משאיות לפני שהם עוברות את המסלול נחיתה או משהו, הבעיה שאפשר לסמן רק את המשאיות שבחלק השמאלי של המסך ואת אלה שבימני צריך לסמן מהשמאלי ימינה וזה כמעט לא אפשרי...... WTF מה עושים למה זה קשה לא הגיוני?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.