משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
זה פשוט וואו..... יש טעם לפנות לEA או שזה לא מסוג המקרים שמטפלים בהם?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי התקנה והכול בכניסה למשחק מסך שחור המסך עובר לvega ברגיל אצלי הוא על WXVGA
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילת ההרחבה שתשנה את הסוף של המשחק, תשוחרר ב-26 ליוני (יום שלישי) בחינם דרך אוריג'ן. החבילה תשקול קרוב ל-2GB. http://www.masseffect.com/about/extended_cut/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם במשחק zloof אתם מקימים עיר על מפה אמיתית של העולם אתם יכולים לבנות כלכלה! ולהלחם בערים אחרות בעולם אני ועוד צוות ישראלי פיתחנו את המשחק-) אני באמת אשמח אם תיכנסו לנסות אותו כתובת: www.zloof.co.il המשחק לא עובד באקספלורר תודה רבה מור זלוף
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוספתי תמונת מצב של TASK MANGER , איך זה יכול להיות שה PROCESS עולה ב 32BIT במקום 64 ? פספסתי משהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה כסא חדש ל"תחנת הגיימינג" שלי, ואני לא יודע איזה סוג הכי טוב לגיימינג. אני יודע שזו נשמעת שאלה מפגרת, אבל איזה סוג של כסא מומלץ כדי שיהיה נוח ומתאים לגיימינג? כסא רשת? כסא מנהלים? אני יודע שזו לא שאלה של שחור על גבי לבן, אבל עדיין כל עצה מנסיון אישי תתקבל בברכה. תודה
-
- 27 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536397.0
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש לי שני הגהים שאני מתלבט איזה אחד מהם לקחת והאם בכלל שניהם תומכים במשחק שציינתי למעלה , כל הגה נתמך במשחקי מרוצים ? כי שנכנסתי להגדרות במשחק רשום לי לבחור הגה של LOGITECH והוא נותן לי מלא סוגים אבל לא את שניהם שציינתי למטה , אז הוא יתמוך בכל זאת ? והינה שניהם : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5875&perur=4 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva (תסלכלו על הגה השני למחשב לא הראשון ל WII ) תודה ענקית ... דר"כ אני לא יפסול הצעות אחרות חוץ משניהם , אשמח לשמוע.
-
- 27 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
בדיוק כשיש לי שאלה בעניין, הפורום של משחקי ספורט ומירוצים נעלם. (או שאולי שינה מקום ולא שמתי לב). בכל מקרה, הכוונה לטסט דרייב - אגדות המירוצים של פרארי (בתרגום עילג). מישהו קנה/התנסה ויכול לתת רשמים? נדמה לי שמאז הניד פור ספיד עם פורשה לא היה משחק שמוקדש ליצרן אחד (מלבד משחקים פרסומיים כמו זה שהיה לב.מ.וו M3) וגם הפעם מדובר ביצרן מעניין מאוד.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מכניס את השם משתמש שלי והכל כמו שצריך ואני כל הזמן מקבל הודעות שגיאה לעוד מישהו יש בעיות עם זה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
תשמעו על קטע מוזר שראיתי ברשימת שרתים ב-Battlelog. השם של השרת הוא: GameX.co.il Israel Fast Vehicle| 200%Tickets| Air Maps B2K! למי שעדיין לא מאמין לי זה הקישור ל-Battlelog של השרת http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/c9249372-85c9-4bd8-bed1-7e071eac7b66/GameX-co-il-Israel-Fast-Vehicle-200-Tickets-Air-Maps-B2K/ REGION Europe - Germany SHOW HUD On TEAM BALANCE On BULLET DAMAGE MODIFIER IN % 100 SHOW MINIMAP On 3P VEHICLE CAM On VEHICLES On REGENERATIVE HEALTH On # OF TK BEFORE PLAYER IS KICKED 5 KILL CAM On USE MINIMAP SPOTTING On PLAYER HEALTH IN % 100 PLAYER MAN DOWN TIME IN % 100 FRIENDLY FIRE Off USE 3D SPOTTING ON …
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
IDF Clubs כתובת השרת : 212.235.52.50:29137 שם השרת : IDF HideNseek Only Rooftops Fast dll מספר שחקנים : 12 סוג השרת : Hidenseek תומך במשחק : cs 1.6 ----------------------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:23200 שם השרת : IDF HideNseek Only Floppytown Fast dll מספר שחקנים : 12 סוג השרת : Hidenseek תומך במשחק : cs 1.6 ------------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:51233 שם השרת : IDF Auto Mix Fast DL מספר שחקנים : 10 סוג השרת : Mix תומך במשחק : cs 1.6 --------------------------------------------------------- כתובת השרת : 212.235.52.50:18289 שם השרת : IDF DodgeBall Fast DL מספר שחקנים : 12 ס…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב לכולם אומנם הייתי עסוק בשלושת השבועות האחרונים , אבל יצא לי להורדי סדרה של מודים שממש משפרים את המשחק: skyrim monster mod monster wars v3 בגדול המודים מופסים המון מפלצות חדשות למשחק וגם חבורה בשם ה blue-strips שנלקחה ממשחקי ה witcher והכל מוסיף עוד מפגשים מענין כאשר מסתובבים במפה. יש עוד מוד שנקרא ציידי השדים של monster wars אבל איתו יש לי בעיה כי משום מה ברגע שאני מפעיל אותו אני ישר מותקף על ידי כל מי שנמצא לידי, גיליתי את זה שהייתי ב riverwood וכל העיירה קפצה עלי סתם כי שלפתי חרב שאלתי את היוצר של המוד מה קורה והוא לא חזר אלי עדיין נחמד מאוד ממליץ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסדרה של זאנוביס נגד הירו מדרימהאק:
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
סדרת טראן נגד זרג של מאריןקינג נגד סימבול:
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחק במשחק moh Breakthrough במחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה " --- Common Initialization --- Medal of Honor: Breakthrough 0.00 win-x86 Aug 30 2003 ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak4.pk3 (11 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak3.pk3 (142 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak2.pk3 (1228 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\maintt\pak1.pk3 (7888 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA/maintt E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak7Nl.pk3 (102 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\pak7.pk3 (89 files) E:\Program Files\EA GAMES\MOHAA\main\Pak6EnUk.pk3 (395 files) E:\Program Files\E…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום חברים! היום אפשר לקנות את המשחק ב 30% הנחה ב - 34.99 יורו בקנייה ב ORIGIN. בעוד מקבלים 30% הנחה על BACK TO KARKAND. זה לא הכי זול, אבל עדיין זאת הנחה נחמדה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעית גרפיקה במשחק SCAREFACE THE WORLS IS YOURS אני רואה את הכל מוזר כזה מצורפת תמונה של איך שאני רואה ותמונה של ההגדרות של המשחק כרטיס מסך 8800GTS מה צריך לשנות כדי שהמשחק יפעל חלק?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
PES 12 PC | unable to login. קניתי את המשחק התקנתי התקנתי את הפאצ עשיתי ONLINE ב SELEKTOR נכנס למשחק נכנס לONLINE עושה סיסמא ושם מתשמש ולא מתחבר לי כותב לי unable to login יש לי ספק 012 ותשתית בזק התקשרתי לבשק אמרתי להם שלא עובד וזה פתחו לי פרוטים ניסו לכבות פירוול ואטי וירוס ניסו הכול שעתיים דיברתי איתם וגם עם 012 ולא עזר כולם עדיין לא עובד ורושם לי unable to login חיייבב עזרה בבקשה מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיעו הריפליים המיוחלים, והנה היא: הסדרה בין זאנוביס לנאניווה מדרימהאק: לעוד מידע על הטורניר: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_DreamHack_Open/Summer (זהירות ספוילרים) אה, ופתחתי עמוד בפייסבוק. אם יש לכם יוזר שם זה יקל עליכם להתעדכן בסרטונים חדשים, אבל תזהרו - אני אפרסם שם מלא דברים שקשורים לסטרקרפט, לא רק ישראלי https://www.facebook.com/HecticSC
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
נראה שקם מתחרה לHIB, בשם Indie Royale. הרעיון פשוט - כל שבועיים הם יציעו ארבעה משחקי אינדי במחיר התחלתי של $1.99 כאשר המחיר עולה בהדרגה עם המכירות. אז מי שקונה מוקדם משלם פחות. מי שקונה מעל סכום מסויים, מוריד את המחיר לכל השאר. לדוגמא קניה מעל 10$ מורידה את המחיר המינימלי לקניה של האוסף בסנט אחד. טריק יפה מאוד כרגע הם מציעים את: A.R.E.S. Extinction Agenda Gemini Rue Sanctum Nimbus כל הארבעה זמינים להורדה דרך סטים. על Gemini Rue שמעתי כבר בתחילת השנה - מדובר בקווסט (שזוכה לציונים מעולים) שפותח למעשה לבד(!) על ידי סטודנט בUCLA
-
- 15 תגובות
- 6k צפיות
-
-
http://www.kickstarter.com/projects/670743543/ground-branch בעקרון הסרטון שם מדבר בעד עצמו. המפתח הראשי שם כבר המון שנים מנסה לקדם את הפרוייקט הזה, ואחרי שלא הצליח למצוא משקיעים, סוף סוף הצליח להגיע לשלב שיש לו מספיק מה להראות כדי לפתוח kickstarter ולנסות לממן דרכו את המשחק. המשחק אמור להיות tactical shooter ריאליסטי שבא לגרום לכם להשתמש בטקטיקות ריאליסטיות בגלל שהמשחק ריאליסטי, ולא כמו משחקים אחרים בגלל שהמשחק מכריח אתכם לשחק בדרכים מסויימות. משקיעים שם בהמון פרטים שאף משחק אחר אפילו לא מתקרב אליהם. למי שלא מכיר, kickstarter זו פלטפורמה שנותנת למפתחים לאסוף כסף מאנשים, כאשר הכסף נאסף רק אם בסוף תקופת הזמן הקצובה מספיק אנשים התחייבו לשלם. כלומר, אם הם לא יצליחו לאסוף 4250…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים קמתי בבוקר וגיליתי שהאוריג'ן שלי התנתק ויש לי הודעה שהתחברו ממחשב אחר, שבאתי לשנות את הססמה האוריג'ן ניתקע. וכבר אז הבנתי שפרצו לי לשם, ניסיתי לאפס ססמה ונכנתי למייל לראות את הקוד, וראיתי שיש לי מייל שהמייל שלי הוחלף בהצלחה למיל אחר לגמרי שאני לא מכיר. הייתי צריך לצאת מהר לאוטובוס ולא הספקתי לשלוח מיייל כשההגעתי הביתה ישר שלחתי להם מייל. EA ביקשו ממני את כל הפרטים כולל סידי קיי ( קניתי את הגרסה בקופסה עם ה DVD ולא דרך האינטרנט ככה שיש לי את הקופסה אצלי) מייל שנפרץ, ניק ניים, ותאריך לידה, ובנוסף לזה הבאתי את המייל שקיבלתי מ EA על השינויי מייל.) לאחר מכן קיבלתי תשובה שהחשבונות האלה אפילו לא היו קיימים, למרות שהסברתי את עצמי שיש לי את הCD ואני יכול להוכיח ש…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לצערי בשנתיים האחרונות לא היה לי זמן לגיימינג ונשארתי עם HD4850-1GB כי ממש לא היה טעם לשדרג במצב כזה. שאר המפרט חזק מאוד בגלל העבודה... מתישהו בשבוע הבא באים להתארח אצלי דרדקים בני 20+ שמתים לשחק על ה-LCD-TV שלי (40 אינטש, 1920X1080) אבל האמת היא שאין לי שום משחק משנים האחרונות אני חושש, ודאי לא מותקן. לא יודע איך הם יעבירו אחרת את הזמן... אשמח להמלצות על משחקי 1st\3rd person shooters טובים שירוצו על הגדרות טובות על המסך שלי עם הכרטיס הקשיש. אפשרי גם לרדת ל-1680X1050 אבל ממש לא כברירת מחדל. רק אם מדובר באמת במשחק יוצא דופן. לא יהיה לי זמן להתחיל לקסטם BIOS, לעלות ב-OC או לבדוק למה יש ארטיפקטים אז אנא - לא למתוח את הכרטיס הקשיש שלי לקצה. אני יודע שבזמנו המועדפים עלי…
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-