עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Street-Fighter,

ערב טוב, היה לי פעם משחק שבו אני הייתי שולט על תולעת (בד"כ אדומה או ירוקה- אבל יכולתי לשנות תצבע של התולעת), משחק שמזכיר את וורמס אבל בלי תורות. הייתי יכול לשחק נגד המחשב או נגד חבר למשל שיושב לידך ומשחקים ביחד. (המסך היה מתפצל ל-2) בתחילת כל משחק כל אחד היה בוחר את הנשקים שלו (בערך כל אחד בוחר 5 נשקים) היה גם חוט כזה כמו HOOK בקאונטר סטרייק שהיית יכול להיתלות איתו. משחק דו מימדי.. אני מאוד אשמח אם מישהו ידע איך קוראים לו. גדי.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by manbot,

הרגע שיחקתי להנאתי בNFSU ברשת במרוץ דראג כשלפתע מגיחה משמאלי מכונית ועוקפת אותי בטיל (והייתי על 350~) הייתי בטוח שזו היתה תוצאה של לאג (קרה לי כבר כמה פעמים) אבל כשבדקתי בסטטיסטיקה ראיתי שהוא טס ב700 ומשהו קמ"ש. האמת שלדעתי זה הדבר הכי עלוב שקיים, לעשות צ'יטים במשחק.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. במשחק שוחרר לפני שבוע ו.... שכחתי לפרסם אותו ביניכם, זה משחק מירוץ מכוניות עם גרפיקה ופיזיקה מאוד נחמדים, אישית חשבתי שזה כל משחק מכוניות לא משהו אבל גיליתי שהוא מאוד כייפי אהבתי את החלק של המכוניות המתנגשות שווה הורדה, תהנו! :xyxthumbs: :xyxthumbs: להורדה: http://gamershell.com/download_16702.shtml

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by JAMOOS GADOL,

אני בעיר הראשונה וסיימתי (נראה לי) את כל השלבים אצל כל האנשים אבל נשאר לי את המרוץ מכוניות, ואת המקום הזה שמכינים בו פצצות (הוא מסומן על המפה ב-8) את המרוץ אני לא מצליח לסיים, ובמקום הזה שמכינים פצצות-אז טוענים לי פצצה באוטו ואח"כ אין לי שום דבר? מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. החלטתי לשחק עד שיצא הMMO אז בינתיים התקנתי כמה מודים יחד עם ENB הנה כמה תמונות + 18 (חלקן אינן מתאימות לילדים)

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, היום התחלתי לשחק בזה והמשחק נראה פצצה והכל אבל יש לי בעיה מוזרה אני בשלב הראשון עם החברה הטובים ולא משנה מה אני עושה אחרי 2-3-4 דקות בערך כולם מתים לי זה לא שהורגים אותם או משהו אלא פשוט כולם מתים ואני מפסיד את המשחק... כאילו הם יכולים סתם לעמוד באיזה מקום ופשוט למות משום מה... עכשיו לא ראיתי בהגדרות המשימה שום דבר לגבי זה ולא מצאתי שום דבר לגבי זה בתוך האתר של המשחק... יש למישהו רעיון לגבי זה? ואגב זה מן הסתם לא בעיה של המחשק כי זה נראה כאילו זה קורה לרוב אחרי שהעין מתביית על החבר'ה שלי או משהו כזה... אשמח לשמוע הצעות לפתרון או הסבר כלשהו למה עלי לעשות ממי שכבר שיחק במשחק קצת.. בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by rtr,

כמו שאמרתי.. מישחק RTS שלא יהיה דומה ל Warcraft רק מבחינת זה שהוא אסטרטגיה.. אלא שהמישחק יהיה בעבר כזה.. לא טנקים לא רובים לא רכבים אלא כמו בWAR... אבירים על סוסים , קשתים, חיילים פשוטים עם חרב ... יש רעיונות ?

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by AVL,

לא יאומן לאיזה רמה של התמכרות אנשים מגיעים במשחקיי אונליין ... בחורה בסין מתה אחרי ששיחקה כמה ימים רצוף במשחק world of warcraft במהלך חג מקומי ארוך שהיה להם שם חברייה למשחק ערכו לה הלווייה אונליין ובעקבות המקרה (שהוא לא הראשון) 7 ייצרניות משחקים החליטו להתקין מערכות אנטי-התמכרות במשחקיהם http://news.xinhuanet.com/english/2005-11/01/content_3714003.htm http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3145432

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ofer_mat,

מצויין אני מכור למשחק. ההרחבה הבא יוצא ב 8 בפבואר וההרחבה הרביעית יוצאת בסוף מרץ יהיה אפשר להוריד אותם מהאתר ב 9.99$ מהאתר ההורדות של EA שזה ממש מחיר הוגן. יש רשימה למטה של מה הרחויבו וכמו כן יוצא עידכון 1.2 ורשימת התיקונים שהחשוב ביניהם לפי דעתי הוא שאי אפשר לקפוץ ולירות.... Community Update 1/11/06 Hello everyone and a Happy New Year to all of you. Today we have some big announcements that were excited to share with you! First of all, news about 2 new booster packs that will expand the battlefields of Battlefield 2, Battlefield 2: Euro Force and Battlefield 2: Armored Fury. Euro Force will be released on February 8th and sees the introduction of the all-new European Arm…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל ציון יותר גבוה מאשר למחשב למרות שלמחשב יש שליטנ יותר טובה וגרפיקה יותר טובה?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by TheWave,

איך יש לכולם דום 3? ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8 איך זה יכול להיות? אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איך אז איך זה עובד כל כך טוב? זה בטא...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

שמתי לב(רק עכשיו :-\ ) שהשחקן שלי נורא בהיר... יש לו שיער בלונדיני עניים כחולות והוא ממש לא שזוף(כמו ארי) וגם נהיו לו מין חתכים מוזרים בפנים.... אולי זה קשור איכשהו למעשים שלי?(יש לי הילה קסומה כזאת מעל הראש...) או אולי זה קשור לזה שלא נתתי לו מספיק שעות שינה?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by destinyy,

סופסוף סיימתי את הסרט, אחרי חודש וחצי של עבודה.. אני לא לגמרי מרוצה מהתוצאה אבל נסתפק בזה. :-)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חבר'ה, בעקבות המשחקים החדשים שיוצאים עם דרישות גרפיקה מוגזמות רציתי לשאול, כמה איכות תצוגה אני מפסיד במידה ואני מציג ברזולוציה של 1080P על מסך של 2560x1440? והאם זה נפוץ לשחק ככה?

• 10 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. מה אתם אומרים על המשחק? איך הגרפיקה? משעמם לעתים קרובות או כיף מאד? אפשר לייבא דמויות רבות? אפשר לייבא דמויות מ-TF2 או רק מ-HL? בקשר למולטי של המשחק : מה ניתן לעשות בו? תודה אני שוקל לקנות

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  16. הגרסאות המחודשות ל-Command & Conquer ו-Red Alert זוכות לחיבור מהמעריצים הוותיקים ומהמבקרים כבר מהרגע הראשון להשקה לכתבה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Roeebaeloha,

לפני כשבועיים רציתי לקנות far cry 3 במכירת קיץ של סטים התייעצתי לגבי המשחק וכולם אמרו שהוא מדהים! אך לא שווה קניה ששאלתי למה לא אמרו לי שהסטים יפנה אותי ל-וuplay ושרק בגלל זה אותו הדבר קרה גם בהתייעצות לגבי splinter-cell ו-watch dogs לבסוף קניתי את שלושת המשחקים הנ׳׳ל אבל למה כולם שונאים כל כך את uplay?????

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני מניח כבר שחלק ממכם כבר שמע על ה MOD הזה... קוראים לו GARRY'S HALF-LIFE 2 MOD והוא מאפשר לכם להרכיב סצינות משלכם תוך שימוש במנוע המשחק, וגם סתם לשחק איתו ולעשות כל מני דברים מטורפים. ניתן להוריד (ולראות SCREENSHOT DEMO מפה): http://www.garry.tv/garrysmod/ יש דברים מטורפים שאנשים עשו עם זה ופרסמו באינטרנט (אתם מוזמנים גם ולפרסם פה ). ויש פורומים שלמים עכשיו באינטרנט שעושים כל מני דברים עם זה (שחזורים של ארועים הסטורים, קומיקס עם עלילה, ועוד...): http://www.garry.tv/garrysmodforum/ (למטה) http://www.garry.tv/garrysmodforum/viewtopic.php?t=567 דוגמאות: http://www.garry.tv/garrysmodforum/viewtopic.php?t=1867 ויש עוד (עשו שם FRIENDS ועוד..)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

יצא היום , למחשב ... מעניין מתי זה יגיע לארץ

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אחרי שסיימתי את כול סדרת CALL OF DUTY את שניי ה CRYSIS את שניי ה PORTAL כול סידרת האף ליייף כול סדרת C&C ואת הבטל פילדים למיניהם ... אני מחפש איך להעביר את הזמן ;D אני אוהב משחקים עם גראפיקה יפה (CRYSIS-בד קומפני וכו) בסגנון של או הסטרטגיה כשאתה שולט מלמעלה על החיילים שלך או שאתה החייל ויש מסימות מאתגרות (כמו בד קומפני קרייסיס האף לייף קול אוף דוטי וכו...) תודה ..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mc_elad,

באיזו חנות כדאי יותר לקנות??(gta iv, football manager 09 ועוד...) יותר כדאי = יותר זול!,וכמובן מדובר על משחקים מקוריים. אני אישית גר במרכז אז אם אפשר המלצות על חנויות במרכז יקלו עלי... אם יש חנויות לא מהמרכז גם טוב- לחברה שהם גרים בדרום\צפון\מקום אחר... ותודה מראש לממליצים...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש עוד RANKED SERVER לישראל חדש !!!! 212.199.36.46:16567 מקווה לראות אותכם שם :

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Trumpeldor,

זהו חברים אין עוד צורך לשחק במשחק כדי להתקדם http://www.battlefield.com/battlefield3/1/kit-shortcuts תמורת קצת $ אפשר לפתוח כל מה שחלמת עליו במשחק: * בא לך את הנשקים מהקו-אופ אבל אתה סוציומאט אפאתי ? זה יהיה רק 5$ * חולם בלילה על טיל TV למסוק אבל לא יכול להשאר חצי דקה באוויר בלי שמורידים אותך ? 10$ וזה שלך ! * לא מסוגל לפגוע מ20 מטר עם כוונת X12 אבל מת לפתוח את הSOFLAM כדי להתקמפר איתו ? רק 7 $ לקיט http://store.origin.com/store/eaemea/search/?keywords=BF3DLC לא יודע למה הם עשו את זה אבל חבל שעבדתי כל כך קשה במשחק 40$ והחבילה האולטימטיבית פותחת את כל הunlocks במשחק....

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by MishaK,

אם אתם מתעניים בקונסולות ומתים לדעת שמועות/עובדות חדשות על ה-PlayStation 3 אשר נמצא כבר בתהליכי עבודה ע"י Sony - הת'רד הזה במיוחד בשבילכם. בחיפושי אחרי חדשות מעניינות היום וחומר לקריאה מאצתי את הידיעה הבאה אשר כוללת בתוכה את כל השמועות הקיימות על ה-PS3: המעבד הראשי יקרא Cell וייוצר ע"י IBM ב-0.10micron וירוץ במהירות 3GHz, ה-Floating-Point Performance (מישהו מוכן להסביר לי מה זה בבקשה?) יעמוד על 196GFLOPS, מספר הפעולות לשניה שהמעבד יוכל לבצא יהיה כ-2 טריליון, יאפשר 2 מיליארד פוליגונים (Polygons) לשניה. כמות הזיכרון תיהיה 512MB עם רוחב פס של 24GB/s. המעבד המשני (לתמיכה במשחקי PS2) ייצור ב-0.13micron וירוץ במהירות של 300MHz או 375MHz (לבחירתכם). המעבד הגראפי (GS3 (Graphics …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.