עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי יש לי בקשות לשני סוגי משחקים, הראשון זה סימולטור קרב של מסוק - האם קיים? אני רוצה משהו בסיגנון המשחק COMANCHE. יש סימולטור חלל טוב חוץ מLEGACY וDARK STAR1 ? והמלצה על משחק מפחיד עם הרבה דם, חשוב גרפיקה כמה שיותר טובה, עדיפות לגוף שלישי, פעולה+סיפורים... אפשר גם משהו דומה לPREY

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by DXT,

אני אישית שונא צ'יטים גם במשחקי Single Player וגם ברשת. ומה אתכם?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בתור משהו שקונה את כל הכותרים של בליזארד.... אני לא מבין למה המחיר הזה .. ועוד לשלם בכל חודש 15 אירו... זה מטורף! אין שום חנות שמוכרת את זה זול יותר .. ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by rroonnii,

*הורדה - http://www.bigdownload.com/games/painkiller-resurrection/pc/painkiller-resurrection-demo-2/ *טריילר http://www.youtube.com/watch?v=SQAf31OtpDU&feature=player_embedded מינימום: Operating System: Windows XP / Windows Vista Processor: AMD/Intel CPU 2.4 GHz/Core Memory: 1.5 GB or more Hard Drive: 6 GB HD space Video Card (graphics): 256MB DX9 Graphics Adapter (GeForce 6600GT or better) Sound Card: DirectX 9 compatible audio hardware DVD ROM מקסימום: Operating System: Windows XP, Windows Vista Processor: AMD/Intel CPU 2.6 GHz/Core Memory: 3 GB Video Card (graphics): 512MB DX9 Graphics Adapter (GeForce 8800GT or better) Hard Drive: 6 GB HD s…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by crowbar87,

Wargame: European Escalation מישהו שיחק כבר? יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, הגעתי למתמודד הראשון מהרשימה השחורה ואחרי שסיימתי להתמודד איתו רודפים אחרי מלא משטרות ואני עם הBMW שמתחילים איתה ... מה אני צריך לעשות עכשיו???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by aGGy,

מי שעדיין לא מכיר את אתר Unit101, מדובר באתר חדשות בהנהלת ניר סמואה, הידוע בכינויו Ender. האתר עוסק בספורט אלקטרוני בארץ ובעולם, ומעדכן על כל מה שמתרחש ומתחדש בקהילה. לאחר תקופה ממושכת בה לא הופיעו באתר חדשות שקשורות לסטאקראפט, נראה כי יש כתב חדש באתר. הכתב החדש הוא לא מאחר נעם מגדלי, hectic, מנהל פורום הסטארקראפט ב HWZone, ואחד הקריינים והאנשים הפעילים ביותר בקהילת הסטארקראפט הישראלית. נעם גם משתתף בניהול נבחרת ישראל בסטאקראפט, ועורך ב Liquipedia. אני מאחל בשמי ובשם הקהילה בהצלחה לנעם בתפקידו החדש, יישר כח! לידיעה באתר Unit101.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Qman,

*זה כל הזמן נתקע לי, החלפתי כמה קראקים לא עזר, התקנתי פעמים, שמתי על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין יש לי תקיעות קטנות כאלה, וגם בתוך מבנים אני רואה כזה פתאום הכל בהיר כזה ומוזר כזה לא יודע להסביר... מוזר מעורפל בהיר והכל מתערבב כזה זה קורה לי בתוך מבנים, יש דרך לתקן את זה? זה בעיה במחשב? * עכשיו ספציפית יש לי קראק של RAZOR *ניסיתי להתקין את כל הפאטצ'ים שבלינקיה היתקנתי אותם ואז המחשק לא עבד לי והייתי צריך להתקין מחדש... *בהוראות גם באותיות שאומרים מה לעשות איתם אני רואה אותן בשפה אחרת יש דרך לתקן את זה שיביאו לי את האותיות באנגלית? ולפי CAN U RUN IT אני אמור להריץ על HIGH. הנה קישור לתמונה. יש לי WINDOWS 7 PROFESIONAL 64 BIT. המפרט שלי הוא: מעבדי ‏Athlon II x4 Quad Core 640 S…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי לפני שאני מתחיל אני יודע שיש פה הרבה שכבר מכירים את האתר אבל לא ראיתי שמישהו עשה עליו מדריך הכרתי לא מזמן אתר ממש טוב שאפשר להתחמם בו לפני משחקים או סתם לשחק בו לשפר את ה-AIM מה שממש אהבתי זה שהפינגים מאוד נמוכים בהשוואה לשרתי Arena אחרים (30-60) הנה מדריך קצר על האתר הכנסו הרשמו לאתר כאן לאחר מכן זה ישאל אותכם ל-Aerna של איזה Arena תרmו להכנס מן הסתם תבחרו Counter-Strike: Global Offensive עכשיו זה יראה לכם את ההודעה הזאת: כאן בחרו ב-Europe אחרי זה זה האתר יבקש ממכם להתחבר עם ה-Steam שלכם פשוט לחצו על והתחברו עכשיו כל מה שנשאר לעשות בשביל להתחיל לשחק זה ללחוץ על Play now תוך כמה שניות זה אמור למצוא לכם יריב לשחק נגדו כשזה מצא זה יראה את היריב שנ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by kobibo,

מחפש את המשחק שהיה לפני דיי הרבה שנים שבו אמורים להעביר מס' מסוים של גמדים ממקום למקום ,היה ניתן להגדיר מה תפקיד של כל גמד לדוגמא: אחד היה יכול לבנות מדרגות ,אחד אחר לחפור אחד נוסץ היה עוצר את כולם . לא זוכר איך קוראים לו אבל אודה לקישור אם ניתן .

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by BrolySaiyan,

למי שלא עובד: עושים שטויות בלילה פרק: 8 עם BrolySaiyan ToTa_MaPsoTa MkoPeLeT like comment and subscribe **היה בעיה ברינדור אז המסך יצא ככה**

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בהגדרות תצוגה במשחק מסוים היה לי אפשרות של ANTI ALIAING מה זה? היה שלא יהיה בכלל או 1 או 2 או 3 מה לבחור? ומה זה בכלל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. טכנולוגיית ה-Asynchronous Spacewarp הופכת לחלק מובנה בתוך תוכנת משקפי המציאות המדומה, ותאפשר להפעיל אותם גם עם מחשבים הרבה יותר צנועים לכתבה

15. Started by IG,

אני בונה מסכים בוורקרפתט בשעות הפנאי בעזרת הworld editor, ויש משהו שמעצבן אותי: אני לא מוצא את האופציה להעלות את מספר הרמות של הגיבורים! וזה לא כיף לתת להם 2000 חיים או 800 נזק במכה, או מיגון divine... איך אני משנה להם את מספר הרמות????? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Pease Brother,

http://www.ea.com/official/battlefield/battlefield2/us/editorial.jsp?src=communityupdate_042506 ו תגידו יש בכלל שרתים ישראלים למשחק ואם יש יש RANKED<?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shdrthki1,

עכשיו שסיימתי את קריסיס 2 המחשב הפך ליהות קצת משעמם, וחשבתי לנסות לעבור קטגוריה לאסטרטגיה . אני מחפש משחק בסגנון של AGE OF EMPIRE , שיחקתי קצת ב NAPOLEON TOTAL WAR ולא ממש אהבתי , אז יש לכם המלצה למשחק שיזכיר יותר של AOE ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. המפיצה הצרפתית חושפת את הכותר האחרון והחביב שאותו תציע לכל מי שירצה חינם אין כסף לכתבה

19. אני לא מבין את זה. אין דרך נורמלית לפרוץ מנעולים באובליביון. זה לא שיש דרך חוזרת ונשנת, כל פעם זה משהו רנדומלי אחר ששובר לי את הדבר שפורץ מנעולים. מישהו מוכן להסביר לי איך אני פורץ שם מנעולים ואיך עובד מנגנון הפריצה ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

נואש לשחק כבר..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Place Your Bets.. http://megagames.com/news/html/pc/valvekillingoffh-l2protagonist.shtml

22. כחלק מהאהבה שלי למכוניות אני אוהב גם משחקי מרוצים. לאחרונה גיליתי משחק חדש שעומד לצאת, קוראים לו LIVE FOR SPEED. בנתיים אפשר להוריד את הדמו מהלינק הזה : http://lfs.racesimcentral.com/ וכדי לקבל חדשות על המשחק ועוד על משחקי מרוצים : http://www.bhmotorsports.com/ המשחק הנ"ל הוא כל-כך מקצועי (אפשר לכוון המון כגון : בולמים, זוויות היגוי, הנמכות ועוד..) בגרסת הדמו ניתן להתחרות לבד וגם באינטרנט עם שחקנים אחרים (והם מעולים). המשחק הוא כל-כך מקצועי שאתה מרגיש את כל חוקי הפיזיקה שחלים על האוטו (וזה ברצינות) רק חסר שנהיה ברכב. חשבתי לעצמי, למה שלא תורידו את הדמו(אני כבר הורדתי), תשחקו תתאמנו, לבנתיים נקים מועדון שבו יהיו רשומים מתחרי המשחק , נעשה תחרויות ,נרשום שיאים ועוד.…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. http://www.ngemu.com/index.php?action=post&id=2028

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by barak_11,

אז ככה, כמו שאתם רואים את המפרט שלי בצד אתם מבינים שאין לי בעיה להריץ את המשחק על מקסימום בכיף, הקטע הוא שהמשחק כיאילו כל הזמן על משהו כמו 15FPS ולא משנה אם אני על ההגדרות הכי נמוכות או הכי גבוהות! בדקתי אם ההארדיסקים חושבים בלי הפסקה, אבל הם ממש לא... גם עשיתי איחוי "וטיפול" למחשב בתקווה שזה ישנה משהו וכלום... :-X חיפשתי בהגדרות אופציות כמו V-SYNC ושוב לא נמצא כלום... בקיצור זה חייב להיות עניין של הגדרות במשחק, אז אם למישהו יש מושג או ניסיון עם זה אני יודה לו מאוד! תודה רבה! (צירפתי תמונה של ההגדרות עכשיו) [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Or ei,

התקשרתי לפריק אמרו מחר בלילה 12-1 יש מכירה מוקדמת מחיר הם לא נתנו סוף סוף!! :jump1: :bigok: ולכל אלה שהורידו\השיגו בדרכים לא חוקית את UT אני לא מבין איך בן אדם יכול להוריד את המשחק הזה בדרך לא חוקית ולהסתכל על עצמו בראי בבוקר בכבוד !

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.