משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני מתחרפן, לא מצליח לשחק באטלפילד אחרי 19:00. הפינג תמיד על 80 ומשהו, לא יורד מזה. הסרגל ירוק מה שאמור להגיד שהקשר בסדר, אבל ברגע שאחרי 19:00-20:00 בום, לא מצליח לשחק בכלל, למרות שהפינג נשאר אותו הדבר. לפני 19:00 אפשר לשחק בכיף גם על שרתים מארה"ב אפילו. אני ב012 בבקשה תמליצו לי על ספק אחר שלא מנתב אותך מחדש בשעות העומס כדי שאני אוכל לשחק! במילים אחרות, מי כאן משחק באטלפילד 1 בשעות הערב בלי בעיה, מה הפינג שלו ומי הספק שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מי שהוא פה גם משתתף?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש דרך לגבות את ה SAVES לפני שאני מעדכן כי הבנתי לפעמיים שהם נעלמים.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב בן שנה וקצת אבל כרטיס מסך חדש 970 gtx ראיתי שיש שתי אופציות או להעלות את הגרפיקה על אולטרה או מצב נוידיה מה באמת עדיף למקרה שהכרטיס לא מגביל! רזולוצית המעבודה שחי היא 1080
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם! הבעיה שלי/שאלתי היא(...) כשאני נכנס במשחקים (כול משחק עד היום, לדוגמא FarCry,NFSU, Freedom Fighters, וזה רק מדגם מייצג כך שזו לא בעייה ספיציפית במשחק ספיציפי) להגדרות המקשים, אז במקום אותיות באנגלית (נגיד W ללכת קדימה) מופיע לי אותיות ג'יבריש (אותיות מסוג õ,î וכדומה). השאלה שלי היא האם מישהו נתקל/מכיר את התופעה הזו? וחשוב מזה,כמובן,מה הפיתרון לכך? מיותר לציין שזה מאוד לא נוח, במיוחד שמתחילים לשחק במשחק חדש ולא רגילים למקשים שלו... בתודה מראש חבר'ה... (ניסיתי לעשות חיפוש לנושא אבל זה קצת קשה... מה אני אמור לכתוב? ג'יבריש?... :-\ )
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא עובד: עושים שטויות בלילה פרק: 8 עם BrolySaiyan ToTa_MaPsoTa MkoPeLeT like comment and subscribe **היה בעיה ברינדור אז המסך יצא ככה**
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש פה עוד מישהו שיש לו הערב בעיות בלהתחבר למשחק ואם בכלל מצליח זה רק עם פינגים נמוכים.. ? מה שקורה זה שאני מנסה להכנס ואז הוא מחפש הוסטים ואז הוא כאילו מגדיר אותי כהוסט והזמן מתחיל לרוץ ואף אחד לא מתחבר... אם מתחבר זה אחד או שניים ואז יוצאים כי אין אף אחד נוסף. כאשר אני מגדיר העדפת חיפוש שהפינגים על Normal אז הוא מתחבר אבל הפינגים גרועים. עוד מישהו כאן חווה את זה? חשוב לציין שבבדיקות מהירות ובבדיקות פינגים שונות הפינגים שלי תקינים לחלוטין: 5-6ms לספק, 62-65 לפראנקפורט 54ms ל 8.8.8.8 (DNS של גוגל)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/963883 לא איכפת לי מFIFA אבל :pissed: :pissed: על מיקרוסופט בנוגע לPES זה מילחמה מלוכלכת אולי שיקנו גם את סגה\קונאמי\וסקוור איניקס ויסגרו תשוק למיתחרות בדור הקודם הם הפסידו 4 מילירד דולאר רק כדי להחזיק תXBOX בחיים ובכל זות הוא סים רק שני במכירות כמה הם יפסידו הפעם להחזיק ת360 בחיים? חוץ מיזה לקונאמי אמור להיות מישחק כדורגל בפיתוח לWII הי אולי בכל זות יהיה PES בתחפושת ;D
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואללה אני רואה אירועי ענק בחול של לאן , תחרויות פרסים וכו' . האם ישנם נסים כאלה גם בארץ הקודש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא ממש הבנתי מה צריך לעשות שם ... לפי מה שאני הבנתי אני צריך להרוס את המכוניות שעומדות בחניה ... להרוג את האנשים ששם במסעדה ולחזור מאיפה שהתחלתי נכון ? כי אני עושה כך ולא מצליח לסייים את השלב אני מגיע למקום שבו מסומן ה-X האדום אחרי שאני הורס את המכוניות (לא מפוצץ אותם אבל הוא אומר לי שעשיתי מספיק נזק ...) ולא קורא שום דבר למה ?! ועוד משהו זה שהמשחק לא עובד אצלי ממש טוב אני משחק על MEDIUM DETAILS 1024*768 והTRUCOLOR על OFF וזה לא עובד ממש טוב ... תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני אשמח אם תוכלו לעזור לי בה. יש לי את הערכה החדשה של ניוידיה בתלת ממד והיא עובדת מצוין עם משחקים כמו justcaus2, NDF undercover, far cry 2 ועוד.. אבל משום מה בוורקרפט זה לא נותן לי. כל פעם שאני נכנס למשחק התוכנה ישר ממירה את זה לתלת ממד, ואם לא אז אני לוחץ על הכפתור של המשדר וזה עובד. אבל פה שום דבר לא קורה. נכנסתי ללוח הבקרה של נוידיה לראות אם יש להם דרישות ספציפיות למשחק והם רק כתבו שצריך לשנות איזו הגדרה קטנה וגם את זה ניסיתי ולא קרה כלום. ניסיתי לפנות לבליזארד וניוידיה אבל שום דבר לא מסתדר לי. בעקרון גם בסטאר קראפט 2 זה לא עובד כמו שצריך אבל מסיבות שונות. באמת שכבר לא ידעתי למי לפנות,אם מישהו מבין בערכה הזו ואיך לתפעל אותה בבקשה צרו איתי קשר.תודה מר…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רצפה ורודה במשחק COUNTER STRIKE SOURCE ואני כמעט בטוח שזה לא ארטפיק בגלל ש: 1.זה רק במשחק הזה 2. זה תמיד היה (רק עכשיו התחיל לעצבן אותי) 3. לפעמים שאני מפעיל את המשחק אין את זה 4.אם אני משנה הגדרות למעלה ולמטה זה לפעמים מיסתדר,בעיקר טקסטורות ומודולים. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני שוקל לעשות הזמנה מוקדמת לbattlefield 4.. נכנסתי דרך origin אבל יש שם 3 גרסאות במחירים שונים: Battlefield 4 Digital Deluxe שעולה 69.99 יורו, Battlefiled 4 שעולה 59.99 יורו, וBattlefield 4 Premium Membership שעולה 49.99 יורו. מה ההבדל בין הגרסאות?? לפי מה שכתוב נראה שגרסת הפרימיום הכי משתלמת עם הכי הרבה תוספות, אז איך היא הכי זולה? אם מישהו יכול להסביר לי ממש תודה! קישור לחנות של Origin: http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציר: סדרת red faction יצאה לעולם בהכרזה שאפשר להרוס כל דבר במשחק, מבנים, קירות, רכבים, הכול אפשר לפוצץ, לרסס, לחורר ולדרוס. עכשיו מגיע אלינו המשחק השלישי בסדרה שמספר לנו על מה שקרה אחרי שהצלחנו לשחרר את מאדים ולהפוך אותו לביתנו. בשלב מסויים בני האדם נאלצו לסגת למעמקי האדמה, שם יעמוד מולם אוייב חדש ומסוכן, התושבים המקוריים של מאדים. במהלך המשחק אתם תגלו עוד דרכים ויכולות שיעזרו לכם לזרוע הרס ברחבי מאדים, אבל אתם גם תוכלו לבנות מחדש את מה שנהרס, אתם תוכלו להקים גשרים שנפלו, רכבים שנהרסו ואפילו נשקים. דרישות מערכת: Best configuration: (DX9 • System: Windows XP or Vista • CPU: any quad-core processors (Intel Core i5 or AMD Phenom II X4) or 3.0 + Dual Core CPU …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התקשרתי לפריק אמרו מחר בלילה 12-1 יש מכירה מוקדמת מחיר הם לא נתנו סוף סוף!! :jump1: :bigok: ולכל אלה שהורידו\השיגו בדרכים לא חוקית את UT אני לא מבין איך בן אדם יכול להוריד את המשחק הזה בדרך לא חוקית ולהסתכל על עצמו בראי בבוקר בכבוד !
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני משחק זה נתקע לשניה ויוצא לווינדוס ואומר את ההודעה הזו: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- HandleAmbience <- UALAudioSubsystem::Update <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 לפעמים היו יותר אוכה. תעזרו בבקשה תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר שבוע שחזרתי לשחק ואחרי שחשפתי איתי כמה שחקנים ישנים לחזור לימי ה-BC2 הגיע הזמן שגם אתם תחזרו ותזכרו קצת במשחק שכולנו שיחקנו בהרמוניה ובאהבה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כשאני מתחיל לשחק הכל עובד בסדר אבל בערך אחרי 3 דקות אני מתנתק מהסרבר מהסיבה הבאה: חשוב לציין שלאחר שזה קרה עשיתי uninstall דרך הorigin והורדתי מחדש ועדיין יש לי את הבעיה צריך עזרה תודה לכל העוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משחק שח מט להורדה בחינם משחק עם רמות קושי כולל רמה קשה מאוד כל מה שניסיתי עד עכשיו היה לי ממש ממש קל לכן אני מחפש משחק ממש קשה תודה למי שיביא
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה משחק צמוד ומהנה, אני לא יספר מי ניצח כדי שמי שעוד לא יודע יראה את הסרטון עד לסוף אני ועומר אחלה צוות וכנראה נמשיך לעשות סטרימים לגמרים במידה ואנחנו לא משתתפים בגמר בעצמנו ד"א הסטרים של הגמר של BO2 בדרך, פשוט ביקשתי ממישהו שיעזור לי לסדר את הסרטון, הוא הסכים לעזור ובורח ממני כבר כמה ימים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני וחבר שלי התערבנו מי יכול לאמן 3 חודשים פוקמונים ואז לעשות קרב ולראות מי ינצח והוא יכול לשכפל פוקמונים אז אז איך אפשר לשכפל תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני והחברים רוצים לקנות מתנה לחבר. המשחק שעל הפרק הוא WWE 2009. הבעיה- בארץ הוא יקר מדי. הפתרון- להזמין מחו"ל. אני מתלבט בין game.co.uk ל play-asia. עלות המשחק בשקלים עם המשלוח הכי זול מפלי אסיה היא 210 שקלים. עלות המשחק מ גיים.יוקיי היא 230 שקלים. היתרון של game.co.uk היא המשלוח המהיר יותר. ההצהרה היא על 4-6 ימים, לעומת 6-10 ימים. בעקרון לא היה כזה משנה, אבל אנחנו גם ככה באיחור של חודש. בעקרון ה 20 שקל האלה לא ממש משנים- אבל רציתי לדעת באיזה משלוח יש יותר סיכוי שהמכס יתפסו את המשחק. PLAY ASIA שולחים במעטפה- שזה טוב. איך לי מושג איך האנגלים שולחים. בכל מקרה, מאיפה לדעתכם עדיף להזמין? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולם מחשבים מרושת למשחקים מרובי משתתפים כגון: counter strike, unreal tournament, warcraft 3. 1. האם היית מעונין בפתיחת מקום כזה? 2. כמה היית מוכן לשלם בעד שעת משחק? א - 16 ש"ח. ב - 18 ש"ח. ג - 20 ש"ח. ד - 22 ש"ח. 3. כמה פעמים בשבוע היית מגיע לשחק?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-