עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.tradelair.com/LoGD/ http://www.idlepimps.com קראו לי מטומטמת, קראו לי סטומה, אבל את המשקים האלו אוהב ללא סיבה! (רק למען הרקורד, אני צלולה כמו רוסי זקן ביום ה-14 למאי...)

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. יוביסופט חשפה את דרישות המערכת לגירסת ה-PC של משחק הפעולה ולשמחתנו אלו קרובות יותר לדרישות משחק המירוצים החדש של החברה, ופחות לאלו של משחק ההתנקשות וההתגנבות החדש שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%96%d7%a8/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by saoron,

כמו שאתם יודעים המשחק AION בתשלום ולכן אי אפשר לשחק במשחק המצויין הזה וחבל.... מה גם שהשרתים הפרטיים שלו הם רובם ברוסית\קוריאנית ולכן לא הרבה אנשים מכירים את המשחק בתכלס הוא יחסית חדש... קיצר אני מביא לכם פה שרת ישראלי אחד המושקעים רק שאין בו שחקנים וזה חבל מאוד!! השרת בפיתוח כל הזמן והוא רק משתפר!! 1. הרשמה *צונזר* 2. הורדת המשחק *צונזר* זהו לאנצ'ר של החברה NCSOFT בעזרתו תוכלו להוריד את הגרסא העדכנית ביותר שימו לב! הגרסא הנוכחית הנתמכת היא לא בהכרח הגרסא האחרונה הודעה לגבי הגרסא הנתמכת תפורסם בדף הראשי של האתר. למי שהוריד את הגרסא האחרונה וצריך לשנמך יש להוריד את תיקיית הBIN32 שלנו *צונזר* (מתעדכן מתי שצריך). 3. התקנת HEBREW PACK - חבילת העברית הבלעדית של A…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/963883 לא איכפת לי מFIFA אבל :pissed: :pissed: על מיקרוסופט בנוגע לPES זה מילחמה מלוכלכת אולי שיקנו גם את סגה\קונאמי\וסקוור איניקס ויסגרו תשוק למיתחרות בדור הקודם הם הפסידו 4 מילירד דולאר רק כדי להחזיק תXBOX בחיים ובכל זות הוא סים רק שני במכירות כמה הם יפסידו הפעם להחזיק ת360 בחיים? חוץ מיזה לקונאמי אמור להיות מישחק כדורגל בפיתוח לWII הי אולי בכל זות יהיה PES בתחפושת ;D

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by הדוד משה,

אז למי שיש את השריטה היחודית הזו שיש לי על סדרת משחקי דיסנט הנושנים, יש חדשות מעולות. משחק חדש בשם רטרו-וירוס הוא משחק עדכני עם מכניקת תנועה של 6DoF. המשחק מציג בדרך מקורית ויחודית את פועלו של האנטי-וירוס למען ערש-התקנתו, הדומה באופן מחשיד לחלונות אקספי הוותיקה והעיקשת, כמו גם את קרבי המחשב וכיו"ב. כולל אופציות סינגל, מולטי וקו-אופ - כל מה שאני(חנו) אוהבים בדיסנט משחק מקורי ומיוחל, כמדומני יוצע למכירה גם בסטים (ומי שעושה פרה-אורדר זוכה בגישה חופשית לבטא עד ההשקה). רק אל תצפו לגרפיקה "שטרם נראתה כמוה". זה משחקיות נטו! (גם בגרפיקה וקטורית עתיקה עם sprites במקום פולימודלים הייתי קונה ) ובקיצור- כיף כיף כיף! תוספות: סרטון יותר עדכני (מאתמול) של הבטא (טריילר): …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Xilver,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2174759,00.asp זה הבדל ששווה 20FPS? אני אישית לא רואה שום הבדל!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by BeRo,

אולם מחשבים מרושת למשחקים מרובי משתתפים כגון: counter strike, unreal tournament, warcraft 3. 1. האם היית מעונין בפתיחת מקום כזה? 2. כמה היית מוכן לשלם בעד שעת משחק? א - 16 ש"ח. ב - 18 ש"ח. ג - 20 ש"ח. ד - 22 ש"ח. 3. כמה פעמים בשבוע היית מגיע לשחק?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Vaz,

יש פה אדם ששיחק במשחק הזה? איזה משחקי תפקידים טובים ביש בימינו בסגנון של SACRED 2?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Ido.G,

שלום, אני והחברים רוצים לקנות מתנה לחבר. המשחק שעל הפרק הוא WWE 2009. הבעיה- בארץ הוא יקר מדי. הפתרון- להזמין מחו"ל. אני מתלבט בין game.co.uk ל play-asia. עלות המשחק בשקלים עם המשלוח הכי זול מפלי אסיה היא 210 שקלים. עלות המשחק מ גיים.יוקיי היא 230 שקלים. היתרון של game.co.uk היא המשלוח המהיר יותר. ההצהרה היא על 4-6 ימים, לעומת 6-10 ימים. בעקרון לא היה כזה משנה, אבל אנחנו גם ככה באיחור של חודש. בעקרון ה 20 שקל האלה לא ממש משנים- אבל רציתי לדעת באיזה משלוח יש יותר סיכוי שהמכס יתפסו את המשחק. PLAY ASIA שולחים במעטפה- שזה טוב. איך לי מושג איך האנגלים שולחים. בכל מקרה, מאיפה לדעתכם עדיף להזמין? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

מישהו מכיר את המשחק egypt 2- the heliopolis prophecy? אם כן, מה עושים בקטע שצריך להביא חיטה מהסילו? זתומרת איך יורדים לסילו? תודה מראש לעוזרים... וחג שמח לכולם!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. היי יש לי בקשות לשני סוגי משחקים, הראשון זה סימולטור קרב של מסוק - האם קיים? אני רוצה משהו בסיגנון המשחק COMANCHE. יש סימולטור חלל טוב חוץ מLEGACY וDARK STAR1 ? והמלצה על משחק מפחיד עם הרבה דם, חשוב גרפיקה כמה שיותר טובה, עדיפות לגוף שלישי, פעולה+סיפורים... אפשר גם משהו דומה לPREY

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Place Your Bets.. http://megagames.com/news/html/pc/valvekillingoffh-l2protagonist.shtml

14. Started by BrAvE_HeArT,

אני quester מושבע ובזמן האחרון אני לא מצליח למצוא איזה quest טוב להעביר איתו את הזמן :'( אז אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על quest טוב אני מאוד אשמח ;D

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by liav12,

שאלה בכותרת (:

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by RG HD,

הנה סרטון חדש שלי, הפעם על המקרה שקרה לי עם G2A. אשמח לפידבק על הסרטון ועם אהבתם אשמח גם לליק וסאב!סרטון

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Toxin II,

אהלן, בהעדר דיון רשמי למשחק, החלטתי לפתוח פה דיון כדי לקבל חוו"ד עליו. אני בהתלבטות האם כדאי לשחק בו או לא, ואשמח לחוות דעת לגביו. הוא נראה שאפתני, אבל הבנתי שמנגנון הקרב שלו פשוט לקוי. למי שלא יודע מה זה אלפא פרוטוקול, זה משחק תפקידים חדש מבית obsidian אם לתאר אותו בקווים מאוד כלליים, אתם משחקים שם סוכן שטח של הסי איי איי בשם מייקל ת'ורטון. מדובר במשחק תפקידים\פעולה מגוף שלישי שמזכיר ברוב מאפייניו את MASS EFFECT, הן מבחינת האקשן והן מבחינת מכניקת הדיבור. להלן פריוויו של המשחק שיסביר יותר טוב ממני על מהות המשחק ואיך הוא נראה : http://www.gametrailers.com/video/preview-alpha-protocol/100120

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by EgoManiac,

טוב שמעו עוד כחודש יהיה לי כסף לקנות XBOX 360 או 1900XTX אם מעבד כפול ליבה של AMD אבל אני לא יודע מה עדיף אני אוהב משחקי פעולה FPS ומשחקי מרוצים וגם מכות אל תתחשבו במה שיוצא יותר זול פשוט תגידו מה עדיף לקנות בלהיתחשב במשחקים שיצאו. :-*

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by sherlock1212,

בסביבות ה-18 במאי ( תערוכת המשחקים E3 ) עתידים לצאת המשחקים: 187 Ride or Die America`s Army: Rise of a Soldier AND 1 Streetball Blazing Angels: Squadrons of WWII Brothers in Arms Road to Hill 30: New Chapter Far Cry Instincts Heroes of Might & Magic V * Myst V: End of Ages * Peter Jackson`s King Kong Prince of Persia 3 Tom Clancy`s Ghost Recon 3 Tom Clancy`s Rainbow Six Lockdown *אלה משחקים היחידים שיצאו ל-pc כל שאר המשחקים יצאו ל -ps2 ול-XBOX אם אני לא טועה אלה משחקים רק של חברה אחת(Ubisoft)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ואם מישהו יודע גם מה הדרישות מערכת של המשחקים אז אשמח תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by lazy-bones,

כולנו מכירים את המשחק המדהים (אני לא סובל אותו) טוב, אחותי רוצה אותו על המחשב שלה, ויש לה וינ' 98,ניסיתי להעביר לה אותו מהוינ אקס פי שלי, אבלללל המשחק לא עובד בוינ' 98 מישהו מכיר גירסה של המשחק הזה שאפשר להפעיל בוינ 98??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. למה יש לי פינג טוב אבל הרבה לאגים? הפינג מתחת ל 100 יש לי 1.5 INTEL 384 RAM FX 5700 ואני משחק ב BF2 עם פינג טוב וFULL לאגים למה.?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. משהו שמלווה במפות, תיכנון ועבודת חי"ר ריאלית...

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by galz,

אני רוצה להתחיל את 2, הבעיה היא שאף פעם לא סיימתי את הראשון. מישהו יכול להסביר לי את העלילה של 1 ומה קורה בסוף? (הספקתי קצת אחרי שהמארינס מגיעים...) תודה רבה=]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים