עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עדיין אין פרטים על הקונסולה שאותי אישית היא הכי מסקרנת, אבל כן פורסמו 3 תמונות רשמיות שלה. אני מקווה שזה אומר שתיהיה לנינטדנו מסיבת עיתונאים שבא תוצג הקונסולה. http://media.cube.gamespy.com/articles/615/615078/imgs_1.html נראית סקסית לחלוטין, ומאוד קטנה. חבל שלא שוחררו תמונות של השלטים שלה (אם יש שלטים... אם נינטנדו אמרו מהפכה בכל עולם המשחקים... אף אחד לא יודע).

• 11 תגובות
    • 959 צפיות
  2. בליזארד מכריזה על תאריך השקה רשמי למשחק האסטרטגיה הקלאסי שלה שקיבל גירסה מחודשת, ביחד עם סרטון פרסומת מושקע לכתבה

3. Started by mega1234,

http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=15600 מה שקיצר לי משמעותית את זמני העלייה זה סעיף 2 , אבל זה מוחק את רשימת הFAVORITS והSERVER LIST, כלומר צריך לעשות UPDATE כול פעם שנכנסים למשחק (רצוי לגבות את הקובץ לפני זה).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Pilp3l,

היי חברים , המחשב שלי עבר לאחרונה שדרוג רציני המטרה שלי שהוא יוכל להריץ פיפא 15 וג'יטיאיי. המפרט שלי הוא כדלקמן: מעבד core i7 860 כרטיס מסך r9 280x זיכרון 8gb ran. כשאני נכנס לדמו של פיפא 15 המשחק מתחיל לצלוע לי , הכוונה שאי אפשר בכלל לעשות משחק כל הזמן יש תקיעות קטנות כאלה שמטריפות את השכל ): התקנתי את כל הדרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך ללוח אם ולdirect x וגם עשיתי את כל העדכונים הדרושים של הווינדוס אני ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות כרגע.. אשמח אם למישהו כאן תהיה איזו הברקה בנדון תודה רבה מראש (:

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. Started by naki,

איך מוחקים את השמירה של הקמפיין ושאר הדברים במשחק? ניסיתי ואין שום אפשרות שם.. מחיקה והתקנה מחדש בסטים תעזור? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by eli.g,

אני מוכר לחבר שלי ps1 + משחק ב 300 ש"ח שווה או שאני יכול לסחוט עוד קצת.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by eladcohen100,

אוף איזה באסה...אני מקווה שתוכלו לעזור לי. פרסמתי פניה בעבר אבל לא קיבלתי תשובות,אני מקווה שנתקלתם בבעיה הזאת : קניתי מחשב עצבני לא מזמן עם GEFORCE 7900GT ,E6300 .בקיצר מחשב רציני. כשהתקנתי את המשחק F.E.A.R בהתחלה הסאונד עבד לי במסך הראשי ואח"כ כשהפעלתי את המשחק בפעם הראשונה היו צלילים במסך הראשי ובסרט פתיחה היו את כל הצלילים למעט הצלילי דיבור של השחקנים או הצוות, זא"מ ראיתי אותם מזיזים את השפתיים אבל לא שומעים אותם מדברים אצלי. הוסבר לי שאני צריך להתקין קובץ שנקרא WMFADist.exe . מאז שהתקנתי את הזבל הזה זה עולה לי בלי קול בכלל!!!ואני לא מצליח להסיר את ההתקנה . ניסיתי לפתוח את התיקיה בנפרד ולראות איזה קבצי DLL יש שם ולאן הוא מעתיק וגיליתי שבכל פעם שאני מוחק אותם הם מתווספ…

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by Asafalfa,

אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  9. נכון לעכשיו מיציתי את דיאבלו מבחינת הPVE אני אחזור לשחק ברגע שיצא האפדייט של הPVP , אני מחכה בקוצר רוח לGuild wars 2 אבל בינתיים אני מחפש משחק טוב (וחדש , אין טעם להציע לי דברים ישנים שיחקתי כבר בהכל) או אפילו בטא בשביל להעביר את הזמן , יש למישהו הצעות אולי?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

איך אתם יודעים כמה פריימים יש לכם? אני רואה שאנשים יודעים כמה יש להם בכל משחק....איך???????.

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  11. Started by itayze,

האם המשחק שווה משהו?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by naki,

יש מצב שהם שוב דחו את התאריך?.. בסטים הורידו את התאריך... ואללה רוקסטר האלה לא מפספסים שום הזדמנות לחבוט בפלטפורמת ה pc

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ISR Soldier,

אני סיימתי את הסינגל ב MW2 ורק אז עברתי למולטי, הפעם אני אשחק בסינגל תוך כדי ואתם?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by N.S,

קניתי לפני כיומיים רדאון 9800 פרו ... לקחתי בחשבון שהמנוע הגרפי של HL1 די ישן ושהרדאון לא יהיה קרוב להוציא במשחק הזה את מה שהוא באמת מסוגל... אבל בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות ... למי שמכיר ומשחק במשחק אז יורד לי באזטק ל70 אפ פי אס ... יש איזה משהו שאני יכול לעשות או שפשוט המשחק ישן לרדאון ? ------------המפרט שלי----------- Intel 2.8 800mhz Asus P4P800 865PE 512DDR twinmos 3200 Radeon 9800pro /sapphire WD 40GB 7200RPM 8MGbuffer Hec 475W זה מספיק .....

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מעוניין במשחק דמו נחמד לא משנה הסיגנון רצוי first person shooter שיהיה Multiplayer שיהיה אפשר לשחק אם חברים . שלא יהיה כבד שירוץ טוב על radeon 9250 מעפן תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by wooper,

היי ראיתי שהמשחק קיבל בקורות טובות לכן החלטתי לנסות שיחקתי שעתיים והשתעממתי ברמות פשוט עוברים מחדר לחדר בלי אינטרקציה עם כלום חוץ מקריאת מסמכים משהו שיחק במשחק ומבין על מה הציון הגבוה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. כידוע לכם, לא מזמן היה חידון גדול אשר כלל פרס נחשק ביותר: עותק מקורי של המשחק Battlefield 4! כעת, כאשר החידון הסתיים, נעדכן אתכם בקצת פרטים. לאחר לא פחות מ 36 אנשים שהציעו את תשובותיהם, רק 20 אנשים אשר ענו נכונה על כל השאלות! קבלו במחיאות כפיים סוערות את הזוכה המאושר שלנו : Cucilida123 אשר זכה בעותק של המשחק Battlefield 4, כל הכבוד לך ולשאר המתמודדים! ‬‎ (רק הצעה קטנה ממני אליכם, תישארו עם היד על הדופק, תוכלו רק להרוויח מכך )

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by blitsi,

היום התקנתי את המשחק NFS: CARBON והמשחק רץ תקוע בהגדרות וידאו בינוניות ואני לא יודע למה. התקנתי תדריבר החדש אך זה לא עזר הציעו פתרונות/הצעות אפשריות בבקשה: המערכת שלי: Intel P-4 s.478 2400Mhz FSB 533 M.Board Asus P4V800D-X 512MB DDR DUAL-CHANNEL RADEON 9550XT 256MB 128-BIT אם צריך עוד פרטים תגידו אני יוסיף בינתיים עיזרו לי בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by xxdragonxx,

cod4 gears of war crysis ?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  20. אני מניח שכולם פה מכירים את התופעה שמשחקים מסויימים רצים רק אם המחשב עונה על הדרישות... קניתי מ GOG את המשחק the witcher ומכיוון שיש לי כרטיס מובנה של אינטל (שלמרות הכל לא רע בכלל) המשחק נותן לי הודעת שגיאה ולא רץ כי המערכת שלי לא מתאימה לדרישות (אני מניח שזה בגלל הכרטיס, יש לי מעבד נורמלי וכל השאר...) השאלה איך אני יכול לעקוף את זה? אני מניח שיש שני פתרונות א. לגרום לכרטיס שלי להפוך לכרטיס אחר שזה נראה לי כרוך בשינוי איזה פרמט ברגיסטי או משהו כזה? ב. לגרום לכרטיס להתאים לדרישות שזה נראה לי יותר קל אני מניח שיש קובץ דרישות כל שהוא שבא עם המשחק ופשוט צריך לערוך אותו מישהו יכול לעזור בעניין? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי פיקס 5200 אבל איתו אני משחק על low חלש אני רוצה ליקנות מחשב חדש אבל איזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשחק על high ושהם יעבדו לי חלק?.......עזרה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Amir c,

מה הפואנטה שיחקתי הבאתי ילד מיליתי את הבקשות שלהם עכשיו הם מבוגרים אני נותן להם את המשקה המיוחד אבל בכל זאת הם לא יורדים לגיל של צעיר :[ עכשיו בגלל זה הם לא עולים דרגות בעבודה ! אז מה הפואנטה של המשחק אחרי הכל ? עוד מישהו שיחק יש דברים אחרים שעושים ? חיפשתי איפה לגדל מריחואנה עם המתבגר ולא מצאתי איזה עוד דברים יש ?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by idofr,

הי שלום לכולם, רבה הגורל וחברה שלי כרגע בארה"ב לתקופה מאוד ארוכה. עכשיו סקייפ והכל זה מגניב אבל צריך גם להיות יצירתיים ולעשות דברים ביחד, אחד הדברים שחשבתי עליו הוא לשחק משחקי רשת ביחד. לזה חשבתי על 2 משחקים, הראשון אסטרטגיה - Warcraft3, לי יש עותק מקורי והיא יכולה לקנות אותו בזול וזה יכול להיות מגניב השני אני רוצה משחק יריות First person shooting, צריך להיות משהו קליל (הלפטופ שלי יחסית חזק אבל שלה לא משהו) ושאני יכול לבחור לשחק איתה ואם אני רוצה אז גם רק איתה (אבל שתיהיה גם את האפשרות לשחק מול אחרים) אני אשמח להמלצות בנושא, חשבתי על American Army אבל מכיוון שלא שיחקתי בו מאז הראשון יצא אני לא ממש יודע\זוכר איך הוא מתנהל ברשת. עריכה --- שחכתי משהוא חשוב (!!) היא עם מק, אז…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. can you give me pleas link to download the PATCH 1.12 for BF2? :s05:

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  25. יש לי את פוסטל 2 על שני מחשבים פנטיום 4 עם 9500 פרו והשני פנטיום 3 עם mx440, לשניהם 512 מ"ב תאמינו לי שווה להשקיע בציוד טוב במחשב החלש עם הגיפורס המשחק מת לחלוטין, זה לא שהוא תקוע או משהו, דווקא עובד חלק אבל הגרפיקה מתה לגמרי, הכל נראה מת בלי חיים. לעומת זאת עם הפנטיום החזק וה 9500 פרו המשחק חי ובועט ויש זרימה של הכל, תנועה השתקפויות איכויות צבע הבעות של הדמויות, הכל חי. כאילו שמדובר בשני משחקים אחרים, בשניהם שמתי באופציות רזולוציה וצבע זהים (למעשה הכל זהה).

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.