עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תוספת מעולה למשחק... יוביסופט אוכלים את הכובע עם משחקיות חוזרת על עצמה

2. סרטון המשחקיות הראשון למשחק השלישי בסדרה האהודה מציג סגנון מהיר באופן משמעותי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/המשחקיות-של-dark-souls-3-נחשפת-והיא-מאתגרת-מאי-פע/

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by shay_pel,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x עם מעבד I7 וכו'. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי מהרסיבר (יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra, והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps. למישהו יש מושג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש אליפות ארצית (סוף סוף) בחסות אטארי ישראל של DragonBall Z בודוקאי 3 לפלייסטיישן 2 בפסח http://www.arcadia.co.il/Page.asp?page=237&aff=pesach יש גם אליפות TEKKEN 5 (יצא כבר בארץ ??) וגם שטיחי ריקוד אני די גרוע בזה, אבל נרשמתי כי קניתי משהו מהאתר ( UT2004 !!) וקיבלתי 25 שקל הנחה אז מה אכפת לי... בכל אופן אני נרשמתי ל TEKKEN5 אבל בטח יבואו כל התותחים ויקרעו לי את הת*ת...

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ravid,

קודם כל מה זה הדיון הזה?? http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69161.0 לאיש יש פיצול אישיות... היי hwzone,אני צריך עזרה במשחק true-crime שלדעתי אחד משמשחקים הטובים שעשו כל מי שלא שיחק בו שלא יגיב פשוט כי הוא לא מבין שזה משחק גדול ולא סתם הוא אחד מהמשחקים הנמכרים ביותר לפליסטיישן 2.(הסראונד בעיר עם המכוניות הורס!) הבעיה היא שבעיר המשחק כל הזמן חושב לי,יש לי 2ghz עם radeon 9600pro וכל משחק כמו farcry פועל כמו גדול אצלו ורק שם זה קורה. אלו לא בעיות של fps כי גם על רזולוציה של 640x480 המצב זהה ,זה יותר קטיעות חשיבה כאלו שממש מעצבנות,אולי הסבה גרועה למחשב... אז איך המשחק פועל אצלך גוד דימט? אין אי יכול לפתור את הבעיה??

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Interl-Conore,

עוד כמה זמן יצא GTA 4?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gania23,

כל פעם כשאני בא לצאת מהמשחק אני לוחץ q ואז כשהוא שואל כן או לא אני לוחץ yes והמשחק פשוט נתקע עדיין שומעים את המוזיקה אבל החלון עצמו ניתקע ואין מה לעשות חייב לעשות ריסט יש איזשהו פיתרון לזה?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tombcatz,

Episode 2 will also introduce a new, ramming, vehicle created by the woodsmen, a further revamped version of the gravity gun and a new weapon known as the strider-buster. The gameplay will introduce large scale battles which will involve large numbers of enemies and allies. The article also claims that the new episode will feature the most challenging physics puzzle yet while a surprise will also be included in the form of a new multiplayer game that will ship with Episode 2. It is rumored the new game may be the long awaited Team Fortress 2, set during the seven hour war. That final segment is however, guesswork as Valve has kept work on TF2 a closely guarded secret. ו…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שיחקתי בשלבים הראשונים ודי התאכזבתי, עוד משחק שמהווה חיקוי עלוב למכת משחקי ה WW II שפוקדים אותנו בשלוש שנים האחרונות. לא רק שהוא עוד חיקוי, הוא גם די נחות מבחינת A.I, גרפיקה, סאונד... :-\

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Vaz,

יש פה אדם ששיחק במשחק הזה? איזה משחקי תפקידים טובים ביש בימינו בסגנון של SACRED 2?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Grokster AND KaZaA,

כל משחק אחר יתקבל בברכה...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם ! אני מחפש איזה טריינר או משהו למשחק שיהיה שמה אפשרות לעבור משימה... יענו הכוונה שאתה מתחיל משימה ואז אתה מפעיל את זה ואז כאילו עברת את המשימה שיהיה כתוב mission passed וכל זה... יש לי שמירה של כל המשימות המגניבות במשחק אבל היא נדפקה ואני לא רוצה להתחיל לשחק מהתחלה תודה רבה לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. נכנסתי לת'רד המלצות משחקים וההמלצות שם לא מכוונות למה שאני מחפש והסיבה היא, שאני מחפש משחקים עם עלילה שחקתי במשחקים הבאים: Starcraft 2 Heart Of The Swarm Tomb Raider The Elder Scrolls V: Skyrim Hitman 3 Mass Effect 3 (עלילה גדולה) Far Cry 3 Crysis 3 (עלילה מצוינת) Dead Space 3 Max Payne 3 ועוד... אני מחפש משחקים עם גרפיקה טובה, אפשרי גם שנתיים עד 4 שנים אחורה הכי חשוב עם הלילה מעניינת כמו Crysis 3 או Mass Effect 3 גם SC2 ענק תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by penny1,

לא בטוח שזה המקום לשאול את השאלה אבל... אני רוצה להתקין את המשחק THE LONGEST JOURNEY 2 - DREAM-FALL עכשיו דרישות מינמליות הם Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher ודרישות מומלצות הם : Intel Pentium 4 2.5 GHz or AMD Athlon XP 3500+ עכשיו אני עומד לשדרג את המחשב ושאלתי היא...איך כל הדרישות האלו עומדות ביחס למעבדים החדשים של אינטל...הרי מבחינת GHZ הם כביכול נחותים כלומר מעבד E6300 הוא בסה"כ 1.8 GHZ או משהוא כזה...האם עדיין הוא יתפקד בצורה אופטימלית בשביל משחק מסוג זה?!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by SEangel,

שלום. ידידה שלי מחפשת קווסטים (לא חייבים להיות הכי חדשים, בלשון המעטה), ושיהיו ברוסית (כאמור, לא בשבילי, אני בקושי קורא רוסית). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by mj23,

היי אנשים קודם כל אני יודע שמה שאני ירשום אולי קצת לא מתאים אבל אני נואש כבר קניתי משחק גינרלס אורגינלי אתם יודעים הישן לא ריד אלרט 3 או כל השטיות חבילה מהחברה והכל כמו שצריך אני מתקין והכל בסדר ואז שאני מנסה להיכנס הוא מתחיל לטעון ואז נעלם כאילו לא עשה כלום ועשיתי כבר פורמט וניסיתי הכל לא יודע מה ההבעיה זה היה באקס פי סירביס פאק 3 אמרו לי שיש מצב שבגלל שיש לי ati 4870 אז זה לא תומך או משו בקשה עם מישהו יכול לעזור או רמז או משו אני יודה לו מאוד! יש לציין שהווינדוס הוא ויסטה 32 כרגע (חבל גם על ה 100 שקל ששילמתי על הגירנלס והגינרלז זירו ) בויסטה הוא עושה שגיאה של טכניקל אירור וזהו

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Googleness,

התחלף המבצע של On the house.... לינק: https://www.origin.com/en-us/store/on-the-house

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by eldar4455,

משום מה נהייתה לי בעיה במשחק DYing light..שאני פותח דרך סטים.. הוא פשוט פותח לי אותו בחלון קטן ובהתחלה זה לא היה ככה..

20. בתור משהו שקונה את כל הכותרים של בליזארד.... אני לא מבין למה המחיר הזה .. ועוד לשלם בכל חודש 15 אירו... זה מטורף! אין שום חנות שמוכרת את זה זול יותר .. ?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by watch out,

שלום אני מעוניין לרכוש את ההרחבה מאיפה אפשר לרכוש במחיר נמוך מעבר לזה ראיתי שנעלם פורום אסטרטגיה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי ושלום לכולם יצא גירסה חשדה של ghost recon הגירסה יצא עם אפשרות למשחק רב משתתפים באינטרנט חינמי(מפה אחת 2 משימות) דרישת המערכת של המשחק היא למחשבים חזקים בלבד וגם חיבור לאינטרנט מהיר אנו מקימים קבוצה של ישראלים שתלחם ברשת למעוניינים להצטרף יש לפנות לאייל zabida1@netvision.net.il (מסנגיר) http://ghostrecon.us.ubi.com/graw2/

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by lazy-bones,

כולנו מכירים את המשחק המדהים (אני לא סובל אותו) טוב, אחותי רוצה אותו על המחשב שלה, ויש לה וינ' 98,ניסיתי להעביר לה אותו מהוינ אקס פי שלי, אבלללל המשחק לא עובד בוינ' 98 מישהו מכיר גירסה של המשחק הזה שאפשר להפעיל בוינ 98??

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by הדוד משה,

אז למי שיש את השריטה היחודית הזו שיש לי על סדרת משחקי דיסנט הנושנים, יש חדשות מעולות. משחק חדש בשם רטרו-וירוס הוא משחק עדכני עם מכניקת תנועה של 6DoF. המשחק מציג בדרך מקורית ויחודית את פועלו של האנטי-וירוס למען ערש-התקנתו, הדומה באופן מחשיד לחלונות אקספי הוותיקה והעיקשת, כמו גם את קרבי המחשב וכיו"ב. כולל אופציות סינגל, מולטי וקו-אופ - כל מה שאני(חנו) אוהבים בדיסנט משחק מקורי ומיוחל, כמדומני יוצע למכירה גם בסטים (ומי שעושה פרה-אורדר זוכה בגישה חופשית לבטא עד ההשקה). רק אל תצפו לגרפיקה "שטרם נראתה כמוה". זה משחקיות נטו! (גם בגרפיקה וקטורית עתיקה עם sprites במקום פולימודלים הייתי קונה ) ובקיצור- כיף כיף כיף! תוספות: סרטון יותר עדכני (מאתמול) של הבטא (טריילר): …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יוביסופט חשפה את דרישות המערכת לגירסת ה-PC של משחק הפעולה ולשמחתנו אלו קרובות יותר לדרישות משחק המירוצים החדש של החברה, ופחות לאלו של משחק ההתנקשות וההתגנבות החדש שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%94%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%9e%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%96%d7%a8/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.