משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, ברור קודם כל שלרוב המכריע של חברי הפורום הדיון הזה לא רלוונטי אך חייבים להיות כמה מבינינו שפשוט מכורים לקונסולה (לפחות אני כזה ) ומכורים אלו וגם לאלו שפחות אני רוצה להמליץ על משחק שפשוט עשה לי את זה וממש לא כדאי לפספס אותו למי שיש PS2 וגם לבעלי ה XBOX. המשחק האומר הוא BLACK. מי שמתעניין קצת במשחקים היה חייב לשמוע על המשחק הזה בשלב כלשהו, מדובר בFPS אבל אחד כזה שלא מתיימר להיות סטנדרטי בכלל. המטרה במשחק היא להתקדם כמו בכל FPS רגיל אבל מה שמעניין פה הוא שאפשר פשוט להרוס כל דבר שקיים במפות השונות, הכל אפשר להרוס,לפוצץ ולהשמיד תוך כדי התקדמות בשלב ויצירת הנאה מרובה לשחקן. למשחק יש גרפיקה שבמונחים של PS2 פשוט מדהימה, הפיצוצים נראים טוב והכל זורם כמו שצריך למעט כמה …
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ערב טוב מה עושים במיקום הזה על מנת לפתוח את השער? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתודה מראש... אני מחפש תוכנה שתישב קבוע ותהפוך את המפות הזמניות [cache[ האפשרות היחידה שלי היא לעבוד קשה ולחפש בין הקבצים ולהפוך אותם אנחנו כבר ב2008 ואני מאמין שיש בידכם לעזור לי תודה אמיר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה..אני חדש פה כפי ששמתם לב לפני כמה ימים קיבלתי באן בשרת שלדעתי ממש לא מוצדק.. נכנסתי לשרת והייתי Attacker ואיך שנכנסתי אני רואה שהקבוצה השנייה עושה לנו Base Rape ששמתי לב שהאדמין נמצא בקבוצה שעוברת על החוקים אז התלוננתי והאדמין אומר לי "עזוב אותי באמא שלך" ולאחר כמה מילים שזרקנו אחד לשני הוא הביא לי באן שלדעתי ממש לא מוצדק.. אשמח אם האדמינים יוכלו להוריד לי אותו תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפו אני יכול להוריד את הדמו של סימס 2?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי (מארצות הברית) את המשחק HALF LIFE 2 :holiday collection 2006 וכשאני מתחיל להתקין הוא מבקש ממני cd key פתאום נופל לי האסימון... אין cd key בשום מקום על האריזה...גם לא על התווית מחיר או משהו כזה... בתוך האריזה יש כמה מדבקות אבל אני בספק אם זה שם...אם מישהו יודע מה אני יוכל לעשות אני ישמח לעצה...
-
- 11 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שיחקתי בשבוע האחרון MOHAA העלילה במשחק טובה, לא מצוצה מהאצבע כמו בRTCW, הרבה יותר ריאליסטית. המנוע הגראפי והגראפיקה במשחק פשוט מעולים. המשימות מעולות ודי מורכבות ביחד למבחר שיש בשוק. אבל מה? מסיימים את המשחק בדיוק כמו שמסיימים משימה, זה נראה כאילו חתכו את המשחק באמצע, בסוף של משימה מסויימת. המשחק פשוט קצר מדי, אני לא האמנתי שאחרי שהורסים את המפעל לגז המשחק יגמר שם.... פשוט רצים לתוך רכבת ופתאום זה רושם THE END. אני אמרתי לעצמי: מה כבר נגמר?!?!? זה באמת היה משונה... אני חושב שמתכנתי משחקים צריכים להשקיע קצת יותר מחשבה בנוגע לסיום המשחק, כי זה פשוט הורס את כל המשחק. אני ממש לא מבין את זה הסוף של המשחק אמור להיות השורגים שישה חיילים נאצים עולים על רכבת ובזה נגמר המשחק? WTF? …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.hamachi.cc/ מישהו ניסה את זה במשחקים ? אצלי זה לא עובד
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אזז ככה המשחק החדש יצא היום לא ידוע לי בדיוק מתי הוא יתומכר בארץ וגם לא אכפת לי לכל אלו שרוצים תמשחק עוד היום תישלחו הודעה אלי לפרטי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק נורמלי או מה? חחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במשחק חשיבה. צריך לסיים כל שלב בפרק זמן קצוב, הגעתי עד למסך 65 וכאן נתקעתי! אין ספור פעמים ניסתי ולא הצלחתי. מטרת המשחק הוא להכניס את הכדורים יחד עם האיש במינימום זמן וזאת כדי להרוויח נקודות מהזמן שנותר. מבקש את עזרתכם, הקוד לכניסה לשלב הנוכחי הוא:lE5SUVG3LY4 יש לבחור כבר מן ההתחלה את האפשרות השניה:ENTER LEVELCODE טיפ קטן: נאלצתי להשתמש בצילום המסך כדי לנסות ולחשב מה הדרך הנכונה לסיים את השלב ולא מצאתי. לכל הדעות אתגר מוחי. קישור למשחק: http://www.miniclip.com/crypt/cryptraider.htm בהצלחה ותודה
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
שלום! בטח רובכם מכירים את הגירסה האחרונה והמעודכנת של סימולטור הטיסה המפורסם של מיקרוסופט. מישהו במקרה יודע האם צפויה לצאת גרסה חדשה לסדרה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/articles/2014-12-06-day-of-the-tentacle-special-edition-announced-for-playstation-and-pc הגיע הזמן. הקווסט המצחיק ביותר אי פעם. סיימתי אותו שוב בפעם המי-יודע-כמה לפני חודש. מסתבר שגם עוד חודש וחצי יוצאת הגרסה המחודשת לקלסיקה נוספת של לוקאסארטס- גרים פנדנגו.
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כמה דברים בנוגע למשחק , שלא הבנתי אותם... 1) למה שינו לו את הפרצוף ? 2) לא ממש הבנתי את העלילה, זה לא ממשיך מהמשחק הקודם ? אשמח אם תענו לי בהקדם.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל מי שיש PS3, Xbox 360 או מחשב (נורמלי), ברגע שתוכלו להשיג את טומב ריידר החדש שחקו בו דחוף! (טוב, למי שיש PS3 יש התלבטות קשה עם God of War החדש שגם אמור לצאת עוד מעט.) מאז Uncharted 3 אני לא זוכר משחק כזה טוב ובהתחשב בזה של-Xbox ולמחשב אין אותו אז בכלל למכשירים האלה הוא חובה. מבחינתי הוא נכנס לרשימת המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם. משחק חובה! (ועוד אני אחד שממש לא התחבר לסדרת המשחקים המקורית!)
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי שהולך לצאת sc2 האם מישהו יודע מתי הוא יוצא ומהם הדרישות שלו?
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תומך בDX 10. (בסטיקי בפורום הזה) אבל הבנתי שלא יצאו עדיין משחקים תומכי DX 10. והמשחק כבר יצא לא? אפשר הבהרה בעניין?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי פינגים גבוהים וקופצים לעתים קרובות ל999 בשרתי Battlefield4. החלטתי לעשות tracert ולראות איפה התקשורת "נתקעת", וזה מה שאני מקבל: C:\Users\zeev>tracert 31.186.251.178 Tracing route to c-31-186-251-178.managed-vds.internap-frankfurt.nfoservers.com [31.186.251.178] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * …
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ובכן לאחר קריאת ביקורות לא ממש מהללות אודות המשחק החדש מבית פירו ולאחר שעברתי כמה שלבים במשחק עצמו שלקחו לי כמה שעות טובות אני מוכרח להעביר לכם את ההתרשמות לי מהמשחק. קודם כל המשחק הוא טוב. הוא לא מצוין, הוא לא קומנדוס 2 משופר ובשום פנים ואופן זהו לא משחק מצוין. אבל הוא טוב. למה הוא טוב- אני אסביר לכם: המשחק, שמהווה המשך בלתי ישיר לקומנדוס 2 שכזכור היה משחק יוצא מן כלל והציב רף חדש לזאנר משחקי ה rtts-real time tactic strategy. המשחק היה מצוין. אך אחד מהנקודות החולשה המעטות שהיו לו הוא מחסור בעלילה רציפה וברורה. הסרטונים היו יפים והמשימות היו ענקיות אבל לא היה שום רצף עלילתי או הזדהות כלשהי עם הדמויות. במשחק החדש הושם דגש על כך. קומנדוס 3 הוא נטול סרטים, לפחות עד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רכשתי את המשחקים דרך origin, ואף משחק מהחבילה לא עובד.. אני לוחץ על אחד המשחקים ולא קורה כלום.. לא מבין למה. ניסיתי למחוק ולהפעיל מחדש ולא קורה כלום - - - תגובה אוחדה: - - - אני לוחץ על החלון ואל מגיב
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=5808 Njoy
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה הצרפתית חוגגת עשור לשניים מהמותגים שלה - ומחלקת כותרים ללא תשלום לכל הרשומים והנרשמים אל שירות ה-uPlay שלה לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-