משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שמתי את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושמתי לב שהמשחק לא זז חלק עם כמו פאוזים קטנים כמו עצירות כאלה וזה משגע אותי יש לי כרטיס חזק GTX 770 וזה לא אמור לקרות
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
-
אני יודע שיש בהתחלה קצת תקיעות אין לי מושג למה זה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המשחק הזה מגיע מחברת Cyanide שאחראית על משחק Game of Thrones הבינוני (שהדיעות לגביו חלוקות) ו - Confrontation הרע. המשחק מתרחש באותו עולם פנטזיה כמו Confrontation שמבוסס על מיניאטורות (בדומה ל - Warhammer). מבחינת משחקיות המשחק מזכיר את Baldur's Gate שבו הקרבות הם בזמן אמת אבל הכרחי לתכנן אותם היטב ולעצור לחלוקת פקודות לחבורת הדמויות (שמונה ארבע דמויות) כדי לצלוח את הקרבות המאתגרים במשחק. מה שכן המשחק נוטה מאד לכיוון הקרבות ושם פחות דגש על חקר העולם והעלילה. המשחק עולה כ - 20$ בסטים - http://store.steampowered.com/app/222640/?snr=1__4__105 אתר המשחק - http://www.aarklash-legacy.com/?lang=en הביקורות הראשונות טובות למדי: http://www.rtsguru.com/article/6631/Aarklash-…
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אז עוד כחודש וחצי יוצא המשחק החדש Call Of Duty Ghosts מכיוון שלא זכור לי מצב כל כך קשה בקהילה ששחקנים כבר לא נכנסים לTS ולא משחקים COD אלא משחקים במשחקים אחרים(בכל שנה זה קרה אבל לא ברמה כזאת...) ואני אחד מהם שלא יהיו פה אי הבנות אני רוצה לדעת בערך כמה אנשים בקהילה יקנו את המשחק וכך גם לדעת כמה אנשים בערך יגיעו ללאן שיערך כחודש לאחר תחילת המשחק וגם למצב הכללי שיהיה פה. אל תכתבו תגובות אחרות בדיון חוץ משמכם והnick שלכם(תודה) אז יאללה להתחיל לרשום שמות חמודים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי , אז הבנתי שיש פה מלא בעיות של קונפיג ושטויות , לקחתי על עצמי לערוך את הקונפיג שיהיה הכי טוב שאפשר, נכון אולי זה לא גראפיקת HD אבל היא סבבה לגמרי ואין תקיעות בשיט. אמרתי שאני לא אפרסם את זה אבל בגלל שאני כן רוצה שהקהילה תישאר ולא תפרוש כי יש חרא מנוע גראפי למשחק אז אני מביא לכם את הקונפיג שלי, ובאמת חברס, עבדתי על זה חצי שעה של חיפושים , חפירות בפורומים בפוסטים ובקונפיגים של משחקים ישנים רק בשביל למצוא קומאנדס שיש בקונפיג הזה, עבדתי עליו קשה , 20~25 פקודות שיניתי, אז תנו קרדיט... http://www.f2h.co.il/pyjbjdeegfos מיקום Steamapps Common Call of duty ghost PLAYER2 להעתיק ולהחליף דגש: זה ישנה לכם את הרגישות של העכבר! מי שלא סומך עלי מוזמן גם לא להוריד, סה"כ …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כידוע לכם, לא מזמן היה חידון גדול אשר כלל פרס נחשק ביותר: עותק מקורי של המשחק Battlefield 4! כעת, כאשר החידון הסתיים, נעדכן אתכם בקצת פרטים. לאחר לא פחות מ 36 אנשים שהציעו את תשובותיהם, רק 20 אנשים אשר ענו נכונה על כל השאלות! קבלו במחיאות כפיים סוערות את הזוכה המאושר שלנו : Cucilida123 אשר זכה בעותק של המשחק Battlefield 4, כל הכבוד לך ולשאר המתמודדים! (רק הצעה קטנה ממני אליכם, תישארו עם היד על הדופק, תוכלו רק להרוויח מכך )
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
אהלן, כבר שבוע בערך ה-LOADOUT שלי לא נשמר ואני צריך כל פעם להוסיף את האביזרים לנשק מחדש וזה מציק. זאת בעיה ידועה ? יש למישהו פתרון ? - - - תגובה אוחדה: - - - יש מצב שזה קורה לי רק עם התבור.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצ…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
5Vs5 ODC #1 החוקים של ה - ODC: *על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. במידה והשחקן ישחק ללא האנטי צ'יט השחקן וקבוצתו יורחקו מהטורניר הבא ! *השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. *חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות ), קבוצה אשר שכחה לצלם את התמונות יכולה לצלם את התמונות אחרי המשחק דרך ה Theater במשחק על ידי כניסה לסרטון של המשחק ולחיצה ע…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב תמיכה יקרה. עולות לי שגיאות בהפעלת משחקים כבדים במצב מרובה משתתפים, יש לי כבל תת ימי של 40 מגה ביט. ואכן בבדיקות מהירות אינטרנט של מספר אתרים יש לי 40-50 מגה ביט הורדה ו4-5 מגה ביט העלאה לא רק זה גם מנהל ההורדות שלי מוריד בדרך כלל בין 6.223 ל 6.250 מגה בייט, בנוסף אני יכול לגלוש לכל אתר כולל אתרים מאובטחים ולצפות און-ליין בסרטים וסרטונים באיכות QHD ו 4K, לא רק זה גם אני יכול לשחק במשחקים כבדים במצב שחקן יחיד: (BF4,Duke Forever,Heroes On-Line (in camping),SFxT,SC2 legacy of the void ,(off-line),diablo 3 off-line) ובמשחקים קלים במצב מרובה משתתפים: (Etherlords II, Tzar, Diablo orgial 1995,Hearthstone , Heroes of the Storm,) בנוסף חיברתי מחשב נוסף לרשת לצורך בדיקה וב…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות אחד אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום חיפשתי ובזאפ והוא מופיע בשתי חנויות ב 1700 שקל 1790 שקל ניסיתי לראות כמה יעלה דרך אתר BUY2USA בלינק שמעתיקים מאמזון והם עושים את כל השאר ויוצא באזור של 1650 שקל אפילו פחות מחנות בארץ קצת פוחד להזמין מחול אם תהיה בעיה אני נכנס לסיפור למישהו יש את ההגה? מומלץ? כמה קניתם אותו ואיפה אם היה בחנות קרובה ומרכזית כנראה הייתי מבצע קניה
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הטריד אותי במייל כבר מספר שבועות אתר בשם Kinguin ולא היה לי מושג במה מדובר... מדתבר שזה אתר "חדש" של חנות בשם G2Play (אשר מוכרת סי די קי לסטים ואוריג'ן ורכשתי מהם מספר פעמים בעבר). אז מה הסיפור של האתר? כמו eBay שכזה לCD-Keys של משחקים עבור Origin \ Steam וכולי. כל משחק שתחפשו ייתן לכם השוואה בין מספר מוכרים ובסוף התשלום עובר דרך האתר למוכר, ממה שהבנתי יש מכירות פומביות וגם כל מיני תוכניות "פרסם אותנו קבל כסף מתנה" למיניהם. קניתי היום את Dragon Age: Origin - Ultimate Edition ואת Dragon Age 2 עם בלאק אמפוריום ב70 שקל... זיל הזול בהתחשב בכך שOrigins לבד בחנות של EA עולה 120 שקל..... התשלום, ההרשמה וכל התהליך לקח דקות בודדות. לאחר ההזמנה קיבלתי במייל את הקודים של המשחקים עב…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי שקניתי את injustice למחשב והתחלתי לשחק, שמתי לב שהמשחק הזה זוועה בלי שלט. זה ממש בדיחה לשחק ככה עם מקלדת. אני מחפש שלט טוב שיהיה במחיר נחמד. אם יש בארץ סבבה אבל אם יש יותר זול בחו"ל לא מפריע לי לחכות (יש מספיק משחקי חדשים בספריה של סטים) אשמח להמלצות. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח האפוקליפטי של יוצרי Just Cause יושק בעוד פחות מחודש. האם יש לכם את המחשב הנדרש בכדי להנות ממנו? לכתבה: http://hwzone.co.il/להיות-מוכנים-לסוף-העולם-הדרישות-החומר/
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן חברים. כמו שחלקכם אולי יודעים המשחק החדש בסדרת Rainbow Six הלא הוא Rainbow Six Siege נמצא כרגע בשלב Beta סגור. כ״סגור״ הוא דורש קוד גישה להורדת הביטא אשר ניתן לקבלו ע״י הגשת בקשה באתר המשחק ואז להמתין לקבלת הקוד במייל. ישנם אנשים שלחלקם לוקח הרבה זמן לקבל את הקוד הנ״ל וחלק שכלל לא קיבלו. אתמול קיבלתי מייל שהביטא (שהייתה כבר אמורה להסתיים) הוארכה עד ה04.10 ובמייל צורפו לי 4 Access kesy שאוכל לחלק לחברים. משום שרוב חברי לא ממש בקטע, אשמח לסייע למי שמעוניין לנסות את הביטא. פשוט רישמו פה בשרשור אם את מעוניינים ואשלח לכם את הkey בהודעה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Fallout 4 יצא לפני כמה חודשים וכשלראשונה קניתי אותו הסתכלתי על דרישות המינימום וראיתי שיש לי הכול. למרות זאת המשחק בקושי רץ על הגרפיקה הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה. זה המפרט שלי הוא לפי דעתי אמור להספיק: מעבד: Intel core i5 4460 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 7900 series זיכרון: 8GB of RAM דברים כמו לוח אם וספק לא נראו לי חשובים לציין.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.eurogamer.net/articles/2014-12-06-day-of-the-tentacle-special-edition-announced-for-playstation-and-pc הגיע הזמן. הקווסט המצחיק ביותר אי פעם. סיימתי אותו שוב בפעם המי-יודע-כמה לפני חודש. מסתבר שגם עוד חודש וחצי יוצאת הגרסה המחודשת לקלסיקה נוספת של לוקאסארטס- גרים פנדנגו.
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לא יצא לי לשחק במשחק אבל לפי כל הביקורות הוא ממש שווה... רציתי לדעת את דעתכם עליו בכלל ועל הגירסא הזו בפרט - האם משתלם לרכוש ? אני אוהב משחקים כמו COD,SC2,DIABLO3,OVERWATCH... תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
משחק המירוצים האיכותי של סטודיו Codemasters משנת 2012 זמין באופן חופשי, אך לזמן מוגבל בהחלט לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-