עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כאשר נכנסי היום באתר לכתבה כלשהיא, נתקלתי במקרה בטור "עוד באותו הנושא", בכתבה הזו, שהכניסה אותי להלם, כאשר התברר לי כי נעימת הפתיחה של המשחק Civilization 4, זכתה בפרס גראמי. הראשון שהוענק אי פעם לפסקול של משחק מחשב/וידאו. מבירור רחב יותר, התברר שהנעימה המדוברת, Baba Yetu, זכתה באופן חשוד בשבילי, בקטגוריה "הביצוע הטוב ביותר של תזמורת עם שירה", אשר איננה מיועדת לפסקולים של מדיה ויזואלית, וכפי שניתן להבין משמה, מיועדת למוסיקה שמבוצעת באופן חי, ע"י תזמורת ומקהלה אמיתיים. עד לקריאת הכתבה הזו, שהיא מלפני שנתיים בערך, חשבתי כי להוציא משחקים בודדים כמו FIFA, כל משחקי הוידאו והמחשב מכילים פסקולים שהופקו באמצעות מחשב (יש בזה היגיון, כיוון שמאחר ואלו משחקים ממוחשבים, אז גם צפוי שהמו…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  2. אהלן לכולם ובוקר טוב , אני מחפש קלאן להצטרף אליו , הגעתי למעיין "קיר זכוכית" , שאני מתחיל להתקל בקלאן בכוחות האויב ופשוט לא מצליח לעקוף אותם . כרגע היחס שלי הנו 0.55 והוא בעל מתמדת . קישור לפרופיל שלי נ.ב- אני ממש לא מסתדר עם הצאט של באטלפילד .

3. Started by UltraTouch,

הורדתי את המשחק deadlight -flt-full 2012 ושסיימתי להוריד ניכנסתי לקובץ RAR וזה מה שאני רואה (ראו תמונה מצורפת) איך אני מתקין את זה בבקשה חייב עזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום. יש לי את המשחק פיפא 13 כבר חודש ושהתחלתי לשחק אחרי צאלנג הייתי מקבל את הנקודות שאני אמור לקבל. אבל אחרי איזה 2 צ'אלנג'ים אני מקבל רק FCC 500 ו 0 XP וזה נמשך כבר הרבה זמן למה זה קורה??

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by KolA12,

משחק דפדפןמשחק דפדפן ישראלימשחקי דפדפןהסבר קצר:משחק דפדפן אסטרטגיה ישראלי, המטרה במשחק היא להקים צבא חזק שילחם בשאר בצבאות במשחק,המשחק יש המון אפשרויות כמו: בריתות, התקפות, ריגולים, תקופות וכו',ממליץ מאוד על המשחק הזה, בהצלחה לכולם.הרשמה למשחקבהצלחה לכולם המשחק והמשך יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. כנראה שאולי יש עוד אחד בגילי בפורום שממש שיחק וגמר את המשחק המקורי(למרות שיש אותו כיום לאייפד ואייפון). אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים שאוהבים פלטפורמרים(משחקי קפיצות דו מימדיים עם קצת חשיבה)- זה ממש, ממש חובה לפחות לראות את הסרטון ולהחליט לבד. מה יש במשחק? גרפיקה מדהימה, מוסיקה מהמלחין המקורי של המשחק בקומודור/אמיגה ומשחקיות מתוחכמת ומאתגרת מאוד. זול 50 שקל וזה אצלכם. גם אפשר לשחק בדמו ולראות בעצמכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by the cube,

מדובר בגירסת Steam אחרי שאני מפעיל את המשחק דרך Steam, נפתח לי החלון של Uplay. אני לוחץ Play, ואז המסך נהיה שחור והמשחק לא עולה. פתחתי את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) והוא רושם שהמשחק לא מגיב. הסרתי את המשחק ומחקתי ידנית את התיקייה של Uplay, התקנתי הכל מחדש ועדיין הבעיה נשארת מדובר במחשב חדש כך שלא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים עם Uplay (היה לי AC2 ונספחיו במחשב הקודם) עדכנתי דרייבר ל 12.10 ועדיין לא עובד. ביטלתי cloud synch, גם זה לא הבעיה האם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה? אודה לכל עזרה שתוכלו לתת עדכון - הבעיה נפתרה ביטלתי את האפשרות של in game overlay, ועכשיו זה עובד בסדר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by mrbig,

אני לא מכיר את כל הפונקציות , ולא יודע איך לשחק כל כך במשחק , אני שיחקתי הרבה COD וזה מאוד שונה מ COD ברשת איך מתקדמים לקבל טנקים , מטוסים , מסוקים ? איך אפשר לדבר .? - בכל המשחקים שהייתי היום לא שמעתי אף שחקן מדבר. גם איך בוחרים מפה ? אני כל הזמן לוחץ משחק מהיר וזה נכנס לי למפות שאני ממש לא יודע מה לעשות =- אני הולך לכיוון הנקודה הכתומה ואחרי 3 דקות של ריצה בשטח - צולפים בי..... באסה בקיצור - אני ראיתי סרטונים ב U TUBE אבל רובם מדברים על משחק קבוצתי - אני עדיין אין לי שמץ איך לתקשר עם הקבוצה , ואיך להתקדם בדברים שאני לא יכול לשחק בהם כמו מסוקים ומטוסים...

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. האתר Gamersbook מחלק 5000 מפתחות לבטא הסגורה של המשחק A-RPG החדש מבית Perfect World (מפיצת משחקי אונליין מהמוכרות ביותר) ההרשמה היא חינם לאתר (שמחלק עוד המון מפתחות להרבה משחקים אחרים וחדשות באופן כללי) וקבלת מפתח באופן מיידי בלי הגרלה WTF Is... : RaiderZ (alpha footage) http://www.gamersbook.com/scene/beta/raiderz/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by xXxjonixXx,

סרטון שלי ושל שכן שלי דיי מצחיק תעשו לייק וסאב http://www.youtube.com/user/xXxloljonixXx?feature=mhee

11. Started by dans41,

ראיתי לא מזמן את המוד הזה ואני מעוניין להתקין אותו אבל אני לא יודע איך ואני צריך עזרה. http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-GB/minecraft/index.aspx ההורדה נמצאת בקישור. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by r1plet,

הייתי משחק עם כל החבר'ה פה עוד בימים של COD:MW2 ולאחר מכן עברתי לאקסבוקס ליותר משנה, התחדשתי בHD6850 ומכרתי את האקסבוקס בסופו של דבר ( ), אשמח לשמוע מי עדיין משחק ומאיפה לעזאזל אני קונה BF3 ב70 ש"ח כמו שכמה חבר'ה פה הגיבו

13. Started by alon4256,

שלום. קניתי פיפא 13 למחשב והמשחק עבד ממש טוב אבל עכשיו שאני עושה סתם משחק נגד המחשב המגרש פתאום נהיה כחול.. או שיש עליו כתמים מוזרים.. ולפעמים גם אין רשת בשער מה אני אמור לעשות?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. שלום וברכה, קניתי את המשחק מקורי מהקופסא אבל יש בעיה. כשאני מתקין את המשחק אז הוא רוצה שאני אתקין דרך הסטים, ובסטים זה מנתב לי את ההתקנה בכונן C, ואין לי מקום מספיק בכונן C. איך לעזאזל אני מתקין בכונן אחר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by firebug,

בגלל שהמחשב שלי חלש מידי למשחקים החדשים כגון borderlands 2 ו dishonored החלטתי שאני ירכוש את dark souls למחשב אחרי שראיתי את הדרישות הנמוכות שיש לו. ממש לפני שהחלטתי שאני רוכש אותו ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שיש למשחק המון בעיות כגון נעילה של ה FPS ותמיכה דלה לעכבר ולמקלדת. שמעתי שיש תיקונים של מודרים ומעריצים שמתקנים ומשפרים את החוויה, אז הייתי רוצה בשמחה לדעת איפה כל התיקונים האלה ומה הכי מומלצים? האם המשחק עובד טוב גם על מחשבים חלשים כמו שכתוב בדרישות מערכת או שזה שיקרי? ובכללי מה חוות הדעת שלכם על המשחק.. תודה

16. Started by MaorSwan,

שמתי הכל על ההגדרות הכי גבוהות והכל עובד מעולה, אבל כשאני מנסה לשנות רזולוציה ל-FHD הוא מחזיר לי את זה לרזולוציה נמוכה יותר ולא נותן לי.. חיפשתי באינטרנט ועוד אנשים מתלוננים על הבעיה הזו, נתקלתם בה? יש לכם אולי פיתרון?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by blackhawk_88,

שלום לכולם לאחרונה הורדתי את המשחק והוא ממש לא רץ לי נורמלי (גם בהגדרות נמוכות) מישו יכול להסביר לי למה? המפרט בצד תודה מראש

18. Started by omery000,

עוד חודשיים אני יהפוך לחוקי סוף סוף (!) ואני יוכל להוציא כרטיס ולקנות באינטרנט, רציתי לדעת איזה אתר אמין של משחקי מחשב שמוכר עותקים פיזיים במחירים זולים ועושה משלוחים לארץ אתם מכירים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אשמח לשמוע את דעתכם, האם אתם מרוצים מקנייה בסטים? האם ישנן תקלות? שנית, צריך ויזה בינלאומי או אפשר ויזה רגיל?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by etay93,

היי לכולם קניתי את המשחק לפני שבוע בערך ואני בהלם עד כמה הוא טוב זה פשוט לא הגיוני. בכל מקרה רציתי לשאול שתי שאלות לגבי הנשקים : 1. הבנתי שיש רמה שאני מגיע אליה ואז לא משנה אם אני ברוסים או באמריקאים אני יכול לבחור איזה נשק שאני רוצה , זה נכון ? אם כן איזה רמה צריך להגיע ? 2.האם במשחק יש נשקים שנחשבים לחזקים יותר ? או שזה עניין רק של יתרונות וחסרונות + העדפות ? תודה על העזרה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by crowbar87,

התקנתי את המוד דרך NMM וניסיתי גם התקנה ידנית. בשני הפעמים הFollowers שלי לא מחכים ולא עוזבים אותי. אני אומר להם wait here והם עדים הולכים אחרי וכשאני אומר להם לעזוב אותי, אחרי שאני רושם בקונסול את הפקודה show playerfollowercount אני עדין מקבל ערך 1. מישהו ניתקל בתופעה?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by klein280,

לפני בערך שנה הייתי מריץ את MW2 במולטי על האפשרויות הכי גבוהות שיש והמשחק היה עובד לי חלק. חזרתי לשחק לפני כמה ימים, המשחק עובד בסדר ואחרי דקה הוא פשוט מתחילות תקיעות במסך מן קרטועים כאלה וזה מחרפן אותי אני לא מצליח לשחק ככה. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. שלום חברים.. אני משחק במשחק כבר בערך חצי שנה לסירוגין, ומאז שקניתי אותו אותה בעיה קיימת - המשחק פשוט נתקע, לפעמים שומעים את הקול גם נתקע בלופ ואז יוצא לווינדואוס ומקבל הודעת סגירה. יש לציין שזה קורה בזמנים אקראיים לחלוטין - זאת אומרת שהמשחק יכול לעבוד שעתיים בלי בעיה ומצד שני יכול להתקע כל רבע שעה. אני יודע שיש אשכול בעיות טכניות אבל זה פשוט 43 עמודים שצריך לחפור ולקרוא בהם ונסיתי, אבל לא מצאתי פתרון ברור - חבל שאין נעוץ עם פתרון בעיות נפוצות (?) אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, או לפחות להפנות אותי לשרשורים (אפילו באנגלית) שיוכלו לעזור לי אודה לכם מאד.

24. Started by jungle-man,

קיבלתי הודעה במייל מorigin שהמייל שלי שונה בהצלחה, כמובן שלא שיניתי וכמובן שלא ניתן לעשות לוג אין לחשבון. לא מצאתי באתר שלהם איך ליצור איתם קשר במייל ולהסביר שהחשבון נפרץ. מישהו יכול לפרסם לינק או להסביר איך יוצרים איתם קשר תודה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by rroonnii,

מרשים. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V0qaj1BDtyM#!

• 0 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים