עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by tigerex,

wtf is that? is it the same like the original edition? there is shops that sells that? or is it only in "unlegal" version?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by קרמריקה,

שלום, לפני כחודש וחצי התקנתי ושיחקתי במשחק משהו כמו שבוע ומאז לא נגעתי בו אך הכל נשאר כשהיה כולל ההתקנה והשמירות. היום רציתי לחזור לשחק אך נתקלתי בבעייה: כשאני לוחץ על מקש כיוון כלשהו, המשחק מתנהג כאילו המקש נשאר לחוץ גם הרבה אחרי שעזבתי אותו... העכבר מתפקד בסדר וזז גם כשהמקש כביכול עדין לחוץ. ניסיתי להוריד הגדרות למינימום (למרות שבהגדרות שכבר היו שיחקתי בעבר כפי שציינתי) אבל הבעייה ממשיכה. מיותר לציין שאני עובד עם דרייברים מעודכנים. הקטע הוא, שקרה לי בדיוק אותו דבר בFEAR - רק ששם הבעייה נפתרה ברגע שאישרתי את FEAR בZONE ALARM.. עם NFS הוא לא ביקש ממני אך ליתר ביטחון אישרתי אותו ידנית וגם סגרתי את ZONE ALARM לגמרי ושום דבר לא עוזר. המערכת שלי: AMD athlon64 3200 1 GB RAM 6…

3. אני לא יודע אם באיזו גירסא כדי לשחק? מצד אחד אני ממש אוהב לשחק בשלט של ה XBOX פלוס בטלוויזיה האיכותית שלי 100HZ ומצד שני אם יש הרבה תכנים יותר טובים ב BLACK EDITION שיצאה רק ל PC (בזיון) אז אולי עדיף לשחק בזאת?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  4. שלום לכולם, אני יודע שמישהו העלה את העייה הזו פה כבר בעבר, ואני ניסתי לחפש לה את הפתרון אך לא מצאתי אני מבקש ממי שיכול שיעזור לי בבקשה, ותן לי הסבר מה לעשות, כי חבל עם כזה מחשב לא לשחק קצת NFS ;D תודה רבה קובי.

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by motorishta,

צהריים טובים אין לי שמץ אבל כל כמה זמן שאני משחק במשחק, אחרי כמה דקות (לא קבוע, משתנה) המשחק מתנתק לי וכתוב לי "done" אם יש קשר אז הכרטיס שלי הוא 8800gt 512 עם זיכרון 2 גיגה 800 .

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  6. תמונות רבותי : [attachment deleted by admin]

• 112 תגובות
    • 8.8k צפיות
  7. Started by vourt,

בימים הקרובים שניהם באותו מחיר ומלבט מה יהיה משחק טוב יותר לאוהבי מרוצים ואקשין (אני והבן שלי בן 7:-)) מה אתם אומרים? Need for Speed Payback או Forza 7 ? תודה!

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by EG,

אי רוצה לבחור מכונית ואומרים לי שצריך להוריד אותה מהאינטרנט מה זאת אומרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כשמגיעים לשלב במשחק בו נוהגים ברכבים של 600 כוח-סוס וצפונה, לפחות במסלולים המהירים, המהירויות הנדרשות לנצחון הופכות את הרכבים לבלתי ניתנים לשליטה כמעט במסלולים הצרים יותר. יתרה מכך, גם אם נניח והאמור לעיל קורה סתם כי אני גרוע, יש מירוצים עם בעיית שליטה מולדת, כשהכוונה היא כמובן למירוצי הווילי. אם לוקחים Camaro SS (הישנה) עם 700 כ"ס וגריפ טוב, זו לא בעיה להרים אותה לויילי לאורך כל המסלול מתחילתו ועד סופו (כ400 מטר) - נבדק בהצלחה יותר מפעם אחת (ואחת מהפעמים האלה עדיין נוצחתי, ע"י מישהו שעשה ווילי לאורך 410 מטר, ואני לא מבין איך זה בכלל אפשרי אם רבע המייל של המסלול הם 402 מטר בלבד). העניין הוא שיש מירוצי ווילי גם במסלולים צרים למדי, ועוד עם עמודים בין הנתיבים, ועוד משום מה …

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by daniel89,

כותרת... תודה.

• 192 תגובות
    • 15.9k צפיות
  11. Started by orgabay87,

הורדתי את המשחק נ"ל והוא פועל לי בצורה לא חלקה כמו משחקים אחרים. כרטיס המסך שלי הוא GTX260 מעבד 2.13 כפול ליבות זיכרון של 3GB ומסך 24" של ASUS 2MS ניסיתי לשנות את הרזולוציה לקטנה יותר מה-1920/1080 שהוא מעלה בתור ברירת מחדל זה לא עזר. מה עוד ניתן לעשות בכדי לשפר מהירות התגובה של המשחק?? תודה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by EpoXi,

פתאום נזכרתי כמה אהבתי את המשחק הזה, הכי זרם מכל הNFS שבאו אחריו. מישהו חושב אחרת? שיחקתם במשחק מירוצים אחר שהיה יותר מהנו ממנו? אני ממש לא, לא קרוב אפילו. אשמח לשמוע את דעתכם ואולי המלצה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר PROFILE מהמחשב שלי למחשב אחר איפה הוא שומר את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by Asafalfa,

אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by רועי שלום,

היי, יש לי מחשב ומפרטו: core 2 duo 3 ghz two gb ram windows 7 ואני רוצה להכניס לו radeon x1300pro במפרט כתוב שהדרישת כרטיס מסך מומלצת היא geforce 8800gt. חבר אומר לי שהradeon שהזכרתי שווה בכוחו ל 8600. לכן, רציתי לשאול אם תחת המפרט הנ"ל יעלה אצלי NFS HOT PURSUIT החדש בגרפיקה גבוהה ואפקטים גבוהים, כלומר אף ברזולוציה 1920 על 1024? או במילים אחרות איך ייראה אצלי המחשב עם המפרט הזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  16. אני אל סף UNINSTALL כבר...... כל המפות בחושך בקיצור ?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by ynofear,

אני יודע שזה הולך להיות משחק פצצה (לאלו שאוהבים משחקי מרוצים) 1. מתי יוצא לחנויות....? 2. אני מתכוון לקנות אותו האם כדאי... :s05: אין לי כח לחכות לפרוץ אלא אם הוא יפרץ מהר תוך חודש

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  18. Started by yotamavi,

סיימתי את כל הבוסים,אחר כך סיימתי את כל המרוצים ואני על 99% מהקריירה...מה נשאר לעשות?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by yuval_cohen,

יש לי ווינדוס XP לא הצלחתי להפעיל את המשחק הזה.. אז בדקתי קצת באינטרנט וראיתי שכדי שה יעבוד... צריך לשנות את השם של הקובץ gimme.dll בסדר.. עשזיתי את זה.. זה נכנס למשחק אבל שאני נכנס למשחק רשת (אני בלאן פארטי..) זה מוציא אותי החוצה.. אנלא יודע מה לעשות עיזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by blitsi,

היום התקנתי את המשחק NFS: CARBON והמשחק רץ תקוע בהגדרות וידאו בינוניות ואני לא יודע למה. התקנתי תדריבר החדש אך זה לא עזר הציעו פתרונות/הצעות אפשריות בבקשה: המערכת שלי: Intel P-4 s.478 2400Mhz FSB 533 M.Board Asus P4V800D-X 512MB DDR DUAL-CHANNEL RADEON 9550XT 256MB 128-BIT אם צריך עוד פרטים תגידו אני יוסיף בינתיים עיזרו לי בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Vidati,

טוב אז ככה יש לי את המשחק המקורי, והרבה זמן לא נגעתי בו... אחרי ששיחקתי בPROSTREET עשה לי חשק לחזור למשחק הקודם. קיצור יש לי וויסטה ובהתקנה המשחק אומר שהוא לא יכול להתקין כי אין לי DX9.0C אז נכנסתי לתקייה של המשחק ומצאתי תקייה בשם DX9 וניסיתי להתקין אבל הוא לא מתקין ואמר שהמוצר מותקן כבר... מה עושים? תודה עריכה: ניראה לי שזה בעיה של DX10... אולי אפשר לבטל אותו ולהפעיל DX9 במקומו? או משהו כזה..

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

EA מעלה הילוך עם המשחק החדש בסדרת המרוצים, בפעם הראשונה אשחקן יזכה ליראות את הנהג והמשחק יכלול גם קטעי משחק מחוץ לרכב. מהיום השוטרים ירדפו אחרי השחקן גם ברכב וגם ברגל. גם בגרפיקה EA דוחפת קדימה כשבפעם הראשונה המנוע של DICE יגיע גם לפתחת אחרת של EA, ב E3 (לפני כמה דקות) המפתחת BLACK BOX הודיעה שהמשחק ישתמש במנוע המדהים של BF3 ובמערכת AUTOLOG משודרגת שפותחה בשיתוף עם DICE. GAMEPLAY בקרוב, זה משודר כרגע אז אולי עוד שעה עד שיעלו הכל. בכל מקרה ניראה מדהים

• 127 תגובות
    • 18.8k צפיות
  23. Started by unfair,

סרטון קצרצר עם מידע חשוב אודות המשחק...: תאריך היציאה שלו - 18 לנובמבר! http://www.youtube.com/watch?v=6UWIO3-Udcg ולמי שמסתקרן בנוגע ללינק המופיע בסוף הסרטון.. http://www.whichroadtotake.com

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121618 זה מה שקורה כשMX400 מנסה להריץ NFS:C.. :lol: פאק אפילו DOOM 3 על וודו היה ניראה טוב יותר...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by FPSbanana,

יש לי NFS:C מקורי ואני מתקין את זה וזה לא מתקין עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.