משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני כל היום מנסה לפתור את הבעיה אבל לא מצליח.... ראיתי שלהמון חברה יש בעיות בסיגנון... יש פיתרון ? איאפשר לזוז אפילו אם פינג כזה.. חיבור 10M לא מבין מה הבעיה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בסה"כ צריך לשלם 3.93 דולר ומעלה (נכון לכתיבת דברים אלו) כדי לקבל את כל המשחקים שבחבילה, עסקה לא רעה בכלל. http://www.indiegala.com/
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי חברים, לא יודע אם כבר פירסמו את המבצע פה, אבל בכל מקרה שעדיין לא - אפשר לשלם 1 דולר ולקבל קוד למשחקים הבאים ב-steam: company of heroes פלוס שני התוספים שלו darksiders metro מדובר בתרומה שבה אפשר לקבוע את גובה התשלום. אם תורמים מעל 5.67 דולר אז מקבלים גם את saints row the third. המבצע ממשיך לעוד 11 יום, שווה לקנות 8) הקישור: https://www.humblebundle.com/
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
חייב עזרה בפרוווווווו 2013 המאמןןןןןןןןןןןןןןןן משנה לי טקטיקה באמצע המישחקקק ושאני רוצה ליבעוד חזק הוא לא מביא ליייי כאילו הסוני משחק לי תמישחקקקקק אי אפשר ככה סעמקקקקקקקקק מה עושים אחים שלייייייי ? אני בועט חזק והוא כזה מרים והמקשים על בעיטה לא על הרמה זה לא הבעיה אני בועט חזק והוא מרים כזה משהו מטומטם כאילו מקשיט לי מעליו ואני רוצה ליבעוט טיל אני מדבר על המאמאן הקטן בתמונה הקטנה למטה הוא משגע לי תמישחק איך אני מבטל אותו מה זה החרא הזה ?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני בטוח שיש עוד אנשים שלא מוצאים את עצמם שייכים לקבוצה כלשהי בguilds wars2///מחפש שותף/שותפים לפתוח גילדה חדשה בעולם GUUNERS WORLD כינוי: crixus yosi avioz :hi:
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
http://www.moddb.com/mods/deus-ex-new-vision שוחרר להורדה ואתם מוזמנים להתנסות לפני שהחדש ישוחרר. כמה תמונות להמחשה: תודה ללייזי בוי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... אף פעם לא ניסיתי לשים מוקשים ואני גם לא יודע איך או למשל את המכשיר הזה SOFLAM איך להפעיל... אני יודע שהמוקשים נמצאים תחת ENGINEER והם קיימים לי אבל לא מצליח להגיע אליהם . אותו דבר הSOFLAM. למי שתוהה אני יותר בקטע של סנייפינג...אבל רציתי גם להתחיל להרוויח נקודות בקטגוריות האחרות... הכי מצחיק אותי שמישהו מטעין כמה מוקשים על ג'יפ ומתאבד על איזה טנק(חייב לנסות את זה).
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מצאתי יומן שמכיל (ומתעדכן) לגבי כל האירועים החמים בסצינה, מקווה שתשתמשו בו. הדבר הכי מיוחד בו, זה שהוא מספק לנו את הזמנים לפי ה time zone שלנו (משנים ~+2), לא צריך לחשב כמה זמן זה בדיוק. http://www.esportcalendar.com/ תהנו, וסתם בשביל הדיון בעד מי תיהיו ב IPL5 ולמה?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אוקי, אז אני משתמש שנים בסטים. לאחרונה הדיסקים של CS:CZ וHL2 עשו בעיות (ישנים כבר) אז זרקתי הכל עם הקופסא, ושמתי בתיקייה של הדיסקים דיסק עם סטים+כל הקבצים ואת המדבקה של הסידיקי של השניים. לפי מה שראיתי אם אני משחק רק אונליין אין צורך בדיסקים, אני רק רוצה לוודא שאין בעיה עם זה שאני מוריד ומתקין את כל המשחקים דרך סטים (בהנחה שאני תמיד באונליין). אם כך אז למה הדיסקים בכלל? אם אפשר להוריד הכל דרך סטים ואין צורך בהכנסת הדיסק בשביל לשחק?? לגבי אוריג'ין, חשבתי לקנות BF3 ואת simcity החדש שיצא עוד כמה חודשים, אבל: המחירים כפולים בחנות של אוריג'ין מגרסאות ה hard-copy שנמכרות ב PCGAMES ו SHOPTO, אפשר להבין למה? ועוד דבר, אם אני קונה BF3 או משחק אחר של אוריג'ין עם הדיסקים, אני ישר מת…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב למי שלא יודע לאחרונה יצא דום 3 הגרסה המשופרת ,היא כוללת את דום 1 את דום 2 בפורטים את דום 3 עם כמה שינוים ,העיקרי שבהם יותר תאורה ואת ההרחבה של דום 3 למעשה חוץ מדום 64 שעומד בפני עצמו (יצא לN64 בזמנו ) מקבלים פה את כל המשחקים החשובים בסדרה אולי לא יהיו את כל השלבים ,אין לי מושג עם זה כולל את ההרחבות של הישנים ,אבל העיקר פה את דום 1-2 אף פעם לא יצא לי לעבור אז התחלתי לאחרונה את דום 1 את 3 עברתי בזמנו ,אבל אני יעשה אליו עוד ריצה אחרי 1-2 ,גם לא שיחקתי בהרחבה בכל מיקרה זה יצא כמשחק מוזל ,40$ בקונסולות ו30$ בסטים אז החלטתי לפתוח דיון על זה מבחינתי באופן מפתיע דום 1 עדין כיף לשחק ,ניסיתי לשחק בו לפני שהמשחק הזה יצא עם דום 95 אבל השליטה שם לא משהו והיתי צריך לתקן …
-
- 45 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום חלפתי כמה חלקים במחשב ורציתי לראות מה ההשפעה של זה במשחק (BF3) רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לי בפינה השמאלית למעלה שאני משחק את קצב רענון של הכרטיס מסך. אני יודע שאם זה מתחת ל 50 אז אני צריך להוריד איכות. אני יודע שיש מצב שהמעבד שלי צוואר בקבוק אבל איך אני בודק את זה? מפרט I7 920 ATX680 4 GB SSD intel 520 memory 6GB windows 8 screen Dell 29' 2560X1600 i play like that ,Thanks guys
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי פה איזה 4 גיגה בקובצי RAR האם אני יכול למחוק שם הכל ועדיין כל המודים יעבדו? כי נראה לי זה הכל כבר הותקן למקום אחר והקובצי RAR סתם יושבים שם אבל אני לא רוצה למחוק הכל שאני לא בטוח ואז לא יעבוד לי C:\Games\Nexus Mod Manager\Skyrim\Mods הכל שם קבצים ZIP 7Z
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן..רציתי לדעת על איזה דברים אני יכול לוותר בגרפיקה של HITMAN ABSOLUTION ואת איזה דברים כדי לי להעלות בשביל שהמשחק יראה הכי טוב יש לי מחשב יחסית סבבה i5 עם ATI RADEON 6850 ו 4GB RAM DDR 3 נראה לי מה ששם אותי בבעיה זה הRAM אבל לא משנה רציתי לפי התמונות שתגידו לי מה פחות חשוב בשביל שהמשחק ירוץ מהר ויפה ומה יותר חשוב ..כרגע עם מה שאתם רואים בתמונות זה רץ לי על 45-55 FPS בערך..יכול להגיע גם ל60 באיזורים מסוימים אבל גם לרדת מ40 מדי פעם
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מתי שיצא דיאבלו 3 רק בגלל המישחק קניתי מחשב ב3500 שקל קניתי את המשחק שיצא ב300 שקל שמתי אינטרנט 12 מגה אין פעם אחד שאני משחק ואין לעגים ולא ניתקע נימאס לי כל ההשקה הלכה לפח מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אהלן, קניתי את סטארקרפט 2. אני מאד אוהב אסטרטגיה שיש לי "שטח" ויש לשני שטח. יש לי מבנה הבסיסי ולשני יש את המבנה הבסיסי, ואז כל אחד מפתח את הבסיס שלו, עושה הגנות, תוך כדי בונה עוד ועוד ועוד חיילים, תוך כדי הבנייה של זה הודף מספר גלי התקפה של האויב, בשלב מסויים הולך ופורץ דרך ומשמיד את כל הבסיס של האויב. פשוט, בסיסי וקל. כבר עשיתי איזה 10 שלבים בקמפיין, וכל שלב הוא איזה "קאווסט" כזה. האם מתישהו יגיע האסטרטגיה הפשוטה שאני רגיל אליה (כמו נניח במשחק הראשון, או לדוגמא כמו ברד אלרט)?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
כל המשחקים עובדים לי על 1920 1080 והמשחק הזה לא. הוא נותן רק 1650. דריברים של הכ.מסך מעודכנים ati hd5850 איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד התלבטויות קניתי את המשחק CALL OF DUTY BLACK OPS 2 למרות שאני לא מת על הסדרה זאת,אבל הפעם אני יכול להגיד בבכנות זה CALL OF DUTY הכי טוב שיצא אי פעם מבחינת הכל גם סינגל גם מולתי שיפורים גרפיים מורגשים ממש. יש הרבה מה לתקן כמובן אבל בגדול ציון שלי הוא 9.5!!
-
- 28 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שיחקתי אישית בבטא ומאוד אהבתי, רציתי לדעת אם יש עוד שחקנים מהארץ? אני בעד להקים פלוגה ישראלית ולייצג את עצמנו בכבוד מי בעד?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תחת פורום קניות קבוצתיות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547887.msg4673479#msg4673479
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שכולם יודעים סופ"ש זה הBlack Firday. כרגע יש מבצע בBug של המשחק השני ב80%. Mop עולה שם 200 שקל. ז"א אם אשיג שותף זה יעלה לכל אחד 120 ש"ח. אם יש מישהו שמועניין, נא ליצור קשר TemaniH@gmail.com שימו שההצעה הזאת רלוונטית רק עד ה2.12.12. כמובן שאם יש משהו זול יותר, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
Star Wars: The Old Republic הMMORPG חינמי עד רמה 15 עם הגבלות מסוימות (אין לי מושג עם זה תקף לישראל ,אבל אני הולך לנסות ) http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/showthread.php?190099-Star-Wars-The-Old-Republic-is-now-Free-to-Play...-up-to-Level-15
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, מי שכבר שמע על המשחק סימולטור הזה יכול בהחלט להבין.. את הבעייה אליה אני נקלעתי משחק מאוד נחמד עם גרפיקה סבירה.. הבעייה שלי מתחילה בכך שבמשחק יש אופיצה לנהל חברה מובילים זה דורש ממך בהתחלה לקנות מוסך חנייה לעוד משאיות.. ואחר כך לקנות משאיות ולבסוף גם לחפש נהגים הבעייה שנתקלתי בה היא, איך נותנים לנהגים שכפופים לי משימות... חרשתי על האינטרנט בחיפוש אחר תשובה לבעייה שלי, ואשמח אם מישהו יעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://store.steampowered.com/app/211720/ אז סוף סוף שוחרר הDLC למחשב אחרי חודש וקצת של המתנה, אבל מה נסגר עם המחיר? עוד מישהו חושב שהמחיר קצת גבוה מידי לDLC? אני אישית לא מתכוון לקנות אותו ברגע זה, אני אחכה שהמחיר ירד קצת לרמה שפויה יותר בשביל DLC
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-